Phlox Pro NULLED v5.7.8 Full Package- Elementor MultiPurpose WordPress Theme


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

Related Posts
1 of 334

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Phlox Pro Full Nulled v5.5.9 là theme wordpress tương thích rất tốt cho elementor. Phlox Pro Full Nulled v5.5.9 hơn 80 bản demo do đó bạn có thể dễ dàng import và tùy biến dễ dàng trên elementor.

Link Demo : https://themeforest.net/item/lotus-flexible-multipurpose-responsive-wp-theme/3909293

Các tính năng chính của Phlox Pro Full Nulled v5.5.9 :

Các bản trình diễn cao cấp thực sự không giống như những bản trình diễn khác được tích hợp trong trình tạo trang Elementor Phlox đi kèm với một bộ sưu tập trình diễn Elementor độc đáo dựa trên các xu hướng mới trong ngành công nghiệp web và bộ sưu tập này đang phát triển liên tục. Các bản trình diễn Phlox bao gồm rất nhiều danh mục bao gồm blogger, nhiếp ảnh gia, Thương mại điện tử, đại lý, studio, nhà hàng, ẩm thực, v.v.

Xem thêm : Elementor Pro Nulled v3.2.1

Tất cả các bản trình diễn đều có sẵn trong Elementor và Phlox đi kèm với trình hướng dẫn thiết lập hiện đại và dịch vụ đám mây thông minh để giúp nhập bản trình diễn nhanh hơn, dễ dàng hơn và an toàn hơn. Bạn cũng có thể chọn nhập toàn bộ nội dung demo hay chỉ một phần của demo chỉ bằng 3 cú nhấp chuột đơn giản.

Phlox Pro Full Nulled

 

Xin lưu ý: Hình ảnh được sử dụng trong trang demo của chúng tôi không được bao gồm trong gói theme. và họ có hình mờ

Không chỉ các yếu tố độc quyền mà còn cả các mô-đun pixel hoàn hảo Có các phần tử cho mọi thứ và mỗi phần tử có nhiều tùy chọn để tùy chỉnh từng pixel của phần tử!

Nhờ thiết kế thống nhất và hiện đại của Phlox, trang web của bạn luôn trông thật ấn tượng, bất kể sự kết hợp của các yếu tố nào bạn đang sử dụng trên trang web của mình, đó là một trong những tính năng bí mật và vàng của theme Phlox. Tuy nhiên, bạn cũng có thể tìm thấy widget cho hầu hết mọi nhu cầu của mình. Không có theme nào có thể đến gần với Phlox về sự đa dạng và số lượng các vật dụng và yếu tố cho Elementor.

Có một thư viện Elementor madoule đang phát triển mà bạn có thể sử dụng nó để làm cho trang web của bạn nhanh hơn.

nhờ Elementor, Xây dựng trực quan, không cần mã hóa Bạn có thể tạo hầu hết mọi thứ một cách trực quan chỉ bằng chuột, kéo và thả đơn giản; vâng, nó là sự thật.

Chúng tôi kết hợp sức mạnh của trình tạo trang Elementor, trình bổ sung plugin gói Elementor, công cụ tùy biến trực tiếp WordPress và Khung Auxin từng đoạt giải thưởng của chúng tôi để giúp bạn tạo các trang web tốt nhất mà không cần chạm vào dòng mã một cách dễ dàng.

Sử dụng trình tạo trang Elementor và plugin gói phần tử hoặc Visual Composer và Ultimate addon visual composer để tạo trang. Sử dụng tùy biến trực tiếp để xem các thay đổi trong thời gian thực và quyết định xem bạn có muốn hay không. Sử dụng Elementor để tạo một trang web trong khi. Sử dụng các tùy chọn hình ảnh trang để tùy chỉnh một trang cụ thể. Sử dụng các tùy chọn hình ảnh blog để tùy chỉnh trang blog của bạn. Sử dụng các tùy chọn trực quan của bài đăng để tùy chỉnh các bài đăng. Sử dụng các tùy chọn trực quan của cửa hàng để tùy chỉnh cửa hàng và cửa hàng trực tuyến. Sử dụng các tùy chọn hình ảnh tin tức để tùy chỉnh trang tin tức. Sử dụng các tùy chọn trực quan của danh mục đầu tư để tùy chỉnh trang danh mục đầu tư của bạn. Sử dụng bảng định giá để tạo bảng giá chuyên nghiệp hoặc kế hoạch định giá. Lựa chọn tốt nhất của các dịch giả tự do

Vì Phlox được phát triển cũng tập trung vào nhu cầu của freelancer, nên có rất nhiều lựa chọn cho hầu hết mọi thứ bạn cần. Mã được viết và nhận xét tốt với các nhà phát triển WordPress hàng đầu giúp bạn có thể sửa đổi và tùy chỉnh Phlox một cách đơn giản để tạo một trang web duy nhất cho từng khách hàng của bạn ngay lập tức. Bạn sẽ gắn bó với Phlox khi bạn sử dụng nó.

theme blog đích thực

Cho dù bạn là một blogger chuyên nghiệp hay bạn chỉ muốn bắt đầu và bước vào thế giới blog, Phlox có nhiều tùy chọn và bố cục hiện đại để biến bạn trở thành một blogger chuyên nghiệp.

Có tất cả mọi thứ để viết blog, thực sự là tất cả mọi thứ! Phlox đi kèm với các phương pháp hay nhất trong thiết kế kiểu chữ cũng như đảm bảo rằng nội dung thực sự dễ đọc và rõ ràng trên tất cả các thiết bị cho mọi người. Hơn nữa, Phlox bao gồm tất cả các phong cách viết blog và bố cục khác nhau như lưới, khối xây, dòng thời gian, ô, đất, cổ điển, băng chuyền, v.v.

Thật khó tin, nhưng không có công cụ hoặc tính năng viết blog thiết yếu nào mà bạn không thể tìm thấy ở Phlox.

Nó được đảm bảo.

theme danh mục đầu tư hoàn hảo cho Pixel

Bạn muốn hiển thị các dự án của mình và chúng tôi muốn bạn giới thiệu các dự án của mình. Bạn chỉ cần đưa các dự án của mình vào trang web của mình và Phlox sẽ đảm nhận việc hiển thị chúng theo cách tốt nhất có thể. Đừng lo lắng, có nhiều phong cách khác nhau để phù hợp với các loại dự án khác nhau.

Cửa hàng trực tuyến đẹp

Sử dụng sức mạnh của nền tảng mua sắm trực tuyến phổ biến nhất, WooCommerce ở Phlox để bán bất cứ thứ gì. Bán nhiều hơn và cho phép khách hàng của bạn thích mua sắm trực tuyến.

Master Slider (thanh trượt độc quyền)

theme Phlox được thực hiện bởi averta, nhóm đứng sau dự án Master Slider nổi tiếng, plugin trượt cảm ứng tiên tiến nhất trên Thị trường. Tin tốt là bạn có thể tận hưởng việc sử dụng sức mạnh của Master Slider với Phlox và có những lợi ích của một số tính năng đặc biệt chỉ có trên Phlox. theme Phlox là theme được đề xuất hàng đầu cho Master Slider. Nhận quyền truy cập vào các tính năng độc quyền của thanh trượt chính và luôn là những người đầu tiên truy cập chúng.

Các plugin cao cấp phổ biến được đi kèm với Phlox

Chúng tôi đã bao gồm tất cả các plugin tốt nhất cho bạn. Vì vậy, Phlox là tất cả những gì bạn cần để tạo ra một trang web tuyệt vời mà bạn hằng mong muốn.

Plugin sau đã được mua cho bạn và được bao gồm trong theme Phlox. (Không có thêm chi phí, không có phí ẩn).

Visual Composer ($ 45) Trình tạo trang trực quan tốt nhất hoạt động trong Phlox tốt hơn bất kỳ theme nào. (đã được mua, miễn phí cho bạn)

Master Slider ($ 25) Thanh trượt cảm ứng và phản hồi tốt nhất mà bạn có thể tìm thấy trên thị trường, nó có một số tính năng đặc biệt

Phlox Pro Full Nulled Changelog

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.9 = – [Fix]: An issue with displaying product rating in product page fixed. – [Improvement]: Improvements for shopping cart API applied. – [New]: New social widget added. – [New]: New Google font “Space Grotesk” added to Elementor fonts. – [Improvement]: Improvements in demo importer and WordPress 5.7 applied. – [Improvement]: Better image preview while sharing site pages on social media websites. – [Improvement]: Improvements for size of video player in lightbox applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.8 = – [Fix]: An issue with WP Rocket plugin fixed. – [Improvement]: Improvements for using complex inline SVG tags applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.6 = – [Fix]: An issue with some color options fixed fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.5 = – [New]: Elementor global colors are accessible in customizer. – [Improvement]: Improvements for sorting products in shop page applied. – [Improvement]: Improvements for product quick view applied. – [Improvement]: Improvements for modern search element applied. – [Fix]: An issue with style of shop cart page fixed. – [Fix]: An issue with pagination of category archive page fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.2 = – [New]: Making the header and footer translatable if WPML is installed. – [New]: An incompatibility with next-gen gallery fixed for portfolio items. – [Improvement]: Improvements for progress bar element applied. – [Improvement]: Style improvements for cart widget applied. – [Improvement]: Style improvements for burger menu applied. – [Improvement]: Improvements for tiles layout of “Gallery” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Info Box” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Progress Bar” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Accordion” element applied. – [Fix]: An issue with displaying product thumbnails in single product page fixed. – [Fix]: Addressing a bug with filter option in “Advanced Products” element. – [Fix]: Fixing deprecated functions for latest version of WooCommerce. – [Fix]: A issue with removing variable products from shopping cart fixed. – [Fix]: A bug with importing SVG images fixed. – [Fix]: A bug with SubMenu indicator fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.1 = – [Fix]: A bug in demo importer fixed. – [Improvement]: Improvements applied to logo element while sticky header option is enabled.

= Phlox Pro Full Nulled 5.5.0 = – [New]: New custom animation options added to the list of entrance animations. – [New]: Dribbble and Linkedin social options to staff element. – [New]: WooCommerce templates are now fully compatible with the new version of WooCommerce. – [Improvement]: Improvements for the menu with anchor links applied. – [Improvement]: Improvements for sticky menu options applied. – [Improvement]: Improvements for masonry layout applied. – [Improvement]: New read more option added to “Recent grid portfolio” element. – [Improvement]: Improvements for single FAQ pages applied. – [Improvement]: Improvements for product title applied. – [Fix]: An error for the skin name option in the burger menu fixed. – [Fix]: An issue with the shipping page fixed.

 

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.19 = – [Improvement]: Improvements for sticky header applied. – [Fix]: An issue with displaying share button in blog post fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.17 = – [Fix]: An incompatibility with plugins for “Featured Image by URL” fixed. – [Improvement]: Improvements for scroll animation applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.15 = – [Fix]: A Javascript error in single shop page fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.14 = – [New]: New options for “Modern Menu” element added. – [New]: New options for “Modern Search” element added. – [Improvement]: Style improvements for recent grid post element added.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.13 = – [Improvement]: Style improvement for Elementor 3.0 applied. – [Improvement]: Improvement for fullscreen menu applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.12 = – [Improvement]: Compatibility for Elementor 3.0 applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.10 = – [Fix]: A conflict with WooCommerce 4.4 fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.10 = – [Fix]: Fixing a bug with load more option in recent posts element. – [Fix]: An issue with color option of like button fixed. – [Fix]: Minor bugs fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.9 = – [Improvement]: Compatibility for WordPress 5.5.0 applied. – [Fix]: Fixing a conflict with WordPress SEO plugin. – [Fix]: Minor bugs fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.4 = – [New]: New counter element added. – [Improvement]: Improvement in search element applied. – [Improvement]: New option for uploading SVG icon for search element added. – [Improvement]: Improvements for alignment option of Flexible List element applied. – [Fix]: An issue with importing product variations fixed. – [Fix]: An issue with ajax add to cart functionality fixed. – [Fix]: Fixing an issue while displaying video post formats in the blog archive page.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.1 = – [Improvement]: Improvements for “Modern Search” element applied. – [New]: New color option for like buttons added. – [Fix]: Fixing a bug in the product edit page.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.0 = – [New]: New option for changing the character limit of last breadcrumb text added. – [New]: New meta options for single portfolio page about customizing header template added. – [New]: New options for customizing share and like buttons of single product page added. – [New]: New dynamic tags added to Elementor URL controller. – [New]: New option for changing background color of offcanvase menu added. – [Improvement]: Better options inheritance after switching from free to Pro version. – [Improvement]: Improvements for ajax add to cart applied. – [Improvement]: Improvements for demo importer applied. – [Fix]: An issue with add to cart URL for external products fixed. – [Fix]: A minor bug while using WordPress widgets in Elementor fixed. – [Fix]: Minor bugs fixed.

 

= 5.3.19 = – [Fix]: An issue with carousel navigation fixed. – [New]: New sticky options added to logo element. – [Improvement]: Style improvement for product quick look applied.

= 5.3.18 = – [New]: Integrating Phlox Demo Importer and Envato Elements for removing watermarks for premium images. – [Improvement]: Some improvements in generating thumbnails applied. – [Improvement]: Improvements in style of comment section applied. – [Improvement]: Improvements shopping cart element applied. – [Fix]: An issue in Internet Explorer 11 fixed.

= 5.3.13 = – [Improvement]: Improvements in Modern button element applied. – [Improvement]: Improvement for search and menu element applied.

= 5.3.11 = – [New]: New responsive table element added. – [Improvement]: Improvements in appear animation for header builder applied. – [Improvement]: Improvements for Modern button element applied. – [Fix]: Incompatibility notice in WooCommerce setup wizard fixed. – [Fix]: Website social options are going to be deprecated soon.

= 5.3.10 = – [New]: New Elementor element “Responsive Table” added. – [Improvement]: Automatically turn off the sidebar in the search result page if no widget is set for the sidebar. – [Improvement]: Some minor improvements for Modern button applied. – [Fix]: Fixing an issue that results in the missing featured image for custom post types. – [Fix]: Remove focus outline from accordion and FAQ element.

= 5.3.9 = – [Improvement]: Improvements for dimensions controller in customizer applied. – [New]: New options for customizing share and like buttons added to customizer. – [New]: New options for customizing comment form added.

= 5.3.7 = – [New]: New skin and background options added to the modern button element. – [Improvement]: Compatibility with WordPress 5.4 applied. – [Improvement]: New vertical-align option added to the flexible list element. – [Improvement]: Replacing new icon controller for icon, info box, shopping cart, search, and button elements. – [Improvement]: Improvement for icon alignment in the modern button element applied. – [Fix]: An issue with wrapped text in the flexible list element fixed. – [Fix]: Fixing an issue with a double header while Elementor Pro is enabled. – [New]: New option to replace post type archive pages with default ones from the customizer. – [New]: New option for showing “Home” icon in breadcrumb added. – [New]: Background color option added for sticky header. – [Fix]: An issue with sticky-header in boxed layout fixed.

= 5.3.5 = – [Improvement]: Improvement in alignment option of modern heading Element. – [New]: Introducing new dynamic Elementor element for adding “Breadcrumb” to Elementor pages. – [New]: Introducing a new “Modern Button” element for Elementor. – [New]: New options for customizing the share and link buttons in blog post pages added to customizer. [phlox/551] – [New]: New options for customizing the share and link buttons in portfolio single pages added to customizer. – [New]: Applying the global form skin option to product review form as well. [phlox/550]

= 5.3.4 = – [New]: Introducing featured colors options in customizer and choosing them as dynamic color in Elementor. – [New]: New metafield options added to page options for assigning custom Elementor template for footer. – [New]: New Elementor element for displaying copyright text added. – [New]: New option added to edit page of Contact Form 7 to remove redundant line breaks. – [New]: New option for customizing breadcrumb separator added to customizer. – [Fix]: An issue with ajax loading on search element fixed. – [Fix]: Fixing a bug that prevents editing header template when website background is enabled. – [Improvement]: Fixing an issue with displaying taxonomies in search box category list. – [Improvement]: Fixing an issue with unusual size of burger menu on page load while using in header template. – [Improvement]: Redundant max-width style from mailchimp element removed. – [Improvement]: Fixing a bug with changing color of custom arrows in carousel navigation element. – [Improvement]: Fixing an issue with tile layout in carousel element. – [Improvement]: Improvement in some translatable strings.

= 5.3.0 = – [New]: New options and improvements for shopping cart element applied. – [New]: Introducing new price table element for Elementor. – [New]: Live search functionality added to fullscreen search panel. – [New]: New option for changing breadcrumb separator added. – [New]: Introducing ‘Modern Search’ element and ajax search functionality. – [New]: New options for customizing shopping cart functionality and appearance added. – [New]: New options for customizing the search result page added. – [New]: New page options for overwriting default header and footer templates added. – [New]: New option to display shopping basket items in off-canvas panel added. – [New]: Inline SVG option for Infobox element added. – [Improvement]: New options for header and footer builder added. – [Improvement]: Simplifying header and footer options and deprecating legacy options. – [Improvement]: New sticky option for Elementor Header template added to the customizer. – [Improvement]: Improvement in some translatable contents. – [Improvement]: Fixing an issue with the initial width of Elementor header and footer on pages that were not built with Elementor. – [Improvement]: Improvement in dependency management of customizer options. – [Improvement]: New plugin installer for phlox essential plugins added. – [Improvement]: Improvement in the style of switch, color picker, and dropdown controllers applied. – [Improvement]: Select2 library updated to the latest version. – [Improvement]: Instagram link option for staff Element added. – [Improvement]: Improvements in dark mode style of controllers for Elementor applied. – [Fix]: Fixing an issue that breaks the layout of home page in the customizer preview.

= 5.2.22 = – [Fix]: A bug with WooCommerce tabs fixed.

= 5.2.21 = – [Fix]: Fixing an issue that prevents the fullscreen menu to be closed for anchor links. – [Fix]: A bug with portfolio filter links fixed.

= 5.2.19 = – [Improvement]: Addressed an issue with global heading typography options in theme customizer. – [Improvement]: Some improvements to the modern heading element applied. – [Improvement]: New style customization options added to Mailchimp element. – [Improvement]: Improvements for dark mode styles in Elementor panel applied.

= 5.2.16 = – [Fix]: An issue with displaying the featured image of a translated page with PolyLang plugin fixed. – [Improvement]: Improvement in WooCommerce notices applied. – [Improvement]: New style options added to testimonial element. – [Improvement]: Improvements for card button in header applied. – [Fix]: Addressing a bug when the header menu is not set.

= 5.2.13 = * Released: 02.12.2019 – [Improvement]: Improvements in blog grid element. – [Improvement]: Improvements in cart button in header section.

= 5.2.11 = * Released: 13.11.2019 – [New]: Introducing new advanced parallax effects for Elementor elements. – [Improvement]: Compability for WordPress 5.3 applied.

== Changelog ==

= 5.5.9 = – [Fix]: An issue with displaying product rating in product page fixed. – [Improvement]: Improvements for shopping cart API applied. – [New]: New social widget added. – [New]: New Google font “Space Grotesk” added to Elementor fonts. – [Improvement]: Improvements in demo importer and WordPress 5.7 applied. – [Improvement]: Better image preview while sharing site pages on social media websites. – [Improvement]: Improvements for size of video player in lightbox applied.

= 5.5.8 = – [Fix]: An issue with WP Rocket plugin fixed. – [Improvement]: Improvements for using complex inline SVG tags applied.

= 5.5.6 = – [Fix]: An issue with some color options fixed fixed.

= 5.5.5 = – [New]: Elementor global colors are accessible in customizer. – [Improvement]: Improvements for sorting products in shop page applied. – [Improvement]: Improvements for product quick view applied. – [Improvement]: Improvements for modern search element applied. – [Fix]: An issue with style of shop cart page fixed. – [Fix]: An issue with pagination of category archive page fixed.

= 5.5.2 = – [New]: Making the header and footer translatable if WPML is installed. – [New]: An incompatibility with next-gen gallery fixed for portfolio items. – [Improvement]: Improvements for progress bar element applied. – [Improvement]: Style improvements for cart widget applied. – [Improvement]: Style improvements for burger menu applied. – [Improvement]: Improvements for tiles layout of “Gallery” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Info Box” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Progress Bar” element applied. – [Improvement]: Improvements for “Accordion” element applied. – [Fix]: An issue with displaying product thumbnails in single product page fixed. – [Fix]: Addressing a bug with filter option in “Advanced Products” element. – [Fix]: Fixing deprecated functions for latest version of WooCommerce. – [Fix]: A issue with removing variable products from shopping cart fixed. – [Fix]: A bug with importing SVG images fixed. – [Fix]: A bug with SubMenu indicator fixed.

= 5.5.1 = – [Fix]: A bug in demo importer fixed. – [Improvement]: Improvements applied to logo element while sticky header option is enabled.

= 5.5.0 = – [New]: New custom animation options added to the list of entrance animations. – [New]: Dribbble and Linkedin social options to staff element. – [New]: WooCommerce templates are now fully compatible with the new version of WooCommerce. – [Improvement]: Improvements for the menu with anchor links applied. – [Improvement]: Improvements for sticky menu options applied. – [Improvement]: Improvements for masonry layout applied. – [Improvement]: New read more option added to “Recent grid portfolio” element. – [Improvement]: Improvements for single FAQ pages applied. – [Improvement]: Improvements for product title applied. – [Fix]: An error for the skin name option in the burger menu fixed. – [Fix]: An issue with the shipping page fixed.

 

= 5.4.19 = – [Improvement]: Improvements for sticky header applied. – [Fix]: An issue with displaying share button in blog post fixed.

= 5.4.17 = – [Fix]: An incompatibility with plugins for “Featured Image by URL” fixed. – [Improvement]: Improvements for scroll animation applied.

= 5.4.15 = – [Fix]: A Javascript error in single shop page fixed.

= 5.4.14 = – [New]: New options for “Modern Menu” element added. – [New]: New options for “Modern Search” element added. – [Improvement]: Style improvements for recent grid post element added.

= 5.4.13 = – [Improvement]: Style improvement for Elementor 3.0 applied. – [Improvement]: Improvement for fullscreen menu applied.

= 5.4.12 = – [Improvement]: Compatibility for Elementor 3.0 applied.

= 5.4.10 = – [Fix]: A conflict with WooCommerce 4.4 fixed.

= 5.4.10 = – [Fix]: Fixing a bug with load more option in recent posts element. – [Fix]: An issue with color option of like button fixed. – [Fix]: Minor bugs fixed.

= 5.4.9 = – [Improvement]: Compatibility for WordPress 5.5.0 applied. – [Fix]: Fixing a conflict with WordPress SEO plugin. – [Fix]: Minor bugs fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.4 = – [New]: New counter element added. – [Improvement]: Improvement in search element applied. – [Improvement]: New option for uploading SVG icon for search element added. – [Improvement]: Improvements for alignment option of Flexible List element applied. – [Fix]: An issue with importing product variations fixed. – [Fix]: An issue with ajax add to cart functionality fixed. – [Fix]: Fixing an issue while displaying video post formats in the blog archive page.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.1 = – [Improvement]: Improvements for “Modern Search” element applied. – [New]: New color option for like buttons added. – [Fix]: Fixing a bug in the product edit page.

= Phlox Pro Full Nulled 5.4.0 = – [New]: New option for changing the character limit of last breadcrumb text added. – [New]: New meta options for single portfolio page about customizing header template added. – [New]: New options for customizing share and like buttons of single product page added. – [New]: New dynamic tags added to Elementor URL controller. – [New]: New option for changing background color of offcanvase menu added. – [Improvement]: Better options inheritance after switching from free to Pro version. – [Improvement]: Improvements for ajax add to cart applied. – [Improvement]: Improvements for demo importer applied. – [Fix]: An issue with add to cart URL for external products fixed. – [Fix]: A minor bug while using WordPress widgets in Elementor fixed. – [Fix]: Minor bugs fixed.

 

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.19 = – [Fix]: An issue with carousel navigation fixed. – [New]: New sticky options added to logo element. – [Improvement]: Style improvement for product quick look applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.18 = – [New]: Integrating Phlox Demo Importer and Envato Elements for removing watermarks for premium images. – [Improvement]: Some improvements in generating thumbnails applied. – [Improvement]: Improvements in style of comment section applied. – [Improvement]: Improvements shopping cart element applied. – [Fix]: An issue in Internet Explorer 11 fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.13 = – [Improvement]: Improvements in Modern button element applied. – [Improvement]: Improvement for search and menu element applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.11 = – [New]: New responsive table element added. – [Improvement]: Improvements in appear animation for header builder applied. – [Improvement]: Improvements for Modern button element applied. – [Fix]: Incompatibility notice in WooCommerce setup wizard fixed. – [Fix]: Website social options are going to be deprecated soon.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.10 = – [New]: New Elementor element “Responsive Table” added. – [Improvement]: Automatically turn off the sidebar in the search result page if no widget is set for the sidebar. – [Improvement]: Some minor improvements for Modern button applied. – [Fix]: Fixing an issue that results in the missing featured image for custom post types. – [Fix]: Remove focus outline from accordion and FAQ element.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.9 = – [Improvement]: Improvements for dimensions controller in customizer applied. – [New]: New options for customizing share and like buttons added to customizer. – [New]: New options for customizing comment form added.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.7 = – [New]: New skin and background options added to the modern button element. – [Improvement]: Compatibility with WordPress 5.4 applied. – [Improvement]: New vertical-align option added to the flexible list element. – [Improvement]: Replacing new icon controller for icon, info box, shopping cart, search, and button elements. – [Improvement]: Improvement for icon alignment in the modern button element applied. – [Fix]: An issue with wrapped text in the flexible list element fixed. – [Fix]: Fixing an issue with a double header while Elementor Pro is enabled. – [New]: New option to replace post type archive pages with default ones from the customizer. – [New]: New option for showing “Home” icon in breadcrumb added. – [New]: Background color option added for sticky header. – [Fix]: An issue with sticky-header in boxed layout fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.5 = – [Improvement]: Improvement in alignment option of modern heading Element. – [New]: Introducing new dynamic Elementor element for adding “Breadcrumb” to Elementor pages. – [New]: Introducing a new “Modern Button” element for Elementor. – [New]: New options for customizing the share and link buttons in blog post pages added to customizer. [phlox/551] – [New]: New options for customizing the share and link buttons in portfolio single pages added to customizer. – [New]: Applying the global form skin option to product review form as well. [phlox/550]

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.4 = – [New]: Introducing featured colors options in customizer and choosing them as dynamic color in Elementor. – [New]: New metafield options added to page options for assigning custom Elementor template for footer. – [New]: New Elementor element for displaying copyright text added. – [New]: New option added to edit page of Contact Form 7 to remove redundant line breaks. – [New]: New option for customizing breadcrumb separator added to customizer. – [Fix]: An issue with ajax loading on search element fixed. – [Fix]: Fixing a bug that prevents editing header template when website background is enabled. – [Improvement]: Fixing an issue with displaying taxonomies in search box category list. – [Improvement]: Fixing an issue with unusual size of burger menu on page load while using in header template. – [Improvement]: Redundant max-width style from mailchimp element removed. – [Improvement]: Fixing a bug with changing color of custom arrows in carousel navigation element. – [Improvement]: Fixing an issue with tile layout in carousel element. – [Improvement]: Improvement in some translatable strings.

= Phlox Pro Full Nulled 5.3.0 = – [New]: New options and improvements for shopping cart element applied. – [New]: Introducing new price table element for Elementor. – [New]: Live search functionality added to fullscreen search panel. – [New]: New option for changing breadcrumb separator added. – [New]: Introducing ‘Modern Search’ element and ajax search functionality. – [New]: New options for customizing shopping cart functionality and appearance added. – [New]: New options for customizing the search result page added. – [New]: New page options for overwriting default header and footer templates added. – [New]: New option to display shopping basket items in off-canvas panel added. – [New]: Inline SVG option for Infobox element added. – [Improvement]: New options for header and footer builder added. – [Improvement]: Simplifying header and footer options and deprecating legacy options. – [Improvement]: New sticky option for Elementor Header template added to the customizer. – [Improvement]: Improvement in some translatable contents. – [Improvement]: Fixing an issue with the initial width of Elementor header and footer on pages that were not built with Elementor. – [Improvement]: Improvement in dependency management of customizer options. – [Improvement]: New plugin installer for phlox essential plugins added. – [Improvement]: Improvement in the style of switch, color picker, and dropdown controllers applied. – [Improvement]: Select2 library updated to the latest version. – [Improvement]: Instagram link option for staff Element added. – [Improvement]: Improvements in dark mode style of controllers for Elementor applied. – [Fix]: Fixing an issue that breaks the layout of home page in the customizer preview.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.22 = – [Fix]: A bug with WooCommerce tabs fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.21 = – [Fix]: Fixing an issue that prevents the fullscreen menu to be closed for anchor links. – [Fix]: A bug with portfolio filter links fixed.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.19 = – [Improvement]: Addressed an issue with global heading typography options in theme customizer. – [Improvement]: Some improvements to the modern heading element applied. – [Improvement]: New style customization options added to Mailchimp element. – [Improvement]: Improvements for dark mode styles in Elementor panel applied.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.16 = – [Fix]: An issue with displaying the featured image of a translated page with PolyLang plugin fixed. – [Improvement]: Improvement in WooCommerce notices applied. – [Improvement]: New style options added to testimonial element. – [Improvement]: Improvements for card button in header applied. – [Fix]: Addressing a bug when the header menu is not set.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.13 = * Released: 02.12.2019 – [Improvement]: Improvements in blog grid element. – [Improvement]: Improvements in cart button in header section.

= Phlox Pro Full Nulled 5.2.11 = * Released: 13.11.2019 – [New]: Introducing new advanced parallax effects for Elementor elements. – [Improvement]: Compability for WordPress 5.3 applied.

 

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Tải Miễn Phí Phlox Pro NULLED v5.7.8 Full Package- Elementor MultiPurpose WordPress Theme :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

    © 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress