eForm v4.16.0 NULLED – WordPress Form Builder

eForm (Trước đây là FSQM Pro) là một trình tạo biểu mẫu nâng cao và linh hoạt có thể được tích hợp vào trang web WordPress hiện tại của bạn. Đây là một giải pháp quản lý biểu mẫu hoàn chỉnh, dành cho các câu đố, khảo sát, thu thập dữ liệu, thanh toán / ước tính chi phí và phản hồi của người dùng các loại.

Link demo : https://codecanyon.net/item/eform-wordpress-form-builder/3180835

Other :

Với trình tạo biểu mẫu kéo và thả nhanh chóng và dễ dàng, bạn có thể tạo các biểu mẫu không giới hạn và quản lý chúng từ bảng điều khiển quản trị của mình. Tất cả các bài gửi được lưu trữ trong cơ sở dữ liệu eForm của bạn, vì vậy bạn có thể xem, theo dõi, phân tích và hành động trên dữ liệu bạn đã thu thập. Cổng thông tin người dùng cũng cho phép người dùng đã đăng ký xem xét và theo dõi các bài nộp của họ.

Chúng tôi đã tích hợp eForm với các nhà cung cấp bản tin e-mail và dịch vụ thanh toán tốt nhất trong lớp, nhằm mang lại tính linh hoạt và bảo mật cao hơn nữa.

Các công cụ toán học sẽ giúp bạn ước tính chi phí và hoàn thành các khoản thanh toán. Đối với các câu đố, bạn có một hệ thống tính điểm riêng biệt, vì vậy hãy thu tiền trước khi tính toán và hiển thị chứng chỉ tính điểm cho người dùng.

Trình tạo biểu mẫu mạnh mẽ và toàn diện này là sự kết hợp hoàn hảo giữa phong cách và chức năng: được đóng gói với tất cả các yếu tố bạn cần, đồng thời sạch sẽ và trang nhã để sử dụng.

eForm - WordPress Form Builder eForm - WordPress Form Builder eForm - WordPress Form Builder eForm - WordPress Form Builder eForm - WordPress Form Builder eForm - WordPress Form Builder

Trình tạo biểu mẫu kéo và thả

Với trình tạo biểu mẫu kéo và thả đơn giản và trực quan, bạn không cần bất kỳ kinh nghiệm viết mã nào. (Nhưng nếu bạn biết cách sử dụng CSS, bạn có thể nhập mã tùy chỉnh của mình trực tiếp vào cài đặt biểu mẫu.)

Trình tạo có bốn phần để giúp bạn tùy chỉnh đầy đủ biểu mẫu của mình:

 • Cài đặt biểu mẫu : Sử dụng các tab ở trên cùng để đặt tên cho biểu mẫu của bạn, chọn loại biểu mẫu và tùy chỉnh cài đặt. Chúng tôi đã bao gồm hơn 30 chủ đề để giúp bạn bắt đầu và bạn cũng có thể thử với các phông chữ và kích thước khác nhau.
 • Phần tử biểu mẫu : Hơn 35 phần tử biểu mẫu tuyệt vời được hiển thị trong danh sách ở phía bên tay phải. Chỉ cần thêm một vùng chứa và kéo các phần tử bạn muốn đưa vào.
 • Bố cục biểu mẫu : Ở giữa màn hình, bạn có thể sắp xếp bố cục biểu mẫu của mình. Thêm một số vùng chứa, sau đó kéo và thả các phần tử để tạo bố cục ưa thích của bạn. Trình tạo biểu mẫu sẽ tự động lưu bố cục của bạn theo định kỳ, vì vậy bạn sẽ không mất bất kỳ thay đổi nào của mình.
 • Cài đặt phần tử : Khi bạn nhấp vào một phần tử biểu mẫu, cài đặt sẽ mở ra ở phía bên trái của màn hình. Nó có thể có, giao diện, giao diện, các mục, xác thực và các phần logic mà từ đó bạn có thể tùy chỉnh cách hoạt động của phần tử biểu mẫu.

Chủ đề lấy cảm hứng từ vật liệu

Với phiên bản 3.5, chúng tôi đã định hình lại hoàn toàn tất cả các yếu tố hình thức của mình với hơn 38 chủ đề lấy cảm hứng từ chất liệu, bao gồm cả phối màu sáng và tối.

Chúng tôi thậm chí còn có một công cụ tùy chỉnh để bạn có thể chọn màu và tạo chủ đề của riêng mình.

Tất cả các chủ đề trước đó đã không được chấp nhận và bị xóa. Nếu các biểu mẫu của bạn đang sử dụng một biểu mẫu, nó sẽ được nâng cấp tự động.

Chúng tôi có kế hoạch cải tiến chủ đề Bootstrap và thêm nhiều giao diện hơn trong tương lai.

Phần tử lặp lại

eForm v3.5 đi kèm với một phần tử biểu mẫu mới, được gọi là Phần tử lặp lại.

Bạn có thể sử dụng điều này để cung cấp cho người dùng tùy chọn để thêm nhiều “hàng” hơn vào biểu mẫu. Mỗi phần tử có thể lặp lại có thể có bất kỳ số lượng phần tử nào từ radio, hộp kiểm, danh sách thả xuống hoặc văn bản.

Với tùy chọn, người dùng của bạn có thể lặp lại các phần tử đã nhóm theo bất kỳ số nào họ muốn.

Tất nhiên, chúng tôi đã cung cấp cấu hình để hạn chế số lần lặp lại giữa giá trị tối thiểu và giá trị lớn nhất.

Hệ thống chấm điểm và xếp hạng

Giờ đây, bạn có thể ấn định điểm số và xếp hạng cho người dùng của mình, dựa trên các bài nộp của họ (ví dụ: đối với các câu đố dựa trên điểm số). Việc thêm các yếu tố có thể cho điểm rất nhanh chóng và dễ dàng, đồng thời hệ thống sẽ tự động tạo ra tổng điểm cho mỗi người dùng. Đối với các câu trả lời dạng tự do, bạn có thể xem lại và ấn định điểm số theo cách thủ công để chúng cũng có thể được tính đến.

Bạn có thể xem điểm số và thứ hạng từ trang tổng quan của mình và bạn cũng có thể chọn cho phép người dùng xem kết quả từ cổng thông tin của họ. Dựa trên điểm số, bạn có thể tự động chỉ định các chỉ định khác nhau cho người dùng (ví dụ: “tân binh” hoặc “chuyên gia”, v.v.) và có thể định cấu hình biểu mẫu của bạn để một thông báo khác được hiển thị, tùy thuộc vào bảng phân tích điểm của người dùng. Điều này cũng có thể hữu ích cho việc điều chỉnh các e-mail thông báo của người dùng hoặc gửi e-mail được nhắm mục tiêu đến những người dùng có xếp hạng / chỉ định nhất định.

Các câu trả lời đúng và sai có thể được đánh dấu trong trang thông báo và theo dõi qua e-mail của người dùng, khi họ xem lại bài nộp của mình. Bạn thậm chí có thể cho phép người dùng tải xuống chứng chỉ có thể in được với sự trợ giúp của tiện ích bổ sung Exporter.

Tích hợp lõi WordPress

Với eForm v3.6, bạn có thể cho phép người dùng của mình đăng nhập, đăng ký, cập nhật siêu dữ liệu và / hoặc gửi blog của khách từ eForm. Tất cả các yếu tố sẽ được theo chủ đề phù hợp và sẽ trông đẹp và liền mạch trong trang web của bạn.

Việc đăng ký tích hợp và viết blog của khách một cách hiệu quả cho phép bạn cho phép người dùng của mình đăng ký và gửi blog của khách cùng một lúc. Nếu người dùng đã đăng ký và đăng nhập thì eForm sẽ không hiển thị các trường đăng ký.

Bạn cũng có thể thêm các giá trị meta tùy chỉnh từ các phần tử eForm khác trong khi thực hiện đăng ký hoặc chỉ cần cập nhật các giá trị meta cho người dùng đã đăng nhập. Đọc thêm về nó ở đây .

Với việc phát hành v3.6.2, bạn hoàn toàn có thể tạo và quản lý biểu mẫu hồ sơ người dùng sẽ:

 • Lấy và điền trước các phần tử Freetype & MCQ từ siêu dữ liệu của Người dùng.
 • Cập nhật siêu dữ liệu Người dùng khi gửi biểu mẫu.

Hãy đọc bài viết này để tìm hiểu thêm.

Logic có điều kiện đa tiêu chí

Khi bạn thêm các phần tử vào trình tạo biểu mẫu, bạn có thể đặt trạng thái ban đầu của chúng là “hiển thị” hoặc “ẩn”. Sau đó, bạn có thể định cấu hình biểu mẫu của mình để đáp ứng cho từng người dùng và các phần tử mới có thể được hiển thị hoặc ẩn theo các câu trả lời trước đó của họ.

Chỉ cần xác định từng phần tử của bạn (ví dụ: dưới dạng Câu hỏi Nhiều lựa chọn hoặc Phản hồi & Tải lên) và áp dụng các quy tắc của riêng bạn cho bất kỳ phần tử hoặc nhóm nào. Nhiều lôgic có thể được kết hợp để cá nhân hóa phức tạp hơn.

Logic có điều kiện và quy tắc xác thực có điều kiện đảm bảo rằng biểu mẫu của bạn thông minh, phù hợp và hiệu quả, giúp bạn và người dùng của bạn tiết kiệm thời gian và thu thập dữ liệu bạn thực sự muốn.

Người đánh giá toán học

Chúng tôi đã bao gồm phần tử Trình đánh giá toán học, cho phép bạn tính toán các công thức phức tạp ngay lập tức. Bạn có thể kéo tính năng này từ danh sách phần tử trong trình tạo biểu mẫu và thêm nó vào biểu mẫu của bạn. Nhập công thức của riêng bạn và người đánh giá toán học sẽ làm phần còn lại!

Bạn có thể gán các giá trị số cho các phần tử hiện có (ví dụ: giá cho các mặt hàng) hoặc sử dụng các phần tử số để người dùng phải nhập hoặc chọn một giá trị số (ví dụ: xếp hạng).

Trình tải lên tệp thông minh và an toàn

Với trình tạo biểu mẫu eForm, bạn có thể yêu cầu người dùng tải tệp lên như một phần của quá trình gửi của họ bằng cách chỉ cần kéo và thả tệp qua biểu mẫu. Mỗi lần tải lên tệp đều tạo ra một số nhận dạng duy nhất, qua đó có thể thực hiện các hành động khác.

Trình tải tệp lên hoàn toàn an toàn và sẽ không chấp nhận bất kỳ tệp nào có thể gây hại hoặc rủi ro. Khi người dùng tải lên một tệp, tệp đó được lưu trữ trong wp-content/uploadthư mục của bạn chứ không phải trong thư mục plugin của chúng tôi, vì vậy, tệp được bảo vệ tự động bằng cài đặt bảo mật của riêng bạn.

Ước tính chi phí & Thanh toán

Với sự trợ giúp của trình đánh giá toán học eForm và các phần tử số, bạn có thể dễ dàng tạo các biểu mẫu ước tính chi phí phức tạp và cũng đơn giản. Lấy các giá trị số từ MCQ và tổng hợp lại hoặc nhập công thức số học của riêng bạn để ước tính chi phí.

Sau khi ước tính hoàn tất, hãy sử dụng Hệ thống thanh toán eForm hoặc tích hợp WooCommerce tích hợp để thu tiền thanh toán.

Kiểm tra bản demo của chúng tôi để biết một loạt các công cụ ước tính chi phí và hình thức thanh toán .

Hoàn thành quản lý đệ trình

Tất cả các bài gửi của người dùng được lưu trữ trong cơ sở dữ liệu của bạn, vì vậy bạn có toàn quyền truy cập thông qua bảng điều khiển quản trị của mình và có thể xem, sắp xếp và / hoặc chỉnh sửa dữ liệu bất kỳ lúc nào bạn muốn. Bạn cũng có thể chọn cung cấp cho người dùng đã đăng ký khả năng duyệt và chỉnh sửa bài nộp của chính họ thông qua một trang cổng thông tin.

Tất cả các biểu mẫu được gửi một cách an toàn và chương trình thư rác sẽ luôn bị bỏ qua, vì vậy bạn có thể chắc chắn rằng bạn đang thu thập phản hồi / dữ liệu chính hãng từ người dùng của mình. Để tăng cường bảo mật, bạn có thể thêm phần tử hình ảnh xác thực từ trình tạo biểu mẫu.

Báo cáo và phân tích

Từ trang quản trị của mình, bạn có thể xem và định cấu hình thống kê chi tiết, biểu đồ, đồ thị và đồ họa để diễn giải dữ liệu đã chụp của mình. Duyệt chi tiết các nội dung gửi, xem tóm tắt và chạy các báo cáo và phân tích chuyên sâu bằng cách sử dụng các công cụ phân tích khảo sát. Bạn cũng có thể xuất báo cáo hoặc CSV bằng Trình bổ sung xuất khẩu .

Nếu bạn chỉ muốn một CSV của các lần gửi, thì với eForm v3.4, bạn không cần phải tải tiện ích bổ sung của nhà xuất khẩu. Bạn chỉ có thể cài đặt sẵn chức năng này.

Email thông báo tự động

Các e-mail thông báo đẹp và nhanh nhạy của chúng tôi được thiết kế gọn gàng và tối giản, vì vậy bạn có thể cá nhân hóa chúng cho phù hợp với phong cách xây dựng thương hiệu của riêng mình. Dễ dàng thay đổi biểu trưng, ​​hình ảnh tiêu đề biểu mẫu và màu nhấn của e-mail từ bảng điều khiển quản trị của bạn.

Sau đó, bạn có thể tùy chỉnh hoàn toàn thông báo thông báo – ví dụ: bạn có thể muốn cảm ơn người dùng đã thực hiện bài kiểm tra hoặc khảo sát của bạn và cho họ biết cách đăng nhập, xem bài nộp của họ hoặc thực hiện một bài kiểm tra khác.

Bạn cũng có thể thiết lập e-mail thông báo của quản trị viên và định cấu hình cài đặt của mình từ trang tổng quan.

eForm được tích hợp đầy đủ với các công cụ tiếp thị qua e-mail tốt nhất: Campaign Monitor, Get Response, Aweber và MailChimp. Địa chỉ e-mail được lưu trong cơ sở dữ liệu eForm của bạn, vì vậy thật dễ dàng để gửi tiếp thị được nhắm mục tiêu đến các nhóm người dùng cụ thể.

Cũng có thể ẩn email thông báo và hiển thị liên kết thử lại thanh toán cho các lần gửi chưa hoàn thành hoặc chưa thanh toán. Điều này rất tốt để tạo các câu đố trả phí và được chứng nhận.

Tùy chọn thanh toán PayPal và Stripe

Chúng tôi cũng đã tích hợp trình tạo biểu mẫu của mình với cả PayPal và Stripe, để bạn có thể thực hiện thanh toán nhanh chóng và an toàn. Sử dụng nút chuyển đổi đơn giản trên trang tổng quan quản trị của bạn để bật một hoặc nhiều hệ thống thanh toán, nhập công thức toán học để tính tổng và đặt mã đơn vị tiền tệ.

Tùy chỉnh tên sản phẩm, số và ID hóa đơn và trình tạo biểu mẫu cũng cho phép mã phiếu giảm giá tùy chỉnh để giảm giá.

Tích hợp WooCommerce

eForm v3.4 đã đưa tùy chọn thanh toán tiến thêm một bước bằng cách tích hợp với plugin WooCommerce rất phổ biến.

Với eForm, bạn có thể sửa đổi giá của bất kỳ sản phẩm WooCommerce hiện có nào khi đang di chuyển (tùy thuộc vào bất kỳ yếu tố toán học nào) và tự động thêm thuộc tính sản phẩm vào đơn đặt hàng. Các thuộc tính được tạo từ các biến mà bạn đã sử dụng trên công thức toán học.

Sau khi biểu mẫu được gửi, người dùng được đưa đến trang giỏ hàng hoặc thanh toán để hoàn tất thanh toán.

Kiểm tra cơ sở kiến thức của chúng tôi để tìm hiểu cách dễ dàng thiết lập tích hợp WooCommerce.

Gửi URL tùy chỉnh

eForm v3.5 hiện có khả năng gửi dữ liệu đến các URL tùy chỉnh. Bạn có thể chọn bất kỳ phần tử nào từ biểu mẫu của mình và gửi dữ liệu của nó thông qua một tham số tùy chỉnh mà bạn chọn. Bạn thậm chí có thể thay đổi phương thức HTTP thành GET hoặc POST. Điều này cũng hoạt động tốt cho SSL.

Mặc định & URL / Điền sẵn dựa trên Meta

Nhiều phần tử biểu mẫu hiện có thể có các giá trị mặc định được đặt. Chúng bao gồm, các tùy chọn đơn, nhiều tùy chọn, hình thu nhỏ, menu thả xuống và các phần tử freetype.

Hơn nữa, các phần tử freetype có thể có trạng thái của chúng là chỉ đọc. Bạn có thể đọc thêm về nó ở đây .

Hỗ trợ miễn phí và nhanh chóng

Chúng tôi hiểu rằng việc đọc qua đống tài liệu có thể tẻ nhạt và tốn thời gian, vì vậy bạn sẽ thấy biểu tượng trợ giúp bên cạnh mọi phần tử trong trình tạo biểu mẫu để hướng dẫn bạn qua các tính năng bạn muốn sử dụng.

Hướng dẫn bằng video và tài liệu hỗ trợ đầy đủ cũng có sẵn, cung cấp cho bạn hướng dẫn từng bước và ảnh chụp màn hình để bạn có thể tận dụng tối đa trình tạo biểu mẫu eForm WordPress của mình.

Yêu cầu của eForm :

Trước khi mua, vui lòng đảm bảo máy chủ của bạn đáp ứng các yêu cầu tối thiểu sau:

 • Phiên bản WordPress: 4.4+
 • Phiên bản PHP: 5.4+ (Bắt buộc đối với eForm v3.3 +. PHP 5.2 và 5.3 sẽ không hoạt động nữa.). Khuyến nghị PHP 7.2.
 • Khuyến nghị giới hạn bộ nhớ PHP: 128M trở lên. Nhưng cũng sẽ hoạt động trên 64M tùy thuộc vào số lượng plugin.
 • Phiên bản MySQL: 5+
 • PHP GD với hỗ trợ phông chữ FreeType. (Phổ biến cho hầu hết các máy chủ web)

Khả năng tương thích

Kể từ phiên bản 2.x, plugin chuyên nghiệp có thể hoạt động song song với plugin miễn phí. Tuy nhiên, plugin chuyên nghiệp sẽ không nhập bất kỳ dữ liệu nào từ plugin miễn phí, vì vậy nếu muốn, bạn phải thực hiện thủ công. Bạn nên xóa plugin miễn phí trước khi cài đặt pro, vì bạn sẽ không cần nó nữa.

Chúng tôi không thể làm cho plugin tương thích với mọi chủ đề trên thị trường. Nếu chủ đề của bạn đã tuân theo tiêu chuẩn mã hóa WordPress, thì plugin này chắc chắn sẽ hoạt động.

Một số lý do khiến plugin có thể không hoạt động với một số chủ đề nhất định:

 • Chủ đề của bạn hoặc bất kỳ plugin nào khác đã thay đổi tệp jQuery mặc định của WordPress.
 • Chủ đề của bạn hoặc bất kỳ plugin nào khác đã thay đổi các tệp giao diện người dùng jQuery mặc định của WordPress.
 • Chủ đề của bạn hoặc bất kỳ plugin nào khác bao gồm một bản sao jQuery hoặc jQuery UI khác từ tài nguyên của chính nó.

Dù lý do là gì, đây không phải là cách tiêu chuẩn để thay đổi bất kỳ tệp WordPress cài sẵn mặc định nào. Nếu biểu mẫu có vẻ không hoạt động với chủ đề của bạn, vui lòng mở một chuỗi trong Diễn đàn hỗ trợ của chúng tôi . Chúng tôi sẽ hỗ trợ bạn liên hệ với nhà phát triển chủ đề / plugin không tương thích của bạn để khắc phục sự cố. Chúng tôi cũng đã xuất bản một loạt các trình gỡ rối , có thể hữu ích.

Free Download eForm v4.16.0 NULLED – WordPress Form Builder nulled changelog
Version 4.16.0 (23 August, 2021)
Changes
> Elementor and File upload improvements.

- **New** - Elementor integration for forms and popup.
- **New** - Add new sendy.co API in integration configuration.
- **New** - reCaptcha integration for securing file uploads.
- **Fix** - iFrame embed issues in older iOS devices.
Version 4.15.1 (16 July, 2021)
Changes
> Bug fixes.

- **Fix** - PHP8 issue on some quiz forms.
- **Fix** - Node sass compilation issue.
Version 4.15.0 (26 February, 2021)
Changes
> PHP 8 support & general improvements.

- **New** - Support PHP8.
- **New** - Add delimiter option in the WebHook integration.
- **New** - Option to send user notification email right away with WooCommerce integration.
- **Update** - Automatically pass URL parameters to iframe embedded forms with shortcodes, blocks and widgets.
- **Fix** - Use divs instead of h3 tags for error messages for SEO.
- **Fix** - PDFs and Email not respecting table color config.
- **Fix** - Block UI not working for User Portal block (Gutenberg).
- **Fix** - Length type conditional logic is incorrect for numeric input.
Version 4.14.2 (7 October, 2020)
Changes
> Improve iFrame embeds on iOS devices.

- **New** - Add iframe embed option to eForm Widget.
- **Fix** - iFrame embedded form height and width issue on iOS devices.
- **Fix** - Conflict between popup form and iFrame embedded form.
- **Fix** - iFrame embed width inside widgets and pages.
- **Fix** - Fancy math element not hiding properly on conditional logic.
- **Fix** - Use div in error messages instead of heading tags (SEO).
Version 4.14.1 (20 August, 2020)
Changes
- **Fix** - Email template source not being deployed to production.
- **Fix** - Issue in form builder where empty form causes live view to fail.
Version 4.14.0 (19 August, 2020)
Changes
> Email templates & instant integration.

- **New** - Email templates to make changing email appearance easier.
- **New** - Option to embed forms in responsive iframes.
- **New** - Instant subscription to add to newsletter before form submission.
- **Fix** - File upload breaking on some themes like avada.
- **Fix** - Remove deprecated code for PHP 7.4 compatibility.
- **Fix** - Some styling issues within gutenberg blocks with WP 5.5.
Version 4.13.2 (5 July, 2020)
Changes
> MailSter Gmail compatibility fix.

- **Fix** - Issue when MailSter and eForm would conflict over shared PHP dependency.
- **Note** - Update `guzzlehttp/psr7` dependency to latest.
Version 4.13.1 (2 July, 2020)
Changes
> Bug fixes.

- **Fix** - Issue with keypad on numeric text input breaking form.
Version 4.13.0 (1 July, 2020)
Changes
> Improve third-party, WooCommerce & Stripe integrations.

- **New** - Add multiple products with WooCommerce integrations.
- **New** - Ability to send custom fields data for all supported third-party
integrations.
- **New** - Ability to completely disable automatic scroll to invalid elements.
- **New** - Ability to add scroll offset for the same.
- **New** - Ability add custom color and bold appearance to correct answers. Now we support
- Radio, Checkbox, Dropdown & Thumbselect.
- Sortables.
- Single line text & multiline text.
- **New** - Stripe multistep validation. Before form submission, money will be kept on hold and will be captured only after successful submission.
- **Update** - Show summary table title, subtitle and description in separate row.
- **Update** - Show scores in summary table with proper alignment.
- **Fix** - File upload issue from mobile devices.
- **Fix** - jQuery compatibility issue. We are now ready for WordPress core update to jQuery 3.5.
- **Fix** - Remove deprecated Stripe JS APIs.
- **Fix** - Admin appearance issue with list tables.
Version 4.12.2 (1 May, 2020)
Changes
> Remove unwanted demo forms during first install.

- **Fix** - Issue with unwanted 51 demo forms installed during first installation.
Version 4.12.1 (1 May, 2020)
Changes
> Yoast SEO 14 compatibility issue and guestblog bug fix.

- **Fix** - Issue with latest Yoast SEO Plugin (v14).
- **Fix** - Issue with guestblog copy paste content and cursor position.
- **Fix** - Typo in form shortcode help documentation.
- **Update** - JavaScript dependencies:
- `blueimp-canvas-to-blob`: `3.22.0`
- `blueimp-file-upload`: `9.34.0`
- `blueimp-gallery`: `2.38.0`
- `blueimp-load-image`: `5.1.0`
- `blueimp-tmpl`: `3.14.0`
- `chart.js`: `2.9.3`
- `datatables.net`: `1.10.20`
- `expr-eval`: `1.2.3`
- `jSignature`: `2.1.3`
- `jquery-minicolors`: `2.3.4`
- `jquery-typewatch`: `3.0.1`
- `js-cookie`: `2.2.1`
- `keyboard`: `1.30.1`
- `select2`: `4.0.13`
- `tooltipster`: `4.2.7`
- `trumbowyg`: `2.21.0`
Version 4.12.0 (18 Nov, 2019)
Changes
> Fix Stripe and Coupon code issue and minor form builder improvement.

- **New** - Ability to disabled hot keys in form builder.
- **Fix** - Issue with Stripe and Coupon codes.
Version 4.11.1 (18 Oct, 2019)
Changes
> Fix MailSter Integration

- **Fix** - MailSter integration.
Version 4.11.0 (18 Sep, 2019)
Changes
> Stripe SCA support.

- **Update** - Support Stripe SCA for onetime payment and payment retries.
- **Update** - Support Stripe SCA for subscription and payment retries.
- **Fix** - Delete/Cancel previous Subscription incase of payment failure.
Version 4.10.0 (20 May, 2019)
Changes
> iOS and OpenGraph improvements.

- **New** - Option to add facebook app id on Standalone form pages.
- **New** - Option to add custom HTML on head and body section of standalone form pages.
- **Fix** - Composer dependency issues.
- **Fix** - iOS popup form width issues.
- **Fix** - Duplicate OpenGraph image option.
Version 4.9.1 (17 Apr, 2019)
Changes
> General bug fixes.

- **Update** - Make eForm work in conditions where some JS libraries are removed by themes or plugins.
- **Fix** - Regression of payment form from last release.
- **Fix** - DIVI theme compatibility.
- **Fix** - Style flash of form loader.
Version 4.9.0 (7 Apr, 2019)
Changes
> Improvements for Gutenberg blocks and general bug fixes.

- **New** - Option to resubmit webhook during form update.
- **Update** - Improve eForm Login forms.
- **Update** - Improve performance and asset loading for standalone form pages.
- **Fix** - Form Trends Gutenberg block.
- **Fix** - Category and form filter under User Portal.
- **Fix** - Missing validation in Stripe Payment Gateway.
- **Fix** - Stripe subscription issue with multiple API keys.
- **Fix** - Multiple network request on same CSS file.
Version 4.8.1 (5 Feb, 2019)
Changes
> Datepicker improvement and general bug fixes.

- **Fix** - If payment amount is 0, it will not trigger payment.
- **Fix** - Special characters breaking conditional logic on server side.
- **Update** - Today button will set today's date for datepicker.
Version 4.8.0 (8 Jan, 2019)
Changes
> Form builder & MCQ improvements.

- **New** - Option to collapse the form builder sidebar.
- **New** - Button like appearance for radio and checkboxes.
- **Update** - Form score now supports fractional values.
- **Fix** - Server side conditional logic for password elements.
- **Fix** - Limitation message not visible for logged-in users.
- **Fix** - Manual submit button not working on single page form.
- **Fix** - TinyMCE toolbar not visible under form builder settings.
- **Fix** - Typo in Text element settings.
- **Fix** - Signature element buttons.
- **Fix** - Column alignment in material style.
- **Fix** - File uploader upload button click area.
Version 4.7.0 (13 Sep 2018)
Changes
> Convertkit Integration, Migrate to WooCommerce CRUD API & manual form buttons.

- **New** - Add option to hide default Form Submit toolbar.
- **New** - Convertkit integration with support for forms, sequences and tags.
- **New** - New Buttons element to make form progress, jump to page, submit etc.
- **New** - New preset datetime related variables for math element.
- **New** - Option to disable eForm admin side sandboxing. Fixes conflict with wp.com hosting.
- **New** - Option to hide password field values from summary table.
- **Update** - Always encrypt the values of password field.
- **Update** - Improve CSS build system by using autoprefixed SCSS.
- **Update** - Migrate WooCommerce integration to the new CRUD system. No more deprecation notice.
- **Fix** - Allow dash(-) in name validation.
- **Fix** - Math element fancy tag issue on single page forms.
- **Fix** - Piping tags not appearing for freetype elements in summary table.
- **Fix** - Use elements from freetype for registration username.
Version 4.6.1 (03 Sep 2018)
Changes
- **New** - eForm can now accept product variation id.
- **New** - You can select multiple order status to mark as paid.
Version 4.6.0 (02 Sep 2018)
Changes
- **New** - Compatibility with WordPress Gutenberg.
- **New** - Major improvement and complete rewrite of form builder UI and UX. Check our onboarding video.
- **New** - More styles for progress buttons.
- **New** - Onboarding tutorial when accessing Form Builder for the first time.
- **New** - Optionally show WooCommerce payment status in summary table and in admin side View all Submissions.
- **New** - Sandbox eForm admin pages from other plugins to avoid conflict.
- **New** - Various new form templates.
- **Update** - Sane default for a few form elements, including imageslider, thumbnail picker etc.
- **Update** - Skip WooCommerce if product_id is empty, creating room for conditional one-page or WooCommerce checkout.
- **Fix** - Center alignment for credit card container and stripe.
- **Fix** - Datetime element not working in live form view.
- **Fix** - Form Configuration being closed when uploading image.
- **Fix** - Issue with CONFIG and STYLE change refresh.
- **Fix** - Issues with Link Button form element.
- **Fix** - Regenerate form custom css when version upgrades.
- **Fix** - Set form width unit to pixel, when none is supplied.
- **Fix** - Show error message when reCaptcha is not being set up correctly.
Version 4.5.2 (30 Jul 2018)
Changes
- **Fix** - Empty feedback issue when sending on-behalf of user.
- **Fix** - Issue with security reCaptcha element.
- **Fix** - Issue with "Submission Limited" forms not appearing within form builder.
Version 4.5.1 (27 Jul 2018)
Changes
- **Update** - Improvement for custom style generation (with checksum).
- **Update** - Improve response time of live form builder.
- **Update** - Improve UX of live form builder.
Version 4.5.0 (26 Jul 2018)
Changes
* **New** - Live form builder interface.
* **New** - Boxy form themes.
* **New** - System and Custom fonts support.
* **New** - Global element alignments.
* **Update** - Accessibility for various form elements.
* **Update** - Update MyMail to Mailster.
* **Fix** - Math element appearance issue on small devices.
* **Fix** - Invalid hashtag breaking popup.
* **Fix** - Blank feedback email when send from user is true.
* **Fix** - Localize GetResponse PHP Library to avoid Fatal errors.
* **Fix** - Address box alignment issues.
Version 4.2.1(31 Mar 2018)
Changes
* **New** - Support piping tags in pricing element header, attributes & footer.
* **Fix** - A case when hidden element won't restore value if placed inside a container with duplicate conditional logic.
Version 4.2.0 (6 Mar 2018)
Changes
* **New** - Integration with MailWizz Application.
* **New** - Offline Payment Gateway integration.
* **New** - Remove mcrypt dependency with graceful fallback for older instances.
* **Update** - Option for natively using Mobile Camera with File Uploader.
* **Update** - Update to new Stripe API for subscription.
* **Fix** - Full Name Element validation issue with "Everything" filter.
* **Fix** - Leaderboard and User Portal responsiveness issue.
* **Fix** - Math element fancy appearance issue with hidden label.
* **Fix** - Sortable list icons not appearing in summary table.
Version 4.1.3 (18 Nov 2017)
Changes
* **Fix** - JS bug with dependent datepicker element.
* **Fix** - CSS issue with datepicker div, not being hidden under some theme.
* **Fix** - Compatibility issue with easySubmission add-on.
Version 4.1.2 (7 Nov 2017)
Changes
* **Fix** - Blank value appearance issue for inline element
* **Fix** - Stripe Elements appearance issue for dark themes
Version 4.1.1 (5 Nov 2017)
Changes
* **New** - Add Support for MailPoet 3
* **Update** - Underline fill in the blank question in summary table
* **Update** - Highlight correct feedback questions according to settings
* **Update** - Make score and average score output configurable
* **Fix** - Auto shrink thumbnail elements on smaller screen
Version 4.1.0 (31 Oct 2017)
Changes
* **New** - Subscription Payment with Stripe.
* **New** - Option to highlight all positive scores in summary table.
* **New** - Option to reverse the order of smiley rating.
* **Fix** - Appearance issue with styled container without icons.
* **Fix** - Bug in iFrame/GPS inside hidden/collapsible containers.
* **Fix** - Missing prefix and suffix in feedback small inline appearance.
* **Fix** - Make Center/Vertical appearance work for payment element.
* **Fix** - Hidden Stripe Payment causing JS error.
* **Fix** - Primary fields not getting disabled after adding to the form.
* **Fix** - GetResponse Integration now updated with v3 API.
Under the hood
* **Update** - Improve Auto-Update and error reporting functionality.
Version 4.0.3 (5 Oct 2017)
Changes
* **Fix** - Issue with Guest Blog element placeholder.
* **Fix** - Issue with Guest Blog Editor toolbar modals.
Under the hood
* **New** - Option to disable eForm activation notice.
Version 4.0.2 (2 Oct 2017)
Changes:
* **Fix** - Issue with payment retry form.
* **Fix** - Issue with ZIP code field not accepting alphanumeric codes.
Under the hood:
* **Update** - Move `hiddens` method to `IPT_Plugin_UIF_Base` to expose to all classes.
* **Update** - Updated Composer dependencies to latest (`Stripe`).
Version 4.0.1 (22 Sep 2017)
Changes:
* **Fix** - Static database table naming issue with WordPress MS
Version 4.0.0 (21 Sep 2017)
Changes:
* **New** - Authorize.net payment integration
* **New** - Auto Update Functionality
* **New** - Automatic score for feedback elements
* **New** - Estimation Slider interface for payment forms
* **New** - Input masking on freetype form elements
* **New** - Interactive form elements support for piping element values into labels
* **New** - OpenGraph & Twitter metadata in standalone form pages
* **New** - Option to change color of summary table icons
* **New** - Pricing Table Form Element
* **New** - Row index for checkbox, radio and thumnail numeric values in math element
* **New** - Zoom for statistics charts
* **Update** - Better colorpicker for Form Builder
* **Update** - Better looking payment forms
* **Update** - Better Signature Element
* **Update** - Implement changes according to new facebook API
* **Update** - Inline appearance for feedback small element
* **Update** - iziModal in popup forms with support for better manual popup
* **Update** - jQuery UI Sliders are now more responsive
* **Update** - Leaderboard shows rank and timer value
* **Update** - Select2 styling is now consistent with inputs
* **Fix** - Auto fix bad color codes in customizable material theme
* **Fix** - Auto Save Form Progress UI inconsistency
* **Fix** - Cookies based limitation not working under IE11
* **Fix** - Hidden mathematical element appearance issue
* **Fix** - Issue with file upload size
* **Fix** - Issue with sort by name in payment listing
* **Fix** - Issue with User Portal page logout redirect
* **Fix** - Placeholder issue in multiple grading settings
Under the hood:
* **New** - Adaptation to modern workflow with modular approach
* **New** - Grunt based CI/CD with support for automatic plugin updates for clients
* **New** - Payment module refactoring
* **New** - PHPUnit testing for a better continuous integration
* **New** - UI class refactoring
* **New** - Use bower to manage front-end dependencies
* **New** - Use composer to manage PHP dependencies
* **New** - Use NPM to manage dev dependencies
Version 3.7.5 (8 July 2017)
Changes:
* Fixed: Typo in the default process title
* Fixed: Empty space in login form
* Fixed: IE11 bug which wouldn't let thumbnail pickers work properly
Under the hood:
* Removed: Unused files from the CSS directory
Version 3.7.4 (25 June 2017)
Changes:
* Added: Clear button for datetime pickers
* Added: Changable default year range in datepicker dropdown
* Added: Option to hide datepicker icon
* Fixed: Issue with toggle element and conditional logic under a special edge case
* Fixed: Issue with repeatable element and floating number values
Under the hood:
* Added: Translatable strings for file uploader error messages
* Improved: Datepicker validation now says before/after instead of past/future
* Fixed: Form Builder no longer crashes when visual editor is disabled
Version 3.7.3 (1 June 2017)
Changes:
* Improvement: Use MailChimp API v3
* Fixed: Issue with MariaDB and Latest Submission Stat in backend
Version 3.7.2 (18 May 2017)
Changes:
* New: Better button styling for simple forms without wrap
* New: Add trackback URL and code in custom URL integration
* New: Option to show form to logged-out users only
* Improvement: Various RTL fixes and updates
* Improvement: Block the form for IP limitation beforehand
* Improvement: Quiz Timer now remembers tab position and timer through cookies
* Improvement: Nice animation for province update
* Fixed: Address element issues with summary table
* Fixed: DateTime validation issue with NOW+n and NOW-n
* Fixed: Conditional blacklisting on form update
* Fixed: Input type number and step validation HTML error
* Fixed: Issue with form auto-save and number captcha
Under the hood:
* Fixed: Do not include empty fields for address in value class
* Improvement: New branding for WPQuark
Version 3.7.1 (24 Apr 2017)
Changes:
* Add: MailerLite Integration
* Add: Enormail Integration
* Add: Antialiasing to jSignature image
* Add: Option for minimal UI for file upload
* Add: Option to change drag-n-drop text under file upload
* Add: WooCommerce integration now works without the need of mathematical element
* Add: Additional content, feature image for guest blogging
* Add: Option to hide label for repeatable
* Improvement: Taxonomy selection now shows select2 instead of checkboxes
* Improvement: Usermeta update now works when updating form
* Improvement: Popups now work good under iOS devices
* Improvement: Closing popup will now securely remove hashtag from URL
* Fixed: Hidden icons issue with repeatable textarea
* Fixed: DatePicker issue on repeatable element
* Fixed: Vertical Slider with overflowing labels
* Fixed: Updated counUp JS to fix a floating point issue
Under the hood:
* Add: New filter for format strings
* Add: Composer based development with full dependency control
* Improved: Better style reset for datepicker
* Improved: WooCommerce 3.0 compatibility
* Improved: Common height issue with buttons
* Fixed: Plugin update will redirect only when visiting admin pages
* Fixed: Issue with GuestBlogging element not being recognized
* Fixed: Issue when invalid date would break the system
Version 3.7.0 (10 Apr 2017)
Changes:
* Add: reCaptcha Support
* Add: Conditional Administrative Email
* Add: Vertical Slider
* Add: RTL Support (beta)
* Add: Quantity modifier for WooCommerce
* Add: Custom attributes for WooCommerce
* Add: Confirm option before resetting a form
* Add: Alternate dark color scheme for submit button
* Add: Days calculation in mathematical evaluator
* Add: Prefill from post metadata
* Add: Option to change correct answer color
* Add: Equals to validation option for freetype elements
* Add: Option to remove icons from repeatable elements
* Add: Option to change payment gateway labels
* Improvement: Admin can edit hidden field value
* Improvement: Form Builder now works under iPad
* Improvement: Various cosmetic improvements
* Fixed: 100-109% scoring breakdown in stat shortcode
* Fixed: Share description for twitter, pinterest & g+ works correctly
Under the hood:
* Add: Postman Plugin Compatibility
* Fixed: DatePicker now does not change theme styling of website
* Fixed: Don't show captcha when just viewing the form
Version 3.6.7 (21 Mar 2017)
Changes:
* Added: Option to add more WooCommerce attributes from element
* Added: Option to change WooCommerce cart quantity by user input
* Added: Thumbselect now have subtle shadow
* Updated: Optimize form builder for iPad view
* Fixed: Issue with datetimepicker & validation
* Fixed: Issue with spinner elements & validation
* Fixed: Cookie related issue
Under the hood:
* Improved: Significant performance increase when resetting form
* Fixed: Change WooCommerce product ID input to spinner
* Fixed: Change WooCommerce Math Elem ID input to spinner
* Fixed: Cateogry not showing up in some cases

Free Download eForm v4.16.0 NULLED – WordPress Form Builder :

Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Download Instructions

Join our official telegram group and channel for latest updates.

Để lại một bình luận

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress