WooCommerce API Manager v2.3.12


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

WooCommerce API Manager bán và quản lý Khóa API (Khóa Giấy phép) để tải xuống và cập nhật phần mềm hoặc các dịch vụ trực tuyến. Hỗ trợ đăng ký đầy đủ. Các Plugin và Chủ đề WordPress, hoặc bất kỳ phần mềm nào khác, được hỗ trợ đầy đủ với các API mạnh mẽ.

Link Demo : https://woocommerce.com/products/woocommerce-api-manager/

Tạo thu nhập định kỳ khi bán phần mềm hoặc dịch vụ

WooCommerce API Manager biến Sản phẩm WooCommerce thành Tài nguyên API có thể được truy cập bằng Khóa API (Khóa cấp phép). Tài nguyên API (sản phẩm) có thể là phần mềm, dịch vụ, iPhone hoặc Ứng dụng Android, tư cách thành viên, đăng ký hoặc bất kỳ thứ gì có thể được truy cập qua Internet. Các loại Sản phẩm được sử dụng thường xuyên nhất là Đơn giản, Có thể thay đổi, Đăng ký đơn giản, Đăng ký có thể thay đổi và Nhóm. Các loại sản phẩm đăng ký được tạo bằng tiện ích mở rộng Đăng ký WooCommerce cho phép thu tiền thanh toán tự động vào ngày kỷ niệm gia hạn. Ngoài ra còn có hỗ trợ về giới hạn thời gian hết hạn truy cập API cho các giao dịch mua sản phẩm WooCommerce tích hợp yêu cầu gia hạn mua thủ công.

Làm thế nào nó hoạt động? Khách hàng mua Sản phẩm (Tài nguyên API) sẽ có Khóa API với số lần kích hoạt xác định hoặc số lần kích hoạt không giới hạn. Khách hàng sử dụng Khóa API để truy cập Tài nguyên API, được kiểm soát bởi Trình quản lý API WooCommerce . Tài nguyên API vẫn có thể truy cập được cho đến khi nó hết hạn, nếu nó có thời gian hết hạn. Để quản lý thời gian Tài nguyên API nâng cao hơn nữa, Trình quản lý API WooCommerce hoạt động liền mạch với Đăng ký WooCommerce .

Bán các khóa API dưới dạng giấy phép cho phần mềm và các bản cập nhật tự động

WooCommerce API Manager bảo mật phần mềm của bạn bằng Khóa API, bằng cách hoạt động như một Trình quản lý Giấy phép Phần mềm WooCommerce . Khi được sử dụng cho phần mềm, Khóa API tương tự như khi sử dụng Khóa cấp phép. Khóa API cung cấp quyền truy cập vào Tài nguyên API. Bằng cách sử dụng Khóa API, phần mềm ứng dụng khách có đầy đủ các tùy chọn để kích hoạt, hủy kích hoạt, kiểm tra trạng thái kích hoạt, nhận thông tin về các bản cập nhật, kiểm tra các bản cập nhật, nhận bản cập nhật và hơn thế nữa. Tất cả các bản tải xuống phần mềm đều sử dụng URL an toàn, sắp hết hạn để đảm bảo chỉ khách hàng của bạn mới có quyền truy cập an toàn vào phần mềm đã được mua. Tải xuống phần mềm có thể đến từ máy chủ cục bộ của cửa hàng WooCommerce, Amazon S3 hoặc máy chủ từ xa.

Để giúp việc bán các Khóa API cho các plugin và chủ đề WordPress dễ dàng hơn, Thư viện PHP của Trình quản lý API WooCommerce cho các Plugin và Chủ đề đã được phát triển dưới dạng Thư viện PHP có thể được đưa vào một plugin và chủ đề trong vòng chưa đầy 5 phút để xác thực Khóa API và cập nhật phần mềm với WooCommerce API Managere . Tìm hiểu thêm về cách lấy bản sao Thư viện PHP của Trình quản lý API WooCommerce cho các Plugin và Chủ đề .

Tích hợp hỗ trợ tải xuống tệp Amazon S3

Việc tải xuống tệp được cung cấp tốt hơn bởi Amazon S3, có khả năng mở rộng trên toàn thế giới và có giá cực kỳ hợp lý cho mọi doanh nghiệp có quy mô. Thiết lập tệp của bạn như được mô tả trong tài liệu, sao chép và dán URL Amazon S3 và tệp của bạn sẽ được Amazon S3 cung cấp một cách an toàn. Sử dụng Amazon S3 cho phép tránh hoàn toàn các vấn đề về thiết lập máy chủ web cục bộ, máy chủ web, tường lửa, thay đổi tải xuống tệp WooCommerce và các trở ngại khác.

Các loại khóa API linh hoạt để phù hợp với quy trình làm việc của cửa hàng

Có ba loại loại Khóa API cung cấp mô hình Khóa API linh hoạt cho bất kỳ cửa hàng nào.

 1. Khóa API chính : Tuyệt vời cho những khách hàng muốn sử dụng một Khóa API duy nhất cho mọi thứ. Có thể được sử dụng để kích hoạt bất kỳ Tài nguyên API nào được mua bằng Khóa API duy nhất này. Cung cấp một giải pháp quan trọng để làm cho việc sử dụng nó dễ dàng và thuận tiện hơn cho khách hàng, giúp cải thiện sự hài lòng. Chủ cửa hàng có thể tắt quyền truy cập của khách hàng vào tất cả Tài nguyên API bằng Khóa API chính nếu được yêu cầu.
 2. Khóa API đặt hàng sản phẩm : Tuyệt vời cho các chủ cửa hàng muốn khách hàng sử dụng Khóa API riêng biệt cho mỗi lần mua hàng. Có thể được sử dụng để kích hoạt một Tài nguyên API từ một đơn đặt hàng. Có thể được sử dụng để chủ sở hữu cửa hàng kiểm soát chi tiết hơn hoặc khách hàng có thể chọn cho phép nhân viên hoặc bạn bè chỉ sử dụng Khóa API đó.
 3. Khóa API được liên kết : Cũng giống như Khóa API đặt hàng sản phẩm, ngoại trừ bạn có quyền kiểm soát các sản phẩm và đơn đặt hàng mà nó được liên kết. Có thể được tạo bởi một plugin, trang web khác hoặc được nhập và được lưu trữ trong một bảng tùy chỉnh được Trình quản lý API WooCommerce sử dụng khi Khóa API được liên kết với Tài nguyên API. Điều này cho phép chủ cửa hàng sử dụng Khóa API theo cách tùy chỉnh.

Đăng ký WooCommerce API Manager

WooCommerce API Manager có Hết hạn truy cập API, chỉ là một cách nói khác của giới hạn thời gian cho Khóa API hoạt động giống như một đăng ký. Khách hàng mua một sản phẩm và có thể truy cập sản phẩm đó (Tài nguyên API) cho đến khi hết thời hạn Truy cập API, lúc đó khách hàng phải gia hạn thời hạn bằng cách mua lại sản phẩm. Khi sản phẩm là Đăng ký WooCommerce, cửa hàng có thể tự động gia hạn đăng ký và gửi biên nhận qua email cho khách hàng hoặc khách hàng có thể gia hạn đăng ký theo cách thủ công. Đăng ký WooCommerce có thể thay đổi cho phép khách hàng nâng cấp / hạ cấp đăng ký. Tất cả Tài nguyên API được quản lý bằng cách sử dụng kích hoạt Khóa API. Một sản phẩm có thể có sẵn một hoặc nhiều kích hoạt và bất kỳ loại Khóa API nào được đề cập ở trên đều có thể được sử dụng để cấp quyền truy cập vào Tài nguyên API. Lựa chọn sử dụng API Access Expiration được tích hợp sẵn,

Các loại sản phẩm linh hoạt

Trình quản lý API WooCommerce cho phép tạo sản phẩm dựa trên mô hình bán hàng của bạn và cấu trúc do WooCommerce cung cấp. Tài nguyên API (Sản phẩm) có thể được bán dưới dạng sản phẩm đăng ký đơn giản / đơn giản hoặc sản phẩm đăng ký biến đổi / có thể thay đổi với các biến thể. Mỗi biến thể đơn giản và có thể thay đổi có thể có một số lần kích hoạt hoặc số lần kích hoạt không giới hạn, để mua hoặc cho các biến thể sản phẩm khác nhau, mỗi biến thể có thể có số lần kích hoạt khác nhau, bao gồm một biến thể có số lần kích hoạt không giới hạn.

 Các tính năng của WooCommerce API Manager

Thiết lập sản phẩm dễ dàng

Biểu mẫu API sản phẩm dễ dàng cho các sản phẩm phần mềm và phi phần mềm.

URL tải xuống an toàn

URL cho máy chủ cục bộ, Amazon S3 hoặc điều khiển từ xa, được bao bọc để bảo mật và có thời gian hết hạn để ngăn chặn việc sử dụng bất hợp pháp.

Điều khiển tab màn hình cập nhật plugin

Có thể thêm hoặc bớt các tab cập nhật plugin.

Hết hạn truy cập API

Các sản phẩm không phải là loại Đăng ký WooCommerce có thể sử dụng trường Ngày hết hạn truy cập API để giới hạn quyền truy cập Tài nguyên API giống như đăng ký sẽ cung cấp.

 

Kiểm soát truy cập API đầy đủ

Chủ cửa hàng có thể vô hiệu hóa Quyền truy cập API của khách hàng nếu cần.

 

Gỡ lỗi API tích hợp

Có một số tùy chọn cho dữ liệu gỡ lỗi được định dạng đẹp mắt được lưu trữ trong nhật ký WooCommerce tùy chỉnh.

Sản phẩm miễn phí

Chủ cửa hàng có thể cung cấp các sản phẩm miễn phí và cung cấp miễn phí các sản phẩm hiện tại chưa có cho khách hàng hiện tại.

SmartCache

Trình quản lý API sử dụng SmartCache để lưu vào bộ đệm cơ sở dữ liệu và truy vấn API tại các điểm quan trọng trong quy trình dữ liệu để tăng đáng kể tốc độ của các dịch vụ quan trọng như dữ liệu và phản hồi API. SmartCache chỉ cập nhật dữ liệu đã lưu trong bộ đệm được yêu cầu khi dữ liệu thay đổi hoặc khi bộ đệm hết hạn được yêu cầu nhưng cần được làm mới. Kết quả là tốc độ tăng đáng kể và tải máy chủ giảm đáng kể. Khi SmartCache được kết hợp với bộ nhớ đệm đối tượng, kết quả là tốc độ cực nhanh. SmartCache cho phép Trình quản lý API dễ dàng mở rộng quy mô đến bất kỳ mức tải lưu lượng nào.

Tài nguyên API màn hình đặt hàng

Đặt hàng các mục là Tài nguyên API được liệt kê trên màn hình Đơn hàng cùng với các chi tiết thích hợp.

Kích hoạt tài nguyên API màn hình đặt hàng

Kích hoạt Khóa API được liệt kê trên màn hình đặt hàng và có thể được xóa nếu cần.

Khóa API trang tổng quan tài khoản của tôi

Trên trang Tài khoản của tôi> Khóa API, Khóa API Chính luôn được liệt kê. Các chi tiết còn lại có thể tùy chọn liệt kê Khóa API đặt hàng sản phẩm hoặc nó có thể bị ẩn như được hiển thị trong ảnh chụp màn hình này. Khách hàng có thể xóa các kích hoạt không được phần mềm khách hàng xóa đúng cách trong trang tổng quan.

Tải xuống API trang tổng quan tài khoản của tôi

Trên trang Tài khoản của tôi> Tải xuống API Tài nguyên API là sản phẩm phần mềm có thể được tải xuống và lưu vào Dropbox nếu tùy chọn đó được định cấu hình. Tất cả các URL đều an toàn và hết hạn vào một khoảng thời gian được định cấu hình trong cài đặt.

Dễ dàng cài đặt chủ đề và plugin WordPress

Thư viện PHP của WooCommerce API Manager dành cho Trình cắm và Chủ đề cho Trình quản lý API giúp bạn có thể thiết lập cả plugin và chủ đề WordPress trong vài phút. Thư viện PHP của Trình quản lý API WooCommerce cho các plugin và chủ đề cho phép các plugin và chủ đề WordPress cập nhật tự động và giao tiếp với tất cả các API Trình quản lý API để hoàn thành các tác vụ như kích hoạt, hủy kích hoạt, v.v. Đây là một ví dụ.

Khi plugin được kích hoạt, khách hàng có thể dễ dàng tìm thấy màn hình kích hoạt.

Sau khi được kích hoạt, API sẽ trả về tổng số kích hoạt. Trường biểu mẫu ID sản phẩm trong ảnh chụp màn hình ở trên là tùy chọn.

Khi có bản cập nhật, khách hàng sẽ thấy và cập nhật plugin giống như bất kỳ plugin WordPress nào khác.

Tùy thuộc vào thông tin được thu thập và các tab được chọn trong cài đặt, màn hình chi tiết chế độ xem plugin hiển thị thông tin như sẽ được hiển thị cho bất kỳ plugin nào từ wordpress.org, vì vậy nó sẽ trông quen thuộc với khách hàng. Tìm hiểu thêm về cách lấy bản sao Thư viện PHP của Trình quản lý API WooCommerce cho các Plugin và Chủ đề .

Kiểm tra tốc độ / tải API

Mô tả thử nghiệm

Công cụ điểm chuẩn máy chủ HTTP ab – Apache được sử dụng để kiểm tra chức năng Trạng thái API trình quản lý API WooCommerce trong ba trường hợp thử nghiệm. Tất cả các thử nghiệm được thực hiện bằng kết nối HTTPS chậm hơn nhiều so với kết nối HTTP.

 1. 500 yêu cầu API với 10 yêu cầu đồng thời.
 2. 500 yêu cầu API với 1 yêu cầu đồng thời.
 3. 500 yêu cầu API với 100 yêu cầu đồng thời.

Cấu hình máy chủ

 • CPU Intel (R) Xeon (R) E5-2650 v4 @ 2,20GHz, 2 lõi
 • CentOS Linux 7.6.1810
 • 2 GB Ram
 • Máy chủ web được thiết lập Nginx 1.16.1 cho HTTP / 2
 • Bộ xử lý PHP là PHP-FPM
 • Phiên bản PHP 7.3.9
 • MySQL phiên bản 5.7.27-log
 • WooCommerce phiên bản 3.7.0
 • Phiên bản WordPress 5.2.3
 • WooCommerce API Manager phiên bản 2.2.3
 • Không có bộ nhớ đệm nào được sử dụng. (Hãy tưởng tượng nếu bộ nhớ đệm được sử dụng)
 • Ổ cứng SSD đạt tiêu chuẩn trên máy chủ DigitalOcean. Chi phí này là $ 15 / tháng.

Máy chủ được sử dụng trong bài kiểm tra là máy chủ trực tiếp tại toddlahman.com, có cơ sở dữ liệu lớn về khách hàng, vì vậy bài kiểm tra có thể phản ánh kết quả trong thế giới thực.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download WooCommerce API Manager v2.3.12 nulled changelog
*** WooCommerce API Manager Changelog ***

2022.02.19 - version 2.3.12
* Info: Bump required PHP version to 7.2 to match latest WooCommerce PHP required version.
* Info: Bump WooCommerce tested up to version 6.2.
* Note: The latest version of WooCommerce is always supported despite tested up to version.

2021.11.12 - version 2.3.11
* Fix: Eliminate include of pluggable.php that was included to prevent "Call to undefined function wp_get_current_user()" error.

2021.04.27 - version 2.3.10
* Fix: The WooCommerce Subscription product type API Resources refunded quantity was not incremented, and acitvations purchased were not decremented, when the product line item was refunded on the Order screen after recent WooCommerce Subscriptions update.

2020.12.23 - version 2.3.9
* Tweak: Confirm Amazon S3 constants are set in wp-config.php, or WooCommerce > Settings > API Manager > Amazon S3 settings are set, before modifying Amazon S3 product file URL for secure Amazon S3 access.
* Fix: SmartCache was not deleting Information or Update API caches as expected when API Key was deactivated.

2020.12.15 - version 2.3.8
* Tweak: Clear WC Product cache after Product meta data saved.

2020.12.15 - version 2.3.7
* Tweak: Added new hook to save Product Variable variations meta data.

2020.12.15 - version 2.3.6
* Tweak: Software Title (string) is no longer displayed on Product edit screen, but still works with old clients. A Product ID (integer) will be required in an upcoming version, so make sure all clients are using a Product ID (integer), not a Software Title (string).
* Tweak: In Variable product variations, moved "API Access Expires:" form field so it is only visible if the "Set API options for this variable product only" checkbox is selected.

2020.11.18 - version 2.3.5
* Fix: get_endpoint_title() warning.

2020.09.12 - version 2.3.4
* Tweak: Clear API cache for single activation deleted in Admin dashboard and My Account dashboard.
* Tweak: Removed get_magic_quotes_runtime() check, and set_magic_quotes_runtime() as it was removed in PHP version 7.0.

2020.8.18 - version 2.3.3
* Compatibility: Bump version to display compatibility with WooCommerce 4.4 and WordPress 5.5.

2020.05.27 - version 2.3.2
* Tweak: API Status requests are now uniquely cached, with individual expire times, if the Instance ID is sent in the request.
* Tweak: Auto log SmartCache errors.
* Add: Added log_error() method to WC_AM_Log() class.
* Add: Added log_info() method to WC_AM_Log() class.

2020.04.05 - version 2.3.1
* Fix: URL expire time for local downloads was calculated incorrectly.
* Fix: Array to string conversion notice in SmartCache.
* Tweak: Set WooCommerce_API_Manager class variables to private. Variable values accessible with getters.
* Constants added:
- WC_AM_VERSION
- WC_AM_WC_MIN_REQUIRED_VERSION
- WC_AM_REQUIRED_PHP_VERSION
- WC_AM_WC_SUBS_MIN_REQUIRED_VERSION

2020.03.23 - version 2.2.12
* Fix: When more than one WooCommerce Subscription product was purchased in an order, only one API Resource was created for one WooCommerce Subscription product, rather than one API Resource for each WooCommerce Subscription product.

2020.03.23 - version 2.2.11
* Fix: If Parent Product ID does not match the Product _api_resource_product_id, then update _api_resource_product_id. Issue occurs when duplicating/cloning a product. Update is done automatically when product edit screen is displayed.

2020.03.20 - version 2.2.10
* Tweak: Tested up to WooCommerce 4.0.1

2020.03.17 - version 2.2.9
* Tweak: Tested up to WooCommerce 4.0

2020.02.22 - version 2.2.8
* Fix: Refresh API and database SmartCache when WooCommerce Subscription switches subscription status.

2020.01.02 - version 2.2.7
* Tweak: Changed Product edit > API tab > Version Required and Version Test Up To description text to be less specific to WordPress since it applies to any platform or framework the software requires.
* Fix: User database upgrade routine used database prefix, which broke the implementation on Multisite installations.
* Fix: API error response, "No API resources exist ..." did not return the localized message string to sprintf.

2019.12.01 - version 2.2.6
* Fix: Escaped error HTML for URL, so it properly displays link.

2019.11.29 - version 2.2.5
* Tweak: Removed WP in language such as WP Version Required, since the API Manager will work with any software or service, including WP plugins and themes.

2019.10.01 - version 2.2.4
* Tweak: Refresh cache when Order screen > API Resources meta box > Activation Limit field updated.

2019.09.07 - version 2.2.3
* Tweak: Delete API Key activation if no matching API Resource exists when API functions status(), information(), or update() are queried and and Instance ID is sent.

2019.09.06 - version 2.2.2
* Tweak: If an API Key has been activated successfully, but it no longer has authorization to access the API Resource, and a software update is requested, the API Key activation will be deleted if possible, the error will be logged if enabled, and an error message will be sent to the customer, otherwise the error will be logged if enabled, and an error message will be sent to the customer on how to correct the API Key activation issue.

2019.09.03 - version 2.2.1
* Tweak: Lowered API functions status(), information(), and update() cache expiration to 1 hour.
* Fix: Warning - Undefined index line 1261 in woocommerce-api-manager/includes/wc-am-product-admin.php.

2019.09.02 - version 2.2.0
* Enhancement: Introduced SmartCache.
* Enhancement: SmartCache enabled by default.
* Enhancement: Added API product specific page cache for pages served by the API to display the more information tabs doc for plugins on plugin update screen.
* Enhancement: Refresh API product specific page cache when product edited, trashed, or deleted.
* Enhancement: Introduced Unlimited Activations for Products.
* Enhancement: Added checkbox on Product edit > API tab. When enabled, Unlimited Activations will override all previous, current, and next product purchase activation limits.
* Enhancement: Added 'unlimited_activations' return value to the API functions, activate(), deactivate(), and status(). See API docs for more information.
* Enhancement: Added 'wc_api_manager_unlimited_activation_limit' filter to allow third party plugins to change default Unlimited Activation Limit.
* Enhancement: Default Unlimited Activation Limit set to 100000, because all resources are finite.
* Tweak: Do not send WooCommerce Subscription order email if status is cancelled, expired, trash, or switched.
* Tweak: Update action hook from 'woocommerce_settings_tabs_' to 'woocommerce_settings_'. 'woocommerce_settings_tabs_' will be removed in WooCommerce version 4.0.

2019.08.17 - version 2.1.7
* Enhancement: Added 'wc_api_manager_status_success' action hook.
* Enhancement: Refresh Product specific cached data upon API Key Activation or Deactivation.
* Enhancement: Refresh Order specific cached data for a specific Product upon API Key deletion from the Order screen > API Resource Activations metabox.
* Enhancement: Refresh Order specific cached data when specific order changes are made.
* Tweak: Expanded API activate(), deactivate(), and update() hook arguments.

2019.08.14 - version 2.1.6
* Changelog update.

2019.08.13 - version 2.1.5
* Enhancement: Added Link to API Manager settings screen on WooCommerce > Status > API Manager section if Amazon S3 region has no value.
* Enhancement: Added Product ID section Link, represented by Dashicon, to product in Order screen > API Resources metabox.
* Enhancement: Added Product ID section Link, represented by Dashicon, to product in Order screen > API Resource Activations metabox.
* Enhancement: Added tooltip to display if order has API Key activations on WooCommerce Orders admin screen contains an API Product column.
* Tweak: Replaced 'edit' text Link with Link represented by Dashicon on Product edit > API tab, and Product eidt > Variations > variation > API section.
* Tweak: Reformatted WooCommmerce > Orders > API Resource Activations metabox for proper display.
* Tweak: Do not display Software Title on Product edit > API tab, or Variable > variation API Manager section, if field has no value.
* Fix: PHP warning if timestamp parameter for get_human_time_diff() was a string rather than an integer.
* Fix: Display errors on WooCommerce > Status > API Manager section.

2019.08.02 - version 2.1.4
* Enhancement: Added action hooks to the API update() method:
- wc_api_manager_update_product_id_not_found_error
- wc_api_manager_update_non_authenticated_cached_success
- wc_api_manager_update_authenticated_cached_success
* Tweak: Changed order_time_to_epoch_time_stamp() to get_order_time_to_epoch_time_stamp();
* Fix: Modified order_time_to_epoch_time_stamp() to try get_post_meta() before getting order object, to get order creation date, as order object is bloated with too much data when looping over large collection of order IDs. This caused data update to fail silently with memory exhaustion on large data sets.

2019.07.31 - version 2.1.3
* Enhancement: Added action hook to the API update() method:
- wc_api_manager_update_success
* Tweak: Delete all activations when the customer's Master API Key is changed. This includes activations created by Product Order API Key and Associated API Key, since both are granted limited privileges by the Master API Key.
* Fix: WooCommerce Orders admin screen contains an API Product column alignment.
* Fix: Fatal error when status.php rendered without WooCommerce Subscriptions active.
* Fix: Calling get_all_order_ids() for each Product ID in data update caused memory exhaustion that was not logged or displayed, but presented as a silent failure to complete, although it had been completed.
* Fix: PHP Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/html/wp-content/plugins/woocommerce-api-manager/includes/wc-am-product-admin.php on line 1203.

2019.07.26 - version 2.1.2
* Enhancement: Added a column to the WooCommerce Orders admin screen to indicate whether an order contains an API Product.
* Enhancement: Added order screen meta box message "Contains no API Product," for orders that contain no API Products.
* Fix: Reverted back to original timestamp option in get_current_time_stamp(), as change to timestamp option returned improper local time offset.

2019.07.25 - version 2.1.1
* Fix: Fix 'request' to 'wc_am_action' array key translation in API.

2019.07.25 - version 2.1
* Enhancement: Amazon S3 URL format updated to AWS Signature Version 4, which requires a region to be chosen.
* Enhancement: Changed 'request' to 'wc_am_action' to avoid some security solutions from blocking API 'request' queries. The use of 'request' will remain valid for backward compatibility.
* Enhancement: Added WC_AM_Admin_System_Status class to render API Manager data on WooCommerce > Status screen.
* Enhancement: Added templates/admin/status.php.
* Enhancement: Added action hooks to API activate() method:
- wc_api_manager_activate_api_key_already_activated_error
- wc_api_manager_activate_no_api_resources_available_error
- wc_api_manager_activate_success
* Enhancement: Added action hooks to API deactivate() method:
- wc_api_manager_deactivate_cannot_deactivate_api_key_error
- wc_api_manager_deactivate_success
* Tweak: Check if product object exists in some circumstances to eliminate possibility of error if product does not exist.
* Tweak: URL expiration time is now calculated in days rather than minutes to match AWS Signature Version 4, which has a maximum time limit of 604800 seconds, or 7 days.
* Fix: Could not find wc_am_update_2_0_20_db_version callback fixed.
* Fix: WooCommerce Subscriptions that were Switched did not have API Resources updated properly, which caused them not to be displayed or work for API Key activation.

2019.07.19 - version 2.0.20
* Enhancement: Create, and allow access to, API Resources for Order status "processing" if WooCommerce > Settings > Products > Access Restriction > Grant access to downloadable products after payment is selected.
* Enhancement: Added method has_status_processing().
* Fix: Check if order object exists before proceeding in several methods to avoid errors when order does not exist.
* Fix: Clear data cache before deleting/removing order.

2019.07.15 - version 2.0.19
* Fix: Check if return value of $order->get_date_created() is null before calling $order->get_date_created()->date() to avoid fatal error in some edge cases.
* Enhancement: Added clear_database_cache() to clear cache when order status changes.

2019.06.26 - version 2.0.18
* Fix: Some clients may query the API Status function before the API Key activation is completed, causing an inactivate API Key status to be cached and returned, so the errant cache is cleared upon API Key activation if it exists.

2019.05.09 - version 2.0.17
* Fix: insert_setting_after() method called only when is_admin() == true caused fatal error in some cases.
* Fix: * Fix: Changed improperly referenced get_row_data_by_activation_id() method to get_activation_resource_by_activation_id().

2019.03.28 - version 2.0.16
* Tweak: Expanded API error message "No API resources exist." to provide instruction to both the customer and support to help resolve the issue.
* Fix: WooCommerce Subscriptions required version warning was displayed in cases where a very old version of WooCommerce Subscriptions was upgraded to the latest version.

2019.03.27 - version 2.0.15
* Fix: WooCommerce Subscriptions required version warning was displayed in cases where a very old version of WooCommerce Subscriptions was upgraded to the latest version.

2019.03.26 - version 2.0.14
* Fix: Move _api_activations_parent to _api_activations before orders are moved in upgrade process.

2019.03.25 - version 2.0.13
* REQUIRED: WooCommerce 3.4.
* Enhancement: Added notice. If WooCommerce Subscriptions is installed and active, the minimum version required is 2.3.
* Tweak: If Master API Key is missing on customer profile when authenticating API request, return message and log error.
* Tweak: If the Master API Key does not exist when required then create it.
* Tweak: If the API Resource Product ID is missing from product meta when required, then update it.

2019.03.23 - version 2.0.12
* Fix: When Master API Key was regenerated in the user profile, the Master API Key was not updated in the wc_am_api_resource or wc_am_api_activation database tables.
* Tweak: Added version to API Resources and API Resource Activations meta boxes on Order screen.
* Tweak: If WooCommerce 2.2 or greater is installed, all expired transients will be deleted on API Manager upgrade.
* Tweak: Prevent caching root/home page URL to prevent API query caching.
* Enhancement: Added WC_AM_Cache_Handler class.

2019.03.16 - version 2.0.11
* Fix: Only load Storefront My Account CSS if Storefront is the selected theme.
* Fix: PHP warning if api_key value not sent in request for API Information and Update functions queries when the product_id value is a legacy Software Title string.
* Tweak: Minimize CSS files.
* Enhancement: Added database caching option to settings.
* Enhancement: When enabled, cache some data for Order screen, and My Account tabs: API Keys and API Downloads.
* Enhancement: When enabled, cache data for API functions: status, information, and update.

2019.03.14 - version 2.0.10
* Fix: Fixed several errors in get_api_information_and_update_product_id() method that caused legacy Software Title string API update function queries to fail.
* Enhancement: If 'version' key and value are sent in query string to 2.x API functions activate, status, information, or update, or legacy pre 2.0 API functions plugininformation, or pluginupdatecheck, the 'version' for an API Key activation will be updated in the 'wc_am_api_activation' database table.

2019.03.13 - version 2.0.9
* Fix: 'slug' requirement in API Update function removed, as it could cause pre version 2.0 clients to have failed update request.
* Fix: Software Title on Product edit > API tab can no longer be updated, as it was deprecated at version 2.0.
* Fix: Incorrect product_id was found if the client sent a legacy Software Title string, rather than the new numeric value for the product_id to the API Update function. This caused legacy API Update requests to fail, particularly for Variable products.
* Enhancement: Added Requires PHP version data option to the WordPress plugin information API.
* Enhancement: Requires PHP version field added on the Product edit API tab, and Variable product variation settings.
* Enhancement: Added icons to product API tab.
* Enhancement: Added My Account dashboard API Keys and API Downloads tab icon when using Storefront theme.
* Enhancement: Added 'wc_api_manager_update_active_required_keys' filter to API Update function.

2019.02.28 - version 2.0.8
* Tweak: Optimize get_secure_order_download_url() method.
* Tweak: Move WooCommerce version requirement notice before WooCommerce_API_Manager class to be certain the API Manager does not load until after the WooCommerce minimum version requirement has been met.
* Tweak: Replace get_all_orders() method with get_all_order_ids() method.
* Tweak: Use wc_get_orders() for get_all_order_ids() method to insure compatibility when WooCommerce moves orders to a custom database table.
* Tweak: Free memory as wc_am_update_201_data_migrate_access_granted_to_order_created_time() loops through orders to make it more memory efficient.
* Tweak: Change api-keys.php template column wording from Product by Product ID to Product Title.
* Tweak: Change api-keys.php template column Product ID cell data from URL to plain text to make it easier to copy.

2019.02.13 - version 2.0.7
* Tweak: Template overrides for yourtheme/woocommerce/api-keys.php, and yourtheme/woocommerce/api-downloads.php have moved to yourtheme/woocommerce/myaccount/api-keys.php, and yourtheme/woocommerce/myaccount/api-downloads.php
* Fix: The API Manager no longer relies on the woocommerce_downloadable_product_permissions table for download data, but rather only looks for the first Downloadable files URL on the product due to issues described in the following docs. Please read https://docs.woocommerce.com/document/digital-downloadable-product-handling/ for more information on how adding/changing Downloadable files URLs on products can cause download/update URLs to stop working since WooCommerce 3.0.
* Tweak: Added Product ID to api-keys-order-complete.php email template.
* Tweak: Added Product ID to api-keys.php template.

2019.01.29 - version 2.0.6
* REQUIRED: PHP 7.0 and above now a hard requirement.
* Fix: Order screen displayed default Admin account's Master API Key if API Resource for the order did not exist. Now it displays user's Master API Key as expected.
* Fix: Removed wc-am-datetime.php to prevent conflict with core WooCommerce class.
* Fix: Fixed localized time offset for date and time display for activations.

2019.01.17 - version 2.0.5
* Fix: Failed data migration introduced in 2.0.2.

2019.01.15 - version 2.0.3
* Fix: Filter out non active WooCommerce Subscriptions from active API resources.
* Fix: Delete non active WooCommerce Subscriptions API Key activations if subscription is no longer active.
* Tweak: Do not show the Product ID or Software Title on variable/variable subscription parent product API tab.

2019.01.12 - version 2.0.2
* Fix: Year in date display on My Account and Order edit screen.
* Fix: WooCommerce Subscriptions subscription item checked for active subscription before creating API resource for item.

2019.01.12 - version 2.0.1
* Fix: Newly completed order active subscription check disabled as it returns inconsistent values with a WooCommerce Subscriptions subscription. Broke API resource creation with new subscription product order.
* Tweak: Use order creation time for API resource access_granted field.
* Tweak: Unlimited activations on product must have a limit value set, such as 1000, rather than 0 or empty.
* Tweak: If product activation limit is increased, all API resources with the product will have the activation limit increased to match. Decreasing the activation limit will have no effect on API resources.

2019.01.06 - version 2.0
* Warning: The next release may not run if PHP version 7 or above is not installed. Upgrade now if you haven't already.
* WooCommerce 3.0 or above is now required.
* WooCommerce 3.x Compatibility Release.
- Enhancement: Added Order data store to conform to WooCommerce 3.x CRUD.
- Enhancement: Added Product data store to conform to WooCommerce 3.x CRUD.
* If you are using WooCommerce Subscriptions with the API Manager, then WooCommerce Subscriptions version 2.1.2 or above is required.
* The entire plugin has been almost completely rewritten, and built on a new data model, but with full backward compatibility for client software. The changes are too numerous to list here. See docs to learn how everything works.
* Enhancement: If API Product is downloadable, then any URL can be used for the remote, or local server, file download.
* Enhancement: If API Product is downloadable the download file can be any file type rather than only a .zip file, and can be uploaded locally, using Amazon S3, or be accessible through a remote URL.
* Enhancement: API products are no longer required to be downloadable. The product could be a membership, a subscription, or whatever that requires an API Key for access. The API Key could be used as part of an account authentication process.
* Enhancement: API Products are no longer required to be virtual or downloadable. API Products can now be anything, even a service.
* Enhancement: Refactored and redesigned for version 2.0.
* Enhancement: Moved data to custom database tables.
- Renamed woocommerce_api_manager_secure_hash to wc_am_secure_hash
- Added: wc_am_api_resource
- Added: wc_am_api_activation
- Added: wc_am_associated_api_key
* Enhancement: Dramatically reduced API call response time.
* Enhancement: Reformatted API JSON output to adhere closer to JSON API format standards, http://jsonapi.org/, with backward compatibility. See docs for examples.
* Enhancement: Added optional pretty formatted API logging in three flavors: debug, error, and API responses only, plus a test log that can be used if manually debugging or testing code blocks.
* Enhancement: Support for .selectWoo().
* Enhancement: API Access Permission is controlled for the entire account by a Master API Key from the User profile screen.
* Enhancement: Introduced verbose and informative API debug and error logging, enabled under WooCommerce > Settings > API Manager > Debug.
* Enhancement: Unauthenticated API calls can be made to see if there are software updates available, but are not provided a download URL. Software that has an active API Key will see the update URL, but an inactive API Key will not. In both cases a WordPress plugin or theme will need to be in an activated state to send API queries. See docs for more detail.
* Enhancement: Software information and update API calls can use specific request to get serialized or JSON data returned.
* Enhancement: The constant WC_AM_TRUSTED_SOURCES can be added to the wp-config.php file to allow only specified servers to authenticate API Keys. WC_AM_TRUSTED_SOURCES has an array value of IP address used as a list of trusted sources, which the API uses to block unauthorized API access. Incoming requests will need to send an ip_address value to be compared against the trust source list. This feature could be used for a remote service that uses the API Manager to authenticate an manage API Keys.
* Enhancement: Items can be added/removed on an order in the backend dashboard, which requires an order status change. Adding a WooCommerce Subscription item to an order requires several steps, which will not work as expected when adding a subscription item to a backend existing order. Due to this limitation, WooCommerce Subscriptions must be created with a frontend purchase only.
* Enhancement: After a subscription switch both Master API Key, and Product Order API Key, remain unchanged. The number of current activations is reduced to become equal to or less than the total number of activations switched to.
* Enhancement: Product ID replaces deprecated Software Title in the product edit > API tab.
* Enhancement: Product Order API Keys can be custom generated at the moment a product is purchased using the 'api_manager_custom_product_order_api_key' filter.
* Enhancement: API Keys and API Downloads can now have their URL edited in Settings as they are now real endpoints.
* Enhancement: Amazon S3 access keys can now be defined in wp-config.php for better security, or saved in settings to the database for convenience but less security. The secret access key is encrypted if saved in the database.
* Tweak: Use new WC_AM_Scheduler() scheduler class to schedule batches that build, and rebuild, user API data for new installations only. This will help to manage load on the server, and elminiate exhausting server memory before the build has been completed on stores with a lot of orders.
* Tweak: Refresh order screen after adding, or deleting, API Key.
* Tweak: Refresh order screen after deleting, or toggle, API Key activation.
* Tweak: Cut load time of order screen Add API Key product list in half, and display only products that were purchased.
* Tweak: Restyle tool tips on order screen to correct text-overflow, and make them easier on the eyes.
* Tweak: Moved templates/email-api-keys-order-complete.php to template/emails/api-keys-order-complete.php.
* Tweak: Moved templates/my-api-downloads.php to template/emails/api-downloads.php.
* Tweak: Moved templates/my-api-keys.php to template/emails/api-keys.php.
* Tweak: Added safeguard to prevent API products that have been purchased, are associated with an order, from being deleted.
* Tweak: Once the Product edit screen API checkbox is checked, the product becomes an API product, and the API checkbox cannot be unchecked, making this a permanent API product.
* Tweak: API requests directed to the old upgrade-api endpoint will be forwarded to the new wc-am-api endpoint. The API Manager PHP Library will be updated for this change, as should all non-PHP, and non-WordPress software.
* Tweak: API requests directed to the old am-software-api endpoint will be forwarded to the new wc-am-api endpoint. The API Manager PHP Library will be updated for this change, as should all non-PHP, and non-WordPress software.
* Removed: Add API Key product seletion removed from order screen.
* Removed: Per order activation toggle on order screen. API Access Permission can still be turned off for a specific product on the order screen..
* Removed: template/email-lost-api-keys.php.
* Removed: template/lost-api-key.php.
* Removed: WAM_FIRST_TIME_BUILD_BUTTON constant. See WooCommerce API Manager docs on how, and when, to use the WAM_REBUILD_API_DATA_BUTTON constant in a new setup.
* Removed: WAM_REBUILD_DOWNLOADBLE_PRODUCT_PERMISSIONS constant.
* Removed: Support for .chosen().
* Removed: WC_AM_Helpers class.
* Removed: Download limit is no longer enforced. Use API Manager expiration, or a WooCommerce Subscription to limit download access.
* Removed: Download expiry is no longer enforced. Use API Manager expiration, or a WooCommerce Subscription to limit download access.
* Hooks:
- Removed: Action api_manager_extra_data.
- Removed: Filter api_manager_extra_software_activation_data.
- Removed: Filter api_manager_activation_data.
- Removed: Filter api_manager_deactivation_data.
- Removed: Filter api_manager_extra_software_status_data.
- Removed: Filter api_manager_status_data.
- Removed: Filter api_manager_extra_update_data.
- Breaking changes: Some hooks have been removed or renamed for 2.0.
- See https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-api-manager-hook-reference/ for a full list of current hooks.
* Fix: Page 404 not found in My Account dashboard for API Keys and API Downloads tabs after WooCommerce deactivated and reactivated on Plugins screen. Allows API Manager to be deactivated and reactivated on Plugins screen to fix 404 error by flushing rewrite rules again after WooCommerce has been reactivated.

2017.07.04 - version 1.5.4
* Deprecated: api_manager_extra_software_activation_data has been deprecated. Use api_manager_activation_data.
* Enhancement: api_manager_activation_data, api_manager_deactivation_data, api_manager_status_data, filter hooks to the Software API to allow extra data to be filtered and sent to the client application.

2017.02.06 - version 1.5.3
* Fix: Adjusts the WooCommerce Helper integration logic to ensure the plugin shows correctly on the license activation screen.

2016.12.30 - version 1.5.2
* Fix: Warning html-settings-admin-first-build-button.php and html-settings-admin-tools.php failed to open. The directory path was not updated properly on the last release.

2016.12.28 - version 1.5.1
* Fix: Fixed "auth_key will be truncated by openssl_encrypt() since it is 64 bytes" warning.
* Fix: Fixed due to missing trailing slash at the end of directory name in autoload class, "Fatal error: Class 'WC_AM_Tools' not found in \wp-content\plugins\woocommerce-api-manager\includes\wc-am-core-functions.php on line 77."
* Tweak: Made some admin notices dismissible. Use new admin_notice CSS classes.

2016.12.22 - version 1.5
* WARNING: PHP 5.6 will no longer be supported after December 31, 2016. http://php.net/supported-versions.php
* Dropped: Support for WooCommerce Subscriptions < 2.0 dropped.
* Tweak: Class objects are now autoloaded, so they are only loaded when needed, which results in less memory usage. Some code has been cleaned up and better formatted. Unused files and methods have been removed, and others have been moved to tidy up the directory and file structure.
* Tweak: Updated password.php used for older versions of PHP. Will be removed in a future version.
* Tweak: Replaced old encryption methods that used mcrypt(), which is slow and no longer maintained, with encryption methods that use openssl(). The result is increased speed and security.
* Fix: Switched subscription API Keys and API Downloads now display properly in the My Account dashboard.
* Fix: Prevent duplicate API Key generation on order when order status changed from Completed to another status, then back to Completed.
* Enhancement: Local secure download URLs expired after one click. Now those URLs will expire as set in Settings > URL Expire Time. Local secure download URLs will now work exactly the same as Amazon S3 URLs work.
* Enhancement: When a subscription expires, or is cancelled (not pending-cancellation), the subscription API Keys and API Key activations are deleted.
* Enhancement: When a subscription is switched, API Keys and API Key activations are deleted from the old parent and switched orders.
* Enhancement: Tabs displayed on Plugin Information screen, aka "View version details" screen, can now be turned on or off. Settings are located at WooCommerce > Settings > API Manager > API Doc Tabs.

2016.6.20 - version 1.4.6.3
* Tweak: Update subscription status check method in several classes for consistency.

2016.6.15 - version 1.4.6.2
* Fix: remove redundant in_the_loop() call in WC_API_Manager_Query.
* Fix: Error on My Account page due to download filters not yet loaded in WC 2.5.x when API Manager filters out API downloads.
* Tweak: Replace deprecated get_product() with wc_get_product() in WC_Api_Manager_Downloads.

2016.6.8 - version 1.4.6.1
* Tweak: Removed the option to choose to delete API Product download URLs from emails, My Account downloads section, and order view details. This is now the default behavior, but only API products will have download URLs removed. Previously, all download product URLs were removed.
* Tweak: Additional template changes for WC 2.6.

2016.6.6 - version 1.4.6
* Fix: Forgot to bump the version on the last release. :)

2016.6.6 - version 1.4.5
* Fix: Support for WooCommerce Subscriptions < 2.0 in Update API caused "Download permission revoked ..." message to appear erroneously.
* Tweak: Remaining support for WooCommerce Subscriptions < 2.0 removed.

2016.6.5 - version 1.4.4
* Fix: The message, "Subscription Is Not Active," was returned incorrectly if a non-subscription product was activated, and the order contained the non-subscription product and a subscription product that had a subscription which was cancelled.
* Fix: Fix above also fixed in templates/my-api-keys.php and templates/my-api-downloads.php.
* Enhancement: Added tabbed My Account pages for WC 2.6. Updated templates/my-api-keys.php and templates/my-api-downloads.php for WC 2.6.

2016.3.24 - version 1.4.3
* Fix: Check if WooCommerce Subscriptions is active before trying to remove old API Keys on renewal orders.
* Fix: Check if the order exists, and if the order has been trashed, when handling API requests or displaying downloads and API Keys in My Account dashboard. Both my-api-downloads.php and my-api-keys.php will need to be updated if templates are overridden in a theme.

2016.1.12 - version 1.4.2
* Fix: Do not modify order completed email by adding a download or API Key section, if the order does not contain a downloadble product, or if the product is not set to use the API.
* Fix: Do not display products on My Account dashboard, My API Key or My API Downloads sections, if the product cannot be downloaded according to multiple criteria.
* Fix: Don't display API Keys or API Download on My Account dashboard for orders that have been trashed.

2015.12.6 - version 1.4.1
* Fix: Update API was allowing cancelled subscriptions access to updates.
* Fix: Simple Subscription Product > API tab > Software Activation Limit would not update.

2015.11.8 - version 1.4
* Fix: If user_email was different than billing_email, the user_id could not be found, which caused activations and updates to fail.
* Fix: The get_download_count() method was used as a check to verify download permission. The method has been rewritten to provide a more reliable verification.

2015.11.3 - version 1.3.13
* Fix: Software and Update APIs now determine if an order uses the Subscriptions < 2.0 download permissions, Subscriptions >= 2.0 download permissions, or non-Subscription order download permissions. Hopefully this will catch all edge cases.

2015.10.30 - version 1.3.12
* Fix: Products purchased as a WooCommerce Subscription did not show correct My API Downloads download URL if the download file existed on the local server rather than on Amazon S3.

2015.10.28 - version 1.3.11
* Fix: If Download Expiry was not set on installations that do not use WooCommerce Subscriptions, downloads did not display. If my-api-downloads.php is used in the theme, be sure to update it.

2015.10.14 - version 1.3.10
* Fix: Downloadable product permissions were not correctly detected in Software and Update APIs if the product was not a subscription product.

2015.10.9 - version 1.3.9.9
* Fix: My Account templates, my-api-keys.php and my-api-downloads.php, updated to display subscription and non-subscription API Keys and API Downloads. Was only showing subscription API Keys and API Downloads.

2015.10.7 - version 1.3.9.8
* WARNING: Support for WooCommerce Subscriptions versions before 2.0 will be dropped in the next update.
* Enhancement: Added compatibility with WooCommerce Subscriptions 2.0.
* Enhancement: Added variable product variation updates via AJAX.
* Enhancement: Added edit link leading to changelog page, or other pages selected for a product, to make editing easier.
* Fix: Fixed API product tab used to bulk edit variable product variations to work with WooCommerce 2.4.
* Fix: Fixed API product tab fields now display with full width.
* Tweak: My Account templates, my-api-keys.php and my-api-downloads.php, updated to only display API Keys and API Downloads for active subscriptions, which includes cancelled subscriptions until the end of the paid term.

2015.7.28 - version 1.3.9.7
* Fix: Fixed fatal error in admin/tools/class-wc-am-tools.php from missing closing parenthesis.

2015.7.24 - version 1.3.9.6
* Enhancement: Added First-Time Data Build button to settings page, to allow products to be setup and configured on new installs prior to build API data that includes API keys for customers who have already purchased products that are now setup to use the API Manager, so existing customers can start using their new API Keys.
* Enhancement: Added message with directions for new installations to do the First-Time Data Build and product configuration.
* Tweak: Use direct SQL query for some account first-time data prep to avoid overhead of some WordPress functions.
* Tweak: Overall better performance improvements for first-time API data build for new installs, and for emergency data rebuilds.
* Tweak: Improved intelligence of emergency data build, so it only replaces API Keys for customers that should have them.
* Tweak: Ensure first-time data is built only once manually from the API Manager settings screen, then hide the button. Also hide the button if API data has already been created for customers.
* Tweak: Only allow emergency, and first time build, buttons to be displayed on the settings page by defining the following constants in wp-config.php.
- WAM_FIRST_TIME_BUILD_BUTTON
- WAM_REBUILD_API_DATA_BUTTON && WAM_REBUILD_DOWNLOADBLE_PRODUCT_PERMISSIONS (must be defined at the same time)
- For example: define( 'WAM_FIRST_TIME_BUILD_BUTTON', true );
* Tweak: Small performance improvements throughout the plugin.
* Tweak: On very old installations with WooCommerce Subscriptions activated, API Keys could have been added to subscription renewal orders, when they should only exist on the initial subscription order. Upon upgrade, a routine will remove those old API Keys from subscription renewal orders. The routine will only run once.
* Tweak: Fixed Lost API Key form not always sending out API Keys due to missed errors. Added more logic to catch errors, such as an email that does not have an account, so those errors will be displayed on the form.

2015.5.28 - version 1.3.9.5
* Fix: Added id and slug response to update API to fix "NOTICE: wp-admin/includes/update.php:281 - Undefined index: plugin" for shiny updates in WordPress 4.2.2
* Notice: Update your plugin-update class using the plugin or theme example in the private repo. View Version Details link will be broken until client software is updated, but updates will work properly.

2015.4.27 - version 1.3.9.4
* Tweak: Allow animated pulldown menu selection to be deleted on product screen with select2.

2015.4.21 - version 1.3.9.3
* Fix: Outgoing API Key and Software Update request URLs are now escaped to prevent possible XSS attack vector. Impacts toddlahman.com customers only.

2015.4.3 - version 1.3.9.2
* Fix: License Key API status check returned active for second activated API key, and inactive for first activated API key, when the same API key, but a different instance, was used to activate the same product.
* Tweak: Added admin notice when the required PHP 5.4 version or greater is not installed on the server running the API Manager.

2015.2.18 - version 1.3.9.1
* Tweak: Replaced deprecated hook woocommerce_admin_css with 2.3 hook admin_enqueue_scripts.
* Tweak: Replaced deprecated hook woocommerce_product_write_panels with woocommerce_product_data_panels.
* Fix: Reverted template override back to how it was before 1.3.9, as the new approach generated errors on some hosts.
* Tweak: Check that $variable_post_ids is an array before processing save for variable product to eliminate PHP notice.

2015.2.14 - version 1.3.9
* Tweak: WooCommerce 2.3 UI compatibility
* Tweak: Changed template override routine. To override templates in a theme place them as follows:
- yourthemeroot/woocommerce/woocommerce-api-manager/my-api-keys.php
- yourthemeroot/woocommerce/woocommerce-api-manager/my-api-downloads.php
* Tweak: Autoselect API License Key on Order edit screen on mouseover for easier copying.

2014.12.9 - version 1.3.8
* Tweak: Enforce API Access Permission order screen checkbox in the License and Update API.
* Tweak: When API Access Permission order screen checkbox is unchecked, deactivate all API Key Activations for that API Key on the order screen, and the My Account dashboard.
* Tweak: When API Access Permission order screen checkbox is unchecked, list the activation in My Account dashboard as deactivated and prevent deletion by customer.
* Tweak: If API Access Permission is unchecked, activation is inactive/disabled, downloads remaining is zero, or access expires has expired, the License and Update APIs will not be accesible by the API Key or activation attached to the order.
* Tweak: Added more License and Update API messages in response to queries.
* Tweak: APIs now only use unique instance as the means to identify an individual activation.
* Enhancement: Added Toggle button to activate/deactivate an activation individually on the order screen. This is enforced in the License and Update API.

2014.9.8 - version 1.3.7
* Example plugin and theme code moved to private Github repositories. Send WooThemes support your Github username, so the author can grant access to the repositories.
* Enhancement: WooCommerce 2.2 compatible
* Enhancement: WordPress 4.0 compatible
* Tweak: Sort My API Keys alphabetically in My Account. Located in templates/my-api-keys.php
* Tweak: Sort My API Downloads alphabetically, and without duplicates, in My Account. Located in templates/my-api-downloads.php
* Tweak: Do not display the Add API Key button on a subscription renewal order.
* Tweak: Do not create an API License Key for product orders unless the API and the Downloadable boxes are both checked on the Product edit screen.
* Tweak: Moved array methods to their own array class. Located in includes/class-wc-am-array.php
* Translation: Updated translation routine. Replaced base .po and .mo files with i18n/languages/woocommerce-api-manager-en_US.po and i18n/languages/woocommerce-api-manager-en_US.mo.
* Translation: Added Dutch translation thanks to David de Boer.
* Fix: WooThemes Helper License Key field did not display in some WordPress installations, so the plugin could not be activated.

2014.7.21 - version 1.3.6
* Tweak: Some web hosts have security policies that block the : (colon) and // (slashes) in http://, so only the host portion of the URL can be sent by the client software. For example the host portion might be www.example.com or example.com. http://www.example.com includes the scheme http, and the host www.example.com. Sending only the host also eliminates issues when a client site changes from http to https, but their activation still uses the original scheme. To send only the host, use a line like the one below:
- str_ireplace( array( 'http://', 'https://' ), '', home_url() );
- An example of the line above is in the root file of the API Manager example plugin and example theme.
- Additional info: https://github.com/woothemes/woocommerce/issues/5616
- When the : (colon) and // (slashes) in http:// request are blocked, the example plugin will return the following messages:
- The license could not be deactivated. Use the License Deactivation tab to manually deactivate the license before activating a new license.
- Connection failed to the License Key API server. Try again later.
* Tweak: The esc_url_no_scheme() and esc_url_raw_no_scheme() methods were added to sanitize URLs without prefixing http://, as esc_url() does.
* Tweak: Don't display Add API Key option on Subscription renewal orders. The active API License Key exists on the Initial Order for the subscription.
* Tweak: templates/my-api-manager.php has been removed, and split into two template files: templates/my-api-keys.php and templates/my-api-downloads.php.
* Tweak: Don't display disabled downloads in My Account API Downloads table.
* Fix: API License Key activation status checks would return inactive some of the time in error, if more than one product was purchased in the same order. This did not affect activations, deactivations, or updates.
* Fix: Invalid argument supplied for foreach() error appeared on order details and email order items templates due to false being returned to the associated filter rather than an empty array.
* Fix: moved above the foreach loop, so the table can be formatted with alternating table row colors, in the templates.

2014.6.30 - version 1.3.5
* Tweak: Implemented new singleton design pattern to ensure only a single instance of each class exists.
* Tweak: Wrote a more complete uninstall routine.
* Tweak: Uninstall hash table on plugin uninstall or deactivation.
* Tweak: Moved Helper class instance from AMHelpers() to WCAM()->helpers.
* Tweak: Improved language translation.
* Tweak: Return esc_url_raw() API URLs with better scheme detection.
* Fix: Install hash table even if plugin is not being upgraded.
* Fix: Undefined variable on plugin activation.

2014.6.12 - version 1.3.4
* Required: WooCommerce 2.1 is now required.
* Removed: Removed all support for WooCommerce Software Add-On.
* Removed: Removed all support for WooCommerce 2.0.
* Enhancement: Download URLs for the My Account dashboard, and software updates, are now secured with hashed authentication. The new hash class uses password_hash() for PHP 5.5, a compatibility library for PHP 5.3.7 - 5.4.x to simulate password_hash(), and the WordPress class-phpass.php for PHP < 5.3.7. Download URLs can be set to expire from 5 - 60 minutes after the URL is generated for added security. The woocommerce_api_manager_secure_hash table was added to manage hashed authentication.
* Enhancement: Can now set the downloads remaining and access expires under Downloadable Product Permissions to restrict Update API downloads. Number of downloads limit, and time limit when access expires, can be set per product or per order.
* Enhancement: Can now set access expires under Downloadable Product Permissions to restrict License Key API activation. Time limit when access expires can be set per product or per order.
* Enhancement: New My API Downloads table added to the My Account dashboard with the following columns:
- Product
- Version
- Version date
- Documentation
- Changelog
- Documentation
- Download
- Download
- Save to Dropbox
* Enhancement: New setting that allows all download links in email, My Account dashboard, and Order Details to be removed. Emails will provide a link to the My Account dashboard. All download links will still be available from the My API Downloads section of the My Account dashboard.
* Enhancement: New setting to enter the Dropbox App Key for the Save to Dropbox link.
* Enhancement: New Documentation setting in the product editor. When a documentation page is set, this provides the Documentation link in the My API Downloads section of the My Account dashboard.
* Tweak: Refactored API Manager Theme Example code to match approach used in the Plugin example. The theme name/software title is now parsed automatically from the stylesheet Theme Name:. The theme version is now parsed automatically from the stylesheet Version:. The plugin update class now uses the parsed version rather than the last checked transient version.
* Tweak: API Manager Theme Example now contains methods and a hook to remove product data and deactivate the license key when switched to a different theme.
* Tweak: The API Manager Example Plugin update class now uses the hardcoded software version rather than the last checked transient version.
* Tweak: The API Manager Example Plugin update API library can be found in api-manager-plugin-example/classes/class-wc-plugin-update.php.
* Tweak: Improved download handling class. Check if buffer is empty before emptying. Check if file exists, before attempting to open.
* Tweak: Improved JSON API responses.
* Tweak: Improved AJAX responses.
* Tweak: Moved Helper class instance from AMHelpers() to WCAM()->helpers().
* Tweak: Load shared classes as singular on-demand instances. This approach was also applied to the example plugin also, to prevent duplicate admin messages from the APIs.
* Tweak: The My API Keys section of the My Account page is now responsive.
* Tweak: Any amazonaws.com URL can now be used for Amazon S3 downloads, not just s3.amazonaws.com.
* Tweak: Software Activation Limit for a Simple Product type now returns an empty string rather than zero if no value entered.
* Tweak: API Manager Theme Example is now setup as a child theme for easier testing. Choose the parent theme available on your installation, or test with the code integrated into your parent theme.
* Tweak: woocommerce_get_template() changed to wc_get_template() for WC >= 2.1.
* Tweak: If order is made from United Kingdom, use licence rather than license.
* Tweak: APIs no longer check for wc_ prefix in the API License Key string now that support for WooCommerce Software Add-On has been dropped. This will prevent any issues if a prefix other than wc_ is used.
* Tweak: Removed unused global variables from local scopes.
* Tweak: Check if WP_HTTP_BLOCK_EXTERNAL is defined, and set to true, in the API Manager, example plugin, and example theme.
* Tweak: In the example update class, added a timeout of 45 seconds in the plugin_information() method for the wp_remote_get() function. This should provide more time for slow responding sites.
* Tweak: Local server WooCommerce download URLs can only be used once. If the URL is on a page, then the page needs to be refreshed to use the download URL again.
* Fix: The API Manager Theme Example had the product id and software title data values switched when sending to the Update API, allowing Dashboard > Updates to display, but Appearance > Updates did not display. Now both update screens display updates available.
* Fix: If a download URL was obtained, it could be used to download a product file with weak authentication an unlimited number of times. This is default WooCommerce behavior. This was fixed with the new hashing authentication class.

2014.4.8 - version 1.3.3
* Fix: $nonce_salt value was set improperly in the encryption class. The WooCommerce > Settings > API Manager > Amazon S3 > Secret Access Key will need to be saved again.
* Fix: Deactivation was returning an error, rather than an array. The new 'deactivated' key now returns the value true if the product was deactivated. The new 'activations_remaining' key now returns a string value containing the number of activations remaining, after the deactivation is completed. The 'reset' key has been removed, as it was never returned.
* Fix: Email and My Account > Order Details download links were not returning the Amazon S3 URL if that option was set.
* Tweak: The API Manager Example plugin wc_am_license_key_deactivation function code has been updated to demonstrate how to return a successful deactivation, and to display deactivation errors.
* Tweak: Prevent multiple activations from the same Domain/Platform for the same product. The domain/platform for each activation should be unique, and only one activation is now possible for each unique domain/platform for a product. Existing activations for a unique domain/platform will be removed for a product, so the new activation can be processed.
* Tweak: If Amazon S3 option is set, Email and My Account > Order Details download links are set to expire 24 hours after being generated.
* Tweak: Under WooCommerce > Settings > API Manager > Amazon S3, there is an option to turn off the download links in email and My Account > Order Details. If the Remove Download Link option is selected, a Download Files section is added to the customer completed order email, with a link to the My Account page to download files from that location.


2014.2.12 - version 1.3.2
* Enhancement: Amazon S3 support added. See http://docs.woothemes.com/document/woocommerce-api-manager/ for detailed instructions.
* Enhancement: Activation status check added to the License Key API. Takes the form of [status_check] => active or [status_check] => inactive. An example can be found in api-manager-plugin-example/am/classes/class-wc-key-api.php under the method name status().
* Enhancement: Added 'api_manager_extra_software_activation_data' filter hook to the License Key API to output current order data.
* Enhancement: Added 'api_manager_extra_software_status_data' filter hook to the License Key API to output currently active activation data.
* Enhancement: Added 'api_manager_my_account_delete' to the My Account template.
* Tweak: In api-manager-example.php of the Example Plugin, added several checks in the am_example_inactive_notice method.
* Tweak: In api-manager-example.php of the Example Plugin, the Api_Manager_Example_Key class is only instantiated once.
* Tweak: Removed urldecode from $_GET. The superglobals $_GET and $_REQUEST are already decoded. Using urldecode() on an element in $_GET or $_REQUEST could have unexpected and dangerous results. See Notes: http://us1.php.net/manual/en/function.urldecode.php.

2014.1.16 - version 1.3.1
* Tweak: Improved download handler
* Fix: Updated text domain
* Fix: On order complete emails, the API License Key and Software Title were blank if an API Manager 1.0 API License Key existed for an order.
* Fix: On lost API key emails, the API License Key and Software Title were blank if an API Manager 1.0 API License Key existed for an order.

2014.1.1 - version 1.3
* Enhancement: WooCommerce 2.1 compatible
* Enhancement: WordPress 3.8 compatible
* Enhancement: Added $extra information property to the Update API class. Can be used to send any additional information from the client software. The information can be any data type.
* Enhancement: Added api_manager_get_extra_api_data filter hook to access $extra information data sent from client software. This is a very powerful and flexible feature that has a lot of possibilities.
* Enhancement: Added new WooCommerce 2.1 hooks that allow the API Manager to cleanup customer data after an order is deleted.
* Enhancement: API License Keys can be found using Search Orders field. Limit of 100 License API Keys can be searched for per order.
* Enhancement: Can now add multiple products per order support. Multiple products, rather than only individual products, can be handled per order. This allows products to be purchased in multiples, bundles, chained, grouped, composite, etc, and to be assigned a unique API License Key for each item.
* Enhancement: Added searchable pull-down menu to add API License Keys to an order. Can now add a unique API License Key on the order screen for any existing line items in the order. Downloadable product permission must also exist for that order item. Only existing lines items for the order will be listed in the Add API License Key pull-down menu.
* Enhancement: Added delete API License Key button on order screen.
* Enhancement: Can now activate different products from the same domain name/platform on the same order, provided each product activation has its own unique instance id.
* Enhancement: Different products from the same domain name/platform on the same order can now check for software updates, provided each product has its own unique instance id.
* Enhancement: Added WooCommerce Settings API Manager tab with buttons to rebuild API Manager data, and to rebuild the woocommerce_downloadable_product_permissions database table.
* Enhancement: API Manager data will now be automatically built on a new install, so the Account Prep Tool plugin has been deprecated.
* Enhancement: Order Note is added for customer software activation/deactivation events. This option can be selected in the WooCommerce Settings API Manager tab.
* Enhancement: The software activation version on the order screen will be updated whenever the client software does an Update API query. The API Manager example plugin now has an updated License Key activation class, Api_Manager_Example_Key, that sends the software version along with the other activation data, so the Software activation will show the client software version immediately upon activation, and then it will be updated on each Update query.
* Enhancement: Third party plugins can now receive any type of data, and any data type, from client software through the Update API using the following hooks:
- Filter: api_manager_extra_update_data
- Action: api_manager_extra_data
* Tweak: Software Title in product API tab form must match the product_id the client software sends, or the client software will get an error message. This prevents a product from using the API Key of a different product to access the APIs.
* Tweak: Made the API Manager Example Plugin much easier to configure and integrate into products.
* Tweak: Classes can now only be instantiated once. Saves memory, and prevents the need to use globals.
* Tweak: Tightened security in the plugin code.
* Tweak: Added more activation error messages specific to new errors that apply to features added in this version.
* Tweak: Method added to output inline JavaScript.
* Tweak: Refactored downloads method into its own class.
* Tweak: Update API subscription detection for individual orders improved.
* Tweak: Updated _file_paths to _downloadable_files for WooCommerce 2.1.
* Tweak: Added detection for the new WooCommerce 2.1 wc_ prefix for the post meta _order_key key value.
- see https://github.com/woothemes/woocommerce/pull/4151
* Tweak: Refactored subscription status methods.
* Tweak: Refactored the helpers class.
* Tweak: Added downloadable product permission check to the License Key API.
* Tweak: Software Add-On support is now limited to only allow existing License Keys to access the Update API. The API Manager will no longer create a Software Add-On license key for new orders, and the Software Add-On activation table values will no longer be updated by the API Manager. Limited support for Software Add-On is provided so all existing customers can be migrated over to the API Manager License Keys.
* Tweak: Added check for empty product ID, instance ID, and API license key values in License Key API.
* Tweak: Added orderly sorting and display of API License Keys on the order and My Account screens.
* Tweak: Improved data presentation on the order and My API License Key Products screens.
* Tweak: Added Settings | Documentation | Support links to plugin administration screen.
* Fix: WooCommerce inactive warning resulted in fatal error due to $text-domain not being called correctly.
* Fix: API, Global, and Subscription checkboxes were not displayed properly in WooCommerce 2.1 or WordPress 3.8.
* Fix: Added CSS to fix some form elements not displaying properly under WooCommerce 2.1 in WordPress 3.8.
* Note: Although $text_domain is used in the update class, a string literal is preferred. For example 'wc_api_manager'. A variable cannot be read by some translation software.

2013.11.15 - version 1.2.1
* Enhancement: Added delete button on My Account dashboard to allow customer to delete domain names they activated for an order.
* Tweak: public $text_domain to the software update class, so it is now required. See the plugin example.
* Fix: class-wc-plugin-update.php in the example plugin, and class-cc-tk-plugin-update.php in the example theme, are now using $this->text_domain to do localization for error messages.
* Fix: CSS table column now properly expands on My Account page when the Subscriptions extension is activated.
* Fix: My Account page had some text that was not being run through WP translation functions.
* Fix: Admin Menu had some text not being run through WP translation functions.
* Fix: The API Manager will remove self-upgrade data for itself when it is deactivated for toddlahman.com customers. This change has no impact on WooThemes customers.
* Fix: Translation updates applied to plugin example, also applied to theme example.
* Localization: Refactored localization to use public $text_domain.
* Fix: Invalid request deactivation message was fixed in the example plugin in the class-wc-api-manager-menu.php file using the line:
if ( $_REQUEST['option_page'] != 'am_deactivate_example_checkbox' ) {
* Fix: Invalid request deactivation message was fixed in the example theme in the class-cc-tk-license-menu.php file using the line:
if ( $_REQUEST['option_page'] != 'cc_tk_deactivate_checkbox' ) {
* Localization: French translation provided by Nicolas Maillard

2013.11.08 - version 1.2
* Tweak: In class-wc-api-manager-order-admin.php removed readonly attribute for Software Title and Software Version to allow those fields to be edited.
* Fix: Fixed option key typo in API Manager plugin example zip file.
* Tweak: Rewrote WooCommerce API Manager Account Prep Tool zip file to build API Manager data for old accounts, and to rebuild data for existing accounts. The rebuild feature allows improperly built data, due to product misconfiguration or bad data that already existed before the API Manager was installed, to be rebuilt by simply activating the plugin, then deactivate.

2013.09.28 - version 1.1.1
* First Release
Tải Miễn Phí WooCommerce API Manager v2.3.12 :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup