WP Rentals NULLED v3.6.1 – Booking Accommodation WordPress Theme


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

Related Posts
1 of 300

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

WP Rentals NULLED là một theme đặt phòng WordPress độc đáo giúp bạn tiết kiệm thời gian và tiền bạc khi tạo nền tảng cho thuê của mình. Hoặc bạn sử dụng theme với tư cách là một chủ sở hữu duy nhất hoặc bạn cho phép người dùng đăng ký và xuất bản danh sách (tài sản hoặc đối tượng) để thuê hàng ngày hoặc hàng giờ , Cho thuê sẽ bảo đảm cho bạn.

Với hơn 150 tùy chọn theme và 20 tùy chọn giá, theme này cung cấp tất cả những gì bạn cần để tạo ra một doanh nghiệp cho thuê thành công và kiếm tiền từ nó. Đồng bộ hóa lịch tình trạng trống của bạn một cách dễ dàng với các nền tảng khác như Airbnb, HomeAway, v.v.

theme của chúng tôi là cập nhật các Quy định của SCA đối với Thanh toán Sọc Châu Âu . Chúng tôi cũng cho phép khách hàng cho phép WooCommerce và người bán của họ xử lý các khoản thanh toán cho các đặt phòng thông qua WooCommerce. Đặt cọc ngay lập tức thanh toán qua WooCommerce KHÔNG yêu cầu người dùng Đăng nhập.

WpRentals có thể được dịch sang bất kỳ ngôn ngữ nào và có thể được sử dụng như một trang web đa ngôn ngữ với các Plugin của bên thứ 3 như Weglot hoặc WPML.

Link Demo : https://themeforest.net/item/wp-rentals-booking-accommodation-wordpress-theme/12921802

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED - Booking Accommodation WordPress Theme

WP Rentals NULLED – Booking Accommodation WordPress Theme :

Dễ dàng bắt đầu Bạn có thích các bản demo có sẵn không? Nhập bất kỳ bản trình diễn nào với một vài cú nhấp chuột và bắt đầu chỉnh sửa nó ngay lập tức.

Hoàn toàn đáp ứng & sẵn sàng Retina theme đã sẵn sàng cho tất cả điện thoại và máy tính bảng. Cung cấp trải nghiệm người dùng mượt mà trên tất cả các nền tảng.

Thông báo SMS của Twilio WP Rentals bao gồm thông báo SMS thông qua nền tảng API Twilio. Tích hợp số điện thoại Twilio của bạn, đặt văn bản SMS và bạn đã sẵn sàng gửi SMS đến các số điện thoại đã xác minh.

Xử lý thanh toán đặt chỗ với bất kỳ người bán WooCommerce nào Chúng tôi cho phép bật tùy chọn sử dụng WooCommerce để thanh toán thay vì người bán theme. WooCommerce có hỗ trợ cho hơn 150 người bán trên toàn thế giới và có thể được sử dụng ở bất kỳ quốc gia nào. WpRentals cũng cho phép sử dụng WooCommerce để thanh toán cho các đặt phòng mà không cần ĐĂNG NHẬP nếu Đặt trước tức thì được bật.

Thêm liên kết tùy chỉnh vào biểu mẫu Đặt ngay Bây giờ, bạn có thể sử dụng WpRentals để giới thiệu các tài sản cho thuê, nhưng khi người dùng muốn gửi yêu cầu đặt phòng, họ có thể chuyển tiếp đến trang web của bên thứ ba (liên kết bạn thêm tùy ý, có thể là một liên kết liên kết với Airbnb, Booking.com, HomeAway, v.v.)

 

Bakery Page Builder, Revolution Slider & Ultimate Addons được bao gồm Bakery Page Builder cung cấp cho bạn các công cụ để tạo một trang bằng cách kéo và thả mà không cần bất kỳ kiến ​​thức nâng cao nào về WordPress. Ultimate Addons bổ sung vào WPBakery Page Builder mặc định vô số mã ngắn bổ sung cho các tùy chọn thiết kế đa dạng. Revolution Slider cho phép bạn tạo trình chiếu hiện đại với các hiệu ứng đa dạng và nền video mà bạn có thể đặt làm phương tiện tiêu đề.

Elementor Ready Widgets Tạo các trang hiện đại với trình tạo trang Elementor (trình tạo trang phổ biến nhất năm 2019) và 13 Widget Elementor WpRentals mới.

Quản trị viên đặt phòng theo giờ và đặt phòng hàng ngày có thể cho phép đặt phòng theo giờ cho tất cả các danh sách hoặc cho phép chủ sở hữu chọn xem danh sách của họ nên có giá theo giờ hay giá hàng ngày. Đặt phòng theo giờ cho phép người dùng thuê đồ vật hoặc địa điểm theo giờ. Cài đặt bao gồm giá mỗi giờ, giá tùy chỉnh mỗi giờ cho các ngày cuối tuần, giá tùy chỉnh cho một giờ cho các khoảng thời gian cụ thể, số giờ tối thiểu, giờ có sẵn theo danh sách và nhiều hơn nữa. Kiểm tra https://skirent.wprentals.org/ dưới dạng bản demo.

Chuyến tham quan ảo trong Trang thuộc tính Thêm các chuyến tham quan khám phá 360 độ cho từng tài sản. Demo: https://main.wprentals.org/properties/west-town-3rd-floor-dorm/

Cho thuê đối tượng (đặt phòng theo giờ hoặc hàng ngày) Bật cho thuê đối tượng và tùy chọn khách sẽ không được hiển thị trong biểu mẫu đặt phòng. Bạn cũng có thể tắt danh sách khách mời trong biểu mẫu gửi danh sách. Tạo các trường tùy chỉnh của bạn, tùy chỉnh tìm kiếm nâng cao và xây dựng nền tảng cho thuê đối tượng linh hoạt.

Tùy chọn Đặt chỗ Linh hoạt cho Tất cả Người dùng Cho phép người dùng đăng ký, gửi địa điểm hoặc đồ vật để thuê và quản lý đặt chỗ hoặc đặt chỗ của họ từ tài khoản của chính họ.

Tùy chọn Gửi chỉ dành cho Người dùng được Chọn Nếu muốn, bạn có thể chỉ định trong các tùy chọn theme mà người dùng có thể gửi danh sách trên trang web của bạn. Tùy chọn này cho phép bạn tạo một trang web chủ sở hữu một cách dễ dàng.

Trường Phí đặt cọc Tiền đặt cọc là giá trị bạn muốn lấy từ người dùng gửi yêu cầu (có thể tính bằng% hoặc giá trị cố định) trước khi việc đặt phòng được xác nhận. Nếu bạn chỉ thực hiện một phần để xác nhận đặt phòng, phần còn lại (thanh toán còn lại) có thể được thanh toán trước khi bắt đầu đặt phòng (nhưng việc thanh toán toàn bộ qua trang web là tùy chọn).

Phí dịch vụ / Phí đặt chỗ của quản trị viên Với tư cách là quản trị viên trang web, bạn có thể đặt phí dịch vụ (phí đặt chỗ quản trị) có thể là một số tiền cố định hoặc một% trên tổng hóa đơn. Phí chuyển cho quản trị viên trang web được khấu trừ từ thu nhập của chủ sở hữu, nhưng nó được thanh toán bởi người dùng gửi yêu cầu như một phần của khoản đặt cọc (khoản này, sau khi đã đặt, sẽ là bắt buộc để xác nhận đặt phòng)

Tùy chọn giá đặt phòng cho đặt phòng hàng ngày Đặt giá mặc định mỗi đêm, giá tùy chỉnh mỗi đêm cho đặt phòng hơn 7 ngày trở lên, giá tùy chỉnh mỗi đêm cho đặt phòng trên 30 ngày, giá mỗi đêm cuối tuần, số ngày đặt phòng tối thiểu, dọn dẹp và thành phố phí, giá cho khách thêm, ngày chuyển đổi toàn cầu (ngày nhận phòng HOẶC nhận phòng và trả phòng), chiết khấu khi đặt phòng sớm, tiền đặt cọc, chi phí bổ sung, v.v.

Giảm giá khi đăng ký sớm Bạn có thể đặt chiết khấu theo% và số ngày tối thiểu để áp dụng chiết khấu. Giảm giá% áp dụng cho giá mỗi đêm.

Phí dọn dẹp Bạn có thể chọn giá trị cố định của Phí dọn dẹp và cách tính cho mỗi đêm, mỗi khách hoặc mỗi đêm và khách.

Phí Thành phố Bạn có thể chọn Phí Thành phố là giá trị cố định hoặc%, và cách tính cho mỗi đêm, mỗi khách hoặc mỗi đêm và khách.

Số ngày đặt chỗ tối thiểu Số ngày đặt chỗ tối thiểu áp dụng cho bất kỳ yêu cầu đặt chỗ nào. Bạn có thể ghi đè giá trị này từ Điều chỉnh giá và đặt ngày tối thiểu tùy chỉnh cho khoảng thời gian tùy chỉnh. Khoảng thời gian tùy chỉnh được đặt theo cách thủ công từ lịch (mỗi lần một khoảng thời gian tùy chỉnh).

Giá trị thuế tính theo% Trong mỗi danh sách – bạn có thể đặt giá trị thuế (tính theo%) để giúp chủ sở hữu tính toán tự động các khoản thuế mà họ sở hữu dựa trên giá trị hóa đơn đặt phòng. Thông tin này chỉ hiển thị trong trang tổng quan của chủ sở hữu và chủ sở hữu chịu trách nhiệm thanh toán thuế của mình.

Giá thêm cho mỗi khách hoặc trả theo số lượng khách Trong mỗi danh sách, bạn có thể chọn bật tùy chọn cho phép khách thêm (trên giá trị số khách mặc định) và đặt giá cho mỗi khách thêm. theme không giới hạn số lượng khách thêm được phép. Bạn cũng có thể chỉ cho phép thanh toán theo số khách (thay vì giá mỗi đêm).

Thêm tùy chọn bổ sung trong mẫu đặt phòng – phí đơn lẻ, theo đêm, theo khách hoặc theo khách và đêm Trong mỗi danh sách, chủ sở hữu có thể thêm tùy chọn đặt phòng bổ sung – và đặt giá như một khoản phí cố định, theo đêm, theo khách hoặc theo đêm và khách. Các tùy chọn bổ sung này có thể được chỉnh sửa / xóa bất kỳ lúc nào mà không ảnh hưởng đến các yêu cầu đặt phòng trước đó.

Giá tùy chỉnh cho các khoảng thời gian tùy chỉnh Trong mỗi danh sách – Cài đặt giá, bạn có lịch để quản lý giá tùy chỉnh cho các khoảng thời gian tùy chỉnh (bạn chọn mỗi ngày đầu tiên và ngày cuối cùng khi bạn muốn mức giá tùy chỉnh). Đối với mỗi khoảng thời gian tùy chỉnh, bạn có thể đặt giá tùy chỉnh mỗi đêm, giá tùy chỉnh mỗi đêm cho 7n + và 30n +, giá tùy chỉnh cho một đêm cuối tuần, số ngày đặt phòng tối thiểu và ngày chuyển đổi (nhận phòng HOẶC nhận phòng và kiểm tra -này).

Quản lý các ngày Lật mặt Chỉ cho phép các đặt phòng bắt đầu từ khi nhận phòng vào một ngày cụ thể trong tuần HOẶC chỉ cho phép các đặt phòng khi nhận / trả phòng vào một ngày cụ thể trong tuần.

Đêm cuối tuần Với tư cách là quản trị viên, bạn có thể xác nhận những đêm cuối tuần: Thứ Sáu, Thứ Bảy và Chủ Nhật HOẶC Thứ Bảy và Chủ Nhật, HOẶC Thứ Sáu và Thứ Bảy.

Đặt phòng tức thì hoặc phê duyệt chủ sở hữu Nếu kiểm tra đặt phòng tức thì được chọn, thì yêu cầu đặt phòng sẽ được xác nhận mà không cần chủ sở hữu phê duyệt (nhưng sau khi phí quản trị được thanh toán nếu quản trị viên trang web đặt điều đó). Nếu chủ sở hữu không muốn bật Đặt phòng tức thì, tất cả các yêu cầu đặt phòng sẽ phải được anh ta xem xét thủ công (anh ta có thể từ chối hoặc chấp thuận từng yêu cầu).

Đồng bộ nguồn cấp dữ liệu Ical theme hỗ trợ xuất và nhập nguồn cấp dữ liệu Ical, có nghĩa là bạn có thể đồng bộ hóa lịch có sẵn danh sách của mình với các nền tảng khác hỗ trợ nguồn cấp dữ liệu ical. Bạn có thể thêm các nguồn cấp dữ liệu khác nhau từ các nền tảng khác nhau.

Tiện ích Đa tiền tệ Với tư cách là quản trị viên, bạn đặt một đơn vị tiền tệ mặc định cho toàn bộ giá và các khoản thanh toán của trang web. Ngoài ra, quản trị viên có thể kích hoạt một tiện ích đa tiền tệ (có thể được sử dụng trong phần chân trang, đầu trang hoặc khu vực tiện ích thanh bên). Tiện ích này chuyển đổi đơn vị tiền tệ mặc định sang các đơn vị tiền tệ khác (nhưng nó chỉ được sử dụng cho mục đích thông tin). Tiện ích con tiền tệ có thể đồng bộ hóa với một API để phản ánh giá trị quy đổi tiền tệ dựa trên tỷ giá thời gian thực.

Tùy chọn Header & Menu Bạn có thể chọn giữa 2 phong cách thiết kế menu khác nhau. Dưới dạng tiêu đề, bạn có thể chọn Bản đồ, Thanh trượt thuộc tính, Slider Revolution, Hình ảnh hoặc không. Bạn cũng có thể bật tiêu đề trong suốt cho tất cả hoặc các trang cụ thể.

Mở Bản đồ Phố và triển khai API Algolia Sử dụng Bản đồ Phố Mở (một thay thế cho API Google Maps) và Algolia Địa điểm (một thay thế cho Google Địa điểm tự động hoàn thành). Giải pháp Algolia hoạt động cho Mã hóa địa lý (Tìm kiếm theo bán kính), Tìm kiếm vị trí trong Tìm kiếm nâng cao, Gửi biểu mẫu – Trường tự động hoàn thành thành phố. Bản đồ Phố mở áp dụng cho tất cả các vị trí nơi Bản đồ được sử dụng: tiêu đề toàn cầu với Bản đồ và tất cả các thuộc tính, các trang nửa bản đồ, biểu mẫu gửi danh sách – trường vị trí, Trang danh sách đơn lẻ. API địa điểm của Algolia miễn phí trong giới hạn 1.000 yêu cầu mỗi ngày và 100.000 yêu cầu mỗi tháng. Bạn có thể đọc thêm tại đây https://community.algolia.com/places/pricing.html

Ẩn địa chỉ chỗ nghỉ & vị trí bản đồ Ẩn địa chỉ chỗ nghỉ & vị trí bản đồ cho đến khi người dùng đã xác nhận đặt phòng. Bật tùy chọn này trên toàn cầu cho tất cả các danh sách từ tùy chọn theme. Kiểm tra bản trình diễn trực tiếp này khi đã bật tùy chọn này – https://main.wprentals.org/properties/huge-sunny-villa-east-side/

Triển khai API Google Maps được tối ưu hóa Cung cấp cho khách hàng của bạn khả năng tìm kiếm tài sản trên Google Maps và họ có thể dễ dàng tìm thấy kết quả gần vị trí của họ (với vị trí địa lý) hoặc ở các khu vực khác. Mỗi danh sách có thể có ghim hình ảnh tùy chỉnh trên bản đồ, vì vậy người dùng dễ dàng phát hiện ra loại danh sách bất động sản mà họ đang tìm kiếm. API Google Maps cũng cung cấp tìm kiếm theo Bán kính trong Half Map. Tính năng tự động hoàn thành của Google Địa điểm trong tìm kiếm theo vị trí, thêm vị trí thuộc tính dựa trên tính năng tự động hoàn thành của Google Địa điểm được gửi

Màu tùy chỉnh Bạn có thể thay đổi màu theme, từ các phần tử đầu trang đến chân trang, trực tiếp từ các tùy chọn theme.

Hệ thống bộ nhớ đệm tích hợp Cài đặt tối ưu hóa tốc độ được tích hợp sẵn, chẳng hạn như truy vấn bộ nhớ đệm và giới hạn số chân bản đồ. Xây dựng trang web nhanh chóng một cách nhanh chóng.

Thanh bên không giới hạn theme đi kèm với một số thanh bên được xác định trước, nhưng bạn cũng có thể tạo thanh bên của riêng mình và điền chúng bằng các vật dụng dành riêng cho bất động sản theme hoặc các vật dụng khác, từ các tùy chọn quản trị.

Sẵn sàng dịch theme có thể được dịch sang bất kỳ ngôn ngữ nào.

Hỗ trợ / tương thích WPML và Weglot theme đã sẵn sàng WPML, có nghĩa là bạn có thể tạo một trang web đa ngôn ngữ nếu bạn muốn sử dụng plugin này. Vui lòng coi WPML là một plugin của bên thứ 3 và hỗ trợ tương thích được cung cấp bởi nhóm WPML. Mọi bản cập nhật theme đều được WPMl kiểm tra để xác nhận thẻ tương thích.

Danh sách tính năng chi tiết:

 • Dựa trên khung Bootstrap 3
 • Đáp ứng đầy đủ
 • HTML5 & CSS3
 • Thiết kế hiện đại, sạch sẽ và trực quan
 • Retina đã sẵn sàng
 • Tài liệu bao gồm
 • Dễ dàng tùy chỉnh
 • Tương thích nhiều trình duyệt
 • Đánh dấu HTML5 hợp lệ
 • Hoạt ảnh CSS3 độc đáo
 • Bao gồm Revolution Slider, WPBakery Page Builderand Ultimate Addons cho các plugin WPBakery Page Builder. Các bản cập nhật plugin được cung cấp thông qua các bản cập nhật theme.
 • Dịch theme sang bất kỳ ngôn ngữ nào thông qua poedit

Các tính năng chung của theme

 • Tích hợp Google Maps nâng cao.
 • Tự động điền thông tin kiểm tra / thanh toán / khách trên trang danh sách dựa trên các lựa chọn tìm kiếm nâng cao và hiển thị trực tiếp tổng chi phí trong biểu mẫu đặt phòng
 • Biểu mẫu đặt phòng danh sách hỗ trợ những điều sau: khi gửi yêu cầu đặt phòng, hãy xem thông báo đăng nhập là bắt buộc với hộp phương thức đăng nhập để đăng nhập / đăng ký, lưu đặt phòng nhận phòng, trả phòng và các giá trị khách được chọn trước khi đăng nhập để đặt phòng dễ dàng.
 • Đăng ký Hình thức đặt phòng – số lượng khách tối thiểu kiểm tra (dựa trên không có khách trong danh sách). Nếu tính năng Cho thuê Kỳ nghỉ được bật.
 • Biểu mẫu Đặt trước danh sách – vô hiệu hóa trình đơn thả xuống của khách nếu tính năng Cho thuê đối tượng được bật.
 • Thư viện hộp đèn danh sách tùy chỉnh cho các hình ảnh đính kèm

Tùy chọn Google Maps

 • Mở Bản đồ đường phố cho một trang danh sách
 • Tìm kiếm Ajax trên Google Maps và mẫu trang Half Map (bạn cũng có thể sử dụng các trường tìm kiếm tùy chỉnh)
 • Tùy chỉnh màu của Google Map với snazzymaps.com từ quản trị viên
 • Thay đổi hình ảnh ghim bản đồ cho từng danh mục bạn thêm. Hỗ trợ Retina Pin bao gồm
 • Ghim giá cho danh sách Google Maps. Hiển thị giá đầy đủ hoặc trong phiên bản ngắn
 • Tùy chọn Bật / Tắt cho tìm kiếm Tự động hoàn thành của Google Địa điểm cho Thành phố, Khu vực và Quốc gia áp dụng trong tìm kiếm vị trí và gửi vị trí
 • Bật hoặc tắt tùy chọn để sử dụng trên các chốt yêu cầu khi di chuyển bản đồ, trong các trang nửa bản đồ danh sách và Kết quả tìm kiếm nâng cao nửa bản đồ
 • Đặt số lượng chân danh sách tối đa để hiển thị trong bản đồ (để quản lý tốc độ).
 • Thêm ghim tùy chỉnh của riêng bạn cho các danh mục và loại danh sách của bạn
 • Tự động phát hiện cho Google Maps nếu https được bật
 • Google Địa điểm hiển thị trên bản đồ Danh sách duy nhất (để xem các nhà hàng, bệnh viện lân cận, v.v.)
 • Tích hợp API YELP để hiển thị các điểm quan tâm xung quanh danh sách
 • MỚI: Bật / tắt tìm kiếm Bán kính trong nửa trang bản đồ với khả năng kiểm soát bán kính tính bằng dặm hoặc km, bán kính ban đầu, bán kính tối thiểu và bán kính tối đa.

Tùy chọn quản trị viên cho Giao diện theme

 • Tạo các trang của riêng bạn với WPBakery Page Builder / Ultimaye addons kèm theo mã ngắn plugin và với các mã ngắn có sẵn của theme
 • Trang Splash với hình ảnh, thanh trượt hình ảnh hoặc video
 • Thực đơn Mega
 • 5 loại tiêu đề phương tiện và tùy chọn “menu trong suốt”: tiêu đề hình ảnh có bật / tắt thị sai, tiêu đề video, tiêu đề google maps, tiêu đề Slider Revolution, tiêu đề thanh trượt danh sách có 2 kiểu thiết kế hoặc không có tiêu đề
 • Tùy chọn tiêu đề video cho tùy chọn tiêu đề trang đơn: quản lý kiểm soát chiều cao, kiểm soát toàn màn hình, màu lớp phủ và độ mờ
 • Tùy chọn hình ảnh tiêu đề: kiểm soát độ cao, kiểm soát toàn màn hình, màu lớp phủ và độ mờ
 • Quản lý màu sắc tùy chỉnh
 • Thanh trượt hình ảnh để liệt kê các đơn vị trong danh sách với điều khiển hiển thị có / không trong các tùy chọn theme
 • Hiển thị tùy chọn bật / tắt cho menu trong bảng điều khiển của người dùng.
 • Quản lý tiêu đề chung cho hồ sơ chủ sở hữu trong các tùy chọn theme
 • API đa tiền tệ trong các tùy chọn theme. Áp dụng cho tiện ích con đa tiền tệ mà quản trị viên có thể quản lý / thêm vào bất kỳ khu vực tiện ích con nào
 • 2 loại tiêu đề với vị trí căn chỉnh logo khác nhau
 • Quản lý màu tùy chỉnh menu tiêu đề
 • Các tùy chọn thiết kế chung cho tiêu đề (chiều cao tiêu đề, chiều cao tiêu đề cố định, kích thước đường viền, màu đường viền)
 • Tùy chọn để đặt chân trang rộng 100%
 • Loại 1, Loại 2 hoặc Loại 3 (với các biểu tượng và trường tùy chỉnh) làm thiết kế cho Đơn vị danh sách
 • Loại 1 hoặc Loại 2 làm tùy chọn thiết kế để liệt kê Bố cục trang. Bạn có thể sử dụng các biểu tượng và Trường tùy chỉnh để biết chi tiết danh sách
 • Nhập 1 hoặc Loại 2 làm tìm kiếm nâng cao mặc định trên tiêu đề
 • MỚI: Nhập 3 hoặc Loại 4 làm tùy chọn tìm kiếm nâng cao tùy chỉnh. Thêm các trường tìm kiếm không giới hạn, bao gồm các trường tùy chỉnh của bạn – https://wpestate.org/listings-advanced-search-options-in-wp-rentals/
 • Tùy chọn vị trí của biểu mẫu Tìm kiếm nâng cao (trước hoặc sau phương tiện tiêu đề, chế độ nổi trên phương tiện tiêu đề, tùy chọn tìm kiếm cố định)
 • Tùy chọn để hiển thị trên Danh sách liệt kê một nửa ánh xạ các thẻ danh sách dưới dạng danh sách hoặc lưới
 • Tùy chỉnh giá và tiền tệ
 • Trình chuyển đổi đa tiền tệ
 • Đọc từ tệp để thiết lập nhiều chân để duyệt nhanh
 • Thay đổi phông chữ (với tập hợp con) từ các tùy chọn theme
 • Thanh trượt theme tùy chỉnh cho danh sách do quản trị viên quản lý
 • Được quản lý / thêm chi tiết tùy chỉnh không giới hạn vào danh sách. Các trường tùy chỉnh được hỗ trợ là loại trường văn bản, ngày tháng, danh sách thả xuống hoặc trường ngày tháng. Chúng hiển thị trong Chi tiết danh sách, bên cạnh các trường mặc định của theme
 • Chỉ định chủ sở hữu danh sách làm quản trị viên
 • Danh mục và loại danh sách không giới hạn
 • Khả năng tùy chỉnh trang thành phố hoặc khu vực của bạn với nội dung của riêng bạn
 • Thêm hình ảnh tiêu đề tùy chỉnh cho Thành phố và Khu vực nếu sử dụng trang phân loại chuẩn
 • MỚI: Biểu tượng tùy chỉnh hỗ trợ cho một trang danh sách, các trường hiển thị trước khu vực mô tả.
 • MỚI: Quản lý vị trí biểu mẫu tìm kiếm: chế độ float, trước phương tiện tiêu đề, sau tiêu đề phương tiện và tùy chọn tìm kiếm cố định.
 • MỚI: Biểu tượng và quản lý trường cho hộp thông tin danh sách (hộp hiển thị trong bản đồ). Các trường biểu tượng mà chúng tôi hiển thị theo mặc định trong hộp thông tin danh sách có thể được chỉnh sửa từ các tùy chọn theme. Bạn có thể chọn các trường từ các trường mặc định của theme hoặc các trường tùy chỉnh mà bạn thêm từ quản trị viên theme. Chọn cho mỗi biểu tượng từ danh sách các biểu tượng tuyệt vời phông chữ được xác định trước.
 • MỚI: Thẻ Thuộc tính loại 3 với Biểu tượng và quản lý trường (thẻ hiển thị trong danh sách). Bạn có thể chọn tối đa 4 trường để hiển thị trong loại thẻ 3 (những trường này sẽ hiển thị ở dòng cuối cùng). Bạn có thể chọn biểu tượng hoặc văn bản cho từng nhãn trường. Bạn có thể chọn từ các trường mặc định của theme hoặc các trường tùy chỉnh của mình
 • MỚI: Hiển thị khu vực tiện ích thanh trên cùng có / không cho thiết bị di động

Tùy chọn quản trị viên để quản lý gửi tài sản và quản lý đặt phòng

 • MỚI: Hiển thị vị trí bất động sản dưới dạng menu thả xuống (bạn có thể chọn hiển thị thành phố / khu vực là 2 menu thả xuống độc lập với các danh mục bạn thêm từ quản trị viên)
 • Bật hoặc tắt Đăng nhập bằng Facebook, Twitter và Google
 • Bật hoặc tắt tùy chọn đăng ký người dùng với loại mật khẩu trong biểu mẫu hoặc với tên người dùng và email
 • Bật / tắt gửi danh sách giao diện người dùng. Đăng ký là bắt buộc để gửi yêu cầu đặt phòng / tin nhắn riêng.
 • MỚI: TỰ ĐỘNG thay đổi từ phương thức Đăng ký sang phương thức Đăng nhập sau khi đăng ký thành công
 • MỚI: Quản lý chuyển hướng sau khi đăng nhập (giữ người dùng trên cùng một trang hoặc chỉ định trang nào để chuyển hướng)
 • Recaptha BẬT / TẮT cho biểu mẫu đăng ký
 • Bật hoặc tắt tùy chọn để đăng ký riêng biệt cho người dùng muốn đặt trước và người dùng muốn thêm tài sản cho thuê với quyền kiểm soát có / không trong tùy chọn theme
 • Quản trị viên chỉ có thể cho phép những người đăng ký cụ thể đã đăng ký có tùy chọn gửi trong trang tổng quan của người dùng – điều này cho phép 1 chủ sở hữu duy nhất cũng có thể sử dụng theme
 • Thêm Trạng thái thuộc tính cho các thuộc tính có tên nhãn do quản trị viên quản lý (ví dụ: Thêm trạng thái “Đã xác minh”)
 • MỚI: chọn các trường để hiển thị trong biểu mẫu gửi từ các trường theme mặc định hoặc các trường cusotm của riêng bạn và các tính năng và tiện nghi
 • MỚI: chọn trường nào là bắt buộc trong biểu mẫu gửi (Không bắt buộc thả xuống Khách mời). Nếu bạn cho phép thêm thuộc tính mà không có sự chấp thuận của quản trị viên, thì tất cả các trường bắt buộc sẽ cần được điền vào trước khi trạng thái thuộc tính chuyển từ trạng thái chờ xử lý sang xuất bản.
 • MỚI: Chọn nếu bạn muốn hiển thị trình đơn thả xuống của khách
 • MỚI: Chọn nếu bạn muốn gửi cho thuê đồ vật (chuyển nhãn từ “đêm” sang ngày) hoặc cho thuê kỳ nghỉ.
 • Quản trị viên có thể chọn những ngày cuối tuần từ quản trị viên – cài đặt chung (Thứ Bảy & Chủ Nhật HOẶC Thứ Sáu & Thứ Bảy HOẶC Thứ Sáu & Thứ Bảy & Chủ Nhật)
 • MỚI: Quản lý không có tháng cho lịch và không có khách trong danh sách thả xuống từ quản trị viên – tùy chọn theme – cài đặt chung – giao diện
 • theme cho phép quản trị viên nhận TIỀN GỬI và / hoặc phí DỊCH VỤ (những phí này cũng có thể là 0). Phí dịch vụ, phí quản trị trang.
 • Tiền gửi có thể được tính theo% (từ 0 đến 100) hoặc giá trị cố định. Tiền được chuyển đến tài khoản Quản trị viên (PayPal, sọc hoặc chuyển khoản ngân hàng)
 • Tùy chọn Bao gồm các chi phí (thành phố và phí dọn dẹp) khi tính phí đặt phòng của quản trị viên
 • Tích hợp Paypal và Stripe. Hỗ trợ WIre Transfer tồn tại tốt.
 • Hỗ trợ của WOO COMMERCE để xử lý các khoản thanh toán thông qua người bán được hỗ trợ bởi WOO Commerce
 • Hệ thống thành viên với quyền kiểm soát cho từng gói với tùy chọn định kỳ cho, gửi pro.perty
 • Hoặc Tùy chọn thanh toán cho mỗi danh sách với một khoản phí bổ sung để làm cho danh sách trở nên nổi bật để gửi danh sách
 • Quản lý Email trong các tùy chọn theme hỗ trợ HTML cho các phần tử img, br, em & strong. Điều này cho phép quản trị viên chỉnh sửa nội dung thông báo qua email.

Người dùng / Chủ sở hữu tùy chọn để gửi danh sách và quản lý đặt chỗ

 • Thêm các trường tùy chỉnh vào từng danh sách từ Phần chi tiết
 • Biểu mẫu gửi danh sách giao diện người dùng
 • Biểu mẫu chỉnh sửa danh sách giao diện người dùng
 • Thêm danh sách vào danh sách yêu thích và quản lý việc xóa / truy cập chúng khỏi trang Yêu thích của tôi trong trang tổng quan của người dùng
 • Tùy chọn để Tắt hoặc Bật danh sách đã xuất bản trong bảng điều khiển của người dùng – Danh sách Danh sách của tôi
 • Đơn đăng ký bao gồm giá mỗi đêm với nhãn giá trước và sau.
 • Chủ sở hữu có thể đặt giá chiết khấu trong thời gian dài hơn bằng cách thêm giá tùy chỉnh mỗi ngày cho đặt chỗ 7 ngày + hoặc cho đặt chỗ 30 ngày +
 • Chủ sở hữu có thể đặt giá tùy chỉnh mỗi ngày hoặc khoảng thời gian bằng cách chọn các ngày cụ thể từ lịch có sẵn trong Cài đặt giá
 • Thêm phí Thành phố / Phí dọn dẹp theo khách HOẶC theo đêm HOẶC theo đêm và khách
 • Phí thành phố cũng có thể được đặt thành%.
 • Biểu mẫu gửi danh sách bao gồm số ngày đặt trước tối thiểu
 • Biểu mẫu đăng ký bao gồm giá tùy chỉnh cho cuối tuần (thứ sáu, thứ bảy và chủ nhật HOẶC thứ sáu và thứ bảy HOẶC thứ bảy và chủ nhật)
 • Đơn gửi tài sản bao gồm giá cho mỗi khách thêm
 • Biểu mẫu gửi tài sản bao gồm tùy chọn kiểm tra để cho phép nhiều khách hơn số lượng khách được thêm vào chỗ nghỉ và yêu cầu một khoản phí cho mỗi khách thêm
 • Biểu mẫu gửi tài sản bao gồm tùy chọn séc để thanh toán theo số lượng khách (và không tính đến giá tài sản hoặc giá tùy chỉnh)
 • Việc gửi tài sản bao gồm tùy chọn buộc đặt phòng bắt đầu nhận phòng vào một ngày cụ thể HOẶC tùy chọn nhận phòng và trả phòng vào một ngày cụ thể
 • Tùy chọn kiểm tra Đặt phòng tức thì cho từng chỗ nghỉ
 • Cho phép mỗi chủ sở hữu thêm / sửa / xóa các chi phí phụ cho mỗi đặt phòng: theo khách, theo đêm hoặc theo đêm và theo khách. Những điều này hiển thị trong mẫu đặt phòng khi gửi yêu cầu đặt phòng.
 • Việc gửi danh sách hỗ trợ chiết khấu Early Bird (tính bằng%) và số ngày TỐI THIỂU trước khi áp dụng chiết khấu.
 • Cho phép chủ sở hữu đặt giá trị thuế trong biểu mẫu gửi (tính bằng%). Thuế được coi là đã bao gồm trong giá hàng ngày. Chúng chỉ hiển thị trong Chi tiết hóa đơn cho chủ sở hữu
 • Cho phép chủ sở hữu đặt giá trị thuế trong biểu mẫu gửi (tính bằng%). Thuế được coi là đã bao gồm trong giá hàng ngày. Chúng chỉ hiển thị trong Chi tiết hóa đơn cho chủ sở hữu
 • Một email thông báo được gửi cho người dùng rằng cần phải thanh toán số tiền đặt trước còn lại (cron – 3 ngày trước khi bắt đầu đặt phòng hoặc có thể được gửi theo cách thủ công khi chủ sở hữu gửi thông báo – (có thể gửi tối đa 3 lời nhắc theo cách thủ công). Văn bản email được quản lý từ Quản lý email bởi quản trị viên
 • Thêm hình ảnh cho từng thuộc tính và sắp xếp lại hình ảnh trong biểu mẫu gửi bằng cách kéo và thả
 • ICALENDAR nhiều nguồn cấp dữ liệu Nhập để đồng bộ hóa lịch còn hàng với các nền tảng khác hỗ trợ nguồn cấp dữ liệu ICAL. Bạn cũng có thể thực hiện Xuất nguồn cấp dữ liệu đơn Icalendar sang các nền tảng khác
 • Chủ sở hữu có toàn quyền kiểm soát vị trí ghim trên bản đồ, vị trí này có thể được đặt bằng cách nhấp chuột hoặc sử dụng nút PIN ĐỊA CHỈ VÀO BẢN ĐỒ
 • Chặn các khoảng thời gian nhất định trong lịch thuộc tính
 • Tùy chọn hủy đặt phòng đã đặt của chủ sở hữu bất động sản
 • Bảng điều khiển dành cho người dùng – Tất cả trong một trang lịch để xem toàn cầu về các thuộc tính và ngày đã đặt, để đặt giá tùy chỉnh, đánh dấu ngày là đã đặt
 • Tìm kiếm Thuộc tính của tôi trong các trang Thuộc tính của tôi, Đặt chỗ của tôi, Đặt chỗ của tôi từ bảng điều khiển của người dùng
 • Hóa đơn được tạo theo theme khi yêu cầu đặt phòng được gửi / phê duyệt và có thể được xem chi tiết trong Đặt chỗ của tôi (đối với chủ sở hữu) hoặc Đặt chỗ của tôi (đối với người thuê)
 • Hóa đơn chi tiết hiển thị trong bảng điều khiển của người dùng. Tùy chọn in có sẵn
 • Hệ thống nhắn tin nội bộ giữa những người dùng đã đăng ký
 • Lưu và xóa danh sách yêu thích với tư cách là người dùng đã đăng ký
 • Hệ thống kiểm soát Đặt chỗ & Đặt chỗ trong bảng điều khiển của người dùng – Đặt chỗ của tôi và Đặt chỗ của tôi

Các tùy chọn bổ sung dành riêng cho người dùng gửi yêu cầu đặt chỗ

 • Thêm đánh giá cho từng danh sách đã đặt từ Bảng điều khiển của người dùng, sau khi đặt trước kết thúc
 • Hiển thị phương thức đăng nhập trong biểu mẫu đặt phòng nếu bạn chưa đăng nhập và cố gắng gửi yêu cầu đặt phòng hoặc tin nhắn riêng cho chủ sở hữu
 • – Lưu các lựa chọn đặt chỗ nhận phòng, trả phòng & lựa chọn khách đã thực hiện trên mẫu đặt phòng trên trang danh sách trước khi ĐĂNG NHẬP / ĐĂNG KÝ sau khi người dùng đăng ký.
 • -Có thể gửi tin nhắn cho chủ sở hữu là người dùng đã đăng ký hoặc chưa đăng ký.

Tùy chọn Tìm kiếm Nâng cao

 • Trường Tùy chỉnh Tìm kiếm Nâng cao hỗ trợ cho các loại tìm kiếm mới được tích hợp – Loại 3 và Loại 4.
 • Các trường tùy chỉnh được phép: – không giới hạn (đối với loại 3 và 4)
 • Các trường tùy chỉnh trên mỗi hàng: hỗ trợ 1,2,3 hoặc 4 trường trên mỗi hàng (đối với loại 3 và 4)
 • Các trường tùy chỉnh (cho loại 3 và 4) được hỗ trợ: Vị trí. Nó có thể là kiểu đầu vào với theme tự động hoàn thành. Nó có thể là kiểu đầu vào với google địa điểm tự động hoàn thành. Hoặc nó có thể là kiểu thả xuống hiển thị tất cả các thành phố, khu vực, quốc gia, tiểu bang và quận từ các thuộc tính được xuất bản trong cơ sở dữ liệu theme
 • Các trường tùy chỉnh (đối với loại 3 và 4) được hỗ trợ: Nhận phòng và Trả phòng. Luôn đặt chúng theo cặp.
 • Các trường tùy chỉnh khác được hỗ trợ: Số khách, Danh mục chính của danh sách và Danh mục thứ hai, Thành phố danh sách và Khu vực thuộc tính (dưới dạng danh sách thả xuống riêng biệt, Danh sách thả xuống KHÔNG đáng tin cậy), Hạt danh sách, Trạng thái danh sách – đây là các trường kiểu đầu vào (chúng là trường văn bản), Quốc gia danh sách – đây là danh sách thả xuống với tất cả các quốc gia (danh sách được mã hóa trong theme). Đây là một danh sách thả xuống độc lập, Nhà tắm, Phòng ngủ và Phòng – 3 trường mặc định, có thể được liệt kê dưới dạng đầu vào hoặc dưới dạng danh sách thả xuống. Đối với các thuộc tính này, bạn có thể chọn hiển thị các thuộc tính có giá trị nhỏ hơn, bằng hoặc lớn hơn giá trị đã chọn trong tìm kiếm.
 • Các trường tùy chỉnh được thêm vào từ các tùy chọn theme: văn bản, số và danh sách thả xuống cũng có thể được thêm vào các trường tùy chỉnh tìm kiếm nâng cao (đối với loại tìm kiếm 3 và 4)
 • Chọn lựa chọn của bạn về các tính năng và tiện nghi để hiển thị trong tìm kiếm và chúng sẽ hiển thị trong loại tìm kiếm 3 và 4 trong tiêu đề và bộ lọc nửa bản đồ
 • Loại tìm kiếm 4 có 3 trường mặc định không thể loại bỏ: từ khóa loại (được sử dụng cho tiêu đề tài sản), danh sách chính và danh mục thứ hai. Bạn có thể thêm các trường bổ sung không giới hạn từ các tùy chọn theme
 • Tùy chọn vị trí loại 1 và 2 có thể là kiểu đầu vào với theme tự động hoàn thành, có thể là kiểu nhập với google địa điểm tự động hoàn thành hoặc có thể là kiểu thả xuống hiển thị tất cả các thành phố, khu vực, quốc gia, tiểu bang và quận từ các thuộc tính được xuất bản trong theme cơ sở dữ liệu
 • Loại tìm kiếm 1 và 2 đi kèm với các trường tìm kiếm mặc định

Sự lựa chọn khác

 • WPML Hỗ trợ đa ngôn ngữ cho các trang web đa ngôn ngữ. Xin lưu ý rằng WPML là một plugin ngụ ý bạn dịch mọi thứ theo cách thủ công, từ khu vực quản trị, bao gồm đặt chỗ, tin nhắn.
 • WEGLOT Hỗ trợ đa ngôn ngữ cho các trang web đa ngôn ngữ
 • Ra mắt Phần mở rộng RentalsClub cho Wp Cho thuê (phần mềm của bên thứ 3). Tiện ích mở rộng: Thông báo SMS qua Twilio và Quản lý thanh toán. Kiểm tra http://www.rentalsclub.org/ để biết thêm thông tin
 • Và nhiều thứ khác nữa…

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download WP Rentals NULLED v3.6.1 – Booking Accommodation WordPress Theme nulled changelog
Version 3.4 – September 2021
Watch this video to see what is new https://youtu.be/NtSBTz_p3Oo

NOTES – listings that have the allow extra guests option enabled will need to be edited manually in order to set max extra guests allowed. Maxim extra guests are considered only if Adult / Child / Infant separation is set to YES.

New – Added Adult / Child / Infant separation for Guests in Search form and Booking form

New – With Adult / Child separation on, booking form will not allow too select more than the max guests allowed

New – With Adult / Child separation on, set a maximum number of extra guests (if extra guests option is checked)

Updated – Moved the option to allow for extra guests in Description Settings

New – Control if the new guest options show or not in submit listing form from theme options

New – Max Extra Guests allowed can be set in property card type 3 and in the property overview section

New – Trip details summary section for each confirmed booking

New – Trip details summary are sent by email after a booking is confirmed to user who books a listings

New – Show password option in login and register forms

New demo – Example of a site for single owner – https://solo.wprentals.org/

New demo – Rentals Holiday demo – https://cancun.wprentals.org/

New – Booking shortcode style controls for Elementor

New – Search shortcode style control for elementor

Update – date format applies in the email notification Invoice Payment Reminder

Updated – added MAD as currency

Updated – currency position applies for the Membership Subscriptions prices and for Pay by listig prices

Updated – added a hover color over the price pin when opening the property card on map

Update – PHP 8 compatibility

Update – Pay by listing with admin approval disabled

Update – added processing status to Instant Booking button with Woo Commerce enabled

Fix – https for share links

Fix – Booking shortcode display on mobile

Fix – double slash typo

Fix – Property card type 1 design and booking form with extra booking options

Fix – Remove subscription menu from User Mobile Menu if user does not have the right to add listings

Fix – Lightbox images display for Property page gallery type 3 and type 4

FIx – Half Map search with dynamic map results and pagination

Update child theme with new wprentals.pot

Update wprentals.pot and wprentals-core.pot

Update WpRentals theme version to 3.4

Update: WpRentals Core Functionality plugin to version 3.4

Update: WpRentals Elementor Add-on plugin to version 3.4

Update Revolution Slider to Version 6.5.8

Update WPBakery Visual Composer to Version 6.7.0

Update Ultimate Addons for Visual Composer to Version 3.19.11

Version 3.3.2 – June 2021
====================================================

Fix all in one calendar half view for the next day bookings

Version 3.3.1 – May 2021
====================================================
Fix – Contact Form Widget for Elementor without GDPR enabled

Fix – Register Modal Height with Re-captcha enabled

Update – WpRentals theme version to 3.3.1

Version 3.3 – May 2021
====================================================
Watch this video to see what is new in WpRentals 3.3

Note – this update changes the Display Categories & Categories Slider as it adds more STYLE options. Edit the page with Elementor, edit the Widget and go to Style to change height, font or colors if you see a different height after the update


NEW – Dropdown selection for Start House and End Hour with hourly booking enabled -Demo https://office.wprentals.org/properties/hourly-desk-for-rent-in-midtown/

NEW – Image for Login and Register modal managed from Theme Options -> Header Settings. Open this link to see the exact location.

NEW – Contact Form Builder Widget for Elementor – Demo https://office.wprentals.org/homepage-with-wprentals-3-3/

NEW – Property Category Form Builder for Elementor – Demo https://office.wprentals.org/homepage-with-wprentals-3-3/

NEW – 3 new Elementor widgets for Properties List. Each widget is based on a property unit card design design types. You control content display, font size and colors for each widget. Demo https://office.wprentals.org/homepage-with-wprentals-3-3/

NEW – 3 new Elementor widgets for Properties Slider. Each widget is based on a property unit card design design types. You control content display, font size and colors for each widget. Demo https://office.wprentals.org/homepage-with-wprentals-3-3/

NEW – Show the logo set in theme options in print invoice in user dashboard

NEW – Open Street alternative to Algolia Places / Google Places.

NEW – added support for Elementor PRO header / footer if that version of elementor if used

UPDATE – Design style options for WpRentals Featured Category Elementor Widget

UPDATE – Hourly Calendar to latest version (changes the deisgn for the Availability Calendar in a listing with hourly booking enabled)

UPDATE – WpRentals Elementor Plugiin for Elementor 2.x compatibility

UPDATE – Added RON as currency for theme supported merchants

UPDATE – Added processing status to the booking for send booking request button and to the contact form send contact message buttons

UPDATE – Added link to owner profile from admin -> edit invoice

UPDATE ->Disabled theme cache for Features and Amenities list in property page with WPML enabled

UPDATE – auto-play videos on safari devices

UPDATE – Show cleaning and city fees in invoice details with woo commerce + instant booking

UPDATE – Show the name of the property for confirmed & canceled bookings by user in admin -> invoice -> edit invoice

UPDATE – show the user who renter a booking in admin -> bookings with woo commerce enabled

UPDATE – phone number display on contact page details so that it can open automatically on mobile devices

FIX – editing virtual tour in wp-admin -> edit property

FIX – hide the user dashboard overview page when the user does not have the right to add listings

FIX – date format in cart page and email

FIX – date format from theme options to apply to dashboard ate

FIX – Using ID list for properties slider with custom permalinks names

FIX – Filtering invoices in user dashboard not showing the list

FIX – Open listings in a new tab opened the property in the same page when clickin on the property image

FIX – Showing the custom icon set in theme options for card type 3 , list mode

FIX – Show the name of the user who rented a listing for confirmed & canceled bookings by user in admin -> invoice -> edit invoice

FIX – Validate phone number with Twilio enabled when not using send me the validation code first

UPDATE – minor styling elements for mobile devices

UPDATE – custom colors for search in header

Update child theme to include the new default images for owner

Update child theme with new wprentals.pot

Update wprentals.pot and wprentals-core.pot

Update WpRentals theme version to 3.3

Update: WpRentals Core Functionality plugin to version 3.3

Update: WpRentals Elementor Add-on plugin to version 3.3

Update: WpRentals Gutenberg plugin to version 2.3.1

Update Revolution Slider to Version 6.4.11

Update WPBakery Visual Composer to Version 6.6.0

Update Ultimate Addons for Visual Composer to Version 3.19.9

Version 3.2.2 – 16 February 2021
============================

Update: Update for Edit Property Media in wp-admin to work with SEO Yoast 15.8 update. The solution is in plugins/wprentals-core/misc/metaboxes.php

Update: WpRentals Core Functionality plugin to version 3.2.2

Version 3.2.1 – February 2021
============================

Fix – stripe remaining balance payments

Fix – save in submit form deletes 1st image attached

Update child theme to include the new default images

Update theme version to 3.2.1

Update Revolution Slider to Version 6.3.9Version 3.2 – January 2021
============================

NEW: User Dashboard redesign

NEW – Dashboard Overview page with a summary of the account

NEW – Default image for properties, categories, and owner profile

NEW – Mobile devices show booking form as sticky footer menu

NEW – Manage 30+ & 7+ price options from theme options. Change 30 and 7 to your desired numbers.

NEW – A new lightbox gallery for property page images with swipe option for responsive devices

NEW – A new step before canceling or rejecting a booking request

NEW – added Guest value in WooCommerce product details on checkout

NEW – Added COP as a currency option for payments

NEW – separated css for user dashboard desktop and mobile view to a separate folder

UPDATED – Added zoom controlto submission form map when Open Street is enabled

UPDATE – Allow only one click for the continue button in submit listing form when not logged in

UPDATE – Change map to support auto-fit bounds when enabling property taxonomy and half map display

UPDATE – Support for Elementor PRO with custom header and footer and theme login and register widgets

UPDATED – List of countries to include Island of Saba (and edited Saint Martin and Saint Barthélemy

UPDATED – Style.css, my_media.css

FIX – Hourly booking selection after WordPress 5.6 Jquery update

FIX – Include property name in the notification sent from Booking Form Shortcode

FIX – Duplicate SMS for Listing Approved

FIX – Categories Slider display in Elementor Preview

FIX – Send confirmed booking email when payment is processed through WooCommerce and Stripe

Update: wprentals.pot and wprentals-core.po and included translations

Update: minor css fixes for mobile and web

Update: WPRentals Core Plugin Functionality to version 3.2

Update: WPBakery Page Builder to version 6.5.0

Update: Revolution Slider to v 6.3.6

Update: Ultimate Addons for Visual Composer to v 3.19.8

Version 3.1.1 – December 2020
============================

CSS fix in css/admin.css for WordPress 5.6 update (extra arrows show in theme options). File modified wprentals/css/admin.css

Update Revolution slider plugin to version 6.3.3

Update Ultimate Addons for Bakery to version 3.19.8

Update Bakery Plugin to v6.4.2

Version 3.1 – October 2020
============================

IMPORTANT: Please save the search fields/icons as you wish in Half Map Advanced Search Results / Half Map Taxonomy and Half Map Properties List Page – https://prnt.sc/uvcy1x

NEW: Updated demos https://ibiza.wprentals.org/ and https://santorini.wprentals.org/ with Elementor Free Page Builder and Elementor Theme widgets

NEW: Separate management for Advanced Search in half map lists https://prnt.sc/uvcy1x

NEW: Sync search custom fields number of fields per rows and number of fields with Advanced Search Shortcode (Type 3, type 4 and type 5)

New: WpRentals Elementor Widget for tabs (vertical and horizontal)

New: WpRentals Elementor Widget for accordion

New: WpRentals shortcode for maps with listings pins (so the map can be used in any section of any page)

NEW: Set the redirect URL after user finishes saving the property details (applies from Calendar step)

Update: replaced the login icon on mobile

FIX: HTML removed from SMS management

FIX: All in one calendar hover with booking details

FIX: Check for validate user with wordpress 5.5

FIX: Reviews stars don’t save with wordpress 5.5

Update: Hide “Terms” label is terms is not included in the submit form

UPDATE: get_checkout_url with new function wc_get_checkout_url

Update: Mapbox tile server api for who wants to use this Open Street with Mapbox tiles

Update: wprentals/templates/submit_templates/property_price.php and removed extra code

Update: WooCommerce checkout product includes booking details in titleUpdate: wprentals.pot and wprentals-core.po

Update: minor css fixes for mobile and web

Update: WPRentals Core Plugin Functionality to version 3.1

Update: WPBakery Page Builder to version 6.4.1

Update: Revolution Slider to v 6.2.23

Update: Ultimate Addons for Visual Composer to v 3.19.6

Version 3.0.3 – August 2020
============================

Fix: 5.5 WP compatibility for half map infobox display

Fix: Save favorites in single property page

Update: WPRentals Core Plugin Functionality to version 3.0.3

Update: WPBakery Page Builder to version 6.2.0

Update: Revolution Slider to v6.2.22

Update: Ultimate Addons for Visual Composer to v 3.19.6

Version 3.0.2 – August 2020
============================

Fix: Hourly calendar available hours management

Version 3.0.1 – July 2020
============================

Fix Stripe error with membership packages
Fix Blue Host incompatibility
Update: WPRentals Core Plugin Functionality to version 3.0.1

Version 3.0 – July 2020
============================

This update comes with new features, but also with new / improved design elements for shortcodes, header, buttons, theme sliders, ratings colors. Please check our main demo https://main.wprentals.org/ and https://demo1.wprentals.org/

NEW: Replace booking form with the property owner contact form for all properties. Help https://help.wprentals.org/article/hide-booking-form-and-replace-with-owner-contact-form/

NEW: SMS management via Twilio (Rentals Club will no longer connect to WpRentals theme). Help https://help.wprentals.org/article/sms-management-by-twilio/

NEW: Booking shortcode for single property to be used on any page – Help https://help.wprentals.org/article/how-to-add-booking-form-on-a-page/

NEW: Custom permalinks management for listing and owner. Help https://help.wprentals.org/article/how-to-change-permalinks/

NEW: Option to make Property title in lists to open in a new page

NEW: Height control for featured category shortcode

NEW: Testimonial type 2

New: Featured Owner shortcode type 2

NEW: ON/OFF for Sleeping Arrangements, Terms and Conditions

NEW: Added Marie-Galante Les Saintes Saint-Martin Sint-Marteen as countries

Update: Check-out calendar opens the same calendar as in check-in

UPDATE: Use Stripe API only with instant booking and dashboard

UPDATE: Google API version to latest

UPDATE: Add subscription page for mobile menu

UPDATED: Demos updated: https://demo1.wprentals.org/ and https://main.wprentals.org/

FIX: Minor CSS

FIX: Translation for Payment for Invoice in Woo Checkout

FIX: Translation for Terms and conditions

FIX: Translate hourly calendar drag and drop

FIX: Change booking type from wp-admin not saving

FIX: Delete new images form wp-admin

FIX: Cyrlic in terms and conditions not showing 2nd labels

FIX: Woo Commerce orders status changed manually to confirmed not applying to paid orders

Update: Wprentals.po and wprentals-core.po

Update: WpRentals Core Functionality to v 3.0 (Plugin update is mandatory)

Update: WpRentals Elementor Widgets to v 3.0 (Plugin update is mandatory)

Update: Ultimate Addons for Bakery Builder to v 3.19.5

Update: Ultimate Bakery to v 6.2.0

Updated: Revolution Slider plugin to v 6.2.17

Version 2.8.5 – April 2020
============================

NEW: Organize features and amenities in groups as you please. Help https://help.wprentals.org/article/listings-features-and-amenities/

NEW: Add SVG icons for each feature and amenity from theme backend. Help – https://help.wprentals.org/article/how-to-add-icons-to-features-and-amenities/

NEW: New section with Terms and Regulations for each property. Help https://help.wprentals.org/article/how-to-manage-terms-cancellations-policy-section-from-listing-page/

NEW: Specify type of beds in each bedroom. Help – https://help.wprentals.org/article/how-to-manage-bed-types-section/

NEW: List shortcode and widget for all property categories. Help https://help.wprentals.org/article/listing-categories-shortcode-and-widget/

EDIT: If price fields are not selected to show in submit form, they don’t show in Custom Period Price modal and Custom price table on property page

FIX: HTML in email management

FIX: Property page design type 4 show featured image twice in slider

FIX: Property page design type 4, description link in quick menu section

FIX: Show currency symbol in Featured Property shortcode

FIX: Redirect URL after register for MOBILE login

FIX: Upload Image featured icon

FIX: Minor CSS

Update: Wprentals.po and wprentals-core.po

Update: WpRentals Core Functionality to v 2.8.5 (Plugin update is mandatory)

Update: WpRentals Elementor Widgets to v 1.0.2 (Plugin update is mandatory)

Update: Ultimate Addons for Bakery Builder to v 3.19.4 –

Updated: Revolution Slider plugin to v 6.2.2

Version 2.8.4 – January 2019
============================

NEW: Added renter name, email and phone number in invoice details (for owner, renter and for site administrator view)

NEW: Property page type 4 slider design – masonry in header

NEW: Property status shows on all property image sliders types

NEW: Upload PDF documents to a property (they show in Description Panel) – https://help.wprentals.org/article/upload-pdf-documents-to-a-property/

UPDATED: Images uploader to support “Drag & Drop”

UPDATED: Custom classes added to invoice information to be easier to hide elements

UPDATED: Unify date format in wp-admin -> Bookings

UPDATED: If set, display decimals for all prices in Custom Price Tabel

UPDATED: functions to work for child theme

FIX: Duplicate notifications sent to owner for Booking Confirmed when paying with WooCommerce

FIX: SMS Management panel resets when Rentals Club is connected

FIX: Features & Amenities search in half map ajax search for nonlatin Features & Amenities slugs

FIX: Calendar months display ahead in property page with mixt booking option enabled, and custom language for Date Picker

FIX: Warnings saved in error log when ical feed imported is blank (there are no booked dates)

Update: WpRentals Core Functionality to v 2.8.4 (Plugin update is mandatory)

Update: Ultimate Addons for Bakery Builder to v 3.19.1 – Update is recommended by plugin developers if this plugin is active

Updated: Revolution Slider plugin to v 6.1.8

Version 2.8.3 – December 2019
============================

Update: Hide the custom table entirely if no custom prices are set for future dates.

Update: Search type 5 to work with search by location with Google Places and no google maps on page

Update: Contact Widget phone number redirects to Mobile “Phone” settings to call automatically

Update: WPML and features and amenities in advanced search (More Search Options)

Update: WpRentals Core Functionality to v 2.8.3 (Plugin update is mandatory)

Version 2.8.2 – November 2019
============================

NEW: Private note for each property (in submit and admin -> edit property)

Update: WPML support for features and amenties in front add listing – submit form

Update: WooCommerce integration for clients who do not use theme WooCommerce payments option, but still use WooCommerce addons for extra and optional functionality

Update: Google Maps version to 3.38

Update: Hide past calendar dates (custom price for specific periods) for mobile display

Fix: Pay Remaining balance with WooCommerce

Fix: Send Reminder Email 3 days before booking starts automatically

Fix: Css for wp-admin checkbox with WordPress 5.3

Update: WpRentals Core Functionality to v 2.8.2 (Plugin update is mandatory)

Update: wprentals.pot and wprentals-core.pot

Update: Rev Slider included plugin to v 6.1.5

Version 2.8.1 – October 2019
============================

Fix: Instant Booking with WooCommerce enabled
Update: wprentals-core/languages/wprentals-core.pot

Version 2.8 – October 2019
==========================

NEW: Book via Instant booking and pay through WooCommerce the deposit set for a booking to be confirmed, without having to Login In first. The account is created when the deposit is paid and the user is notified about his account username and password (user can log in to check booking details or pay remaining invoice balance if that is required) Ex: https://demo1.wprentals.org/properties/condo-in-liberty-state-park/

NEW: Half Map Option to set the map on the right or left from theme options. Ex: https://demo1.wprentals.org/properties-list-half-map/

NEW: Virtual Tour in submit property and property page -> Ex: https://main.wprentals.org/properties/west-town-3rd-floor-dorm/

NEW: Add a custom link on the Book Now button (for clients who want to add an affiliate link to the booking form for users to book on a different site than WpRentals) -> Ex: https://main.wprentals.org/properties/downtown-apartment/

NEW: Search type 5 with custom fields and vertical design

NEW: Custom price calendar hides automatically custom periods from the past.

UPDATE: A new calendar in the booking form

UPDATE: Text in login modal

UPDATE: On mobile devices only, the reply button for Inbox Message was removed and reply editor shows autmatically when reading the message.

UPDATE: Email management HTML instructions are updated so formatting is always saved. Please use the new instructions if you have added custom HTML in email management.

UPDATE: WooCart in responsive dashboard (as logged in user)

FIX: Theme slider title link on mobile

FIX: 2 calendars showing on agent contact form

FIX: Listing Page design type 2 and view more button on responsive devices

UPDATE: Custom colors for WooCommerce buttons to sync with theme custom colors

UPDATE: wprentals-core.pot, wprentals.pot language files

UPDATE: WpRentals Core Functionality plugin to v2.8 (update is MANDATORY)

Version 2.7 – September 2019
==========================

NEW: WooCommerce payments support for bookings and paid submission. You can install WooCommerce for free and choose from the merchant supported by WooCommerce. Help https://help.wprentals.org/article/install-woocommerce-and-use-woocommerce-payments/

DEMO with WooCommerce enabled: https://demo1.wprentals.org

NEW: SCA-ready STRIPE for EU latest regulations. Help https://help.wprentals.org/article/stripe-set-up/

The previous Stripe API was replaced with new and latest API that follows the latest regulations for EU

UPDATE: Search calendar (check in and checkout)UPDATE: Added “Are you sure you want to delete this?” when trying to delete a message in inbox.

FIX: “nan” display when using check and un-check for extra options

FIX: Show similar listings on responsive with template type 3

FIX: Booking for mobile and property type 3

UPDATE: wprentals-core.po and wprentals.po

UPDATE: WpRentals Core Functionality plugin to v2.7 (Update of the plugin is mandatory)

UPDATE: RevSlider plugin to v6.1.1

Version 2.6
=============

NEW: Features and Amenities are now listed as Custom Taxonomies (Under Listings menu). During update, all features will be automatically converted to categories. No extra action is needed. Help https://help.wprentals.org/article/listings-features-and-amenities/

NEW: Property Status is now listed as Custom Taxonomies (Under Listimgs menu). During update, all status labels you have added will be converted to categories and no action will be required from your part.

NEW: Property Template type 3 (multi image header slider) – demo url https://main.wprentals.org/properties/cozy-house-in-the-sunnyside/

NEW: Icons for default design (below title)

NEW: Theme Slider for properties was replaced with a touch mobile friendly slider. Demo https://main.wprentals.org/

NEW: Elementor demo homepages were added to Main Demo import. Check https://main.wprentals.org/

NEW: Added ZAR to supported currencies for PayPal & Stripe

UPDATE: The design has been freshen up with small edits to existing elements (shortcodes, hover effect, theme slider).

UPDATE: Google Maps version to 3.37

UPDATE: WpRentals Core Functionality plugin to v2.6 (update is mandatory)

UPDATE: Ultimate Addons for WPBakery Page Builder – v 3.19, Slider Revolution v 6.0.9, WPBakery Page Builder 6.0.5

Version 2.5.3
=============

You must update the child theme style.css and remove the css for the custom icons (now icons are loaded as fonts)NEW: Elementor WpRentals widgets for Elementor Page Builder – https://help.wprentals.org/article/how-to-work-with-wprentals-elementor-widgets-plugin/
NEW: Map cluster image management from theme options – https://help.wprentals.org/article/pins-management/#map_cluster
NEW: Single pin for properties (change the single pin from theme options) – https://help.wprentals.org/article/pins-management/#single_pin
NEW: Admin profile info displays for properties added by admin – https://help.wprentals.org/article/how-to-create-owners-owner-info-doesnt-show/

NEW: Replaced theme icon images with font icons and they change now from theme options – color management
NEW: Added Contact owner button in user dashboard – My Reservations
NEW: GDPR terms and conditions check for contact owner form (with on/off)- https://help.wprentals.org/article/how-to-enable-gdpr-checkbox-in-contact-form/
NEW: Turn ON/OFF property location on property page https://help.wprentals.org/article/theme-options-listing-page-settings/
NEW: Instagram and Youtube links on contact page and owner page
NEW: Owner website url in profile
NEW: Share by email added instead of Share by Google Plus
NEW: Show featured property status in admin – listings
NEW: When a confirmed booking is deleted, invoice for deposit paid remains in lists (admin and owner invoices) with status confirmed/canceled by owner
NEW: Custom header media management for property taxononimies https://help.wprentals.org/article/property-custom-taxonomies-category-what-do-you-rent-city-and-neighborhoodarea/#f_wpestate_id
NEW: Do not send email notifications if subject is deleted (an easy way to disable emails that are sent through the theme) – https://help.wprentals.org/article/email-management-in-theme-options/

FIX: County search in theme auto-complete
FIX: Icon display when using open and close open street
FIX: custom fields display in property page
FIX: Social login on mobile
FIX: Translate Booking sent from
FIX: My Invoice filtering by type
FIX: http for phone number
FIX: Firefox exclusive fix for changing Location to Amenities without clicking “save” changes
FIX: Reviews total number based on all comments (not comments on page)

UPDATE: Revolution Slider plugin to version 6.01 (please be aware Revolution slider changed the look of admin interface completely with this update)
Bakery Builder plugin to version 6.03, WpRentals core Functionality plugin to v 2.5.3 (update is mandatory for this plugin)
UPDATE: wprentals.pot and wprentals-core.pot

Version 2.5.2
=============
UPDATE: Functions rename for Envato Compatibility new market terms
Fix: Check “verify owner” in edit user
Fix: Show total booking value when landing on property page after using advanced search + check-in and check-out field

Version 2.5.1
=============

UPDATE: Functions rename for Envato Compatibility new market terms
Fix: Google Login not importing email address
Fix: Instant Payment + PayPal
Fix: Delete images in front end submit form

Version 2.50
=============

UPDATE: Updates for Envato Compatibility new terms (changed functions and variables names according to the new rules)

NEW: Twitter Login (Yahoo login was retired by Yahoo) – https://help.wprentals.org/article/twitter-login/
NEW: AUTO change from Register modal to Login modal after success register
NEW: Redirect management after login (keep user on same page or specify to whish page to redirect) – https://help.wprentals.org/article/how-to-redirect-to-a-different-page-then-my-profile-after-login/

UPDATE: Google login (following Google changes related Google login from April 2)
UPDATE: Price Pins re-design
UPDATE: wpml-config.xml
UPDATE: Croatia country name text
UPDATE: Keep calendar icon with search type 1 and 2 after selecting dates
UPDATE: Open street map to be draggable on web view
UPDATE: Manage order of custom fields from theme options
UPDATE: Display price per night in invoices if property doesn’t have price for 7d+ or 30d+ and booking is over 7d+ or 30d
UPDATE: Header Image full screen option

FIX: Upload images to current month when using Theme Options upload image option
FIX: Text label for Property Features
FIX: Saving profile details
FIX: Edge browser and view more
FIX: Calendar Type Error
FIX: Reply to message on mobile
FIX: Delete comments from admin – remove start in front end
FIX: show measurement for property size with custom icon area enabled
FIX: If mandatory fields are filled in and admin approval is not enabled, property must be published automatically

UPDATE: wprentals.pot (wprentals.po) and wprentals-core.pot (wprentals-core.po)
UPDATE: Wp Rentals Core plugin to v2.5

Version 2.40
=============

NEW: Theme Cache has ON / OFF button in General Settings
UPDATE: Updates for Envato Compatibility new terms (changed functions and variables names according to the new rules)
UPDATE: Child theme for Envato New Requirements

EDIT: INR Added to the list of PayPal default currencies for payments
EDIT: Force max zoom for Half Map – with Google Maps (for pan by actions on high zoom levels)
EDIT: Updated https://free.currencyconverterapi.com/ for multi currency widget (API is required now)
EDIT: Web Open Street Map scroll and map byactivated on double click
EDIT: Hourly Booking – Show availability dropdown in the submit form – starts at 00:00 (instead of 01:00)

FIX: Parallax support for IOS devices
FIX: Repetitive hourly event ical import
FIX: Invoice filteringFIX: small spelling corrections
FIX: small css updates for web and mobile

Plugins updated: Ultimate Addons v3.18, Bakery Page Builder v 5.7

Change log url:
https://help.wprentals.org/article/wp-rentals-2-40-march-6/

Version 2.1 – October 15

=============

NEW: Open Street Map for Listing Page map (instead of Google Maps) https://help.wprentals.org/article/google-maps-settings/#streetmap

NEW: Optimized Google Maps requests only for pages where Google API is required.

NEW: Function to convert 2-word features and amenities for redux update

FIX: Ipad resolution and property template v1

FIX: Instant booking form and issue invoice by owner if stripe is disabled

UPDATED: WPML compatibility for syncing bookings automatically between different languages

UPDATE: Profile verification images protection from being indexed https://help.wprentals.org/article/how-to-protect-id-scan-uploaded-by-user/

UPDATED: Wp Rentals Core functionality plugin to v 2.1 (update from header notice)

UPDATED: Style.css and my_media.css optimizations

UPDATED: Ultimate Addons plugin to 3.16.26

Version 2.02 – Sept 20

=============

This theme update includes some major changes:
Main theme functionality was moved to WpRentals -Theme Core Functionality plugin (a requirement imposed by Envato for the theme to be listed on the market) Activating the WpRentals -Theme Core Functionality plugin is MANDATORY for the theme functions to apply
If you see Page Not Found for properties, categories, save Permalinks for the new plugin functions to apply correctly:


2. Theme options have been moved to REDUX Framework. The design is different but more intuitive and user-friendly. Plus, many clients may already be experienced with this framework since it’s used by many themes nowadays. Our entire theme help is being updated with the new screenshots.


We include the option to book by the hour. This comes with specific functionality Terms which we will detail below. Demo – https://skirent.wprentals.org/
Check the following after update
Features and amenities will need to be saved again for Search Form and Submit Form (this is done only once for Redux Framework)
Copy Facebook API for login again


We have checked that the transition for the previous theme options framework to Redux framework is smooth, and no option needs to be resaved (except features and amenities), but please check again the options on your end too.
Permalinks must be saved again


Clear browser cache after you update the theme from an older version to be sure you are loading the latest additions correctly. Without clearing browser cache, you will not see the theme options correctly! Clear CDN cache (if you use that), plugin cache (if you use that), server cache (if you use that) and browser cache (mandatory), server cache (if you use that).
If you don’t see widgets – simply access the widgets page and check widgets are active.


What is new
NEW: Redux framework for theme options

NEW: Option to set booking by hourly price (replaces daily price). DEMO https://skirent.wprentals.org/

COMMENTS:

Price by night/day becomes price by the hour
Price per night (7n+) – becomes Price per hour (7h+)
Price per night (30n+) – becomes Price per hour (30n+)
Per night per weekend – becomes price per hour per weekend
Minim no of days – becomes Minim no of hours
You can select Business hours – for per h booking – which will show the available hours to book in the Hourly Calendar
Custom booking options (per night – becomes per hour and per night per guest becomes per hour per guest)
Custom Price panel will allow adding custom price per h for default hourly rate, for 7h+, for 30h+ and for weekends
A different booking calendar shows in booking form and availability calendar area on property page (for hourly booking support)
NOTES:

Turnover days in custom price calendar stay (but they don’t apply with hourly booking)
NEW: Option to set bookings By the hour or By daily price (the option is given to the owner in each property – Price details)

NEW: Wp Rentals Core plugin includes theme custom functionality (a request imposed by Envato Market)

NEW: View Profile button for users with owner profile (shows in My Profile)

FIX: Features and Amenities with nonlatin characters

FIX: If MEDIA is set as a mandatory field, and image is attached, the property to be published automatically

FIX: When Search position is set before header media & show search option is set to NO

FIX: Email notification – %username to show the correct username in publish property notification

UPDATE: WPML compatibility code added for images order in 2nd languages

UPDATE: Visual Composer and Ultimate Addons plugins to latest versions

UPDATE: wprentals.po and wprentals-core.po (from wprentals-core plugin)

How to update a translation made before 2.0 theme update
1. Download wprentals.zip

The file you must download in in your buyer account from Theme Forest:2. Unzip

3. Go to wprentals/libs/plugins and you will see wprentals-core.zip4. Unzip that too5. Open your translation with poedit

6. Go to Update from .pot

7. Go to wprentals/languages/wprentals.po and select that. Save your translation with your language name (es_ES.po )9. Open the same translation. Go to Update from .pot

10. Go to wprentals/libs/plugins/wprentals-core/languages and select wprentals-core.po11. Save this new po with name wprentals-core-es_ES.po (where the last part is adapted to your language)

12. Via FTP go to wp_content/plugins/wprentals-core/languages and add the wprentals-core-es_ES.po and wprentals-core-es_ES.mo and to wp_content/themes/wprentals/languages to update the es_ES.po and es_ES.mo (this can be done in wprentals-child-po/languages too)

NOTE: for future theme updates the custom language for the plugin must be saved in backup as during plugin updates the custom translation will need to be added again. Plugin translations cannot be added to the child theme.
Version 1.22 – Sept 20

=============

NEW: Demo https://santorini.wprentals.org/ available with 1 click demo import

NEW: Demo https://ibiza.wprentals.org/ available with 1 click demo import

NEW: GDPR – delete profile button option. It deletes all data related to user account (My Profile, My Reservations, My properties, My bookings, My Invoices, My sent messages, My Reviews) – https://help.wprentals.org/article/my-profile/

NEW: The possibility to add a header image for property category and type-https://help.wprentals.org/article/how-to-set-image-header-for-property-action-and-category/

NEW: Featured Place shortcode can be applied for property category and type https://help.wprentals.org/article/featured-place/

NEW: Places List shortcode can be applied for property category and type https://help.wprentals.org/article/list-of-cities-or-areas-shortcode/

NEW: Places List Shortcode slider can be applied for property category and type https://help.wprentals.org/article/places-slider-shortcode/

UPDATE: Mega Menu supports background image and font awesome icons

UPDATE: Small updates to responsive CSS

UPDATE: Ultimate Addons Plugin version

FIX: WPML + caching latest listing widget

FIX: WPML + caching translation of properties in front end

FIX: WPML + price pins

Version 1.21.1

=============

NEW: License key verification (one-time). Help: https://help.wprentals.org/article/where-is-my-purchase-code/

NEW: Built-in caching system for speed optimization. Quickly delete cache from the top admin bar.

NEW: Contact owner if you are not logged in

NEW: Duplicate email option to receive a duplicate email of all email notifications sent through the theme (new booking requests, booking requests approved/ rejected/canceled), new messages. Help: https://help.wprentals.org/article/duplicate-email/

NEW: Date format management for theme date-pickers (calendars) (includes date formats yy-dd-mm (default), yy-mm-dd, mm-dd-yy, dd-mm-yy, dd-yy-mm, mm-yy-dd). Help: https://help.wprentals.org/article/theme-options-booking-settings/

NEW: Featured Property and featured blog post shortcodes new design variation

Help Featured property shortcode: https://help.wprentals.org/article/featured-property/

Help Featured article shortcode: https://help.wprentals.org/article/featured-article-shortcode/

NEW: Theme properties slider design type 2. Help: https://help.wprentals.org/article/theme-slider/

NEW: New design for the places shortcode (city and area). Help: https://help.wprentals.org/article/featured-place/

NEW: New shortcode slider for the places (city and area). Help: https://help.wprentals.org/article/places-slider-shortcode/

NEW: White labeled wp-admin backend (shows custom client logo instead of WordPress default logo). -> Help: https://help.wprentals.org/article/1-18-themeoptions-logos-favicon/

NEW: Quick Setup steps in wp-admin interface Help:https://help.wprentals.org/article/quick-setup/

NEW: Schema.org https://schema.org/RentAction

EDIT: Inbox message systems counts messages on the fly (without page refresh) when reading/deleting them

EDIT: Re-organized theme options (Booking Settings and Booking Price settings)

EDIT: Wire Transfer email includes HTML support

EDIT: Updated the design for the custom price table on responsive devices

EDIT: Mobile map zoom controls set to cooperative

EDIT: Splash page template syncs with the theme options settings regardless of the custom page header options

EDIT: Calculate total booking automatically based on searched dates when using the Properties List half map page filters and landing on a property page

EDIT: Shortcode auto-complete for Places Shortcode

EDIT: User profile url shows in the verify owner email notification

EDIT: Email management to support space html code

EDIT: Currency widget conversion API is updated

EDIT: Language support for stripe – https://stripe.com/blog/checkout-in-more-languages

FIX: Password reset email includes username

FIX: Closing the login modal to finish submit shows the submit form and not a blank page

FIX: Sharing facebook via https

FIX: Show booking login modal if the login button is removed from header

FIX: Instant booking price per night display if price for 7d and 30d was not set

FIX: Keep price slider value when starting a search from the advanced search widget

FIX: Deposit 0 and confirmed bookings – disable the remove invoice button

FIX: Reviews can be added only one time

FIX: Closing the modal before submitting a contact message and try to open the modal again without page refresh

Update: WPML updates for sync images in translation

Update: wprentals.po

Update: Ultimate Addons to v 3.16.22 and Rev Slider to v 5.4.7.3

Version 1.20.3

=============

Update: Visual Composer 5.2

Update: Ical Feed update for syncing deleted periods

Update: Recent items by id to list be the custom ids put in the shortcode

Update: Recent items by ID for articles

Update: display multi-currency value for extra options in list

Update: https for facebook widget

Update: My Location over https

Update: WPML function for translating Booking in availability calendar – help http://help.wprentals.org/2017/07/05/wpml-and-wp-rentals-1-20-3-translate-bookings-from-2nd-to-1st-language-manually/

Fix: Replace %username with %forgot_username in reset password notification

FIX: Update in email notification for user login global vars

FIX: Remove decimals when using multi-currency with hover over date in the booking calendar

FIX: Total when using custom price for min 7 days period

FIx: Display currency for extra options in post details

Version 1.20

=============

For clients who update from an older version – set the Deposit fee and Service fee (to get the % fee for admin) – http://help.wprentals.org/2017/03/28/1-20-how-to-work-with-deposit-fee-and-service-fee/

NEW PRICE OPTIONS in Submit property – http://help.wprentals.org/2017/04/03/1-20-submit-price-details/

– Allow each owner to add / edit / delete extra expenses for each booking: by guest, by night or by night and by guest. These show in booking form when submitting booking request

– Early Bird discount (in %) and the MINIM number of days before discount applies

– Security deposit option (this will be refundable only via Payment Management ADDON – from Rentals Club)

– City fee and cleaning fee by guest – OR – by night – OR – by night and guest

– Allow owner to set the taxes value in submit (in %) – taxes are considered included in the daily price. They show in Invoice Details for owner only

NEW: Options in custom price adjustments: add custom price per night for 7n + and 30n+ – http://help.wprentals.org/2015/12/07/how-to-choose-different-prices-for-different-dates/

NEW: Allow admin to take DEPOSIT and SERVICE fee. Service fee is new site administrator fee. Deposit fee can be paid in full before booking starts via My Bookings.

NEW: Search results consider the value for min days of booking when looking by check-in and check-out

NEW: An email alert sent to user that remaining payment for booking is required (cron – 3 days before booking starts, manual when owner sends the notification – but max 3 reminders can be sent manually). Email is managed from Email Management.

NEW: Connect the theme to RentalsClub Addon (Payment Management). Payment management works with PayPal adaptive payments. If enabled, you can send payment to owner (refund user who rents the security deposit).

NEW: Option in My Profile for Paypal URL (will be used if you choose the Payment Management ADDON available only in RentalsClub)

NEW: Add multiple ical feed urls (to create sync between multiple platforms that support ical)

NEW: Set max number of properties pins to show in map (for speed management)

NEW: Before and after price label

NEW: Show on/off option for the menu in user dashboard

NEW: Scroll up in booking form (to see the messages related to booking actions)

UPDATE: Trim title update for property card

UPDATE: cannot leave email field blank in my profile

UPDATE: Invoice with custom price elements includes a detailed list of custom price info

UPDATE: If using Visual Composer in blog post, add excerpt using custom excerpt field

UPDATE: Removed “You are not submitting from site or you have too many attempts” message

UPDATE: Pagination for owner page

UPDATE: WPML for status translation in infobox

UPDATE: wpml-config.xml for translating calendar in multiple languages

FIX: Remove user header login from mobile if option is turned off from theme options

FIX: Expired properties url redirect to home

FIX: Remove expiration date info from dashboard/property if client updates to a paid membership

FIX: VIEW MORE open on mobile takes sidebar over availability calendar

FIX: Featured place image in shortcode

FIX: Stripe button disappearing from 11th package selection

UPDATE: wprentals.po and .mo

UPDATE TGM Plugin auto-installer to do the plugins update via dedicated interface

UPDATE INCLUDED PLUGINS: Visual composer 5.1, rev slider 5.4.1, ultimate 3.16.9

Version 1.17 and 1.17.1=============
WP Rentals 1.17.1 includes the following:Fix: property booking total for price with , thousands separatorFix: Custom fontUpdate: Ultimate Addons plugin to version 3.16.7
WP Rentals 1.17

NEW: Use on demand pins when moving the map, in Properties list half map and Advanced search results half map pages – http://help.wprentals.org/2016/07/28/use-on-demand-pins-when-moving-the-map-in-properties-list-half-map-and-advanced-search-results-half-map-pages/

NEW: Admin booking fee can be set in % or fixed amount – http://help.wprentals.org/2015/10/28/pay-invoice-fee-to-admin-confirm-booking/

NEW: Wire Transfer to pay admin booking fee and membership submission or paid listing submission – http://help.wprentals.org/2016/08/02/wire-transfer-payment-method/http://help.wprentals.org/2016/08/02/wire-transfer-payment-method/

NEW: User registration with type password in form – http://help.wprentals.org/2016/08/02/register-and-login-options/

NEW: Recaptha in register form – http://help.wprentals.org/2016/08/02/enable-and-setup-recaptcha-for-register-form/

NEW: In Submit Property, when clicking SAVE the next step opens automatically (excludes first step in submit)

NEW: Show a unique Property ID field in property page (it is a unique ID offered by wordpress)

NEW: Price per night can be 0, under specific settings: http://help.wprentals.org/2016/07/31/when-can-price-per-night-be-0/

NEW: Retina pins support – http://help.wprentals.org/2016/08/01/retina-pins-pins-not-showing-on-the-map-on-retina-devices/

UPDATE: https for video id

UPDATE: Email Management with new emails for wire transfer

UPDATE: Facebook API update

UPDATE: If bookings are deleted from admin, they sync with user dashboard My Bookings

UPDATE: wpestate.po and wpestate.mo

UPDATE: Custom colors for search button in My Properties

UPDATE: Allow decimal for cleaning and city fee

UPDATE: Limit max zoom in in map in half map

UPDATE: Properties order in search results and properties list pages (featured first, by publish date next)

FIX: Using ‘ in category tagline for city and area taxonomy

FIX: Order when searching by check in – check our to be featured first, by publish date next

FIX: Spiderfy in half map, after using ajax search

FIX: Hover icon in property unit when not using image slider

FIX: Declare function

FIX: Message reply

PLUGINS INCLDUED VERSIONS: Revolution Slider v 5.2.6, Ultimate Addons 3.16.6, Visual Composer 4.12

Version 1.16=============
NEW: A private / hidden field for User Profile that only admin can see from admin – edit user.

Update: Search results by minimum number of days

Update: Multi Currency Label and Code. Code is only for YAHOO API. Label is for currency display

Update: Bookings don’t index

Update: WPML for property status

Update: if function exist for child theme ready

Update: Stripe recurring

Update: wprentals.po

FIX: Sync invoice purchase date

FIX: Added property status in featured property shortcode

FIX: Global zoom and map default coordinates with on demand pins enabled

FIX: Update profile

FIX: Price number decimals .00 removed for default price.

FIX: Properties don’t show for taxonomies with ‘ in name

FIX: Infobox default image if no featured image is set and infobox featured image thumb

Plugins update: Visual Composer to version 4.12.1

Version 1.15

=============

Update re-submitted on June 8:

Update Visual Composer to 4.12

Update wprentals.po

—-

Date: June 7, 2016

New: Re-order images in submit form with drag and drop http://help.wprentals.org/2015/10/28/add-new-property/

New: Auto-fill check/checkout/guest on property page based on search selections and show directly the total cost in booking form

New: Select what are weekend days from admin – general settings (Saturday & Sunday OR Friday & Saturday OR Friday & Saturday & Sunday) http://help.wprentals.org/2015/12/07/how-to-choose-different-prices-for-different-dates/

New: Email Management in theme options http://help.wprentals.org/2016/06/04/email-management-in-theme-options/

New: Search My Properties in My Properties page – User dashboard

New: Search My Properties in My Bookings page – User dashboard

New: Search My Properties in My Reservations page – User dashboard

New: Country Montenegro added in countries list

New: Autofill Name / Username from Facebook Login and Google Login

New: Users who select “I only want to book” don’t have the Owner profile created

New: Admin – Properties, use order by price and author

New: Edit comment in admin includes editing review stars as well – http://help.wprentals.org/2015/12/01/how-to-rate-a-property-after-booking-was-completed/

Fix: When user logins with “I only want to book” mobile user menu shows full options

Fix: Login on homepage redirects to My profile

Fix: Image order issue when uploading 60 properties

Fix: Apply Maps Zoom in edit Admin – Edit Property

Fix: Search in shortcode / widget by country/state when using the shortcode/widget and search in header and theme autocomplete

Fix: Consecutive custom period dates display

Fix: Pay by guest price with custom price guest

Fix: Display booking fee price when deleting extra fee in issue invoice form

Update: wprentals.po

Update: minor style.css edits

Update: WPML support for custom price tables syncronization

Update: Geolocation is changed to work via http://ipinfo.io/ instead of Google since Google restricted this feature in chrome to be used only via https

Update of TGM plugins installation plugin third party script to latest version

Plugins versions: Revolution Slider 5.2.5.3, Ultimate Addons 3.16.4, Visual Composer 4.11.2.1
Tải Miễn Phí WP Rentals NULLED v3.6.1 – Booking Accommodation WordPress Theme :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup