Vehica NULLED v1.0.68 – Car Dealer & Automotive Listing


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

Related Posts
1 of 301

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Vehica– Chủ đề WordPress dành cho đại lý ô tô sáng tạo nhất. Nó có thể được sử dụng để tạo một trang web ô tô tuyệt vời. Chủ đề này cực kỳ dễ sử dụng và rất linh hoạt. Bạn có thể tùy chỉnh các tùy chọn mà không cần biết bất kỳ lập trình nào – thay đổi màu sắc, hình ảnh, kích thước, khoảng trắng và vị trí của bất kỳ phần tử nào chỉ bằng cách kéo và thả. Vehica bao gồm một mô-đun Kiểm kê xe mạnh mẽ cho phép bạn sửa đổi tất cả các trường xe và biểu mẫu tìm kiếm chỉ với một vài cú nhấp chuột. Trang web cuối cùng của bạn được thực hiện qua Vehica sẽ rất nhanh chóng và sẽ hoạt động hoàn hảo trên thiết bị di động và máy tính bảng. Lựa chọn Vehica là một sự đầu tư tuyệt vời vì bạn sẽ có một trang web nổi bật mà không mất nhiều thời gian hay công sức để thiết lập và quản lý nó. Chúng tôi là Envato Elite Author. Chúng tôi là tác giả nổi bật của Envato. Hồ sơ của chúng tôi được 4,85 / 5 đánh giá bởi 200 khách hàng. Nếu bạn tìm thấy bất kỳ vấn đề, chúng tôi sẽ giúp bạn. Vui lòng gửi vé qua Mẫu liên hệ hỗ trợ khách hàng.

Link Demo: https://themeforest.net/item/vehica-automotive-dealership-wordpress-theme/28437452

Tính năng của Vehica

Nhập một lần nhấp – Demo và tất cả các trang được nhập tự động sau 1 lần nhấp. Nó sẽ giúp bạn tiết kiệm thời gian và cho phép bạn nhanh chóng bắt đầu các tùy chỉnh của mình. Gói demo không bao gồm ảnh người dùng và chỉ có một số mẫu xe được thêm vào.

Bảng cài đặt cơ bản – Sau vài phút, trang web của bạn sẽ hoàn toàn là của bạn! Tất cả ở một nơi, bạn có thể chọn màu chính, thêm số điện thoại, email, tải lên biểu trưng của bạn và ngay lập tức nó sẽ được thêm vào mọi nơi trên trang web của bạn. Với một cú nhấp chuột, bạn có thể xóa tất cả các phương tiện demo và chuẩn bị trang web của bạn cho những khách truy cập đầu tiên. Nó có thể dễ dàng hơn hoặc nhanh hơn?

Thích ứng toàn cầu – Bạn có thể dịch tất cả văn bản sang bất kỳ ngôn ngữ nào, thay đổi đơn vị tiền tệ và chuyển đổi giữa các định dạng số và chỉ số. Không cần phần mềm / plugin bổ sung để dịch và điều chỉnh. Bạn chỉ cần nhập văn bản mới dịch của mình vào bảng điều khiển và nhấp vào Lưu. Bạn cũng có thể có nhiều loại tiền tệ cùng một lúc.

Kiểm kê xe mạnh mẽ – Bạn có thể thay đổi giao diện của kiểm kê xe của mình bằng cách tạo các trường của riêng bạn và sửa đổi các tùy chọn hiện có. Có 6 loại trường: Văn bản, Số, Phân loại, Giá, Thư viện, Nhúng (Video).

Chức năng Tìm kiếm Nâng cao – Biểu mẫu tìm kiếm rất quan trọng trong kinh doanh Ô tô, vì vậy chúng tôi đã dành hàng trăm giờ để thử nghiệm và cải thiện chức năng tìm kiếm của Vehica. Kết quả? Một công cụ tìm kiếm nhanh chóng và linh hoạt có thể được tùy chỉnh để phù hợp với nhu cầu của khách hàng, cho phép họ tìm kiếm xe dựa trên các tiêu chí cụ thể của họ.

Kiểm kê Kết quả tức thì – Kết quả tìm kiếm được cập nhật sau mỗi lần lựa chọn. Bằng cách này, người dùng của bạn được thông báo ngay lập tức về “số lượng xe còn lại”. Nó cung cấp trải nghiệm người dùng tốt hơn nhiều so với nút “Tìm kiếm” cổ điển. Tải lại rất nhanh và người dùng sẽ thích sử dụng nó. Họ cũng sẽ tránh được tình huống “0 Kết quả” bằng cách nhập quá nhiều tiêu chí. Nó làm giảm tỷ lệ thoát và đó là lý do tại sao tất cả các công ty lớn phổ biến đều có “kết quả tức thì mà không cần tải lại trang” sau khi mỗi tiêu chí được thay đổi. Nó là công nghệ rất tiên tiến, và đó là lý do tại sao hầu hết các theme khác không có nó.

Mối quan hệ trường – Bạn cần kết nối trường Make với trường Model của bạn? Tạo số lượng mối quan hệ không giới hạn giữa các trường tìm kiếm để tự động lọc các tùy chọn tìm kiếm của bạn và tạo trải nghiệm nhanh hơn, thân thiện hơn với người dùng.

Các trường có Liên quan – Khách truy cập của bạn chỉ cần xem các trường có liên quan đến tìm kiếm của họ, ví dụ: các trường khác dành cho xe máy với xe tải. Bạn có thể tạo các loại mối quan hệ này để trải nghiệm người dùng mượt mà hơn nhiều và bạn có thể xây dựng trang web động cơ hoàn hảo.

Tích hợp plugin ElementorVehica dựa trên plugin Elementor Free và chúng tôi dành hàng nghìn giờ để tăng thêm giá trị cho nó. Tạo bất kỳ trang web nào bạn có thể tưởng tượng. Bạn có thể sửa đổi mọi thứ: Trang chủ, tất cả các trang (ví dụ: Liên hệ / Giới thiệu), Trang Phương tiện Đơn lẻ, Trang Kết quả, Trang Người dùng. Đây là giải pháp linh hoạt và dễ sử dụng nhất trên thị trường cho trang web về động cơ. Các nhà phát triển của chúng tôi đã tạo ra 30 phần tử mới mà bạn có thể “kéo và thả” để đảm bảo trình tạo trang cực kỳ linh hoạt và được tích hợp đầy đủ với Vehica. Phiên bản Elementor Pro (trả phí) không cần thiết để chạy Vehica, nhưng nếu bạn muốn sử dụng, sản phẩm này hoàn toàn tương thích.

Hệ thống kiếm tiền – Cổng thanh toán WooCommerceVehica có hệ thống kiếm tiền cho phép bạn kiếm tiền khi người dùng gửi danh sách. Bạn có thể định cấu hình: PayPal, Stripe, Visa, Mastercard, Wire Transfer, Square, Apple Pay, Alipay, Braintree, PayU, PayFast, SecurePay, Authorize.Net, 2checkout, Amazon Pay, PagSeguro và nhiều phương thức thanh toán WooCommerce khác. Vui lòng xem xét Vehica không có chức năng WooCommerce Shop – việc tích hợp này liên quan đến việc nhận thanh toán khi khách truy cập gửi danh sách mới – nhấp vào đây để tìm hiểu thêm về Hệ thống kiếm tiền của Vehica

Menu linh hoạt – Vehica có một menu tuyệt vời bao gồm các tùy chọn xôi và trong suốt. Menu di động được thiết kế dưới dạng canvas.

Global Body & Headings Google Fonts – Chọn phông chữ nội dung và tiêu đề trong bảng thiết lập của bạn. Nó sẽ tự động được hiển thị trên tất cả các trang của bạn. 800 phông chữ có sẵn.

Vai trò người dùng của Người bán tư nhân / Người bán doanh nghiệp – Bạn có thể tạo tài khoản WordPress chỉ có thể thêm phương tiện và không có quyền truy cập vào các chức năng quản trị. Tuyệt vời khi ủy quyền thêm phương tiện cho người khác.

Blog – Mọi thứ bạn cần để bắt đầu viết blog đã được tích hợp vào MyHome. Bạn có thể dễ dàng tùy chỉnh một trang bài đăng thông qua các tùy chọn kéo và thả – thay đổi thứ tự của các phần, màu sắc và hơn thế nữa.

Tối ưu hóa công cụ tìm kiếm (SEO) – SEO là điều bắt buộc đối với bất kỳ theme WordPress nào, nhưng chúng tôi đã tiến thêm một bước nữa. Vehica giúp Google hiểu nội dung của bạn với các tiêu đề, cấu trúc URL được tối ưu hóa và hơn thế nữa. Vehica cũng hỗ trợ đầy đủ plugin Yoast để tăng thứ hạng SEO của bạn. Nó là một sản phẩm siêu nhanh và nhẹ nên Google chấm điểm nó cao hơn trong kết quả tìm kiếm (tốc độ trang web của bạn là một trong những yếu tố quan trọng của vị trí).

Các plugin của bên thứ 3 được hỗ trợ – Vehica có thể được tích hợp trơn tru với hầu hết các plugin phổ biến. Chúng tôi hỗ trợ đầy đủ Yoast, W3 Total Cache và Contact Form 7.

Nhập bất kỳ tệp XML hoặc CSV nào (Khả năng tương thích với tất cả các tệp nhập khẩu WP miễn phí) – Nếu bạn muốn nhập danh sách từ tệp XML hoặc CSV của mình, bạn có thể sử dụng Phiên bản miễn phí của Plugin WP All Import. Vehica có các chức năng đặc biệt bổ sung liên quan đến plugin này để làm cho nó dễ dàng (Đọc thêm)

Khả năng tương thích với trình duyệt chéo – Hoạt động hoàn toàn tốt với Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge.

Cập nhật miễn phí trọn đời – Bạn sẽ nhận được cập nhật miễn phí cho theme Vehica của mình.

Tài liệu mở rộng – Câu hỏi thường gặp chi tiết của chúng tôi cung cấp hỗ trợ cho những khách hàng cần giải pháp nhanh chóng cho các truy vấn của họ. Bạn có thể tìm thấy nó tại đây Trung tâm hỗ trợ Vehica (Tài liệu)

Hỗ trợ Hạng nhất – Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi hoặc vấn đề nào, vui lòng liên hệ với chúng tôi qua Biểu mẫu Liên hệ Gửi vé. Đội ngũ các nhà phát triển được đào tạo chuyên sâu của chúng tôi sẽ cung cấp cho bạn thông tin bạn cần.

Những gì không được bao gồm:

Vui lòng xem xét Chủ đề Vehica không hỗ trợ :

  • Nhiều ngôn ngữ cùng một lúc. Nó cũng không có WPML / Polylang hoặc bất kỳ plugin nào thuộc loại tích hợp này
  • RTL – bảng chữ cái từ phải sang trái, tuy nhiên chúng tôi đang nghiên cứu về nó
  • Tuy nhiên, Ứng dụng di động (iOS / Android) hoàn toàn đáp ứng / thân thiện với thiết bị di động
  • Tích hợp cửa hàng WooCommerce

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Vehica NULLED v1.0.68 – Car Dealer & Automotive Listing nulled changelog
1.0.65 – 27. January 2022

WordPress 5.9 Compatibility


1.0.64 and 1.0.64.1 – 21. January 2022

Improved: Parent / Child relationship (e.g. Make > Model) - improve loading speed.
Fix: Minor js/php bugs


1.0.63 – 15. January 2022

Fix: Custom Post Type Car Support For WordPress Rest API
Fix: Minor js/php bugs


1.0.62 – 3. January 2022

Fix: Minor js/php bugs


1.0.61 – 21. December 2021

Fix: Minor js/php bugs


1.0.60 – 06. October 2021

Fix: In some edge cases listing was added 2 times


1.0.60 – 24 September 2021

Improved: Image Cleanup Function
Fix: If there were multiple "gallery fields" in Custom Fields there was a problem with chosing the one that should be displayed on the listing card
Fix: Vehicle Grid - edge case problem with saving widget


1.0.59 – 14 August 2021

Added: Compare Widget - "Hide When All Empty" option
Fix: Taxonomy - terms with multiple parents not saving correctly
Fix: Minor issue related to 'Latin fonts loading
Fix: Minor issue related to - Message System Time Zone


1.0.58 – 10 June 2021

Fix: Chat - Timezone problem on some servers
Fix: 2 Warnings displayed when debug mode turned on


1.0.57 – 1 June 2021

Fix: Firefox Vehica Panel > Bulk Add
Fix: Safari > Compare Columns
Added: Listing Price > Force hiding "Contact for a Price" option
Added: New PHP filters available - social login/register redirection to custom page


1.0.56 – 1 May 2021

Fix: Menu mobile breakpoints broken


1.0.55 – 30 April 2021

Fix: Minnor js/php/css bugs


1.0.54 – 26 April 2021

Added: "Chat via WhatsApp" module - https://support.vehica.com/knowledgebase/enable-chat-via-whatsapp/
Fix: Minnor js/php/css bugs


1.0.53 – 16 April 2021

Added: Private Message System Option
Added: Elementor > New Widget Listing Page > Listing Owner Description
Fix: Minnor js / PHP bugs


1.0.52 – 9 April 2021

Added: Vehica Panel > Custom Fields > Type: Attachments
Added: New Elementor Widget > Single Listing Page > Attachments
Added: Posibility to redirect users after successful login to custom page


If you need to add Attachments to old version of Vehica:

1. Update theme this way – https://support.vehica.com/knowledgebase/how-to-update-vehica-theme/
2. Create new field in the Vehica Panel > Custom Fields > Type: Attachments
3. Add “Attachments” Widget on your single listing page – https://support.vehica.com/knowledgebase/how-to-edit-single-listing-page/

If you have any problem with it, please contact our support team and we will help you – https://support.vehica.com/contact-submit-ticket/

1.0.51 – 8 April 2021

Added: Car Dealer Homepage
Added: Vehica Panel > Custom Fields > Taxonomy > Single Value Taxonomy - "Allow users to add new values via the front-end panel" option
Added: New Elementor Widget - Slider
Added: New Elementor Widget - Services
Added: New Elementor Widget - Testimonials Carousel
Added: New Elementor Widget - Features
Added: New Card Type V4 (white with black labels)
Added: Author Name Widget - New Styling Controls
Added: Admin change listing pending to active via backend integrated with payments
Fix: Set password option
Fix: Minor js / PHP / css issues

1.0.50 – 17 March 2021

Added: Vehica Panel > User Panel > Require Description option
Added: /wp-admin/ > Users > Edit User - Email confirmed (allows to confirm user email directly by admin)
Fix: Stipe payments - edge-case problems
Fix: "Connect parent/field"
Fix: Minor js / php / bugs


1.0.49 – 3 March 2021

Fix: Minor js / php / bugs


1.0.48 – 26 February 2021

Added: Custom Field (taxonomy) can have 2 or more parent fields
Added: Embed Field - "Allow Raw HTML" option to embed any type of iframe


1.0.47 – 18 February 2021

Fix: Minor js / php / bugs


1.0.46 – 17 February 2021

Fix: Map Search - first map loading on mobile devices
Fix: Map Search - map position when 0 results


1.0.45 – 16 February 2021

Added: Elementor > Inventory Map Widget - https://vehica.com/map-search/


1.0.44 – 15 February 2021

Added: Elementor > Single Listing Widget > Number Field Value
Improved: It is possible to create custom widgets via functions.php - https://support.vehica.com/knowledgebase/how-to-create-button-with-dynamic-link-e-g-vin/
Fix: Yoast Integration - Site Map - counting images


1.0.43 – 12 February 2021

Fix: My Location Popup
Fix: Price Fields - "Select: From / To" design
Fix: Mobile - dragging windows bug


1.0.42 – 10 February 2021

Added: Multiple Search Restult Pages - add "Search Listing" widget on any page
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Pretty search result links e.g. https://vehica.com/search/porsche/cayenne/
Added: Loan Calculator Widget - it is possible to automatically fill Down Payment e.g. 10% of Listing Price
Added: Loan Calculator Widget - it is possible to automatically change the interest rate when the user changes the number of months
Fix: Minor js / php bugs


1.0.41 – 4 February 2021

Added: Single Listing Template > New Widget "Add to Compare"
Added: Listing Card > Multine features option
Added: Listing Grid > Limit to Specific User
Improved: Front-end Panel > Tiny MC Editor
Fix: Minor js / php issues


1.0.40 – 3 February 2020

Added: Vehica Panel > Compare Module - 3 options: Always ON, OFF, Search Page Only - User selectable ON/OFF
Added: Front-end Panel > Description > WYSIWYG Editor (Bold, align, headings and more)
Added: Loan Calculator on the Single Listing Page - price is automatically filled
Improved: Search Blog - Clickable search icon


1.0.39 – 30 January 2020

Added: Elementor Search Widgets - Taxonomy Field - Create custom order of options on dropdowns
Added: User Role Modes [1 or 2 user roles]


1.0.38 – 26 January 2020

Added: Vehica Panel > "Remove listing images files when listing is deleted" option
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Allow to assign different templates to specific types of listings
Added: Elementor Search Forms / Inventory - Automatically ask for current user location
Added: Elementor Widget > Single Listing > Loan Calculator Link (link with price)
Added: Elementor Widget > Single Listing > Phone Number (number visible without "Reveal" button)
Added: Vehica Panel > Advanced > Clean up the images (e.g. images uploaded to listings, but user did not clicked "submit" button)
Fix: Minor js/php bugs


1.0.37 – 19 January 2020

Added: Add to compare module
Fix: Minor js / php / css problems


1.0.36 – 11 January 2020

Added: Submit Listing Page - I accept Privacy Policy Option
Added: Single Listing Page - Published Date Widget
Added: Single Listing Page - Views Widget
Added: Vehica Panel > Advanced > Menu CTA Button Link


1.0.35 – 01 January 2020

Added: Demo Content: New Homepage - Location
Added: Demo Content: Listing Location Map on the single listing page
Added: Renamed "Car" and "Vehicle" text strings to "Listing" across engine
Added: Vehica Panel > Custom Fields > Field Visibility - you can select who will see the field on the single listing page
Improved: New Location Field Styling


1.0.34 – 29 December 2020

Changed / Improved: Number fields can display 0 value. If you do not need to display 0 please remove 0 from the listing field (leave field empty)
Added: Vehica Panel > Connect Terms (Parent/Child)
Improved: Location field do not displayed if Google API Key is not set
Fix: PayPal / Stripe integration
Fix: Date Field Translation (e.g. December)


1.0.33 – 22 December 2020

Added: Vehica Panel > Advanced > Exclude From Search Results (You can use it e.g. to not display "Sold" listings in the inventory)
Improved: "Mobile Menu" design when User Icon turned off
Improved: "Our Team Carousel" design when 1,2,3 users only


1.0.32 – 19 December 2020

Added: Elementor > Related Cars Carousel Widget
Added: Elementor Search Fields > Location Field > Display "My Location" button
Added: Elementor Search Fields > Location Field > Display Radius Control
Added: Elementor Search Fields > Taxonomy > Searchable (typing)
Added: Elementor Search Fields > Taxonomy > New Control: Select Multiple
Added: Vehica Advanced > Cookie Notice for GDPR & CCPA plugin integration
Fix: Minor php / js fixes


1.0.31 – 11 December 2020

Added: Duplicate Vehicle Option /wp-admin/ > Vehicles > Hover row and you will see "Duplicate" option
Improved: Blog Posts - narrow to category
Fix: Change order of options "Main Field"
Fix: Price Required


1.0.30 – 9 December 2020

WordPress 5.6 Compatibility


1.0.29 – 8 December 2020

Added: Login / Register via Google account
Added: Login / Register via Facebook account
Improved: Loan Calculator - no "calculate" button and better validation
Improved: "Submit Vehicle" - "Submit" Button disabled when files uploading (e.g. images)
Improved: Light version of Primary Color created automatically
Fix: Inventory - Main Field (e.g. New / Used) - saving order of options
Fix: Quick saving of listing just after opening it could reset gallery because it was not loaded yet
Fix: Minor js / php bugs


1.0.28 – 3 December 2020

CHANGED: Google Maps Snazzy Map - now you just add your code once in the Vehica Panel > Google Maps
Added: Search Form Field - Location (Search via Google Maps addresses)
Added: Vehica Panel > Custom Field > Location > Search Types (e.g. regions / cities)
Added: Vehica Panel > Custom Field > Location > Country Restriction
Added: Vehica Panel > Google Maps > Language
Improved: Bulk Add Term when multiple child terms has same name


1.0.27 – 28 November 2020

Added: Inventory > Search Form > Date Fields
Added: Vehica Panel > Basic Setup > User Location - Google Maps
Improved: If "Auto-Generate Listing Title" turned on, automatically hide "Listing Title" on "Submit Vehicle" page


1.0.26 – 27 November 2020

Added: Submit Vehicle / Edit Vehicle - Admin has "Featured Checkbox"
Added: Card Label Terms - "Display as a label"
Added: Card Label Terms - "Label Text Color"
Added: Card Label Terms - "Label Background Color"
Improved: Custom Fields - Allow to change "Price Field" order
Improved: Elementor > Editing "Desktop" View on laptops with small viewport
Improved: Better Cache Clearing after Updating Vehica for users who back to website
Improved: WP All Import - images import for servers with "maximum execution time"
Fix: Field Dependency and Price Field freez submit vehicle form


1.0.25 – 25 November 2020

Added: Vehica Panel > Custom Fields > Taxonomy > Change order of options on submit vehicle page
Added: Elementor - Blog Cards > Display/Hide: Author / Date / Description / Button options
Added: Submit Vehicle - Highlighting active option when typing ( + keyboard arrows control)
Added: Submit Vehicle - Data Field - Clearing Value via X
Improved: Submit Vehicle - Number / Price Field - decimal places


1.0.24 – 24 November 2020

Added: Invneotry > Sort by: "Custom Name" for each option
Added: Vehica Panel > Notifications > Sender Name
Added: Vehica Panel > Notifications > Sender Email
Added: Front-end Panel > Select: Search via keyboard
Added: Number of Visible Terms for "Multiple choice" Taxonomy Field before "Load More"
Fix: Front-end Panel > Number Field - if a number has a decimal point


1.0.23 – 23 November 2020

Added: Inventory > Sort by: Number field (e.g. Mileage / Year)
Added: Vehica Panel > Advanced > Bulk Add Terms
Added: Vehica Panel > Advanced > Bulk Add Terms - parent / child relation
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Other > Auto-Generate Title ( e.g. Make + Model + Year)
Added: Vehica Panel > Custom Fields > Map Type (Roadmap / Satellite / Hybrid / Terrain)
Added: Vehica Panel > Custom Fields > Custom Placeholders
Added: Elementor Widgets > Featured Listings - Randomize option
Added: Submit Vehicle > Date Field > Time (hours)
Added: Submit Vehicle > Date Field > Time (hours) - Range
Added: Submit Vehicle > Date Field > Date (day/month/year)
Added: Submit Vehicle > Date Field > Date (day/month/year) - Range
Added: Submit Vehicle > Date Field > Date + Time
Added: Submit Vehicle > Date Field > Date + Time - Range
Added: Help Center Links across Vehica Panel
Fix: "&" not saving correctly in the terms names
Fix: "Related Posts" Image placeholder when no featured image
Fix: Fallback for vehicle cards if image very small (e.g. 200x200px)


1.0.22 – 16 November 2020

Added: WooCommerce - direct transfer option
Added: WooCommerce - manual activation of order


1.0.21 – 14 November 2020

Added: Vehica Panel > Basic Setup > Google reCAPTCHA v3 (Invisible reCAPTCHA)
Added: Vehica Panel > Monetization > "Free Package" option for new registered users
Fix: User Panel > Submit Vehicle > Parent field option "multiple choice"


1.0.20 – 13 November 2020

Added: Vehica Panel > Phone Number: required / optional / disabled
Added: Vehica Panel > Allow users to hide phone number
Added: Vehica Panel > Panel Card - Fields
Added: Price Format 100'000'000
Fix: Translation & Rename > ' sign did not save correctly


1.0.19 – 12 November 2020

Added: Compatibility with Free WP All Import Plugin (Free XML / CSV import)
Improved: Property Card without image
Improved: Admin Front-end Panel - Preview links for Pending and Draft


1.0.18 – 10 November 2020

Added: Display "User Social Icons" option on the "User Cards"
Added: Vehica Panel Option - "The approved listing must be re-approved when the user edits it"
Added: Single Listing Map - custom design option
Added: Loan Calculator - default values in the widget settings
Added: Search V2 - "Main Field" styling options
Improved: "Featured Grid" when 1-4 listings only
Improved: User Social Icons (profile page) - styling options
Improved: Backend Filed that has Parent - Table
Fix: Field Dependency
Fix: Front-end Panel > List of Cars on mobile


1.0.17 – 08 November 2020

Improved: Pagination when many pages


1.0.16 – 07 November 2020

Added: Elementor Widget "Main Menu" - new controls to style sticky menu
Added: Elementor Widget "Vehicle Grid" - new option: "Row" (v3)
Added: Elementor Widget "Vehicle Grid": -new option: Sort by Price
Added: Vehica Panel > Vehicle Cards > Card Row > Location Field - options to display "user profile" or "listing location field (Google Map)"
Fix: Multiple Location Fields (Google Maps) assigned to 1 listing
Fix: Cards on mobile css issues


1.0.15 – 06 November 2020

Added: Field Type: Location (Google Maps)
Added: Single Vehicle Page Widget - "Vehicle Location"
Fix: Single Vehicle Carousel (v3) - better design if 1 or 2 photos only
Fix: Footer Menu - better design if link is 2 lines
Fix: Main Menu Logo width wrongly calculated edge case
Fix: Inventory > Select Popup Checkbox compatibility problem with Elementor PRO


1.0.14 – 05 November 2020

Added: Basic Setup > "Contact for a price" option to display this text on cards
Fix: Notifications - you can use quotation mark (") inside title and body text without breaking email
Fix: "Set New Password" Design
Fix: Inventory > Row Card height bug
Fix: Design looks broken when all menus (Apperance > Menus) are removed


1.0.13 – 03 November 2020

Added: Vehica Panel > Email Notifications > Confirmation Email
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Welcome Message
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Reset Password
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Listing Approved
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Listing Declined
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Listing Pending
Added: Vehica Panel > Email Notifications > Admin: New Listing Pending
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Display CTA Button
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Display User Menu for logged in users and "Login / Register" links for not logged in
Added: Elementor "Main Menu" Widget - 10+ new options to configure "Submit Vehicle" Button style
Improved: Inventory White Card - keep same height in the row
Improved: Vehica Panel UX -  new grouping of some options to make it easier to configure
Fix: "Free Listing" with "Featured days" - not working correctly


1.0.12 – 02 November 2020

Added: "WooCommerce Payment Gateways" option. Users can buy packages via WooCommerce Checkout if "WooCommerce" Plugin installed and option "Vehica Panel > Frontend Panel > Monetization system type > "WooCommerce Payment Gateways" selected.
Added: Vehica Panel > Basic Setup > Cards Label > Custom field on the card label instead "Featured"
Added: Elementor "Main Menu" Widget - Logo Height option
Added: Loan Calculator - "disabled" option
Added: Hide Labels on all Widgets
Improved: "Loader" on the buttons inside Frontend Panel (e.g. "set password")
Improved: Frontend Panel - Login via Username not only email
Fix: Vehica Updater


1.0.11 – 28 October 2020

Improved: Vehicle Page - "Owner Image" - New Elementor Controls
Improved: User Page - "User Image" - New Elementor Controls
Improved: Demo Content - Sample Vehicles Photos
Improved: Login/Register Page - Alert if admin try to use Login/Register Form
Fix: If "Demo Importer Hidden" option selected, it was not possible to login to /wp-admin/ because of redirection


1.0.10 – 27 October 2020

Added: Resend Confirmation Email Page
Added: Custom text for "I accept the privacy policy" inside Login/Register Widget
Improved: Single Vehicle "Owner Name" - New Elementor Controls (Color, Color Hover, Typography, Align)
Improved: Single Vehicle "Display Address" - New Elementor Controls (Color, Typography, Icon Color, Hide Icon, Icon Offset)
Improved: Single Vehicle "Vehicle Owner Type" - New Elementor Controls (Color, Typography, Align)
Improved: Breadcrumbs - New Elementor Controls (Typograpgy, Color, Color Hover, Color Last Element)
Improved: Slugs cannot be delated in the "Translate & Rename" panel
Fix: "Confirmation Link" - not working correctly
Fix: Inventory "Row Card" - small images not visible on the card


1.0.9 – 26 October 2020

Added: Submit Vehicle Page - You can hide fields based on selected values from different controls (taxonomy type). For example you can display different fields for trucks and motors
Added: Submit Vehicle Page - "X" to clear Taxonomy Single Dropdown
Added: Submit Vehicle Page - Child Field (e.g. Model) disabled on the Submit Vehicle Page until Parent Field (e.g. Make) not selected
Added: New Elementor Widget - Currency Switcher
Added: Animation on "Login" / "Register" Button - when login "in progress"
Added: Possibility to create custom term order on the Submit Vehicle Page via hook


1.0.8 – 25 October 2020

Improved: Field Dependency on Search Form - You can hide search form controls based on selected values from different controls (taxonomy type). For example you can display different controls for fuel type electric and different for fuel type diesel/petrol when searching vehilce
Improved: Demo Importer: You can import demo content even if your hosting has "allow_url_fopen" turned off.


1.0.7 – 24 October 2020

Added: Main Menu Elementor Widget - 25 new style controls to change menu colors and typography
Added: Inventory - Number Field (select) - X for active filter
Improved: Vehica Updater Plugin - redesigned and more information added
Changed: Inventory "Reloading Results" animation "spinning wheel" changed to "dots"
Changed: "Car" Icons changed to "List" Icons across the design (e.g. dashboard) to make theme more suitable for customers who use it for other types of business
Fix: Inventory - Card Row - Image not visible on mobile
Fix: Single Vehicle Mosaic - responsive problem


1.0.6 – 23 October 2020

Improved: Vehica Updater 1.0.2 - better notice system
Added: Accept / Decline buttons for administrator when editing "Pending listing"
Added: Google Fonts List Updated
Fix: small php issues related to Car Fields table and Elementor editor


1.0.5 – 22 October 2020

Added: New Homepage - Video
Added: New Elementor Widget: Vehicle Grid (use to display vehicles anywhere on your website)
Improved: Vehicle Search Form v2 - New Elementor Controls (Width, Background, Padding, Border Radius, Shadow)
Improved: Single Vehicle Features - New Elementor Controls (Dot Size, Dot Color)
Improved: Single Vehicle Add to Favorite - New Elementor Controls (Color, Typography, Icon Size)
Improved: Single Vehicle Big Features - New Elementor Controls (Background, Border Color, Padding, Display "check icon")
Improved: Featured Vehicles - New Elementor Control (Show "View all button")
Improved: Featured Vehicles Carousel - New Elementor Control (Show "View all button")
Improved: Single Vehicle Description - New Elementor Controls (Color, Typography, "Show more" Color")
Improved: Users Carousel - New Elementor Controls (Card Background, Card Padding, Card Separator Color, Display Phone Icon, Display Email Icon, User Name Typography, User Name Color, Position Typography, Position Color, Phone Typography, Phone Color)


1.0.4 – 21 October 2020

Added: New Widget - Blog Posts for all types of pages
Added: Classic Card - Thumbnail Size Option
Added: Row Card - Thumbnail Size Option
Improved: Card without "features" spacing
Improved: Dashboard menu position when "Submit Vehicle" button off
Fix: "More Filters /" Button - will be hidden if there are no more filters to display


1.0.3 – 20 October 2020

Added: User Profile - Description Textarea
Added: User Description Elementor Widget For User Page
Added: 2 Column Blog
Improved: Refresh Browser When User Change Avatar / Name


1.0.2 – 19 October 2020

Added: "Hide Gallery Count" on the vehicle card option
Added: Disable "Favorite" option
Added: "Hide Gallery Count" on the vehicle card option
Added: Vehica Updater Plugin - you can update theme via "Update" button
Improved: Row Card Loading
Improved: User Panel
Improve: Hero Image Size (faster loading and same quality)
Improved: Single Vehicle Page Thumbnails Size
Fix: Price Decimal


1.0.1- 17 October 2020

Improved: Inventory Pagination


1.0.1- 15 October 2020

Initial Release
Tải Miễn Phí Vehica NULLED v1.0.68 – Car Dealer & Automotive Listing :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup