NEX-Forms v7.9.7 NULLED + Addons – The Ultimate WordPress Form Builder


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

NEX-Forms là plugin WordPress Form Builder tốt nhất để tạo các biểu mẫu từ đơn giản đến phức tạp. Với vô số tiện ích bổ sung và tính năng, NEX-Forms là một giải pháp xây dựng biểu mẫu và biểu mẫu trực tuyến hoàn chỉnh.

Link Demo : https://codecanyon.net/item/nexforms-the-ultimate-wordpress-form-builder/7103891

Plugin trình tạo biểu mẫu WordPress linh hoạt nhất

Tạo bất kỳ loại biểu mẫu nào bằng Plugin trình tạo biểu mẫu WordPress tốt nhất trên thị trường.

 

 • Trình tạo biểu mẫu liên hệ
 • Trình tạo biểu mẫu tương tác
 • Trình tạo biểu mẫu ước tính chi phí
 • Trình tạo biểu mẫu PayPal
 • Trình tạo biểu mẫu câu đố
 • Trình tạo biểu mẫu đặt chỗ
 • Trình tạo biểu mẫu ứng dụng
 • Trình tạo biểu mẫu câu hỏi nhanh
 • Trình tạo biểu mẫu khảo sát
 • Trình tạo biểu mẫu hợp đồng
 • Trình tạo biểu mẫu dính
 • Trình tạo biểu mẫu bật lên
 • Trình tạo biểu mẫu phản hồi
 • Trình tạo biểu mẫu nhiều bước
 • Trình tạo biểu mẫu đặt hàng
 • Trình tạo biểu mẫu thanh toán

Danh sách các tính năng tổng thể của NEX-Forms – The Ultimate WordPress Form Builder :

Phân tích biểu mẫu – Phân tích cung cấp cho bạn số liệu thống kê về các lần xem biểu mẫu, gửi biểu mẫu và thậm chí cả các tương tác biểu mẫu! Hoàn chỉnh với biểu đồ đường, thanh, hình tròn, cực và radar. NEX-Forms cũng cung cấp cho bạn số liệu thống kê Vị trí địa lý! Bây giờ bạn có thể thấy nơi gửi biểu mẫu của bạn đến từ!

Ước tính chi phí / Logic toán học – Sử dụng logic toán học để thực hiện tính toán chi phí dựa trên lựa chọn của người dùng. Sử dụng bất kỳ công thức tùy chỉnh nào trên bất kỳ số lượng trường nào!

Đáp ứng hoàn toàn – NEX-Forms mở rộng dễ dàng và hiệu quả cho mọi thiết bị từ điện thoại, máy tính bảng đến máy tính để bàn.

Biểu mẫu tương tác – Tương tác trong thời gian thực với người dùng của bạn bằng cách hiển thị thông tin người dùng nhập vào biểu mẫu theo cách trò chuyện.

Logic có điều kiện – NEX-Forms bao gồm logic có điều kiện nâng cao để hiển thị và ẩn các phần tử biểu mẫu dựa trên thông tin người dùng của bạn nhập vào. Thêm quy tắc không giới hạn với nhiều điều kiện và nhiều hành động. Ví dụ: thêm quy tắc có một điều kiện cho 3 điều kiện là đúng trước khi chạy bất kỳ số lượng hành động nào.

Hơn 50 phần tử biểu mẫu – Sử dụng hơn 50 trường theo kiểu Bootstrap với độ chính xác hoàn hảo đến từng pixel! Từ các trường đặc biệt đến người tải lên và các trường biểu mẫu phổ biến nhất của bạn.

Biểu mẫu nhiều bước & Câu hỏi trực tuyến – Chia nhỏ các biểu mẫu lớn thành các bước có thể quản lý để người dùng của bạn hoàn thành một cách dễ dàng. Kết hợp nhiều bước, logic toán học và logic điều kiện để tạo bảng câu hỏi trực tuyến.

Biểu mẫu Cửa sổ bật lên – Kích hoạt Biểu mẫu Cửa sổ bật lên trên Ý định thoát, Thời gian trên trang, Vị trí cuộn hoặc từ các Nút hoặc Liên kết! Vì vậy, khi người dùng cố gắng rời khỏi trang và / hoặc dành x lượng thời gian trên trang và / hoặc người dùng cuộn đến một vị trí được chỉ định từ đầu trang thì biểu mẫu sẽ bật lên!

Báo cáo đệ trình và xuất khẩu – Tạo báo cáo từ việc đệ trình biểu mẫu của bạn dựa trên tiêu chí của riêng bạn. Báo cáo của bạn cũng có thể được xuất sang CSV và / hoặc PDF!

Thiết kế hiện đại – Được thiết kế theo xu hướng và kỹ thuật hiện đại, NEX-Forms sẽ giúp bạn kết nối với khách hàng của mình theo một cách hoàn toàn mới và thú vị.

Kéo & Thả – Thêm và sắp xếp các phần tử biểu mẫu bằng cách kéo và thả đơn giản. Nếu bạn có thể chơi solitare, bạn có thể xây dựng các biểu mẫu web tuyệt đẹp mà không cần một dòng mã nào!

Hệ thống lưới đầy đủ – Tạo bất kỳ bố cục biểu mẫu nào với một hệ thống lưới có thể kéo được! Bao gồm lồng lưới không giới hạn!

Hình ảnh động – Thu hút người dùng của bạn với hơn 70 hình ảnh động siêu mượt.

660+ biểu tượng – Sử dụng hơn 660 biểu tượng có thể được thêm vào các trường biểu mẫu. Biểu tượng Font Awesome là các vectơ, có nghĩa là chúng tuyệt đẹp trên màn hình có độ phân giải cao.

Hơn 1200 Phông chữ của Google – Cho phép bạn dễ dàng thêm phông chữ từ Thư mục Phông chữ của Google để sử dụng trong các biểu mẫu của mình. Hơn 1200 phông chữ được tạo sẵn trong NEX-Forms.

Bảo vệ chống thư rác tích hợp – Trong khi các biểu mẫu NEX tích hợp chức năng chống thư rác, bạn sẽ không bao giờ nhận được email không mong muốn. Không cần hình ảnh xác thực để chứng minh người dùng của bạn trên thực tế là con người!

Email Trả lời Tự động – Nhận tất cả dữ liệu biểu mẫu của bạn trong các email hoàn toàn có thể tùy chỉnh. Gửi email quản trị cho nhiều người nhận và / hoặc gửi email xác nhận cho người dùng cuối!

Lưu trữ và xuất đệ trình – Tất cả đệ trình biểu mẫu được lưu trữ trong cơ sở dữ liệu của bạn và có thể được xem từ bảng điều khiển quản trị. Các mục nhập cũng có thể được xuất sang Excel!

Biểu mẫu Nhập và Xuất – Xuất biểu mẫu chỉ với một cú nhấp chuột. Bao gồm tất cả các cài đặt biểu mẫu và có thể được nhập vào bất kỳ cài đặt biểu mẫu NEX nào.

Các lĩnh vực khảo sát – Tạo các khảo sát đẹp với các trường xếp hạng ngón tay cái, xếp hạng sao và mặt cười!

Các trường được phổ biến trước – Đặt giá trị trường mặc định! Tự động điền các trường từ các biểu mẫu khác! Tự động điền các trường từ các tham số URL!

Sticky Forms – Thêm từ dính paddle / slide-in vào bất kỳ phía nào của trang web của bạn!

Các biểu mẫu trên cùng một trang – Bạn có thể có nhiều biểu mẫu trên một trang như bạn cần mà không có bất kỳ xung đột nào!

AJAX Powered – Gửi biểu mẫu mà không cần làm mới trang!

Sidebar Widget – Thêm biểu mẫu vào thanh bên của bạn với WordPress Widget.

Trường Trình tải lên Tệp – Nhận tệp dưới dạng tệp đính kèm email. Cũng có thể được xem và tải xuống từ chương trình phụ trợ. Bao gồm xác thực loại tệp và xem trước hình ảnh trực tiếp.

Trường ẩn – Thêm các trường ẩn động và / hoặc tĩnh vào biểu mẫu của bạn để có thêm thông tin quản trị viên từ việc gửi biểu mẫu.

Trường lựa chọn ngón tay cái – Giới thiệu sản phẩm của bạn trong các trường lựa chọn đơn và nhiều lựa chọn.

Thanh công cụ tạo kiểu – Tạo kiểu cho biểu mẫu của bạn một cách dễ dàng bằng cách sử dụng thanh công cụ tạo kiểu có một không hai của chúng tôi, tương tự như các công cụ phổ biến như Photoshop, Fireworks, MS Paint, v.v.

Thanh tác vụ – Làm việc trên nhiều biểu mẫu cùng một lúc. Dễ dàng chuyển đổi giữa các cửa sổ tác vụ từ thanh tác vụ. Một tiết kiệm thời gian thực!

Tùy chọn cá nhân – Tiết kiệm thời gian bằng cách thiết lập tùy chọn cá nhân để được sử dụng làm mặc định cho tất cả các biểu mẫu mới!

Xác thực biểu mẫu – Đặt các trường bắt buộc và các trường xác thực của bạn thành: Bất kỳ định dạng nào, Email, Số điện thoại, URL, Chỉ số hoặc Chỉ văn bản.

Min / Max Character Hạn chế – Giới hạn ký tự trong các lĩnh vực văn bản nhiều dòng và các lĩnh vực văn bản duy nhất-line bằng cách thiết lập tối đa / nhân vật tối thiểu cho phép. Bao gồm chỉ số tổng số ký tự.

Phím tắt – Tiết kiệm thời gian bằng các phím tắt tích hợp sẵn. Ví dụ: lưu biểu mẫu bằng cách nhấn CTRL + ALT + S.

Trình xem trước biểu mẫu trực tiếp – Xem trước biểu mẫu của bạn trong thời gian thực, bất kỳ lúc nào, trong khi bạn đang bận rộn với việc xây dựng biểu mẫu đó!

Nhân bản các biểu mẫu – Nhân bản các biểu mẫu hiện có chỉ với một cú nhấp chuột! Các biểu mẫu trùng lặp bao gồm tất cả các cài đặt của biểu mẫu ban đầu!

Mẫu biểu mẫu – Tạo mẫu biểu mẫu tùy chỉnh của riêng bạn để được sử dụng lại hết lần này đến lần khác!

Biểu mẫu không giới hạn – Không có giới hạn về số lượng biểu mẫu bạn có thể có trên trang web của mình

Bảng điều khiển quản trị được cách ly – Tạo và lưu bố cục bảng điều khiển quản trị NEX-Forms được cá nhân hóa của riêng bạn!

Tấn cài đặt trường – Tùy chỉnh các trường biểu mẫu của bạn với rất nhiều cài đặt dễ sử dụng!

Sao chép trường – Sao chép trường, lưới, bảng và bất kỳ phần tử biểu mẫu nào để bạn không phải thực hiện bất kỳ công việc kép nào!

Tùy chọn Nhúng – Nhúng / Sử dụng các biểu mẫu trong bài đăng, trang, thanh bên và / hoặc tệp mẫu theme! Sử dụng nút chỉnh sửa trang / bài đăng của NEX-Forms để tạo mã ngắn.

Chuyển hướng sau khi gửi – Bạn có thể chuyển hướng người dùng của mình đến một URL được chỉ định sau khi gửi biểu mẫu. Ví dụ đối với trang “Cảm ơn” tùy chỉnh của riêng bạn, v.v.

Gửi dữ liệu đến URL tùy chỉnh – Gửi dữ liệu biểu mẫu đã gửi đến URL tùy chỉnh bằng cách sử dụng phương pháp GET hoặc POST. Hoàn hảo để gửi dữ liệu đến một cơ sở dữ liệu thay thế!

AJAX Powered Admin Panel – Bảng quản trị NEX-Forms sẽ mang đến cho bạn cảm giác thực tế trên màn hình mà không cần làm mới trang. Mọi thứ đều được thực hiện và được tìm thấy trong một công cụ quản trị đa năng duy nhất!

WP Color Scheme Adapt – Bảng quản trị NEX-Forms sẽ thích ứng với màu sắc của bảng màu WordPress đã chọn của bạn!

Cấu hình chung – Ví dụ: bạn có thể tắt tiện ích NEX-Forms để nó không hiển thị trên trang tiện ích WP của bạn…

Nhiều phương thức email – Chọn phương thức gửi thư của riêng bạn từ SMTP an toàn đến WordPress Mail thông thường!

Bảng điều khiển quản trị không xung đột – Các plugin và theme của bên thứ ba bao gồm javascript và bảng định kiểu sẽ không ảnh hưởng đến bảng điều khiển quản trị NEX-Forms! NEX-Forms sẽ không ảnh hưởng đến bất kỳ plugin hoặc theme nào khác.

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

 

 

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

NEX-Forms - The Ultimate WordPress Form Builder

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download NEX-Forms v7.9.7 NULLED + Addons – The Ultimate WordPress Form Builder nulled changelog
NEX Forms v7.9.1
FIXED: PHP 8 compatibility issues
FIXED: WP5.8 Add-Media button issue in Admin and User Email, PDF Body and Form to Post Editors
NEX Forms v7.8.8
IMPROVED: updated all JS libraries
IMPROVED: optimized all JS for even faster performance
IMPROVED: Added extra security measures on PDF and CSV exports
NEX Forms v7.8.7
FIXED: .size() issue in jQuery
FIXED: Minor corrections and improvements
NEX Forms v7.8.6
FIX: WP 5.7 insert tag button in TinyMCE editor
FIX: Timezone set when using data and time picker default data tags
FIX: File upload field tags - now upload field paths are available to use uploaded images for example in PDF's and emails
Enhanced: Various styling tweaks to backend and front end
NEX Forms v7.8.5
NEW: Added new conditional checks: if field "Contains" as well as If field "Does Not Contain"
NEX Forms v7.8.4
IMPROVED: Added measures to prevent 3rd party CSS interference in forms
NEX Forms v7.8.3
FIXED: Undefined variable PHP warning
NEX Forms v7.8.2
FIXED: Field data tag button in WP 5.6 in TinyMCE editor.
NEX Forms v7.8.1
NEW: Timer - add a timer for multisteps. You can have a timer for an entire form, or set time limits to individual steps. Tons of settings available!
NEW: Transition settings for steps. You can now choose the transition/animation of the steps when you step forward or backward.
NEW: Add an Icon and description for your steps to be displayed in the Breadcrumb.
NEW: All breadcrumbs are redeveloped. See new improved breadcrumbs with all new styling options.
NEW: Undo - you can now undo your last action in the form editor.
NEW: Redo - you can now redo your last undo in the form editor.
NEW: DragBox Selection - You can now drag/draw a box over field(s) to multi-select them to batch - drag and drop, copy, cut, delete, edit and style! Hold CTRL while drawing to add or remove field(s) from the batch selection. In essence you can now do in the form editor what you can do on your Desktop.
NEW: Batch Field Editing (drag and drop, copy, cut, delete, edit and style fields at the same)
NEW: Batch group Editing (drag and drop, copy, cut, delete, edit and style all of the same type of fields at the same time, for example if you want to style all Radio Buttons at the same time)
NEW: Context menus (Right Click mouse button) on fields an containers. Right click on fields, for example, for quick editing options.
NEW: Keyboard shortcuts - CTRL+S = Save, CTRL+Z = Undo last action, CTRL+SHIFT+Z, Redo last undo, CTRL+A = Select all fields in the form, CTRL+SHIFT+A = Deselect all fields in the form, Esc = Deselect all fields in the form and close all open editing panels and preview, Enter = Edit Field Selection, CTRL+C = Copy Field Selection, CTRL+X = Cut Field Selection, CTRL+V = Paste copied/cut fields below the current hovered field. Hovering inside a step or grid column will append the field to the grid or step. No hover will append the fields to the outer form container, CTRL+SHIFT+V = Paste Copied/cut fields above the current hovered field. Hovering inside a step or grid column will prepend the field to the grid or step. No hover will prepend the fields to the outer form container, Delete = Delete the field selection, Backspace = Delete the field selection, CTRL + LEFT CLICK = Adds a field to a batch selection. If already selected will remove the field from the selection, CTRL+SHIFT + LEFT CLICK = Selects all fields of the same type. For example use this to select all TEXT fields or all HEADINGS, etc. You can then target-edit the FIELD GROUP, RIGHT CLICK = Right Click on anything in the form container area. The Right click menu includes quick editing options and available actions to take on Single Field, Batch Selections or Field Group selections.
NEW: Icon field - Although icons was always available to use with HTML elements, this is now made easier.
NEW: Success message - You can now build your success messages like you build your forms - drag and drop etc etc. complete will all 70+ available animations. You now have complete control over your success messages!
NEW: Submission Loaders and respective settings!
NEW: Validation options for Multi-selection fields. Set minimum required selection and set maximum available selections.
NEW: Field border size setting. You can now make your field and elements borders thicker or thinner.
NEW: Add Custom Before Submit Javascript
NEW: Add Custom After Submit Javascript
NEW: JS/CSS editor - Adding Custom CSS and Javscript is now made easy with JS/CSS Editor.

IMPROVED: Overall backend usability and design.
IMPROVED: Performamce.
IMPROVED: All an all - 70% of the editor have been redeveloped or enhanced.
NEX Forms v7.7.1
IMPROVED: Complete plugin overhaul. JS and CSS optimized to improve performance. Total plugin size reduced by 50%
IMPROVED: Optimized all existing templates
IMPROVED: Overall backend speed and usability (design tweaks etc)
NEW: Right Click Context Menu to add Field Smart data tags with ease
NEW: Edit HTML elements on the fly with a single click.
NEW: Added new built-in templates
NEW: Admin email setting - Choose to send admin emails or not.
NEW: Date-picker setting - keep the picker open on user selection or not (drop down picker view only)
NEX Forms v7.6.4

NEW: Added 'Skip to Step' action for Conditional Logic. This makes it much easier then showing and hiding step based on selections. No you can now instead simple Skip to a Step based on user selections and/or input.
NEW: Date picker Setting - Set minimum pickable date
NEW: Date picker Setting - Set maximum pickable date.
NEW: Date picker Setting - Link date pickers using smart data tags inside Min and Max Date settings.
NEW: Date picker Setting - Disable dates on the fly based on the selection (values) from other fields
NEW: Date picker Setting - Disable today
NEW: Validation Setting - Add an Input mask to your field, i.e: (999) 999-9999. The user will type and the mask will automatically add the format.
IMPROVED: Overall interface styling and user experience of using Conditional Logic.
NEX Forms v7.6.3

NEW: Use conditional logic to changed a field's value based on another field's value. For example change a base price or percentage based on a quantity selection.
NEW: Math Logic Setting - Enable/disable math count animation.
FIXED: Field selection when running submission reports.
NEX Forms v7.6.2

NEW: Conditional Logic Redevelopment - All new Conditional logic now gives you a flowchart like graphic presentation of how the logic runs through your form fields. This makes it easy to identify what rules are affecting which fields and is which way. Also now more double clicking to open field selection options.
NEW: Grid Setting - Change the grid inline break points based on the device in use. In other words you can now choose to have any grids stay inline even in mobile devices. Option is per grid, so some can be inline on mobile while other grids in the same form are set to break, etc.
NEX Forms v7.6.1

NEW: Chat Forms - Use NEX-Forms to create chat like forms!

Date Picker
NEW: Date picker Setting - Set picker Inline or field popup
NEW: Date picker Setting - Set picker to popup to top or to bottom
NEW: Date picker Setting - Set default date to now (use now in the Default Value setting)
NEW: Date picker Setting - Disable days of week
NEW: Date picker Setting - Disable specific dates
NEW: Date picker Setting - Set Picker starting view to Days, Months, Years or decades
FIXED: Date picker Setting - Set dates to any format and math logic will still work
FIXED: Date picker Setting - Set different pickers to different languages
FIXED: Default value when populating the time picker field from the URL
FIXED: Using No Icon or custom Icons for date picker (popup over display)
IMPROVED: Overall look and feel of the entire Date picker.

Time Picker
NEW: Time picker Setting - Set picker Inline or field popup
NEW: Time picker Setting - Set picker to popup to top or to bottom
NEW: Time picker Setting - Disable hours (for example Disabled 00:00 - 08:00 so making it 09:00 - 17:00)
NEW: Time picker Setting - Set minute interval stepping. Default 5 minutes.
NEW: Use time pickers with math logic to run calculation with times
FIXED: Using No Icon or custom Icons for Time picker (popup over display)
FIXED: Default value when populating the time picker field from the URL
IMPROVED: Overall look and feel of the entire Time picker.

Thumb / Image Selection Field
NEW: Complete redevelopment of the Image/Thumb Selection Field
NEW: Thumb/Image Field Setting - Change the selection to multiple or single
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set the Padding and background of the image wrapper
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set the Border width and color of the image wrapper
NEW: Thumb/Image Field Setting - Set the Border radius of the image wrapper
NEW: Thumb/Image Field Setting - Change the image size: Use auto or custom fixed sizes
NEW: Thumb/Image Field Setting - Set the label to top or bottom of the image
NEW: Thumb/Image Field Setting - Change the label bold, italic, underline settings
NEW: Thumb/Image Field Setting - Position the label horizontally left, right or center
NEW: Thumb/Image Field Setting - Change the label colors
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set the Padding and background of the Label wrapper
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set the Border width and color of the Label wrapper
NEW: Thumb/Image Field Setting - Set the Border radius of the Label wrapper
NEW: Thumb/Image Field Setting - Set margin offsets to position the label wrapper anywhere, even over the image.
NEW: Thumb/Image Field Settings - Use from 1500 plus icons for select thumb/image
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set rounded or square border for selection indicator
NEW: Thumb/Image Field Settings - Position the selection indicator vertically: center, top, bottom - Horizontally: center, left, right.
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set Background color for selection indicator
NEW: Thumb/Image Field Settings - Set font color for selection indicator icon
NEW: Thumb/Image Field Settings - Use from 70 animations for checked selection indicator
NEW: Thumb/Image Field Settings - Use from 70 animations for unchecked selection indicator
IMPROVED: Overall look and feel of the entire Image/Thumb Selection Field.
ADDED: Covert old thumbs to new thumbs

Survey/Rating Field
NEW: Rating Field Setting - Set the size of the rating icon
NEW: Rating Field Setting - Set the icon for ON rating selection (default star)
NEW: Rating Field Setting - Set the icon for OFF rating selection (default star-o)
NEW: Rating Field Setting - Set the icon for HALF rating selection (if enabled) (default star-half)
NEW: Rating Field Setting - Set the icon Color for ON rating selection
NEW: Rating Field Setting - Set the icon Color OFF rating selection
NEW: Rating Field Setting - Set the icon Color HALF rating selection (if enabled)
IMPROVED: Overall look and feel of the entire Rating Field.

Dropdown Selects
IMPROVED: Overall styling of dropdown multi selects

Tags Field
NEW: Tags Field Setting - Use from 1500 plus icons for field Pre-Icon
NEW: Tags Field Setting - Use from 1500 plus icons for field Post-Icon
FIXED: Change text into tags when leaving the field (on-blur)

Sliders
IMPROVED: Overall look and feel of Sliders

Math Logic
NEW: Math Logic Setting. Change the Thousand and decimal delimiters. Enabled to to run calculations in any format whatsoever.

Conditional Logic
NEW: Added "Greater then or Equal" check for Conditional logic (check both these in a single condition)
NEW: Added "Less then or Equal" check for Conditional logic (check both these in a single condition)

Popup Forms:
NEW: Added V-margin setting for popup forms in shortcode and/or PHP
NEW: Added H-margin setting for popup forms in shortcode and/or PHP
NEW: Added Enable/Disable Backdrop for popup forms
NEW: Added opacity setting for backdrop (if enabled)
NEW: Enable/Disable scrolling while popup form is open

Other
IMPROVED: Maximum character limit validation for Text and Text-area fields
IMPROVED: Minimum character limit validation for Text and Text-area fields
FIXED: Setting Default Radios and Checks from URL's, field settings and popup shortcodes
FIXED: Backlash issue when populating a field from the URL with an ' in the value
FIXED: Various reported styling interference from various themes
NEX Forms v7.5.21

IMPROVED: Multistep sorting
IMPROVED: Using conditional logic to show hide multisteps
NEX Forms v7.5.20
FIXED: Image field issue
FIXED: Reported confict with some 3rd party scripts
FIXED: Drag and drop lagging
NEX Forms v7.5.19
IMPROVED: Drag and drop Builder system
FIXED: Image Element settings
FIXED: Classic validation field message settings recall
NEX Forms v7.5.18
NEW: Refined Embed Options
NEW: Form Shortcode and PHP output generator from embed options
NEW: Set your popup position on the page
NEW: Full screen popup option
NEW: Set your own popup open animation
NEW: Set your own popup close animation
NEW: Create any type of slide in chat style popup with new options
NEW: Added MailPoet Integration
NEW: Added Mailster Integration
NEW: Background and border settings (including border radius settings) for form field containers
ADDED: Single Opt-In for Mailchimp
NEX Forms v7.5.17
NEW: GRID Column drag resizing on the fly. No more static grids!
NEW: Add/Delete Columns in a Grid System
NEW: Spacer object. Use to finetune spacing on your forms.
NEW: Image HTML Element. Before you had to use HTML to insert and image now you can simply use this element to manage your images in your forms.
NEW: New Form templates and improved all existing templates
NEW: Workspace light and dark views. Use a dark workspace when you use light field labels etc.
IMPROVED: Backend - All field setting controls.
IMPROVED: Optimised backend and decreased load time
IMPROVED: Overall backend form building usability.
IMPROVED: Backend responsiveness on smaller screens.
FIXED: Newline issue in email and PDF content.
FIXED: All reported bugs.
FIXED: All reported css conflicts.
NEX Forms v7.5.16
NEW: Conversational Forms!
NEW: Manual form import (for servers that block cURL)
NEX Forms v7.5.15
ADDED: Front-end Field Group Replication (enables field group replication from the users perspective)
ADDED: Front-end Field Group Replication Limit (limits the number of fields the user can add)
ADDED: Day, Month Year only data tags for emails and hidden fields
IMPROVED: Date and time are now print to screen as per your WP->Settings-> Date/Time format
IMPROVED: Default email layout using {{nf_form_data}} data tag.
IMPROVED: Default CSS for default or custom emails.
FIXED: Admin Submission Editing
FIXED: Styling issues in the reporting section.
FIXED: Popup overlay problem with some themes.
FIXED: WP Mail Method BCC Emailing
NEX Forms v7.5.14
ADDED: Form Submission limit with an optional "limit reached" message.
IMPROVED: JS and CSS optimisation for overall performance and speed.
NEX Forms v7.5.13
FIXED: Mobile issue with dragging jQuery slider fields
FIXED: Registration issue
ADDED: User ID hidden field data tag {{WP_USER_ID}}.
ADDED: Quick Forms. Submit forms on a single field selection. See Quick Forms Examples
IMPROVED: Success message on form submission styling
NEX Forms v7.5.12
ENHANCED: Drag and drop grid system. Now even more responsive and easier to use!
ENHANCED: Backend styling usability. Basically refined the styling in some sections.
ADDED: Multi-step breadcrumb styling section.
FIXED: Multi-step alignment issue when re-calling in the backend
FIXED: Multi-step color issue when re-calling in the backend for dotted counter top text.
FIXED: Multi-step re-call issue for percentage bar.
FIXED: Print option for submissions in the NEX-Forms Dashboard
FIXED: Image Uploader Validation Issues
NEX Forms v7.5.11.5
NEW: Multi-step step duplication.
NEW: Pre-populate fields from a popup. This allows you to have the same form with different buttons and use the buttons to select and set fields differently in the popup form for each button.
UPDATED: Scripts and style enqueues
UPDATED: Multi-steps usability in the back end.
FIXED: Fixed admin side percentage bar for multi-step recall
FIXED: Gutenberg editor saving issue
FIXED: Visual Composer / WP Bakery Page Builder form styling compatibility issue
NEX Forms v7.5.11
NEW: New Percentage Progress Bar for Multi-Steps
NEW: Auto Advance to next step on single selection fields like radio buttons enabling quick forms for Multi-Steps
FIXED: Styling issues from various theme interference
NEX Forms v7.5.10
NEW: Use field data tags in your submission redirects as URL parameters.
UPDATED: Disabled double click on next and previous buttons.
FIX: Various 3rd party styling interference as reported.
FIX: Various 3rd party JavaScript interference as reported.
NEX Forms v7.5.9
UPDATED: NEX-Forms DB table - ENGINE MYISAM (resolves large forms saving issues)
UPDATED: NEX-Forms DB table - CHARACTER SET utf8mb4 (resolves large forms saving issues)
UPDATED: NEX-Forms DB table - COLLATION utf8mb4_unicode_ci (resolves large forms saving issues)
FIXED: File uploader validation error messages
FIXED: Form Import 403 issue
FIXED: Various styling interference as reported
NEW: 18 NEW Built-in Templates
NEX Forms v7.5.8
FIXED: Fontawesome 5 missing icons
FIXED: Save Form Progress default field value conflict
ADDED: Using URL parameters to populate hidden fields and use in conditional logic
ADDED: Using hidden fields in conditional logic
NEX Forms v7.5.7
FIXED: File import Issue on some server configurations.
FIXED: Some Reported CSS Issues
NEX Forms v7.5.6
FIXED: Grid option hidden in backend.
FIXED: Some Reported bugs
FIXED: Font Awesome 5 icons not showing.
NEW: Extra Save Form Progress Settings
NEW: Use conditional logic to Skip to step, show/hide Entire Steps
NEX Forms v7.5.5.1
FIXED: Field Data Tags button on TinyMCE Editor
NEX Forms v7.5.5
ENHANCED: Overall Back-end Usability
ENHANCED: Code Optimization on entire Back-end to increase speed and performance
ENHANCED: Front End output usability and styling
ADDED: Auto save form progress
ADDED: Super Selection Form Field Add-on Compatibility
ADDED: WPML Compatibility
FIXED: TinyMCE -> WP5.x -> Forms not saving issue
FIXED: Thumb Selection Styling Issue
NEX Forms v7.5.4
ADDED: 800+ New Font Awesome Icons. There are now 1500+ Icons to use in Fields and forms.
ADDED: New Icon Select Field compatibility
ENHANCED: Overall performance optimization
ENHANCED: Redesigned dashboard for better usability and control
ENHANCED: Reporting Section
REFINED: Overall front-end look and feel of forms
REFINED: Field Validation
FIXED: Multi-step height issue
ENHANCED: Various field settings
NEX Forms v7.5.3
NEW: Interactive Tutorials! Building a Contact form, Using Conditional Logic, Using Math Logic, Creating Multi-step forms
NEW: Admin Tours: Every aspect of the admin side is now covered with tours to help you know exactly where and how to make use of the entire package.
NEW: Google analytics tracking for form submissions.
ENHANCED: Back-end builder overall usability, look and feel to a much more solid experience.
FIXED: Various reported styling compatibility with 3rd party plugins.
NEX Forms v7.5.2
FIXED: Some styling issues.
FIXED: Column layout for multiple checkboxes and radio buttons.
ADDED: File upload Settings for the server.
ADDED: File attachment Settings for emails.
ADDED: New Multi-step Settings.
ADDED: Extra security on form field validation.
NEX Forms v7.5.1
FIXED: More WP 5.x issues like plugin registration.
FIXED: Double image tags when using thumbnail fields
FIXED: Field Data tags in On-screen success messages
FIXED: Multi file uploader issues
FIXED: Plugin WP user rights
NEX Forms v7.5
FIXED: WP 5.0 tinyMCE Compatibility issue
NEX Forms v7.4.1
NEW: Re-register license option. You can now re-register a license on any site without having to ask support to free up your license!
FIXED: Conditional Logic checkboxes issue
ENHANCED: Overall Multi-steps look and feel.
FIXED: Some styling issues
NEX Forms v7.4
ADDED: Automatic updates via WordPress Plugins Page. After this update, you can simply update from your WordPress plugins in the future. No need to go to Codecanyon Downloads making updating the plugin a breeze!
NEX Forms v7.3
FIXED: Digital Signature issue
ENHANCED: Live field validation styling and overall usability
ENHANCED: Onscreen Success message styling
ENHANCED: Sticky Forms styling
ENHANCED: Popup Forms styling
ENHANCED: Thumb/Image Selection Styling and usability
ENHANCED: Overall Form design to a more modern look and feel
ENHANCED: Optimized Conditional Logic
ADDED: Compatibility for the NEW Short-code Processor Add-on
NEX Forms v7.2.3
FIXED: Chrome auto-fill for chrome version 65+
FIXED: Digital signatures in chrome
FIXED: Popup overlays
ADDED: Popups from any custom trigger. Just provide an element class name to make it a popup trigger.
NEX Forms v7.2.2

ADDED: Show logged in WP User details in fields. Add the following to field values: {{nf_user_first_name}} , {{nf_user_last_name}} , {{nf_user_name}} , {{nf_user_email}} , {{nf_user_url}}
NEX Forms v7.2.1

FIXED: A few reported styling issues.
FIXED: Some JS issues.
UPDATED: Changed from the old legacy API to the new Envato API
FIXED: Digital Signatures drag and drop issue
FIXED: Digital Signatures PDF Export issue
FIXED: Digital Signatures PDF Email Attachment issue
ADDED: Width and Height settings for Digital Signatures
ADDED: Compatibility for new PayPal Pro Add-on
ADDED: Compatibility for new features in Form To POST. The feature enables form field values in POSTS or PAGES content body.
NEX Forms v7.1.5
FIXED: A few reported styling issues.
FIXED: Checkbox labels show instead of values in Interactive Forms
FIXED: Checkbox labels show instead of values in Emails
FIXED: Reported Divi theme compatibility issue returning 0 on submit.
NEX Forms v7.1.4
ADDED: Compatibility for new ADD-ON called Conditional Content Blocks
ADDED: Disabled field settings
ADDED: Thumb and multi-thumb selection size settings.
FIXED: Some Styling issues
FIXED: Submission Reporting Issues
NEX Forms v7.1.3

FIXED: 3rd party script interference.
NEX Forms v7.1.2
FIXED: Saving Preferences issue
FIXED: Add media button on TinyMCE editors on Emails and PDF Creator
FIXED: Some Styling issue
FIXED: Input name change on check boxes
NEX Forms v7.1.1
FIXED: Registration issue
NEX Forms v7.1
OVERALL: Basically a full redevelopment of the builder and still have backward compatibility on forms built with earlier versions.
NEW: Switch forms to Material Design
NEW: Switch forms to Bootstrap
NEW: Switch forms to jQuery UI
NEW: Switch forms to Browser Default (theme styling)
NEW: Multi-step Breadcrumb with 5 variations (Basic, Triangular, Rectangular, Dotted, Dot Counter)
NEW: Overall Form Styling
NEW: Overall back-end look and feel
NEX Forms v6.7.3
FIXED: Multiple forms on single page conditional logic
FIXED: Multiple forms on single page multi-step back button
ENHANCED: Overall performance
ENHANCED: Validation error messages styling
NEX Forms v6.7.2

FIXED: Math logic JS error
FIXED: Headers already sent errors
NEX Forms v6.1.6

FIXED: PHP 7.1+ compatibility issues
NEX Forms v6.1.5

FIXED: PHP 7.x compatibility issues
FIXED: PHP warnings when config.php wp_debug was set to true
ENHANCED: Optimised the plugin to half of the original size. Was 3.4mb and now only 1.7mb
NEX Forms v6.1.4
ADDED: Interactive Forms
NEX Forms v6.1.3
ADDED: Compatibility for Form to Post add-on.
NEX Forms v6.1.2
FIXED: Template forms saving and recall
ADDED: Popup form on Exit intent
ADDED: Time based popup - Have a form popup after a specified time
ADDED: Page scroll popup - Have a form popup when a users scrolls to a specified depth on your page
ADDED: Decimal math setting - Specify total decimal places for math logic
ADDED: {{nf_form_data}} to PDF Creator - Show data table as per in emails
ADDED: WP User levels - Specify what level of user can access NEX-Forms admin area
ADDED: Hidden fields were missing in dropdowns like mailchimp field mapping
CHANGED: License Deactivation - No longer will a license be freed up when deactivating the plugin on an unused site but from the push of a button found in the admin panel (Edit->License->Press button)
NEX Forms v6.1.1
ADDED: Multi-File Uploader.
ADDED: Max file size restriction per file and custom error message
ADDED: Max file size restriction for all files as a whole and custom error message
ADDED: Upload limit of total files allowed and custom error message
ADDED: New preferences for new validation messages
FIXED: Styling issues on a few installs.
NEX Forms v6.1
FIXED: Icons in fields
FIXED: Import/ Export forms
FIXED: Image upload settings
FIXED: Stylesheet troubleshooting option saving
ADDED: New dynamic hidden field selection
NEX Forms v6.0.9
ADDED: Integration for the new PDF Creator add-on (previously know as Export to PDF)
FIXED: Email port when using SSL + SMTP settings with PHPMailer
NEX Forms v6.0.8
ADDED: New field settings
ADDED: ADmin Color adaption
ADDED: New troubleshooting options for javascript
ADDED: New troubleshooting options for stylesheets
ADDED: GetResponse integration
ADDED: Ability to reset your license to re-use
FIXED: WP Mail method
FIXED: Mail format
FIXED: Import/Export for forms
NEX Forms v6.0.6
FIX: Activation problem
NEX Forms v6.0.5
FIX: TinyMCE button in the WP editor
NEX Forms v6.0.2
FIX: Various minor fixes
Change log
NEX Forms v6.0.1
FIX: Plugin Activation
FIX: PHPMailer problem
NEX Forms v6.0
NEW: Back end design
NEW: Conditional settings (includes advanced and simple logic switching for each rule)
NEW: Menu accessibility to easily navigate to anything for forms and global settings
NEW: Keyboard Shortcuts. For example, you can now save a form with CTRL+ALT+S and many more useful shortcuts.
NEW: Interactive backend tour
NEW: Built-in documentation
NEW: Built-in tutorial videos
NEW: Styling toolbar. Point and click to style form elements with the new styling tools.
NEW: Taskbar. Work on multiple forms at the same time!
NEW: Thumb rating Field
NEW: Smiley rating Field
NEW: Star rating field with icons and not images.
NEW: Tags input Field. Good for replacing comma-separated fields
NEW: Color picker Field.
NEW: Preset fields
NEW: Paragraph form element (HTML enabled)
NEW: Divider form element
NEW: Field replication by the user. Allows users to replicate a field to enter more of the same thing like, names of attendants, etc
NEW: Signature field (requires Digital signature for NEX-Forms) Signatures are sent in your emails and saved in your received form data.
NEW: Multi-Step settings. Switch between steps to focus your step design.
NEW: Full-screen mode.
NEW: Preferences. Setup your default field layouts, email setup, validation messages, and other overall settings.
NEW: Notification history.
NEW: Custom admin Layout. Create your own admin layouts that work best for you to create your forms.
NEW: Preset admin layouts.
NEW: Export forms. Forms are exported entirely with everything from conditional logic to email setup and not just the form HTML. This can also now be done from a Form menu.
NEW: Import Forms. Import the form entirely as per export. Not just the form HTML
NEW: Dynamic hidden fields. Now you can add server variables to hidden fields.
NEW: Overall field settings.
NEW: Maximum and minimum values for text fields and text areas
NEW: Form Validation redesign.
NEW: Grid settings
Hope that is all of it :)
NEX Forms v5.3

FIX: WordPress 4.5 compatibility
NEX Forms v5.2

FIX: NaN in email headings
FIX: Decimals with math logic problem
FIX: Emailer problems
FIX: #### Displaying after form submissions
FIX: Popup bottom position problem
FIX: Conditional logic save and recall
FIX: PayPal items save and recall
FIX: All Global settings
FIX: Various styling conflicts with some specific themes
NEW: Language settings for Image uploader
NEW: Math logic field (pre-populated math result tag)
ENHANCEMENT: Auto close sticky form when another sticky form opens
NEX Forms v5.1

FIX: The word "Array" displaying in emails
FIX: Export to CSV headings (comma problem)
FIX: Multi-step next and prev buttons
ADDED: Show/hide panels, html, paragraphs and headings with conditional logic
ADDED: Tags/value placeholders for emails
ADDED: New rich text editor for emails
ENHANCED: Namespaced AJAX calls to avoid 3rd party conflict.
NEX Forms v5

NEW: Total redesign of the backend
NEW: Total Code re-write. This optimisation of code increased load speed to under 1.5 sec!
NEW: Conditional logic. All new conditional logic enables you to have unlimited rules and each rule to have multiple conditions and actions. Logic is not set per field as in old versions but per form!
NEW: Color pickers. Easily set colors with the new color picker with new features like opacity!
NEX Forms v4.6.1

FIX: Scrolling problem
FIX: Height Problem with Multi-Steps
FIX: Array problem with CSV exports
FIX: wp_scripts error
FIX: z-index issue with color setting for spinner fields
ADDED: Ability to use placeholders in from address (reply-to address)
NEX Forms v4.6

NEW: 75 Animations for form elements!
NEW: Auto-fill fields from POST and GET
NEW: Set field Id's
NEW: Date file placeholder setting
FIX: Multi-step issues
FIX: Problems with autoresponder on some specific servers
FIX: Various small issues
NEX Forms v4.5

ADDED: New API mail method. This is a guarantied method to ensure mailing.
ADDED: New security measures throughout NEX-Forms for your ongoing full protection.
NEX Forms v4.4

READDED: WP Mail method for outgoing admin and confirmation mail
READDED: Normal PHP Mail method for outgoing admin and confirmation mail
NEW: Zero conflict admin panel. Script and styles from 3rd party plugin and themes will never again affect NEX-Forms admin panel!!!
NEW: WordPress Admin colors are adapted by NEX-Forms admin panel to fit your chosen color scheme for that personal touch.
FIXED: Emailing problems with some selective servers
NEX Forms v4.3
NEW: Import and Export Forms
NEW: PayPal Add-on compatibility
NEX Forms v4.2

FIXED: Various JavaScript issues
FIXED: Overall Styling Issues
FIXED: Recall settings for form fields
FIXED: Export to CSV
FIXED: Form saving issues
FIXED: Not able to edit field
FIXED: Not able to delete a field
FIXED: Not able to change default select option
FIXED: Admin menu display problems
FIXED: JavaScript bug with modernizer.js
ENHANCEMENT: Form field validation has been redone.
ENHANCED: Made admin interface responsive (scalable) to even use with a Tablet
ENHANCED: Overall speed and performance
ADDED: Preset fields with preset validation. Build a contact form literately under 10 seconds!
ADDED: New overall styling settings for field inputs
NEX Forms v4

ENHANCED: Overall redesign and reprogramming
NEW: Math Logic
NEW: Material Design Fields with different effects
NEW: Classic Fields
NEW: Overall Styling
NEW: Add custom CSS
NEW: Rich text editor for admin and user emails (TinyMCE)
NEW: Customize admin email
NEW: Placeholders for server data in user and admin emails
NEW: Save Forms as templates for re-use
NEW: Show/hide panel headings
NEW: Resize grid system (using bootstrap grid)
NEW: Resize field label and input containers (using bootstrap grid)
NEW: Start a new form instantly, no need to create it before you can add fields.
NEW: Live documentation from the nex-forms admin page
NEX Forms v3.4
FIXED: HTTPS problem with loading styles and scripts
FIXED: UTF-8 issue with mail methods that sent garbage characters in autoresponder emails and admin emails
FIXED: Autoresponder not retrieving saved data
ADDED: Password Field
ADDED: Date format settings for date-picker (save form or preview to see effect on field)
ADDED: Language selection for date-picker (save form or preview to see the effect on the field)
ADDED: Ability to have same name labels but different field names vie new field name setting
ENHANCED: Conditional logic. Panel/grid selection is now possible as well as single field selection for targeting
NEX Forms v3.3
NEW FEATURE: Export to PDF via new add-on
FIXED: Saving new form issue
FIXED: Saving Autoresponder issue
NEX Forms v3.2

NEW MAIN FEATURE: Sticky Forms - Add sticky paddels to hide and show forms (top, left, right and bottom) Found in widgets section.
NEW MAIN FEATURE: Thumbs Single Selection Field - Add images (ie: product) to be used to select in a form.
NEW MAIN FEATURE: Thumbs Multi Selection Field - Choose more than one thumbnail selection.
NEW MAIN FEATURE: Email Setup - Configure emailing with SMTP, PHP Mailer, WordPress Mailer or straight PHP mailing function. SMTP includes optional authentication settings
NEW MAIN FEATURE: Form entries page - View and export all form entries from all forms
NEW MAIN FEATURE: Global settings page - Configure various settings
NEW FEATURE: Add unlimited hidden fields
NEW FEATURE: Custom form action or ajax
NEW FEATURE: Custom form method
NEW FEATURE: Javascript Trouble Shooter - enqueue/dequeue scripts in case of javascript conflict with 3rd party plugins or themes.
NEW FEATURE: Styling Trouble Shooter - enqueue/dequeue styles in case of display interference from 3rd party plugins or themes.
NEW FEATURE: Admin Config - Includes settings involving nex-forms admin inclusions like widgets
NEW FEATURE: Form duplication with a single click
NEW FEATURE: Popup forms for widgets
NEW FEATURE: Popup forms button color selection (bootstrap style)
NEW FEATURE: Forms selection for view and export
NEW FEATURE: Ajax pagination for Form entries
NEW FEATURE: Ajax Column sorting for form entries
ADDED: Date Time display for forms entries - Shows date and time the form was submitted
ADDED: User field for form entries - show the username if logged in when completing a form
ADDED: User IP field for form entries - Shows IP address
ADDED: Page field for form entries - Shows where the form was submitted from
ADDED: Form name field for form entries - Shows the form name that was submitted
ADDED: Bath delete form entries
ADDED: Modal popup display for form entry data
ADDED: Tabbed selection for settings
ADDED: Ajax saving for global settings
ADDED: Thumb Size selection
ADDED: Icon selection for thumb selection
ADDED: Column selection for thumbs display
ADDED: Drag Handel to field on form canvas
FIXED: Popup displaying when tabbing on none required fields
FIXED: Overall grid-style display
ENHANCED: Optimised DOM to make use of minimum output
ENHANCED: Optimised scripts and styles for page load performance
ENHANCED: Page load - YSlow raking = 89/100 with 10+ forms on a single page!, YSlow raking = 94/100 with 1 form on a page!!
ENHANCED: Admin load speed - no external calls are made
NEX Forms v3.1

ADDED: Custom Background image up-loader for form fields and bootstrap panels
ADDED: Background settings: background-position, background-size, background-repeat
ADDED: Instant preview for form themes add-on to try before buy
ADDED: NEW HTML Field - Embed HTML into forms
ENHANCED: Back-end usability with a few styling changes
ENHANCED: Overall speed and performance and CSS.
FIXED: Multi-step forms functionality - next and previous buttons that sometimes skipped steps
FIXED: Multi-step forms styling - next and previous buttons that were vertically offline
FIXED: Auto-populate countries, USA states, and languages
FIXED: Auto-populate allowed file type extensions for file up-loaders
FIXED: Grid styling when it comes to panels, steps, and extreme nesting
FIXED: Label to top (bootstrap class col-sm-12 not col-sm-10)
FIXED: Checkbox issue only submitting one value instead of an array
FIXED: Some styling interference from themes
NEX Forms v3.0.1

FIXED: Default bootstrap styling issue regarding grids
NEX Forms v3.0

FIXED: "Form title can not be empty" bug
FIXED: Overcome styling interference from themes
FIXED: Styling issues relating to overall theme compatibility
ENHANCEMENT: Overall performance
ENHANCEMENT: Added compatibility backbone for "Form Themes for NEX-Forms" add-on
REMOVED: Splash screen...load time is fast enough now so no need for this
NOTE: Skipped to version 3 from 2.4 as NEX-Forms is in a new era now with add-on capability
NEX Forms v2.4

FIXED: Form entries CSV export path
NEX Forms v2.3

FIXED: Styling compatibility issues relating to a few reported themes
FIXED: a few JavaScript compatibility issues regarding a few themes
NEX Forms v2.2

FIXED: AJAX URL for form submissions
FIXED: a few JavaScript compatibility issues relating to a few reported themes
NEX Forms v2.1

ENHANCEMENT: Complete re-write of AJAX form submissions.
ENHANCEMENT: Form preview.
ENHANCEMENT: More code optimization to increase performance
ADDED: Multiple forms on a single page/post
NEX Forms v2.0

ENHANCEMENT: Includes a complete redesign of the back-end to increase usability
ENHANCEMENT: Overall code optimization to increase performance
ENHANCEMENT: Reduced plugin with more then a 3rd of version 1.2 making it feature-packed and yet light
ENHANCEMENT: Increased form load speed to be exponentially faster by rewriting user interface output
ADDED: Module popups for forms
ADDED: Multistep Forms and extra button control
ADDED: All new form manager to enhance user control over existing and new forms
ADDED: Field filters to ensure quick access to all fields
FIXED: Some JavaScript validation issues
FIXED: Reported back-end bugs
FIXED: Styling issues relating to overall theme compatibility
FIXED: Numerous small JS issues
FIXED: Numerous small styling issues
NEX Forms v1.2

FIXED: UTF8 Character encoding in emails
FIXED: Java-script validation issues
FIXED: Styling issues relating to ensure overall theme compatibility
ADDED: Extra control over field editing and deletion
NEX Forms v1.1

ADDED: New Feature - Conditional Logic
FIXED: Back-end styling issues
NEX Forms v1.0.6

Fixed: WordPress version 3.9 "insert into post" problem
NEX Forms v1.0.5

Fixed: Auto-responder single line placeholders
NEX Forms v1.0.4

Fixed: Styling issues in chrome/web-kit. All Cross browser styling now resolved!
NEX Forms v1.0.3

Fixed: Front end compatibility issues. forms are now not affected and do not affect any other styling on themes)
Fixed: Email autoresponder problems
Fixed: Back-end icons not showing
Added: Email Attachments: File uploads are now sent as attachments
Added: Default admin email: Specified email addresses receive a default email containing all form values as well as the attachments.
Added: Redirect to URL after form submission. Display message or redirect to a thank you page (submission are saved and emails are sent either way)
Enhanced: User Confirmation mails to be sent to users after completing the form
Enhanced: Overall back-end details.
NEX Forms v1.0.2

Fixed: Safari compatibility issues
Fixed: Form visibility (in some cases did not display in relation to form animations)
NEX Forms v1.0.1

Fixed: Styling issues
Fixed: Check boxes (back-end)
Fixed: Multi-select (back-end)
Enhanced: Admin panel responsiveness
NEX Forms v1.0

First release
Tải Miễn Phí NEX-Forms v7.9.7 NULLED + Addons – The Ultimate WordPress Form Builder :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment
  © 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress