Out-of-the-Box NULLED v1.21.3 – Dropbox plugin for WordPress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Out-of-the-box là một plugin tích hợp Dropbox sáng tạo, có thể tùy chỉnh cao, thân thiện với người dùng dành cho WordPress, hiển thị các tệp Dropbox của bạn một cách đẹp mắt. Không cần kỹ năng viết mã!

Link Demo : https://codecanyon.net/item/outofthebox-dropbox-plugin-for-wordpress-/5529125

Bắt đầu xây dựng trang web WordPress của bạn với Out-of-the-Box thực sự dễ dàng – chỉ cần một vài cú nhấp chuột để thực hiện:

  • Liên kết tài khoản Dropbox của bạn với plugin chỉ với 1 cú nhấp chuột!
  • Trong trình chỉnh sửa Trang hoặc Bài đăng WordPress, hãy mở Trình tạo mã ngắn ngoài hộp và chọn chế độ được định cấu hình trước
  • Chọn Thư mục Dropbox sẽ được sử dụng làm điểm bắt đầu cho plugin
  • Đơn giản chỉ cần điều chỉnh mã ngắn trong Trình tạo mã ngắn thông qua các tùy chọn và điều khiển trực quan
  • Chèn mã ngắn và xuất bản trang của bạn!

Out-of-the-box là plugin Dropbox cuối cùng số 1 dành cho WordPress trên thị trường – và là một phần của loạt Plugin đám mây đã cung cấp năng lượng cho hơn 10.000 trang web công ty cải thiện quy trình làm việc của họ. Tham gia ngay bây giờ và bắt đầu sử dụng Dropbox của bạn hiệu quả hơn nữa bằng cách tích hợp nó trên trang web của bạn!

Tính năng Out-of-the-Box Plugin:

Trình duyệt tệp Bạn đang tìm giải pháp tốt nhất để quản lý Tài liệu của bạn trên trang WordPress? Chỉ cần sử dụng Trình duyệt tệp này và quản lý Tài liệu của bạn dễ dàng thông qua nền tảng Dropbox. Trình duyệt Tệp sẽ đảm bảo rằng các tệp của bạn được tự động hiển thị trên trang web WordPress của bạn.

Bộ sưu tập Bạn mệt mỏi với quá trình tải lên, chọn và xây dựng bộ sưu tập của bạn trên một trang web WordPress? Thư viện Out-of-the-Box sẽ tự động xây dựng một Thư viện tuyệt vời từ Thư mục Dropbox của bạn.

Trình phát âm thanh & trình phát video Truyền phát phương tiện trực tiếp từ Dropbox của bạn với trình trung gian HTML 5 có dự phòng flash. Các định dạng được hỗ trợ: mp3 , mp4 , m4a & m4v (AAC / H.264), OGA & ogv (Vorbis / Theora), webmv (Vorbis / VP8).

Tải lên đám mây Plugin đi kèm với Hộp tải lên đẹp mắt cho phép người dùng tải tệp lên Dropbox của bạn. Hộp này cực kỳ mạnh mẽ khi kết hợp với tính năng Thư mục người dùng, cho phép bạn tạo Khu vực khách hàng trên Dropbox của mình.

Tìm kiếm tệp theo tên và nội dung Cho phép người dùng tìm kiếm tệp của bạn theo tên tệp và phần mở rộng. Khi sử dụng Dropbox Business, bạn có thể sử dụng tìm kiếm toàn văn bản, cho phép bạn tìm kiếm ngoài tên các tệp của mình.

Xem trước nội tuyến Trực tiếp xem Tài liệu hoặc Ảnh của bạn trong Hộp đèn tuyệt vời được bao gồm trong plugin. Out-of-the-Box cũng có thể hiển thị tài liệu Office của bạn để mọi người không cần tải xuống trước khi có thể xem nội dung.

Nhúng tệp Bạn chỉ muốn nhúng Tài liệu trực tiếp vào Trang hoặc Bài đăng WordPress của mình? Bạn có thể sử dụng nút Nhúng Out-of-the-Box trong WordPress Editor và plugin sẽ đảm bảo rằng các tài liệu đã chọn của bạn được tích hợp độc đáo vào trang của bạn.Liên kết được chia sẻ Tạo liên kết được chia sẻ nếu bạn muốn bất kỳ ai có thể nhấp vào liên kết để truy cập tệp của bạn. Mọi người không cần tài khoản Dropbox để xem tệp của bạn.

Thư mục Người dùng Dễ dàng và an toàn chia sẻ tài liệu qua Dropbox với khách hàng của bạn. Tính năng Thư mục người dùng cho phép khách hàng của bạn xem trước, tải xuống và tải tài liệu lên thư mục riêng của họ. Bạn có thể liên kết Người dùng WordPress của mình theo cách thủ công với thư mục của riêng họ hoặc để plugin xử lý việc này cho bạn!

Tất cả trong đám mây Dropbox có thể giảm bớt gánh nặng cho máy chủ của bạn, giảm dung lượng ổ đĩa bằng cách lưu trữ các phần tử nặng hơn của trang web của bạn ra bên ngoài. Thay vì sao chép tệp vào máy chủ của bạn, plugin này sẽ quản lý tệp trực tiếp trên Dropbox. Người dùng sẽ tải xuống các tệp trực tiếp từ Dropbox để tăng hiệu suất và tiết kiệm băng thông cho bạn!Trình phát đa phương tiện tuyệt vời Media Player có giao diện tuyệt vời và hỗ trợ các tính năng mạnh mẽ như: danh sách phát, tốc độ phát lại, phụ đề, v.v.

Quyền Người dùng Plugin tích hợp hoàn hảo vào hệ thống Người dùng WordPress cho phép bạn chọn Vai trò người dùng nào sẽ có quyền xem, tải xuống, tải lên, đổi tên, xóa tệp hoặc thư mục.

Trình tạo mã ngắn Thêm Out-of-the-Box chưa bao giờ dễ dàng hơn thế! Mặc dù nó có một số tùy chọn ấn tượng, ngay cả những người mới bắt đầu cũng sẽ quản lý để triển khai plugin theo mong muốn của họ với quy trình làm việc trực quan của chúng tôi.

Thông báo Bạn có muốn theo dõi xem ai đó tải xuống và tải tệp lên không? Hệ thống thông báo có thể gửi cho bạn các email có thể tùy chỉnh khi điều này xảy ra! Kết hợp với thông báo của Ứng dụng Dropbox, bạn sẽ ngay lập tức biết khi nào khách hàng cần sự chú ý của bạn!

Hiệu suất được tối ưu hóa Ngoại hình đẹp không phải là tất cả, vì vậy chúng tôi đảm bảo rằng Out-of-the-Box cũng tải nhanh như chớp! Hệ thống bộ nhớ đệm thông minh của chúng tôi sẽ đảm bảo rằng mọi thứ hoạt động trơn tru!

Mã hướng đối tượng Out-of-the-Box sử dụng các mẫu lập trình tiên tiến nhất và hiệu quả nhất, để mang lại kết quả tốt nhất cho trang web của bạn.

 

Sẵn sàng đa ngôn ngữ Bao gồm các tệp .po và .mo, để dịch dễ dàng. Bạn có muốn đóng góp cho plugin không? Chi phí mua plugin sẽ vui vẻ được hoàn lại nếu bạn gửi bản dịch mới

Thiết kế đáp ứng Nội dung của bạn sẽ trông tuyệt vời trên cả trang web dành cho máy tính để bàn và thiết bị di động cho dù đó là Trình duyệt tệp, Thư viện, hộp Tải lên hay Trình phát phương tiện.

Tải thông minh Để tiết kiệm thời gian và băng thông của bạn, nó chỉ bao gồm các tệp javascript được sử dụng trên trang – không có thêm lưu lượng truy cập và tải nhanh hơn!

Cập nhật trọn đời – Miễn phí Chúng tôi cung cấp các bản cập nhật tự động, miễn phí. Luôn cập nhật với Out-of-the-Box và nhận các bản phát hành và cải tiến mới nhất của chúng tôi.

Hỗ trợ chuyên nghiệp Được phát hành lần đầu tiên vào năm 2013, plugin của chúng tôi kể từ đó đã không ngừng được cải tiến về tính năng, khả năng sử dụng và thân thiện với người mới bắt đầu. Khi bạn có câu hỏi, nhận xét hoặc vấn đề, chỉ cần tạo một Vé!

Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress Out-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPressOut-of-the-Box - Dropbox plugin for WordPress

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Out-of-the-Box NULLED v1.21.3 – Dropbox plugin for WordPress nulled changelog
1.19.11 7 September 2021
Added: support for %file_lastedited% and %file_created% placeholders in email notifications
Fix: Manually linked Private folders for guest users not setting account properly
Fix: Automatic Private Folder creation not fired on user registration if the newly created isn't directly logged in
Fix: Setting incorrect basename for files with extensions in capitals (e.g. .JPG)
Fix: Reset scroll of File Browser container when navigating/searching
Fix: Plugin not initiating when output of the plugin was modified by (e.g.) apply_filters('the_content') adding line breaks and paragraphs
Updated: Chart.js library version to 3.5.1
Updated: Datatables library version to 1.11.1
Updated: Tagify library version to 4.7.2
Updated: Font Awesome to version 5.15.4
1.19.10 19 July 2021
Fix: API updates not always clearing cache data
Fix: Enqueue scripts and styles in Gravity Form integration in a different way
Fix: Scroll event on mobile devices could open the lightbox unexpectedly
Improved: Added embed support for files with previews supported by Dropbox API
Improved: Faster ZIP download for complete, unfiltered, folders.
1.19.9 1 July 2021
Fix: Right-to-left layout incorrectly applied to Media Player module (subfolder now working without private folders)
Fix: Clicking on a file in the File Browser could trigger the preview/download action twice
Fix: Gallery background not using color as set in the Color Palette
Improved: Removed outdated or depricated PHP / CSS code
1.19.8 8 June 2021
Added: %account_email% placeholder for recipient for the email notifications. This placeholder will contain the email address of the linked Cloud Account
Fix: Direct Links to folders were pointing to the root folder of the module
Fix: CORS issue with VAST XML urls
Fix: The set subfolder location in the shortcode configuration for manually linked Private Folders not working when using the standalone Upload Box module
Improved: Shortcode Builder will check if modules are still linked to accessible content
Updated: Chart.js library version to 3.3.2
Updated: Datatables library version to 1.10.25
Updated: Tagify library version to 4.2.0
1.19.7 22 May 2021
Added: Option to select own branding image showing when iFrames are loaded
Added: Support for Dropbox .web shortcuts
Fix: Click event not firing when only external preview is available
Fix: Some actions were still available even when reCaptcha failed validation
Improved: added support for Private Folders for the WooCommerce File/Folder download selector
Improved: Added explanation for (personal) data usage when linking your cloud accounts
1.19.6 29 April 2021
Fix: WooCommerce download integration selector not opening when using Gutenberg as page editor for your products
Updated: Gravity Forms integration now support GF version >2.5 which contains a new form editor
Improved: Increased Front-End performance by reducing the number of JS events for plugin elements
1.19.5 22 April 2021
Fix: Media Player 'Last modified' sorting order not working
Fix: Media Player playlist not opening folder structure when first file in playlist is inside a subfolder.
Updated: Chartjs Library to version 3.1.0
Updated: Font Awesome to version 5.15.3
Updated: PHPThumb library to version 1.7.16
Updated: Replaced PHPZip library with ZipStream library
1.19.4 13 April 2021
Added: New setting to disable thumbnails in File Browser when hovering over items in List view
Fix: Form integrations not storing the metadata of uploaded files in form submissions
Fix: User Folders not created when registered via Admin dashboard
Fix: Prevent double click action when using disabled inline preview
Fix: Prevent Drag & Drop handlings on Upload Boxes that are blocked
Improved: Direct links will now also be shortened when using the Shortener API
Improved: Remove error message on when search is aborted or a new search is executed
1.19.3 30 March 2021
Improved: Private Folders Name Template can now also be controlled per shortcode/module
Improved: Private Folders Name Template & WooCommerce Upload Folders now supports directories (e.g. /%user_login/%yyyy-mm-dd%/)
Improved: Subfolder setting now supports dynamic placeholders
1.19.2 28 March 2021
Added: Integration for Fluent Forms
Fix: %uniqueID% placeholder now only updated on rendering module
Fix: Clear search when switching between accounts
Improved: Conditional Logic support for form integrations is now skipping 'required' validation if field is hidden by logic
1.19.1 25 March 2021
Fix: Removed folder upload action for devices that don't support this
Fix: Layout issue in Media Player playlist
Fix: iFrame in Lightbox now always keeps a width of 100%
Fix: New Dropbox namespace caused issues for loading specific classes
1.19 20 March 2021
Added: %wc_order_date_created% placeholder for WooCommerce Upload integration
Fix: Upload events for earlier uploaded files can be fired multiple times when uploading additional files via the same Upload module.
Fix: Conflicts with MediaElement.js video players can in some case be resolved by activating the 'Layout -> Media Player -> Load native MediaElement.js library' setting.
Improved: Added latest uploads and top user uploads to report dashboard
Improved: Make shortcode filter available via shortcode_atts_{$shortcode} (https://developer.wordpress.org/reference/hooks/shortcode_atts_shortcode/)
Improved: Keep Upload Boxes of WooCommerce products always visible on the Order Edit pages
Improved: Added support for placeholders and shortcodes in Upload Description box
Improved: More efficient support for dynamically loaded content via AJAX
Improved: Removed old code, inline javascript and CSS
Updated: Tagify library to version 3.23.1
Updated: Tippy library to version 6.3.1
Updated: Clipboard.js library to version 2.0.8
Updated: ie11CustomProperties.js library to version 4.1.0
Updated: Plugin Update Checker library to version 4.11
Updated: Chart.js library version to 2.9.4
Updated: DataTables to version 1.10.24
Updated: Blueimp jQuery File Upload to version v10.31.0
1.18.3 5 March 2021
Added: New 'Open Subfolder' setting which can be used to set a specific sub folder in a Private Folder as top folder.
Added: New %uniqueID and %hh:mm% placeholders for Private Folder name template
Fix: Resolved compatability issues with overwritting window.onload functions
Improved: Keep selected File Browser 'View' in memory
Improved: Added placeholders for initial File Browser and Gallery loading
Improved: Slight modifications to the Lightbox
Improved: UI Improvement for not-accesible folders
1.18.2 18 February 2021
Fix: GravityPDF integration not loading anymore
Fix: Resolved conflict with the Plyr.io library
Fix: not sending Account ID on Upload Post Process
1.18.1 2 February 2021
Fix: Search Box module not opening folders
Fix: Changes to the Summary Email setting not saved
Fix: Product Documents WooCommerce integrations not starting downloads in case Account ID is missing
Added: When scrolling down a page while using the Video Player will add the video floating in the corner
Added: outofthebox_upload_entry_information hook to modify upload entry information
1.18 14 January 2021
IMPORTANT Updated requirements: WordPress 5.0+ & PHP 7.0+.

Added: Select All button in action menu of File browser and Gallery.
Fix: Lazy Loading bug for thumbnails in Lightbox.
Fix: Add New Folder button not working inside File Browser view.
Fix: Folder upload was not possible for WooCommerce orders with Products using the Upload integration.
Fix: Upload button shown in WooCommerce Orders list even when the Upload Box isn't visible for the current order status.
Fix: Failing upload can crash Formidable Forms entry submission.
Fix: WP Forms not storing links to uploaded files correctly
Improved: Added scroll Zoom on images in Lightbox.
Improved: Failed upload are now logged if 'Log Events' is enabled.
Updated: Panzoom library to version 4.3.2.
Updated: Tippy library to version 6.2.7.
Updated: Tagify library to version 3.22.0.
Updated: DataTables library to version 1.10.23.
Updated: WPColorPicker library to version 3.0.0.
Updated: ReCaptcha library to version 1.2.4.
1.17.16 17 December 2020
Fix: Token encryption/decription issue on sites running a Multi Sites configuration
Fix: Bug in Upload Box could result in duplicate files
Fix: ZIP download requests fail due to incorrect authorization headers
Improved: Lazy loading of images in Media Player playlists
Improved: Added new File URL placeholders for email notification templates. Now includes %file_download_url%, %file_cloud_shared_url%, %file_cloud_preview_url% and %file_cloud_shortlived_download_url% if supported
1.17.15 7 December 2020
VULNERABILITY Authorization tokens can be publicly accesible on NGINX servers and requires the attacker to know both the Account email and Account ID. Apache servers are not affected. This version implements token encryption to patch this. A re-authorization might be needed in some cases.
Fix: Form submit buttons can disappear when triggered while plugin is still uploading files
Fix: Bug could create 'Guest' Private Folders when a logged in user was for some reason logged out in the background
Fix: Plugin not initiating properly when ReCaptcha script is loaded async/defer
Improved: Migrating to Scoped App and short lived Access Tokens
Improved: Made a number of PHP8 compatilibility improvements.
Updated: PHPthumb version 1.7.15
1.17.14 13 November 2020
Fix: Javascript Compatibility issue when used in combination with specific Themes
Improved: Can now add User Roles as notification recipients using placeholders like %administrator%, %subscriber%, %editor%, %custom_wp_role%.
Improved: Various javascript changes for compatibility with WordPress 5.6 and jQuery 3.x.
Improved: Marked as compatible with WordPress 5.6.
1.17.13 2 November 2020
Fix: Search API calls migrated to /2/files/search_v2 endpoint
Fix: Folder location set by form input fields not correctly filtered. Could for instance create subfolders when folder name contained a '
Fix: Preview button via File Menu doesn't open the LightBox correctly on some devices
Improved: Small layout changes in File Browser
1.17.12 17 October 2020
Added: Formidable Forms integration
Fix: Layout description box in Gallery aligning long descriptions incorrectly
Fix: File Browser in WooCommerce Orders not starting uploads
Improved: Removed ReCaptcha from Admin Dashboard pages with plugin when ReCaptcha is enabled
1.17.11 12 October 2020
Fix: Upload Box could create folders when file name contained special characters
Fix: Upload Form integrations was submitting Forms even if a file in the queue failed to upload.
Fix: Conflict in WPForms Builder when having multiple WP Cloud Plugins running
Updated: Font Awesome library to version 5.15.1
1.17.10 26 September 2020
Added: 'Max number of files' option for Media Player shortcode
Fix: Previous folder button not working when inside Shortcut Folder
Fix: Click event to open lightbox not fired correctly on mobile devices
Fix: Gutenberg & Elementor block incorrectly displaying error message when user doesn't have permissions to display the plugin
Fix: Speed Selector was removed from the Media Player when loading a next file in the playlist
Improved: Drag & Drop upload of folders is now supported
Improved: Support for moving multiple items at once via drag&drop
1.17.9 14 September 2020
Fix: Bit.ly URL shortener now compatible with v4 of their API
Fix: Uploads of files with the same name but in different folders could fail
Fix: Indirect uploads to Dropbox could fail on specific servers
Fix: Description/Info button not working properly
Fix: Updated cacert.pem to latest Mozilla CA certificate store to fix connection problems with the API
Updated: Plugin Update Checker to version 4.10
1.17.8 2 September 2020
Fix: Prevent plugin from crashing when required mbstring extension isn't enabled on server
Fix: Manually linked private folders without account information will now use the primary account as default
Removed: Outdated jQuery code attrFn()
1.17.7 18 August 2020
Fix: Bug preventing to delete folder/files for not logged in users while having the correct permissions
Fix: Upload queue in small containers not showing progress indicator
Fix: Media Player Playlist not working correctly for folders containing quotes
Fix: Incorrect API settings/requests for custom Dropbox Apps using App Folder permissions. Please check if the 'OAuth 2.0 Redirect URI' value on the Advanced tab matches the value in your Dropbox App configuration if you encounter problems authorizing your Dropbox account with your own App
Updated: MediaElement.js to version 4.2.16
1.17.6 6 August 2020
Fix: Deactivating plugin not possible when use WP CLI
Fix: Resolved cookie SameSite warnings
Fix: Uploads of many files at once could cause problems on servers restricting the number of simultaneous connections
Fix: Vertical thumbnails in LightBox not fitting on screen
Fix: CSS issues in IE / Safari due class names with double hypens
Improved: Media Player now loading files without extension but with valid mimetype as well
Improved: Few Layout changes
1.17.5 24 July 2020
Fix: Direct links preventing File Browsers/Galleries to initiate properly when multiple instance are placed on the same page.
Fix: Uninstall can cause problems
Fix: Not rendering Lightbox information for last file in list
Improved: Pressing (+) directly trigger file selector when folder uploads are disabled
Improved: Changed placeholder text in the search box. Not longer showing 'search in content' when files are hidden in the shortcode
1.17.4.1 16 July 2020
Fix: Cache not updated correctly after upload
Fix: Shortcode Builder not saving data in FireFox
Fix: Download button in Gallery not firing correctly
1.17.4 10 July 2020
Fix: Deeplinks not opening files
Fix: Integrations not loading correctly when using WP-CLI
Fix: Bug in Lightbox causing problems in IE 11
Fix: Uploads not storing file information due to missing File IDs. Causing problems in Form integrations and Upload notifications
Fix: Modal conflict with themes using Bootstrap preventing you to scroll the page after closing the modal
1.17.3 7 July 2020
Fix: Thumbnail in List View popup can overflow its container
Fix: File Browser not always showing files that are just uploaded via the Upload Box
Fix: Missing RTL stylesheet for Media Player skins
Added: Make copy action for Folders & Files
1.17.2 1 July 2020
Fix: Bug preventing you to download a single folder as ZIP via the folder action menu
Fix: Bug preventing you to delete files and folders via action menu
Fix: Bug preventing a file selection in Embed or Add link Popup
Fix: Plugin shortcode not visible when added in a Classic Block in the Gutenberg Editor
1.17.1 29 June 2020
Fix: Uploads not working when using XHR
Fix: Breadcrumb conflict with themes using Bootstrap library
Fix: Layout problems on small devices
Added: New translations files. If you have corrections or want a new translation, please inform us via a support ticket!
1.17 26 June 2020
IMPORTANT Dropped support for IE 10 and lower
Fix: Skiping Ad loads first media item in playlist instead of the selected media
Fix: Wrong order of including javascripts could cause problems with Upload Box
Fix: ZIP functionality not working properly when used in search results
Added: New button to do a factory reset via the plugin settings page
Added: Setting to show descriptions in gallery directly on top of images
Added: Setting to add initial search term in File Browser and Gallery
Added: Gutenberg Editor block
Added: Elementor block
Added: WPForms integration
Added: Support for seting Private Folder names via Gravity Form fields
Improved: Uninstalling the plugin will now remove all its setting and data unless this has been disabled on the Advanced tab
Improved: Scroll to top button not longer hidding bottom documents in File Browser
Improved: Layout of File Browser, Gallery and Upload Box
Improved: Replaced outdated javascript tooltip library
Improved: Add/Edit descriptions dialogs
Improved: Added better support for sites using RTL
Improved: Various other layout updates
Tải Miễn Phí Out-of-the-Box NULLED v1.21.3 – Dropbox plugin for WordPress :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup