MP3 Sticky Player WordPress Plugin v7.2


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 281

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

MP3 Sticky Player WordPress Plugin là một trình phát mp3 / audio / video / youtube đáp ứng mạnh mẽ và cực kỳ có thể tùy chỉnh cho WordPress và WooCommerce , có thể được thêm vào ở đầu hoặc cuối trang, có thể được cài đặt trong bất kỳ loại trang web nào. trên tất cả các trình duyệt và thiết bị di động chính như iPhone , iPad , IOS , Android , Windows mobile hoặc máy tính để bàn . MP3 Sticky Player WordPress Plugin hỗ trợ danh sách phát không giới hạn và mỗi danh sách có thể có các bản nhạc không giới hạn, nó cũng có thể phát video mp4 và video youtube . Danh sách phát có thể được tải từ một mã đánh dấu HTML đơn giản ,Tệp XML , thư mục mp3 / mp4 , danh sách phát Podcasts , Official.fm , Youtube , SoundCloud và PLS (tệp âm thanh danh sách phát). Được đóng gói với số lượng lớn các tính năng như, API bên ngoài mở rộng , hỗ trợ âm thanh HTTP Live Streaming / HLS / m3u8 , liên kết sâu , cửa sổ bật lên , nhiều nút chia sẻ , giao diện tùy chỉnh , hỗ trợ Shoutcast và Icecast , hỗ trợ video Youtube và mp4 / HTML5 , các loại bài đăng tùy chỉnhhỗ trợ, đây là trình phát âm thanh / mp3 / mp4 / youtube ấn tượng và đầy đủ nhất hiện có trên thị trường.

Link Demo : https://codecanyon.net/item/mp3-sticky-player-wordpress-plugin/7930491

Các tính năng chính của MP3 Sticky Player WordPress Plugin:

Trình hiển thị quang phổ âm thanh với 4 cài đặt trước và chủ đề màu có thể tùy chỉnh.

Bố cục đáp ứng .

Hỗ trợ các loại bài đăng tùy chỉnh .

Hỗ trợ phân tích của Google, khả năng xem số lần một bản nhạc đã được phát hoặc tải xuống, vui lòng xem video hướng dẫn này để biết thêm thông tin.

Bộ tạo mã ngắn .

Hỗ trợ WooCommerce, MSP có thể được đưa vào trang sản phẩm WooCommerce, tất cả các định dạng âm thanh và video, tính năng và cài đặt hoạt động chính xác như trong phiên bản WordPress, không có giới hạn nào.

Tối ưu hóa cho thiết bị di động và máy tính để bàn.

Phát lại âm thanh liên tục trên các trang web (trình phát bật lên trong một cửa sổ riêng biệt và duyệt web trong khi nghe nhạc mà không bị gián đoạn!).

Danh sách phát tùy chỉnh / công cụ chọn hộp kết hợp danh mục / hộp thả xuống chọn .

Liên kết sâu tùy chọn (liên kết duy nhất và có thể chia sẻ cho danh sách phát và bản nhạc hiện tại).

Tải bất kỳ loại danh sách phát nào thông qua XML , đánh dấu HTML , thư mục mp3 / mp4 , Podcast , Official.fm , Youtube hoặc SoundCloud , PLS (tệp âm thanh danh sách phát) .

Phát lại liên tục, khi bạn thay đổi trang, trình phát sẽ tiếp tục từ lần trước / nơi nó đã dừng lại. Ngoài ra, âm lượng sẽ vẫn như đã đặt trước đó. Điều này sẽ đảm bảo phát lại trơn tru trên toàn bộ trang web của bạn. Để biết thêm thông tin, vui lòng xem video hướng dẫn này

Vòng lặp âm thanh / video A đến B / vòng lặp ab, tùy chọn lặp lại một phần / phần cụ thể của bản nhạc (âm thanh hoặc video) bằng cách sử dụng hai điểm thời gian / dấu thời gian, điểm a là điểm bắt đầu và điểm b là điểm cuối, các điểm này có thể được điều chỉnh bằng cách sử dụng thanh điều khiển vòng lặp a đến b. Bạn có thể thấy tính năng này hoạt động bằng cách phát bản nhạc này , nhấp vào nút phát và sau đó là nút vòng lặp a đến b từ thanh điều khiển.

Danh sách phát từ thư mục hỗ trợ SHOUTCAST & ICECAST . Phát đài phát thanh trực tuyến yêu thích của bạn trực tiếp trong trình phát, tất nhiên danh sách phát hét lên có thể được tạo một cách dễ dàng! (chỉ hỗ trợ luồng mp3) Ví dụ về một lần phát trên kênh truyền hình tại liên kết này

Tạo danh sách phát từ các thư mục có tệp .mp3 / mp4 cùng với tính năng phát hiện siêu dữ liệu ID3 .

Hỗ trợ tùy chọn cho video mp4 và video youtube với nút toàn màn hình tùy chọn.

Danh sách phát đánh dấu HTML có thể được tạo manulay hoặc được tạo từ cơ sở dữ liệu.

Logic để chỉ cho phép người dùng đã đăng nhập phát / xem video.

Hỗ trợ danh sách phát không giới hạn và mỗi danh sách phát có thể có các bản nhạc không giới hạn.

Bộ chọn cửa sổ danh sách phát và danh sách phát tùy chọn .

Hỗ trợ danh sách phát có nội dung hỗn hợp từ các nguồn khác nhau (Youtube, Soundcloud hoặc tự lưu trữ, tệp video mp3 adio và mp4 cục bộ hoặc phát trực tuyến. Hỗ trợ các nguồn từ Google Drive , Amazon S3 và trước hết là tất cả các dịch vụ và máy chủ cho phép truy cập vào luồng mp3.

Ba loại hiệu ứng di chuột cho hình thu nhỏ của bộ chọn cửa sổ danh sách phát.

Công cụ chọn cửa sổ danh sách phát và danh sách phát tùy chọn tự động mở (trình phát có thể bắt đầu với danh sách phát hoặc bộ chọn cửa sổ danh sách phát hiển thị hoặc ẩn).

Hình thu nhỏ của bộ chọn cửa sổ danh sách phát có thể tùy chỉnh.

Các nút tải xuống và mua mục mp3 tùy chọn (các nút này có thể được gỡ bỏ / thêm trên toàn cầu hoặc riêng lẻ cho từng bản nhạc).

Giới hạn các bản nhạc hiển thị trong danh sách phát (chọn số lượng bản nhạc để xem trong danh sách phát, phần còn lại nếu có có thể cuộn được).

Văn bản tiêu đề bản nhạc động nếu văn bản không vừa.

Sáu giao diện được bao gồm cùng với các tệp psd.

Hỗ trợ phát trực tiếp HTTP / âm thanh HLS / m3u8 trên tất cả các trình duyệt dành cho thiết bị di động và máy tính để bàn, ví dụ về phát tệp âm thanh HLS / m3u8 tại liên kết này .

Bắt đầu tùy chọn ở bản nhạc ngẫu nhiên .

Hỗ trợ bàn phím tùy chọn ( MŨI TÊN TRÁI / PHẢI : bỏ qua video 5 giây tiến hoặc lùi, MŨI TÊN LÊN / XUỐNG : tăng hoặc giảm âm lượng, M : tắt tiếng / bật tiếng, SPACE : phát / tạm dừng).

Danh sách phát ngẫu nhiên / xáo trộn tùy chọn, tính năng này cho phép bắt đầu với danh sách phát ngẫu nhiên / xáo trộn mỗi khi trang được truy cập.

Nút tốc độ / tốc độ phát lại tùy chọn và cửa sổ điều khiển tốc độ / tốc độ phát lại.

Bắt đầu tùy chọn ở tốc độ / tốc độ phát lại được chỉ định.

Khả năng bắt đầu hoặc dừng một bản nhạc tại một thời điểm cụ thể.

Hỗ trợ đường dẫn bản nhạc (âm thanh / video) được mã hóa, chẳng hạn như nội dung đường dẫn / video / fwd-720p.mp3 sẽ được mã hóa thành: 70de891f83b42a958770b738fd3b66f2 theo cách này, không thể lấy cắp bản nhạc bằng cách thu thập dữ liệu nguồn trang.

Bài hát được bảo vệ bằng mật khẩu riêng, ví dụ ở đây . Mật khẩu kiểm tra là Melinda.

Chỉ cần tệp mp3 để phát âm thanh trên tất cả các thiết bị.

Hỗ trợ màu HEX / CSS , màu của các nút có thể được sửa đổi bằng CSS đơn giản bằng cách chuyển màu thập lục phân (ví dụ: # FF0000) và hơn thế nữa, chúng tôi đã thực hiện một cách tuyệt vời rằng tất cả các đồ họa sẽ giữ nguyên kết cấu và đồng thời áp dụng màu đã chọn.

Thanh tìm kiếm tùy chọn và các nút sắp xếp .

Giới hạn bản nhạc đã tải trong danh sách phát (số lượng bản nhạc tối đa được tải).

Tùy chọn để bắt đầu tại một danh sách phát và bản nhạc cụ thể.

API mạnh mẽ được bao gồm.

Khả năng thêm các bản nhạc vào danh sách phát lúc chạy bằng API.

Bạn có thể bao gồm nhiều phiên bản trên cùng một trang.

Nhiều trường hợp tự động tạm dừng / dừng phát lại khi bắt đầu bản nhạc mới.

Giá trị âm lượng bắt đầu.

Tự động phát .

Phát ngẫu nhiên , lặp lại hoặc phát bản nhạc tiếp theo sau khi bản nhạc hiện tại kết thúc để phát.

Hình thu nhỏ bản nhạc tùy chọn (có thể tắt tính năng này trên toàn cầu hoặc riêng lẻ cho từng bản nhạc).

Nút danh sách phát (tùy chọn).

Nút chọn danh sách phát (tùy chọn).

Nút trộn (tùy chọn).

Nút tải xuống mp3 tùy chọn nằm trong thanh điều khiển (nút này có thể được gỡ bỏ / thêm vào toàn cục hoặc riêng lẻ cho từng bản nhạc). Nút mua mp3 tùy chọn nằm trong thanh điều khiển (nút này có thể được xóa / thêm trên toàn cầu hoặc riêng lẻ cho từng bản nhạc, nó cũng có thể mở url tùy chỉnh hoặc hàm javascript).

Nút lặp (tùy chọn).

Nút chia sẻ và cửa sổ chia sẻ với nhiều trang web chia sẻ phương tiện truyền thông xã hội (tùy chọn).

Nút trình phát bật lên (tùy chọn).

Hoạt ảnh bộ chỉnh âm (tùy chọn).

Tài liệu chi tiết và các tệp mẫu.

MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin MP3 Sticky Player WordPress Plugin

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download MP3 Sticky Player WordPress Plugin v7.2 nulled changelog
Version 7.2 Release Date 08..3.2021
Added translation support.
Improved shortcode generator.
Version 7.1 Release Date 28.09.2020
Added WooCommerce support, MSP can be included in a WooCommerce product page, all audio & video formats, features, and settings work exactly like in the WordPress version, there are no restrictions.
Version 7.0 Release Date 15.06.2020
Added audio spectrum visualizer with 4 presets and customizable color theme.
Added option to adjust the playlist tracks height directly in the player settings.
Added vector icons skin.
Added option to popup the player when the play button is clicked.
Added logic to prevent a user to play or download all tracks or a specific track if not logged in.
Added support for Google Drive video (.mp4) and audio (.mp3) using Google Drive API. Using this method the video or audio used from Google Drive will work on all devices without any restrictions or expiring links video tutorial here.
Added youtube API key feature.
Update the enitre Shoutcast and Icecast engine so that is more robust and works better, also created a video tutorial about how to install your own CORS PROXY server if you are using a SSL website and want to load non secure Shoutcast or Icecast streams.
Improved overall design and fix various bugs.
Improved Wordpress backend UI.
Version 5.8 Release Date 16.05.2019
Added direct download on an Android devices, now if a track is downloaded it will be saved on the device in the download folder just like on a desktop machine.
Version 5.7 Release Date 01.05.2019
Added continuous playback, when you’ll change the page, the player will continue from the previous time/ where it left off. Also, the volume will remain as previously set. This will ensure a smooth playback across your entire website. For more info please watch this video tutorial
Added A to B audio / video loop / ab loop, option to loop a specific section / part of a track (audio or video) using two time / timestamp points, point a the start point and point b the end point, this points can be adjusted using the a to b loop controlbar. This feature can be seen in action by playing this track, click the play button and the then the a to b loop button from the controlbar.
Added main scrubber and volume scrubber informational tooltips.
Fixed autoplay issue related to chrome autoplay policy, the track will start playing when the page is loaded if autoplay is set to yes.
Version 5.6 Release Date 07.04.2019
Added support for custom post types.
Added support for loading / generating a playlist from a folder with mp4 files, mp3 files and also mixed mp3 and mp4 files.
Version 5.5 Release Date 10.08.2018
Added google analytics support, the possibility to view how many times a track was played or downloaded, please watch this video tutorial for more info.
Version 5.4 Release Date 17.07.2018
Added support for loading shoutcast and icecast servers based on the server URL, as well the option to load and show the current playing song title and song image / thumbnail artwork.
Version 5.3 Release Date 30.06.2018
Added the logic to allow only a logged in user to play the current track.
Version 5.2 Release Date 17.06.2018
HTTP Live Streaming / HLS / m3u8 audio support on all browsers mobile and desktop using pure javascript this will make sure that HLS will work across all browsers mobile or desktop without any issues, example of a HLS / m3u8 audio file play at this link.
Optional keyboard support (LEFT/RIGHT ARROWS:skip video 5 seconds forward or backward, UP/DOWN ARROWS: volume up or volume down, M:mute/unmute, SPACE:play/pause).
Version 5.1 Release Date 29.04.2018
Added optional search box for the categories / playlists window grid.
Version 5.0 Release Date 07.01.2018
Added support for Shoutcast and Icecast direct requests to Server via JSONP / fast and automatic update this way MSP will display the current song title played on your radio station.
Version 4.9 Release Date 03.10.2017
Added support for encrypted track (audio / video) paths, for example the path content/videos/fwd-720p.mp3 will be encrypted to encrypt:70de891f83b42a958770b738fd3b66f2 this way it will be impossible to steal the track by crawling the page source.
Private password protected tracks, example here. Test password is Melinda.
Version 4.8 Release Date 25.09.2017
Added optional randomize / shuffle playlist, this feature allows to start with a random / shuffled playlist every time the page is visited.
Added option to position the player at the left side, center side or right side of the screen.
Added optional playback rate / speed button and playback rate / speed control window.
Added optional start at a specified playback rate / speed.
Added the possibility to start or stop a track at a specified time.
Improved popup feature, MSP will not instantiate in the page from which the popup feature was used until the popup player window is closed.
Added two new methods in the API setPlaybackRate and scrubbAtTime.
Added the option to start playing a track after the playlist has loaded and autoplay is not enabled.
Updated documentation (added section about how to get a mp3 / mp4 source from google drive, more API methods, etc).
Version 4.7 Release Date 10.07.2017
Added Optional custom playlists / categories combo-box selector / select drop-down box.
Added the SoundCloud API KEY in the constructor this way it is easy to replace it with a new one.
Version 4.6 Release Date 01.07.2017
Added support for PLS (Audio playlist).
Version 4.5 Release Date 26.06.2017
Added HTTP Live Streaming / HLS / m3u8 audio support on all browsers mobile and desktop. On the browsers that dosen’t have native HLS support adobe flash player is used.
Version 4.4 Release Date 22.04.2017
Added the option to start at a random track after the playlist load.
Fixed scrolling on mobile devices
Version 4.3 Release Date 15.04.2017
HEX / CSS color support, the buttons colors can be modified with simple CSS by passing a hexadecimal color(ex:#FF0000) and even more, we have done it in a cool way that all graphics will retain the texture and at the same time apply the chosen color.
Added support for mp4 video
Added optional fullscreen button for the youtube and mp4 videos.
Added video controller for the videos when they are in full screen mode
Added new option in the API to add a track in the playlist at runtime
Version 4.2 Release Date 20.03.2017
Added support for Youtube, now MSP can load Youtube playlists or single Youtube videos.
Added support for loading Soundcloud tracks.
Added support for mixed playlists, now is easy to create playlists that contains Youtube or / and Soundcloud or / and self hosted or streaming mp3 files.
Added optional support to disable the main scrubbar.
Fixed volume bar on mobile devices.
Fixed various minor bugs.
Version 4.1 Release Date 25.11.2016
Fixed bug that prevented to hide the small opener button.
Fixed bug that added a fake yellow background for the classic skins.
Version 4.0 Release Date 05.10.2016
Added new share window.
Improved error window.
Fixed code minor bugs.
Optimized the admin pannel for the latest Wordpress version.
Version 3.2 Release Date 25.10.2014
Fixed a Soundcloud download issue.
Version 3.1 Release Date 07.10.2014
Fixed a small issue with the thumbnail of the “Search bar settings” tab.
Version 3.0 Release Date 04.10.2014
Added optional counting numbers to each track (track ordering).
Added optional playlist search bar.
Added optional playlist sort buttons.
Added the option to hide the player opener, this way the player can’t be hidden.
Added auto-updates checker functionality.
Version 2.0 Release Date 13.07.2014
Improved popup functionality, once the player is opened using the popup button or the popop API method, MSP will not instantiate in any other page that has the same MSP instance, this allows to have a single MSP instance running at any given time (only available on desktop machines).
Added optional buy button located in the control bar (this button can be removed/added globally or individually for each track, also it can open a custom url or a javascript function).
Added optional playlist items buy button (this button can be removed/added globally or individually for each track, also it can open a custom url or a javascript function).
Improved Soundcloud support, now MSP can load and play user tracks, single track, playlists, favorites and groups.
Fixed minor bugs.
Tải Miễn Phí MP3 Sticky Player WordPress Plugin v7.2 :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup