Tutor LMS PRO v2.0.4 NULLED


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 281

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Tutor LMS giúp bạn tạo và bán các khóa học trực tuyến, hoàn chỉnh với:

 • Trình tạo khóa học kéo và thả.
 • Hạn chế nội dung.
 • Câu đố và một người tạo câu đố.
 • Tích hợp đặc biệt cho video trong các khóa học.
 • Chứng chỉ khóa học.
 • Kiếm tiền tích hợp thông qua WooCommerce hoặc Easy Digital Downloads.
 • Hỗ trợ cho người hướng dẫn, bao gồm khả năng trả hoa hồng cho người hướng dẫn và cho phép họ rút tiền kiếm được.
 • Bảng điều khiển sinh viên và giảng viên riêng biệt để quản lý front-end.
 • Đánh giá khóa học.

Link Demo : https://www.themeum.com/product/tutor-lms/

Một trong những điều độc đáo nhất về Tutor LMS là nó tập trung vào những người hướng dẫn khác. Thay vì chỉ bán các khóa học của riêng bạn, bạn có thể tạo thị trường khóa học trực tuyến, bao gồm các tùy chọn khóa học từ các giảng viên bên thứ ba. Về cơ bản, nó cho phép bạn tạo bản sao Udemy của riêng mình với WordPress.

Tutor LMS có cả phiên bản miễn phí và cao cấp, vì vậy tôi sẽ chia nhỏ các tính năng cụ thể hơn theo việc chúng miễn phí hay cao cấp.

Phiên bản miễn phí khá hào phóng, cung cấp cho bạn tất cả những điều cơ bản mà bạn cần để chạy các khóa học. Không cần trả một xu, bạn vẫn sẽ có quyền truy cập vào:

 • Người xây dựng khóa học, cùng với các bài học và khóa học không giới hạn.
 • Hỗ trợ trình phát video.
 • Hầu hết các chức năng của bài kiểm tra, bao gồm khả năng giới hạn số lần thử bài kiểm tra, đặt điểm vượt qua và thêm thời gian hết hạn.
 • Kiếm tiền qua WooCommerce hoặc Easy Digital Downloads.

Nếu bạn mua phiên bản cao cấp, bạn cũng sẽ có quyền truy cập vào các tính năng khác như:

 • Một người xây dựng khóa học front-end. Ví dụ: bạn có thể cho phép người hướng dẫn tạo các khóa học của riêng họ mà không yêu cầu họ sử dụng bảng điều khiển WordPress.
 • Nhiều loại câu hỏi đố vui hơn.
 • Báo cáo chi tiết để xem các khóa học của bạn đang hoạt động như thế nào.
 • Thông báo thư.
 • Bài tập chuyển nhượng.
 • Khả năng yêu cầu điều kiện tiên quyết của khóa học.
 • Tệp đính kèm đa phương tiện.
 • Các bản xem trước khóa học.

Hãy bắt tay vào thực hành và tôi sẽ cho bạn thấy mọi thứ hoạt động như thế nào…

Thực hành với Tutor LMS

Để bắt đầu phần thực hành này, tôi sẽ sử dụng phiên bản miễn phí tại WordPress.org. Sau đó, tôi sẽ cài đặt Tutor LMS Pro và chỉ cho bạn một số chức năng cao cấp.

Tạo một khóa học

Hãy bắt đầu từ đầu – tạo khóa học đầu tiên của bạn. Khi bạn tạo một khóa học mới, bạn sẽ thấy trình chỉnh sửa WordPress thông thường ở trên cùng, nơi bạn có thể thêm tiêu đề khóa học, mô tả, danh mục và thẻ:

Tuy nhiên, khi bạn cuộn xuống, bạn sẽ thấy một số hộp meta mới, nơi bạn có thể định cấu hình khóa học.

Đáng chú ý nhất là trình tạo khóa học kéo và thả, hoạt động tương tự như một số plugin LMS WordPress phổ biến khác. Đầu tiên, bạn có thể thêm các chủ đề là các danh mục rộng nhất. Sau đó, bạn có thể thêm các bài học và câu đố bên trong mỗi chủ đề:

Một tính năng tiện lợi ở đây là, khi bạn nhấp vào Thêm bài học mới , nó sẽ mở một cửa sổ bật lên với trình chỉnh sửa cho bài học đó:

Tôi thấy điều này thuận tiện hơn một số plugin LMS khác buộc bạn phải mở tab mới cho mỗi bài học. Tôi sẽ xem xét sâu hơn về trình tạo bài học và trình tạo bài kiểm tra trong giây lát.

Để sắp xếp lại bất kỳ mô-đun khóa học nào, bạn có thể sử dụng giao diện kéo và thả:

Bên dưới trình tạo khóa học, bạn có thể sử dụng hộp Dữ liệu bổ sung để:

 • Đặt một ước tính cho thời gian của khóa học.
 • Thêm văn bản bổ sung cho các lợi ích của khóa học, yêu cầu, đối tượng mục tiêu, tài liệu bao gồm.
Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.1 NULLED -

Sâu hơn nữa, bạn có thể xác định video giới thiệu, bằng cách tải lên video của chính bạn hoặc nhúng video từ nguồn bên ngoài như YouTube hoặc Vimeo:

Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.1 NULLED -

Ở dưới cùng, bạn có thể thêm thông báo về khóa học, bao gồm tùy chọn chèn một biến để gọi từng sinh viên theo tên của họ:

Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.1 NULLED -

Chỉnh sửa bài học

Tiếp theo, hãy để tôi cung cấp cho bạn cái nhìn sâu hơn một chút về trình soạn thảo bài học vì có nhiều thứ không chỉ là trình soạn thảo văn bản mà tôi đã chỉ cho bạn ở trên.

Nếu cuộn xuống trong cửa sổ bật lên, bạn cũng sẽ nhận được tùy chọn để thêm video (kể cả từ các nguồn bên ngoài) và chỉ định thời gian chạy video.

Rất nhiều khóa học sử dụng nội dung video, vì vậy khá tiện lợi khi có tính năng bài học video chuyên dụng:

Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.1 NULLED -

Một điều mà bạn có thể nhận thấy là còn thiếu (cho đến nay) là một tùy chọn để đặt giá và định cấu hình các tùy chọn thanh toán cho khóa học của bạn. Đừng lo lắng! Tutor LMS thực sự cho phép bạn bán các khóa học của mình – trước tiên bạn chỉ cần kết nối với WooCommerce hoặc Easy Digital Downloads. Tôi sẽ chỉ cho bạn cách thức hoạt động của nó sau này.

Tạo một câu đố

Nếu bạn nhấp vào nút Thêm câu hỏi chủ đề trong trình tạo khóa học, nó cũng sẽ mở ra một cửa sổ bật lên nơi bạn có thể định cấu hình các câu hỏi bài kiểm tra của mình mà không cần phải đi đến một trang riêng biệt.

Thêm câu hỏi rất đơn giản. Đầu tiên, bạn nhập nội dung câu hỏi. Sau đó, bạn có thể chọn từ nhiều loại câu hỏi (một số loại yêu cầu phiên bản cao cấp):

Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.1 NULLED -

Bạn cũng sẽ có thể đánh dấu các câu hỏi theo yêu cầu, sắp xếp thứ tự các câu hỏi một cách ngẫu nhiên và chỉ định một dấu:

Trên trang tiếp theo, bạn có thể đặt giới hạn thời gian, chọn số lần thử mà người làm bài kiểm tra có và đặt điểm đậu. Bạn cũng có thể đặt giới hạn câu hỏi tối đa, khi kết hợp với ngẫu nhiên, cho phép bạn tạo một câu hỏi hoàn toàn độc đáo cho mỗi người tham gia khóa học:

Thêm một người hướng dẫn

Nếu bạn muốn thêm những người hướng dẫn khác, Tutor LMS cung cấp cho bạn giao diện Người hướng dẫn chuyên dụng :

Các giảng viên sau đó sẽ có thể tạo và quản lý các khóa học của riêng họ từ phần cuối. Với phiên bản cao cấp, họ sẽ có thể thực hiện việc này từ front-end của trang web của bạn, trong khi phiên bản miễn phí yêu cầu họ sử dụng back-end của WordPress.

Người hướng dẫn có thể quản lý những thứ khác, chẳng hạn như thu nhập của họ từ bảng điều khiển giao diện người dùng của riêng họ.

Định cấu hình cài đặt

Đối với các khía cạnh khác về cách các khóa học trực tuyến của bạn hoạt động, bạn sẽ sử dụng khu vực Cài đặt chi tiết . Tại đây, bạn sẽ nhận được một loạt các tab để kiểm soát chức năng quan trọng:

Bạn có rất nhiều tùy chọn để định cấu hình khóa học mặc định và hành vi của giảng viên, chẳng hạn như liệu giảng viên có thể xuất bản các khóa học mới trực tiếp ngay lập tức hay họ cần đợi quản trị viên xem xét khóa học.

Tuy nhiên, những gì tôi quan tâm nhất ở đây ngay bây giờ là hoa hồng và các tùy chọn thanh toán.

Trong tab Thu nhập , bạn có thể chọn có trả hoa hồng cho người hướng dẫn cho các khóa học của họ hay không, bao gồm nhiều tùy chọn để thiết lập cách hoạt động:

Sau đó, tab Rút tiền cho phép bạn thiết lập số tiền rút tối thiểu, cũng như các phương thức thanh toán mà mọi người có thể sử dụng. Các tùy chọn là:

 • chuyển khoản ngân hàng
 • Kiểm tra điện tử
 • PayPal

Ngoài ra, các tab WooCommerce và EDD cho phép bạn kiểm soát cách bạn bán các khóa học thực tế. Tôi thích rằng nó hỗ trợ cả hai tùy chọn vì điều đó có nghĩa là bạn có thể chọn giải pháp ưa thích của mình (tôi đã sử dụng EDD cho ví dụ này).

Với Tải xuống kỹ thuật số dễ dàng hoặc WooCommerce được cài đặt, bạn sẽ có thể kích hoạt giải pháp thanh toán ưa thích của mình.

Sau khi bật một trong các plugin Thương mại điện tử này, bạn sẽ nhận được một tùy chọn mới trong giao diện trình tạo khóa học cho phép bạn liên kết khóa học với sản phẩm EDD hoặc WooCommerce. Bạn cũng có thể chỉ định xem khóa học là miễn phí hay trả phí:

Vì vậy, đó là cách bạn xử lý việc bán các khóa học trả phí với Tutor LMS.

Và, nói chung, đó là cái nhìn cấp cao về các tùy chọn cấu hình khác nhau mà bạn nhận được với phiên bản miễn phí của Tutor LMS.

Như bạn có thể thấy, bạn nhận được chức năng khá phong phú trong phiên bản miễn phí và bạn chắc chắn có thể tạo các khóa học làm việc mà không cần phải trả tiền cho phiên bản cao cấp của plugin.

Tiếp theo, hãy tìm hiểu xem khách truy cập và sinh viên của bạn sẽ trải nghiệm như thế nào với nội dung khóa học mà bạn đã tạo.

Cách các khóa học của bạn hoạt động trên Front-end

Đây là trang của khóa học Tutor LMS trông như thế nào với chủ đề Airi miễn phí .

Bạn sẽ có một cái nhìn đẹp về các chi tiết và phác thảo của khóa học, thông tin về người hướng dẫn và nút kêu gọi hành động của Enroll Now .

Nếu muốn, bạn cũng có thể thay thế hình ảnh nổi bật bằng video giới thiệu (hãy nhớ – tôi đã chỉ cho bạn tùy chọn đó):

Tôi thích rằng nó trông đẹp ngay khi ra khỏi hộp. Mặc dù bạn có các tùy chọn kiểu, nhưng tôi không nghĩ rằng bạn sẽ cần phải dựa vào nhiều CSS tùy chỉnh chỉ để làm cho mọi thứ trông đẹp mắt.

Khi ai đó nhấp vào Đăng ký ngay , họ sẽ nhận được lời nhắc phương thức để đăng nhập hoặc tạo tài khoản mới:

Sau đó, chúng sẽ ở trong bảng điều khiển của khóa học. Tại đây, họ có thể sử dụng cùng một giao diện, ngoại trừ bây giờ họ sẽ thấy trạng thái khóa học, xem thông báo và các chi tiết khác.

Dưới đây là ví dụ về một bài học cá nhân trông như thế nào với một video được nhúng. Người tham gia khóa học cũng có thể xem đề cương khóa học ở bên trái:

Nhìn chung, tôi thấy có rất nhiều điểm tương đồng với giao diện khóa học Udemy, điều này tôi nghĩ là tích cực, vì tôi luôn thấy giao diện Udemy rất dễ sử dụng.

Một tính năng khác mà tôi thích là tab Hỏi & Đáp , cho phép người tham gia khóa học gửi câu hỏi cho người hướng dẫn và những người tham gia khóa học khác và / hoặc duyệt qua các câu hỏi mà người khác đã gửi. Điều này bổ sung một số tương tác tốt cho khóa học của bạn (mặc dù bạn cũng có thể tắt tính năng Hỏi và Đáp nếu không muốn sử dụng):

Sinh viên cũng nhận được bảng điều khiển của riêng họ, nơi họ có thể quản lý các khóa học và bài đánh giá của mình, đồng thời người hướng dẫn cũng có các tùy chọn mới trong bảng điều khiển cho phép họ xem thu nhập của mình:

Nhìn chung, tôi nghĩ Tutor LMS có một thiết kế thực sự bóng bẩy từ góc độ trải nghiệm người dùng. Không cần bất kỳ kiểu tùy chỉnh nào của riêng bạn, bạn sẽ có thể tạo các khóa học cung cấp cho sinh viên của mình trải nghiệm học tập tuyệt vời gợi nhớ đến Udemy.

Bây giờ, hãy quay trở lại trang tổng quan quản trị và tôi sẽ chỉ cho bạn một vài tính năng quản lý.

Quản lý các khóa học

Trong bảng điều khiển WordPress của mình, bạn sẽ nhận được một số khu vực riêng biệt để quản lý sinh viên, câu hỏi Hỏi và Đáp, thử bài kiểm tra và yêu cầu rút tiền từ người hướng dẫn:

Các tùy chọn quản lý không quá chi tiết trong phiên bản miễn phí, nhưng bạn sẽ nhận được nhiều hơn trong phiên bản cao cấp, vì vậy chúng ta hãy tìm hiểu kỹ điều đó tiếp theo.

Khám phá một số tính năng cao cấp

Mọi thứ bạn thấy ở trên đã được thực hiện với phiên bản Tutor LMS miễn phí có sẵn tại WordPress.org. Tuy nhiên, bây giờ, hãy cùng tìm hiểu một số tính năng mới mà bạn nhận được khi thanh toán cho Tutor LMS Pro.

Trước hết, bạn sẽ nhận được một khu vực Tiện ích bổ sung mô-đun , nơi bạn có thể bật hoặc tắt chức năng mới theo sở thích của mình:

Đây là một số tính năng mới yêu thích của tôi…

Trình tạo khóa học Front-end

Với phiên bản Pro, bạn hoặc những người hướng dẫn khác tại trang web của bạn có thể xây dựng các khóa học từ giao diện người dùng thay vì cần sử dụng bảng điều khiển WordPress.

Các tùy chọn khóa học thực tế hoàn toàn giống nhau – bạn chỉ cần làm mọi thứ từ giao diện người dùng.

Một tính năng thú vị khác là trình soạn thảo front-end sẽ tự động lưu công việc của bạn sau mỗi 30 giây để bạn không bao giờ vô tình làm mất dữ liệu khóa học của mình.

Báo cáo

Bạn sẽ nhận được tab Báo cáo mới cho phép bạn xem các chỉ số chính cho trang web của mình và các khóa học cá nhân:

Email

Điều này cực kỳ quan trọng – bạn sẽ có thể thiết lập email tự động cho các sự kiện quan trọng, chẳng hạn như khi ai đó hoàn thành một bài kiểm tra hoặc khóa học:

Tuy nhiên, tôi vẫn muốn xem sâu hơn một chút với chức năng email.

Tôi nghĩ rằng tự động hóa email là cực kỳ quan trọng đối với các khóa học trực tuyến, vì vậy tôi nghĩ có thể sử dụng nhiều trình kích hoạt hơn để gửi email cho sinh viên sẽ rất hữu ích.

Ví dụ: gửi email cho một người không thành công trong một bài kiểm tra hoặc người đã không hoạt động trong một khoảng thời gian nhất định.

Chứng chỉ

Bạn sẽ có thể chọn một mẫu chứng chỉ để hoàn thành khóa học và thêm thông tin về công ty ủy quyền:

Các tính năng khác của Tutor LMS

Ngoài những gì tôi đã cho bạn thấy, bạn cũng sẽ có quyền truy cập vào các tính năng cao cấp khác như:

 • Tất cả các dạng câu hỏi đố mà tôi đã chỉ cho bạn trước đó.
 • Khả năng thêm tệp đính kèm không giới hạn vào một khóa học.
 • Một tùy chọn cho khách truy cập để xem trước một số nội dung khóa học mà không cần đăng ký khóa học.
 • Khả năng đặt điều kiện tiên quyết của khóa học để giới hạn những người có thể đăng ký tham gia các khóa học nhất định.
 • Tùy chọn để bắt đầu các khóa học với nhiều người hướng dẫn, thay vì chỉ một người hướng dẫn duy nhất.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Tutor LMS PRO v2.0.4 NULLED nulled changelog
2.0.1
March 23, 2022
Tutor Player has been upgraded
Option to set Course Base Logo as the Email Logo
Auto redirect to Course action added upon WooCommerce order completion
Email Footer Text is now allowing Unicode Character
Enroll Now button is missing in Course Grid in case of EDD plugin
PHP Error appears when user enables EDD plugin as the Monetization option
AJAX based “Add to Cart” button in the Courses page is not working
In the backend, clearing search field does not remove search parameter from the URL
“Automatically Load Next Lesson” is not working
HTML5 video input is active even if it is unselected from Settings
Gutenberg content is not working in Single Course About section
Error in Dedicated Login Page and redirection is also not working
On Enrollment, error is occurring while sending Emails
My Profile page gives error after updating to the latest version
My Profile page Date is not translating
Instructor Course Menu option appears on Student Dashboard page in the mobile version
Paid Membership Pro is disabled in the Add-ons page but still appears as one of the eCommerce Engine options under the Monetization settings
Tutor Settings get reset back to the old values after saving
Lesson and Quiz sequence is not saving
While WooCommerce is enabled, clicking on “Add to Cart” requires logging in again
Quiz export is adding extra answer for questions
Enable “Course Content Access” feature not working as Admins and Instructors cannot see course content when enabled
Author name is hard coded under Lesson comment replies
Zoom Layout of backend Course Builder is broken
Email Template’s background, typography, logo and margin padding has issues
Sticky Calendar positioning has issue
In Zoom Meeting List page at Backend, the Expired button has design issue
Create Zoom Meeting page has design issue
Course Placeholder height has issue
Quiz List View has issue with responsiveness
Registration Date & Time is not translating
HTML code appears on the Course Details page
My Profile page gives error after updating to the latest version
Profile Page gives an error if the language is changed
Forgot Password Alert shows markups
Metabox shows warning in the Frontend Course Builder while uploading a video
Backend Editor is not accepting Unicode Character if DB collation is non-utf
2.0.0
March 15, 2022
Visually appealing appearance with a more unified design system
Edit email template content from the editor without having to override the plugin
Exclusive in-house designed email templates for email notification events
Personalized dashboard for instructors and students focused on task automation
Notification bar on top of the dashboard to let learners and instructors stay updated
Improved Analytics with more extensive statistics
New Q&A features for instant and more engaging communication
Event calendar with handy features to organize and schedule assignments
New Assignment features with the option to retake and add instructor\'s feedback
Announcement tab in the course detail page to display announcements created from the backend for courses
Preview certificate before downloading upon completing the course
Use preset or custom color palettes to configure the entire site\'s colors
Brand new Quiz interface with a new student window and other handy settings
Collect all of your reviews and ratings in one centralized location
Dynamic membership plan on the right sidebar of the course details page
Enhanced Instructor list and public profile layouts with Backend & Frontend preview
Flexible Gradebook with easy grading point system setup
More intuitive certificate setup page with the guided creation process
Enhanced course catalog features with extensive course page
Improved accessibility and responsiveness across all devices
1.9.16
February 28, 2022
From now on you will see a precaution alert for major Tutor LMS releases
1.9.15
February 1, 2022
Introducing full WordPress 5.9 compatibility for Tutor LMS
Improvements in XSS vulnerability protection against executed JS
1.9.14
January 20, 2022
Now you can add Videos using a Shortcode
Better user input field sanitization ensure SQL Injection
Better security of HTML output of user-provided input
XSS vulnerability protection is made stronger
Issue of HTML codes disappearing after saving a Quiz
Issue regarding video not working using Embedded code
Presto Player Shortcode wasn\'t saving in the video source
1.9.12
October 27, 2021
Fixed the issue of Certificate Download in case of Marketplace
1.9.11
October 18, 2021
Certificate Builder plugin compatibility
Gradebook data generates automatically
Generate Gradebook button removed
Gradebook data not deleting on course retake
XSS vulnerability in registration page
1.9.10
October 6, 2021
Event Calendar
Notifications
Date Picker not working issue in frontend Announcement Tab
CSV Download button disabled for empty reports
Yoast plugin conflict issue
1.9.9
September 16, 2021
Advanced analytics for instructors in the Frontend Dashboard
Download option of reports for the instructors in CSV format
Pagination settings for Tutor shortcodes added
Withdrawal message shown for students/non-approved instructors
Disabling total enrolled number issue in the course page
Date picker format not applying issue for all the places in Tutor LMS
On reveal mode for Quiz, user couldn\'t go forward if the answer was wrong
User can type characters in the date field
View Quiz Attempts URL show nothing when clicked
1.9.8
September 2, 2021
Review counts (given and received) in the dashboard review section\'s tabs
Approval email notification to instructors for their submitted courses
Auto-enrollment after registering from the \"Enroll Now\" button
Enrolled course count in a separate column in the Student\'s list
Shortcode to show instructor list not working issue
PHP error generating from undefined variable $default
Assignment of duplicate courses redirecting to the original course assignment issue
Showing same levels multiple times in single course page for Paid Membership Pro addon
Countdown timer translation issue for Zoom meetings
Expired values showing up as pagination values for the Zoom meeting list
Font spacing and custom font issue for generated Tutor certificates on chrome browser.
Removing or clicking a product from the cart, took users to the WooCommerce shop instead of the course page
\"Start Quiz\" button now disabled after once clicked
Full site membership for Paid Membership Pro does not implement on uncategorised courses
1.9.7
August 19, 2021
Filters for instructor list in the backend dashboard
Previous button for a single quiz (default enabled from settings)
Pop up for review after course completion
\"Add Option\" button for the \"True/False\" quiz is disabled by default
Redundant demo link for quizzes are removed
Improved loading icon while generating a certificate
New \"Go home\" button added for \"Access Denied Page\" when registration is disabled
Zoom API key check and save actions combined
Meeting host dropdown disabled
Course topic title and description editing issue
Duplicate order statements in earning section of instructor profile
Date Formats of Tutor LMS were not matched with the set WordPress date format
Translations issues for several internal texts
PHP error for content drip addon while trying to fetch property post_type of non-object
Header footer shown twice while using Oxygen Tutor LMS integration
1.9.6
August 4, 2021
Popup alert message when students abandon a quiz
Popup alert message when admin/instructor tries to delete an enrolment
Set WooCommerce product as sold individually when created automatically from frontend course builder
Enrolment required page design update
Notification design update for when WordPress registration is disabled
Course retake button appears even if disabled from dashboard
Pagination not appearing in quiz attempt
Matching quiz layout CSS issue for long text
Student can submit the quiz even after time limit is expired
Email event list checkboxes not showing in dashboard if WPML add-on enabled
Course progress not deleting when enrolment is deleted
Quiz not showing immediately after creating in course builder
Lesson count shows 0 in enrolled courses on the frontend dashboard
XSS vulnerability in student list in the dashboard
The option “When time expires” fixed in Quiz settings
1.9.5
July 18, 2021
WPML compatibility addon
Course retake feature
Quiz attempt filter in backend dashboard
Paid Membership Pro Integration architecture
Assignment attachment not deleting from server when assignment is deleted
1.9.4
July 13, 2021
Zoom added to the Frontend dashboard
Field to add Course Tags in Frontend course builder
Design update in Zoom backend dashboard
Lesson video duration were not fetched for autofill URL
Deprecated warnings in PHP 8
1.9.3
June 23, 2021
Push Notification addon logo
Some addons not showing up on the addon list
1.9.2
June 21, 2021
Push notification add-on
Show a removable warning in WordPress admin dashboard if signup disabled
Updated design in the forgot password page
Enroll button text changed to \'Start Learning\' for public courses
Quiz question field placeholder text change
Courses by other instructors now showing in course archives
Instructor rejected notice is visible forever
Last question in a quiz can be submitted without answering even if required
Texts after double quote not showing in quiz info and question input field on edit
Comma inside quiz title and description causes error in import/export
Assignment metadata not saving while creating an assignment
Some texts in email were not translatable
XSS vulnerability in announcement summary
1.9.1
June 4, 2021
Enable/disable auto redirection to enrolled courses on auto order completion
Parameter count in plugin activated hook
Zoom meeting redirecting to post list while saving
Students can no longer give feedback without selecting star rating
1.9.0
June 2, 2021
Assign different certificate templates to courses separately
tutor_quiz/single/after/wrap hook added in single quiz template
Video duration will be automatically fetched when inserting lesson videos
Filter hook added to course filter
Static texts in JS files are now translatable
Automatic order completion redirects to Enrolled Courses
Button text changed for rejecting instructor requests
Default course count per page changed to 12 from 3
Dashboard shortcode not working
Wrong Q&A count in dashboard
Student can Add to Cart from course archive even after the course is full
SQL error in custom post types
1.8.10
May 10, 2021
Instructors can now give feedback on quiz attempts from the frontend
Security enhancements
PHP notice error in new enrollment page
User dashboard showing multiple times on Avada Theme
Wrong percentage stats on course completion in report
Custom template from \\\'Certificate customizer\\\' plugin not working
Quiz answers security issue fixed
User display name doesn\\\'t update on the certificate after the name change
Question/Answer reveal mode doesn\\\'t show anything for the correct answer
Profile Picture and bio disappearing after checkout
Categories not showing hierarchically in course filter
Private course not found on the latest version of WordPress
CSS class typo
Grammatical text error
1.8.9
April 28, 2021
Option to disable detailed quiz attempt view from the student profile
Instructor can see all other users\' files in WP Media Manager
Broken link of the password reset page
Undefined variable notice in Zoom add-on
HTML5 videos not playing in lessons
\'Edit with frontend course builder\' button visible for other instructors
Incorrect Lesson order for duplicated courses
\'View certificate\' page conflict with BuddyBoss theme
Empty data insert & redundant hooks calling on course attachments addons
Empty metadata insert for lesson
Content drip option not loading in the classic editor\'s lesson editing page
Improved license key submission form
Lessons, quizzes, and assignments removed from WordPress search
Security enhancement
1.8.7
April 1, 2021
Queuing system for Tutor LMS announcement and content drip email
sers were not able to answer to a Q&A
Custom player didn’t work for Vimeo
The user-submitted reviews for the first time didn’t show up
Line break in Quiz description not working
instructor couldn’t see his/her own courses if the preview was disabled
Page not found for imported quizzes
1.8.6
March 22, 2021
Search assignments by Student Name
Toast message added after evaluating assignments
process for sending Announcement and Content Drip emails
Disabling Content Drip email not working
t quizzes not working for Windows users due to file type error
nstructors profile photos were not saving in the WordPress admin panel
1.8.5
March 12, 2021
"Start Meeting" button will be disabled for expired meetings
Editors with Instructor role can now edit all post types except other's courses
Yoast conflict with Frontend Course Builder
1.8.4
March 4, 2021
Ordering option in Zoom meeting list
nstructor list filter option in shortcode using attribute filter="on"
Tutor Pro plugin file size optimized from 6.2MB to 2.5MB
Quiz export/import file size limit waived
'Headers already sent' in course editor frontend
Course Prerequisite is not limiting access to quizzes and assignments
Quiz title not found in attempt review email
Guzzlehttp conflict
1.8.2
February 15, 2021
Certificate link added to the course completion email notification
Settings added to enable/disable course enrollment expiration feature
Zoom meeting input date format updated to dd/mm/yyyy to avoid internal errors
f enrollment expiration is set to 0, you will see 'lifetime' on the frontend course page
Security features enhanced in wpdb query & Quiz. Thanks Wordfence!
Option added to enter decimal value in withdrawal request
Code optimization in the frontend Earnings report
404 console error due to min.map asset files
active PHP session was detected issue
Division by 0 warning in Gradebook
Zoom meeting list pagination issue
1.8.1
February 5, 2021
Course enrolment expiration
Email Notification for course enrolment expiration
frontend asset loading on Zoom Meetings
Confirmation message after saving Zoom Meetings
Meeting access issue while using Zoom on Course Single Page
Quiz not loading on the lesson page
Max student count not saving
1.8.0
February 3, 2021
Search filter in Assignments
Confirmation message while saving data added
ntend and backend UX for Assignments redesigned
Thank you notice when instructors submit a course for review added
ll the email notification templates moved to the Pro version
HTML tag support in Quiz description added
Date time column in Student enrolment report added
ser capability check in announcements Ajax action added
Redundant or duplicate email issue when student enrolments are changed.
New Course, Explore Addons buttons issue in Tutor LMS setup wizard
ncorrect lesson count (due to trashed course) in the report page
Profile and cover photo saving issue in frontend dashboard
Graph issue in the Earnings tab in the Report addon
Remove item issue in WooCommerce cart page
Quiz fails to import issue
1.7.9
January 21, 2021
Setting to enable showing instructor name on the certificate
uncement feature now has a separate menu for better management and avoid email trigger conflicts
Enhanced security features in all ajax requests and other necessary places. Thanks Wordfence!
WooCommerce subscription compatibility in the front end course builder
Zoom meetings fail to update or save on sites running languages other than English
Preview button was not working for courses in Admin Dashboard
Multiple email notification issue upon manual enrolment
ssue while attaching multiple files in assignments
Lesson add/edit access issue for multi instructors
navigation for Course Reports page
Translation issue in Paid Membership Pro
ser access issue in Zoom meeting list
1.7.8
January 7, 2021
Quality of certificates' PDF files improved
clear all filter button on the course filter page added
Monetization activation issue while deactivating WooCommerce plugin
Course lesson and assignment auto-draft issue in course builder
PDF certificate not downloading on Firefox web browser
Wrong course eligibility status on Paid Membership Pro plugin activation
Conjunction sign "&" not working issue in the assignments description section
Courses in draft status showing issue while showing category lists from the archives
CSS issue while selecting quiz time limit
1.7.7
December 30, 2020
More options to control button colors in login, registration, and enrolment
Enhanced security features in gradebook and other necessary places. Thanks, Wordfence!
Translation support for several of static strings added
l error on course archive and shortcode page for misconfigured monetization settings
uto-save email notification issue on frontend course builder
Lesson preview access issue for admin
1.7.6
December 14, 2020
translation support on email notification templates.
Student notification emails now utilize the BCC field for better privacy.
Q&A timestamp is now aligned with WordPress timezone settings.
nstructor profile is now responsive on all devices.
Backslashes issue in quiz module.
1.7.5
December 1, 2020
ntroducing customizable shortcode to showcase your instructors in a list
load a cover photo for the public profile of a user
Public Profile is getting a brand new design
Withdrawal and Phone number fields now accept numbers only.
{site_url} and {site_name} attributes added to all Tutor Email addon emails.
certificate view page, template override option.
to Cart option still showed after adding the product in the Course Details Page
Showed wrong information for multiple pages for the Students list in the Dashboard →Report →Courses →Course Details section.
Student's name didn't show up when downloading the certificate as a PDF.
Grammatical corrections in the enrolment section of the course page.
The course was displaying free even when it was part of a membership package.
Course dependent on Paid Membership plugin got canceled after a user enrolled in it.
Backslashes issue in quiz question answer title multiple type question answer titles
Conflict issue with BuddyPress, BuddyBoss that showed 404 page
1.7.4
November 10, 2020
4 new email notifications for withdrawal requests.
3 new email notifications for content drip published lessons, quizzes and assignments.
3 new email notification for instructor registration management system.
Filter hook to modify sub nav menu of settings page in frontend dashboard.
Assignment evaluation status column in the frontend dashboard.
You can now enable or disable specific course filter options.
Show 'Continue Course' instead of 'Add to Cart' (if already purchased) on the course archive page
Added 'course_filter' and 'column_per_row' attributes in 'tutor_course' shortcode
Withdrawal page design improvement
Course URL not showing after course completion in BuddyPress post.
Compatibility issue with Divi Builder.
1.7.2
October 21, 2020
Course filter option in Course Archive page
Public Course/Private course option
Now student will get email notification after his enrollment
Hide Become Instructor button if someone’s already applied
Enable/disable Video source and choose default video source option
Email Notification after instructor sign-up (Now admin will receive mail notification)
Assignment page with new deadline notice, expired message and more.
Instructor Request page with new prompts
Quiz submission email recipients
Enrolment email notification issue
Assignment submission email recipients
Canceling order does not update the student count on instructor dashboard
Fatal Error in the Sales tab of Reports Addon
RTL layout issue in Add-on list
Color settings
Minor text issues
1.7.1
October 10, 2020
REST API
Zoom Integration
Google Classroom Integration
3rd Party Google reCaptcha plugin support
Compatibility issue with WCFM
Quiz attempt review issue
Course duplication issue
Assignment search issue
1.7.0
September 4, 2020
Set commission per instructor
Instructor signature on the certificate
Duplicate any course from the Tutor LMS course list
Settings to disable certificate in a single course
Settings to disable Q&A on a specific course
Force download for course attachment
Compatibility with the GeneratePress theme
Review issue for answers regarding Open Ended/Essay questions
Wrong percentage was showing on quiz results
Course got published automatically
Deprecated unparenthesized method
1.6.9
August 20, 2020
13 new email notification
Added 6 new action hooks
```
_action('tutor_after_student_signup', $user_id);
_action('tutor_enrollment/after/cancel', $enrol_id);
_action('tutor_enrollment/after/delete', $enrol_id);
_action('tutor_enrollment/after/complete', $enrol_id);
_action('tutor_announcements/after/save', $announcement_id);
_action('tutor_quiz/attempt/submitted/feedback', $attempt_id);
```
Added helper method `tutils()->get_enrolment_by_enrol_id($enrol_id)` to get enrollment details by enrolid
Added helper method `tutils()->get_student_emails_by_course_id($course_id)` to get array list of enrolled user emails
User can disable Tutor LMS native login system
ImageMagick dependency removed from certificate generator
Option added to control course content access for instructors and administrators
Topic Summary toggle option added in course page
Certificate Unicode fonts issue
Certificate image generation issues
Issue with deleting reviews from Reports addon
Lesson page access issue for administrator
CSS issue in back-end course builder
SQL syntax error on course page
1.6.7
July 28, 2020
Admins/instructors can view their course content from the front-end
Add dynamic template support for Course Prerequisites
Add action hook "tutor_after_review_update" in Ajax class
Enrollment issue while updating EDD payment status
Enrollment issue in WooCommerce manual order
Certificates translation issue
Login redirect issue
1.6.6
July 15, 2020
Student/instructor profile completion
Delete all related course data when permanently deleting a course
Course status text changed from Publish to Published in instructor's my course panel
Server-side validation in the Q&A tab
WordPress date format support in certificates
Improved Dashboard sidebar menu
Quiz restart issue after completion when Quiz Auto Start is enabled
Maximum Students limit wasn’t working for manual enrollment
Quick edit vanishes course metadata (Intro video, Benefits, Requirements, Targeted Audience, Materials Included)
Incorrect quiz result issue for randomized multiple choice question answers
Tutor Instructor user role update issue
Unanswered question count issue
1.6.5
July 2, 2020
Sales & Students report for the Report Add-on(Pro)
New student column in quiz attempt on frontend dashboard
Quiz retry and reveal mode error for certain types of quizzes
Resource issue from the course page
Logo image size issue for frontend course builder
Couldn’t stop loading certain tutor CSS/JS
Blank attachment & prerequisites while updating course using quick edit
EDD purchase history in frontend dashboard
Quiz import file size limit increased
CSV quiz import issue for Windows OS
Removed: ‘Mr.’ text removed from the content of all email notifications
1.6.4
June 16, 2020
Quiz Feedback system
Now instructor can manage Q&A from the frontend dashboard
Quiz attempt re-designed
Quiz attempt and my quiz attempt icon
Removed: Unnecessary css file from certificate addon
{enroll_time} parameter issue in Q&A email notification template
Special Character & Content issue in Q&A email notification template
Maximum Number of students for Course Enrolment
1.6.2
May 14, 2020
Display Name preference on the certificate, added settings to Dashboard > Settings > Profile
Custom HTML support for quiz question description
Quiz status pending if contains open ended and short questions.
Tutor LMS > Enrollments is showing same date for all items
Does not show 11th course on Dashboard
Check file extension while uploading the video
Wrong link in withdraw preference in dashboard
What Will I Learn section is hidden for enrolled students
Missing translations in dashboard
Course status ‘Publish’ to ‘Published’ in dashboard
1.6.1
April 29, 2020
Course Completion Process. Flexible and Strict mode. in strict mode, students have to complete all lessons and pass all quizzes in order to complete any course.
Quiz question validation, all type of quiz are now under validation except quiz ordering type
hook, tutor/course/enrol_status_change/after
utils method, get_course_by_enrol_id($enrol_id);
utils method, course_enrol_status_change($enrol_id = false, $new_status = '');
curriculum content add button group design, now it’s link style button.
course completion progress bar, is now counting quiz attempts and assignment. It will show 100% progress when you done all lessons, quiz, and assignments.
Tutor is sending the Course Enrollment email to the instructor without completing the payment
quiz question description div print even if the description is not exist
1.6.0
April 16, 2020
Quiz Export/Import add-on (Pro)
Method tutils()->cancel_course_enrol()
Function is_single_course();
Action hook do_action('tutor_new_instructor_after', $user_id); at register instructor and apply as an instructor
action hook do_action(“tutor_course_builder_before_quiz_btn_action”, $quiz_id);
Certificate generator PDF compatibility with PHP 7.3
Removed: Options from the _tutorobject JavaScript Variable
Email notification showing raw variable {instructor_username}
Paid Membership Pro expiration issue
ability to empty and deleting empty additional meta fields from the post_meta.
Earning option enable if the marketplace was selected during the setup wizard
1.5.5
February 27, 2020
Custom links now supported in Dashboard menu
Dashboard headers added in shortcode/oxygen dashboard template
ll purchase history items now sorted by descending order
Create new account translate issue. templates/global/login.php line number 79
Dashboard page load and logout issue by Shortcode
Guest add to cart issue on course archive page for both WooCommerce and EDD
Course Settings single tab toggle click hide issue fix
ctive links with page in the dashboard for shortcode/oxygen
E-Mail to Students on Quiz Completed is now working (Pro)
1.5.2
January 29, 2020
hide frontend admin bar based on the option check
Preview lesson got the full view with unenrolled behavior (Pro)
cs links in edit quiz modal in the quiz builder
ws database query reviews now query with or without user ID
shlist query, added where post type = courses and post_status = publish
sk the question from assignments and quiz page.
ssion issue for auto-installation tutor plugin
1.5.1
January 6, 2020
Certificate verification public URL (Pro)
lter `apply_filters('tutor_courses_base_slug', $course_post_type)`
ler `apply_filters('tutor_lesson_base_slug', $lesson_post_type)`
lesson editor content post issue, some content sometime not saved before.
le system issue after update option hook, while create maintance mode file.
1.4.9
December 12, 2019
BuddyPress Integration (TutorLMS Pro)
Go next lesson after ending video lesson
Hide course-product from shop page.
action hook `do_action('tutor_quiz/start/before', $quiz_id, $user_id);`
action hook `do_action('tutor_quiz/start/after', $quiz_id, $user_id, $attempt_id);`
filter `apply_filters('is_completed_course', $is_completed, $course_id, $user_id)`
1.4.6
November 11, 2019
Maintenance Mode
Frontend course edit link from Course Edit Page Admin bar LINK
bug during add topic in course builder
certificate download fatal error related microtime() in tutor-pro version
1.4.3
October 11, 2019
Reset Password, Tutor LMS native login system
re-generate tutor pages, create new page if any issue on those page.
Added quiz attempt view by student (TutorLMS Pro)
function `tutor_action_field()` to generate tutor action field within form
Instructor can delete submitted assignment.
`tutor_redirect_back()` Redirect to back or a specific URL and terminate the script.
`tutor_get_template_html( $template_name, $variables = array() );` function, it will return view as HTML code, usefull for E-Mail
Frontend Course Builder Page Logo Upload Option, Settings > General > Tutor LMS Pro Settings
Options is now expandable, pass additional options params to filter `tutor/options/extend/attr`
User Login controlling by Tutor
media upload field improved with media delete option
Deleted: Quiz Deprecated code.
Touch supports for quiz Sortable / draggable items
Quiz matching question type repeated issue
Admin gets automatically added when review course
Instructor total course does not update after deleting a course
Updated time to tutor_time() to get WordPress UTC time
1.0.7
September 30, 2019
Radio input type at options panel
required indication for required fields in add new instructor page from admin panel
Moved some option select to radio
Attempts allowed field slider to number field
Removed zero decimal value from the course complete progress bar
redirect back to the quiz after quiz attempt submit
No time limit quiz attempt finishing instantly, it should be no time limit
video poster field show hide based on video source at the course, lesson
1.4.2
September 25, 2019
Greadbook Addons in the Tutor LMS Pro version
action hook after quiz attempt end, `do_action('tutor_quiz/attempt_ended', $attempt);`, `do_action('tutor_quiz/attempt_analysing/before', $attempt);`
Assignment submmiting / submitted flag to lesson sidebar in lesson single page
Template support from Tutor Pro
action hook after addon enable disable,
_action('tutor_addon_before_enable_disable');
_action('tutor_addon_before_enable', $addonFieldName);
_action('tutor_addon_after_enable', $addonFieldName);
_action('tutor_addon_before_disable', $addonFieldName);
_action('tutor_addon_after_disable', $addonFieldName);
_action('tutor_addon_after_enable_disable');
Tutor Settings page URL is now updating when change settings page
Addon icons
Rating placing issue, sometime it missed rating value, but it will never hapen again.
`.tutor-icon-angle-left` `.tutor-icon-angle-right` toggle during lesson single sidebar show hide
1.4.1
September 10, 2019
utils method `get_course_settings($course_id = 0, $key = null, $default = false)`
`get_tutor_course_settings($course_id = 0, $key = null, $default = false);`
Content Drip Addon (Pro)
Course settings with developer support
tutor_alert() function to print various type of alert, warning, success, danger
1.4.0
August 30, 2019
Page builder support on the lesson.
Enrollments list on in admin area, admin can now cancel, approve enrolment or delete. (Pro)
Manually enrollment student to a course (Pro)
students quiz attempts on the frontend
Sticky lesson sidebar on the spotlight mode
Course permalink on the dashboard Most Popular Courses
Quiz Questions Order settings, Student answer to quiz questions as per order. 4 types of order, (random, sorting, asc, desc)
Redirect to the current course page after register.
Review update from dashboard > review > Given
Received reviews on all courses in dashboard
ssignment submission validation for the answer.
Quiz question options validation and correct answer validation
Turned off reload the page while tutor settings save.
save and continue to click on question edit modal, open question lists immediately under a quiz.
t formatting issue in the quiz, some of the single or double quote comes with a slash. used `stripslashes();`
some default value issue on the quiz.
quiz page spotlight mode.
Multiples text translation issues
Chart-js Initiate in the pro version
Report Datepicker css/js in the frontend dashboard
Rating delete issues, it was actually report.js loading issues
Multiple E-Mail template loading issue
1.3.9
August 19, 2019
Resetting Paid Membership Pro plugins settings when saving tutor settings.
quiz question issue when no settings saved.
Complete lesson button responsive issue
1.3.8
August 9, 2019
`tutor_get_template()` function, it's now checking template from child-theme also, if template not found in the child theme, then it will look from the parent theme.
Show/Hide browse Q&A based on settings.
create_certificate under init hook from Tutor Certificate Addon (Pro)
1.3.7
August 8, 2019
WooCommerce Subscriptions Addon in the pro version
ction hook `do_action('tutor_is_enrolled_before', $course_id, $user_id);` and filter hook `apply_filters('tutor_is_enrolled', $getEnrolledInfo, $course_id, $user_id);`
ser social links ability from frontend dashboard
student public profile design updated
Quiz attempt allowed 0 issue has been fixed. Strictly checking if it's zero, then it will be no limit
Tutor LMS Pro addon loading issue on the windows machine
query public profile user by user_nicename instead of user_login
uch event on click Lessn and Q&A navigation in mobile
1.3.6
August 5, 2019
Centralized course monetization partner system, it's moved to under monetization tab in the settings. A centralized system to select course selling platform
Tutor Assignments on the free versions add-on lists to notify users
function `get_tutor_option($key = null, $default = false)` to get tutor option, an alies of `tutils()->get_option($key, $default);`
function `update_tutor_option($key = null, $value = false)` to update tutor option, an alies of `tutils()->update_option($key, $value);`
Paid Membership Pro for subscription plan (Pro)
WC Notice print when adding to cart course
Single course template loading issue
1.3.5
July 29, 2019
Direct publish course from frontend course builder if the current user is an administrator
helper method to get course type `tutils()->price_type()`
course type (free or paid) to the course editor from
lter to change template path apply_filters('tutor_get_template_path', $template_location, $template)
`is_course_purchasable()` is now checking if there is any course type. if it free, then it will return false under 'is_course_paid' filter
to wishlists, it didn't work on multiple courses wishlists
licate entry for the topic in the course builder
1.3.4
July 23, 2019
ntend Drag and Drop Course Builder with quiz builder and assignment creation options
Lifetime deal license checking and validation to get regular update and pro features in the pro version.
new instructor action hook and filter hook,
`do_action('tutor_add_new_instructor_form_fields_before'); `, `do_action('tutor_add_new_instructor_form_fields_after');`, `do_action('tutor_add_new_instructor_before');`, `do_action('tutor_add_new_instructor_after', $user_id);`, `apply_filters('add_new_instructor_data', $userdata)`
Dashboard subpage and dashboard menu item load permission basis
Topic toggle in lesson single page and information about toggle icon added
Course content is now linkable on the enrolled course page
lter `apply_filters('get_tutor_load_template_variables', $variables);` at `tutor_load_template()` function
action hook `do_action('tutor_load_template_before', $template, $variables);`, `do_action('tutor_load_template_before_after', $template, $variables);` at `tutor_load_template()` function
create and attached product with course while creating a course from frontend
ll-Screen Mode, students now can learn the lesson in full-screen mode without any inturruption.
Enable disable settings for YouTube and Vimeo Video default player
new helper functions called `tutils()`, it's alies of `tutor_utils()`
Tutor frontend dashboard menu title now could be string or array with the `show_ui` key in the`array()`, show_ui key will be true or false to show it in the menu item visible or not.
complete lesson button from mobile view.
Total Enrolled count in course details page
Course content looping count, lesson exact count by course content in the lesson.
some addon loading issue, tutor pro classes autoloading issue"
Delete video meta when select none from the video source in the course and lesson option.
1.3.3
June 21, 2019
Tutor Assignment Addon in the pro version
grade to pro text in plugin action links if Tutor Pro LMS does not exist or not installed
_assignments course post type
`tutor_course_contents_post_types` course content filter
categories to course categories
some template hook modified
tutor pro function checking `function_exists('tutor_pro');`
`wp_enqueue_editor()` in Assets class frontend frontend_scripts method conflict issue with divi builder
1.3.2
May 29, 2019
centralized tutor version upgrading system by a dedicated class called Upgrader
add to cart guest mode in WooCommerce integration based on Tutor LMS > settings > woocommerce
Gutenberg support on course edit page based on settings
Automatic free plugin install from pro when the pro version is activated but the free plugin does not exist (pro)
nice notice bar for install or activate free version from pro (pro)
Pro text in the tutor LMS dashboard menu when Tutor Pro plugin installed and activated
a design for course listing, removed hover and moved it to straight course gird footer
Removed: license restriction for features, it required now for auto-update (pro)
a Gutenberg bug related post author on course post type, usually post_author column saved 0 if course edit with Gutenberg, we fixed this issue.
a template condition in the course description
Response design all issue fixed
array count check and return issue in utils
a bug in dashboard/settings, withdraw menu removed from subscriber/users dashboard, and only shown in the instructor’s dashboard.
1.2.1
April 24, 2019
email field type at withdrawals methods form generator
addon lists added to regular version when the pro is not exists
Some design issue in quiz builder
Paypal E-Mail field name, physical address field name at e-check method
Tải Miễn Phí Tutor LMS PRO v2.0.4 NULLED :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup