PowerPack for Beaver Builder v2.24.1 – Addons for Beaver Builder


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

PowerPack for Beaver Builder – Addons for Beaver Builder là bộ tiện ích mở rộng phổ biến nhất và tốt nhất cho Beaver Builder được thiết kế dành riêng cho bạn. Xây dựng các trang web bạn luôn muốn với PowerPack Beaver Addons. PowerPack cho Beaver Builder – 50+ mô-đun người dùng, 150+ mẫu trang, 200+ mẫu phần, khả năng tương thích hoàn toàn với Beaver Themer, hỗ trợ cho tất cả các phiên bản của BB, tải nhanh và hơn thế nữa.

Link Demo : https://wpbeaveraddons.com/

Các tính năng của PowerPack for Beaver Builder :

Làm được nhiều việc hơn trong thời gian ngắn hơn với PowerPack for Beaver Builder 

PowerPack for Beaver Builder cung cấp hơn 65 Mô-đun định hướng giải pháp, sáng tạo, độc đáo. Các mô-đun này sẽ giúp bạn tiết kiệm thời gian và xây dựng trang web hiệu quả. Tất cả các mô-đun cung cấp chức năng độc đáo và cho phép bạn xây dựng các bố cục sáng tạo mà bạn sẽ không thể tìm thấy với các mô-đun Beaver Builder tiêu chuẩn. Từ các tiêu đề đơn giản đến các mô-đun đăng nhập và đăng ký phức tạp, nó có mọi thứ bạn cần cho tất cả các loại trang web.

Xây dựng trang web Beaver Builder nhanh hơn bao giờ hết

PowerPack for Beaver Builder được xây dựng để giúp bạn hoàn thành công việc một cách nhanh chóng và dễ dàng. Vì vậy, với thư viện mẫu phong phú, bạn có thể tạo bố cục trang tùy chỉnh trong vài phút. Thư viện Mẫu PowerPack bao gồm hơn 200 mẫu Phần và hơn 150 mẫu Trang. Các mẫu này bao gồm nhiều loại hình doanh nghiệp và phần nội dung. Vì vậy, bạn sẽ có thể sử dụng nó khi xây dựng các trang web. Khách hàng hiện tại của chúng tôi yêu thích nó.

Xây dựng bố cục chân trang đầu trang với Beaver Builder

Beaver Builder hoạt động tuyệt vời để xây dựng bố cục trang tùy chỉnh nhưng tại sao lại dựa vào theme để tạo bố cục Đầu trang và Chân trang tùy chỉnh? PowerPack for Beaver Builder cung cấp chức năng độc đáo để xây dựng bố cục Đầu trang với Beaver Builder. Vì vậy, bạn hoàn toàn có quyền tự do thiết kế toàn bộ trang web theo cách bạn thích. Nó hoàn hảo cho các trang web cần bố cục Header & Footer tùy chỉnh mà theme WordPress tiêu chuẩn không cung cấp.

Trang Đăng nhập & Đăng ký với Đăng nhập Xã hội

Vâng đúng vậy. Bạn có thể thiết kế một trang đăng nhập tùy chỉnh và tạm biệt trang đăng nhập WordPress chuẩn cũ, nhàm chán. Với chức năng Trình tạo trang đăng nhập, bạn có thể sử dụng mô-đun Beaver Builder và Đăng nhập Biểu mẫu từ PowerPack for Beaver Builder để thiết kế các trang đăng nhập tùy chỉnh. Bạn cũng có thể thêm đăng nhập với chức năng Facebook và Google với mô-đun biểu mẫu đăng nhập. Bạn muốn tạo một trang đăng ký tùy chỉnh? Bạn có thể sử dụng mô-đun Biểu mẫu đăng ký để thiết kế các trang đăng ký hoặc đăng ký tùy chỉnh. Không cần bất kỳ plugin của bên thứ ba nào.

Chế độ bảo trì & sắp ra mắt

Làm việc trên một số bản cập nhật của trang web và muốn nhanh chóng chuyển nó sang “Chế độ bảo trì” vâng, bạn có thể làm điều đó với PowerPack. Khởi chạy một trang web mới và muốn hiển thị trang “Sắp có”? Vâng, điều đó cũng có thể. Bạn có thể sử dụng Beaver Builder để thiết kế Chế độ bảo trì tùy chỉnh và các Trang sắp ra mắt. Và, bạn cũng có thể đưa vào danh sách trắng các địa chỉ IP nhất định cho chính bạn và khách hàng của bạn để xem trước trang web mà không cần đăng nhập.

Sử dụng những gì bạn cần với Cài đặt nâng cao

PowerPack được xây dựng cho các chuyên gia web và hiệu suất. Vì vậy, chúng tôi hiểu rằng điều quan trọng là phải cung cấp các điều khiển cho chức năng nâng cao. Bạn có thể dễ dàng bật / tắt mọi tính năng và mô-đun dựa trên yêu cầu của mình. Chỉ sử dụng những gì bạn cần và khi bạn cần.

Tài liệu mở rộng & Hỗ trợ Stellar

PowerPack for Beaver Builder có cơ sở kiến ​​thức sâu rộng để có câu trả lời cho các câu hỏi phổ biến, hướng dẫn cách thực hiện, mẹo khắc phục sự cố và hơn thế nữa. Chúng tôi liên tục cập nhật tài liệu để bạn dễ dàng tìm thấy câu trả lời khi cần. Đội ngũ chuyên gia hỗ trợ thân thiện của chúng tôi luôn sẵn sàng trợ giúp bạn theo những cách tốt nhất có thể. Bạn có thể liên hệ với chúng tôi bất cứ lúc nào và chúng tôi sẽ trả lời sớm nhất.

Trọng lượng nhẹ

Một gói nhẹ được xây dựng cho hiệu suất. Nhóm nhà phát triển PowerPack tuân theo các tiêu chuẩn mã hóa nghiêm ngặt và các phương pháp hay nhất. Vì vậy, bạn có thể sử dụng PowerPack mà không làm chậm trang web của mình.

thường-cập-nhật-biểu-tượng

Cập nhật thường xuyên

PowerPack nhận các bản cập nhật thường xuyên với các bổ sung, cải tiến và tính năng mới. Mọi bản cập nhật đều được kiểm tra kỹ lưỡng trước khi chúng tôi phát hành cho người dùng của mình. PowerPack chạy trên hơn 100 nghìn trang web.

nhãn-trắng-nhãn-biểu-tượng

Thương hiệu Nhãn trắng

Với tùy chọn Nhãn hiệu trắng, bạn có thể thay đổi nhãn hiệu hoàn chỉnh cho PowerPack for Beaver Builder. Đó là một tính năng tuyệt vời cho các đại lý và dịch giả tự do muốn duy trì thương hiệu của riêng họ trên các trang web của khách hàng.

biểu tượng hỗ trợ

Hỗ trợ thân thiện

Chúng tôi tự hào về các sản phẩm chúng tôi xây dựng và sát cánh cùng người dùng để giúp họ theo những cách tốt nhất có thể. Nhóm hỗ trợ thân thiện của chúng tôi gồm các chuyên gia WordPress & Beaver Builder luôn sẵn sàng trợ giúp bạn.

hải ly-chúng-rady

Beaver Themer tương thích

PowerPack cung cấp khả năng tích hợp mạnh mẽ với Beaver Themer để bạn có thể sử dụng nó để xây dựng các bố cục nâng cao và các trang web phức tạp với nội dung động và logic có điều kiện. Nó chỉ hoạt động.

hải ly-xây dựng-ấn bản

Tất cả các phiên bản của Beaver Builder

Không thành vấn đề nếu bạn đang sử dụng phiên bản Beaver Builder Free hay Pro. PowerPack for Beaver Builder hoạt động với tất cả các gói mà nhóm Beaver Builder cung cấp. Vì vậy, bạn có thể sử dụng nó tùy theo sự thuận tiện của bạn.

biểu tượng dịch

Bản dịch đã sẵn sàng

PowerPack đã sẵn sàng dịch 100%. Nó tương thích với các plugin dịch thuật phổ biến như WPML, Polylang, LocoTranslate, TranslatePress, v.v. Vì vậy, bạn có thể sử dụng nó để xây dựng các trang web đa ngôn ngữ.

biểu tượng nhiều trang web

Tương thích nhiều trang

PowerPack đã được thử nghiệm và xây dựng để hoạt động với các thiết lập Mạng đa trang của WordPress. Bạn có thể sử dụng nó cho Trang web của mình dưới dạng nền tảng Dịch vụ hoặc bất kỳ loại thiết lập đa trang nào khác.

hải ly-người xây dựng-mẫu-thư viện

Thư viện mẫu

Thư viện Mẫu PowerPack cung cấp các mẫu dựa trên đám mây với nhiều phần và mẫu toàn trang. Bộ sưu tập cũng bao gồm các bố cục Đầu trang, Chân trang, Sắp có và Chế độ Bảo trì.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download PowerPack for Beaver Builder v2.24.1 – Addons for Beaver Builder nulled changelog
== 2.17.2 ==
Release date: August 26, 2021
* Enhancement: Login Form - Password reset success message now will show above the login form
* Enhancement: Login Form - Added compatibility for "Strong Passwords" setting in the iThemes Security plugin
* Enhancement: Modal Box - Added an option to provide your own CSS class or ID as trigger element
* Enhancement: Modal Box - Added support for responsive alignment to modal button
* Enhancement: Modal Box - Added button Icon Color and Icon Hover Color options
* Enhancement: Testimonials - Added options to select HTML tag for Client name and profile
* Enhancement: Photo Gallery - Added width and height attributes to tag
* Enhancement: Filterable Gallery - Added width and height attributes to tag
* Fix: Advanced Menu - Mobile toggle menu keeps getting closed when clicking on input field if a search form is placed inside
* Fix: Pricing Table - Button rgba background color was not working properly
* Fix: Gravity Forms - Radio & Checkbox styles were not working for Gravity Forms 2.5.x
* Fix: Social Share - Border radius issue
* Fix: Instagram Feed - PHP warning

== 2.17.1 ==
Release date: July 20, 2021
* Enhancement: Image Hotspot - Added an option to close tooltip by clicking anywhere
* Fix: Instagram Feed - Width of the swiper container was getting overridden by JetPack's CSS
* Fix: Image Carousel - Width of the swiper container was getting overridden by JetPack's CSS
* Fix: Video Gallery - Width of the swiper container was getting overridden by JetPack's CSS
* Fix: Login Form - Full name was getting registered in the first name field for Google login
* Fix: File Download - File field required issue when using multiple type

== 2.17.0 ==
Release date: July 14, 2021
* Enhancement: Contact Form - Added hCaptcha integration
* Enhancement: File Download - Added an option to choose a single source of the file or a dropdown with multiple files
* Enhancement: Animated Headline - Added data-index attribute to rotating text for custom style
* Enhancement: Off-Canvas Content - Added a logic to adjust the height automatically for top and bottom direction when the size is not given
* Enhancement: Modal Box - Added an option to disable animations on overlay
* Enhancement: Advanced Accordion - Added accessibility and keyboard navigation support
* Enhancement: Advanced Accordion - Added an option to select an image as an icon
* Enhancement: Announcement Bar - Added accessibility and keyboard navigation support
* Enhancement: Announcement Bar - Replaced textarea field with WYSIWYG editor for content
* Enhancement: Social Icons - Added support for TikTok icon
* Enhancement: Info List - Added an option to align the icon to left or right with heading or content
* Enhancement: Content Grid - Added logic to stop carousel autoplay when hovering over navigation arrows
* Enhancement: Testimonials - Added an option to choose HTML tag for heading
* Enhancement: How-To - Added an option to choose HTML tag for steps title
* Fix: Advanced Accordion - Saved templates were not getting rendered for logged out users in some cases
* Fix: Instagram Feed - Square layout issue
* Fix: Content Grid - Incorrect post width issue
* Fix: Content Grid - Added fallback method when AJAX pagination fails to load the posts on the front page in some cases
* Fix: Content Grid - Carousel - Number of items were appearing based on min-width on tablet and mobile
* Fix: Content Grid - Price and ratings were not showing when using AJAX filters for WooCommerce product post type
* Fix: Flip Box - Removed default width and height for the image
* Fix: Off-Canvas Content - Minor CSS issue regarding top and bottom layout
* Fix: WPForms - Padding issue with phone field
* Fix: Fluent Forms - PHP warning in some cases
* Fix: Testimonials - Removed Carousel option in respect to the number of slides field
* Fix: Table - Unable to save the module when CSV import field contains invalid characters in some cases
* Fix: Photo Gallery - PHP warning when a user leaves the number of columns field empty
* Fix: Restaurant Menu - Currency symbol position right was not getting applied when using inline layout
* Fix: Image - Set max-width to Caption container to match the width of the image
* Development: Advanced Menu - Added filter hook pp_advanced_menu_html_toggle to modify the hamburger toggle markup

== 2.16.4 ==
Release date: June 17, 2021
* Fix: Advanced Menu - Accordion toggle issue on responsive breakpoint

== 2.16.3 ==
Release date: June 16, 2021
* Enhancement: Content Grid - Added "Slug" as order by option
* Enhancement: Testimonials - Added an option to disable the mouse drag for slider
* Fix: Advanced Menu - Toggle arrows getting mixed up with text in horizontal layout with center alignment
* Fix: Advanced Menu - Keyboard navigation issue
* Fix: Gravity Forms Styler - Couple of error related styling fields were not working for GF 2.5 and above
* Fix: Modal Box - iframe loading issue on page load in some cases
* Fix: Logos Grid - Spacing issue on medium breakpoint
* Fix: Image Carousel - Autplay Speed field left emptied causes JS error
* Fix: Header/Footer - Header background color getting transparent in builder due to overlay setting

== 2.16.2 ==
Release date: June 2, 2021
* Enhancement: Video - Added an option to provide a value for HTML title attribute for iframe and video tag
* Enhancement: Image Carousel - Added options to add custom screen reader text for previous and next nav arrows
* Enhancement: Advanced Accordion - ACF Repeater - Added logic to convert URL to clickable link returned from ACF file field used for accordion item content
* Fix: Modal Box - Popup was getting closed automatically in some cases
* Fix: Testimonials - Spacing was not working in grid layout when the column is set to 1
* Fix: Content Grid - Layout issue when used in Advanced Accordion module
* Fix: Advanced Accordion - Automatic page scroll issue

== 2.16.1 ==
Release date: May 26, 2021
* Fix: Advanced Menu - Submenu padding, search icon alignment, and toggle arrows in full-screen overlay issue
* Fix: Row Animated Background - Colors were not getting applied after the last update

== 2.16.0 ==
Release date: May 25, 2021
* Enhancement: Maintenance Mode - Added an option to access the site via a user-defined secret access key
* Enhancement: Maintenance Mode - Added support for Beaver Builder's saved layout and row templates
* Enhancement: Video - Added a new source for Wistia videos embed
* Enhancement: Business Hours - Added an option for 24-hour format
* Enhancement: Business Hours - Added options to change or translate day names
* Enhancement: Testimonials - Added options to control styling for the entire box
* Enhancement: Content Grid - Enabled responsive option for filters padding
* Enhancement: Category Grid - Added Meta Value, Meta Value Number, and None option in Order By field
* Enhancement: Image Carousel - Added accessibility support
* Enhancement: Modal Box - Added a field to enter screen reader text for the modal button type image and icon
* Enhancement: WPForms - Added options to control typography for checkbox and radio labels
* Enhancement: Content Ticker - Added link field for header
* Fix: Filterable Gallery - ACF Gallery field connection was not working
* Fix: Sitemap - Some taxonomies were not appearing in the dropdown
* Fix: Author Box - anchor tag was appearing when the link is set to none
* Fix: Advanced Menu - Toggle arrows direction issue in vertical layout
* Fix: Advanced Menu - Submenu toggle was not working in Off-Canvas due to vertical layout
* Fix: Subscribe Form and Contact Form - Updated AJAX URLs
* Fix: Testimonials - ADA compliance issue with slider pagination dots
* Fix: Info List - Responsive alignment issue for icon position top
* Fix: Album - Border radius was not working for the overlay
* Fix: Dot Navigation - Scroll effect was still working on devices of the breakpoint set in the module
* Fix: Dot Navigation - JS error while scrolling the page
* Fix: Divider - Horizontal padding was not working if vertical padding remains 0 or empty
* Fix: Pricing Table - PHP warning in frontend.css.php due to empty field
* Fix: Restaurant Menu - PHP warning in frontend.css.php due to empty field
* Fix: Content Grid - PHP warning in frontend.css.php and frontend.js.php due to empty post spacing and column fields
* Fix: Hotspot - PHP warning
* Fix: Row Separators - ADA compliance issue
* Fix: Row Effects - Line Particles - ADA compliance issue
* Fix: Row Effects - JS error
* Fix: Maintenance Mode - "part" layout built with themer was not getting excluded
* Development: Content Grid - Added filter hooks - pp_cg_filtered_terms and pp_cg_filtered_term

== 2.15.4 ==
Release date: April 20, 2021
* Enhancement: Video & Video Gallery - Added logic to close lightbox on esc key press
* Fix: Photo Gallery - Close the lightbox when tapping outside the image in small devices
* Fix: Smart Button & File Download - Clicking on reset background hover color was adding transparent background
* Fix: Logos Grid - Spacing issue in small devices
* Fix: Subscribe Form - Inline layout was not responsive on small devices
* Fix: Content Grid - Image effects were not working for Style 9
* Fix: Content Grid - The Events Calendar options were not showing on events archive in builder
* Fix: Image - SVG image was stopped showing when used in sticky header
* Fix: Flip Box - ADA compliance issue when headings are left empty

== 2.15.3 ==
Release date: April 8, 2021
* Fix: Off-Canvas Content - Saved layouts were not getting added in dropdown due to cached AJAX URL
* Fix: Modal Box - Saved layouts were not getting added in dropdown due to cached AJAX URL
* Fix: Testimonials Slider - ADA compliance issue with slider arrow buttons
* Fix: Contact Form - ADA compliance issue with button icon
* Fix: Image - Image size issue when used in sticky header set through Beaver Themer
* Fix: Instagram Feed - Added an option to maintain width for the square layout
* Fix: Dual Button - Spacing was not working vertically when buttons get stacked at a given breakpoint
* Fix: Image Carousel - Disable thumbnail loop respecting to the Loop option to prevent image centering issues
* Fix: Content Ticker - Added missing alpha channel for Content Hover Background Color
* Fix: Info List - Icon alignement issue
* Core: Added MainWP compatibility for plugin update
* Development: Advanced Accordion - Added filter hook pp_accordion_cpt_query_args

== 2.15.2 ==
Release date: March 26, 2021
* Enhancement: Category Grid - Added logic to exclude the current category from taxonomy archive
* Fix: Content Grid - Taxonomy filters order setting was not working when displaying only child terms
* Fix: Advanced Menu - hide-heading class was not working in mobile devices with horizontal menu
* Fix: Smart Button - Link nofollow setting was not getting saved
* Fix: Image Carousel - Keyboard navigation was not working
* Fix: Header/Footer - WPML issue
* Fix: jQuery compatibility issue since WP 5.7

== 2.15.1 ==
Release date: March 18, 2021
* Hotfix: In some cases we found PHP warning in Header/Footer devices logic added in the last update

== 2.15.0 ==
Release date: March 18, 2021
* Enhancement: Header/Footer - Added an option to enable fixed header for tablet and mobile
* Enhancement: Devices - Added an option to provide a text for image alt HTML attribute
* Enhancement: Video - Added support for YouTube playlist
* Enhancement: Content Grid - Added an option to order taxonomy filters
* Enhancement: Animated Headlines - Added options to control animation and transition duration
* Enhancement: Field Connection - Added a new field connection to get value from PowerPack Custom Link (media uploader)
* Fix: Content Grid - isotope JS error in some cases
* Fix: Content Grid - Read More link was getting replaced by home page link when The Events Calendar plugin is active
* Fix: Content Grid - Option to change No Results Found message was not visible for carousel in the module setting
* Fix: Content Grid - Carousel showing navigation arrows even if there is only 1 post
* Fix: Content Grid - Non-numeric value PHP warning
* Fix: Gravity Forms - Non-numeric value PHP warning
* Fix: Pricing Table - Layout issue when used inside expandable row
* Fix: Announcement Bar - Sticky header built with themer was getting overlapped by the announcement bar
* Fix: Instagram Feed - PHP warnings due to missing properties
* Fix: Instagram Feed - Multiple images output in carousel
* Fix: Instagram Feed - Lightbox was not working in some cases
* Fix: Instagram Feed - Empty space issue in carousel when Custom Size is set along with Visible Items and the row content is set to full width
* Fix: Contact Form - Redirection after submission was not working in some cases
* Fix: Category Grid - Column width calculation error
* Fix: Post Timeline - Incorrect taxonomy terms were showing
* Fix: Animated Headline - Text cut-off issue in some effects
* Fix: Advanced Menu - PHP 8 deprecation warnings
* Fix: Maintenance Mode - Only the last IP address added in the whitelist was getting excluded
* Fix: Expandable Row - Default expanded state was showing wrong title on page load
* Fix: Row Separators - Added missing color reset option to color fields
* Fix: Core - PHP error when FAQ module is disabled from settings

== 2.14.1 ==
Release date: February 16, 2021
* Hotfix: PHP notice in 2.14.0

== 2.14.0 ==
Release date: February 15, 2021
* Enhancement: Instagram Feed - Updated the module with new API logic
* Enhancement: Content Grid - Added an option Auto Height for carousel
* Enhancement: Content Grid - Added field connection to custom image fallback
* Enhancement: Advanced Menu - Added keyboard navigation support for hamburger icon
* Enhancement: Content Ticker - Added an option to change No Items Found message
* Enhancement: Card Slider - Added an option to change No Items Found message
* Enhancement: Photo Gallery - Added options for lightbox - Toolbar Buttons, Thumbnail Position
* Enhancement: Smart Headings - Added div, p, and span as heading HTML tags
* Enhancement: Subscribe Form - Added options for input labels
* Enhancement: Subscribe Form - Added an option to set content color
* Enhancement: Testimonials - Added padding field for the box and top spacing field for the image
* Enhancement: Info List - Added title hover color option
* Fix: Logos Slider - Blur image issue when sliding
* Fix: Content Tiles - HTML is breaking when there are only 2 posts available
* Fix: Modal Box - Placeholder text was visible in search engine
* Fix: Advanced Accordion - Post type field was getting reverted to "post"
* Fix: Subscribe Form - Button was appearing transparent instead of default color from theme when not supplying background color
* Fix: Subscribe Form - Added missing color reset option for input text color
* Fix: Subscribe Form - Content field was not visible in some "types"
* Fix: Info Box - Added missing role attribute to button anchor tag
* Fix: Content Grid - Sometimes Pods fields added in custom content were not getting rendered in AJAX pagination results
* Fix: Hover Cards 1 and 2 - Box shadow issue
* Development: Contact Form - Added a filter pp_contact_form_strings_i18n to change validation and error messages
* Development: Advanced Accordion - Added a filter pp_accordion_items
* Development: Content Grid - Added a filter pp_cg_post_permalink (args - $permalink, $post_id, $settings)
* Development: Video - Added a filter pp_video_video_url (args - $video_url, $settings) and pp_video_video_html (args - $video_html, $settings)
* Development: Photo Gallery - Added a filter pp_gallery_photos_data (args - $photos, $settings)
* Development: Filterable Gallery - Added a filter pp_filterable_gallery_photos_data (args - $photos, $settings)

== 2.13.4 ==
Release date: January 21, 2020
* Hotfix: Content Grid - Custom layout object parsing issue

== 2.13.3 ==
Release date: January 21, 2021
* Hotfix: Content Grid - Custom layout broke after 2.13.2 update

== 2.13.2 ==
Release date: January 20, 2021
* Fix: Content Grid - Module was unable to fetch the remote image from the post content where featured image was not set
* Fix: Content Grid - Children of all parent terms were not showing in filter
* Fix: Content Grid - Duplicate posts were appearing on pagination when using Load More pagination with FacetWP filters
* Fix: Content Grid - Posts were not showing when paginating on the search results page
* Fix: Content Grid - id and class properties were missing from the setting object passed in AJAX
* Fix: Reviews - Module was getting translated version of reviews from Google Places despite the original
* Fix: Dual Button - Medium and Responsive alignment issues
* Fix: Photo Gallery - Layout issue when using the module inside Advanced Tabs
* Fix: Filterable Gallery - PHP warnings in frontend.css.php
* Fix: Video Gallery - Responsive columns were not working properly
* Fix: Table - Swipe feature was not respecting the breakpoint after recent update
* Fix: Modal Box - Click anywhere to exit feature was not working in some cases
* Fix: Header/Footer - Header was getting hidden in the builder when duplicating any element when overlay setting is enabled
* Development: Category Grid - Added filter pp_category_grid_layout_path

== 2.13.1 ==
Release date: December 15, 2020
* Hotfix: Same version was showing on the plugin update page

== 2.13.0 ==
Release date: December 15, 2020
* Enhancement: Added an option in PowerPack extensions setting to disable WordPress Lazy Load
* Enhancement: Table of Contents - Added compatibility with RankMath plugin
* Enhancement: Content Grid - Improved AJAX response speed for dynamic filters
* Enhancement: Card Slider - Added options to control content margin, padding, and card max-width
* Enhancement: Content Tiles - Other posts image size will be controlled by Medium or Small tile image size options based on the selected Column Width
* Enhancement: Smart Banner - Description field is now WYSIWYG editor
* Fix: Card Slider - Responsive image width issue
* Fix: Hover Cards - Heading typography was not working for the tag other than h3
* Fix: Table - Scroll mode was getting reverted to original when changing orientation to landscape on responsive devices
* Fix: Table - Incorrect split of CSV data when the comma is found inside double quotes string
* Fix: Category Grid - Delayed hover transition issue
* Fix: Content Grid - Fallback image was not getting cropped
* Fix: Content Grid - Equal height was not getting applied when using the Content Grid in Advanced Tabs module
* Fix: Content Grid - Grid layout issue due to lazy load
* Fix: Content Grid - Default filter was not working
* Fix: Content Grid - Unfefined date_format variable PHP warning in carousel mode
* Fix: Contact Form - Field connection was not working in email subject field
* Fix: Advanced Accordion - Icon alignment issue
* Fix: Video Gallery - Minor CSS issue
* Fix: Pricing Table - Layout issue when using in the expandable row
* Fix: Image Carousel - Lightbox close button CSS conflict with the CSS of Image module
* Fix: Info Box - Hairline visible gap between icon and border when background color is filled
* Fix: Photo Gallery - Minor JS issue

== 2.12.4 ==
Release date: November 12, 2020
* Fix: Smart Headings - Separator width percent unit was not working properly
* Fix: Card Slider - Button link was not working properly
* Fix: Card Slider - Height issue in iPhone when direction is set to horizontal
* Fix: Formidable Forms - Button styles were getting applied to progress bar too due to the same HTML elements
* Fix: Testimonial - Renamed Minimum Slides field to Number of Slides
* Fix: Social Icons - Colors set in Row settings were not getting applied to module elements properly
* Fix: Content Grid - Load More pagination was not working after resetting FacetWP filters
* Fix: Content Grid - Added missing alt attribute to loading spinner image
* Fix: Content Grid - AJAX based pagination was not workig on search page with Relevanssi plugin
* Fix: Logos Grid - Extra margin on the last logo item
* Fix: Image - Border radius was not getting applied to responsive layout
* Fix: Contact Form 7 - Label typography settings were not getting applied
* Fix: Info List - z-index issue
* Fix: Core (Header/Footer) - Duplicate row was showing in header template
* Fix: Core (Maintenance Mode) - PHP warning with Genesis theme when viewing single product post

== 2.12.3 ==
Release date: October 21, 2020
* Fix: Filterable Gallery - Medium and responsive settings were not working properly
* Fix: Advanced Menu - Hamburger alignment was not working for medium breakpoint
* Fix: Animated Headline - Some typography options were not working for animating text
* Fix: Content Grid - Layout issue when using the module in expandable row
* Fix: Login Form - Invalid data issue
* Fix: Breadcrumbs - Added missing alpha channel for background color fields

== 2.12.2 ==
Release date: October 19, 2020
* Fix: Reviews - Custom reviews were stopped getting displayed
* Fix: Instagram Feed - CORS issue on some servers

== 2.12.1 ==
Release date: October 15, 2020
* Fix: Table of Contents - JS error after 2.12.0 update

== 2.12.0 ==
Release date: October 14, 2020
* Enhancement: Content Grid - Added an option to display child terms as filters for taxonomy archive
* Enhancement: Content Grid - Added options to add hover text color for title, content, and meta
* Enhancement: Table of Contents - Added an option to choose whether to generate anchor ID from heading text or auto
* Enhancement: Google Map - Added an option for custom marker image size
* Enhancement: Smart Heading - Added new percent unit for separator width
* Enhancement: Advanced Menu - Added border hover color option
* Enhancement: Off-Canvas Content - Added logic to trigger off-canvas panel via URL
* Enhancement: Login Form - Added an option to change Register link text
* Enhancement: Content Ticker - Added logic to display event date instead of post date for The Events Calendar
* Enhancement: Card Slider - Added logic to display event date instead of post date for The Events Calendar
* Enhancement: Core - Added individual license activation settings for subsites in multisite network
* Enhancement: Core - Added indicator with tooltip to show dependent modules under modules manager admin settings
* Fix: Announcement Bar - Close icon was not appearing sometimes
* Fix: Off-Canvas Content - Toggle button accessibility issues
* Fix: Off-Canvas Content - Link with hash value in href leads the panel to close
* Fix: Card Slider - Double quotes issue in URL
* Fix: Author Box - Broken image alt tag due to HTML used in author name
* Fix: Content Grid - Beaver Themer ACF fields shortcodes were not working in custom content
* Fix: Sliding Menu - Submenu overlap issue with transparent background
* Fix: Modal Box - Issue with multiple iframes used in saved template
* Fix: Caldera Forms Styler - CSS was not getting applied to pagination button
* Fix: Logos Grid - Empty spacing field is leading to PHP error
* Fix: Content Grid - Product price and cart button were not showing on shop archive when using main query
* Fix: Video Gallery - Missing video thumbnail URL in structured data
* Fix: Advanced Menu - Added missing field connections for 2 color fields
* Fix: Advanced Menu - Browser outline issue
* Fix: Advanced Accordion - Browser window was not getting scrolled to accordion item triggered via URL hash
* Fix: Album - Custom registered image sizes were not showing
* Fix: Login Form - Issue with reCAPTCHA v3
* Fix: Category Grid - RTL issue
* Fix: Advanced Menu - RTL issue
* Fix: Fancy Heading - Minor PHP warning
* Fix: Advanced Accordion - Minor PHP warning
* Fix: FAQ - Minor PHP warning
* Fix: Reviews - PHP error
* Fix: Core - Enabled Modules were not getting saved properly when used or not used modules filter is active
* Development: Subscribe Form - Added filter pp_subscribe_form_strings_i18n to modify validation and error messages
* Development: Login Form - Added filter pp_login_form_password_reset_email_subject
* Development: Login Form - Added filter pp_login_form_password_reset_email_content
* Development: Login Form - Added filter pp_login_form_js_messages_i18n
* Development: Login Form - Added filter pp_login_form_redirect_url
* Development: Content Grid - Added filter pp_post_grid_ajax_response
* Development: Photo Gallery - Added filter pp_gallery_output_image_srcset (default: false)
* Development: Core - Added filter pp_modules_override_theme_dir

== 2.11.0 ==
Release date: August 26, 2020
* New: Added Card Slider module
* Enhancement: Reviews - Added an option to show or hide user profile image
* Fix: Reviews - When linking to Google + Yelp reviews, if a user does not have an avatar it displays as a broken image
* Fix: Reviews - The "Icon Size" setting was not getting applied to Google reviews as it does for Yelp reviews

== 2.10.3 ==
Release date: August 21, 2020
* Fix: Advanced Menu - Sub-menu was not getting shown in some cases on touch devices
* Fix: Advanced Menu - Added missing alpha slider for Container Background Color field

== 2.10.2 ==
Release date: August 19, 2020
* Fix: Content Grid - Scroll pagination was returning duplicate posts
* Fix: Content Grid - Read More button styling options were not showing for product add-to-cart button
* Fix: Advanced Menu - When desktop menu is used on touch devices, parent menu item was getting clicked and not allowing access to sub-menu

== 2.10.1 ==
Release date: August 13, 2020
* Fix: Content Grid - "All" filter was not working in WP 5.5
* Fix: Row animated background was not working when using multiple instances of the same saved row on a page

== 2.10.0 ==
Release date: August 12, 2020
* New: Content Ticker module
* Enhancement: Advanced Accordion - Added logic to trigger nested accordion via URL
* Enhancement: Video Gallery - Added unique CSS classes based on the tags to filter items
* Enhancement: Video Gallery - Added logic to trigger the filter by providing #hash in URL
* Enhancement: Contact Form - Added option to mark fields as required or optional
* Enhancement: Author Box - Added option to display info from other users
* Enhancement: Table - Added logic to display data from ACF Repeater field
* Fix: Content Grid - Duplicate carousel navigation buttons were rendering
* Fix: Content Grid - Tribe Events - Expired event posts were showing on AJAX filter irrespective of module settings
* Fix: Content Grid - Price CSS was getting overridden by theme
* Fix: Content Grid - Load More pagination was not working properly after the last update
* Fix: Content Grid - AJAX issue in WP 5.5
* Fix: Gravity Forms - Links in confirmation message were not clickable
* Fix: Image Carousel - Not working properly when used inside expandable row
* Fix: Info Box - Added missing field connection for button text
* Fix: Info Box - Button icon was not removable
* Fix: Star Rating - PHP error
* Fix: Video - JS error when lightbox does not contain iframe
* Fix: Video Gallery - iframe was showing current page instead of video sometimes
* Fix: Countdown - Expiry message was not getting displayed once evergreen timer ends
* Fix: Off-Canvas Content - Responsive padding and width were not getting reflected on frontend
* Core - Removed field "Google Places API Key" from plugin settings. Use "Google Map API key" for both places and map.

== 2.9.2 ==
Release date: July 17, 2020
* Fix: Gravity Forms - PHP error missing GFFormDisplay class in some cases
* Fix: Content Grid - HTML structure broken when no posts are available
* Fix: Category Grid - Issue in IE 11

== 2.9.1 ==
Release date: July 16, 2020
* Fix: Table of Contents - Anchors were not working when disabling hierarchical view
* Fix: Post Timeline - PHP warnings in CSS

== 2.9.0 ==
Release date: July 15, 2020
* New: Table of Contents module
* Enhancement: File Download - Added field connections
* Enhancement: File Download - Added an option for custom file name
* Enhancement: Content Grid - Added option to change number of slides to move at a time for carousel
* Enhancement: Content Grid - Added option to change the filters position top, left, or right
* Enhancement: Category Grid - Added option to show only assigned categories' children or parents on single post
* Enhancement: Advanced Tabs - Added option to position vertical tabs left or right
* Enhancement: Advanced Tabs - Added option to set tab description
* Enhancement: Advanced Tabs - Added accessibility support
* Enhancement: Restaurant Menu - Added option to set currency symbol position
* Enhancement: Photo Gallery - Added option to enable or disable link nofollow
* Enhancement: Filterable Gallery - Added option to enable or disable link nofollow
* Enhancement: Logos Grid & Carousel - Added option to enable or disable link nofollow
* Enhancement: Google Map - Added option to control maximum zoom
* Enhancement: Image Carousel - Added option to render image via background image or with img tag
* Enhancement: Image Carousel - Added options to change bullets vertical and horizontal spacing
* Enhancement: Image Panels - Added option to stack panels on responsive devices
* Enhancement: Login Form - Added option to position social login button above or below the form
* Enhancement: Off-Canvas - Added logic to close the off-canvas panel when clicking on on-page links
* Enhancement: Header/Footer - Added logic to support additional themes via add_theme_support function
* Enhancement: Row settings - Added new PowerPack row separators - Curve Layers, Mountains
* Fix: Modal Box - PHP warning due to undefined array offset in CSS
* Fix: Modal Box - Added missing alt tag for image button
* Fix: Off-Canvas Content - Using Animated Headlines on the same page causes Off-Canvas panel slightly flicker
* Fix: Content Grid - Issue with nav buttons getting cut-off in carousel
* Fix: Google Map - Issue with ACF Repeater field
* Fix: Image Carousel - Pagination was not working properly due to JS conflict with PP Instagram Feed module on the same page
* Fix: Instagram Feed - Special characters in alt text breaks the content
* Fix: Photo Gallery - Pagination was not working properly in some cases
* Development: Google Map - Added hook pp_google_map_data to filter the data
* Development: Google Map - Added hook pp_google_map_cluster_images_url to change marker cluster images URL
* Development: Off-Canvas Content - Introduced a CSS class to close the panel by clicking on any element having this class
* Development: Login Form - Added hook pp_login_form_social_login_registration to allow new user registration via social login
* Development: FAQ - Added hook pp_faq_schema_force_render to print schema data when module is rendered through shortcode or as a saved template

== 2.8.2.1 ==
Release date: June 22, 2020
* Fix: Content Grid - Exclude Current Post set in module setting causes the last post being repeated with AJAX pagination
* Fix: Image Carousel - Last update broke slideshow functionality
* Fix: Login - WP lost password URL redirecting to custom action

== 2.8.2 ==
Release date: June 17, 2020
* Enhancement: Category Grid - Added Parent only selector for current taxonomy field
* Enhancement: Video - Added field connection for image overlay
* Enhancement: Content Grid - Added accessibility support for filters
* Enhancement: Countdown - Increased number of years
* Fix: Content Grid - Same image was getting applied on all posts in Carousel mode when lazy load is enabled
* Fix: Content Grid - Child terms were not getting displayed when the option is set to show Children only
* Fix: Content Grid - Last post was getting shown up again on scroll pagination when setting up default filter
* Fix: Content Grid - Static filters were not working when post tags are used for CPTs
* Fix: Announcement Bar - Link field was not showing for WPML translation
* Fix: Login Form - Added compatibility for 3rd party plugins
* Fix: Registration Form - Consent field was not getting marked as required
* Fix: Category Grid - All child terms were showing irrespective of current parent term
* Fix: Social Share - PHP notice on single post
* Fix: Reviews - JS error when using expandable row
* Fix: Image Carousel - JS error when using expandable row
* Fix: Image Carousel - Minor JS issue when slider gets stuck on first slide group in autoplay
* Fix: FAQ - Content settings were getting reverted after publishing the changes
* Fix: InfoBox - Visibility rules were not working for module when equal height is enabled in column settings
* Fix: Off-Canvas Content - "1" was appearing at the bottom when using sidebar as content
* Fix: Logo Grid - Updated medium breakpoint to get value from global settings
* Development: Content Grid - Added hook pp_post_disable_schema to disable schema

== 2.8.1.1 ==
Release date: May 13, 2020
* Enhancement: Core - Added filters in Modules Manager
* Fix: Core - Modules Manager will sync with BB's modules list
* Fix: Content Grid - PHP error on AJAX filter
* Fix: Content Grid - Carousel's Lazy Load was not working
* Fix: Gravity Forms - Success message styling issue
* Fix: Video Gallery - Added support for Advanced Tabs and Advanced Accordion module

== 2.8.1 ==
Release date: May 6, 2020
* New: Core - Added Modules Manager in settings
* Enhancement: Core - Added a logic to restore white label settings form and plugin visibility via URL argument
* Enhancement: Content Grid - Post date will display event start date for The Events Calendar
* Enhancement: Countdown - Added Time Zone option
* Enhancement: Album - Added Transition Speed option
* Enhancement: Advanced Menu - Added Off Canvas width option
* Enhancement: Content Grid - Added option to set default filter for grid
* Enhancement: Smart Button - Added Icon Spacing option
* Enhancement: Row Extension - Added new style for Down Arrow
* Fix: Off-Canvas Content - Close button position issue
* Fix: Table - Background color was not working with some themes
* Fix: Table - Header color was not working when table is sortable
* Fix: Advanced Menu - Link background hover color was not working for current item in offcanvas menu
* Fix: Advanced Menu - Responsive Style tab gets hidden when responsive toggle option set to "None"
* Fix: Advanced Menu - Minor JS issue
* Fix: Animated Headline - Width computation issue for rotating animation
* Fix: Content Grid - Posts image and content were not getting stacked when using alternate layout
* Fix: Video Gallery - Filters responsive layout issue
* Fix: File Download - Icon Spacing was not working
* Fix: Testimonials - Fixed height issue
* Fix: Instagram Feed - Minor CSS issue

== 2.8.0.3 ==
Release date: April 17, 2020
* Fix: Content Grid - Posts order change while AJAX paginating on WooCommerce archive page
* Fix: Photo Gallery - Layout break due to sub-pixel rounding in Safari browser
* Fix: Advanced Menu - Full screen menu throws JS error when there are multiple instances of module
* Fix: Testimonials - Incorrect height computation in builder when fixed height is enabled
* Fix: Announcement Bar - Overlapping module setting in builder due to higher z-index
* Development: Advanced Tabs - Added hook pp_advanced_tabs_scroll_animate to enable or disable scroll animation on tab switch
* Development: Smart Button - Added hook pp_smart_button_html_attrs to modify HTML attributes of button

== 2.8.0.2 ==
Release date: April 3, 2020
Enhancement: Added new field connection property for PowerPack's Custom Taxonomy Thumbnail extension
Enhancement: Performance optimization
Enhancement: Smart Banner - Added option to disable old responsive settings to support BB 2.0 responsive typography options
Enhancement: Smart Button - Added aria-label accessibility attribute
Fix: Info List - Icons alignment issue when using link after recent update
Fix: Video - Added custom field support for URL field connection
Fix: Google Map - JS error when custom fields left emptied in CPT
Fix: Advanced Menu - Submenu width was not getting applied
Fix: Image Comparison - Color was not getting applied on the container circle
Fix: Core - Row infinite background JS error due to missing imagesLoaded dependency
Fix: Core - PowerPack's Custom Taxonomy Thumbnail option was not showing all images in media library

== 2.8.0.1 ==
Release date: March 27, 2020
Hotfix: Login Form - Redirect to the same page caused the form to be shown again
Hotfix: Testimonials - Content disappears when there is only one testimonial
Hotfix: Testimonials - Equal height issue with slider

== 2.8.0 ==
Release date: March 25, 2020
New: Added Off-Canvas Content module
New: Added Sliding Menu module
Enhancement: Login Form - Social login integration
Enhancement: Login Form - reCAPTCHA integration
Enhancement: Category Grid - Added logic to show only children categories on taxonomy archive
Enhancement: Category Grid - Added option to hide or show category image
Enhancement: Category Grid - Added orderby ID option
Enhancement: Content Grid - Added RTL support for carousel
Enhancement: Content Grid - Added orderby option for ACF Relationship
Enhancement: Content Grid - Added option Content Alternate Layout to swap image and content in a row
Enhancement: Content Grid - Added support for Events Calendar - order, orderby, and show upcoming or past events
Enhancement: Social Share - Added option to hide text on responsive devices
Enhancement: Reviews - Added option to change header position
Enhancement: Info List - Added responsive options for icon position field
Enhancement: Testimonials - Added rtl support
Enhancement: Video - Added shortcode support for video link field
Enhancement: Maintenance Mode - Added IP Whitelist option
Enhancement: FAQ - Added WPML support
Enhancement: Google Map - Added WPML support
Enhancement: Hotspot - Added WPML support
Enhancement: HowTo - Added WPML support
Enhancement: Registration Form - Added WPML support
Enhancement: Reviews - Added WPML support
Enhancement: Sitemap - Added WPML support
Enhancement: Social Icons - Added WPML support
Enhancement: Social Share - Added WPML support
Enhancement: Video Gallery - Added WPML support
Enhancement: Login Form - Added WPML support
Fix: Photo Gallery - JS error due to empty row height value
Fix: Content Grid - Image size was not working for Style 9
Fix: Content Grid - Image link was not working in some cases for style 9
Fix: Content Grid - Pods Relationship field was not working with AJAX pagination
Fix: Instagram Feed - Left padding issue
Fix: Advanced Menu - Submenu desktop width was getting applied on responsive devices too
Fix: Advanced Menu - Responsive issues
Fix: Google Map - Issue with multiple markup render
Fix: Google Map - Issue with conditional logic
Fix: Category Grid - Taxonomy field resets after saving module settings
Fix: Content Tiles - Page break when number of posts found is less than the posts to be displayed for a layout
Fix: Coupon - Special characters in coupon field lead to JS error
Fix: Fancy Heading - Text alignment was not working for tablet and mobile devices
Fix: Fancy Heading - Curved script fonts cropping out
Fix: Info List - Minor CSS and JS issues
Fix: Testimonials - Touch swipe was not working in iOS
Fix: FAQ - PHP warning when there is no taxonomy for a post type
Fix: Logos Grid - PHP notice
Fix: Fluent Forms - PHP notice
Fix: Maintenance Mode - was not working when using WPML
Development: Search Form - Added hook pp_search_form_input_attrs to modify search input HTML attributes
Development: Contact Form - Added hook pp_contact_form_from_email to modify email in From header
Development: Contact Form - Added JS hooks pp_contact_form_after_submit and pp_contact_form_submit_success

== 2.7.11.1 ==
Release date: February 11, 2020
* Enhancement: Google Map - Added marker clustering option
* Enhancement: Added WPML integration for Login and Registration Form modules
* Fix: Google Map - CPT settings were not getting saved in module
* Fix: Google Map - Restructured CPT fields
* Fix: Logo Grid & Carousel - Empty slide margin field causes JS error
* Fix: Content Grid - $settings object was not getting rebuilt via AJAX on some servers
* Fix: Testimonials - Changed default layout to slider

== 2.7.11 ==
Release date: February 5, 2020
* New: Added admin setting to setup default pages for Login/Register
* Enhancement: Maintenance Mode - Added option to include/exclude URLs
* Enhancement: Reviews - Added Google and Yelp integrations
* Enhancement: Login Form - Added inline validation messages
* Enhancement: Login Form - Will no longer redirect to default WP login page in case of wrong password entered
* Enhancement: Login Form - Added logic to reset password on the same page
* Enhancement: Image Carousel - Added option to control loop and autoplay stop on last slide
* Enhancement: Testimonials - Added responsive column option
* Enhancement: Advanced Tabs - Added alpha channel for content background color
* Enhancement: Device - Added option for auto-scroll images
* Fix: Registration Form - Input full width issue
* Fix: Registration Form - Removed default values of input height and padding
* Fix: Content Grid - Undefined isotope JS variable when using carousel and expandable row on the same page
* Fix: Content Grid - Carousel autoplay issue
* Fix: Image Carousel - Prevented loading large thumbnail in slideshow if there is only one image
* Fix: Social Share - Alignment field was not being shown sometimes
* Fix: Search Form - Overlay color was not working
* Fix: Search Form - Cursor position was showing at left when reopening form after a search
* Fix: Video Gallery - Active color was not working for navigation dots
* Fix: File Download - Custom width option was not working
* Fix: Photo Gallery - nofollow attribute was being applied for _self target
* Fix: Logo Grid & Carousel - Added missing nofollow attributes for _blank target
* Fix: Timeline - Title color given for individual timeline items was not working
* Fix: Reviews - Minor CSS issues

== 2.7.10.2 ==
Release date: January 16, 2020
* Hotfix: Logo Grid & Carousel - JS error due to incorrect PHP code format

== 2.7.10.1 ==
Release date: January 16, 2020
* Hotfix: Advanced Menu - Stopped being displayed on desktop and medium devices after recent update

== 2.7.10 ==
Release date: January 15, 2020
* New: Added Registration Form module
* Enhancement: Social Share - Added fallback image option for Pinterest if featured image is not available
* Enhancement: Contact Form - Added logic to get reCAPTCHA API keys form PowerPack settings or keep it module-wise
* Enhancement: Image Hotspot - Added close button on tooltip and logic to close on Esc key press
* Enhancement: Fluent Forms - Added typography options for Radio & Checkbox fields
* Enhancement: Star Rating - Added field connections to rating option
* Fix: Advanced Menu - On mobile device menu temporary appears and again disappears within a second
* Fix: Formidable Form - Success message color was not working
* Fix: Logo Grid & Carousel - Empty slider width field causing PHP error
* Fix: Social Share - Minor CSS issues

== 2.7.9.1 ==
Release date: January 9, 2020
* Fix: Fluent Form - Removed default button colors from module settings
* Fix: Gravity Form - Removed default button colors from module settings
* Fix: Modal Box - Button styling was not working after 2.7.9 update
* Fix: Social Share - Row and Column styling was overriding module colors
* Fix: Social Share - Re-arranged module setting fields
* Fix: Social Share - Minor CSS issues

== 2.7.9 ==
Release date: January 8, 2020
* New: Added Social Share module
* Enhancement: Google Map - Added multiple markup support using custom post types and ACF
* Enhancement: How-To - Added option to enable/disable Schema markup
* Enhancement: Image Panels - Added option to selectively decolor/overlay inactive panel
* Fix: Countdown Timer - Incorrect timing when set minutes and seconds only
* Fix: Advanced Menu - Issue with scroll bar visibility toggling causing viewport to shake on Windows OS
* Fix: Devices - Added missing field connections for image and video option
* Fix: Timeline - Title color was not working sometimes
* Fix: Modal Box - Updated button icon CSS targeting

== 2.7.8.1 ==
Release date: December 26, 2019
* New: Added Login page, Under Construction, and Coming Soon templates
* Enhancement: File Download - Allowed manually enter file URL
* Enhancement: File Download - Added WPML support
* Enhancement: Content Grid - Added RTL support for grid
* Fix: Content Grid - Added missing title attributes on post links

== 2.7.8 ==
Release date: December 11, 2019
* New: Fluent Forms Styler module
* New: Reviews module
* New: Author Box module
* New: Star Rating module
* New: File Download module
* Enhancement: Category Grid - Added option to choose between parent or child categories to be displayed
* Enhancement: Advanced Accordion - Added ACF Option Page as a new source
* Enhancement: Advanced Accordion - Added option to change icon position
* Enhancement: FAQ - Added ACF Option Page as a new source
* Enhancement: FAQ - Added option to change icon position
* Enhancement: Video - External resources will load only after clicking on play button when using custom overlay
* Enhancement: Breadcrumbs - Added CSS class to identify the plugin used to display breadcrumbs
* Fix: Advanced Menu - Submenu was not being closed when clicking anywhere outside the menu
* Development: Content Grid - Added hook pp_cg_filters_all to remove "All" filter

== 2.7.7.7 ==
Release date: December 4, 2019
* Fix: Advanced Accordion - Line breaks were not appearing in post content
* Fix: Content Grid - Post content was not being rendered when filtering posts using dynamic filters with custom layout
* Fix: Pricing Table - Items alignment issue
* Fix: Content Tiles - Spacing issues
* Development: Advanced Menu - Added hook nav_menu_link_attributes to filter HTML attributes for menu links

== 2.7.7.6 ==
Release date: November 26, 2019
* Hotfix: Dual Button - Module was throwing PHP error

== 2.7.7.5 ==
Release date: November 25, 2019
* Fix: Dual Button - Icons were not showing
* Fix: Advanced Accordion - Multiple toggle issue when using module on single post page created via Themer
* Fix: Image Comparison - Added missing image alt tag
* Fix: Photo Gallery - Caption background color was not working
* Fix: Photo Gallery - Caption was showing in lightbox irrespective of module setting
* Fix: Content Grid - ACF Repeater field shortcode was not working in custom layout
* Fix: Core - PowerPack admin label was no longer appearing in module settings form title after recent BB update
* Development: Content Grid - Added hook pp_cg_scroll_to_grid_on_filter to disable page scroll to grid after filtering

== 2.7.7.4 ==
Release date: November 13, 2019
* Fix: Core - Moved back PowerPack top-level admin menu into WP settings menu

== 2.7.7.3 ==
Release date: November 11, 2019
* Enhancement: Instagram - Added logic to display feeds without using Instagram API
* Enhancement: Contact Form - Added field to change default error message
* Enhancement: Core - Added PowerPack as top level admin menu
* Enhancement: Core - Added PowerPack Templates access to Editor and Author user roles
* Fix: Content Tiles - Minor CSS issue
* Fix: Content Grid - When using module on single post, author name was being queried of parent post
* Fix: Content Grid - Background image was not being loaded due to spaces in image file name
* Fix: Hotspot - Tooltips were visible even if the module was hidden using display conditions
* Fix: Google Map - Multiple tooltips were showing on load
* Fix: Advanced Menu - Submenu custom width was not working sometimes

== 2.7.7.2 ==
Release date: October 25, 2019
* Hotfix: Video - Module settings were not being saved due to structured data fields validation

== 2.7.7.1 ==
Release date: Ocotober 24, 2019
* Enhancement: Coupon - Added link icon position option
* Fix: Coupon - Added missing alpha channel for background color fields
* Fix: Coupon - Minor CSS issues

== 2.7.7 ==
Relase date: October 23, 2019
* New: Added Coupon module
* New: Added new row templates - Coming Soon, Testimonials, and Contact Form
* Enhancement: Video - Added options to set structure data
* Enhancement: Content Grid - Used existing meta separator field for taxonomy terms separation
* Enhancement: Advanced Accordion - Added option to create accordion with ACF and Posts/Custom Post Types
* Enhancement: Content Tiles - Added image size option for medium tiles
* Fix: Team - Image sizing issue
* Fix: Image Carousel - Added missing rel attribute for link
* Fix: Filterable Gallery - Overlay was being extended the image occupied area

== 2.7.6.3 ==
Release date: October 14, 2019
* Fix: FAQ - Minor issue with schema markup
* Fix: Info Box - Equal height was not working when equal height set in column settings
* Fix: Pricing Table - Items alignement issue in matrix layout

== 2.7.6.2 ==
Release date: October 11, 2019
* Enhancement: FAQ - Added option to enable or disable schema markup
* Enhancement: FAQ - Added div, span, and p tags for question
* Enhancement: FAQ - Removed default value from text color fields
* Enhancement: FAQ - Added typography options for answer
* Fix: FAQ - Allow icon color reset
* Fix: FAQ - Allow text color reset
* Fix: FAQ - Added CSS preview to color fields

== 2.7.6.1 ==
Release date: Ocotober 10, 2019
* Enhancement: Category Grid - Added an option to toggle empty categories
* Enhancement: Breadcrumbs - Added SEOPress integration
* Enhancement: Sitemap - Added hover color option for list item
* Enhancement: Sitemap - Added separator option
* Fix: Category Grid - Counter Text can be singular or plural based on posts count

== 2.7.6 ==
Release date: Ocotober 9, 2019
* New: Category Grid module
* New: Sitemap module
* New: Breadcrumbs module
* Enhancement: Dual Button - Added option to set title HTML attribute
* Enhancement: FAQ - Added option to align toggle icon left or right
* Enhancement: Video - Added border option
* Fix: Video - Autoplay was not working in iOS
* Fix: Image Scroll - Link href HTML attribute issue

== 2.7.5.1 ==
Release date: September 30, 2019
* Fix: FAQ - Post titles were not showing when using posts as source
* Fix: Content Grid - Filters were not working sometimes

== 2.7.5 ==
Release date: September 25, 2019
* New: How-to mdoule
* Enhancement: FAQ - Added ACF and Post Type support
* Enhancement: FAQ - Added HTML tag selection option for questions
* Enhancement: Smart Heading - Added responsive support for padding fields
* Enhancement: Google Map - Added logic to show tooltip on click
* Enhancement: Content Grid - Added URL support to field connection for Custom Layout HTML field
* Enhancement: Info Box - Added icon option for button
* Enhancement: Hotspot - Added marker link option when tooltips set to disabled
* Enhancement: Gravity Forms Styler - Added styling options for success message
* Enhancement: Photo Gallery - Added lightbox animation and transition options
* Fix: Album - Lightbox background color was not working
* Fix: Album - Button text color was beign overridden when a text color set in row settings
* Fix: Image - Overlapping sticky header due to higher z-index
* Fix: Modal Box - Added missing reset options to color fields
* Fix: Dual Button - Added responsive alignment option
* Fix: Advanced Menu - Toggle icon responsive alignement options were not working sometimes
* Fix: Countdown - Expiration message style was not loading when using Evergreen countdown
* Fix: Core - JS error due to row background effects

== 2.7.4 ==
Release date: September 4, 2019
* New: FAQ module with schema markup
* Enhancement: Core - Admin UI refresh
* Enhancement: Album - Added lightbox styling options
* Enhancement: Album - Added image size option when first image is selected as cover image
* Enhancement: Advanced Menu - Added tabindex for tab navigation
* Enhancement: Advanced Menu - Added option to change submenu background color for responsive devices
* Enhancement: Content Grid - Added option to toggle carousel loop
* Enhancement: Testimonials - Added alpha channel for background color
* Enhancement: Row Background Effects - Added option to choose whether to enable hover effects or not
* Enhancement: Row Background Effects - Added option to put custom JSON for particle JS
* Enhancement: Row Background Effects - Added option to change particle size on hover
* Fix: Header / Footer - Sticky header was not working due to missing jQuery throttle dependency
* Fix: Post Timeline - Hidden items issue in horizontal layout
* Fix: Modal Box - Cut-off issue in iPhone
* Fix: Content Grid - Duplicate posts rendering due to BB's cached JS loaded twice on some server
* Fix: Filterable Gallery - Number of Columns was not working if spacing field left empty
* Fix: Photo Gallery - Long caption overflow issue
* Fix: Image Carousel - Responsive container width issue when using fade effect
* Fix: Row Background Effects - Issue with particle size on hover toggle
* Development: Advanced Menu - Added hook pp_advanced_menu_enable_item_description to render menu item description

== 2.7.3 ==
Release date: August 12, 2019
* New: Video Gallery module
* New: Devices module
* New: Various Background Effects for Row
* Enhancement: Image - Added image effects options
* Enhancement: Content Grid - Added image effects options
* Enhancement: Core - Added logic to define license key in wp-config.php file
* Fix: Video - Video was being auto played when custom overlay is enabled
* Fix: Photo Gallery - Added missing rel attribute on link
* Fix: Filterable Gallery - Added missing rel attribute on link
* Fix: Header / Footer was being rendered even when the template post has deleted

== 2.7.2.4 ==
Release date: July 31, 2019
* Fix: Filterable Gallery - Number of Columns field was not getting saved
* Fix: Advanced Menu - Responsive Breakpoint setting was not working for toggle button sometimes
* Fix: Content Tiles - Breaking layout when Show Other Posts field is enabled and there are no more posts to be displayed

== 2.7.2.3 ==
Release date: July 29, 2019
* Fix: Login Form - Redirect Logout URL was the same as Login URL
* Fix: Login Form - Redirecting to wp-login page sometimes without logged-in
* Fix: Photo Gallery - Removed srcset tag from images that was making images uneven in size

== 2.7.2.2 ==
Release date: July 25, 2019
* Hotfix: Video - External video type was not working

== 2.7.2.1 ==
Release date: July 24, 2019
* Fix: Advanced Menu - Submenu width below 220px was not working
* Fix: Album - PHP warning due to empty data
* Fix: Table - Minor JS issue when using this module in Advanced Tabs
* Fix: Hotspot - Multiple tooltip issue on click
* Fix: Header / Footer - Missing imagesloaded script error

== 2.7.2 ==
Release date: July 17, 2019
* New: Added Video module
* New: Added Album module
* New: Added Google Maps module
* Enhancement: Timeline - Added alpha option for Box background color
* Enhancement: Content Grid - Added logic to scroll the page to Content Grid module after paginating
* Enhancement: Content Grid - Added option to center align slides when there is only one item/post in carousel
* Enhancement: Contact Form - Added HTML tag selection option for Custom Title
* Enhancement: Advanced Menu - Added alpha channel for responsive Link Background and Link Background Hover color options
* Enhancement: Table - Added option choose first as header row in CSV import
* Enhancement: Animated Headline - Added div and p as HTML tags for headline
* Enhancement: Countdown - Added responsive option for block width
* Enhancement: Photo Gallery - Added option to center align last row
* Enhancement: Core - Added Header / Footer and Maintenance Mode toggle options in White Label settings
* Fix: Content Grid - Active pagination colors were not working when using FacetWP
* Fix: Content Grid - Layout broke when using dynamic filters and content type set to custom
* Fix: Advanced Tabs - Tab was showing as inactive on window resize
* Fix: Animated Headlines - Duplicate highlighted text issue when layout created with Beaver Themer
* Fix: Login Form - Added input width default in module to avoid theme dependency
* Fix: Photo Gallery - Load More button was showing even when the number of images is equal to the images per page
* Fix: Contact Form 7 - Removed default styling set in module for button
* Fix: InfoList - Full size Image icon was loading instead of selected one
* Fix: Contact Form - Added missing ID attributes of fields
* Fix: Advanced Menu - Incorrect horizontal spacing issue in preview
* Fix: Advanced Menu - Sub-menu desktop width was being applied to responsive element
* Fix: Smart Heading - Separator alignment issue on responsive devices
* Fix: Filterable Gallery - Filter padding field preview issue
* Fix: Image Hotspot - Tooltip was not working on touch devices when marker animation is active
* Fix: Pricing Table - Minor CSS issue
* Development: Content Grid - Added hook pp_cg_carousel_max_breakpoint to change maximum device breakpoint
* Development: Login Form - Added filter pp_login_form_logged_in_message to customize logged-in message

== 2.7.1 ==
Release date: June 11, 2019
* New: Added Login Form module
* New: Added option in PowerPack's admin settings to create custom Header / Footer for entire site
* Enhancement: Info Box - Added media buttons to content field
* Enhancement: Info Box - Added HTML tag selection for title prefix
* Enhancement: Content Grid - Added hook pp_cg_after_post_filters
* Enhancement: Pricing Table - Added option to adjust bottom spacing of dual pricing switch control
* Enhancement: Facebook Page - Added None as layout option to do not render any layout tabs in embedded page
* Enhancement: Maintenance Mode - Added compatibility for BB theme, GeneratePress, Genesis, Page Builder Framework, and Storefront theme
* Enhancement: Maintenance Mode - Added logic to clear BB's cache once enabling/disabling maintenance mode
* Enhancement: Core - Added admin notice if PowerPack detects Beaver Builder version less than 2.2
* Enhancement: Core - Added color field connections in all modules
* Fix: Info List - Title typography was not working for tags other than h3
* Fix: Smart Headings - Removed default colors to inherit them from active theme
* Fix: Modal Box - Added support for Image Carousel module
* Fix: Row templates were showing directly in UI panel without Row Templates group if white label setting field is empty

== 2.7.0.2 ==
Release date: June 3, 2019
* Fix: Info Box - Module was showing against the visibility settings when using equal height columns
* Fix: Hover Cards - Responsive width was not working
* Fix: Search Form - Toggle icon was not working for full screen search
* Fix: Info List - Title color was not working for HTML tags other than h3
* Fix: Announcement Bar - Close icon was not appearing
* Fix: Content Tiles - Responsive size and spacing issue
* Fix: Gallery - Pagination was not working with ACF field connection
* Fix: Core - Updated templates data URLs
* Development: Content Grid - Added $settings variable as another parameter to pp_cg_before_post_content and pp_cg_after_post_content hooks

== 2.7.0.1 ==
Release date: May 17, 2019
* Enhancement: Search Form - Added separate option for Toggle Size and Input Height for full screen layout
* Enhancement: Gravity Forms - Added button Custom Width option
* Enhancement: Maintenance Mode - Added compatibility for Astra theme
* Enhancement: Maintenance Mode - Added hook pp_maintenance_mode_before_render to trigger custom actions before rendering maintenance page
* Fix: Advanced Menu - Submenu link background and background hover color was not working in off-canvas menu
* Fix: Instagram Feed - Greyscale effect was not working properly
* Fix: Content Grid - PHP warning on pagination due to empty offset value
* Fix: Image Carousel - Module stopped working in Advanced Tabs module after last update of PowerPack

== 2.7.0 ==
Release date: May 14, 2019
* New: Image Hotspot module
* New: Image Scroll module
* New: Image Comparison module
* New: Maintenance Mode feature
* Enhancement: Table - Added CSV import feature
* Enhancement: Content Grid - Added CSS classes on post terms elements
* Enhancement: Image Carousel - Added support for BB's Tabs module
* Fix: Advanced Accordion - Content was rendering without line breaks when using field connection
* Fix: Hover Cards - Renamed clearfix class to prevent theme overrides
* Fix: Hover Cards 2 - Renamed clearfix class to prevent theme overrides
* Fix: Image - Removed default caption overlay background color
* Fix: Content Grid - Carousel breakpoints were different than set in global settings
* Fix: Smart Button - Forced background hover color to transparent if it is empty
* Fix: Content Tiles - Some typography settings were not applying on the title
* Fix: Logos Grid & Carousel - Grid layout was not appearing properly in Safari browser
* Fix: Core - Added condition to prevent Modernizer JS conflicts
* Fix: Core - Responsive unit field was not retaining value

== 2.6.10 ==
Release date: May 1, 2019
* New: Search Form module
* Enhancement: Logos Grid & Carousel - Added responsive options for Number of Items field
* Enhancement: Image Panels - Added lightbox option as link type
* Enhancement: Image Carousel - Added option to position slideshow thumbnail above or below
* Enhancement: Info Box - Added new layout option "Icon below Title"
* Enhancement: Image - Added container border hover color option
* Enhancement: Restaurant/Services Menu - Added tabindex option for menu items
* Enhancement: Content Grid - Added "Custom" as option to display custom content from post meta by field connection or shortcode
* Fix: Custom Grid - Post terms alignment related issue
* Fix: Content Grid - Carousel overflow box shadow cut-off issue
* Fix: Content Grid - Spacing was not working for Style-9 in carousel mode
* Fix: Table - PHP notice in CSS
* Fix: Advance Tabs - PHP notice in CSS
* Fix: Logos Grid & Carousel - PHP notice in CSS
* Fix: Hover Cards - Height field was not retaining values for medium and responsive breakpoint
* Fix: Advanced Menu - Off-canvas menu sluggish scroll issue in iOS
* Fix: Fancy Headings - Text clip was not working in Firefox browser
* Fix: Filterable Gallery - Added missing field connections

== 2.6.9.8 ==
Release date: April 18, 2019
* Enhancement: Photo Gallery - Added scroll pagination option
* Fix: Smart Banner - Responsive font size issue
* Fix: Advanced Tabs - Added support for Image Carousel module
* Fix: Logos Grid & Carousel - Padding and alignment issue after recent update of PowerPack

== 2.6.9.7 ==
Release date: April 8, 2019
* Enhancement: Social Icons - Added link nofollow option and rel="noopener" attribute for _blank target
* Enhancement: Image - Added link nofollow option and rel="noopener" attribute for _blank target
* Enhancement: Advanced Tabs - Added accessibility attributes
* Enhancement: Gravity Forms Styler - Added responsive options for button padding fields
* Enhancement: Advanced Tabs - Added option to change tab icon color
* Fix: Logos Grid & Carousel - Number of Columns option was not working as expected
* Fix: Content Grid - Scroll pagination was not working in respect of active filter
* Fix: Content Grid - Load More pagination was not working as expected when having multiple module instances on the same page
* Fix: Table - PHP warnings in CSS
* Fix: Advanced Tabs - Tabs title alignement was not working in typography setting
* Fix: Filterable Gallery - Filter by URL hash was not working
* Fix: InfoBox - Icon vertical alignment option was not working
* Fix: Row Extensions - Row Extensions were showing in row settings despite being unchecked in PowerPack admin settings
* Fix: Core - FontAwesome icons were not working after BB's latest update

== 2.6.9.6 ==
Release date: March 22, 2019
* Fix: Content Grid - Featured Image was not loading after updating PowerPack to 2.6.9.5

== 2.6.9.5 ==
Release date: March 22, 2019
* Fix: Content Tiles - Web accessibility issue due to empty link
* Fix: Content Grid - User added content was not showing on filtering the grid using AJAX filters in overrided module by theme
* Fix: Image Carousel - Images were not loading due to spaces in image file name
* Fix: Dual Button - Button hover transparent background issue

== 2.6.9.4 ==
Release date: March 14, 2019
* Fix: Filterable Gallery - Overlay background color field was not showing
* Fix: Instagram Feed - Responsive center alignment issue
* Fix: Timeline - Icon color was not working
* Fix: Timeline - Text color was not working
* Fix: Logos Grid & Columns - Medium and responsive columns setting was not working
* Fix: Gravity Forms - Database query when fetching forms list
* Fix: Hover Cards 2 - Medium and responsive columns setting was not working properly
* Fix: Modal Box - Increased width field maximum slider input value

== 2.6.9.3 ==
Release date: March 4, 2019
* Fix: Info Box - Icon border was not working in some cases after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Logos & Carousel - Number of Columns setting was not working for desktop after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Contact Form 7 - Button border and background hover color were not wroking after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Smart Button - Padding was not working after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Advanced Menu - Multiple full screen menu overlap issue
* Fix: Social Icons - Re-added Custom Title option that was somehow removed in previous update
* Fix: Image Panels - Last panel image shift down on hover in Safari browser
* Fix: Logos Grid & Carousel - PHP notice
* Fix: Advanced Tabs - Scroll to tab's content in vertical layout

== 2.6.9.2 ==
Release date: February 22, 2019
* Enhancement: Contact Form - Added hooks pp_contact_form_before_send, pp_contact_form_after_send
* Enhancement: Contact Form - Added shortcode support for Subject and Email field
* Fix: Subscribe Form - Button border hover color was not working after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Advanced Accordion - Incorrect content background color value after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Info Box - Icon border hover color was not working after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Advanced Tabs - Vertical layout offset issue when using URL parameter to switch tabs
* Fix: Advanced Tabs - Content auto closing issue on swipe in mobile devices
* Fix: Contact Form - Form submission fails when message field is set to be hidden
* Fix: WPForms - Button text color was not working
* Fix: Core - PowerPack's UI panel icons were not displaying correct color in dark mode
* Fix: Core - Expandable Row duplicate instance issue

== 2.6.9.1 ==
Release date: February 18, 2019
* Fix: Advanced Menu - Submenu link padding issue after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Hover Cards 2 - PHP notice after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Smart Heading - Text gradient was not working after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Image - Photo crop circle was not working after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Pricing Table - Button font-size was not working properly after updating PowerPack to 2.6.9
* Fix: Info Box - Added missing alpha channel in various background color options

== 2.6.9 ==
Release date: February 15, 2019
* Enhancement: Updated fields in all modules according to BB 2.2
* Enhancement: Social Icons - Added option to set custom title in HTML attribute of Custom Icon
* Enhancement: Content Grid - Added post link to the featured image when link type is set to button
* Enhancement: InfoList - Added HTML tag option for title
* Fix: Core - Removed column's gradient, round corners, and box shadow options as these are added in BB 2.2
* Fix: Core - Updated post schema markup to get logo image from default Customizer option if BB Theme is not active
* Fix: Core - Updated Row Overlay Style to work with BB 2.2.1
* Fix: Modal Box - Responsive position issue
* Fix: Modal Box - Slow query issue
* Fix: Modal Box - YouTube video was not playing on next load when close button is set out of the modal content
* Fix: Instagram Feed - Extra spacing issue
* Fix: Filterable Gallery - Layout was not rendering in Advanced Tabs and Accordion
* Fix: Advanced Menu - Full screen overlay responsive height issue in mobile browsers
* Fix: Content Grid - Offset was not working in Load More and Scroll pagination
* Fix: Content Grid - PHP notice
* Fix: Post Timeline - Connector was not showing sometimes due to CSS overrides
* Fix: Table - Odd and Even rows background color issue after sorting
* Fix: Smart Button - Removed additional "fa" CSS class from button icon
* Fix: Custom Grid - Scroll pagination was not working with FacetWP
* Fix: Filterable Gallery - PHP notice
* Fix: Flip Box - Added missing alt tag to image icon
* Fix: Line Separator - Added missing alt tag to image icon
* Fix: Restaurant Menu - Added missing alt tag to menu image

== 2.6.8.5 ==
Release date: January 9, 2019
* Enhancement: Updated PowerPack's row gradient and overlay effects to make them compatible with BB 2.2
* Enhancement: Moved additional PowerPack options in row settings in single tab
* Fix: Content Grid - Pagination double slashes issue on some server
* Fix: Content Grid - No message was showing when matching posts are not available in search results
* Fix: Image Carousel - Thumbnails were not working with slideshow fade and cube effect
* Fix: Custom Grid - Equal Heights issue when used as template in Advanced Tabs module
* Fix: Modal Box - Width computation issue on responsive devices

== 2.6.8.4 ==
Release date: December 27, 2018
* Enhancement: Added WP-CLI command for license activation and deactivation
* Enhancement: Added WP-CLI command to reset white label setting
* Enhancement: Added WP-CLI command to reset enabled templates
* Enhancement: Added field connection to form dropdown in various form styler modules
* Enhancement: Content Grid - Fallback image grabbed from post conent will now be resized as per the image size set in module settings
* Fix: Photo Gallery - Schema markup
* Fix: Photo Gallery - Custom image size issue
* Fix: Photo Gallery - Caption text was getting added to the title attribute
* Fix: Filterable Gallery - Field connection was not working for multiple photos
* Fix: Image Carousel - "Cube" effect was not working properly in responsive devices
* Fix: Image Carousel - Not working when used in Advanced Accordion
* Fix: Content Grid - Duplicate posts issue in carousel mode when there is only 1 post to display
* Fix: Content Grid - Posts were not showing on responsive devices when using style-9
* Fix: Content Grid - Load More and Scroll paginations were not working properly on category and author archive pages
* Fix: Content Grid - Events Calendar date and time was not displaying when using style-9
* Fix: Content Grid - Pods fields content was getting disappeared when using AJAX filters
* Fix: Content Grid - Exclude current post was not working if the post is added in "Match these..." filter
* Fix: Content Grid - SSL issue with schema markup URLs
* Fix: Advanced Accordion - JS error with on-page links
* Fix: Advanced Tabs - Posts wrap layout issue when using Content Grid as saved module
* Fix: Modal Box - "p" tags gets removed in translated version by WPML
* Fix: Modal Box - Extra spacing issue in responsive devices due to relative position added to body tag by Astra theme
* Fix: Content Tiles - Layout breaks when displaying other posts
* Fix: Instagram Feed - Duplicate feeds issue when using the module in footer layout created with Beaver Themer
* Fix: Icon List - Icon font was not rendering in Internet Explorer
* Fix: Animated Headline - Font family was not working for animated text
* Fix: Team - FontAwesome 5 icons were not rendering
* Fix: Core - License deactivation issue while there is a plugin update

== 2.6.8.3 ==
Release date: October 8, 2018
* Fix: Animated Headline - alignment issue
* Fix: Icon / Number List - Font issue in IE browser
* Fix: Instagram Feed - Font Awesome icons were not working

== 2.6.8.2 ==
Release date: October 2, 2018
* Fix: Content Grid - Post link was not working when using AJAX filters
* Fix: Instagram Feed - Carousel layout was not working after 2.6.8 update

== 2.6.8.1 ==
Release date: September 28, 2018
* Fix: Advanced Accordion - JS error

== 2.6.8 ==
Release date: September 27, 2018
* Enhancement: WPML - Added support for Custom Title and Custom Description fields in all form styler modules
* Enhancement: WPML - Added support for checkbox text field in Subscribe Form module
* Enhancement: Logo Grid & Carousel - Added option to control number of slides to move at a time
* Enhancement: Hover Cards 2 - Added option for title HTML tag
* Enhancement: Contact Form - Added button border styling options
* Enhancement: Contact Form - Added separate typography options for checkbox field
* Enhancement: Image Carousel - Added option to control number of slides to scroll at a time
* Enhancement: Image Carousel - Updated JS library to the latest version
* Enhancement: Image Carousel - Moved Effect option from Setting tab to General tab in module settings
* Enhancement: Subscribe Form - Added separate typography options for checkbox field
* Fix: Custom Grid - CSS was not compiling after updating to 2.6.7
* Fix: Image Carousel - Custom image size was not working
* Fix: Filterable Gallery - Custom image size was not working
* Fix: Advanced Menu - Extra spacing issue with menu item having sub-menu
* Fix: Advanced Menu - hide-heading CSS class was not working
* Fix: Advanced Menu - Sub menu toggle icon was not rotating back when clicking on another sub-menu toggle icon
* Fix: Info Box - Updated HTML markup to prevent duplicate issues with BB's inline editing
* Fix: Info Box - Removed empty containers when image or icon is not set
* Fix: Content Grid - Reverted posts per page option for carousel
* Fix: Content Grid - PHP error when using WooCommerce product post type on some servers
* Fix: Content Grid - Taxonomies were not being fetched sometimes in module settings
* Fix: Content Grid - Button link was sometimes referring to the page itself
* Fix: Content Grid - Load More pagination button was showing despite no more posts
* Fix: Advanced Tabs - Content Grid layout issue when using as a template inside a tab
* Fix: Advanced Accordion - Conflict with hash anchors
* Fix: Photo Gallery - Special characters were breaking HTML markup
* Fix: Modal Box - iframe was not loading after first trigger
* Fix: Smart Headings - alt tag was missing from image separator
* Fix: Flip Box - Double tap issue to flip the box in mobile devices
* Fix: Animated Headlines - Alignment issue with rotating animations
* Fix: Gravity Form - Raw HTML markup was rendering in WPML translation field
* Fix: Contact Form - Minor CSS issues
* Fix: Multiple categories were showing in BB's templates panel
* Fix: imagesloaded JS error due to changes in the latest release of Beaver Builder (v2.1.5.1)

== 2.6.7.2 ==
Release date: August 10, 2018
* Fix: Advanced Menu - Menu toggle button was not working on window resize after updating to 2.6.7
* Fix: White Label setting was not working for templates group name
* Fix: Custom Grid was throwing PHP error when used in Dashboard Welcome plugin in wp-admin
* Fix: Email icon missing from Social Icons module

== 2.6.7.1 ==
Release date: August 7, 2018
* Fix: Content Grid - Posts were not rendering as per column setting in module after updating to 2.6.7

== 2.6.7 ==
Release date: August 6, 2018
* Enhancement: Content Grid - Added a new layout as Style 9
* Enhancement: Content Grid - Added Load More button for pagination
* Enhancement: Content Grid - Added option for nofollow pagination links
* Enhancement: Content Grid - Added

, , and

tags support for title
* Enhancement: Photo Gallery - Added Load More button for pagination
* Enhancement: Facebook Button - Added alignment option
* Enhancement: Filterable Gallery - Added an option to set default active filter
* Enhancement: Filterable Gallery - Added an option to hide "All" filter button
* Enhancement: Pricing Table - Added an option to activate one of the dual pricing with URL hash parameter
* Enhancement: New actions added to post modules schema function - pp_post_before_schema_meta, pp_post_after_schema_meta
* Enhancement: New filters added to post modules schema function - pp_post_schema_meta_general, pp_post_schema_meta_publisher_image_url, pp_post_schema_meta_publisher, pp_post_schema_meta_author
* Fix: Content Grid - Order by meta value was not working with AJAX pagination
* Fix: Content Grid - Filters were not working for Main Query
* Fix: Team Member - WordPress and Flickr icons were not displaying
* Fix: Custom Grid - Featured Image shortcode was not working for image URL
* Fix: Advanced Menu - Empty containers left behind on window resize
* Fix: Timeline - Animation difference of left and right content
* Fix: Photo Gallery - Caption and description were failed to load if entered special character
* Fix: Photo Gallery - Framed overlay effect was not working
* Fix: Subscribe Form - Multiple subscribe forms on the same page were not working properly with responsive display setting
* Fix: Subscribe Form - Submission message was not displaying due to incorrect JS target
* Fix: Content Tiles - "Show other posts" was breaking HTML layout
* Fix: Pricing Table - Items were not showing on responsive devices when matrix layout is used
* Fix: Down Arrow - Appearing vertically middle when background overlay is set to the row
* Fix: Animated Headlines - Horizontal extra spacing issue in some animations on responsive devices
* Fix: PHP Fatal error due to deprecated file in Beaver Themer 1.2-beta.1

== 2.6.6.1 ==
Release date: July 17, 2018
* Enhancement: Modal Box - Added modal box ID reference in Settings tab of the module settings
* Enhancement: Gravity Forms - Added Radio & Checkbox input label font size option
* Fix: Content Grid - Total posts count was not working for AJAX filter based pagination
* Fix: Content Grid - Responsive columns were not working in carousel mode
* Fix: Advanced Menu - Toggle button alignment was not working after updating to 2.6.6
* Fix: Advanced Menu - Active color was not working for Submenu toggle indicator
* Fix: Smart Headings - Separator alignment was not working on responsive devices
* Fix: PHP notice due to templates library API logic

== 2.6.6 ==
Release date: July 4, 2018
* Enhancement: Core - Added filter pp_load_modules_in_admin to disable modules in WP admin
* Enhancement: Advanced Tabs - Added option to retain active tab as closed on responsive devices
* Enhancement: Content Grid - Added option to make the filter toggle available across all devices
* Enhancement: Content Grid - Renamed Transition Speed to Autoplay Timeout in Carousel
* Enhancement: Content Grid - Added Slides Speed option control speed of slides in Carousel
* Enhancement: Advanced Menu - Replaced SVG menu icon with CSS icon and added thickness option
* Enhancement: 3D Slider - Added option to control image size for lightbox
* Enhancement: 3D Slider - Added option to display caption in lightbox
* Enhancement: Image Carousel - Added option to control image size for lightbox
* Enhancement: Image Carousel - Added option to display caption in lightbox
* Enhancement: Photo Gallery - Added option to display caption in lightbox
* Enhancement: Filterable Gallery - Added option to display caption in lightbox
* Enhancement: Instagram Feed - Added option to link images to open in Instagram
* Enhancement: Content Tiles - Added option to set custom number of posts for rest of the layout
* Enhancement: Content Tiles - Added query source option to select between Main Query or Custom Query or ACF Relationship
* Enhancement: Content Tiles - Added offset setting
* Enhancement: Content Tiles - Added option to set custom fallback image
* Enhancement: Content Tiles - Moved meta options from Content tab to Settings tab
* Enhancement: Content Tiles - Added hooks pp_content_tiles_settings, pp_content_tiles_settings_before_form, pp_content_tiles_settings_after_form
* Enhancement: Tastimonials - Added sorting option
* Fix: Content Grid - Some shortcodes were not working in post content with Dynamic/AJAX filters
* Fix: Content Grid - Custom Layout was reverting to default layout when using Dynamic/AJAX filters
* Fix: Content Grid - Timing issue in Carousel mode
* Fix: Content Grid - Missing alt tag on featured image
* Fix: Content Grid - Equal Heights issue with Carousel
* Fix: Animated Headlines - Apostrophe in text was causing JS error
* Fix: Animated Headlines - Highlight animation was not working when rotating text field is left empty
* Fix: 3D Slider - z-index issue with Advanced Menu in Safari browser
* Fix: Advanced Menu - Responsive breakpoint issue
* Fix: Advanced Menu - Jumping behavior for full-screen menu in Windows
* Fix: Filterable Gallery - Caption was not showing in lightbox when caption setting is set to "On Hover"
* Fix: Filterable Gallery - Link Target field was showing even if the Click Action is set to "None"
* Fix: Hover Cards 2 - Missing alt tag
* Fix: Flip Box - Extra height issue due to margin of the image
* Fix: Content Tiles - Deprecated hooks pp_tiles_loop_settings, pp_tiles_loop_settings_before_form, pp_tiles_loop_settings_after_form

== 2.6.5 ==
Release date: June 12, 2018
* Enhancement: Social Icons - Added schema markup and alternate text for ADA compliance
* Fix: Social Icons - FontAwesome compatibility issue
* Fix: Advanced Menu - PHP warning due to undefined variable in frontend.css.php
* Fix: Content Grid - use media CSS breakpoints from global settings instead of custom breakpoints
* Fix: Advanced Accordion - duplicate WP_Query issue
* Fix: Advanced Tabs - duplicate WP_Query issue

== 2.6.4 ==
Release date: June 6, 2018
* Enhancement: Added Font Awesome 5 support in all modules
* Enhancement: Content Grid - added option to customize No Posts Found message
* Enhancement: Content Grid - moved pagination type field to pagination tab
* Enhancement: Info Box - added Icon alignment option for layout 3 and 4
* Enhancement: Contact Form - added hook pp_contact_form_from_name to filter from name
* Fix: Content Grid - custom featured image set in module was not working sometimes
* Fix: Photo Gallery - images were not hiding properly when using justified gallery with last row hide option
* Fix: Contact Form - character encoding issues in email from name and body
* Fix: Flip Box - button was not clickable in IE 11
* Fix: Announcement Bar - extra spacing between content and header when header layout set as fixed in BB theme

== 2.6.3.1 ==
Release date: May 25, 2018
* Fix: Announcement Bar - JS error due to cookie introduced in 2.6.3

== 2.6.3 ==
Release date: May 24, 2018
* Enhancement: Content Grid - added "Custom" Layout option to build Custom Layouts
* Enhancement: Facebook modules - added Multisite App ID support for each sub-site in integration settings
* Enhancement: Announcement Bar - added Cookie settings
* Enhancement: Info Box - added nofollow option for link/button
* Enhancement: Image Carousel - added thumbnail size option
* Enhancement: Info List - added missing alt tag markup
* Enhancement: Info List - changed max length of icon size setting field from 2 to 3
* Enhancement: Subscribe Form - added checkbox text color option
* Fix: Content Grid - post type reset issue in custom query when using the module on CPT archive or singular templates built with Beaver Themer
* Fix: Info Box - issue with Icon at Right layout
* Fix: Countdown - JS conflict with SportsPress plugin
* Fix: Contact Form - checkbox field width issue when Inline layout is set
* Fix: Subscribe Form - checkbox field width issue

== 2.6.2 ==
Release date: May 15, 2018
* Enhancement: Subscribe Form - added Notification Subject option and minor module setting form enhancements
* Enhancement: Animated Headlines - added selection text and background color options for Typing animation
* Enhancement: White Label - added URL parameter "pp_reset_wl_plugin" to clear "Hide Plugin" settings (http://example.com/wp-admin/?pp_reset_wl_plugin)
* Fix: Subscribe Form - form submission issues with GDPR checkbox
* Fix: Photo Gallery - layout issue when using the module in expandable row
* Fix: Filterable Gallery - layout issue when using the module in expandable row
* Fix: Image Carousel - layout issue when using the module in expandable row
* Fix: Content Grid - layout issue when using the module in expandable row

== 2.6.1 ==
Release date: May 8, 2018
* Enhancement: Content Grid - Button styling options will work The Events Calendar RSVP button
* Fix: Dot / One Page Navigation - incorrect alignment for left position
* Fix: Content Grid - PHP error when building archive layout using Beaver Themer
* Fix: Content Grid - Dynamic / AJAX filters were not working on custom post type archive layout built with Beaver Themer
* Fix: Post Timeline - Content cut-off issue
* Fix: Countdown - Colon separator was not appearing vertically center to the digits
* Fix: Restaurant Menu - extra spacing issue in menu items when price is hidden or not set
* Fix: License re-activation issues

== 2.6.0 ==
Release date: May 3, 2018
* New: Countdown module
* New: Twitter Embedded Tweet module
* New: Twitter Embedded Grid module
* New: Twitter Embedded Timeline module
* New: Twitter Buttons module
* New: Header and Footer templates
* Enhancement: Image Module - Added responsive alignment option
* Enhancement: Info Box - Added responsive alignment option
* Enhancement: Pricing Table - Moved Items section to top under Items Box tab
* Enhancement: Pricing Table - Added CSS classes to pricing table items
* Enhancement: Content Grid - Added support for The Events Calendar
* Enhancement: Content Grid - Added option to show or hide the post title
* Enhancement: Content Grid - Added CSS class "pp-post-meta-term" to terms elements in post meta
* Enhancement: Advanced Menu - Added option for hamburger icon responsive alignment
* Enhancement: Updated fancybox library to the latest version
* Enhancement: Minor enhancements in Templates Library
* Fix: Advanced Menu - Builder layout failed to load due to empty breakpoint fields in global settings
* Fix: Photo Gallery - Conflict with easy-fancybox plugin
* Fix: Photo Gallery - Thumbnail were not appearing in lightbox by default when show thumbnail option set to true
* Fix: Filterable Gallery - Shortcode output in caption when lightbox is open
* Fix: Info Box - alignment issues
* Fix: Modal Box - Multiple modal box on the same page were causing some issues
* Fix: Content Grid - PHP errors when changing post type but filter setting returns taxonomy of previous post type
* Fix: Content Grid - has_post_thumbnail function was returning true when no feature image is set
* Fix: Subscribe Form - Checkbox field was not being rendered properly when using inline or compact layout
* Fix: Facebook App ID setting was interfering with license activation

== 2.5.2 ==
Release date: April 11, 2018
* Enhancement: Photo Gallery - Upgraded to Fancybox v3
* Enhancement: Smart Heading - Added Text Shadow option for Title
* Enhancement: Smart Heading - Added Gradient Color option for Title
* Enhancement: Image Carousel - Added alpha channel for Arrow background color field
* Enhancement: Facebook Page - Added option for width
* Enhancement: Facebook Comments - Added option for width
* Enhancement: Subscribe Form - Added option to display a checkbox for GDPR compliance
* Enhancement: Contact Form - Added option to display a checkbox for GDPR compliance
* Enhancement: Restaurant Menu - Added field connections for Price & Unit fields
* Enhancement: Info Box - Added hook pp_infobox_layout_path for custom layout
* Fix: Content Grid - Missing first post when used with Beaver Themer for Archive Layouts
* Fix: Info Box - Icon alignment issue
* Fix: Image Carousel - Large thumbnail image sizes
* Fix: Image Carousel - Extra padding when pagination is disabled
* Fix: Modal Box - Empty width field causing JS error
* Fix: Content Tiles - Broken HTML markup when the number of posts on the front end was less than the number of posts in tile layout
* Fix: Content Tiles - PHP notice due to new image size options
* Fix: 3D Slider - Magnific Popup CSS conflict with other plugins using MFP
* Fix: Filterable Gallery - Magnific Popup CSS conflict with other plugins using MFP
* Fix: Smart Button - Responsive typography settings
* Fix: Facebook Modules - SDK error
* Fix: Facebook Embed - PHP notice due to undefined variable
* Fix: Restaurant Menu - Incorrect positioning of the module when Page Builder was active
* Fix: Filterable Gallery - Filter via URL not working with some caching plugins
* Fix: Smart Headings - Use responsive breakpoints from BB settings
* Fix: Smart Banner - Animation not working on mobile devices
* Fix: Advanced Tabs - Label styling issues
* Fix: PHP Error when using "Add New" option for Saved Modules in Builder admin
* Fix: Templates Library was not working sometimes due to server configuration

== 2.5.1 ==
Release date: March 23, 2018
* Enhancement: Hover Cards - Added options for Title & Description Hover colors
* Enhancement: Advanced Accordion - Added functionality to allow on-page links to open an Accordion element
* Enhancement: Advanced Tabs - Added functionality to allow on-page links to open a Tab.
* Enhancement: Content Grid - Added support for ACF Relationship fields.
* Enhancement: Filterable Gallery - Added support for activating the filters via URL.

== 2.5.0 ==
Release date: March 22, 2018
* New: Facebook Page Feed module
* New: Facebook Comments module
* New: Facebook Embed module
* New: Facebook Button module
* Enhancement: Instagram Feed - Added feed by hashtag as option
* Enhancement: Instagram Feed - Added field connections
* Enhancement: Instagram Feed - Added grid options (Masonry and Square)
* Enhancement: Pricing Table - Added dual pricing options
* Enhancement: Content Grid - Filter will now also works with URL parameter, for eg. http://yourdomain.com/#web-services
* Enhancement: Content Grid - Added box border position option (top, left, bottom, right)
* Enhancement: Content Grid - Added option to upload or hide custom fallback image if feature image is not present in the post
* Enhancement: Social Icons - Added field connections for URLs
* Enhancement: Content Tiles - Added image size options for large and small tiles
* Enhancement: 3D Slider - Added lightbox functionality
* Enhancement: Advanced Menu - Added alpha property to sub-menu background color fields
* Enhancement: Advanced Menu - Off-canvas menu will be closable now on link click when using it on a one-page website
* Enhancement: Hover Cards 2 - Added field connection to background image
* Fix: Advanced Menu - Submenu alignment issue when a custom width is set
* Fix: Image Carousel - Removed incorrect counter from lightbox popup
* Fix: Content Grid - Fixed equal height issue when filtering the posts using dynamic (AJAX) filters
* Fix: Content Grid - Fixed infinite scroll was not working when using dynamic (AJAX) filters
* Fix: Smart Headings - "none" value was set in text transform field by default introduced in 2.4.0
* Fix: Social Icons - CSS conflicts with WPBF theme

== 2.4.0.1 ==
Release date: March 5, 2018
* Fix: Hover Cards 2 link was not working after updating plugin to 2.4.0

== 2.4.0 ==
Release date: March 1, 2018
* New: Added Instagram Feed module
* Enhancement: Smart Headings - Added text transform option
* Enhancement: Smart Headings - Added alpha option for transparent headings
* Enhancement: Post Timeline - Added HTML tag option for titles
* Enhancement: Advanced Accordion - Added Custom ID Prefix field to open accordion item by URL
* Enhancement: Subscribe Form - Added a field to output footer text/links
* Enhancement: Hover Cards 2 - Added background hover color option
* Enhancement: Filterable Gallery - Added responsive filter toggle styling options
* Enhancement: Advanced Menu - Added submenu min-width option
* Enhancement: Added an option in White Label settings to remove link from license key description
* Enhancement: Added plugin admin label as suffix in module category name to avoid mixing in the same categories used by other developers
* Fix: Content Grid - query reset issue when using dynamic filters and posts were restricted to specific category/tags
* Fix: Content Grid - title font was not working due to CSS was being overridden by theme
* Fix: Testimonials - JS issue due to empty slide width field
* Fix: Custom Grid - Pagination color style was not working
* Fix: Smart Banners - Title was visible before animation
* Fix: Advanced Accordion - double tap was required to open the first accordion item in responsive devices
* Fix: Logos Grid & Carousel - alt tags were missing when logo title is not provided
* Fix: Logos Grid & Carousel - IE issue
* Fix: Team Member - Broken layout issue
* Fix: Hover Cards 2 - iOS Safari issue
* Fix: Info List - Icon styling was being overridden by theme or another CSS
* Fix: Subscribe Form - border issue in responsive mode
* Fix: Smart Button - responsive font size and line height issue
* Fix: Dual Button - responsive font size and line height issue
* Fix: Pricing Table - responsive font size and line height issue
* Fix: Advanced Tabs - responsive font size and line height issue
* Fix: Hover Cards 2 - responsive font size and line height issue
* Fix: Business Hours - responsive font size and line height issue
* Fix: Content Tiles - responsive font size and line height issue
* Fix: Table - responsive font size and line height issue
* Fix: Ninja Forms - responsive font size and line height issue
* Fix: Removed extra customizer presets

== 2.3.1.1 ==
Release date: January 30, 2018
* Fix: Ninja Forms CSS issue that was breaking layout

== 2.3.1 ==
Release date: January 18, 2017
* Enhancement: Added an option to select large or full-size image for lightbox in Gallery Modules
* Enhancement: Added option to set number of Posts in Post Timeline module
* Fix: White Label settings not working for Post Timeline module
* Fix: Modal Box was rendering repeatedly with exit intent settings while editing the page in builder
* Fix: Row text color setting was overriding Modal Box button color
* Fix: Content Gird filters, column spacing, and carousel were not working in IE due to JS error
* Fix: Dynamic (AJAX) filters were not working for Tags in Content Grid module
* Fix: "Filter Type" field was visible incorrectly in Content Grid module.
* Fix: Masonry re-layout issue in Content Grid module
* Fix: Right spacing issue in Hover Cards 2
* Fix: CSS Class field was not showing in Subscribe Forms module settings
* Fix: Disabled WP Rocket's Lazy Load for images in Content Grid, Logo Grid & Carousel, Gallery, and Filterable Gallery modules
* Fix: Declared jQuery dependency in Table module JS
* Fix: Border radius was not working properly in Hover Cards 2 module
* Fix: PowerPack was not working when Beaver Builder plugin had a different name than the default bb-plugin.
* Fix: Styling issues in Ninja Forms due to outdated CSS classes
* Fix: Minor CSS issues in Testimonials module
* Fix: Field connection was not working for Modal Box button
* Fix: JS error due to empty custom breakpoint field in Advanced Menu module

== 2.3.0 ==
Release date: December 22, 2017
* New: Post Timeline module
* Enhancement: Added AJAX filter option in Content Grid module
* Enhancement: Added custom link target option in 3D Slider module
* Enhancement: Added field connections in Animated Headline module
* Enhancement: Added Submenu spacing option in Advanced Menu module
* Enhancement: Added submenu container background color option in Advanced Menu module
* Enhancement: Added field onnections for button in Modal Box module
* Enhancement: Added day range selection option in Business Hours module
* Enhancement: Added file upload input styling options in Gravity Forms and Caldera Forms module
* Enhancement: Added reCAPTCHA settings in Contact Form module
* Enhancement: Added option to collapse items by default on responsive devices in Advanced Accordion module
* Enhancement: Added unique CSS class for category elements in HTML markup of Content Tiles module
* Enhancement: Entire block will now be clickable instead of logo image in Logo Grid & Carousel module
* Enhancement: Removed mode selection from row templates admin screen
* Fix: Hover Cards were not showing on responsive devices when background type is set to color in Hover Cards 2 module
* Fix: Responsive issue in Advanced Menu module when type is set to default
* Fix: Parent menu toggle icon was being reversed on collapsing its submenu in Advanced Menu module
* Fix: Minor CSS issue in Formidable Forms module
* Fix: Added option to remove icon in Timeline module
* Fix: Schema markup in Business Hours module
* Fix: Parent link hover colors was not working when hovering its submenu in Advanced Menu module
* Fix: Title and content rendering issue due to CSS classes were being updated in Ninja Forms core plugin
* Fix: Z-index issue of off-canvas menu in Advanced Menu module
* Fix: Equal Height was not working sometimes for carousel layout in Content Grid module
* Fix: Live preview was not working for description typography fields in Smart Heading module
* Fix: JS error in Filterable Gallery module
* Fix: JS error due to empty value in Gallery module
* Fix: PHP warning in CSS of Image Carousel module

== 2.2.0.1 ==
Release date: November 30, 2017
* Fix: Z-index issue in Formidable Forms module
* Fix: Field connection in Gallery module to work with multiple photos

== 2.2.0 ==
Release date: November 29, 2017
* New: Added Image Carousel module
* Enhancement: Added justified gallery option in Photo Gallery
* Enhancement: Added a field to toggle animation loop for Highlighted effects in Animated Headlines module
* Enhancement: Added links to taxonomy terms in Content Grid module
* Enhancement: Added Link No Follow option in Smart Button module
* Enhancement: Added Link No Follow option in Dual Button module
* Enhancement: Added margin-bottom option for sections in Gravity Forms module
* Enhancement: Added typography options for section labels in Gravity Forms module
* Enhancement: Added toggle for enable/disable heading link in Smart Headings module
* Enhancement: Added responsive filter dropdown option in Content Grid module
* Fix: Hover Cards 2 opacity issue
* Fix: Stacked heading style was not working in Smart Headings module
* Fix: Equal height was not working when using filters in Content Grid module

== 2.1.2 ==
Release date: November 17, 2017
* Enhancement: Added Image Maximum Width field in Hover Cards 2 module to adjust image size manually
* Fix: Font Size and Line Height were not working for responsive devices in Animated Headlines module
* Fix: PHP error in panel functions that was breaking BB 2.0 settings
* Fix: Fix Hover Cards 2 images were resized after updating to 1.6.0

== 2.1.0 ==
Release date: November 15, 2017
* New: Animated Headlines module
* Enhancement: Added alt tag for images in Testimonial module
* Enhancement: Added responsive toggle for filters in Filterable Gallery module
* Enhancement: Added Custom Icon option to icon dropdown field in Social Icons module
* Enhancement: Added Custom Photo Size option in Image module
* Enhancement: Added Hover Overlay Margin option in Image module
* Enhancement: Added Minimum and Maximum height/width options in Hover Cards 2 module
* Fix: Filterable Gallery filter issues due to special characters in labels

== 2.0.3 ==
Release date: November 9, 2017
* Fix: Content Grid equal height issue in Safari
* Fix: Caption was appearing twice in Filterable Gallery module
* Fix: Subscribe Form settings were not loading in Beaver Builder 2.0
* Fix: Fatal error with Beaver Builder 2.0 on some servers

== 2.0.2 ==
Release date: November 7, 2017
* New: WPML integration

== 2.0.1 ==
Release date: November 3, 2017
* Fix: Custom color fields in module settings
* Fix: Removed Quick Preview option since it's no longer required in Beaver Builder 2.0
* Fix: Removed Panel Search option since it's no longer required in Beaver Builder 2.0

== 2.0 ==
Release date: November 2, 2017
* Initial release
* PowerPack 2.0 for Beaver Builder 2.0 is available only through “My Account” download area on the website. Automatic updates for PowerPack 1.x users will be available in coming days.
Tải Miễn Phí PowerPack for Beaver Builder v2.24.1 – Addons for Beaver Builder :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

    © 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress