Pofo v1.4 NULLED – Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Related Posts
1 của 158

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

POFO giúp bạn tạo giao diện thủ công mà bạn hằng mơ ước . Một theme được phát triển đẹp mắt để sử dụng trong Đại lý, nhóm Sáng tạo, Nhiếp ảnh gia, Nghệ sĩ và Doanh nghiệp Công ty với WooCommerce, Thiết kế thích ứng, Nhiều bố cục và chức năng Trình tạo Trang Kéo & Thả với Trình tạo Trang WPBakery.

Link Demo : https://themeforest.net/item/pofo-creative-portfolio-and-blog-wordpress-theme/21023319

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Đối với các trang web thủ công

Hãy nhìn xung quanh POFO và những gì bạn sẽ thấy là sự chú ý tỉ mỉ đến từng chi tiết, các yếu tố web được xây dựng cẩn thận kết hợp hài hòa với nhau, các thuộc tính được thiết kế chu đáo và các tính năng được phát triển sáng tạo sẽ giúp trang web mới của bạn nổi bật giữa đám đông.

Tạo cho trang web của bạn cảm giác được làm bằng tay bằng cách sử dụng bất kỳ phần tử web nào trong số hàng trăm phần tử web theo ý của bạn, chọn từ hơn 200 mẫu được tạo sẵn để có một trang web hoàn chỉnh độc lập hoàn chỉnh, sẵn sàng triển khai. Thiết kế sắc nét của chúng tôi sẽ giới thiệu tính năng tốt nhất của bạn – nội dung của bạn, bởi vì đôi khi ít hơn lại nhiều hơn.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Nhập dữ liệu demo một lần nhấp

Thiết lập và chạy trang web mới của bạn NHANH CHÓNG với thiết lập nhập One Click của chúng tôi. Bạn có thể nhập đầy đủ các bản trình diễn với mọi thứ nguyên vẹn hoặc bạn có thể chọn các trang / bài đăng / danh mục đầu tư / sản phẩm bạn thích và chỉ nhập những trang đó.

Nó có nghĩa là bạn có thể rất dễ dàng có một trang web hoạt động hoàn toàn mà không gặp bất kỳ rắc rối nào và không cần viết mã.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Kiếm tiền với WooCommerce

Tại sao phải phát minh lại bánh xe khi nó hoạt động hoàn toàn tốt? WooCommerce là tiêu chuẩn ngành khi tích hợp Thương mại điện tử cho trang web của bạn. Và thật dễ hiểu tại sao, nó an toàn, được cung cấp bởi WordPress, được hỗ trợ bởi hàng trăm nhà phát triển trên toàn thế giới, có thể mở rộng và không giới hạn. Hoàn toàn là mã nguồn mở để bạn có thể sửa đổi và tùy chỉnh bất kỳ thứ gì cho phù hợp với nhu cầu của mình.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

WordPress Customizer

WordPress Customizer nằm trong phần phụ trợ của WordPress trong menu và đã quá quen thuộc với hầu hết người dùng, nên khai thác nó đầy đủ để cho phép bạn mang đến cho bạn trang web linh hoạt nhất có thể.

Bạn có thể sửa đổi nhiều phần tử của trang web của mình bằng cách chỉ cần nhấp vào phần tử bạn muốn sửa đổi và cập nhật nó. Điều này cho phép bạn thực hiện các thay đổi nhanh chóng, xem những thay đổi đó trong thời gian thực và sau đó quyết định xem bạn có định xuất bản hay không.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Kéo và thả WYSIWYG Power

Tạo bất kỳ phần tử web nào bạn có thể nghĩ ra, lưu nó vào thư viện của bạn và sử dụng lại nhiều lần mà không cần chạm vào một dòng mã.

Với giao diện người dùng đồ họa WYSIWYG (What You See Is What You Get), bạn có thể dễ dàng kéo phần tử web và thả phần tử đó vào bất kỳ trang nào bạn đang chỉnh sửa. Bằng cách khai thác sức mạnh của plugin bán chạy số 1 WPBakery Page Builder, bạn có thể sử dụng trình chỉnh sửa giao diện người dùng hoặc phụ trợ để tạo các bài đăng, trang, thiết kế lưới hoặc mẫu tùy chỉnh.

Nó toàn diện, thân thiện với SEO và có thể mở rộng dễ dàng.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Nguồn gói plugin

Tiết kiệm một đống tiền mặt với ưu đãi plugin đi kèm của chúng tôi đi kèm với giá mua và tải xuống một lần của bạn. Đơn giản chỉ cần tải xuống và kích hoạt với gói theme của bạn và quên các vấn đề về khả năng tương thích.

Tạo hầu hết mọi phần tử web mà bạn mong muốn với tính đơn giản Kéo & Thả của Plugin bán chạy số 1 dành cho WordPress, Trình tạo trang WPBakery.

Slider Revolution – như người ta nói, nó không chỉ là một Plugin Slider mà còn là một cách mới để truyền tải ý tưởng.

Tạo nội dung đẹp mắt theo cách sáng tạo cho dù đó là hình nền Slider, Carousel, Hero Scene hay Full-page Video , Trình chỉnh sửa Kéo & thả Slider Revolution luôn sẵn sàng hỗ trợ bạn.

Bạn cũng sẽ được đảm bảo khả năng tương thích với các plugin được liệt kê bên dưới, chỉ cần chọn những plugin bạn yêu cầu, tải xuống và kích hoạt để bắt đầu với SEO, tiếp thị qua email hoặc một trang web Thương mại điện tử toàn diện.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Nhanh chóng, tối ưu hóa cho SEO

POFO đã được điều chỉnh cẩn thận để có kết quả SEO tốt nhất. Bằng cách sử dụng các chiến lược và kỹ thuật cập nhật từng phút để đảm bảo trang web của bạn đạt được thứ hạng tốt nhất có thể trong kết quả tìm kiếm, tất cả những gì bạn cần làm là thêm nội dung của riêng bạn và để POFO lo phần còn lại.

Trang web mới của bạn cũng sẽ được tối ưu hóa để có hiệu suất tốt nhất với bộ nhớ cache, hình ảnh và cơ sở dữ liệu WordPress được tối ưu hóa, cũng như sử dụng các khung HTML5 & CSS3 thực tiễn tốt nhất để trang web của bạn sẽ hoạt động tốt hơn đối thủ cạnh tranh.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Sự thanh lịch đầy cảm hứng

Với sự tập trung mạnh mẽ vào cộng đồng thiết kế, POFO đã được thiết kế nghiêm túc để mang lại một thiết kế tối giản và đầy cảm hứng giúp tập trung vào nội dung của bạn.

Với rất nhiều trang chủ được tạo sẵn được tạo thủ công theo cách này, chúng tôi chắc chắn rằng bạn sẽ tìm thấy một trang chủ phù hợp với nhu cầu của mình.

Các bản trình diễn tuyệt đẹp của các cơ quan, công ty, doanh nghiệp, danh mục đầu tư, blog, tạp chí, thiết kế và hơn thế nữa trong tầm tay bạn, tất cả đều có hình ảnh động đẹp mắt và hiệu ứng thị sai pha trộn thay vì làm mờ mắt bạn, POFO có đầy đủ các loại khía cạnh thiết kế sẽ gây ấn tượng khách hàng của bạn và tạo ra công việc kinh doanh lâu dài.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Hơn 150 phần tử được tạo sẵn và 200 mẫu

Bạn sẽ không chỉ có quyền truy cập vào một loạt các trang web demo hoàn chỉnh tuyệt đẹp với POFO, bạn cũng sẽ tìm thấy hơn 200 mẫu được tạo sẵn với các yếu tố thiết kế tuyệt đẹp để kích thích sự ham thích sáng tạo của bạn.

Mã ngắn dễ sử dụng, nhiều tính năng, sẵn sàng hoạt động và được thiết kế để giúp bạn đưa ý tưởng của mình lên trang một cách nhanh chóng và dễ dàng. Mỗi phần tử có một xu hướng thiết kế khác nhau với cùng một tiêu điểm giống như tia laser vào nội dung mà bạn đã yêu cầu.

Pofo - Creative Portfolio and Blog WordPress Theme

Các tính năng chính của POFO

Tối ưu hóa SEO – Codebase theme thân thiện với công cụ tìm kiếm, được triển khai hentry và dữ liệu có cấu trúc của Google cũng như tương thích với Yoast được sử dụng rộng rãi và các plugin SEO tất cả trong một.

Sẵn sàng cho One Page – Có một bản demo trang chủ onepage tuyệt vời được tích hợp sẵn với nhiều phần và yếu tố sáng tạo; tùy chọn một trang được thêm vào menu WordPress, điều này sẽ thêm khả năng cuộn mượt mà đến các phần được liên kết.

Mã thân thiện với nhà phát triển sạch – theme được mã hóa theo các tiêu chuẩn của WordPress theo cách rất gọn gàng và sạch sẽ, do đó các nhà phát triển WordPress rất dễ dàng tùy chỉnh mã cho bất kỳ thay đổi sâu hoặc bổ sung các tính năng mới.

Thanh bên tùy chỉnh – POFO có tính năng thêm thanh bên tùy chỉnh không giới hạn, vì vậy người dùng có thể thêm tiện ích mong muốn của họ vào các thanh bên đó và gán chúng trong đầu trang, chân trang, trang / bài đăng điều hướng trái / phải cũng như trong khu vực nội dung.

Tiện ích tùy chỉnh – POFO cung cấp một số tiện ích tùy chỉnh như Instagram, biểu tượng xã hội, bài đăng blog mới nhất và về tôi với các tùy chọn tùy chỉnh, có thể được thêm vào các thanh bên với phong cách và tùy chọn của bạn.

Biểu tượng phông chữ – POFO tích hợp các phông chữ tuyệt vời và phong cách, tải rất nhanh với màu sắc và kích thước thương hiệu của riêng bạn bằng cách sử dụng các thư viện biểu tượng phông chữ Font Awesome, Themify và Et-line.

Dịch và Sẵn sàng cho WPML – POFO đang cung cấp các tệp ngôn ngữ, có thể được sử dụng trong công cụ POEdit để dịch tất cả các chuỗi liên quan đến theme sang ngôn ngữ mong muốn của bạn và bạn cũng có thể triển khai trang web đa ngôn ngữ bằng plugin WPML.

Mã ngắn mạnh mẽ – Rất nhiều mã ngắn được tạo sẵn được phát triển để đạt được tất cả hơn 150 yếu tố độc đáo như được giới thiệu trong bản demo theme với khả năng tùy chỉnh tối đa để đạt được thương hiệu và trí tưởng tượng của bạn.

Tùy chỉnh cấp độ trang / bài đăng – Tất cả các tùy chọn tùy chỉnh theme chính đều có sẵn ở cấp độ bài đăng / trang cũng để phân biệt bất kỳ trang / bài đăng cụ thể nào với bố cục trang web tổng thể, đầu trang, chân trang, thanh bên và tiêu đề trang.

Cài đặt nhanh và thiết lập dễ dàng – Quá trình cài đặt nhanh chóng và rất dễ dàng cho theme và các plugin đi kèm trong phần phụ trợ WordPress cũng như qua FTP và nhờ vào các hướng dẫn bằng video và bằng văn bản dễ dàng cho giống nhau.

Dưới các trang Xây dựng / Bảo trì – Không cần sử dụng một plugin riêng biệt để đưa trang web đang được xây dựng hoặc bảo trì vì POFO có tùy chọn tích hợp cho việc này. Chúng tôi cũng đã cung cấp các trang demo sẵn sàng cho việc này với đồng hồ đếm ngược và biểu mẫu đăng ký nhận bản tin.

Megamenu tích hợp – POFO có tùy chọn megamenu tích hợp sẵn, vì vậy không cần sử dụng bất kỳ plugin nào cho điều đó. Menu có thể có biểu tượng, thiết lập cột, hình ảnh biểu ngữ bằng cách sử dụng thanh bên và tiện ích con cũng như tùy chọn thả xuống tiêu chuẩn cũng có ở đó.

Hình nền thị sai & Video – Hình nền thị sai đẹp mắt và nền video tự động phát giúp phần nội dung sáng bóng, sống động và bắt mắt với các khối nội dung mong muốn của bạn trong phần.

Tùy chọn kiểu chữ & màu sắc vô tận – POFO cung cấp rất nhiều lựa chọn kiểu chữ và màu sắc để thay đổi màu cơ bản của theme cũng như chọn màu sắc cho các yếu tố khác trong tùy biến WordPress và mã lệnh ngắn của yếu tố cụ thể.

theme con đã sẵn sàng – Để tùy chỉnh theme hoặc bổ sung các tính năng mới, bạn luôn nên cài đặt theme con để giữ lại tùy chỉnh của bạn ngay cả sau khi cập nhật theme mẹ, vì vậy theme con trống đã được bao gồm trong gói.

Tích hợp chia sẻ xã hội – Một lần nữa không cần thêm plugin để thêm tính năng chia sẻ xã hội vì POFO cung cấp tính năng chia sẻ xã hội để chia sẻ các bài đăng tuyệt vời của bạn trong các hồ sơ truyền thông xã hội được sử dụng rộng rãi của bạn chỉ với một cú nhấp chuột.

Tương thích với thiết bị và trình duyệt chéo – Các trang theme tổng thể và tất cả các yếu tố đều được kiểm tra kỹ lưỡng trên tất cả các thiết bị như máy tính để bàn, máy tính bảng và thiết bị di động cũng như tất cả các trình duyệt như IE 10+, Chrome, Firefox, Safari, Opera và Edge để làm cho nó trông đẹp ở mọi nơi.

Cập nhật miễn phí trọn đời – Chúng tôi cập nhật tất cả các theme thường xuyên để làm cho nó tương thích với WordPress mới nhất, theme bao gồm các plugin mới nhất và triển khai các bản sửa lỗi hoặc thêm bản trình diễn / tính năng mới và bạn có thể nhận các bản cập nhật này miễn phí suốt đời.

Tài liệu tuyệt vời và hữu ích – Chúng tôi đã tạo tài liệu chi tiết trực tuyến về cách cài đặt theme / plugin, sử dụng công cụ tùy biến WordPress để thay đổi cài đặt theme, thay đổi nội dung bằng cách sử dụng mã ngắn sẵn có, bài viết hướng dẫn và hơn thế nữa.

Hỗ trợ chuyên nghiệp tận tâm – Đội ngũ chuyên gia hỗ trợ của chúng tôi luôn thích trả lời các câu hỏi hỗ trợ đúng lúc với những câu trả lời lịch sự, chi tiết và hữu ích và đây là lý do chúng tôi được đánh giá 5 sao và đánh giá tuyệt vời từ những khách hàng tuyệt vời của chúng tôi.

 • theme WordPress danh mục đầu tư sáng tạo và hiện đại, phong cách và trực quan tuyệt đẹp, rất linh hoạt và mạnh mẽ
 • Hơn 25 bản trình diễn trang chủ bao gồm cả trang chủ một trang
 • Hơn 210 trang mục đích khác nhau
 • Hơn 150 yếu tố đẹp với các phong cách khác nhau
 • Hoàn toàn đáp ứng và sẵn sàng cho võng mạc
 • Được xây dựng với khung HTML5, CSS3 và Bootstrap 3
 • Tính năng nhập demo một cú nhấp chuột để tải xuống dữ liệu demo theo trang web demo của chúng tôi (ngoại trừ hình ảnh thực), có một tùy chọn bổ sung để chỉ nhập các trang / bài đăng / danh mục đầu tư / sản phẩm cụ thể và cũng có thể nhập riêng cho các widget, biểu mẫu, tùy chọn theme, menu và thanh trượt cuộc cách mạng khi cần thiết
 • Các kiểu tiêu đề đẹp và tuyệt đẹp như trong suốt, trắng, tối, thanh trên cùng, điều hướng ở giữa, biểu trưng căn giữa, biểu trưng trên cùng, bánh hamburger, menu bên trái và điều hướng căn giữa
 • Phong cách các tùy chọn chân trang khác nhau để phù hợp với nội dung, bài đăng mới nhất, hộp đăng ký bản tin, hình ảnh Instagram và các biểu tượng truyền thông xã hội
 • Các kiểu tiêu đề trang tinh vi và được tối ưu hóa SEO với tiêu đề, tóm tắt, điều hướng breadcrumb, nền hình ảnh và video
 • Các trang mục đích chung như về chúng tôi, dịch vụ, liên hệ, nhóm, khách hàng, 404 không tìm thấy, sắp ra mắt, Câu hỏi thường gặp, đang bảo trì, giá cả và nhiều trang khác
 • Các kiểu liệt kê danh mục đầu tư nhiều cột được đóng hộp và có chiều rộng đầy đủ có tính sáng tạo cao như lưới, khối xây, tàu điện ngầm, thư viện hộp đèn, căn đều, băng chuyền và thị sai với các kiểu di chuột và hoạt ảnh khác nhau
 • Nhiều kiểu trang chi tiết danh mục đầu tư sang trọng và được sắp xếp tốt cho các mục đích khác nhau
 • Dễ dàng điều hướng và các kiểu danh sách blog đáng kinh ngạc như tiêu chuẩn, cổ điển, danh sách, lưới, nề, đơn giản, sạch sẽ, hộp hình ảnh và chỉ văn bản
 • Các kiểu trang bài đăng trên blog dễ đọc và trực quan cao bao gồm tất cả các loại bài đăng như tiêu chuẩn, thư viện hình ảnh, thanh trượt, video, âm thanh và trích dẫn khối
 • Hoàn toàn sẵn sàng cho WooCommerce với phong cách tối giản và sẵn sàng cho cửa hàng, danh mục, chi tiết sản phẩm, giỏ hàng và trang thanh toán cũng như khu vực tài khoản của tôi
 • Bố cục trang với một cột, 2 cột bên trái và bên phải và thanh bên kép
 • Biểu tượng phông chữ nhẹ rõ ràng và sắc nét của hầu hết các thư viện phông chữ phổ biến Phông chữ awesome, Themify và Et-line thay vì hình ảnh
 • Phông chữ web miễn phí của Google để chọn cho phông chữ chính và phông chữ bổ sung mặc định của theme
 • Rất nhiều lựa chọn kiểu chữ và màu sắc để thay đổi màu cơ bản của theme cũng như chọn màu các yếu tố khác trong tùy biến WordPress và mã ngắn của yếu tố cụ thể cũng
 • Thanh trượt cách mạng cho các lớp và độ tương tác cao và hình ảnh động (plugin cao cấp trị giá $ 25 được bao gồm miễn phí)
 • Trình tạo trang kéo và thả WPBakery rộng rãi và dễ sử dụng (plugin cao cấp trị giá $ 45 được bao gồm miễn phí)
 • Menu mega nhiều cột với biểu tượng, thiết lập cột và các tùy chọn gán tiện ích
 • Nhiều mã ngắn tùy chỉnh VC cho tất cả các yếu tố theme với các tùy chọn tùy chỉnh chi tiết
 • Sẵn sàng biểu mẫu liên hệ với phong cách và xác thực trường bắt buộc bằng cách sử dụng plugin biểu mẫu liên hệ 7
 • Chạm vào băng chuyền được hỗ trợ vuốt
 • Các loại băng chuyền và thanh trượt đáp ứng và đẹp mắt khác nhau bằng cách sử dụng Swiper và thanh trượt cách mạng
 • Menu tiêu đề cố định
 • Một tùy chọn để đặt trang web ở chế độ xây dựng / bảo trì với trang mong muốn hiển thị công khai
 • Các tiện ích tùy chỉnh như Instagram, biểu tượng xã hội, bài đăng blog mới nhất và về tôi với các tùy chọn tùy chỉnh
 • Biểu tượng xã hội cho liên kết hồ sơ xã hội của bạn và biểu tượng chia sẻ xã hội trong các trang đăng, danh mục đầu tư và sản phẩm để người dùng chia sẻ trong hồ sơ xã hội của họ
 • Bộ lọc danh mục đầu tư sử dụng danh mục
 • Các phần cuộn thị sai mượt mà với hình nền lớn
 • Video HTML5, YouTube và Vimeo
 • Tự động phát các phần nền video
 • Hoạt ảnh tương tác
 • Thanh trượt hình ảnh toàn màn hình
 • Bộ lọc danh mục danh mục đầu tư
 • Cuộn mượt mà với một bản demo trang chủ đã sẵn sàng
 • Nội dung Accordion
 • Các thành viên trong nhóm và khách hàng lưới và băng chuyền
 • Các tab có tiêu đề và biểu tượng
 • Thanh trượt văn bản
 • Thanh tiến trình hoạt ảnh
 • Quầy thống kê
 • Đồng hồ đếm ngược
 • Đếm biểu đồ hình tròn
 • Băng chuyền và lưới chứng thực
 • Xoay hộp hình ảnh và nội dung
 • Nguồn cấp dữ liệu Instagram
 • Các kiểu tiêu đề và bỏ mũ
 • Hộp thông báo và các kiểu cảnh báo
 • Bảng định giá
 • theme con đã sẵn sàng cho các nhà phát triển tùy chỉnh mã theme
 • Bảng quản trị tùy biến WordPress mạnh mẽ với rất nhiều tùy chọn để tùy chỉnh theme tổng thể
 • Tải trang nhanh nhờ kỹ thuật mã hóa tốt nhất, hình ảnh thích ứng để có hình thu nhỏ kích thước khác nhau của hình ảnh gốc trên mỗi thiết bị khác nhau bằng cách sử dụng tính năng gốc SRCSET của WordPress và theme cũng hoàn toàn tương thích với plugin W3 Total Cache để làm cho trang web nhanh hơn
 • Mã được tối ưu hóa cho công cụ tìm kiếm với dữ liệu có cấu trúc của hentry và Google được triển khai và cũng tương thích với Yoast và các plugin SEO tất cả trong một
 • Trình duyệt chéo tương thích với IE 10+, Firefox, Chrome, Opera, Safari và Edge cũng như được thử nghiệm đầy đủ trên tất cả các thiết bị như máy tính để bàn, máy tính bảng và thiết bị di động
 • Mã thân thiện với nhà phát triển, được tổ chức tốt, có nhận xét, có cấu trúc và dễ dàng tùy chỉnh
 • Tài liệu chi tiết giúp hiểu rõ hơn về các tính năng theme và các bài viết hướng dẫn
 • Cập nhật miễn phí trọn đời
 • Hỗ trợ chuyên nghiệp và kịp thời thông qua hệ thống hỗ trợ trực tuyến

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Pofo v1.4 NULLED – Creative Portfolio and Blog WordPress Theme nulled changelog
1.4 - August 09, 2021
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.8

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.7.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.5.6 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 5.5.2

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.15.3 library and icons

ADDED
Added latest Google fonts json

FIXED
Fixed some other minor css & jQuery issues

1.3.4 - March 11, 2021
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.7.0

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.6.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.4.3 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 5.1.0

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.15.2 library and icons

ADDED
Added latest Google fonts json

ADDED
Added settings for Category selection in Latest Blog Post widget

ADDED
Added settings for Category selection in Latest Portfolio widget

ADDED
Added Customizer Import / Export option added under Customize > Export / Import Settings

ADDED
Upgraded language POT file

CHANGED
Changed parallax library

FIXED
Fixed some other minor css & jQuery issues

1.3.3 - January 28, 2021
NOTE: We have updated Pofo Addons and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.3.6 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.9.2

ADDED
Added compatibility for latest PHP version of 7.4.X

ADDED
Upgraded Swiper library version 5.4.5

ADDED
Added Telegram, Ok, Viber, WhatsApp and Skype social service into Appearance > Customize > Social Share

ADDED
Upgraded language POT file

CHANGED
Changed wpml-config.xml file for WPML support

FIXED
Fixed default WpBakery Call to Action shortcode section padding issue

FIXED
Fixed Gutenberg editor is not working on portfolio

FIXED
Fixed multiple justified gallery popup slide count issue

FIXED
Fixed blog page breadcrumb title issue

FIXED
Fixed some other minor css issues

REMOVED
Google+, Delicious and Tumblr social service from Appearance > Customize > Social Share

1.3.2 - December 17, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version. If you have enabled jQuery migrate helper plugin then please disable it after theme and plugins update.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.6.0

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.5.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.3.3 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.8.0

FIXED
Fixed Some minor jQuery issues

REMOVED
Removed Instagram old API code

1.3.1 - October 12, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.4.1 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.15.1 library and icons

ADDED
Added an option Show Right Sidebar In Mobile under Customize > Mini Header > General

ADDED
Upgraded language POT file

1.3 - September 24, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.5.1

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.4.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.2.23 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.5.2

ADDED
Added a new home page demo for classic business page - https://pofo.themezaa.com/home-classic-business/

ADDED
Added Slider style 10 in image slider element

ADDED
Added Scroll down style 3 in Row element

ADDED
Added Fancy text box style 10 in Feature Box element

ADDED
Added Icon with text style 08 in Feature Box element

ADDED
Added Button style 07 in Button element

ADDED
Added List style 07 in Lists element

ADDED
Added Video option in Instagram element

ADDED
Added Enable background icon option in Icon / Image for Popup element

ADDED
Added H1 to H6 Font Weight option under Customize > Typography and Color > Heading

ADDED
Added Mini Cart Counter option under Customize > Header > Header Style and Data

ADDED
Added Alt Font option under Customize > Header > Header Style and Data

ADDED
Added Subtitle opacity option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Font And Color

ADDED
Added Icon with text style 12, Fancy text box style 11 and List style 8 templates in Template Library

ADDED
Upgraded language POT file

FIXED
Fixed Background HTML5 video autoplay is not working in iPhone safari browser

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.2.2 - August 13, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.5

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.2.18 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.3.2

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.14.0 library and icons

FIXED
Fixed WPBakery editor loading issue with WP 5.5

1.2.1 - June 24, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.2.14 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.2.2

FIXED
Fixed some PHP errors

1.2 - June 19, 2020
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.4.2

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.2.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.2.12 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 4.2.0

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.13.0 library and icons

CHANGED
Changed Instagram graph api as Instagram legacy API will be shutdown from 31st March 2020. Read this article: https://pofo.themezaa.com/documentation/knowledgebase/miscellaneous/how-to-find-your-instagram-access-token/ to generate your Instagram access token as per their new API requirements.

ADDED
Added Template library existing elements

ADDED
Added GDPR Privacy Policy functionality

ADDED
Added Adobe font / Custom font settings under Customize > Typography and Color > Font Family

ADDED
Added latest Google fonts json

ADDED
Added Responsive settings in Typography tab for all elements

ADDED
Added Meta settings new design with accordion

ADDED
Added Display custom post type data in post slider element

ADDED
Added Display post data by custom taxonomy in post slider element

ADDED
Added Breadcrumb Position option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added Social share style option under Customize > Layout and Content > Post / Portfolio Single > Post / Portfolio Style and Data

ADDED
Added maximum width setting for Youtube, Vimeo, HTML5 and Google Map type in popup element

ADDED
Added 5 columns and 6 columns options in footer

ADDED
Added settings for popup disable settings on particular device under Customize > General Theme Options > Popup Video

ADDED
Added settings for Post title length in Latest Blog Post widget

ADDED
Added settings for lastRow in justify gallery element

ADDED
Added Logo Max Height option under Customize > Header > Logo and Favicon

ADDED
Upgraded language POT file

FIXED
Fixed Shop page level settings should work as per we have provided Pofo Page Settings

FIXED
Responsive issue in Gutenberg youtube embedded block.

FIXED
Mobile menu color dependency issue in humberger menu and left menu

FIXED
WPBakery default responsive column options in our column shortcode.

REMOVED
Remove content typography from Blockqoute style 01

1.1.12 - December 18, 2019
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.3.1

ADDED
Added compatibility for Gutenberg

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.1.0 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.1.5 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.8.1

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.12.0 library and icons

ADDED
Added latest Google fonts json

ADDED
Added a new home page demo for creative minimalist portfolio page - https://pofo.themezaa.com/home-creative-minimalist-portfolio/

ADDED
Added Style 04 under Customize > Footer > Footer Wrapper > Style and Data > Style

ADDED
Added Style 04 under Customize > Footer > Footer > Style and Data > Style

ADDED
Added Column option with responsive in Footer Middle

ADDED
Added Icon with text style 07 in Feature Box element

ADDED
Added Counter style 05 in Counter / Skill element

ADDED
Added Tab style 05 in Tab element for vertical tab style

ADDED
Added Title Heading option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added Title Animation option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added Breadcrumb Heading option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added Breadcrumb Animation option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added top space and bottom space settings for page, post, archive

ADDED
Added Body Background image option for page, post, portfolio and product

ADDED
Added pofo_custom_font_icons filter for custom font icons

FIXED
Fixed Active specific tab as per passing hash ( # ) id in the url

FIXED
Fixed Post slider container issue

FIXED
Fixed Some other minor css & jQuery issues

1.1.11 - September 24, 2019
NOTE: We have updated Pofo Addons plugin in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugin and then again install them to have latest plugin version.
ADDED
Added Font Awesome latest version 5.11.2 library and icons

FIXED
Fixed mobile menu issue

FIXED
Fixed Spelling mistake previous instead of privious

CHANGED
Changed Email social link should not open in new window

1.1.10 - September 21, 2019
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.2.3 except Gutenberg

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.0.5 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 6.1.2 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.7.0

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.10.2 library and icons

ADDED
Added settings for search popup background colors in customizer

ADDED
Added settings for add additional JS code in customizer

ADDED
Added single post navigation in default post

ADDED
Added slide effects option in portfolio slider shortcode

ADDED
Added option for logo url instead of default home url provided by WordPress

ADDED
Added 5 columns and 6 columns options in mega menu

ADDED
Added top space and bottom space of settings for pages which are not built with WPBackery page builder

ADDED
Added latest google fonts

ADDED
Added Font display option under Customize > Typography and Color > Font Family > Google Font Display

ADDED
Added Portfolio Landing Page on/off option under Customize > General Theme Options > Portfolio URL Slug

CHANGED
Changed all color picker with alpha color picker in customizer

FIXED
Fixed infinite scroll issue in portfolio archive

FIXED
Fixed Subtitle not displayed on portfolio archive

FIXED
Fixed the issue of scroll behind popup

FIXED
Fixed password protected single portfolio top space issue

FIXED
Fixed Left modern menu should close after one page navigation is clicked

FIXED
Fixed hide youtube background video play icon in iPad from row element

1.1.9 - June 10, 2019
NOTE: We have updated Pofo Addons and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.2.1 except Gutenberg

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 6.0.3 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.6.4

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.9.0 library and icons

ADDED
Added HTML5 video style in Popup element

ADDED
Added "Content typography" option in Typography tab for Team member slider element

ADDED
Added "Button border hover color" option in Style tab for Post slider element

ADDED
Added "Separator color" option in Style tab for Lists element style 2

ADDED
Added "Icon Color" option in Style tab for Lists element style 3

ADDED
Added "Button border hover color" in Style tab for Feature box element

ADDED
Display portfolio categories and tags before navigation in single portfolio page and also added option in Customize > Layout and Content > Portfolio Single

ADDED
Added "Meta Typography" option in Typography tab for Blog list element and also added in customize panel

ADDED
Added Add Margin Top of Header Height option under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added Description on / off option under Customize > Layout and Content > Portfolio Archive for display portfolio category / tag description

FIXED
Fixed "Counter typography" option for Counter element skill style 1

FIXED
Fixed "Underline color" option for Portfolio filter element

FIXED
Fixed Social icon, it was not working when social custom icon code only is used for social, team element

FIXED
Fixed Post format settings was not visible in Gutenberg editing mode

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.1.8 - March 16, 2019
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.1.1 except Gutenberg

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 5.7 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 5.4.8.3 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.5.6

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.7.2 library and icons

ADDED
Added "Masonry" option in General tab for Instagram element

ADDED
Added "Enable zoom" switch on/off option in General tab for Image Gallery element

ADDED
Added "Subtitle type" option in General tab for Portfolio element

ADDED
Added "Number postfix" option in General tab for Counter element

ADDED
Added "Mousewheel Control" option in General tab for Portfolio Slider element

ADDED
Added Search Options under Customize > General Theme Options > Search Block Settings

ADDED
Added Show on Mobile under Customize > General Theme Options > Scroll to Top

ADDED
Added Address Bar Color setting under Customize > Typography and Color > Address Bar Color

ADDED
Added Comment Title setting under Customize > Typography and Color > Comment

ADDED
Added Meta Font and Color under Customize > Title Wrapper > Post Single And Portfolio Single

ADDED
Added Content Height under Customize > Title Wrapper > All title type > Title Style and Data

ADDED
Added "Column 5" option where used column settings

ADDED
Added Title settings in default post tag taxonomy

ADDED
Added Equal height functionality for testimonial carousel content

FIXED
Fixed image parallax for full width layout

FIXED
Fixed image slider is not working with tab

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.1.7 - December 9, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons, Slider Revolution and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 5.0 except Gutenberg

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 5.6 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 5.4.8.1 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.5.2

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.5.0 library and icons

ADDED
Added "Resolution" option in General tab for Instagram element

ADDED
Added Widget Content Font settings under Customize > Footer > Footer > Color Settings

ADDED
Added "Link image" setting in Style tab for Portfolio slider element

ADDED
Added filter "pofo_portfolio_has_archive" to change portfolio archive parameter

ADDED
Added Footer link and hover color settings under Customize > Footer > Footer wrapper > Font and Color

ADDED
Added "Overlay" options in Overlay tab for Interactive Banners Style 04 in Feature box element

ADDED
Added “Dismiss text” change option in General tab for Popup element

ADDED
Added "Link target" setting in Style tab for Social Icons element and Widget

ADDED
Added filter by tags functionality for Portfolio element

ADDED
Added "Round Image" switch on/off option in General tab for Testimonial Slider element

ADDED
Added Link and hover color option in Style tab for Lists element

FIXED
Fixed one page navigation issue for left menu classic and modern menu

FIXED
Fixed IE 11 browser scrollbar issue

FIXED
Fixed image issue with Jetpack plugin

FIXED
Fixed portfolio URL not displayed when lightbox gallery is switched off in Portfolio gallery element

FIXED
Fixed upload image issue for Header image under customize settings

FIXED
Fixed extra class issue for clients image slider element

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.1.6 - October 5, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons and WPBakery Page Builder plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.4.5

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 5.5.4 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.3.1 library and icons

ADDED
Added Portfolio categories widget which can list portfolio categories

ADDED
Added Maximum height setting where used custom icon image for better retina display purpose

ADDED
Added more settings for scroll to top button into customize panel

ADDED
Added image thumbnail size setting in portfolio slider element

ADDED
Added break line feature in some shortcode title / subtitle options

ADDED
Added option to display related portfolio on the basis of category or tag

ADDED
Added feature to display menu icon on footer area used via custom menu widget

ADDED
Added link option into clients logo carousel element

ADDED
Added hover color and icon color settings in image gallery element

ADDED
Added Skype social feature in widget, shortcode and customize panel

ADDED
Added settings of title and subtitle typography for related portfolio section

ADDED
Added height setting in portfolio slider element

ADDED
Added enable / disable link option in portfolio slider and portfolio element

FIXED
Portfolio slider subtitle color issue

FIXED
Responsive Options settings for popup element

FIXED
Import for placeholder demo images with PHP Version 7.2.8

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.1.5 - August 11, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons, WPBakery Page Builder and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 4.9.8 except Gutenberg

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.4.4

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 5.5.2 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 5.4.8 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.2 library and icons

ADDED
Added a new home page demo for creative agency page

ADDED
Added Blockquote element instead of custom HTML

ADDED
Added "Tab Style 04" style in Tab element for vertical tab style

ADDED
Added excerpt support for portfolio post type

ADDED
Added "None" option in Text transform setting

ADDED
Added "Background color" setting for Portfolio transform style in Portfolio element

ADDED
Added "Strike line" setting for Contact info style in Features box element

ADDED
Added "Box hover border thickness" setting for Fancy text box style 3 in Features box element

ADDED
Added "Column 6" option in No. of columns setting for Instagram element

ADDED
Added "Spacing between columns" setting for Instagram element

ADDED
Added "Height" setting for some image slider style

ADDED
Added Mobile menu breakpoint setting under Customize > Header > Mobile menu > Breakpoint

ADDED
Added Navigation Middle Link Type & Custom Link settings under Customize > Layout and Content > Portfolio Single > Navigation

ADDED
Added Metro and Justified gallery style in Image gallery element

ADDED
Added "One page" option in Link target setting for smooth one page navigation

ADDED
Added Title top and bottom space setting under Customize > Title Wrapper > Page and same at page / post level

FIXED
Fixed issue of automatically hide hamburger menu after clicking on one of the navigation

FIXED
Fixed issue of one page navigation for all header style

FIXED
Fixed issue of Portfolio filter in the case of multiple portfolio grid / filter usage in one page

FIXED
Portfolio format link not set when user have imported demo data

FIXED
Center logo height adjustment css issue

FIXED
Under maintenance process is not working when user have set permalink with index.php

FIXED
Fixed mini header social icon css issue

FIXED
Fixed some other minor css issues

1.1.4 - May 22, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugin versions.
ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 5.4.7.3 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added options in customize panel to manage single post content top and bottom padding

FIXED
Fixed issue of submenu not working in mobile toggle menu (issue was generated in 1.1.3 version)

FIXED
Fixed issue of JS error in onepage type menu

FIXED
Fixed issue of social icons sorting

1.1.3 - May 15, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons plugin in this theme upgrade. So please deactivate and remove that plugin and then again install it to have latest plugin version.
ADDED
Added compatibility for Custom Types Ready

ADDED
Added compatibility for Toolset plugin

ADDED
Added an option All in shortcodes where link feature is there to add link on all clickable items within that shortcode / element

ADDED
Added an option in customize panel to disable Google fonts completely

ADDED
Added css styles for all form elements for contact form 7 forms

ADDED
Added Yelp and Discord icons in social icons shortcodes , widgets and customizer settings

ADDED
Added sorting feature in social icons shortcodes and widgets

ADDED
Added Font Awesome latest version 5.0.13 library and icons

ADDED
Added autoplay and allowfullscreen attributes in background external video iframe as per latest Google Chrome policy

FIXED
Fixed issue of smooth scroll in left classic menu

FIXED
Fixed issue of menu not closing in mobile device when search button is clicked

1.1.2 - April 04, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons, WPBakery Page Builder and Slider Revolution plugins in this theme upgrade. So please deactivate and remove those plugins and then again install them to have latest plugins version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 4.9.5

ADDED
Added compatibility for latest WooCommerce version of 3.3.4

ADDED
Added compatibility for latest PHP version of 7.2

ADDED
Upgraded WPBakery Page Builder plugin to latest of 5.4.7 version and tested for theme compatibility

ADDED
Upgraded Slider Revolution plugin to latest of 5.4.7.2 version and tested for theme compatibility

ADDED
Added SVG logo width setting in customize panel and page / post level settings also

ADDED
Added all possible options for social media profiles in Pofo social icons widget

ADDED
Added no-transition class for revolution slider to make all added animations smoother

ADDED
Added option of color change for close icon in hamburger menu header

ADDED
Added options for content text case settings for related portfolio block

ADDED
Added option of background color in Pricing table shortcode for icon / image background

ADDED
Added text case settings for header menu and submenu in customize panel and at page / post level settings also

ADDED
Added clear page / post level settings in add / edit page / post under Pofo Page / Post Settings at bottom for each tab, so in that case your page / post will take settings from general customize panel

ADDED
Added Overlay tab with different settings to manage overlay in Post Slider shortcode

CHANGED
Changed some page / post titles in demo data for easier identification

FIXED
Fixed blog pagination style issue in mobile

FIXED
Fixed styling issue of personal portfolio slider in iPhone X

FIXED
Fixed issue of broken menu in case of the custom url with hash

FIXED
Fixed issue of styling when there are no header sidebars enabled in the case of center menu header style

FIXED
Fixed issue of under construction mode not working with latest version of contact form 7 plugin

FIXED
Fixed issue of warning / notice in the case of using Portfolio shortcode when there are no portfolio categories created

1.1.1 - February 08, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons plugin in this theme upgrade. So please deactivate and remove that plugin and then again install it to have latest plugin version.
ADDED
Added compatibility for latest WordPress version of 4.9.4

ADDED
Added header and submenu font size, character spacing and line height settings in customize panel

CHANGED
Changed the way of personal portfolio slider rendering in mobile view to make the sliding smooth in iPhone

CHANGED
Changed to full image view in Lightbox popup instead of thumbnail version in gallery, portfolio and blog grid

CHANGED
Changed autoplay video container to make it visible in mobile

CHANGED
Removed some pages and menus to reduce the demo data import time

FIXED
Fixed left modern menu to make the submenu display fine in lower height devices like laptop

FIXED
Fixed theme included plugin installation issue when Pofo child theme is installed

1.1 - January 28, 2018
NOTE: We have updated Pofo Addons plugin in this theme upgrade. So please deactivate and remove that plugin and then again install it to have latest plugin version.
ADDED
Sticky header background and text / icon color and hover color options in Hamburger menu style.

ADDED
Feature to import more Google fonts in one call using theme functions code.

FIXED
Some responsive css.

FIXED
Pofo Addons code in plugin activation in some PHP versions.

1.0 - January 23, 2018
NEW
Initial release.

Free Download Pofo v1.4 NULLED – Creative Portfolio and Blog WordPress Theme :


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 30K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

Để lại một bình luận

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress