Livemesh Addons for Elementor Premium v7.1.8 NULLED


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Livemesh Addons for Elementor  được thiết kế và phát triển với sự chú ý đặc biệt đến từng chi tiết. Nhấp vào ảnh chụp màn hình để xem bản xem trước trực tiếp của các phần bổ trợ được liệt kê bên dưới.

Link Demo : https://livemeshelementor.com/

 

Giúp hiển thị các bài đăng trên blog, sự kiện, mục tin tức hoặc danh mục đầu tư của bạn trong một thanh trượt đáp ứng thân thiện với cảm ứng.

Bài viết Slider – Mới!

 

Giúp trình bày các bài đăng trên blog, sự kiện, mục tin tức hoặc danh mục đầu tư của bạn trong một băng chuyền đáp ứng thân thiện với cảm ứng.

Bài viết Multislider – Mới!

 

Giúp trình bày các bài đăng trên blog của bạn hoặc các loại bài đăng tùy chỉnh trong một hộp lưới sử dụng nhiều kiểu.

Bài viết Grid Box Slider – Mới!

 

Giúp trình bày các bài đăng trên blog, sự kiện, mục tin tức hoặc danh mục đầu tư của bạn theo nhiều cách sáng tạo. Đi kèm với tính năng lọc, phân trang dựa trên AJAX và tải nhiều hơn.

Chặn bài viết – Chuyên nghiệp!

 

Hiển thị các mục danh mục đầu tư / blog / sản phẩm trong một lưới đáp ứng tốt. Các tùy chọn khối và đóng gói được hỗ trợ dọc theo cuộn vô hạn được hỗ trợ bởi AJAX, phân trang và tải nhiều tính năng hơn.

Lưới bài đăng

 

Cách tốt nhất để trình bày danh mục đầu tư của bạn; giúp nắm bắt những gì bạn có thể cung cấp cho khách hàng / khách hàng của mình.

Danh mục đầu tư Grid

 

Hiển thị các bài đăng / mục danh mục đầu tư của bạn dưới dạng một băng chuyền có độ phản hồi cao với hàng chục tùy chọn để tùy chỉnh.

Băng chuyền bài đăng

 

Addon cho phép bạn tạo một lưới hình ảnh với các tùy chọn cho các hàng nề hoặc vừa khít, phân trang, tải chậm, hỗ trợ hộp đèn, v.v.

Thư viện hình ảnh – Pro!

 

Xây dựng một lưới video đẹp mắt để giúp giới thiệu bộ sưu tập video YouTube / Vimeo / HTML5 trên trang web của bạn.

Thư viện video – Pro!

 

Là một sự cải tiến của addon Posts Grid cho phép bạn nắm bắt thông tin chi tiết của các sản phẩm WooCommerce cùng với tùy chọn xem nhanh.

WooCommerce Grid – Mới!

 

Hiển thị các tweet của bạn trên trang web của bạn với tùy chọn tải nhiều hơn.

Lưới Twitter – Mới!

 

Hiển thị bộ sưu tập các video YouTube thu được từ API YouTube được cung cấp ID kênh, ID danh sách phát hoặc danh sách ID video với tùy chọn Tải thêm.

YouTube Grid – Mới!

 

Giúp giới thiệu bộ sưu tập video Vimeo thu được bằng Vimeo API được cung cấp ID người dùng, ID kênh, ID album hoặc ID nhóm. Tải thêm tùy chọn được cung cấp.

Vimeo Grid – Mới!

 

Một băng chuyền hình ảnh và / hoặc video YouTube / Vimeo đáp ứng ..

Băng chuyền hình ảnh / video – Pro!

 

Hiển thị các mục danh mục đầu tư / blog / sản phẩm trong một lưới đáp ứng tốt. Các tùy chọn khối và đóng gói được hỗ trợ dọc theo cuộn vô hạn được hỗ trợ bởi AJAX, phân trang và tải nhiều tính năng hơn.

Lưới bài viết – Pro!

 

Cách tốt nhất để trình bày danh mục đầu tư của bạn; giúp nắm bắt những gì bạn có thể cung cấp cho khách hàng / khách hàng của mình.

Danh mục đầu tư Grid – Pro!

 

Addon để giới thiệu các tính năng sản phẩm hoặc dịch vụ do đại lý / doanh nghiệp cung cấp.

Tính năng – Pro!

 

Tạo thanh trượt đáp ứng của hình ảnh với hỗ trợ chú thích, nhiều loại thanh trượt như Nivo, Flex, Slick và thanh trượt nhẹ, điều hướng hình thu nhỏ, v.v.

Thanh trượt- Chuyên nghiệp!

 

Các tab hoạt động liền mạch trên tất cả các thiết bị và độ phân giải. Plugin này chưa bao giờ có sự lựa chọn trước hơn chục kiểu tab để chọn.

Tab – Chuyên nghiệp!

 

Các tiện ích ghi lại các bảng nội dung có thể thu gọn khi không gian bị hạn chế.

Accordions – Pro!

 

Sơ đồ để mô tả trực quan số liệu thống kê phần trăm.

Áo sơ mi

 

Để hiển thị những con số ấn tượng liên quan đến công việc hoặc công ty của bạn.

Bộ đếm Odometers

 

Thống kê bổ trợ giúp nắm bắt các kỹ năng hoặc bất kỳ loại thống kê phần trăm nào.

Thanh tiến trình

 

Giúp nói với mọi người những điều tốt đẹp mà bạn thường nghe từ khách hàng / khách hàng của mình.

Lời chứng thực

 

Để kể cho mọi người nghe những điều tốt đẹp mà bạn thường nghe từ khách hàng / khách hàng của mình.

Thanh trượt lời chứng thực

 

Tiện ích mở rộng để giới thiệu các khách hàng mà bạn đã xử lý.

Khách hàng

 

Bảng giá để giúp tăng doanh thu.

Gói định giá

 

Tiện ích mở rộng Hồ sơ nhóm để hiển thị tất cả các thành viên trong nhóm.

Hồ sơ nhóm

 

Phần tử Băng chuyền chung hiển thị cho phép bạn trình bày danh sách nội dung HTML trong băng chuyền.

Băng chuyền chung

 

Tiện ích bổ sung nắm bắt những gì bạn có thể cung cấp cho khách hàng / khách hàng của mình.

Dịch vụ

 

Với các phong cách và hình ảnh động bổ sung cho addon dịch vụ.

Dịch vụ – Chuyên nghiệp!

 

Cho phép bạn sử dụng hình ảnh hoặc phông chữ biểu tượng để tạo danh sách biểu tượng xã hội tùy chỉnh, nắm bắt các tùy chọn thanh toán, v.v.

Danh sách biểu tượng – Pro!

 

Các nút kiểu phẳng với một loạt các tùy chọn tùy chỉnh phong phú.

Các nút – Chuyên nghiệp!

 

Để hiển thị một tập hợp các Câu hỏi Thường gặp trong một trang.

Câu hỏi thường gặp – Chuyên nghiệp!

Các đặc trưng của Livemesh Addons for Elementor :

Được chế tạo cẩn thận để dễ dàng xây dựng trang web

Chúng tôi không làm bạn choáng ngợp với các yếu tố trông đơn giản buộc bạn phải tùy chỉnh liên tục để đạt được giao diện mong muốn. Thay vào đó, chúng tôi gói các kiểu trang nhã với mỗi addon để bạn chọn và lựa chọn, các kiểu không yêu cầu tùy chỉnh sâu rộng.

Nâng cao theme

Không cần phải chuyển sang theme cao cấp để nhận các tính năng mới. Chúng tôi đã có mọi thứ ở đây với các yếu tố cao cấp.

Thiết kế đẹp

Điều đầu tiên bạn nhận thấy khi dùng thử các chương trình bổ trợ của chúng tôi – hãy tập trung vào các chi tiết và thiết kế chưa từng có cho một sản phẩm thuộc loại này.

Dễ sử dụng

Chúng tôi không buộc bạn phải tùy chỉnh liên tục để đạt được vẻ ngoài hoàn hảo đó. Thay vào đó, chúng tôi gói các kiểu tích hợp sẵn để giải phóng thời gian của bạn.

Tải nhanh

Cùng với việc tập trung vào thiết kế và khả năng sử dụng, hiệu suất là cốt lõi cho sự thành công của plugin bổ trợ này.

Mã chất lượng

Với hơn 8 kinh nghiệm phát triển WordPress, chúng tôi mong muốn mang đến một sản phẩm chất lượng.

Tối ưu hóa điện thoại di động

Tất cả các phần tử addon đều được kiểm tra tốt trên các thiết bị ở mọi kích thước. Tính khả dụng và dễ sử dụng là điều quan trọng đối với chúng tôi.

Dữ liệu mẫu

Để bắt đầu nhanh chóng với các phần bổ trợ, phiên bản cao cấp của plugin đi kèm với tính năng nhập dữ liệu demo.

Cập nhật thường xuyên

Chúng tôi thường xuyên phát hành các bản cập nhật cho tất cả các plugin và theme của mình để đảm bảo tính tương thích và cung cấp các tính năng mới.

Hỗ trợ đã được chứng minh

Đã phục vụ hơn 14.620+ khách hàng trả phí, chúng tôi có chuyên môn để đứng đằng sau sản phẩm của mình và khắc phục sự cố hoặc giải đáp các thắc mắc.

Livemesh Addons for Elementor Changelog:

6.11  Added - Compatibility with Elementor 3.3 and WordPress 5.8.  6.10.3  Fixed - The Posts Gridbox Slider does not display some of the posts in Safari browser for premium styles of the widget.  6.10.2  Fixed - The Posts Gridbox Slider does not display some of the posts in Safari browser.  6.10.1  Fixed - The Posts Slider Style 1 does not display post summary information.  Fixed - With Team Members addon Style 2, the member details wraps around the profile photo. Moved to CSS flex box based layout of elements.  6.10  Added - Dark Mode setting for most widgets in the Style tab.  Added - Additional styling for dark mode. This styling is applied when dark mode is enabled for widgets residing on pages or page sections with dark backgrounds.  6.9.5  Added - Two new styles for Testimonials widget including one with list style Testimonials  Refactored HTML generated for Testimonials and Testimonials Slider widget  Refactored SCSS/CSS for Testimonials and Testimonials Slider widget  6.9.4  Added - Added star rating option for Testimonials Slider  Added - Add customization option for star ratings in Testimonials and Testimonials Slider widgets  6.9.3  Added - Option to enable and disable user header information in Vimeo Grid  Added - Option to enable and disable channel header information in YouTube Grid  6.9.2  Added - Carousel option along with Grid for Services and Clients Elementor addons  Added - Extensive customization options for Carousel function of Services, Team Members, Testimonials and Clients addons  6.9.1  Added - Carousel option along with Grid for Team Members and Testimonials Elementor addons  Added - Support for star rating in Testimonials addons  Added - A new style for Testimonials addon  Fixed - Fatal error when plugin is activated in an environment using legacy versions of Elementor  6.9  Updated - Freemius SDK 2.4.2 with license activation enhancements, beta programs and other features and bug fixes.  6.8  Fixed - Sanitized options in the editor to enforce better security policies based on research by Wordfence team  6.7.2  Fixed – Fatal error with WooCommerce grid quick view function  6.7.1  Added – Upgrade notice on the addons in the free version of the plugin  6.7  Added – New high performance, light-weight yet feature rich grid system for Services, Team Member, Testimonials, Pricing Table, Odometers, Piecharts, Clients and FAQ Elementor addons.  Added - Options for specifying auto column layout using minimum column size, column gap and row gap for those addons using the new grid system.  Added - The new grid system utilizes the same responsive breakpoints as native Elementor widgets.  Added - Moved the old grid system to a separate file for use in other modules dependent on the old grid system.  6.6  Added – Customization options for placement, shape, color and visibility for slider navigation controls for Posts Slider, Posts Gridbox Slider and Posts Multislider.  Removed - Styles for slider navigation arrow controls since they are less flexible and now obsolete due to new display customization options added.  6.5  Added – Great looking 8 new slider direction arrow styles for posts slider, posts gridbox slider and posts multislider widgets  Added - 4 new premium styles of Posts Slider addon  Fixed - The Posts Multislider would ignore the image size option chosen by the user  Fixed - The template overridden for Posts Carousel content template would not take effect  Removed - Image size option for Posts Slider addon since sliders typically require full sized images  Added - Compatibility with WordPress 5.7  6.4.1  Fixed – The Elementor editor would not load when Jupiter theme was activated and when WooCommerce Grid was added to a page  6.4  Improvement – Moved to templates based design for easy customization of premium addons - Accordion, Tabs, Features addon, Gallery Carousel, FAQ, Image Slider, Services Carousel, Slider and Button Elementor extensions.  Improvement - Moved away from hooks/filters based customization for many of the premium widgets since they are not being utilized to their potential. Templates are much more intuitive and require less effort; they let you copy files to your theme and override them quickly.  Added - New template files for Accordion, Tabs, Features addon, Gallery Carousel, FAQ, Image Slider, Services Carousel, Slider and Button addons. These templates can be overridden in the theme.  Fixed - Display issue with some heading styles in Posts Grid when no heading text is specified.  Fixed - The next and previous slides were slightly visible in the Generic slider addon.  Fixed - Image occupying full width in the slides of Generic Slider addon.  Fixed - The vertical styles of tabs not reflected in the editor.  6.3.1  Updated – Tested for compatibility with Elementor PRO 3.1.0  6.3  Improvement – Moved addons Pricing Table, Services, Tab Slider and Heading to template based design for easy customization.  Added - New template files for Pricing Table, Services, Tab Slider and Heading addons that can be overridden in the theme.  6.2.2  Fixed – Cannot retrieve private videos in the Vimeo Grid.  Fixed - Icons like the video play icon, views icon not showing up in Twitter, YouTube and Vimeo Grids.  Improvement - Switched to a simpler authorization mode in Vimeo Grid using Authenticated Personal Access Token instead of Client ID and Client Secret. If you have Vimeo Grid activated on your site, pls generate Personal Access Token for your application created at https://developer.vimeo.com/apps and provide the same in the Social API tab of plugin settings.  Removed - The Client Credentials mode of accessing the Vimeo API using Client ID and Client Secret.  6.2.1  Fixed – The spacing between columns in generic carousel and services carousel not taking effect.  6.2  Improvement – Moved to templates based design for easy customization for generic carousel, stats bars, odometers, piecharts, team members, testimonials and testimonials slider widgets. More widgets being migrated in next releases.  Improvement – Moved away from hooks/filters based customization for some of the widgets since they are not being utilized well. Templates are much more intuitive and require less effort; they let you copy files to your theme and override them quickly.  Improvement – Moved to templates based design for Posts Carousel widget. If you have done any customization of this popular widget through WP hooks/filters, pls note they will not work anymore in the new version. Pls find the template file in templates/addons/posts-carousel folder in the plugin, copy the same to your (child) theme and make changes as per requirements. Much easier now than using hooks/filters.  Fixed – Social icons not showing up on team members widget.  Fixed – The templates for posts slider, posts multislider, posts gridbox slider widgets overridden in theme not taking effect  6.1  Removed – Unused JS and CSS files.  6.0  Update – Massive overhauling of JS scripts to improve performance.  Improvement - Breaking up bigger scripts into smaller ones, each meeting the needs of a single widget  Update - Most pages can see anywhere from 50 to 90% reduction in JS and CSS.  Removed - Bigger JS and CSS files that would load on some pages.  Fixed - Accordion styles not loaded  5.3  Improvement – Further performance gains by having most widgets load only the CSS they require.  Improvement - Removed superfluous CSS files and some big CSS files were broken down into files for individual widgets  Fixed - Absence of heading text in Posts Grid, Posts Block and Gallery widgets would shrink the filter to a dropdown  5.2  Fixed – Display issues with some widgets in Elementor 3.1  Added - Compatibility fixes and changes for Elementor 3.1  Added - Performance improvements by loading only the required CSS for widgets active on the page  5.1  Added – The Posts Multislider widget  Added - Support for 4 built-in styles for Posts Slider with additional customizations  Fixed - Warnings for slick JS in Elementor 3.x  5.0  Added – The Posts Slider widget  Added - The Posts Grid Box Slider widget  Added - Support for 4 styles in the Posts Slider with additional customizations  Added - Support for 7 styles in the Posts Grid Box Slider with additional customizations  Added - Thumbnail navigation for slides in the Posts Slider  Added - Support for Center Mode in the Posts Slider  Fixed - Warnings with PHP 7.4 version  4.6  Added – The plugin Elementor modules now point to the online docs.  Updated - Readme.txt file for latest features and additions to the plugin.  4.5  Added – Online documentation with help pages for all the recent addons/enhancements added to the plugin.  Updated - The WP admin menu for the plugin renamed to Livemesh Addons  4.4  Added – Option to disable featured image for posts in posts carousel  Added – Custom icons for almost all elementor addons part of this plugin  Updated – Freemius SDK 2.4.1 with License White-Label Update, WP 5.5. jQuery Compatibility, Auto-Updates UI Integration, and more!  4.3.1  Added – Smooth height option to Testimonials Slider  4.3  Added - Touch enabled, responsive Tab Slider widget for Elementor  Added - Three default styles for Tab Slider widget  Added - Extensive customization options for Tab Slider elements  Added - Ability to deactivate Tab Slider addon in Settings window  4.2  Fixed - Pagination and filtering in Posts Grid and Posts Block would remove loading indicator prematurely  Fixed - The loading indicator for Load More button displayed during filtering  Fixed - The message prompting for custom grid template not fully visible  Fixed - The drop indicator for grid items in Livemesh Grid templates displayed incorrectly  Added - Styling for error messages prompting the user to choose Custom Skin and Custom Grid templates  Updated - Freemius SDK 2.4.0  4.1.1  Added - Adaptive height option for single slide Posts Carousel  Fixed - Class does not exist error when registering document types/li>  4.1.0  Added - Compatibility with Elementor 3.0  Fixed - Method get_site_editor_type does not exist error when loading Theme Builder in Elementor PRO  4.0.0  Added - Choice of 'Custom Skin' and 'Custom Grid' for posts grid items to design your custom posts grid and/or custom posts grid item using theme builder templates in Elementor PRO. You can now create custom skins for grid items and also create custom grid layout via drag and drop of page builder elements in Elementor.  Added - Choice of 'Custom Skin' for posts carousel items with ability to use theme builder templates for designing your own posts carousel. The custom skins for posts carousel items can now be designed via drag and drop of page builder elements in Elementor.  Added - Design custom skin for items of Posts Carousel and Posts Grid with custom choice of fields and their arrangement using Elementor page builder.  Added - Ability to choose separate Skin Templates for individual items within a Posts Grid. A single Posts Grid can now feature disparate set of grid items which utilize individual skins of their choice.  Added - Ability to use any custom post type with custom fields(including ACF/Pods/Toolset) for Posts Grid and Posts Carousel items.  Added - You can now drag and drop widgets in Elementor to build custom carousels/sliders and grids of Services, Events, Features, Team, Testimonials, Posts Grid, Posts Carousels etc. by utilizing the custom grid and grid item templates feature built into Posts Carousel and Posts Grid widgets. Possibilities for building custom carousels and grids are endless with dynamic widgets and page building experience provided by Elementor and data provided by custom post types and ACF/Pods/Toolset plugins.  Added - Added two theme builder template locations Livemesh Item and Livemesh Grid to help build custom grids and custom skins for posts grid and posts carousel widgets.  Added - Pagination, Next/Previous, Load More and Load on Scroll/Infinite Scroll support for Posts Grid featuring custom grids and those featuring custom grid items.  Added - Filters using custom taxonomy terms or categories/tags work for those Posts Grid instances which feature user designed custom grids  Fixed - The posts carousel does not show arrow navigation controls on smartphones  3.0.0  Added - Options to turn off/on title and taxonomy terms displayed on posts carousel thumbnail  Added - Open in new window option for post links in posts carousel  Added - Ability to add read more link for the posts carousel  Added - Styling for read more link for the posts carousel  Fixed - The posts carousel article would populate wrong style classes  Fixed - The WP filters/hooks in posts carousel received page id as post id  2.9.9  Fixed - The posts carousel and posts grid can cause error when the taxonomy terms are missing.  2.9.8  Fixed - The posts block and posts grid addons would allow a max of 100 words for post excerpts.  Fixed - The display taxonomy option not enabled for 'Grid Style 5' and 'Post Meta' section is empty in the Posts Grid addon settings.  2.9.7  Tweak - Enabled lazy load for all the widgets except for the grid/gallery addons - Posts Grid, WooCommerce Grid, YouTube Grid, Vimeo Grid, Twitter Grid, Instagram Grid, Video and Image Gallery. These Grid and Gallery addons utilize the popular Isotope library for laying out grid elements and Isotope library is not compatible with lazy loading of images.  2.9.6  Updated - Freemius SDK 2.3.2 with Opt-In / Out Enhancements, User Change, and More.  Added - The Posts Grid, Posts Block, Posts Carousel and Image/Video Gallery addons are now compatible with most of the popular lazy load plugins.  2.9.5  Added - WooCommerce support for Posts Grid. You can now create a AJAX powered grid of products with all details relevant to products captured as part of the grid - alternate image, product name, sale price, rating, add to cart button, sale indicator, add to wish list etc.  Added - Two new styles to the Posts Grid exclusive to WooCommerce products.  Added - Quick view option for WooCommerce products. You can now view all major details of a product in a modal window without leaving the page housing the WooCommerce grid.  2.9.4  Updated - Freemius SDK 2.3.1 with white label mode, URL whitelisting and other features and bug fixes.  Fixed - The social icons were not being displayed for team member profiles.  2.9.3  Added - Instagram Grid/Gallery widget that displays images and videos by talking to unofficial Instagram API.  Added - Display images and videos in Instagram Grid given one or more user names or hash tags.  Added - Display excerpt, user account name/avatar, posted date, likes/views/comments count of Instagram images/videos, as provided by Instagram API.  Added - Display Instagram user account header with information like account name, logo, website, full name, account stats and account description, as provided by Instagram API.  Added - Three skins for display of Instagram posts.  Note - The addon talks to unofficial API provided by Instagram and hence changes to the API by Facebook can break the widget. The official API of Instagram is restrictive and evolving; we may move to the same at a later date.  Added - Display of title and description in the lightbox popup for Vimeo and YouTube videos in Vimeo and YouTube Grid widgets.  2.9.2  Added - Vimeo Video Grid/Gallery widget that connects to Vimeo Developer API to display videos automatically from Vimeo.  Added - Display videos in Vimeo Grid given a User ID, Channel ID, Album ID or a Group ID.  Added - Large number of sort options for display of videos like alphabetical, posted date, modified date, view count, number of likes, comments number and video duration.  Added - Display title, excerpt, user account name/avatar, categories, posted date, duration, views/likes/comments count of Vimeo videos, as provided by Vimeo API.  Added - Display Vimeo user account header with information like account name, logo, website, location, account stats and account description, as provided by Vimeo API.  Added - Load More function for paginated display of Vimeo videos.  Fixed - Some navigation elements like the slider/carousel next/previous, accordion/tab open/close were displaying wrong icons.  2.9.1  Added - YouTube Video Grid/Gallery widget that connects to YouTube Developer API to display videos automatically from YouTube.  Added - Display videos in YouTube Grid given a Channel ID, Playlist ID or a list of video IDs.  Added - Display title, excerpt, channel name/avatar, posted date, duration, views/likes/comments count of YouTube videos, as provided by YouTube API.  Added - Display YouTube channel header with information like channel name, banner, avatar, channel stats and channel description, as provided by YouTube API.  Added - Load More function for paginated display of YouTube videos.  2.9  Added - Load on Scroll (Infinite Scroll) for Posts Grid, Posts Block and Image/Video Gallery modules.  Fixed - A short delay in loading the posts and gallery items after the loading indicator has turned off when using load more option.  Fixed - The HTML5 videos would autoplay in the background under certain conditions.  2.8  Added - RTL Support for ALL modules.  Added - The grid items on all relevant modules like Posts Grid, Posts Block, Gallery, Testimonials, Services, Pricing Table, Icon List, Clients, Stats, Team Members, FAQ etc. are now displayed from right to left on RTL sites.  Fixed - Sliders and Carousels including Posts Carousel, Gallery Carousel do not display slide content on RTL sites.  Fixed - Icons not showing up in tabs.  Fixed - Some styles broken on tabs.  Fixed - Full screen on YouTube videos lightbox broken on Safari browser.  Fixed - Subtitle not displayed for Services Carousel.  Fixed - Styling for Services Carousel was not taking effect.  2.7.5  Added - Support for Related Posts and Current Query in Posts Grid, Posts Carousel and Posts Block modules. These modules can now be effectively used in Elementor Theme builder templates.  Added - Support for FontAwesome 5 Icon Library in all relevant modules where icons are used.  2.7.4  Added - Support for external page link in services, services carousel, features and team member modules.  Added - Missing dark background styles for services, services carousel, features and team member modules.  2.7.3  Fixed - The taxonomy chosen dropdown displaying superfluous taxonomies in the dropdown for Posts Grid/Posts Block.  Fixed - Some taxonomies and/or their terms missing from taxonomy terms selection in query builder of Posts Grid, Posts Block and Posts Carousel.  Fixed - The order of the taxonomy terms in the taxonomy terms selection in query builder not same as order specified in taxonomy reordering plugins.  Fixed - Not able to sort the filters of the Posts Grid/Posts Block instances with taxonomy reordering plugins.  Fixed - Cannot display taxonomy terms for the post in block styles 7,8 and 9 of Posts Block.  2.7.2  Fixed - Some sites reporting error - call to undefined function get_blog_list().  Updated - Freemius to 2.3.0.  2.7.1  Fixed - Pagination of filters for Posts/Portfolio Grid and Posts Block modules.  Added - Security improvements to Posts Grid and Gallery modules.  2.7  Added - Plugin is now fully compatible with WPML plugin.  Added - All of our addons are now translatable using WPML plugin.  Added - Offset support for Posts Carousel modules.  2.6.4  Added - Thumbnails support for the lightbox module of Posts Grid, Posts Block, Image/Video Gallery and Gallery Carousel.  Added - Offset support for Posts Grid and Posts Block modules.  Updated - Fancybox scripts to 3.5.7 release.  2.6.3  Fixed - The HTML5 videos in the gallery module would display inline instead of showing up in the lightbox.  Fixed - Empty space below the tab addons.  2.6.2  Updated - Readme.txt and documentation.  Removed - Unused files in plugin folders.  2.6.1  Fixed - Fancybox lightbox combines images from multiple grids/galleries when displaying images/videos in the lightbox.  Fixed - The direct link to lightbox image does not work.  2.6  Updated - Freemius library with a security fix. Recommended to update immediately.  Added - Twitter grid addon for showcasing tweets on your website.  Added - 3 styles for display of tweets in a Twitter grid.  Added - Extensive customization options for Twitter grid addon.  Added - Load more feature for Twitter grid addon.  Added - Enhanced blocks framework to accommodate social media grids.  Fixed - Posts Block Style 4 with single column results in invalid HTML.  Fixed - Some themes can raise JS error due to jQuery $ being unavailable  Updated - Fancybox lightbox library and Flexslider library with RTL support  2.5.2  Fixed - Carousels utilizing slick JS causing conflict with Elementor scripts.  2.5.1  Added - Support for HTML tags in gallery item description.  Fixed - The gallery item description not displaying in fancybox lightbox.  2.5  Updated - Moved the video and image gallery addon to blocks framework with a host of new features. The popular gallery module is now powered by the same robust framework that powers our posts grid and posts block modules.  Added - 3 skins for video and image gallery module with better support for titles and descriptions.  Added - 7 new header styles for video and image gallery addon derived from blocks framework.  Added - Support for AJAX based filtering instead of JS filtering for video/image gallery addon when pagination/load more function is chosen for the gallery. No more empty filters since the gallery items are fetched from the server when filters are invoked. When number of items for a filter exceeds the 'items per page' specified, the filters themselves are paginated or load more function is invoked depending on user choice. The addon reverts to quicker in memory JS filters when no pagination or load more is involved.  Added - Support for tags and filters when bulk upload option for images is chosen.  Added - Collapsible and responsive filters for the gallery module.  Added - Better performance with in memory cache support for pagination of image/video gallery addon.  Fixed - The video gallery error when elementor lightbox option is chosen.  Removed module based templates; use filter hooks instead to achieve the same result.  2.3.5  Updated - Freemius SDK to 2.1.3 that addresses plugin update issues on a multisite network.  2.3.4  Added - Read More link/button options for posts blocks.  Added - Styling options for read more links and buttons in posts block module.  Added - Styling options for load more button in posts grid and posts block modules.  Added - Responsive pagination controls for gallery.  Added - Block style 8 in Posts Block now much more responsive.  2.3.3  Fixed - Social media icons not showing up for team profiles.  Added - Filters for settings object employed for rendering the addons.  2.3.2  Fixed - Gallery pagination would break when number of items crosses 140.  Added - Pagination with dotted navigation for galleries when number of pages exceeds 5.  2.3.1  Fixed - Incompatibility with some themes which load waypoints JS script.  2.3  Added - Extensive support for filters and templates to enable users to customize the output generated by the addons. You can now create a template file in elementor-addons folder in your child theme to customize the addons html or use filters to customize output generated by the addons.  Updated - Documentation providing information on how to use templates and filters to customize the plugin addons.  Fixed - The fancybox lightbox would not display share, thumbnail, slideshow options for image/video gallery, posts grid and posts blocks.  Fixed - Tooltips are displaying for icon list items.  2.2  Fixed - Incompatibility with certain themes due to different versions of waypoints scripts being used.  Fixed - The tabs would leave a large space after the footer.  2.1  Fixed - Certain widgets/addons like pricing, carousel, gallery and services raised errors when 'Add Item' button was pressed to add items. Error seen with latest version of Elementor.  Fixed - Leaving tags empty in the gallery lead to addition of an empty filter in the filter list  Fixed - Deprecated warning on checkbox control.  2.0.1  Fixed - Bug fixes related to Freemius integration.  2.0  Added – Freemius integration for easy upgrade, quick support/feedback and opt-in usage tracking with GDPR compliance.  1.9.2  Fixed - The URLs specified for the gallery items not preserved across pagination or load more calls.  Fixed – Translation issues due to presence of additional language domains.  Fixed - Some sites had issues rendering tabs with disappearing tab labels and extra spaces at the bottom.  1.9.1  Added – Compatibility with Elementor and Elementor PRO 2.  Added - Dynamic field connections for most widgets supported by Elementor 2.  Updated - Removed Livemesh prefix from all elements. For example, Livemesh Services is now named Services, Livemesh Tabs is now Tabs, Livemesh Grid is now Posts Grid etc.  Added - Ability to specify client name in HTML for additional formatting.  1.9.0  Added – New simpler grid system for all elements that use grid.  Added – Seamless control of number of columns at all device resolutions for all those elements that involve grid – posts/portfolio grid, posts block, image/video gallery, clients, services, testimonials, team, charts, pricing table, faq etc.  Added - Option to preserve shortcodes and HTML tags in excerpt. Option is disabled by default.  1.8.8  Fixed – Pagination and Load More for gallery would break when special characters are present in title or description.  Fixed - Duplicate tags filters generated in gallery when tags have spaces around them.  1.8.7  Fixed - Warning for image slider widget in Elementor 2.0  Fixed - Grid layout for video gallery can break at times when user expands an inline video full screen  Tweak - Increased the taxonomy terms limit to 500 to help taxonomy field display all terms in installations where there are large number of terms  1.8.6  Fixed - Broken wide image support for masonry grid in media gallery  1.8.5  Added - Support for multiple url formats for YouTube and Vimeo videos in video gallery  Added - Support for inline responsive videos of YouTube, Vimeo and self-hosted MP4/WebM video formats  Added - If no custom thumbnail is set, the thumbnails for YouTube/Vimeo videos automatically set from the service provider  Fixed - Next/Prev navigation for gallery not working  1.8.3  Updated - Waypoints script with new API for handling events on scroll  Fixed - Some themes can break animations and report script errors for elements like piecharts, odometers, progress bars etc.  1.8.2  Improved – License activation page with less confusing interface.  Added - The license code entered is now masked upon activation.  1.8.1  Added – Ability to display description for the image/video element in the gallery and gallery carousel lightbox window.  Added – The lightbox for posts grid and posts block now displays post summary and a link to the post in the lightbox.  Added – Option to disable display of post summary/excerpt in the lightbox window of posts block or posts grid.  1.8.0  Added – Fancybox lightbox integration for grid, posts block, image gallery, video gallery and gallery carousel modules.  Added – Advanced features like touch/swipe controls, pinch out/in, double tap, keyboard navigation, full screen, thumbnails, social media sharing, hardware accelerated animations, direct linking now supported with lightbox.  Added – HTML5 video support in video gallery and video carousel modules. Support for MP4 and WebM formats.  1.7.6  Fixed – Posts Grid columns can break in certain resolutions in FireFox.  Fixed - Posts Grid excerpt would not display shortcodes or HTML content  Fixed - Livemesh Gallery styling controls not taking effect for thumbnail hover and titles  1.7.5  Added - Support for creating stunning masonry gallery layouts using flexible widths and heights for images.  Added - Ability to specify wide width for images in masonry layout of gallery.  Added - Options to enable/disable display of image/video titles and image/video tags in gallery and gallery carousel addons.  Fixed - Next Previous buttons of carousels would not show up in certain installations due to conflicts with base slick carousel styles  1.7.3  Fixed - Undefined index warning on the gallery addon.  Fixed - Pagination/load more on the gallery addon.  1.7.2  Fixed - Lightbox conflict with Elementor for gallery, gallery carousel, posts/portfolio grid and posts blocks modules.  Added - Option to choose either Elementor or Magnific Popup as lightbox lib for gallery and gallery carousel addons.  Added - Made Elementor lightbox lib as default for gallery and gallery carousel addons with slideshow function.  Fixed - The categories/taxonomy terms of the posts/portfolio grid and posts blocks would display a comma character on the post image when multiple terms/categories were present.  1.7.1  Added - Advanced tab and accordion functions that help directly link to Tabs and Accordion panels from external pages. On page load, the corresponding tab/panel opens upon auto-scrolling to the tab or accordion panel.  Added - Smooth scroll to tabs and accordion panels from internal links within a page.  Added - Open tab or accordion panels by clicking the internal links within a page.  1.7  Upgrade – Simpler grid system based on NEAT 2.1 version  Updated - The CSS is now optimized for vendor prefixes with reduced properties and file size.  Added - Scroll to the top of the posts block to display new posts during paged navigation (when new posts are not visible).  1.6  Added – Image size option for all major addons including grid, gallery and carousels.  Added – Ability to crop images and specify custom image sizes for all major addons including grid, gallery and carousels.  Added - Bulk upload option for image gallery. The title of the image attachments is displayed on hover.  Added - The lightbox now opens on clicking anywhere on the image if no destination URL is specified for gallery item  Fixed – The gallery image was not clickable to the link specified  Fixed – The gallery filters would not center when a heading was not specified.  Fixed – The gallery filters will not display multi-line on devices of lower resolutions like mobile devices.  1.5  Added – Moved the Posts Grid widget to new framework based on reusable blocks. Pls note that the class names have changed to keep it consistent with the new framework.  Added – 6 different styles for grid items plus 7 header styles too  Added – Next Prev pagination options for Posts Grid widget  Added – Ability to handle large number of grid pages by providing dotted navigation  Added – AJAX Category or taxonomy filtering for Grid widget. No more empty grid on category/taxonomy filtering  Added – Read More option for the grid items  Added – Open in new window option for links to posts in the grid  Added – Two more header styles to posts blocks  Fixed – The grid image was not clickable to the post  Fixed – The filters would not center when a heading was not specified.  Fixed – The grid filters will not display multi-line on devices of lower resolutions like mobile devices.  1.4.1  Fixed - Fatal error on installations running below PHP 5.5 versions  1.4  Added - Brand new Post Blocks module with more than a dozen styles and options to present your posts or custom post types  Added - AJAX Pagination, Next Prev and Load More options for Post Blocks addon  Added - AJAX Category or taxonomy filtering for Post Blocks addon  1.3  Added - Extensive customization options including typography, color and other styling options for all addons/modules  Fixed - The lightbox image was smaller than uploaded size  Fixed - Service icons would show up even when 'None' option was chosen  Fixed - Translations not working with default files provided by plugin  1.2.1  Added - Automatic plugin updates and license key activation  1.2  Fixed - The portfolio grid addon leaves an empty space on the top when no heading is specified and when no taxonomy filters are specified  Fixed - In a few installations, the grid elements may not occupy full width between 769px to 800px device resolutions  Fixed - The grid raised an warning when when certain taxonomies are chosen in the grid settings.  Fixed - The isotope and magnific popup libraries were not being loaded for image/video gallery addon.  Credit - Big thanks to user Axel for finding ALL these bugs that I could not have found myself.  1.1  Fixed - Plugin animations mixing up with elementor animations making the addons to disappear on frontend  Fixed - Links in a few widgets were showing even when no link URL was specified  Fixed - A few addons would wrap around and move outside of the editor container  Fixed - Odometers, Piecharts and Bar Charts addons would not show up in the editor preview  Fixed - Links in few addons would not take into consider the setting to open URL in new window  Fixed - The posts carousel would not show up in mobile devices  Fixed - The posts carousel dots navigation was not clickable  Fixed - The posts carousel would not expand beyond 960px in width  Fixed - Some addons having strange grey background in elementor editor  1.0  Initial release.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Tải Miễn Phí Livemesh Addons for Elementor Premium v7.1.8 NULLED :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment
  © 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress