Vikinger NULLED v1.9.7.3 – BuddyPress and GamiPress Social Community Theme

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 40K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 318

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Vikinger – theme WordPress cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress

Cộng đồng xã hội WordPress + Buddypress thế hệ tiếp theo!

Chúng tôi đã thiết kế theme này một cách cẩn thận để bạn có tất cả những gì bạn cần để xây dựng một cộng đồng đáng kinh ngạc với đầy đủ hồ sơ, phản ứng, nhóm, huy hiệu, nhiệm vụ, cấp bậc, tín dụng và nhiều hơn thế nữa!

Cách tốt nhất để kết nối với bạn bè của bạn!

Cộng đồng xã hội được hỗ trợ bởi BuddyPress Chúng tôi đã tận dụng và mở rộng plugin Buddypress với các phản ứng, lượt chia sẻ, phương tiện truyền thông và hơn thế nữa!

Đánh bạc đáng kinh ngạc với Gamipress Chúng tôi đã tạo ra trải nghiệm đánh bạc đầy đủ với huy hiệu, nhiệm vụ, tín dụng và cấp bậc để tạo ra một trải nghiệm tuyệt vời!

Các yếu tố & trang thiết kế siêu chi tiết Tất cả các trang đều được làm cẩn thận để phù hợp với tất cả những gì bạn có thể cần! Ngoài ra, chúng tôi bao gồm rất nhiều hình minh họa và các yếu tố PSD!

Trang hồ sơ & nguồn cấp tin tức siêu hoàn chỉnh

Chúng tôi đã tạo một trang hồ sơ siêu hoàn chỉnh với thiết kế đẹp mắt, hộp và thanh trượt để truy cập dễ dàng hơn vào tất cả các phần hồ sơ như: giới thiệu, hình ảnh, huy hiệu đã mở khóa, nhiệm vụ đã hoàn thành, bài đăng và hơn thế nữa !. Bạn cũng sẽ tìm thấy các trang cộng đồng khác, như nguồn cấp tin tức, cài đặt hồ sơ hoàn chỉnh, danh mục thành viên và nhóm và hơn thế nữa !.

Cập nhật trạng thái hồ sơ hoàn toàn được cải tiến!

Chúng tôi đã cải tiến hoàn toàn hộp cập nhật trạng thái Buddypress! Dễ dàng tải lên ảnh, GIF. đăng cập nhật trạng thái, chỉnh sửa bài đăng của bạn và thậm chí liên kết video Youtube chỉ bằng cách dán URL !! Bạn sẽ đếm được với một loạt các bài đăng cập nhật trạng thái và hoạt động (như khi ai đó trở thành bạn của bạn). Bạn cũng sẽ có tùy chọn đánh dấu bài đăng của mình là đã ghim, yêu thích và riêng tư, tất cả đều có thể dễ dàng nhận ra với các biểu tượng tùy chỉnh của chúng tôi!

Thể hiện bản thân với các phản ứng sau bài đăng!

Bởi vì chúng tôi biết tầm quan trọng của nó, chúng tôi đã tạo một plugin phản ứng BuddyPress cụ thể cho theme Vikinger và với các hình minh họa phản ứng do chúng tôi thiết kế! Bạn sẽ nhận được 8 phản ứng khác nhau: Thích, Yêu, Không thích, Hạnh phúc, Hài hước, Chà, Giận dữ và Buồn bã. Chúng tôi đã tích hợp hoàn toàn với BuddyPress để bạn có thể, không chỉ phản ứng với các bài đăng trên hồ sơ mà còn với các nhận xét và câu trả lời trên hồ sơ!

Dễ dàng chia sẻ bài đăng với chức năng chia sẻ của chúng tôi

Chúng tôi đã tạo một hoạt động và chức năng chia sẻ mới để bạn có thể nhanh chóng chia sẻ trên luồng hồ sơ của mình một trong những hoạt động của bạn bè! Nếu có một bài đăng bạn thích, chỉ cần nhấp vào nút “Chia sẻ” ở dưới cùng và một cửa sổ bật lên sẽ mở ra để hiển thị bài đăng đã chọn và hộp cập nhật trạng thái để thêm suy nghĩ của bạn! Nếu bạn muốn, bạn thậm chí có thể chia sẻ bài viết của riêng bạn! Hãy nhanh chóng thêm thông tin mới hoặc chỉ mang lại một số bài đăng cũ mà bạn muốn nói lại!

Gamipress: Đánh bạc huy hiệu

Sử dụng tính năng Gamipress Achievements, chúng tôi đã thiết kế một hệ thống huy hiệu, nơi bạn có thể mở khóa chúng và kiếm tín dụng để mở khóa xếp hạng hồ sơ! Bạn cũng có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích huy hiệu! Chúng tôi đã bao gồm một PSD với rất nhiều thiết kế huy hiệu để bạn có thể vui chơi và ngoài ra, các huy hiệu được làm bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể lưu giữ chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những huy hiệu mới!

Gamipress: Đánh bạc nhiệm vụ

Sử dụng tính năng Gamipress Achievements, chúng tôi cũng đã thiết kế một hệ thống nhiệm vụ để bạn có thể hoàn thành chúng và kiếm tín dụng để mở khóa xếp hạng hồ sơ! Giống như các huy hiệu, bạn có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích nhiệm vụ! Chúng tôi đã bao gồm một PSD với rất nhiều màu huy chương nhiệm vụ để bạn có thể vui chơi và ngoài ra, các huy chương được tạo bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể bảo quản chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những huy chương mới!

Gamipress: Cờ bạc tín dụng

Sử dụng tính năng Gamipress Points, chúng tôi đã tạo ra ba khoản tín dụng khác nhau: Vàng, Đá quý và Ngọc lục bảo. Sử dụng chúng để mở khóa các cấp bậc mới và lên cấp! Bạn có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích tín dụng và bạn cũng có thể luôn thấy số dư hiện tại của mình trên thanh trên cùng. Chúng tôi đã bao gồm một PSD với ba khoản tín dụng và tất cả chúng đều được tạo bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể lưu giữ chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những cái mới!

Gamipress: Gamification Xếp hạng

Sử dụng tính năng Xếp hạng Gamipress, chúng tôi đã tạo ra một hệ thống 6 cấp bậc, nơi bạn có thể “thăng cấp” bằng cách thu thập các khoản tín dụng và hoàn thành các yêu cầu! Chúng tôi cũng đã liên kết số thứ hạng và tiến trình của bạn với ảnh đại diện tiểu sử! Bạn sẽ có thể nhanh chóng xem xếp hạng và tiến trình của từng người dùng thông qua thanh tiến trình bên ngoài. Như với những người khác, chúng tôi cũng bao gồm một PSD với 6 lá chắn hạng. Tất cả đều được tạo bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể bảo quản chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo các vectơ mới!

Trang blog tuyệt vời với các phản ứng

Một blog hoàn chỉnh với 3 chế độ xem khác nhau: danh sách, lưới nhỏ và lưới lớn để giúp mọi người tìm kiếm nhanh bài đăng yêu thích của họ. Chúng tôi đã chuẩn bị các loại bài đăng khác nhau như: tiêu chuẩn, video, âm thanh và thư viện và ba chế độ xem bài đăng mở khác nhau. Ngoài ra, giống như với các bản cập nhật bài đăng trên Buddypress, chúng tôi đã thêm các phản ứng để mọi người có thể thể hiện suy nghĩ của họ về nó!

Hình minh họa, Biểu tượng SVG và Hình đại diện được bao gồm!

Đúng! Chúng tôi bao gồm tất cả các yếu tố minh họa như tín dụng, lá chắn xếp hạng, huy hiệu, mã thông báo nhiệm vụ, biểu ngữ phần, hình minh họa đích và nhiều hơn nữa bên trong gói trong tệp PSD và được tạo bằng vectơ PS để bạn có thể dễ dàng tùy chỉnh chúng bằng một vài cú nhấp chuột ! Chúng tôi cũng bao gồm tất cả các biểu tượng SVG và 16 hình đại diện (15 người và 1 mặt cười). Xin lưu ý rằng đây chỉ là các yếu tố minh họa, không phải là PSD trang phàn nàn!

Nhóm đáng kinh ngạc với quản lý dễ dàng

Vì vậy, người dùng của bạn không phải thực hiện thay đổi thông qua bảng điều khiển WordPress, chúng tôi đã tạo một trung tâm tác giả, nơi họ có thể dễ dàng thay đổi hình đại diện, ảnh bìa, mạng xã hội, thông tin cá nhân và hơn thế nữa!

hub-management">Quản lý Trung tâm Tác giả Phong cách

Dễ dàng tạo và quản lý các nhóm Buddypress! Bên trong trung tâm tác giả, chúng tôi đã tạo ra một hệ thống quản lý phong cách để bạn có thể dễ dàng tạo và quản lý các nhóm của mình, quảng bá tác giả cho các mod hoặc quản trị viên, kiểm tra lời mời và hơn thế nữa!

Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme Vikinger v1.7.0 - BuddyPress and GamiPress Social Community Theme

Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community Changelog

Version 1.7.0.1 July 31st 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused the member posts page blog to not display.      Version 1.7.0 July 24th 2021  Fixes  - Fixed an issue that could cause an error in the single template when the GamiPress plugin wasn't active.  - Fixed the cursor showing as a pointer on images that belong to a shared post.  - Fixed overflowing title and text on member and group widgets.  - Replaced the new font added by WordPress on their latest update to the login page password field with the theme primary font.  - Fixed unrecognized notifications being displayed in the header notifications dropdown and notification account hub page.  Color Presets  - Added site overlay color to the available colors (overlay that displays when opening the mobile sidemenu, popups, etc).  Filter Lists  - When changing pages on filter lists (member, group and post lists), the user is now scrolled to the top of the list.  Header Search  - The search dropdown right side icons for blog posts now display differently according to the corresponding post format.  - The search dropdown right side icons for groups now indicate if the corresponding group is public or private.  - The search dropdown placeholder text is no longer automatically generated and is now available for translation in the "vikinger.pot" file.  Blog  - Any post type can now be displayed in the site blog page, search page and header search dropdown.  - Post lists can now be split, allowing to display one list per post type in the site blog page, search page and header search dropdown.  - A post type filter can now be added to posts lists when displaying more than one post type and not using the post type split option.  - Several options where added to the WordPress "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Blog" section that allow the control of these new features:   - Post Types - Display in Blog: You can enter the post types allowed for display in the site blog. Enter each post type you want to display separated by a comma (,).   - Post Types - Display in Search: You can enter the post types allowed for display in the site search. Enter each post type you want to display separated by a comma (,).   - Post Types - Split Display: If enabled, one post list will be displayed for each post type.   - Post Types - Filter Display: If enabled, users will be able to filter posts lists by post type when "Post Type - Split Display" is disabled.  Activity  - Improved fetching of pinned activities, removing the "double" load on feeds and reducing loading times.  - Line breaks are now displayed in activities text.  - A "Line Break Limit" option has been added to the Customizer -> "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" that allows to control the amount of consecutive line breaks that users can input in activities and comments.  - Site administrators can now delete any activity and comment (even the ones they aren't the author of) from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.  - Group administrators and moderators can now delete comments from any activity that belongs to the group from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.  Activity and Comment Edit  - Users can now edit the text of activities (regular status updates and shares only) and comments from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.  - A new message has been added to activity templates that displays when an activity has been edited to inform of this along with the user that made the last edit.  - A "Edit Time Limit" option has been added to the Customizer -> "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" that allows to set the time (in minutes) in which a user is able to edit an activity or comment since he created it (if set to 0, users won't be able to edit activities or comments after they create them). This setting doesn't apply for site admins, group admins and mods.  - Site administrators can edit any activity and comment (even the ones they aren't the author of) from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.  - Group administrators and moderators can edit any activity and comment that belongs to the group from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.  Javascript  Browserify require was replaced with ES imports for the main application (app.js) ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Statements/import ).  React  React main application code (app.js) has been refactored and improved.  All components have been transformed from class to functional with the use of the new Hooks functionality introduced in React v16.8.0: https://reactjs.org/docs/hooks-intro.html  This allowed the introduction of several additional performance improvements.       Version 1.6.4 June 23rd 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused all the post format elements to display at the same time when creating/editing a post. Please update the "Vikinger Metaboxes" plugin to the latest version by using the theme installer in order to get this fix.  - Fixed an issue that caused the Twitch footer icon to not change color when hovering over it.  Security Improvements  - Introduced a number of security checks and improvements on AJAX endpoints.  - AJAX endpoints are no longer loaded when the plugin that is required to use them is not installed and active.  - AJAX endpoints that are used on the backend now are only loaded and available when in the WordPress backend.  Elementor  - The migration period for the Elementor Register/Login Widget and landing page that were discontinued on our previous update (v1.6.3) has ended. With this update, the Register/Login Widget functionality and related AJAX endpoints have been removed.  Header Search Improvements  - Fixed an issue that caused the search to look for matches belonging to disabled features via the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Search".  - Fixed an issue that caused the search to crash when quickly entering a lot of characters into the search input.  - Improved the search performance and behaviour by adding a delay on input search to wait for the user to stop typing before starting a search and canceling previous queried searchs.  Blog Improvements  - Blog "/category" and "/tag" pages now display posts using logged user last selected grid type.  BuddyPress Integration Improvements  - Removed "Request Membership" menu that displayed on groups navigation items in BuddyPress version 8.0.0.  Activity Improvements  - Fixed Twitch links being processed for embed on activity posts.  Verified Member for BuddyPress Integration Improvements  - Added compatibility for the new "Verified Roles" feature, verified badges will now display correctly on users that match the selected roles.  GamiPress Integration Improvements  - Added missing point award limit strings to the vikinger.pot file.  WooCommerce Integration Improvements  - Added support for the WooCommerce "shop" sidebar. Users can add widgets to the sidebar from the WordPress backend "Appearance" -> "Widgets" -> "(Vikinger) WooCommerce Shop Sidebar" or via the "Customizer" -> "Widgets" when on a page that can display the sidebar.  Social Networks  - Additional social networks can now be displayed on the footer of the site and can be added via the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Footer" settings page.  - Additional social networks links can now be assigned to groups via the account hub "Manage Groups" settings page ("Manage Group" -> "Social Networks").  - The following social networks have been added:   - Linkedin   - Pinterest   - Tik Tok   - Github   - Reddit   - Dribbble       Version 1.6.3 May 29th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused menu items to not open a page in a new tab when "Open link in a new tab" was selected in the respective "Appearance" -> "Menus" menu item.  - Fixed an issue that caused the label in the reset password page to display on top of the input content.  New Features  - Added an option that allows users to select which page the user is redirected to when they login to the site ("Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Login - Register" -> "Login - Redirect Page").  - Added an option that allows users to select pages to be made accessible even when the force login option is enabled ("Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Login - Register" -> "Force Login - Exceptions").  New Elementor Pages  We are discontinuing the old Elementor landing and it’s login/register box widget and adding two new pages (new landing and testimonials page). We recommend always using these new pages together with the WordPress login and BuddyPress register and activate pages as it provides more security and options for both the login process, with the forgot password functionality, and the register process, which requires account activation via a key that is sent to the registering user email.  As per customer’s requests, we created new Elementor pages, one landing and one "inner" page (Testimonials), where, even if you have the option to force people to login enabled, you’ll be able to show these pages to them as some sort of “introduction” using the new "Force Login - Exceptions" customizer option. Something similar to what Discord https://discord.com/brand-new has, where they have a landing, and then they have a button at the top for people to “enter” the app (in this case it would be to enter the community).  PLEASE READ CAREFULLY THE DOCUMENTATION/ELEMENTOR SECTION TO SEE THE GUIDES       Version 1.6.2 May 17th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused the badge images to shrink if there where many badges in the member preview list type widgets.  New Features  - Quests and Badges widgets, profile navigation items and profile pages will no longer display (instead of displaying and reporting that no quests or badges where found) if the respective GamiPress achievement type doesn't exist.  - Social network links now open a new tab by default.  - Side menu status is now saved for logged users, remaining open or closed according to latest user selection.  - The loading screen logo can now be uploaded separately from the site identity logo in the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Loading Screen" section.  - Removed the loading screen logo background, allowing users to not be restricted by its container dimensions.  - Group profile navigation now displays navigation items added by other plugins.  - Added a "Getting Started" section to the theme backend.      Version 1.6.1 April 27th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused the header search bar input height to be smaller in WooCommerce pages on mobile resolutions.  Plugin Integrations (CHECK THE VIKINGER DOCS - GAMIPRESS - INTEGRATIONS FOR LINKS AND MORE INFO)  GamiPress - WooCommerce Points Gateway  Use GamiPress points types as a payment gateway for WooCommerce.  GamiPress - WooCommerce Discounts  Award discounts for achievement completion on WooCommerce.  GamiPress - WooCommerce Partial Payments  Let users partially pay a WooCommerce purchase by using points.     Version 1.6.0 April 24th 2021  Fixes  - Fixed the last item in the account hub navigation sidebar not having a round border.  - When the "Force Login" option is enabled, the "Go to your site" link will no longer display on the login page.  New Features  - Added the WooCommerce plugin to the theme setup installer.  - Added new presets which require the WooCommerce plugin to the theme setup installer:   - Community + Shop  - Community + Gamification + Shop  - Community + Forum + Shop  - Community + Gamification + Forum + Shop  - Added new section header options in the Customizer for WooCommerce page headers.  - Added the "Shop" Side Menu link to the "Menus" demo import option.  - Added more entries to the theme Troubleshooting section.  WooCommerce Integration  Added support for the WooCommerce plugin. Users can now use WooCommerce with the theme to manage a shop.  WooCommerce "my-account" pages have been moved and can be accessed from a new "Shop" section that has been added to the user settings "Account Hub" page. This page has links to WooCommerce features like orders the user has made, downloads for purchased digital items, manage billing and shipping addresses and account details.  A mini cart has been added to the header, which allows users quick access to view and remove items from their cart from any page of the site. We also added a visual indicator to the mini cart that allows users to quickly see if the cart is empty or has items in it.      Version 1.5.1 April 20th 2021  Fixes  - Fixed an issue that would cause the activity feed to crash when a certain user data inconsistency was found.  New Features  - Added styles for the extra fields added to the BuddyPress register page via the "Account_Info" profile field group. Support for the following field types has been added:   - Text Box  - Number  - Date Selector  - Multi-line Text Area  - Radio Buttons  - Checkboxes  - Drop Down Select Box  - Registration page fields are now separated between account and profile details fields.  - Improved the header profile settings dropdown navigation (cog wheel). It now features more space for the welcome message and username and each of the navigation sections.      Version 1.5.0 April 1st 2021  Fixes  - Fixed an issue that would make a white space to show on a user profile "About Me" widget if the user didn't fill the About field in their Profile Info settings page.  - Fixed an issue that would make long text overflow in the "About Me" and "Group Info" widgets.  - Fixed an issue that would make the bottom of the comment forms not have a rounded border when there weren't any comments.  - The group "Created" date in the group profile "Group Info" widget is now displayed localized and with the format selected on the WordPress backend "Settings" -> "General" -> "Date Format" setting.  - The group "Type" text in the group profile "Group Info" widget is now translated correctly.  - The "Day", "Month" and "Year" text in datebox profile fields are now translated correctly.  New Features  - Added new customizer options to allow to disable photo and video upload related features ("Vikinger Settings" -> "Media" -> Photo Upload - Status" and "Vikinger Settings" -> "Media" -> "Video Upload - Status").  - User profile navigation now displays navigation items added by other plugins.  - User profile navigation now supports the display of navigation sub items added by other plugins.  - Improved styling of Checkboxes and Radio Buttons profile fields types.  - Added an option in the customizer "Vikinger Settings" -> "Footer" -> "Navigation - Mobile Status", which allows users to choose if they want to display or hide the footer navigation on mobile.  - Updated the backend FAQs section.  - Added a backend Troubleshooting section.  BuddyPress Integration Improvements  - Members can now delete their uploaded avatar and cover images from the profile info settings screen by using the new action buttons on the avatar and cover image previews and saving their changes.  - When a member uploads an avatar, an activity is now generated informing of this profile update.  - When a member creates a group, an activity is now generated informing of this.  - When a member is promoted to be a mod of a group, a notification is now generated informing them of this.  - When a member is promoted to be an admin of a group, a notification is now generated informing them of this.  BuddyPress xProfile Groups and Fields  The theme uses the BuddyPress xProfile groups and fields to allow site members to enter information about themselves, like bio, personal, interests, social links and account information.  To be able to show each xProfile field group and its respective fields in different settings pages and widgets in the members profiles, the theme has to query them by their name.  This creates problems if users need to edit group or field names for translations purposes, as the theme won't be able to find and display the group or field information if the name is not the one it is expecting.  To solve this and allow users to translate them, we have included a new customizer section with this update ("Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields").  To understand how to edit the profile groups and fields for translation purposes, we need to detail how the theme uses the group names.  xProfile group names consist of a prefix part (i.e. "Profile") followed by an underscore (_) followed by the subgroup name ("Bio"): "Profile_Bio".  The prefix part (in this example "Profile") is used to identify on which settings page the group and all its fields will be displayed in, to allow members to edit their information:   - "Profile" prefix: groups and fields display on the member profile info settings screen (Profile_Bio, Profile_Personal, Profile_Interests).   - "Social" prefix: groups and fields display on the member social settings screen (Social_Links).   - "Account" prefix: groups and fields display on the member account info settings screen (Account_Info).  The prefix part of the xProfile group names shouldn't be changed, otherwise the sub groups and fields won't display correctly in the settings pages.  The subgroup name part (in this example "Bio") is used to identify on which member profile page widget the subgroup fields are going to be displayed in (in this case, the "About Me" widget).  This subgroup in particular also has a special case with its "About" xprofile field, which is displayed differently from the other fields (text only at the top of the widget after the title).  With this update, users can now edit all subgroup names from the backend "Users" -> "Profile Fields" page to translate them and then enter that same name on the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.  This allows the theme to query the subgroup using the new name and display the information correctly on each widget.  As we mentioned before, the "Profile_Bio" "About" field is a special case and if changed, its new name has to be entered in the customizer.  Any other xProfile field names can be changed and will display correctly without the need to enter their new names in the customizer.  To summarize:   - xProfile group name prefix shouldn't be changed.   - xProfile subgroup names can be changed to translate them, but the new subgroup name has to be entered in the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.   - Any xProfile field names can be changed to translate them without further changes, except the "Profile_Bio" "About" field whose new name has to be entered in the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.  GamiPress Integration Improvements  - Achievement, Rank and Point activities are now displayed on activity lists if enabled on the GamiPress options.  - Individual Achievement and Rank pages linked through the new supported activities are now enabled and display information about the respective achievement or rank.  - BuddyPress actions for the following triggers have been revised and are now called appropriately when the respective action is complete:   - Change profile avatar   - Change cover image   - Update profile information   - Promoted to group moderator/administrator   - Promote another group member to moderator/administrator  Theme Setup Improvements  The theme plugin installer now allows for customized or preset installs. This allows users to keep their plugins up to date by using the theme installer even if they don't want to use a particular plugin, avoiding to have a plugin forcefully installed and having to uninstall it when updating core theme plugins.  Custom preset allows you to manually select which plugins you want to install and saves your configuration, while other presets feature preconfigured plugin combinations that automatically select the required plugins for each particular preset.  The last selected preset is saved and used by default when opening the setup page.  The following presets are now available:   - Custom   - Community   - Community + Gamification   - Community + Forum   - Community + Gamification + Forum  Added the following plugins to the theme installer:   - Verified Member for BuddyPress   - BP Better Messages   - GamiPress - bbPress Integration  The theme plugin installer doesn't uninstall or deactivate any plugins, so if you want to change from a preset that has more plugins to one that has fewer, you will need to manually deactivate or uninstall any plugins that you don't want to use.  Child Theme Improvements  Added the "languages/" directory and enabled the loading of the child theme translation files on its "functions.php" file. You can now put your translation files on the child theme "languages/" directory, without having to make any changes to the "functions.php" file, and they will be loaded before the parent theme ones (you need to be using the child theme for this to work, this means you need to have it installed and active in your WordPress backend -> "Appearance" menu).  Most parent theme functions can now be overriten in the child theme (i.e. including a function with the same name on the child theme "functions.php" file, either directly or by using the same file structure as the parent, we recommend this second approach), allowing for easier customization of the parent theme functionality on the child theme. To make sure if you can override a parent theme function, please check if it has the function_exists() condition before its declaration.      Version 1.4.0.1 March 23rd 2021  Fixes  - Fixed an issue that would ocurr on the profile info settings screen if a datebox profile field didn't have an absolute or relative range type set.      Version 1.4.0 March 16th 2021  Fixes  - Fixed an issue that allowed the user to submit an activity with no text or media if the user clicked on the "Add Photo" button but didn't yet add any photos.  New Features  - Added support for relative ranges in "Date Selector" profile fields.  Videos Uploader  Users can now upload videos and post them on activity status updates.  A new "Videos" page has been added to the members and groups profile pages to display the videos that the user has uploaded to his profile and group members have uploaded to the group. From the "Videos" page, users can upload and delete videos that they have uploaded through status updates or direct upload through this page.  A new customizer section named "Media" has been added ("Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Media") that allow users to change media (photo and video) related settings.  The following "Photo" related options had been added to this new customizer section.  - Photo Upload - Maximum Size in MB: with this option, you can set the maximum size allowed for photos that users upload to the server. If a photo the user tries to upload has a size that is bigger than the one you choose here, then the user will be notified of this and he won't be able to upload it. You can't set this size to be higher than your server maximum upload file size.  - Photo Upload - Allowed Extensions: with this option, you can set the file extensions allowed when a user uploads a photo. If a photo the user tries to upload has an extension that is not allowed, then the user will be notified of this and he won't be able to upload it.  The following "Video" related options had been added to this new customizer section.  - Video Upload - Maximum Size in MB: with this option, you can set the maximum size allowed for videos that users upload to the server. If a video the user tries to upload has a size that is bigger than the one you choose here, then the user will be notified of this and he won't be able to upload it. You can't set this size to be higher than your server maximum upload file size.  - Video Upload - Allowed Extensions: with this option, you can set the file extensions allowed when a user uploads a video. If a video the user tries to upload has an extension that is not allowed, then the user will be notified of this and he won't be able to upload it.  Activity Improvements  - When deleting an activity, all photos and videos associated to it are now deleted.  - When deleting photos or videos from user/groups photos or videos pages, the associated activity will be deleted if all videos/photos included in that activity where deleted. For example: a user creates a status update on his profile with 2 photos, if he deletes those 2 photos from the user photos page, then the status update will also be deleted. If the user only deletes 1 of the 2 photos, then the status update will remain and only show the photo that wasn't deleted.  - Added two new filters in activity feeds: Photos and Videos. The Media filter is still available and can be used to show both Photos and Videos types of activities.  - Activity status updates now detail if they belong to a photo or video update instead of the previous generic "posted an update".       Version 1.3.6.1 March 11th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused selected grid type by logged out users to try to be saved.  - Fixed an issue that caused a white space to display before media in activities that had no text.  - Fixed an issue that prevented the Elementor landing template from loading.      Version 1.3.6 March 9th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused duplicated user and group information to display on group forum topics and replies activities.  New Features  - Selected grid types for blog post, member and group lists are now saved for logged users. This means that the next time they browse to a page with the same type of list (member, group or post), the last grid type that the user selected will be automatically used for the list display.  Search Improvements  We introduced a new section called "Search" (in "Customizer" -> "Vikinger Settings") to allow search related customization.  Users can now choose to hide the header search input by using the "Display / Hide" option.  We also added options that allow the user to select which components are included in search results, both on the search main page as well as the header search dropdown.  The available options are:  - Show blog posts in search - Show members in search - Show groups in search  Any combination of blog posts, members and groups can be selected to be included in search results (i.e. only blog posts, blog posts and members, members and groups, etc).  User Avatar Improvements  We introduced a new section called "Avatar" (in "Customizer" -> "Vikinger Settings") to allow avatar related customization.  The new "Avatar Type" option can be found here from where you can select the following options:  - Hexagon - Circle - Square  The type selected will be used for the display of all avatars throughout the site.   Also, user avatars no longer show rank related progress bar and badges when the GamiPress plugin is not installed and active.       Version 1.3.5 March 4th 2021  Fixes  - Fixed an issue that caused the forum description notice to try to get the last author information even when the forum had no content.  - Fixed post comment list showing a loading indicator even when the post had 0 comments.  - Fixed an issue that could cause the comment list to wrongly report that more comments where available to show after creating a new comment.  - Fixed an issue that caused the reply button to show on comments when the "Allow Comments" option was disabled.  - Fixed an issue that caused the light/dark mode toggle to not refresh the page under certain conditions.  - Fixed an issue that caused duplicated characters to appear on some inputs when using certain languages.  New Features  - Added a different background color to forum and topic even rows to improve visual separation between them.  - Pages with "Allow Comments" option disabled now hide all comment related elements instead of only disabling the comment form.  bbPress Group Forums  Users can now create a forum for their group by using the frontend "Manage Groups" settings screen.  If the bbPress settings option "Allow BuddyPress Groups to have their own forums" is active, then a new "Forum" tab will be added to the group manage popup for group admins. You can also select a forum or category to be used to contain all group forums from this settings screen by using the bbPress "Primary Forum" option.  From the group manage popup "Forum" tab, the "Enable forum for this group" option can be activated to create a forum for the group which will be available both on the forum page and as a new link on the group page navigation bar.   The group name, description and status will be used by default for the group forum, however users can choose to change the title, description and status of the forum (the group avatar image will be used as the forum image).  After enabling forum for the group, group admins can delete the forum and all its content just by disabling the same option ("Enable forum for this group") and by clicking on "Save Changes".      Version 1.3.4 February 27th 2021  Fixes  - Fixed comment timestamp displaying with an offset for logged out users.  - Fixed some cases where the side menu item for the current page wouldn't be marked as active.  New Features  - Improved visibility of the activity and comment settings dropdown icon.  Demo Import  We created a demo content import tool to allow users to easily replicate the content from the demo into their theme. This tool can be used any number of times and also includes the ability to reset (delete) the imported data. If you want to remove data created by the importer, please use this option.  The importer can be used from the new backend theme "Demo Import" menu. Users are not forced to import all demo content data and can select what they want to import.  We created a new tutorial video (https://www.youtube.com/watch?v=SXEgduXEupk) which includes the full theme install and setup process, including the use of this new demo import tool. We also updated the theme documentation to include a new "Demo Import" section.      Version 1.3.3 February 20th, 2021  Fixes  - The "Add New" button of the Groups backend menu now correctly sends the user to their "Manage Groups" settings screen.  - Fixed a crash that would occur when a duplicate comment was created on a blog post.  New Features  - The "Light" and "Dark" Color Switch now clears user meta cache to force getting and displaying the user selected theme when switching.  - The "Account Settings" section has been added to the users Account menu. From here, users can use the "Delete Account" button to delete their account from the site. Site admins can choose to enable or disable allowing registered members to delete their own accounts by using the BuddyPress backend settings option: "Settings" -> "BuddyPress" -> "Options" -> "Account Deletion".  - Updated the "Vikinger - BuddyPress Extension" plugin to include the new delete account related "Account Settings" menu. Please update the plugin using the theme installer.  - Introduced newsfeed related performance optimizations.  Activity Improvements  Users can now delete their activity and blog comments. A new actions dropdown has been added next to the "Reply" button with the option "Delete Comment" to comments owned by the logged in user.  A new grayscale fade visual effect has been added on activity and comment deletion confirmation that indicates that the activity or comments are being deleted.  Activity Feed Settings  Several new options have been added to the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" section which allow users more control over activity feed related settings.  - Activity - Show More Status: by enabling this option, a "Show More" button will appear on activities that have a large height.  - Activity - Show More Height: you can control the maximum height that the feed activities can have. If an activity has a height that is greater than this value, then the remaining content will be hidden and a "Show More" button will be created to allow users to display the remaining activity content.  - Activity - Character Limit: you can control the maximum number of characters that users can put into an activity.  - Activity - Comment Character Limit: you can control the maximum number of characters that users can put into an activity comment (this limit also applies for blog post comments).  Members Settings  Several new options have been added to the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Members" section which allow users more control over members related settings.  From this section, you can now enable or disable member profile pages added by the theme. This will allow you to easily disable a member profile page and associated navigation item if you don't want to use it (like the profile blog page).  You can also choose the order in which enabled pages are displayed in the profile navigation bar (lower numbered pages will display before higher numbered ones), allowing you to display the pages you think are more important or should be easier to access first in the navigation bar.  BP Better Messages Integration  Modified the BP Better Messages plugin elements styles so that they use theme preset colors and made several adjustments to each element to make its styles integrate better with the theme.       Version 1.3.2 February 13th, 2021  Fixes  - Fixed the membership requests settings screen page title using the received invitations screen title.  - Fixed an issue which would prevent received membership requests from being displayed on the user "Membership Requests" settings page.  - Fixed an issue that would cause some BuddyPress Private Messaging module related features to show when the "Private Messaging" module was deactivated on the BuddyPress Settings Page.  - Dates in the user profile about widgets are now displayed localized and with the format selected on the WordPress backend "Settings" -> "General" -> "Date Format" setting.  New Features  - Added a new Customizer option that allows limiting YouTube embed video playbacks on the newsfeed. The option can be found on "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" -> "Limit YouTube Playback". You can use this option to limit YouTube embedded video playbacks on the newsfeed of the site. If you select "Yes", only one YouTube video will be played at a time, this means that, if a user is playing a video and chooses to play another one, then the previous video will be paused. The YouTube Player API (https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference) is used to achieve this behaviour.  - Introduced several performance improvements and optimizations.      Version 1.3.1 February 4th 2021  Fixes  - Fixed the header showing the cogwheel dropdown on lower resolutions when the same information was available on the mobile menu.  - Fixed the username (mention name) of the post author (in post version 3) being centered instead of aligned to the left.  - Fixed the "locked" and "unlocked!" achievement progress bar text not being translatable.  - Fixed "Archive" pages showing the page headers when the option to hide them was selected on the Customizer.  New Features  - Replaced "Messages" string with "Inbox" on the header messages dropdown to avoid confusion regarding the previewed content.  Color Theme Switch  You can now choose to enable a color theme switch via the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Color Presets" menu.   If enabled, your site logged in users will be able to change between a "Light" and "Dark" theme while browsing the site by using a sun / moon button that is added on the header on desktop and on the header menu on mobile.  From the same Customizer section you can set which of the existing color presets you want to assign when the "Light" or "Dark" theme modes are activated. For example, you can choose to use the "Custom" color preset for the "Light" theme mode, and the "Carbon Yellow" color preset for the "Dark" theme mode.  You can also set the default theme mode ("Light" or "Dark") that is used when the color theme switch is active.  When the color theme switch is disabled, the theme will use the color preset that you assign in the "Color Preset" option.  BP Better Messages Compatibility  The theme is now compatible with the BP Better Messages plugin https://wordpress.org/plugins/bp-better-messages/ This means that, when the plugin is installed and active, it will replace the Messages profile setting screen with the one provided by the plugin. Also, when clicking on a message from the header messages dropdown, it will correctly open and display that message on the settings screen.  Verified Member for BuddyPress Integration  Added support for the "Verified Member for BuddyPress" plugin https://wordpress.org/plugins/bp-verified-member/ All member related widgets now support the display of the "verified" badge next to the user fullname or username (mention name) according to the setting the user has selected on the plugin ("Settings" -> "BuddyPress" -> "Verified Member").       Version 1.3.0 January 27th 2021  Fixes  - Fixed an issue that would cause group slugs to display incorrect characters when using certain languages.  - Fixed an issue that could cause the group manage popup to infinite load after submitting the creation of a new group.  - Fixed an issue that caused the activity feed to stop working when an activity or post that was shared was deleted and added a message which informs the user that the shared content was deleted.  - Fixed group status dropdown text not being translated correctly in the group management popup.  - Fixed an issue that caused the notifications bar to stop working when a user had a message from a deleted user in their inbox.  New Features  - BuddyPress Profile Fields that are empty will no longer display in the About, Personal Information and Personal Interests widgets, when they would previously display with a "-" as value.  - The slug option has been removed from the group creation and manage screens based on user feedback.  - Added a smooth scrolling effect when navigating to page anchors.  - Navigating to page anchors now takes into account the floating header height, which prevents the top part of the anchored content from being covered by the header.  bbPress Integration  Added support for bbPress forums. Users can now use bbPress with the theme to create and manage forums.  We also added support for forum images, this allows users to associate an image to a forum in the backend, this image will be displayed next to the forum information on the frontend and make it easier to visually identify forum content.  A new navigation item has been added to user profiles called "Forum", this new page has information about the forum activity of a particular user (created topics and replies, engagements and favorites). Logged in users can also view their forum and topic subscriptions from this page.  bbPress generated notifications will now show in the user notifications settings screen and the notifications header bar dropdown. These notifications include useful information and links to forum content.  bbPress generated activities will now show on activity feeds and we have added 2 new "Show" filters for them on the activity feed filters bar ("Forum Topics" and "Forum Replies").  Group Forums are not yet supported and will be added on a future update.  We highly recommend checking out the new tutorial videos we have released, which explain how to install the update and create a link to your new forums as well as show a forum creation example.  FAQs and Support  - We've updated the "FAQs" section with answers to the most frequently asked questions our support team has been receiving and we also updated the "Support" section with a more detailed explanation of what the theme Support does include according to Envato's Support Policy as well as third party sources that offer Customization Services for users that want to customize their theme.       Version 1.2.0 December 5th 2020  Fixes  - Fixed the group profile avatar hexagon showing incorrect color on mobile resolutions.  - Fixed the Radio Buttons and Checkboxes profile field types displaying too close to each other if there were too many of them on mobile resolutions.  - Fixed some section banners still showing after selecting to hide all page headers from the Customizer.  - Fixed an issue that caused the members profile photos page header to not have the correct spacing.  - Fixed an issue that could cause activities from previous filters to show on the activities feed when quickly changing between different filters.  - Fixed chat messages not being marked as read when accessing them directly by using the header message notifications dropdown.  New Features  - Group invitation notifications now have a link to the user "Received Group Invitations" settings page.  - Added a new notification for private group membership requests sent.  - Added a new notification for private group membership request rejections.  - Updated the "Vikinger - BuddyPress Extension" plugin to include the new private groups related "Membership Requests" menu. Please update the plugin using the theme installer.  - Added a new field in the group creation and manage popups that allows the user to select the status of the group (public, private).  - Added a tag sticker that shows the group status on each group box in the manage groups settings screen to help the user know the status of a group without having to open its management popup.  - Added a tag sticker that shows the group status in the group management popup.  - Added a tag sticker that shows the group status on the activity feed and profile group widgets.  - Added information that indicates the amount of admins, mods, members and banned members the group has in the manage group members tab.  - Removed activity post form from all member profiles except own user profile based on user feedback, as it led to confusion.  - Removed unused privacy dropdown from activity post forms.  Private Groups  Added support for BuddyPress private groups. Users can now create private groups which content can only be seen by members of the group.  Private groups have a "Request Membership" button instead of the "Join Group" button that the public groups have. To join a private group, a user has to send a membership request and needs the approval of a member of that group. The membership request can also be canceled by the initiating user or rejected by any member of the private group.  Both membership requests and rejections now feature a specific notification message which links to the new group membership requests settings page. This new page allows to manage membership requests sent to a group and received by any private group the user is a member of.  Existing public groups can be converted to private groups by editing them from the "Manage Groups" settings page, the group manage popup will now have the option to select group status via a dropdown.  Activity Feed Improvements  We introduced several improvements related to the activity feed, including activity preloading and removing the need for the feed to reload when adding a new post.  The new activity preloading allows for activities to load faster after the initial load, activities are loaded in the background while browsing and displayed when the user scrolls to view more.  Removing activity list reload when updating the feed to show new posts allows for activity shares to be displayed dynamically when previously a page reload was needed as to not break the flow when the user scrolled and wanted to share something but continue browsing afterwards without having the feed reload. Regular activity posts also benefit from this new behaviour, they will display dynamically and faster after submitting them.  We introduced some improvements to the Pin activity functionality, pinned activities are now visible to all users instead of only to the user that made the pin, this allows for the pin functionality to not only be used personally but to highlight a post in a user profile for others to see. Also, users can now only pin an activity in their profile feed page, removing the option incorrectly showing on the main activity feed and other profile activity feeds.        Version 1.1.1 November 28th 2020  Fixes  - Fixed the "No badges unlocked text" incorrectly showing on the Elementor login register widget when the GamiPress plugin was not active.  - Fixed an issue that caused text to not wrap correctly on some element boxes.  - Fixed an issue that caused users to show in the ranks page when their account was not activated.  - Fixed incorrect color being used for the header progress bar underline in the dark purple preset.  - Fixed incorrect color being used for the avatar rank hexagon in the carbon yellow preset.  New Features  - Deleting a user will now remove its uploads directory at wp-content/uploads/vikinger/member/member_id, deleting all media uploaded by the user from the server.  - Deleting a group will now remove its uploads directory at wp-content/uploads/vikinger/group/group_id, deleting all media uploaded to the group from the server.  - Added support for BuddyPress notification email settings, this will allow users to opt-out of receiving emails when each action occurs, for example when the user is mentioned in a post. The new settings page can be found under "Account" with the name "Email Settings".  - Updated the "Vikinger - BuddyPress Extension" plugin to include the new "Email Settings" menu. Please update the plugin using the theme installer.  - Removed Mentions, Favorites, Friends and Groups tab filters from the main activity feed for logged out users.  - Added an option in the Customizer that allows to display or hide all page banners from the theme pages. This new option is available in the Vikinger Settings -> Page Headers section.      Version 1.1.0 November 21st 2020  Fixes  - Fixed background of activity comment replies not using correct color. - Fixed an issue that could cause long strings of text to not wrap correctly on activity posts and comments. - Fixed positioning of the header side menu trigger and menu.  New Features  - Added missing group related translation strings. - Added link to homepage to both the header logo and title.  Color Presets  The new "Color Presets" option allows users to quickly change between several different presets to easily change the look and feel of their site. There is also a "Custom" preset available that uses all colors you have defined for your theme on previous versions, so you can keep your previously defined color configuration!.  There are a total of 7 presets:   - Custom  - Light  - Dark  - Dark Blue  - Dark Purple  - Dark Cyan  - Carbon Yellow  Here's a view of the 5 dark ones:     Each preset has its own default colors that give a unique look to the site and each preset colors are completely customizable through the Customizer, so you can use the presets as a base and change only some of its colors if you like to do so.  The new Customizer sections that allow preset and colors customizations are:   - Vikinger Settings -> Color Presets  - Vikinger Settings -> Colors - Custom Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Light Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Dark Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Dark Blue Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Dark Purple Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Dark Cyan Preset  - Vikinger Settings -> Colors - Carbon Yellow Preset  Login and Register  The login and register process has been revised and improved. The default WordPress login page has been completely styled to match the theme look with a customizable background image, text (can be set to an empty string if you don't want to display text over the background image), logo and colors while preserving its default functionality. You can now use this page to allow users to log in to your site or use the forgot password WordPress functionality.  The BuddyPress register and activate pages have been enabled and styled to match the theme look while also removing the header, side menu and footer to adjust it's look to match the new login page. These pages use the same customizable background image, text, logo and colors as the login page. You can now use them to allow your users to register to your page and require them to activate their account before they can login.  The header of the theme now includes a Login button instead of the login form, that will send users to the new login page and the mobile bottom bar that allowed register and login has been moved inside the mobile menu to free screen space when browsing the site on lower resolution screens.  We highly recommend using this new login, register and activation process as it provides more security and options for both the login process, with the forgot password functionality, and the register process, which requires account activation via a key that is sent to the registering user email.   The Elementor landing page can still be used but the login and register Elementor Widget form won't provide these functions, we recommend removing the widget using the Elementor editor and using the page as a regular landing page to display any sections you like your site visitors to see!.  It's now also possible to restrict access to the site if the user isn't logged in, this feature is disabled by default and can be enabled from the Customizer. If enabled, logged out users will be redirected to the login page if they try to access any page of the theme except the login, register and activate pages.  The new Customizer section which allows login and register page customization is:   - Vikinger Settings -> Login - Register       Version 1.0.3.1 November 17th 2020  - Fixed an issue that prevented the registration form and popups from being visible on multisite installations.  - Fixed header inputs, rank and points text not using the "Header Text - Color" customizer setting.  - Added "Header Mobile Menu Trigger Icon - Color" to the available colors in the Customizer. This setting controls the mobile menu trigger icon color.      Version 1.0.3 November 13th 2020  - Fixed a number of styling issues on 720p and below resolutions.  - Fixed an issue with the send message link on the friendship activity that is generated when a friendship is created.  - Fixed an issue that prevented friendships to be working correctly on WordPress Multisite installations.  - Fixed header menu sub items arrow not using hover color.  - Added a child theme, check this link for information about what a WordPress child theme is: https://developer.wordpress.org/themes/advanced-topics/child-themes/#what-is-a-child-theme. The child theme is called "vikinger-child" and can be found in the Theme/ directory of the package.  - Added a Customizer section called "Admin Bar" and an option "Display / Hide" that allows the user to hide the WordPress admin bar (top bar) for all logged in users (except admins). This doesn't affect BuddyPress toolbar for logged out users, to hide the bar for logged out users, deactivate BuddyPress Toolbar setting in the Settings -> BuddyPress -> Options tab.  - Improved chat widget loading in the profile settings messages page, now the loading indicator doesn't disappear before the messages widget finishes loading.  - Clicking on a message on the header messages dropdown now opens that message thread automatically on the profile settings messages screen.  - Notifications in the header notifications dropdown and the profile settings notifications page now have more functional links, like a link to the user that triggered the notification and the action related to that notification. For example, the "sent you a message" notification now links to that message thread, the "sent you a friend request" now links to the friend requests page, etc.  - Added more entries to the theme FAQs and updated old entries to reflect new features.  - Added support for the "Settings" -> "Reading" -> "Blog pages show at most" WordPress option, the blog posts list will now limit the posts per page shown according to this setting.  - Added support for the "Settings" -> "BuddyPress" -> "Options" -> "Group Creation" BuddyPress option, this allows users to enable or disable group creation for all users.  - Added "Header Profile Settings Icon - Color" to the available colors in the Customizer. This setting controls the cog icon color on the right part of the header.  - Added "Header Text - Color" to the available colors in the Customizer. This setting controls the header site title, menu text and submenu arrows color. 

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Tải Miễn Phí Vikinger NULLED v1.9.7.3 – BuddyPress and GamiPress Social Community Theme :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 40K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup