WooCommerce Dropshipping v3.9 NULLED


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Quản lý toàn bộ hoạt động Dropshipping của bạn từ bên trong WooCommerce. Bao gồm tích hợp AliExpress và hỗ trợ Amazon Affiliate.

Link Demo: https://woocommerce.com/products/woocommerce-dropshipping/

WooCommerce Dropshipping

 

Dropshipping được thực hiện dễ dàng!

WooCommerce Dropshipping được thiết kế để làm cho việc Dropshipping trở nên dễ dàng và không gặp rắc rối. Điều này cho phép bạn bán được nhiều hơn và làm việc ít hơn!

WooCommerce Dropshipping là một công cụ quản lý cửa hàng mạnh mẽ dành cho các cửa hàng dropshipping. Nó lý tưởng cho:

 • Quản lý một cửa hàng dropshipping.
 • Bắt đầu AliExpress Dropshipping với Tiện ích mở rộng Google Chrome miễn phí của chúng tôi .
 • Đặt biên lợi nhuận cho các sản phẩm của AliExpress dựa trên phần trăm hoặc số tiền cố định bù đắp.
 • Các nhà cung cấp địa phương Dropshipping & fulfilment- Các nhà cung cấp có thể đáp ứng các đơn đặt hàng khi sản phẩm của họ được mua qua cửa hàng của bạn.
 • Nhanh chóng nhập hàng tồn kho cho mỗi nhà cung cấp.
 • Phân công hàng tồn kho cho các nhà cung cấp cụ thể.
 • Hỗ trợ đơn vị liên kết của Amazon.
 • Email tùy chỉnh, phiếu đóng gói và hóa đơn cho Nhà cung cấp và Khách hàng.
 • Đóng gói Slip Verbiage
 • Cung cấp số lượng sản phẩm theo dõi cho khách hàng.

Các tính năng chính của chúng tôi

WooCommerce dropshipping đang giúp thu hút người bán bằng cách mở rộng tầm nhìn của họ. Nếu bạn đang tìm kiếm giải pháp để bắt đầu dropshipping với AliExpress, các nhà cung cấp địa phương xung quanh bạn hoặc muốn trở thành cộng tác viên của Amazon, thì đây là plugin dành cho bạn. WooCommerce Dropshipping cung cấp mọi thứ bạn cần để bắt đầu kinh doanh dropshipping thành công.

Thúc đẩy hiệu suất cao hơn với bảng điều khiển dropshipping WooCommerce

WooCommerce Dropshipping

Tìm hiểu sâu hơn về hoạt động kinh doanh dropshipping của bạn bằng cách truy cập trang tổng quan dropshipping. Trang tổng quan cung cấp thông tin sau về danh sách của bạn:

 • Số lượng đơn đặt hàng và lợi nhuận dự kiến.
 • Sản phẩm đã hết hàng.
 • Số lượng đơn đặt hàng cho các sản phẩm AliExpress.
 • Các đơn đặt hàng đang chờ xử lý hoặc đã hoàn thành của các nhà cung cấp địa phương khác
 • Đã hoàn thành đơn đặt hàng của các nhà cung cấp địa phương khác
 • Sản phẩm liên kết đang hoạt động
 • Sản phẩm bán chạy nhất của cửa hàng bạn
 • Sản phẩm hết hàng

 AliExpress Dropshipping với Tiện ích mở rộng Google Chrome miễn phí

WooCommerce Dropshipping

Sản phẩm nhập khẩu số lượng lớn từ AliExpress

Với sự trợ giúp của tiện ích mở rộng Chrome động của chúng tôi, bạn có thể dễ dàng tìm, so sánh và chọn các sản phẩm và phương thức vận chuyển tốt nhất cho cửa hàng của mình. Đơn giản chỉ cần chỉnh sửa sản phẩm của bạn, thêm vào hàng đợi và nhập hàng loạt sản phẩm từ Trang web AliExpress.

WooCommerce Dropshipping

Nhập các sản phẩm và các biến thể riêng lẻ

Để nhập sản phẩm riêng lẻ, hãy truy cập trang sản phẩm trên AliExpress và thực hiện các thay đổi đối với tiêu đề, mô tả, hình ảnh và các biến thể của sản phẩm có vẻ phù hợp với bạn và sau đó thêm sản phẩm vào cửa hàng với tiện ích mở rộng chrome WooCommmerce Dropshipping.

WooCommerce Dropshipping cũng cho phép bạn nhập các bình luận có hình ảnh từ trang web AliExpress. Nó có thể giúp khách hàng của bạn biết sản phẩm trông như thế nào khi họ nhận được nó.

Đồng thời đồng bộ giá, biến thể và cổ phiếu bằng cách nhấp vào cập nhật sản phẩm hoặc so sánh trên AliExpress.

WooCommerce Dropshipping

Đặt Biên lợi nhuận cho các sản phẩm AliExpress 

Đặt biên lợi nhuận cho các sản phẩm AliExpress dựa trên phần trăm hoặc số tiền cố định được bù đắp từ plugin WooCommerce Dropshipping và tận hưởng dropshipping đơn giản.

WooCommerce Dropshipping

Tiện ích mở rộng Google Chrome miễn phí của chúng tôi cho phép hoàn thành tự động chi tiết giao hàng đối với các đơn đặt hàng mới thông qua thông tin đăng nhập AliExpress của bạn. Không cần phải nhập chi tiết đơn hàng theo cách thủ công.

Bất cứ khi nào khách hàng mua sản phẩm AliExpress từ cửa hàng của bạn, nhấp vào “Đặt hàng” từ đơn đặt hàng của họ sẽ tự động chuyển hướng bạn đến sản phẩm cụ thể trên AliExpress. Địa chỉ giao hàng và thanh toán của khách hàng của bạn sẽ tự động điền. Điều này giúp tiết kiệm rất nhiều thời gian khi bạn có nhiều đơn hàng đang xếp hàng.

WooCommerce Dropshipping

Các nhà cung cấp địa phương Dropshipping & fulfilment- Các nhà cung cấp có thể hoàn thành đơn đặt hàng khi sản phẩm của họ được mua qua cửa hàng của bạn

Với dropshipping của Nhà cung cấp địa phương, chỉ định sản phẩm cho các nhà cung cấp và cho phép họ thực hiện các đơn đặt hàng từ bên trong trang web của bạn bằng cách chỉ định cho họ một tài khoản riêng cho các đơn đặt hàng.

Kỹ thuật dropshipping của các nhà cung cấp địa phương cho phép bạn dropship từ những nhà cung cấp thậm chí không có bất kỳ sự hiện diện trực tuyến nào.

Thêm nhà cung cấp dropshipping và nhanh chóng nhập hàng tồn kho

Dễ dàng quản lý, thêm và cập nhật thông tin nhà cung cấp dropshipping. Xem chi tiết email của nhà cung cấp, số lượng sản phẩm và hơn thế nữa.

Khoảng không quảng cáo của nhà cung cấp có thể được nhập từ tệp CSV do nhà cung cấp của bạn cung cấp. Điều này rất tốt cho việc giao hàng loạt sản phẩm cho cùng một nhà cung cấp.

WooCommerce Dropshipping

Chỉ định sản phẩm cho nhà cung cấp dropshipping của bạn

Việc giao sản phẩm cho nhà cung cấp càng đơn giản và trực quan. Chỉ cần chọn một nhà cung cấp đã lưu từ menu thả xuống trong trình chỉnh sửa sản phẩm.

WooCommerce Dropshipping

Tùy chỉnh thông báo email của bạn

Thêm chi tiết liên hệ và thương hiệu của cửa hàng vào mọi thông báo đặt hàng. Bao gồm logo của bạn, chi tiết liên hệ và hơn thế nữa trong thông báo đặt hàng được gửi đến nhà cung cấp.

WooCommerce Dropshipping

Gửi thông báo đặt hàng tự động cho nhà cung cấp

WooCommerce Dropshipping tự động tạo thông báo đặt hàng và gửi chúng đến nhà cung cấp của bạn qua email. Các thông báo này chứa mọi thứ mà nhà cung cấp cần biết để giao hàng, chẳng hạn như chi tiết đơn hàng, địa chỉ và phương thức vận chuyển đã chọn.

WooCommerce Dropshipping

Các nhà cung cấp có thể đăng nhập, theo dõi nguồn cung cấp và truy cập thông tin đặt hàng

Các nhà cung cấp dropshipping của bạn hiện có quyền truy cập vào phiên bản bị khóa của trang web WordPress của bạn. Sau khi đăng nhập, họ có thể:

 • Xem chi tiết đơn hàng, địa chỉ và thông tin giao hàng cho khách hàng mua sản phẩm của họ.
 • Cập nhật cho bạn bằng cách đánh dấu là “Đã nhận”, điều này cho biết rằng nhà cung cấp của bạn đang chuẩn bị sản phẩm.
 • Kiểm tra trạng thái của các đơn đặt hàng và đánh dấu chúng là “hoàn tất”
 • Tải xuống phiếu đóng gói của đơn đặt hàng ở định dạng .pdf.
 • Cung cấp thông tin vận chuyển bằng cách cập nhật số theo dõi và công ty vận chuyển cho khách hàng của bạn.

WooCommerce Dropshipping

Đóng gói Slip Verbiage

Bạn có thể kiểm soát từ ngữ của nhãn trên phiếu đóng gói được gửi đến nhà cung cấp của bạn. Verbiage phiếu đóng gói có thể được sử dụng để tạo phiếu đóng gói không phải tiếng Anh hoặc để thay đổi từ ngữ được sử dụng trên phiếu đóng gói.

WooCommerce Dropshipping

Hỗ trợ chương trình cộng sự của Amazon

Bạn có thể có các sản phẩm Amazon trực tiếp trong cửa hàng của mình mà bạn là chi nhánh. Khách hàng nhấp để mua trên cửa hàng của bạn và thanh toán trên Amazon, mang đến cho bạn một cách dễ dàng để tự mình bán bất kỳ sản phẩm nào được hỗ trợ bởi chi nhánh của Amazon mà không cần nhiều thao tác thủ công.

WooCommerce Dropshipping

Hỗ trợ SMTP

Kiểm tra tùy chọn SMTP từ cài đặt nếu bạn đang sử dụng SMTP để gửi email.

 

Câu hỏi thường gặp

Làm cách nào để thêm nhà cung cấp?

Trong menu quản trị WordPress, chuyển đến Sản phẩm> Nhà cung cấp . Từ màn hình này, bạn có thể thêm, quản lý và xóa nhà cung cấp.

 

Làm cách nào để tùy chỉnh thông báo đặt hàng?

Điều hướng đến WooCommerce> Cài đặt> Email và nhấp vào tab Thông báo Dropshipping . Từ đây, bạn có thể tùy chỉnh các email được gửi đến nhà cung cấp cũng như thêm thông tin liên hệ.

 

Nhà cung cấp chuyển hàng của tôi sẽ lập hóa đơn cho đơn hàng của tôi như thế nào?

Thường thì nhà cung cấp sẽ cho phép sử dụng NET 30 hoặc sử dụng thẻ tín dụng trong hồ sơ. Cuối cùng điều này xảy ra như thế nào là giữa bạn và nhà cung cấp dịch vụ chuyển hàng của bạn.

 

Tại sao tệp PDF không được bao gồm trong email thông báo của tôi?

Để bật PDF, hãy chuyển đến WooCommerce> Cài đặt> Email và nhấp vào tab Thông báo Dropshipping . Cuộn đến “Gửi thông tin đơn đặt hàng đầy đủ của bạn” để bật và định cấu hình các tệp PDF được gửi đến nhà cung cấp.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download WooCommerce Dropshipping v3.9 NULLED nulled changelog
*** WooCommerce AliExpress Dropshipping Changelog ***

2021-08-13 - version 3.4
* PLUGINS-300 - Export list of orders for a specific supplier.
* PLUGINS-1157 - I have added the orders filter feature. Date From and Date To options are now available as filters.

2021-08-06 - version 3.3
* PLUGINS-873 - Disable all inputs associated with "insert all data on PDF" checkbox.
* PLUGINS-940 - Improve suppliers order pagination.
* PLUGINS-907 - Arrange/group settings by section.
* PLUGINS-915 - Send cancel order notification to supplier.
* PLUGINS-527 - Make plugin compatible with WooCommerce Sequential Order Numbers Pro and Custom Order Numbers for WooCommerce.
* PLUGINS-996 - Show country in packing slip.

2021-07-27 - version 3.2.1
* PLUGINS-1156 - ABSPATH Bug fix.

2021-07-23 - version 3.2
* PLUGINS-704 - Place checkboxes at start of options.
* PLUGINS-870 - Place Dropshipping settings on high level tab.
* PLUGINS-1047 - Subscriptions renewal supplier email option.
* PLUGINS-1107 - Customisation options on supplier emails and PDFs.

2021-06-23 - version 3.1
* PLUGINS-886 - Bug on Mark as Shipped process
* PLUGINS-577 - "Supplier" word unchangeable for language translation
* PLUGINS-1028 - Custom work Including customer email in notification
* PLUGINS-1073 - Plugin Internationalization
* PLUGINS-1080 - error in ABSPATH file path

2021-05-11 - version 3.0
* PLUGINS-964 - Integrate dashboard to Dropshipping code
* PLUGINS-1008 - Supplier can't be change/unlink to a product
* PLUGINS-1058 - Fix display of supplier inconsistencies in order page

2021-04-21 - version 2.14
* PLUGINS-965 - Add custom order number to merchant order notification email
* PLUGINS-971 - Make footer comment area background color independent
* PLUGINS-898 - Dropshipping - Add new settings to disable supplier notification
* PLUGINS-536 - Dropshipping - price format in packing slip not rounding off
* PLUGINS-695 - Dropshipping - Add quick links to Installed Plugins Screen Task
* PLUGINS-460 - Dropshipping - PHP Notice: Trying to get property 'name' of non-object in class-wc-dropshipping-product.php on line 171
* PLUGINS-929 - Dropshipping - Few detatils are gone in email and PDF packing slip
* PLUGINS-1014 - Dropshipping - Merchant Orders overview duplicate Tracking Number

2021-03-12 - version 2.13
* PLUGINS-872 Dropshipping - Make field sizes more reasonable
* PLUGINS-920 Dropshipping - customisations
* PLUGINS-865 Support for CBE 1.1

2021-02-18 - version 2.12
* PLUGINS-921 - Fix library file size (fonts)
* PLUGINS-860 - Add settings to hide TAX on packing slip
* PLUGINS-833 - Make wording on config screen consistent
* PLUGINS-854 - Add custom title for packing slip

2020-12-03 - version 2.11
* PLUGINS-822 - Fix - Update complete orders email format for supplier
* PLUGINS-762 - Fix - Update proper html-coding for link for "Mark as Shipped" email link

2020-11-20 - version 2.10
* PLUGINS-800 - Fix - Fix bugs and improvements on Suppliers Email Notification

2020-11-12 - version 2.9
* PLUGINS-563 - CBE - Image editor
* PLUGINS-564 - CBE - Button at top to compare changes on products on uploaded products on Woo and Aliexpress
* PLUGINS-785 - Fix php notice and new CBE features.

2020-10-23 - version 2.8
* PLUGINS-713 - Support webp format from importing products from Aliexpress
* PLUGINS-685 - Bug on hiding price when product is not an Amazon affiliate
* PLUGINS-726 - fix admin menu gap when plugin is activated

2020-08-31 - version 2.7
* PLUGINS-613 - Remove Dropshipper capabilities to add a new post and view comments
* PLUGINS-584 - Hide all Wordpress notification on dropshipper dashboard
* PLUGINS-615 - Wrong text on help button for packing slip settings help icon
* PLUGINS-614 - Cost of Goods export/import bug
* PLUGINS-465 - Fix Email Logo and featured image to show on email
* PLUGINS-651 - jQuery conflict with other plugins
* PLUGINS-642 - Fetch "Taxes" word from tax settings
* PLUGINS-610 - Unwanted response shows when importing CSV file
* PLUGINS-169 - Added Feature - Support for [Sequential Order Numbers] plugin.
* PLUGINS-716 - Fix bug "Cost of Goods" always shows on suppliers notifications when not empty
* PLUGINS-717 - Fix errors/notices/warnings on dropshipping 2.7
* PLUGINS-725 - Add admin notice on activation hook to save settings on dropshipping settings page

2020-08-26 - version 2.6
* PLUGINS-568 - Fixed the issue [permission_callback] after update wordpress version(v5.5).
* PLUGINS-574 - Removed the deprecated script [.live] after update the WordPress version(v5.5).

2020-08-13 - version 2.5
* PLUGINS-524 - Fixed the issues - Hide product price from the buyer, If product type Affiliates.
* PLUGINS-519 - Added Feature - Added option ["Hide Shipping Price in supplier email"].
* PLUGINS-257 - Added Feature - Added option ["Show Total Price in supplier email"].
* PLUGINS-338 - Added Feature - Added feature to support multisite network.
* PLUGINS-431 - Added Feature - Added Separate email template for "complete order" status.
* PLUGINS-493 - Fixed Bug - Show order date beside order number
* PLUGINS-494 - Fixed Bug - Show user phone number to supplier
* PLUGINS-484 - Added Feature - Added Price Calculator
* PLUGINS-410 - Added Feature - Cron jobs for checking Aliexpress product on Aliexpress
* PLUGINS-533 - Added Feature - Updated deactivation hook
* PLUGINS-302 - Added Feature - Disable Aliexpress Support Settings
* PLUGINS-525 - Added Feature - Added Meta Data for Aliexpress Product

2020-06-24 - version 2.4
* PLUGINS-427 - Checkbox label name changed in the plugin settings.
* PLUGINS-432 - Checkbox label name changed in the plugin settings.
* PLUGINS-393 - Fixed the issues - [show payment method] checkbox option is not working.
* PLUGINS-425 - Fixed the issues - [Payment Type, Image and Price labels in Language Conversion doesn’t convert].
* PLUGINS-433 - I have added the Login URL, when Supplier information is shared.
* PLUGINS-353 - Added Feature - Support Amazon Affiliate.
* PLUGINS-294 - Added Feature - Added option ["Show 'Payment Type' in the notification email"].
* PLUGINS-317 - Added Feature - Update AliExpress Order Status from CBE.
* PLUGINS-426 - Fixed size of logo on PDF
* PLUGINS-429 - Fixed Bug - Added storename on CSV

2020-05-14 - version 2.3
* Fixed - Products edit on "quick edit" removes "All custom fields value[Like- Product URL, Store Name, Store URL, Store Price Range, Currency]".
* Added new feature- Added the option [Allow "Read notification email" to be send to merchant, as soon as dropshipper open the order notification email].
* Added the option in dropshipping setting[Customer Note into the Dropshipper packing slip].

2020-05-11 - version 2.2
* Fixed "The Link is showing in the mail which is good – but is also showing in the PDF which is bad.
* Added field "Description - Type of Package" for both “variable” as well as “simple” products. Whatever website admin will specify in this field for each product, it will be displayed as a new column in the pdf packing slip for each product.
* Added the option in dropshipping setting [Need to show "Cost of Goods" instead of actual "Selling Price" of products, in PDF packing slip].
* Added new feature- Adding in shipping cost and tax fields along with subtotal for the customer to the customer packing slip
* Fixed - Taracking filter not using correctly issue fixed.
* Fixed - Shipping address formating issue fixed.
* Added new feature - Now customer/merchant can Hide the message CBE required in the admin while clicking the close button.
* Fixed - Issue fixed when admin uncheck the hide supplier information on the order page from settings . Then the supplier cannot see the placed order on the Supplier Dashboard.

2020-03-03 - version 2.1
* Added new feature - Now customer have the ability to not receive a CC'd email, and also able to turn this ON or OFF.
* Fixed - when customer login as dropshipper role then displaying lots of menu and sub-menu in dashboard section and if customer have installed elementor plugin then it also display all elementor menu and sub-menu.
* Fixed - Increase image size in dropshipper PDF.
* Fixed - Issue fixed when admin unchecked these option "Show product thumbnail image and Show product prices" in dropshipping notification setting then only hide it value not hide title and also if admin unchecked this option "Show product thumbnail image" then all value row collapse.
* Fixed - Filter return nothing when tracking number inserted in dropshipper email notification.
* New Feature - I have added “Cost of Goods for Supplier” feature and now merchant can hide total product selling price for supllier, and only send "Cost of Goods for Supplier" price in supplier mail notification and PDF attachement as well as send in CSV.
* Fixed - Adress issues in Supplier email notification & PDF. Now Address format supported based on selected country.
* New Feature - Added Email tracking feature(email open or not). If Supplier open order email first time then notification mail will send to the Admin.
* Fixed Address issue in supplier mail notification and PDf file and fixed Warning messages.
* Fixed Undefined Index errors:[Undefined index: orderid]

2020-01-22 - version 2.0
* Multiple email addresses for 1 supplier.
* Allow supplier to enter tracking number.
* Authentication Ali Dropshipping Plugin with CBE.
* Import AliExpress Products in Woo Store.
* Update AliExpress Products.
* When merchant Edit order and click on button "Place Order Automatically" Open all AliExpress product in new tabs merchant need to placed order manually on AliExpress.com.
* Merchant can change custom status After order placed on AliExpress.com (Default AliExpress Status is "Order Pending").
* Merchant can filter order list based on pending AliExpress status(Custom Status) and completed.

2019-12-25 - version 1.2.23
* Fixed the issues when Merchant create a new supplier with multiple email.
* Fixed the issue when customer using SMTP plugin, Duplicate attachment was sent to the supplier.
* Fixed the issue when the trying to asign supplier by bulk apply option by selecting products from admin
* Fixed the issue when the customer loged in as a supplier and click on the order list and can not see orders.

2019-11-19 - version 1.2.22
* Fixed when the Customer receives the order confirmation as a supplier, several items are missing in the email, such as the price of it sold and product image. This was an error in the checkboxes status in combination. These were earlier not getting applier correctly in combination.
* Added a checkbox to send email notification to supplier in woo standard format (if this checkbox is checked), irrespective of whether SMTP is being used or not.

2019-11-04 - version 1.2.21
* Fixed all Undefined Index errors: When plugin is install for the first time on any website.
* Fixed Undefined Index : When product not assign any supplier then throw error.
* Fixed Undefined variable($append is undefined).
* Added Admin Notice : If allow_url_fopen PHP extension not install on Server.
* Fixed PDF default image size issue.
* Changed a settings label from "Send email to supplier with login details" to "When admin create a new supplier, send registration details to supplier email"
* Fixed the logo image width if not selected the content is not overlapped.

2019-10-17 - version 1.2.20
* Added custom comment field in dropshipping settings as well as in the email notification
* Added a checkbox in the plugin settings using which website admin can hide the supplier name from the Orders page on the frontend
* Added a feature using which only that shipment will be marked as complete for which the supplier clicked on the corresponding link from the notification email (and not the complete order).
* After this release, for the already existing orders in all the websites, the corresponding "Mark as complete" links will no more work from notification emails (because earlier they were marking the order itself as complete and this was a bug).
* For all the new orders that will be placed, the "Mark as complete" link will work as desired.
* After this release, the order will be marked as complete only if all the suppliers asociated with the order, has marked their shipment as complete.

2019-09-24 - version 1.2.19
* Show country name in shipping address in the attachments.
* Color scheme option - The dropshipping emails now uses the color scheme options of woocommerce.
* Option to hide the supplier name on confirmation email.
* New setting 'Send email to supplier with login details' checkbox in backend dropshipping settings area
* If the above setting is checked, only then supplier will recieve email with login details.
* CSV Import feature to update stock quantity of corresponding product on the website (as per the quantity mentioned in the CSV file for that supplier)
* Option in dropshipping email settings, so that admin can customize the notification email labels as per his wish (labels can now be in any language)
* The feature to show account number of the supplier in an email attachment (if its mentioned in supplier settings)
* Removed certain error logs appearing in debug.log file

2019-08-21 - version 1.2.18
* New setting 'Show user phone number to supplier' checkbox in backend dropshipping settings area
* If the above setting is checked, then customers phone number will also be sent in the notification email as well as attached pdf
* Updated the TCPDF library to the new stable version 6.2.25. This will remove all corresponding errors those were coming in error logs
* There were certain woo hooks (e.g. create_term, delete_term, save_post) those were written in the plugin starting from the beginning. Those are corrected.
* Corrected certain code standards while assigning supplier role to the created suppliers.
* jquery-ui module was earlier imported from CDN. Changed it to get imported using wp standards.

2019-07-08 - version 1.2.17
* When Add supplier auto create user with dropshipper role and recieve login detail through email.
* Dropshipper login with detail and check order list.
* Dropshipper mark order complete from order list section.
* Dropshipper print packing slip from supplier area.
* Dropshipper Add Order Shipping info like date,Shipping Company,notes etc.
* Shipping info Show into order detail page in admin area.

2019-07-01 - version 1.2.16
* Fixed - corrupted pdf in mail attachment.
* PDF attachment recieve in mail according backend checkbox selection.

2019-06-18 - version 1.2.15
* Add Function - Reciever not recieve email if product is digital product.

2019-06-18 - version 1.2.14
* Update TCPDF library
* Update woocommerce deprecated functions

2019-06-11 - version 1.2.13
* Removed unwanted text from supplier mail subject.
* get_woocommerce_term_meta() update this function with new function get_term_meta().
* Woocommerce admin order page Dropship Supplier column, If the Order is not a Drop Ship order, then it should show nothing in this column else show supplier name, product name and quantity.
* fix dbug.log file errors.
* Term condition update.
* Condition for Customer doesn't wants to send pdf in mail for supplier.
* Update TCPDF library

2019-05-20 - version 1.2.12
* Fixed double pdf attachement
* Fixed tooltip in dropshiiping email settings
* Fixed completion order link in mail
* Allow website admin to add "From Name" and "From Email ID" in dropshipping email settings, via which email notifications will be sent
* Provided an option to website admin, to sent email notifications via SMTP or PHP mail
* Fixed - 500 error while modifying supplier email id
* Fixed - Product Variation not showing in PDF and Email.
* Order Completion email for supplier option from backend.
* Send "mark order complete" URL link in PDF and Email.
* Fixed - Corrupted pdf issue in webmail.

2019-04-17 - version 1.2.11
* fixed - customer recieve csv file in mail if disable csv option from backend.
* fieed - Admin recieve multiple mail of same order.

2019-04-10 - version 1.2.10
* Fixed - Refund section not showing.
* Create Dropship user automatic.
* Supplier mark order complete with link in pdf and email.

2019-03-29 - version 1.2.9
* Add Supplier on Order Listing page in admin
* Add Supplier on Order Detail page in admin
* Add Bulk Assign product supplier for product
* Billing User Email In PDF and Email.

2019-03-28 - version 1.2.8
* Fixed 'r' append in end of cc email id.
* Update variation function wc3 compatible.
* Send Email to supplier when order place and order complete.
* Send Billing User email in pdf.
* Changes in pdf slip layout.
* Correct logo appearance in pdf slip.
* PDF Data customization From admin.

2019-02-22 - version 1.2.7
* Update supplier email to include CSV attachment.

2019-02-15 - version 1.2.6
* Update supplier email to support Outlook and various email clients.
* Packing slip updated to include HTML and Text versions.

2019-02-06 - version 1.2.5
* Resolve supplier email bug.

2019-01-25 - version 1.2.4
* Update to support both HTML and Text Supplier emails.

2018-08-15 - version 1.2.3
* Add Order Notes to the Packing Slip.

2018-05-14 - version 1.2.2
* Fixed packing slip to include all product variation information

2017-09-15 - version 1.2.1
* Fixed packing slip not showing correct order ID
* Fixed custom packing slip directory points to old plugin name

2017-09-06 - version 1.2.0
* Fix for can't save CSV Indicator column
* Add customer company name to supplier email/PDF
* Fix for WooCommerce Order Number is Not Included on packing slip
* Add compatibility with Product Add-Ons extension

2017-06-08 - version 1.1.2
* Fix - Update the plugin header to include the new Woo keys.

2017-05-25 - version 1.1.1
* Product variation attribute information included on packing slip

2017-02-23 - version 1.1.0
* Adjustable PDF header logo width in settings
* Product shipping information included on packing slip
* Product attribute information included on packing slip

2016-10-18 - version 1.0.0
* Initial release.
Tải Miễn Phí WooCommerce Dropshipping v3.9 NULLED :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup