PointFinder v2.0.2 – Directory & Listing WordPress Theme


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

Related Posts
1 of 304

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

PointFinder được thiết kế để cho phép bạn tạo một trang web danh sách & thư mục như bạn muốn. Bạn có thể tạo hệ thống tùy chỉnh của riêng mình trong vòng vài phút nhờ vào các trường và hệ thống tìm kiếm có thể tùy chỉnh của nó. Point Finder cung cấp cho bạn nhiều quyền kiểm soát đối với Google Map và nó là duy nhất với các tính năng vượt trội. Các trang web bạn có thể tạo bằng Point Finder chỉ bị giới hạn bởi trí tưởng tượng của bạn…

Link Demo : https://themeforest.net/item/point-finder-directory-wordpress-theme/10298703

Tính năng theme PointFinder :

 • Thiết lập nhanh: Bạn có thể thực hiện thiết lập theme của mình trong vài phút. Hơn nữa, bạn có thể chọn bất kỳ trang web demo nào của chúng tôi và tạo nó giống hệt nhau.
 • Tài liệu nâng cao: Bạn có thể truy cập tất cả thông tin về Trình tìm điểm bằng tài liệu trợ giúp của chúng tôi. Bạn có thể xem lại tài liệu dễ hiểu của chúng tôi với mô tả thiết lập từng bước trực tuyến.
 • Vị trí địa lý của Google Map: Chúng tôi đã sử dụng tính năng Định vị địa lý của Google Map trong Công cụ tìm điểm với khả năng tốt nhất của chúng tôi. Bạn có thể xác định vị trí của khách truy cập và dễ dàng hiển thị các thuộc tính hoặc mục của bạn trong khoảng cách cụ thể.
 • Tạo kiểu cho Google Map: Bạn có thể tạo bản đồ được cá nhân hóa trên Google Map cho Trình tìm điểm bằng cách tạo kiểu. Bạn có thể tìm thông tin chi tiết về cách thực hiện điều đó từ tài liệu trợ giúp của chúng tôi.
 • Google Map Cluster: Bạn có thể nhóm các điểm cụm đông đúc với tính năng Google Map Cluster và điều chỉnh các đặc điểm của các nhóm này bằng bảng quản trị.
 • Điểm có thể tùy chỉnh: Bạn có thể tạo điểm của mình một cách dễ dàng mà không cần thực hiện bất kỳ tải lên nào, cho danh mục hoặc cho từng mục, nhờ tính năng Cấu hình điểm tùy chỉnh mà chúng tôi cung cấp cho bạn.
 • Nhiều điểm: Bạn có thể dễ dàng thêm với hệ thống này đã được tạo cho nhiều mục nằm ở cùng một địa chỉ và hiển thị cho khách truy cập của bạn tất cả chúng.
 • Thông tin có thể tùy chỉnh Windows: Bạn có thể tùy chỉnh các cửa sổ thông tin mở ra khi bạn nhấp vào các điểm có tính năng này. Bạn có thể điều chỉnh màu sắc, kích thước và nội dung của chúng theo ý muốn từ bảng quản trị.
 • Tính năng của Ajax: Bạn có thể thực hiện các lựa chọn khác nhau trong các hệ thống có nhiều điểm nhờ cơ sở hạ tầng AJAX của Point Finder. Ví dụ: bạn có thể đảm bảo rằng chỉ những điểm đang được hiển thị mới được tải và những điểm này được tăng lên khi thay đổi khu vực. Tải khi bạn phóng to hoặc thu nhỏ bản đồ của mình là một tính năng khác mà bạn có thể sử dụng trong phần này.
 • Hệ thống Mẫu Thư: Bạn có thể tùy chỉnh nhiều e-mail được gửi đến người dùng của bạn và quản trị viên với hệ thống thư Point Finder. Bạn có thể định cấu hình cơ sở hạ tầng SMTP từ hệ thống này và thay đổi nhiều tính năng, chẳng hạn như màu sắc của theme email ..
 • Hệ thống tải lên giao diện người dùng: Bạn có thể đảm bảo khách truy cập tải lên trang web của bạn bằng hệ thống này. Bạn có thể cho phép họ tải lên miễn phí hoặc bạn có thể xác định giá cho mỗi mặt hàng. Bạn có thể đặt giá bổ sung trong danh sách đặc biệt với tính năng Điểm nổi bật.
 • Hệ thống đăng nhập xã hội: Bạn có thể đảm bảo rằng người dùng muốn đăng ký vào trang web của bạn thực hiện việc này một cách dễ dàng thông qua Facebook và Twitter. Bạn cũng có thể hỗ trợ họ đăng nhập bằng phương pháp này.
 • Paypal Định kỳ và Thanh toán Trực tiếp: Nhờ hệ thống Point Finder được tích hợp hoàn toàn với Paypal, bạn có thể cho phép khách truy cập của mình chọn các tùy chọn Paypal Định kỳ hoặc Thanh toán Trực tiếp Paypal khi tải lên các mục của họ. Ngoài ra, bạn cũng có thể chạy hệ thống của mình với tùy chọn chuyển khoản ngân hàng và chế độ thanh toán ngoại tuyến.
 • Hệ thống IPN của Paypal: Bạn có thể để lại việc theo dõi các quy trình như hủy bỏ và dừng thỏa thuận trong hệ thống Thanh toán định kỳ tới IPN của Trình tìm điểm. Trong những trường hợp như vậy, nó sẽ tạo ra những thay đổi tức thời trong hệ thống, giúp bạn tiết kiệm rất nhiều công việc.
 • Hệ thống theo dõi đơn hàng: Point Finder theo dõi mọi khoản thanh toán đến hạn và trình bày cho bạn một báo cáo chi tiết. Bạn có thể theo dõi các khoản thanh toán và quy trình cho bất kỳ mặt hàng nào mà người dùng của bạn đã tải lên hệ thống của bạn.
 • Visual Composer Page Builder: Bạn có thể sử dụng các phần tử Visual Composer hiện có và các phím tắt đặc biệt của Point Finder được chúng tôi thêm vào nhờ theme của chúng tôi sử dụng phiên bản mới nhất của Visual composer. Với điều này, bạn có thể tạo các trang của mình mà không cần viết bất kỳ dòng nào chỉ bằng cách nhấp và kéo bằng chuột. Bạn có thể sử dụng các phím tắt mà chúng tôi đã tạo cho bạn trước đó với Templatera, là một plugin Visual Composer và đi kèm với theme của chúng tôi.
 • Bố cục đáp ứng: Point Finder hoàn toàn tương thích với điện thoại di động và bạn có thể chạy nó trên mọi thiết bị vì nó hoàn toàn tương thích với IOS, Android và các hệ thống điện thoại thông minh khác.
 • Revolution Slider: Với tiện ích bổ sung tuyệt vời này đi kèm với Point Finder, bạn có thể tạo các thanh trượt theo ý muốn.
 • Chi tiết mặt hàng có thể tùy chỉnh: Bạn có thể tạo các trường thông tin mà bạn muốn trong chi tiết mặt hàng của mình với Trình tìm điểm. Không phụ thuộc vào các trường đã xác định trước đó và viết bất kỳ dòng mã nào, bạn có thể tạo nội dung phong phú bằng tính năng nhấp và kéo.
 • Khu vực tìm kiếm có thể tùy chỉnh: Bạn có thể tìm kiếm bất kỳ tiêu chí nào trong cả bản đồ và tìm kiếm Widget bằng Point Finder. Bạn có thể đối sánh tiêu chí tìm kiếm với bất kỳ Trường tùy chỉnh nào mà bạn nhập và tạo hệ thống tìm kiếm hoàn toàn do bạn tùy chỉnh.
 • Google reCaptcha: Bạn có thể sử dụng tính năng này trong tất cả các trường có sẵn trong Point Finder. Phiên bản mới nhất của reCaptcha được tích hợp đầy đủ với theme của chúng tôi.
 • Hệ thống đánh giá: Bạn có thể kích hoạt hệ thống đánh giá cho các mặt hàng của mình mà không cần sử dụng bất kỳ plugin bổ sung nào. Bạn có thể tạo hệ thống đánh giá của riêng mình với tùy chọn bỏ phiếu riêng biệt cho bất kỳ số lượng tiêu chí nào bạn thích.
 • Tiện ích tùy chỉnh: Bạn có thể liệt kê các mục mới nhất hoặc các mục nổi bật một cách dễ dàng với các Tiện ích đặc biệt mà chúng tôi thiết kế cho bạn. Bạn có thể thực hiện tìm kiếm trong trang hoặc thêm các tweet của mình từ Twitter một cách dễ dàng.
 • Hệ thống yêu thích: Bạn có thể cho phép khách truy cập thêm các mục họ thích vào mục yêu thích của họ bằng hệ thống này.
 • Hệ thống xác nhận quyền sở hữu / Báo cáo danh sách: Bạn có thể tạo hệ thống xác nhận quyền sở hữu cho các mục mà bạn và khách truy cập của bạn đã tải lên và lấy ý kiến ​​từ những người dùng truy cập trang web của bạn.
 • Chủ đề con: Bạn có thể thực hiện các thay đổi lập trình trên theme một cách dễ dàng với tính năng này và bạn có thể lưu bất kỳ thay đổi nào bạn thực hiện trong theme của mình trong tương lai.
 • Tùy chọn theme nâng cao: Trong khi thiết kế Point Finder, chúng tôi đã chuẩn bị các Bảng tùy chọn mà bạn có thể sử dụng để tùy chỉnh mọi chi tiết có thể và bạn có thể sử dụng nó để kiểm tra tất cả các điểm trong trang web của mình. Bạn có thể giải quyết tất cả các câu hỏi và vấn đề của mình bằng tài liệu bảng chi tiết.
 • Tiêu đề trang có thể tùy chỉnh: Bạn có thể tạo tiêu đề riêng cho mỗi trang hoặc tạo một tiêu đề cho tất cả các trang.
 • Hỗ trợ WPML: Point Finder cho bạn cơ hội sử dụng trang web của mình với nhiều tùy chọn ngôn ngữ nhờ hỗ trợ WPML. Như bạn có thể thấy từ tài liệu trợ giúp trực tuyến, bạn có thể dễ dàng dịch tất cả các từ trong trang web của mình sang bất kỳ ngôn ngữ nào bạn thích.
 • Bản địa hóa: Bạn có thể dịch theme của mình sang ngôn ngữ của riêng bạn với cơ sở hạ tầng Bản địa hóa WordPress.
 • Tương thích với plugin dsiIDX: Bạn có thể đảm bảo tích hợp dễ dàng với plugin do Diverse Solutions cung cấp nhờ hệ thống tương thích hoàn toàn của chúng tôi.
 • Tương thích bbpress: Bạn có thể sử dụng plugin này mà không cần thực hiện bất kỳ cấu hình nào và tạo diễn đàn của bạn một cách dễ dàng.
 • RTL được hỗ trợ một phần.
 • Hỗ trợ thanh toán bằng sọc

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download PointFinder v2.0.2 – Directory & Listing WordPress Theme nulled changelog
Update v2.0 & Core Plugin v1.2.1 – 21 March 2021

+ Elementor Page Builder Support was added.
+ Elementor > PointFinder Elements added.
+ Redux Framework v4.x support was added.
+ ACF Plugin support added.
+ PF Search (Mini search) Advanced search option added.
+ Paypal API and IPN documentation updated.
+ Stripe Payment API and documentation updated to the latest version
+ 2Checkout payment system API and documentation updated.
+ Quick Setup section updated.
+ The purchase code registration gate was added. You must insert your theme purchase key to continue to update the theme and included plugins.
+ Options Panel > Frontend Upload System > Upload Page Settings;
– Added Listing Type Selector Style checkbox/dropdown option
– Added Description TinyMCE Editor on/off function.
added.
+ Options Panel > Grid Settings > Listing Card Image Settings
– Added Hide All Images option
– Added Hide Not Found Images option
added.
+ Options Panel > Page Defaults
– Body: Selectbox Hover BG Color
– Body: Selectbox Hover Text Color
added.
+ Options Panel > Search Results Page > Half Map Page
– Search Field column option added.
+ Options Panel > Category Page > Half Map Page
– Search Field column option added.
+ FontAwesome icon library updated to the latest version.
+ All page edit options updated.
+ Post New Point button settings added to page options.
+ System Status tab added to the Point Finder admin dashboard menu.
+ WordPress Dashboard PointFinder widgets removed, and information moved to the system status section.
+ The full-width menu problem was solved.
+ Default column number problem solved .
+ Custom point Style problem solved.
+ Custom Tab auto space problem solved.
+ Mapbox API is updated.
+ Frontend Dashboard customization problems solved.
+ Submit New Listing form image system language problem solved.
+ Youtube privacy links added an embed URL fix applied.
+ Fontawesome icon problem solved.
+ Default post order problem solved.
+ Social Login Error while creating a new account
+ Event start and end date-time problem solved on the grid.
+ Google IP Restricted key option was removed. Now the system only using one map API key.
+ Mobile membership buttons are added to the menu.
+ Enable/Disable option added to the Options Panel > General section to control the “Terms and Conditions” checkbox.
+ The frontendPM header title problem was solved.- Report Ticket
+ Submit New Listing Page featured listing problem solved.
+ Options panel > Frontend Upload System > Uploaded Item Settings > Renew Listing Post Date & Renew Listing Post Date on Featured Listing Update options + added.
+ The text search problem was solved.
+ Listing ID search added to the Search Fields.
+ The geolocation field > distance problem solved.
+ Ajax AutoComplete in PF Search Widget problem solved.
+ POI enable/disable function added to the Options panel > Map Settings. (Google Map)
+ Multiple default distances added for State/County/City to the Options panel > Map Settings. (Google Map)
+ The second subcategory problem on multiple subcategory selection was solved.
+ The link color problem solved.
+ Multi-level feature check problem solved.
+ Custom Footer Row problems solved.
+ Empty username problem solved.
+ DropzoneJS updated.
+ Featured listing order option & column added to the backend listing list.
+ Listing Detail Page; slide autoplay stop function added if less than 2 images.
+ Account Data Removal system enable / Disable option added to the Options Panel > Frontend Upload System > Profile Page Settings section.
+ Cyrillic char problem solved on review message area.
+ Preview mode enabled for admin backend. Now you can check the listing before publish.
+ Username display problem on PF orders and PF invoices – Solved.
+ User annotation field added to the user profile at the backend.
+ Instagram option added to the agent profile.
+ Field validation problem solved on Half Map search.
+ Half Map reset filter problem solved.
+ The horizontal map search system improved and all issues fixed.
+ All jQuery functions updated.
+ Php v8.0 requirements completed.
+ Latest WordPress version v5.7.x compatibility added.
+ All included plugins updated.
Update v1.9.7.1 & Core Plugin v1.1.9 28/03/2020


+ Page body font problem solved.
+ A code problem solved on the footer.php
+ Listing detail page autoplay issue solved.
+ Select2 script problem solved.
+ Woocommerce compatibility checks are completed.
+ All included plugins are updated.
+ Language pot files are updated.
Update v1.9.7 & Core Plugin v1.1.8 06/03/2020

+ IE11 and IE10 problems solved.
+ Horizontal search width size problem and button problem solved.
+ Date Field sort by option and show on grid option added.
+ Event Listing Type Date grid view option added.
Update v1.9.6.7 & Core Plugin v1.1.7 29/02/2020


+ The backend locate me button problem solved.
+ Map information logo color problem solved.
+ PF Settings > Size Limits Config > Word Size option removed.
+ PF Settings > Options Panel > Grid Settings > General Grid Settings > Title / Address / Excerpt area row limit options added.
+ PF Settings > Options Panel > Info Window > Title / Address area row limit options added.
+ Language pot files are updated.
Update v1.9.6.6 26/02/2020

+ Google Geolocation solved.
+ Color problem solved on the indicator.
+ Translation problem solved on the account removal text
+ Map zoom issue solved.
+ Language pot files are updated. Please update your po/mo files by using pot files.
+ Options Panel > Map Settings > Google Autocomplete Result Type field added to change Autocomplete information.
+ Google map layer number problem solved.
+ A problem fixed on the marker cluster system.
+ Filters not showing up on the half map: problem solved.
+ The geolocation field distance message issue solved.
+ Listing detail page > Contact section > Show / Hide option added to the listing edit window.
+ Php v7.4.x compatibility fixes applied.
+ Ultimate Addon, Pointfinder Core Plugin, Slider Revolution plugins are updated. Please update these plugins after apply this theme update.+
Update 1.9.6.4 18/02/2020

+ Google Maps Autocomplete problem solved.
+ Directory map javascript issue solved.
+ Account data removal request admin email added.
+ Map max zoom issue solved.
+ HERE Maps Geocoding problem solved.
+ Auto Geolocation Problem solved.
+ Review pagination not work.
+ Link problem solved on the image price section.
Update v1.9.6.3 13/02/2020

+ HERE Maps Quick preview patch
+ Geolocation field icon align problem solved.
+ Double zoom icon problem solved.
+ PF Map element javascript issue solved.
Update v1.9.6 11/02/2020

Contains below patches and add-ons:

+ New: FrontendPM Plugin support added to the admin dashboard.
+ Fix: Count problem on the listing detail page.
+ Fix: Listing the renewal date problem solved.
+ Fix: Social Login buttons now placed into the register window.
+ New: GDPR Data Request/Erase Form added to the user system.
+ Update: Google login logo changed. Report Ticket
+ Fix: An issue fixed on the comments module permission.
+ Fix: An issue fixed on the keyword search. Report Ticket
+ The map system completely changed.
+ New map APIs added: Here Maps, Mapbox, Google Maps, Yandex Maps, ArcGIS Maps, Nominatim, Photon, and OpenCage
+ New country restrictions added to the Geolocation area.
+ New: Reset button added to the Half Map and PF Directory map.
+ New: Quick preview links added to the grid elements.
+ Multiple point system completely changed.
+ Map Marker Cluster System completely changed.
+ Listing detail page maps completely changed.
+ The geolocation system completely changed.
+ Options Panel > Item Detail Page changed to Listing Detail Page
+ We added a new option to the Options Panel > Search Results page > Point Results
+ Options Panel > Map Settings options are changed. Now you can choose to geocode and map service providers separately. Also, we added more map provider options including free map providers.
+ Options Panel > Point Settings section deprecated. You can manage point options per listing type by using the Advanced Listing Type system.
+ Options Panel > Map Settings > Cluster Settings updated, new options added and old settings are deprecated.
+ PF Contact Map updated.
+ Listing Detail page directions now only using google directions link.
+ Options Panel > Map Settings > Buttons Config & Map Drag Status & Map Button Tooltips deprecated.
+ Options Panel > Grid Settings > “Item Box” word replaced with “Listing Card”
+ PF Settings > Options Panel > Frontend Upload System > Profile Page Settings > GDPR Settings added to modify “User Data Removal Request” options.
+ Options Panel > Map Settings > Map Search Window > Map Options Tab deprecated.
+ Quick view link option added under Grid Settings > General > Quick View Link
+ Options Panel > Map Settings > Gesture Handling option added.
+ Options Panel > Theme Customizer > Tooltip Layout options added.
+ Options Panel > General Settings > Rounded Border moved to under Theme Customizer section.
+ Frontend dashboard styles updated. Mobile optimizations completed.
+ New: Frontend date and time system now using WordPress date-time format.
+ Options Panel > Theme Customizer > Page layout > Body: Table Heading Color added.
+ Options Panel > Theme Customizer > Page layout > Body: Half Map Page Background added.
+ The scroll menu size changed.
+ ” Post New Listing” Button Icon Name added to the options panel.
+ Map Styles merged with a new system. The old styles are deprecated.
+ “Visible Area Ajax Load” deprecated.
+ New: Tooltip system added.
+ Listing detail page layout updated.
+ Options Panel > Listing Detail Page > Contact Settings > Social links & Name/Compnay enable/disable option added.
+ Options Panel > Theme Customizer > Menu Layout changed as Desktop Menu Layout
+ Options Panel > Theme Customizer > Mobile Menu Layout section and options added.
+ New: All mobile menu systems updated and design changed.
+ Rounded border-style issues solved.
+ Options Panel > Frontend Upload System > Upload Page Settings > Validation error messages moved to the po/mo files.
+ Old Image upload & Attachment upload file size limit added.
+ WPML String generator updated. Please re-create the wpm-config.xml file by using the generator.
+ PF Settings > Twitter Widget Options panel moved to PF Settings > Additional Settings > Twitter Widget
+ PF Settings > Extra Styles Panel moved to Additional Settings > Post Item Button Styles / Page Builder Styles
+ 2 & 3 Columns option added to PF Agent List element.
+ PF Agent List design changed.
+ Telephone, Mobile and Email protection added.
+ Latest Fontawesome Library added and 90% of icons replaced with Fontawesome icons.
+ Mobile Icon Input added to the Appearance > Menu section.
+ Mobile: Button Status added to PF Settings > Additional Settings > Post Item Button Styles
+ PF Settings > Additional Settings > Top Line Status moved to Options Panel > Theme Customizer > Topline section.
+ Mobile Top Line Status added to Options Panel > Theme Customizer > Topline Section.
+ PF Settings > Additional Settings > Post Item Button Styles > Hide Text & Hide Tooltip options added.
+ Options Panel > Theme Customizer > Desktop Menu Layout > Sticky Menu Enable/Disable option added.
+ New toggle menu added to the Mobile version. https://jmp.sh/43ks3Jh
+ Slide event added to the mobile menu view.
+ Double count problem solved on the listing detail page.
+ Frontend Dashboard layout customization added to the Options Panel > Theme Customizer section.
+ Fontawesome icon option added to the Listing Type edit window and Advanced Listing Type section.
+ PF Settings > Additional Settings > Speed Up Settings > Default Point Settings > Point FontAwesome Icon added.
+ PF Settings > Options Panel > Grid Settings > Featured Listings: Optimization added to disable featured listings on top while sorting with value.
+ PF Static Grid shortcode replaced with AJAX system. Static grid deprecated.
+ PF AJAX Grid SEO optimization completed.
+ PF Settings > Additional Settings > Inner Sidebars > Category and Search page sidebar moved to the Options Panel > Category Page and Search Page section.
+ PF Listings > Listing Types > Edit > FontAwesome Icon Font option added to point settings and grid settings https://jmp.sh/W4HROu2
+ PF Listings > Locations > Edit > FontAwesome Icon Font option added to grid list and view. https://jmp.sh/StXqvH9
+ WPBakery Page Builder > PointFinder Elements > PF Locations & PF Listing Type Element > Show only main categories option added.
+ PF Settings > Additional Settings > General > Redirect Login Attempts & Auto Login After Registration moved to Options Panel > Registration System section.
+ PF Settings > Additional Settings > General > Map Search: Horizontal Mode Close moved to Options Panel > Map Settings > Map Search Window section.
+ PF Settings > Additional Settings > General > Mobile Zoom moved to Options Panel > Map Settings section.
+ PF Settings > Additional Settings > General > Mobile Dropdowns moved to Options Panel > Theme Customizer > Mobile Menu section.
+ PF Settings > Additional Settings > Sharebar Settings moved to Options Panel > Listing Detail Page section.
+ Options panel > Category page / Search Results Page > Half Map view > Map Position added.
+ IMPORTANT: You need WordPress 4.9.6 at least to use new changes. The user data removal process requires this!+
Tải Miễn Phí PointFinder v2.0.2 – Directory & Listing WordPress Theme :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup