Divi Supreme Pro v4.8.62 NULLED – Custom And Creative Divi Modules


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 287

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Divi Supreme Pro Nulled cung cấp nhiều modules và extensions hữu ích cho Divi theme. Với hơn 40 modules, Divi Supreme Pro sẽ giúp bạn có được trang web đẹp và mạnh mẽ nhất.

Link Demo : https://www.elegantthemes.com/marketplace/divi-supreme-pro/

Các modules của Divi Supreme Pro :

Divi Supreme Gradient Text Module : Bằng cách sử dụng công cụ gradient nền tích hợp của Divi, mô-đun này cho phép bạn có văn bản gradient mà không cần mã hóa.

Divi Flipbox : – Với hơn 15 hiệu ứng để lựa chọn, giờ đây bạn có thể tạo nội dung tương tác tuyệt đẹp có thể chuyển đổi.

Divi Text Divider  – Tạo tiêu đề có tổ chức và đẹp mắt với Mô-đun phân chia văn bản Divi. Với nhiều kiểu viền để bạn lựa chọn. Bạn cũng có thể đặt văn bản vào giữa các Ngăn hoặc căn chỉnh chúng cho phù hợp với thiết kế của bạn.

Divi Supreme Image : cho phép bạn biến đổi hình ảnh bằng cách sử dụng chuyển đổi 3D. Xoay nó như cách bạn luôn muốn mà không cần mã hóa. Chúng tôi không dừng lại ở đây! Chúng tôi cũng đã thêm cửa sổ bật lên video hỗ trợ: YouTube, Vimeo và Dailymotion!

Divi Typing  – Thêm hiệu ứng gõ đẹp và thú vị vào trang web của bạn bằng cách sử dụng Hiệu ứng gõ cho Divi. Viết văn bản mà bạn muốn hiển thị và nó sẽ xuất hiện từng chữ cái giống như khi bạn đang gõ bằng máy đánh chữ cũ. Mô-đun này tự động gõ các câu và sau đó xóa chúng để nhập câu sau. Bạn có thể định cấu hình các cài đặt như hiệu ứng nhập và khoảng cách lùi diễn ra nhanh như thế nào, sau đó trì hoãn trước khi bắt đầu một câu chỉ với một vài cú nhấp chuột, đặt hoạt ảnh thành lặp vô hạn hoặc ngẫu nhiên thứ tự của các câu.

Divi Supreme Button  – Cho phép bạn có hai nút với văn bản phân tách ở giữa. 29 loại hoạt ảnh khi di chuột qua nút và 15 loại biểu tượng khi di chuột để lựa chọn, hộp đèn hình ảnh / video hỗ trợ: YouTube, Vimeo và Dailymotion, và Chú giải công cụ cho cả hai nút! Không chỉ vậy, chúng tôi đã thêm loại liên kết URL hỗ trợ: URL, Email, Điện thoại, SMS, Facebook Messenger, Skype, WhatsApp và Telegram!

Divi Facebook Feed – Tạo Nguồn cấp Trang Facebook dễ dàng mà không cần phải nhúng chúng lại.

Divi Facebook Comments – Thêm Bình luận Facebook vào mọi nơi để cho phép người đọc của bạn dễ dàng bình luận bằng tài khoản Facebook của họ.

Divi Facebook Embed Module – Với Mô-đun nhúng Divi Facebook, bạn có thể dễ dàng nhúng một bài đăng hoặc video vào bất kỳ bài đăng hoặc trang nào trên Divi. Chỉ cần sao chép và dán bất kỳ bài đăng hoặc video nào trên Facebook vào trường nhập liên kết và bạn đã sẵn sàng. Ngừng lãng phí thời gian vào việc xếp hàng các tập lệnh và lo lắng rằng nó có thể không hoạt động. Chúng tôi đã làm điều đó cho bạn.

Divi Like Button Module – Thêm Nút Thích trên Facebook trong các bài đăng của bạn, để khách truy cập của bạn được khuyến khích Thích / Đề xuất hoặc thậm chí chia sẻ nội dung của bạn trên Facebook. Một cú nhấp chuột vào nút Thích sẽ ‘thích’ các phần nội dung trên web và chia sẻ chúng trên Facebook. Bạn cũng có thể hiển thị nút Chia sẻ bên cạnh nút Thích để cho phép mọi người thêm thông điệp cá nhân và tùy chỉnh người mà họ chia sẻ.

Divi Embed Twitter Timeline – Tạo Nguồn cấp Dòng thời gian Twitter dễ dàng mà không cần mã hóa.

Divi Contact Form 7 – Người hâm mộ lớn của plugin Contact Form 7? Giờ đây với Biểu mẫu liên hệ tối cao 7, bạn có thể chọn biểu mẫu liên hệ của mình từ danh sách thả xuống mà không cần phải chuyển đi chuyển lại giữa Visual Builder và trang cài đặt Contact Form 7 sao chép mã ngắn và thêm nó vào Mô-đun Mã Divi. Tạo kiểu cho Trường nhập, Nút, Nhãn, Xác thực, Thông báo Lỗi và hơn thế nữa!

Divi Caldera Forms – Giờ đây với mô-đun Divi Supreme Caldera Forms, bạn có thể chọn biểu mẫu liên hệ của mình từ danh sách thả xuống mà không cần phải chuyển qua lại giữa trang cài đặt Visual Builder và Caldera Forms sao chép shortcode và thêm nó vào Mô-đun Mã Divi. Tạo kiểu cho Trường nhập, Nút, Nhãn, Lỗi, Thông báo Thành công, Tải lên tệp và hơn thế nữa!

Divi Embed Google Map – Nếu bạn chỉ cần một Google Map đơn giản, thì Mô-đun Bản đồ Google Nhúng này sẽ thực hiện công việc một cách tuyệt vời. Điều này sẽ nhúng vào trang Divi của bạn một cách dễ dàng mà không cần phải lo lắng về bất cứ điều gì khác.

Divi Text Badges – Điều này sẽ hiển thị một huy hiệu trước hoặc sau văn bản. Một cách tuyệt vời để hiển thị huy hiệu văn bản được đánh dấu / quan trọng.

Divi Menu– Hiển thị menu WordPress của bạn và thiết kế nó theo bất kỳ cách nào bạn muốn. Sử dụng nó cho Footer hoặc Sidebar.

Divi Price List– Tạo Bảng giá hấp dẫn và ấn tượng cho doanh nghiệp của bạn với các tùy chọn dễ dàng. Hoàn hảo cho menu, danh mục, danh sách sản phẩm và bất kỳ danh sách các mặt hàng đặc trưng nào khác.

Divi Business Hours – Tạo một hệ thống đọc Giờ làm việc có tổ chức và đẹp mắt với Mô-đun Giờ làm việc của Divi. Nó cho phép khách hàng biết thời gian cung cấp dịch vụ của bạn.

Divi Icon List – Tạo danh sách các mục dễ quản lý, với mỗi mục được đánh dấu bằng biểu tượng riêng của nó.

Divi Shapes – Hình dạng là một trong những yếu tố quan trọng nhất trong Thiết kế. Vì vậy, chúng tôi đã tạo mô-đun này để giúp cuộc sống của bạn dễ dàng hơn. Mô-đun Shapes thêm sức sống và sự sáng tạo cho trang web của bạn. Tăng cường thiết kế Divi của bạn mà không cần phải sử dụng tệp hình ảnh hoặc mã tùy chỉnh. Mô-đun Hình dạng đi kèm với 17 loại Hình dạng và hơn thế nữa trong các bản cập nhật sắp tới.

Divi Glitch Text  – Hiệu ứng trục trặc có thể mang lại một số phong cách rất độc đáo cho trang web của bạn, nhưng cũng có thể gây mất tập trung nếu bạn lạm dụng nó. Vì vậy, Glitch có trách nhiệm!

Divi Icon Divider– Tạo bộ phân chia biểu tượng có tổ chức và độc đáo với Mô-đun phân chia biểu tượng tối cao. Với nhiều kiểu viền để bạn lựa chọn. Bạn có thể đặt một biểu tượng vào giữa các Bộ phân chia hoặc căn chỉnh chúng cho phù hợp với thiết kế của bạn.

Divi Floating Multi Images– Một cách tốt hơn và độc đáo để hiển thị nhiều hình ảnh cho khách truy cập của bạn bằng cách sử dụng mô-đun Nhiều hình ảnh Nổi. Bạn cũng có thể thay đổi hoạt ảnh lên / xuống hoặc trái / phải.

Divi Image Hover Reveal– Khi bạn di chuột qua hình ảnh, bạn sẽ thấy hình ảnh trên cùng được cắt thành 5 mảnh và hiển thị lại hình ảnh với hoạt ảnh được phóng to. Có 4 kiểu hoạt hình để bạn lựa chọn. Một cách độc đáo để giới thiệu.

Divi Image Text Reveal – Khi bạn di chuột qua hình ảnh, bạn sẽ thấy một trang chiếu lớp phủ từ bên trái để ẩn hình ảnh có văn bản hiển thị và khi bạn di chuyển ra khỏi hình ảnh, hình ảnh sẽ trượt ra khỏi chế độ xem sang phải . Có rất nhiều hoạt ảnh cho văn bản tiết lộ quá.

Divi Star Rating– Điều bắt buộc đối với tất cả các trang web Divi và chủ sở hữu trang web. Tính năng quan trọng đối với nhiều người để có được sự tin tưởng từ khách truy cập của bạn. Mô-đun xếp hạng sao được xây dựng dựa trên Google Schema và nó hoàn toàn có thể tùy chỉnh.

Divi Tilt Image – cho phép bạn tạo ra những hình ảnh độc đáo và thú vị. Hiệu ứng nghiêng thị sai tương tác phản hồi khi di chuyển chuột. Áp dụng Biểu tượng lớp phủ hoặc Văn bản cho hình ảnh để hiển thị tốt hơn.

Divi Shuffle Letters– Thêm hiệu ứng chữ đẹp và thú vị vào trang web của bạn bằng cách sử dụng Mô-đun Shuffle Letters cho Divi. Viết văn bản mà bạn muốn hiển thị và nó sẽ xáo trộn từng chữ cái trong văn bản ngẫu nhiên trước khi hiển thị. Bạn có thể định cấu hình các cài đặt như tốc độ phát ngẫu nhiên, thời lượng và văn bản ngẫu nhiên chỉ với một vài cú nhấp chuột.

Divi Image Carousel – Cách dễ dàng để tạo băng chuyền hình ảnh đẹp bằng cách sử dụng Mô-đun băng chuyền hình ảnh tối cao Divi. Mô-đun băng chuyền hình ảnh hoàn hảo để giới thiệu một tập hợp các hình ảnh, các phần danh mục đầu tư của bạn, biểu trưng của khách hàng và nhiều hơn nữa.

Divi Dual Heading – Mở rộng thiết kế của tiêu đề văn bản với màu sắc, phông chữ và các tùy chỉnh văn bản khác để tạo ra kiểu chữ đẹp. Nó đi kèm với văn bản trước, giữa và sau. Bạn có thể tạo kiểu cho một từ cụ thể trong tiêu đề bằng cách đặt cho nó một phông chữ và màu sắc hoàn toàn khác. Thật tuyệt phải không!

Divi Image Hotspot– Tạo các điểm truy cập đẹp, đáp ứng và chuyên nghiệp với các chú giải công cụ có thể tùy chỉnh cao. Cung cấp cho khách truy cập thêm thông tin về hình ảnh của bạn với Mô-đun Điểm nóng Hình ảnh Divi. Thêm nhiều điểm phát sóng vào hình ảnh của bạn như bạn muốn với nhiều tùy chọn tùy chỉnh.

Divi Animated Gradient Text  – Tạo văn bản Gradient hoạt hình đẹp và ấn tượng trên trang web Divi của bạn.

Divi Mask Text – Để thu hút sự chú ý của khách truy cập, bạn cần một cái gì đó hấp dẫn hơn. Che văn bản của bạn với bất kỳ hình ảnh nào để đạt được hiệu ứng rất thú vị. Sự sáng tạo mà bạn có thể đạt được với mô-đun văn bản mặt nạ của chúng tôi thật tuyệt vời.

Divi Scroll Image – Mô-đun Hình ảnh Divi Scroll cho phép bạn thêm hình ảnh trên trang web Divi của mình, trang web này sẽ cuộn lên hoặc xuống khi người dùng di chuột qua hình ảnh. Cuộn nó như cách bạn luôn muốn mà không cần mã hóa. Chúng tôi không dừng lại ở đây! Chúng tôi cũng đã thêm cửa sổ bật lên video hỗ trợ: YouTube, Vimeo và Dailymotion!

Divi Card  – Một mô-đun Divi sáng tạo để hiển thị sự kết hợp đẹp mắt của văn bản, liên kết, huy hiệu và hình ảnh. Với hoạt ảnh Zoom của Image Hover, giờ đây bạn có thể gây ấn tượng với khách truy cập của mình hơn nữa!

Divi Card Carousel – Mô-đun Băng chuyền Divi sáng tạo và hoàn toàn có thể tùy chỉnh để hiển thị sự kết hợp đẹp mắt của văn bản, liên kết, huy hiệu và hình ảnh trong Thanh trượt băng chuyền. Kiểm soát và tùy chỉnh hầu hết mọi thứ trong mô-đun băng chuyền mạnh mẽ này. Nó đi kèm với hộp đèn / cửa sổ bật lên hình ảnh và video cho Hình ảnh và Nút và nhiều Cài đặt băng chuyền khác. Bạn có thể thiết kế số lượng băng chuyền không giới hạn với mô-đun này.

Divi Text Rotator Module  – Mô-đun xoay văn bản Divi cho phép bạn lấy bất kỳ văn bản nào và xoay văn bản đó với các cụm từ khác nhau để bạn có thể tạo các tiêu đề hấp dẫn cho trang web Divi của mình. Chọn từ 36 hoạt ảnh bất kỳ để làm nổi bật tin nhắn của bạn.

Divi Block Reveal Image Module – Tạo tương tác hấp dẫn và mới mẻ bằng cách sử dụng mô-đun hình ảnh tiết lộ khối Divi. Trước tiên, hiệu ứng hiển thị một phần tử khối trang trí được vẽ và khi nó bắt đầu giảm kích thước, nó sẽ phát hiện ra hình ảnh bên dưới. 4 loại hoạt hình để lựa chọn.

Divi Block Reveal Text Module– Tạo các tương tác hấp dẫn và mới mẻ bằng cách sử dụng Mô-đun văn bản tiết lộ khối Divi. Đầu tiên, hiệu ứng hiển thị một phần tử khối trang trí được vẽ và khi nó bắt đầu giảm kích thước, nó sẽ mở ra văn bản bên dưới. 4 loại hoạt hình để lựa chọn.

Divi Before After Image Slider Module – Mô-đun trượt hình ảnh Divi trước sau cho phép bạn hiển thị phiên bản trước và sau của hình ảnh bằng cách trượt qua chúng. Người dùng sẽ có thể di chuyển một thanh trượt để dễ dàng so sánh hai hình ảnh.

Divi Lottie Module Divi Lottie rất tuyệt vời để thêm các hình ảnh động nhẹ nhàng và bắt mắt vào trang web Divi của bạn và tăng chuyển đổi và tương tác của khách hàng. Mô-đun này sử dụng thư viện hoạt ảnh JSON từ lottiefiles.com. Thư viện hoạt hình bao gồm hàng ngàn hình ảnh động thú vị được thực hiện bởi các nhà thiết kế chuyên nghiệp từ khắp nơi trên thế giới. Bạn có thể dễ dàng chọn hoạt ảnh phù hợp với trang web và khách hàng của mình và sử dụng nó chỉ trong vài cú nhấp chuột.

Divi Text Notation – Để thu hút sự chú ý của khách truy cập, bạn cần một cái gì đó hấp dẫn hơn. Hãy tập trung vào phần quan trọng của văn bản bằng giao diện động vẽ tay. 7 loại phong cách để lựa chọn.

Divi Masonry Gallery – Với Mô-đun Thư viện nề của Divi Supreme, bạn có thể dễ dàng trưng bày Hình ảnh của mình một cách thú vị. Thể hiện Danh mục đầu tư của bạn theo phong cách cho dù bạn là Nhà thiết kế web, Nhiếp ảnh gia, v.v. Mô-đun này được tạo ra cho bạn.

Divi Breadcrumbs– Hiển thị trình bày phân cấp của các liên kết điều hướng và làm cho điều hướng của trang web của bạn dễ theo dõi hơn, thêm breadcrumbs vào trang Divi của bạn để cải thiện trải nghiệm của người dùng. Với Schema được thêm vào, nó cũng tốt cho SEO.

Divi Content Toggle– Dễ dàng tạo nút chuyển đổi để chuyển đổi giữa hai nội dung hoặc bố cục Divi. Sử dụng nó để tạo Bảng định giá, Thực đơn thức ăn tuyệt đẹp và hơn thế nữa!

Divi Blog Carousel – Băng chuyền Divi Blog cho phép bạn hiển thị các bài đăng trên blog của mình trong một thanh trượt hoặc băng chuyền rất đẹp sẽ thu hút người đọc của bạn. Mô-đun băng chuyền Divi Blog có thể tùy chỉnh. Đưa việc viết blog với Divi lên một tầm cao mới.

Divi Image Accordion – Hiển thị tất cả hình ảnh của bạn trên trang web Divi với hiệu ứng và hiệu ứng di chuột / nhấp chuột tuyệt đẹp. Thêm nhiều mục nếu bạn cần, cung cấp cho chúng biểu tượng, hình ảnh, tiêu đề, mô tả, nút và liên kết một cách dễ dàng và nhanh chóng. Nó đảm bảo chất lượng hình ảnh hoàn hảo và kết hợp chúng đẹp mắt với các hiệu ứng đàn accordion tuyệt vời.

Divi Post Carousel

Divi Blob Shape Image– Với Mô-đun Hình ảnh Blob Divi Supreme, bạn có thể dễ dàng tạo Hình ảnh Blob trong Divi mà không gặp bất kỳ rắc rối nào. Thêm nội dung lớp phủ, lớp phủ màu đồng nhất và gradient, v.v. 15 hình dạng đốm màu khác nhau cho hình ảnh của bạn!

Divi Supreme Pro extensions :

  • Divi Popup – Creating Popup in Divi has never been this easy.
  • Divi Scheduled Element – A complete solution to hide or show Elements on your Divi with advanced settings and much more.
  • Divi Responsive Viewer – Preview more responsive sizes or set your own custom responsive sizes in the Divi Builder.
  • Divi Easy Theme Builder for Header – Add useful options that are missing in Theme Builder for Header.
  • Divi Library Shortcodes – A complete solution to hide or show Elements on your Divi with advanced settings and much more.
  • Divi Library Widget – Add any Divi Library Layout to Your Widget Area – Sidebars, Footer or any that you’ve created.
  • Divi Readmore Content – This will allow you to add a collapsing and expanding long blocks of text with “Read more” and “Close” links. (Only on Text, Blurb, Blog and Call-to-Action module).

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Divi Supreme Pro v4.8.62 NULLED – Custom And Creative Divi Modules nulled changelog
4.7.33 – 31.08.2021

Enhanced: Divi popup JS jQuery conflict in some cases.
4.7.32 – 31.08.2021

Fixed: Divi Scheduled Element when using Business Hours option due to newer PHP coding conflict.
4.7.31 – 30.08.2021

Fixed: Load Divi Library issue (For those who had 4.7.3).
Enhanced: PHP8 Compatibility.
4.7.2 – 24.08.2021

Fixed: Contact form 7 button conflict with Theme Customizer Button styles.
Added: Divi Popup Extension to Divi Supreme Child Modules.
Added: Divi Scheduled Element to row inside one of Divi’s specialty sections layout.
4.7.1 – 24.08.2021

Fixed: Text alignment CSS classes not found in newer Divi version.
Fixed: Divi Masonry Gallery Overlay not showing in CPT due to CSS conflict in the new Divi version.
4.7.0 – 19.08.2021

Enhanced: Compatible with the latest Divi 4.10.1.
4.6.69 – 19.08.2021

Fixed: Divi Breadcrumbs Module not displaying category in WooCommerce Category page.
Enhanced: Enqueued magnific-popup.js from /includes/builder/feature/dynamic-assets/assets/js/magnific-popup.js only when using Lightbox and Popup features.
4.6.68 – 14.08.2021

Fixed: Divi Post Carousel wrong value for Disable Touch Move.
4.6.67 – 13.08.2021

Fixed: Divi Card Carousel title heading tags not rendering in Visual Builder.
4.6.66 – 12.08.2021

Fixed: swiper-no-swiping removed from all Divi Carousel Modules.
4.6.65 – 12.08.2021

Fixed: swiper-lazy-preloader showing up in Divi Image Carousel.
4.6.64 – 11.08.2021

Fixed: Divi Floating Multi Images Module item width CSS selector.
Fixed: Divi Content Toggle Show Fullwidth not showing up based on condition (library and shortcode).
Added: Grab and touch move carousel settings to Divi Post Carousel module.
4.6.63 – 10.08.2021

Fixed: Divi Image Accordion Button new tab not working.
Fixed: Divi Image Accordion child item overlay not rendering in Visual Builder.
Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Image Accordion Module.
4.6.62 – 10.08.2021

Fixed: CPT css conflict when using Divi Floating Multi Images Module.
Fixed: CPT css conflict when using Divi Icon List Module.
Fixed: Divi Post Carousel Wrapper overflow issue.
4.6.61 – 10.08.2021

Fixed: Wrong Responsive Option Render for Main Text in Visual builder for Divi Badge Module.
Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Card Module.
Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Card Carousel Module.
Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Blog Image Module.
4.6.6 – 03.08.2021

Fixed: Responsive Option for Text Inputs not showing in Visual builder for Divi Badge Module and Divi Animated Text Module.
Fixed: Divi Animated Gradient Text Module not animating on frontend.
Fixed: Divi Breadcrumbs Module showing homepage title instead of Posts Page (Homepage) – Select Title.
Added: Before Display Type, Typing Display Type and After Display Type in Divi Typing Module.
4.6.5 – 02.08.2021

Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Badge Module.
Added: Responsive Option for Text Inputs in Divi Animated Text Module.
Added: Responsive Option for Animation Speed and Direction Deg in Divi Animated Text Module.
Enhanced: Reduce unnecessary duplicated queries call to Database when Contact Form 7 plugin is not installed and activated (Speed enhanced).
Added: is_404() to Divi Breadcrumbs Module.
Fixed: Posts Page (Homepage) – Blog not showing in Divi Breadcrumbs Module.
4.6.4 – 31.07.2021

Fixed: Divi Shortcode showing multiple input in Divi Library.
Added: Divi Supreme Helper Class for future Divi Library.
Enhanced: Loading Divi Layout Library Divi Content Toggle Module.
4.6.1 – 27.07.2021

Enhanced: Loading Divi Layout Library is now 50% faster and reduce unnecessary duplicated queries to the database when fetching for Divi Content Toggle Module.
4.6.0 – 27.07.2021

New: WPML compatibility with all Divi Supreme Modules.
Enhanced: Loading Divi Layout Library is now 50% faster and reduce unnecessary duplicated queries to the database when fetching.
4.5.91 – 13.07.2021

Fixed: Divi Supreme Button Alignment.
Fixed: Divi Lottie Module scroll trigger when using mutiple module in a page.
4.5.9 – 13.07.2021

Fixed: Divi Blog Carousel container overflow.
Fixed: Divi Card Module equal height issue in Visual Builder.
Enhanced: Duplicated data attributes when using Divi Supreme Button with Popup Extension causing popup not to show up.
4.5.8 – 09.07.2021

Fixed: Divi Carousel Button Icon in Visual Builder.
Hotfix: Jetpack declare a global css on all swiper based carousel.
4.5.7 – 08.07.2021

Fixed: Divi Carousel Cube Effect overlapping issue if item is more than 2.
Improved: Swiper JS to the latest version.
4.5.6 – 02.07.2021

Fixed: Delay Option for Divi Lottie Module.
Enhanced: Beta testing WPML text translation for Divi Buttons, Divi Typing Module and Divi Block Reveal Text Module.
4.5.5 – 01.07.2021

Added: Within this Section/Row Option for Play Animation on Scroll in Divi Lottie Module.
4.5.4 – 01.07.2021

Fixed: Missing Delay option in Divi Lottie Module.
Fixed: Animation start segment for hover/click not accurate in Visual Builder – Divi Lottie Module.
4.5.3 – 26.06.2021

Fixed: Animation start segment for hover/click not accurate – Divi Lottie Module.
4.5.2 – 24.06.2021

Fixed: Divi Card Module – Responsive Inline and Stacked issue.
4.5.1 – 18.06.2021

Enhanced: Divi Image Carousel Module – “Image elements do not have explicit width and height”.
Enhanced: Divi Image Carousel Module images flickering in Safari.
4.5.0 – 17.06.2021

Enhanced: Divi Embed Google Map (No API required) – Fallback method if Google Map API is saved.
Enhanced: Zoom option unitless for Divi Embed Google Map Module.
4.4.9 – 16.06.2021

Fixed: Divi Breadcrumbs Module categories not showing categories when using Theme Builder.
Added: Link Options for Divi Icon List Module.
4.4.8 – 09.06.2021

Added: Responsive Layout Option to Divi Card Module.
4.4.7 – 04.06.2021

Fixed: Divi Image Carousel navigation not functioning due to responsive slide to show and slide to scroll values.
4.4.6 – 26.05.2021

Enhanced: Divi Embed Google Map.
Note: The Embed Google Maps JavaScript API v2 is deprecated and has turned off on May 26, 2021 by Google. As a result, all site’s v2 embed maps will stop working, and will return JavaScript errors. Million of websites has been affected by this. Google Embed Map now required a API key even for embed map.
4.4.5 – 25.05.2021

Added: Sub Menu Collapse Option to Divi Menu Module.
Added: Sub Menu Arrow Styling Option to Divi Menu Module.
4.4.4 – 24.05.2021

Fixed: Conflict with HTML ul not showing bullet in footer with other modules.
4.4.3 – 20.05.2021

Fixed: Divi Card Carousel Badge position due to flex CSS.
Enhanced: Divi Card Carousel image CSS.
4.4.2 – 19.05.2021

Fixed: Stretched image in Safari only – Divi Card Carousel Module.
4.4.1 – 19.05.2021

Fixed: Multiple tabs opened when using New Tab in Divi Card Carousel Module.
4.4.0 – 19.05.2021

Enhanced: Divi Text Notation frontend rendering using fonts ready function.
Added: Lightbox Image Sizes for Divi Masonry Gallery Module..
4.3.9 – 18.05.2021

Fixed: Divi Card Carousel Module arrow alignment.
4.3.8 – 18.05.2021

Added: Divi popup extension to Divi Image Hotspot Module.
4.3.7 – 11.05.2021

Fixed: Image Alignment in Divi Card Carousel Module.
Fixed: Image Alignment in Divi Card Module.
Added: Image Width in Divi Card Module.
4.3.6 – 06.05.2021

Fixed: Alignment not rendering for Item Layout Horizontal in Divi Icon list Module.
Added: Use Tooltip option for Divi Image Hotspot. You can now disable tooltip in Divi Image Hotspot Module.
4.3.5 – 05.05.2021

Added: Item Layout Horizontal/Vertical to Divi Icon List Module.
Added: Background Image Hover Animation Speed to Divi Card Module.
Added: Background Image Hover Animation Speed to Divi Card Carousel Module.
4.3.4 – 04.05.2021

Fixed: Divi Card Carousel Responsive Show Arrows and Show Pagination.
Fixed: Divi Card Carousel Image Alignment.
Added: Show Labels on Hover in Divi Before After Image Slider Module.
Added: Animate Viewport in Divi Typing Effect.
Added: Animation Viewport Repeat in Divi Typing Effect.
4.3.3 – 23.03.2021

Fixed: Divi Card Carousel link issue when loop is enabled.
4.3.2 – 22.03.2021

Added: Carousel Direction “Left to Right” and “Right To Left” to Divi Image Carousel, Divi Card Carousel, Divi Blog Carousel Module.
Added: Popup Extension to Pricelist Child Item.
Fixed: Chrome not showing shadow in all carousel module cube effect.
4.3.1 – 18.03.2021

Added: Title Position in Divi Star Rating Module.
Fixed: Overlay Color option not showing up in Divi Masonry Module Settings.
4.3.0 – 16.03.2021

Fixed: Divi Card Carousel Badge custom position in Visual Builder.
Fixed: Divi Card Carousel wrong selector in CPT.
Added: Show Overlay Caption.
Added: Button Target link to Divi Blog Carousel.
Added: Button Vertical Alignment to Divi Card Carousel Module and Divi Blog Carousel Module.
4.2.9 – 04.03.2021

Added: Show Overlay Content on Hover to Divi Blob Shape Image Module.
Enhanced: Options in Divi Blob Shape Image Module.
Fixed: Override Divi Card Carousel Item styles in Visual Builder.
4.2.8 – 03.03.2021

Added: Divi Blob Shape Image Module.
Fixed: Divi Image Accordion Module overlay.
Fixed: Divi Card Module button padding not working selector.
4.2.7 – 25.02.2021

Added: Dynamic Image in Divi Image Accordion Module.
Fixed: Divi Card Carousel lightbox triggered on Badge Text Link.
4.2.6 – 23.02.2021

Enhanced: Divi Masonry Gallery Module in Divi Content Toggle Module.
Fixed: Typo “Thumnail” in Divi Post Carousel Module.
4.2.5 – 19.02.2021

Fixed: Switch Logo Image on Shrink not working due to header image srcset.
4.2.4 – 19.02.2021

Fixed: Divi Blog Carousel Custom Button Styling not rendering as a button due to invalid CSS classes.
Fixed: Divi Post Carousel Custom Button Styling not rendering as a button due to invalid CSS classes.
Fixed: Divi Blog Carousel Custom Button Box Shadow.
Fixed: Divi Post Carousel Custom Button Box Shadow.
Fixed: Divi Post Carousel Overlay rendering to the height of the item.
4.2.3 – 19.02.2021

Fixed: Divi Masonry Gallery module overlay description line height.
Added: Divi Masonry Gallery module default font size and line height to overlay text.
Added: Divi Masonry Gallery title and image alternative text to image.
Fixed: Divi Star Rating Module color when icon size is enlarge.
Added: Alignment to Divi Star Rating Module.
Enhanced: Divi Before After Image Slider Module exclude lazy load by adding css class lazy-skip.
Fixed: Button hover not showing in Divi Popup due to Divi default css overriding.
4.2.2 – 18.02.2021

Fixed: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function et_builder_get_blocklisted_post_types() due to older Divi version.
4.2.1 – 16.02.2021

Fixed: Divi Supreme Image lightbox title showing Alt Text.
Fixed: Easy Theme Builder causing top padding in Visual Builder.
Fixed: Divi Blog Carousel image and author link not working in some cases.
Added: Divi Post Carousel Module.
4.2.0 – 09.02.2021

Fixed: Divi Blog Carousel button link not working in some cases.
Added: ID and CSS input field to both Divi Card Module button.
4.1.9 – 07.02.2021

Enhanced: Divi Image Carousel exclude lazy load by adding css class lazy-skip.
Enhanced: Divi Breadcrumbs Module supports 3 level sub category.
Fixed: Divi Breadcrumbs Module “No Breadcrumbs” when using in Theme Builder.
Fixed: Divi Image Hotspot Module CPT, Theme Builder and WooCommerce wrong positioning due to child CSS selector.
4.1.8 – 03.02.2021

Fixed: Divi Card Carousel button link not working in some cases.
Fixed: Divi Card Module equal height option and image height does not render correctly.
Fixed: Divi Card Module inline type and image height does not render correctly.
4.1.7 – 27.1.2021

Enhanced: Divi Supreme License Key Activation and Deactivation.
Added: Divi Supreme License Key Expiry date to License Page.
4.1.6 – 26.1.2021

Fixed: Divi Price List Module default value in Visual Builder.
Enhanced: Admin Label to Divi Price List Module.
Enhanced: Divi Typing Effect when using with Divi’s Animation Delay.
Added: ID to both Button #1 and Button #2.
Added: Lightbox to Divi Floating Multi Images Module.
4.1.5 – 22.1.2021

Fixed: Divi Masonry Gallery Zoom Animation on Hover.
Enhanced: Admin Label to Child Module – Divi Icon List, Divi Card Carousel, Divi Business Hours, Divi Image Hotspots, Divi Image Accordion, Divi Floating Multiple Images.
4.1.4 – 21.1.2021

Fixed: Divi Image Accordion module in Custom Post Type and Theme Builder.
Enhanced: Divi Icon List Module Tooltip where in some cases the next column index is set to 2 causing Tooltip for not showing up.
4.1.3 – 20.1.2021

Fixed: Remove et_pb_image_wrap css class property and style due to conflict.
4.1.2 – 20.1.2021

Fixed: Divi Content Toggle Module rendering issue on frontend when not using with Divi Gallery Module.
4.1.1 – 19.1.2021

Fixed: Typo for Animation Button #1 in Divi Button module.
Fixed: Divi Content Toggle Module rendering issue when using Divi Gallery Module.
Fixed: Divi Icon List line height not rendering for both Visual Builder and Frontend.
4.1 – 18.1.2021

Fixed: Divi Menu Module margin CSS selector not rendering properly.
Fixed: Exclude Current Item in Divi Breadcrumbs Module item styling.
Enhanced: function et_fb_enabled() is deprecated.
4.0.9 – 14.1.2021

Fixed: Divi Image Carousel lightbox issue in Visual Builder.
Fixed: Divi Icon list module rendering issue in Theme Builder.
Fixed: Divi Card Carousel module rendering issue in Theme Builder.
Fixed: Preloaded Dummy input not loaded in Theme Builder.
Fixed: Divi Blog Carousel cube and flip rendering issue on frontend.
4.0.8 – 13.1.2021

Added: Divi Image Carousel lightbox image sizes.
Added: Divi Image Carousel Visual Builder enhancement.
Fixed: Divi Image Carousel title and alt attribute.
Fixed: Divi Flipbox Alignment CSS selector for parent and child module.
Fixed: Divi Image hotspot CSS selector for parent and child module.
Fixed: Divi Image hotspot wrong child slug.
4.0.7 – 8.1.2021

Fixed: User Roles in Divi Scheduled Element extension where in some cases array is not getting full user roles.
4.0.6 – 6.1.2021

Enhanced: Rewrote Divi Image Accordion Module due to conflict.
Added: 5 Animation to Divi Image Accordion module.
Added: Sequenced Animation to Divi Image Accordion module.
Added: Make item expanded option to Divi Image Accordion module.
Added: Heading Level to Divi Content Toggle Module.
Added: Shortcode type to Divi Content Toggle Module.
4.0.5 – 5.1.2021

Added: More options to Divi Image Accordion Module.
Fixed: Divi Image Accordion overlay on frontend.
4.0.4 – 30.12.2020

Added: Divi Image Accordion Module.
Enhanced: dsm-modules-vb.js jQuery.fn.load() is deprecated due to WordPress 5.6
4.0.3 – 21.12.2020

Added: Thumbnail Image Type for Divi Blog Carousel Module.
Changed: Horizontal to Vertical option text for Divi Blog Carousel Module.
Updated: SWIPER JS version.
Fixed: Wrong slug className for Divi Icon List Module.
Fixed: Wrong slug className for Divi Image Hotspot Module.
4.0.2 – 21.12.2020

Fixed: Missing popper.min.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE.
4.0.1 – 14.12.2020

Fixed: Infinite loop in Divi Blog Carousel Module on the frontend.
4.0 – 13.12.2020

Added: CSS Class to Divi Card Carousel Module Button.
Added: Multiple Row option to Divi Card Carousel Module.
Added: Divi Content Toggle Module.
Added: Divi Blog Carousel Module.
Added: WPML compatibility Divi Supreme Button Module and Divi Block Reveal Text Module.
Fixed: Divi Card Carousel Module layout default value.
Fixed: Divi Card Module layout default value.
Fixed: Button Styling when using Button Layout in Divi Supreme Popup – Override issue.
Fixed: Wrong Plugins Localization in plugin_action_links.
Fixed: jQuery.fn.click() event shorthand is deprecated for notices-dismissal in WordPress 5.6
Removed: Duplicated variable in Divi Card Carousel Child.
Enhanced: Run through plugin with Elegant Theme’s marketplace-phpcs to ensure code quality.
Enhanced: Check through plugin with WordPress Coding Standards to ensures code quality and adherence to coding conventions.
Enhanced: Ensure JavaScript is only loaded when using modules and extensions for speed optimization.
3.9.99 – 01.12.2020

Enhanced: Easy Theme Builder for Header conflict with menu arrow.
Enhanced: Easy Theme Builder for Header conflict with Divi Switch.
Added: Multiple Row option to Divi Image Carousel Module.
3.9.98 – 30.11.2020

Added: Scheduled Element and Popup Extensions to all Divi Supreme’s modules.
3.9.97 – 30.11.2020

Added: Disable Touch/Dragging option in Image Carousel Module and Divi Card Carousel Module.
Updated: Swiper latest version.
Enhanced: All Divi Supreme’s Carousel javascript files.
3.9.96 – 27.11.2020

Fixed: Cannot modify header information – headers already sent by message in some cases when end user is trying to activate/deactivate license key.
3.9.95 – 25.11.2020

Removed: One JS script enqueued in Visual Builder (Improve speed load).
Fixed: Unit in Divi Shuffle Text Module.
Enhanced: Divi Block Reveal Image Module Animation in Visual Builder.
Enhanced: Divi Block Reveal Text Module Animation in Visual Builder.
Added: Dynamic Link in Divi Icon List Module.
Zoom on Hover in Divi Masonry Module.
3.9.94 – 24.11.2020

Fixed: implode() error message when activating license in some cases when license input field is empty.
3.9.93 – 18.11.2020

Enhanced: Hide options when Infinite Smooth Scrolling is enabled in Divi Image Carousel Module.
3.9.92 – 11.11.2020

Fixed: Animation speed unit in Divi Animated Gradient Text Module.
3.9.91 – 10.11.2020

Fixed: Safari and iOS issue when using 3D Flipbox. Overlay issue.
Enhanced: In some cases, especially when end user’s server is slow, Divi Responsive Viewer is unable to load together with Divi Builder. – Replaced $in_footer and $deps enqueue method.
3.9.9 – 05.11.2020

Added: Bottom Gap to Item, Separator and Current Item for Divi Breadcrumbs Module.
3.9.7 – 31.10.2020

Fixed: Divi Breadcrumbs Module item responsive padding.
3.9.7 – 30.10.2020

Enhanced: Divi Breadcrumbs module Home Icon to show only if Show Home icon is enabled.
Fixed: Divi Breadcrumbs module CSS selector for Separator.
Fixed: Divi Breadcrumbs module item padding.
3.9.6 – 30.10.2020

Fixed: Divi Breadcrumbs Module item link styling.
3.9.5 – 30.10.2020

Added: Responsive Alignment to Divi Breadcrumbs Module.
3.9.4 – 29.10.2020

Fixed: Divi Breadcrumbs Module hover css selector.
Enhanced: Divi Breadcrumbs Module transition.
3.9.3 – 29.10.2020

Enhanced: Run ElegantTheme’s version of phpcs and WPCS to ensure code quality.
3.9.2 – 29.10.2020

Enhanced: Divi Masonry Gallery module lazyload and layout issue on load by loading on viewport.
3.9.1 – 28.10.2020

Added: Divi Breadcrumbs Module.
Enhanced: Video lightbox autoplay.
3.9.0 – 23.10.2020

Fixed: Divi Card Carousel image alignment.
3.8.9 – 22.10.2020

Added: Scheduled Element extended to child modules of Video Slider, Accordion, Pricing Table, Slider, Counter, Floating Multi Images, Icon List, Image Hotpost and Business Hours module.
3.8.8 – 21.10.2020

Fixed: Layout option in Divi Card Carousel module when no responsive is in use.
3.8.7 – 20.10.2020

Fixed: Equalize card height and stacked layout option conflict in Divi Card Carousel module.
3.8.6 – 20.10.2020

Added: Auto height option to Divi Card Carousel module.
3.8.5 – 20.10.2020

Added: Scroll trigger animation in Divi Lottie Module based on page height.
Added: Responsive layout to Divi Card Carousel.
Enhanced: Divi Card Carousel lazy load function.
Enhanced: Divi Card Carousel when using lazy load images.
Enhanced: Divi Card Carousel equal height for row settings and module settings.
Rename: Divi Card Carousel equal height to Equalize Card Heights.
Added: Image and Content alignment for both layout in Divi Card Carousel.
Enhanced: Overall enhancement in Divi Card Carousel.
Enhanced: JS enhancement for Divi Lottie Module.
3.8.4 – 15.10.2020

Added: Loop number of times in Divi Lottie Module.
Added: Click Trigger in Divi Lottie Module.
Enhanced: Divi Lottie Module animation.
Enhanced: Divi Lottie Module will show frame at 4 when using hover/mouseover and on click trigger as default for placeholder.
Fixed: Divi Lottie Module hover/mouseover method and mouseout conflict.
3.8.3 – 15.10.2020

Added: Link URL, Link Target and Download as file in Media Library for Divi Masonry Gallery module.
3.8.2 – 13.10.2020

Fixed: Divi Card Carousel mobile responsive slide to show.
Fixed: Divi Image Carousel mobile responsive slide to show.
3.8.1 – 09.10.2020

Fixed: Divi Masonry Gallery Border, Box Shadow and Overlay.
3.8.0 – 08.10.2020

Fixed: Divi Masonry Gallery Module Syntax Error.
3.7.9 – 08.10.2020

Fixed: Divi Supreme admin css not enqueued when using Theme Builder.
Fixed: Divi Facebook Embed Module – Show Text option in visual builder.
Added: Divi Masonry Gallery Module.
3.7.8 – 05.10.2020

Enhanced: Divi Image Carousel arrow conflict with other plugin due to other plugin using a global CSS class which target all the same css class across the site(Bad practice).
Added: Lazy load to all Facebook modules (Using browser’s lazy-loading mechanism by setting the loading=”lazy” iframe attribute).
Fixed: Divi Facebook Page Feed Module flicking issue on Visual Builder.
3.7.7 – 01.10.2020

Fixed: Divi Card Carousel and Divi Image Carousel module responsive default values.
3.7.6 – 01.10.2020

Fixed: Divi Card Carousel and Divi Image Carousel module flip and cube effect on mobile mode in Visual Builder.
Updated: Swiper JS to the latest version.
3.7.5 – 30.09.2020

Fixed: Divi Card and Divi Card Carousel module text alignment affecting image alignment in Visual Builder.
Added: Image Alignment to Divi Card and Divi Card Carousel module.
3.7.4 – 28.09.2020

Enhanced: Divi Popup extension icon conflict with other plugin due to other plugin using a global CSS class which target all the same css class across the site(Bad practice).
Enhanced: Divi Card Carousel arrow conflict with other plugin due to other plugin using a global CSS class which target all the same css class across the site(Bad practice).
Added: Divi Card Carousel Module to Divi Scheduled Element Extension.
3.7.3 – 24.09.2020

Fixed: Divi Supreme admin css not enqueued when using Classic Builder.
Fixed: Close Popup Trigger not working on on load trigger method in Divi Popup.
3.7.2 – 23.09.2020

Fixed: Divi Floating Image Module on first image delay animation.
Added: CSS ID and CSS Class to each button in Divi Supreme Button Module.
Added: CSS ID and CSS Class to each item in Divi Card Carousel Module.
3.7.1 – 21.09.2020

Fixed: Divi Supreme Image lightbox(Image/Video) width.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Image Hotspots Module.
3.7.0 – 20.09.2020

Fixed: Contact Form 7 Module visual Show Error & Validation Messages in Visual Builder.
Fixed: Contact Form 7 Module success and error validation styling in Visual Buidler and Frontend.
Enhanced: Contact Form 7 Module.
Added: Active Menu Link Color to Divi Supreme Menu Module.
Enhanced: Divi Supreme Menu Module in Visual Builder.
3.6.9 – 17.09.2020

Fixed: PHP Notice: Undefined variable: hook.
3.6.8 – 16.09.2020

Enhanced: Only enqueue related JS and CSS when using plugin setting and visual builder.
Enhanced: replaced json_encode with wp_json_encode in caldera fields.
Fixed: Overlay content on Divi Tilt Module.
3.6.7 – 12.09.2020

Fixed: Missing js files for image/video popup.
3.6.6 – 11.09.2020

Enhanced: frontend-bundle.min.js reduced to 1.94 KB.
3.6.5 – 11.09.2020

Fixed: Divi Flipbox Module Slide Animation.
Enhanced: frontend-bundle.min.js reduced to 4KB.
3.6.4 – 10.09.2020

Added: Trigger Method (Hover/Click) Animation to Divi Flipbox Module.
3.6.3 – 10.09.2020

Fixed: Button padding issue in Divi Flipbox Module.
3.6.2 – 10.09.2020

Enhanced: Easy Theme Builder for Header padding animation.
Added: Icon to Divi Card Module.
3.6.1 – 10.09.2020

Fixed: Divi Image Module not showing image in Visual Builder Mode.
Removed: Console log displayed when using Visual Builder.
3.6.0 – 08.09.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Card Carousel.
Fixed: Divi Card Carousel background rendering in Visual Builder.
Fixed: Divi Card Carousel image and video popup rendering in Visual Builder.
3.5.9 – 07.09.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Image Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Floating Multi Images Module.
3.5.8 – 03.09.2020

Fixed: Divi Card and Image Carousel module Cube effect.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Image Hover Reveal Module.
3.5.7 – 02.09.2020

Fixed: Undefined variable: glitch_two_color_three in Divi Glitch Text Module.
Fixed: Divi Card Bagde Padding not rendering on frontend.
3.5.6 – 02.09.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Icon List Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Glitch Text Module.
Added: Glitch color options to Divi Glitch Text Module.
Added: One more Glitch Effect to Divi Glitch Text Module.
Enhanced: Divi Glitch Text Module Effect One and Two.
3.5.5 – 01.09.2020

Enhanced: Divi Icon List Tooltip z-index when using it inside a popup.
3.5.4 – 01.09.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Mask Text Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Image Reveal Text Module.
3.5.3 – 28.08.2020

Fixed: 3D Tilt overlay issue when lightbox or link is used.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Tilt Image Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Price List Module.
3.5.2 – 28.08.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Scroll Image Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Flipbox Module.
3.5.1 – 26.08.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Typing Effect Module.
Enhanced: Divi Typing Effect Module start delay with Divi’s native animation delay.
Fixed: Divi Caldera Forms Module HR styling.
3.5.0 – 25.08.2020

Fixed: Divi Easy Theme Builder when end user is not using any logo image or image in the Theme Builder Header.
3.4.9 – 22.08.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Shuffle Letters Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Star Rating Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Text Divider Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Text Notation Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Text Rotator Module.
Fixed: Divi Image Hotspot color and icon size due to recent CPT fixes.
3.4.8 – 20.08.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Card Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Embed Google Map Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Embed Twitter Timeline Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Dual Heading Module.
Fixed: Divi Block Reveal Image lightbox alignment.
3.4.7 – 19.08.2020

Fixed: Divi Image Hotspots module pulse animation in Custom Post Type.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Text Badges Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Before After Image Slider Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Block Reveal Image Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Block Reveal Text Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Business Hours Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Button Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Facebook Like Button Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Facebook Feed Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Facebook Embed Module.
Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Facebook Comments Module.
3.4.6 – 10.08.2020

Added: Divi Native Dynamic Content Field to Divi Animated Gradient Module (Beta).
Enhanced: Divi Image Hotspot Module icon font-size not rendering properly in Custom Post Type Visual Builder due to Divi bug (https://github.com/elegantthemes/create-divi-extension/issues/190).
3.4.5 – 07.08.2020

Enhanced: Divi Supreme plugin license and updater script causing a slight slowness in backend only in (WordPress Updates Page) due to multiple callup check towards the server in some cases.
Enhanced: prevent checking for update and adding cached for update.
3.4.4 – 07.08.2020

Fixed: Divi Image Hotspots module tooltip width issue when image is force to fullwidth.
3.4.3 – 07.08.2020

Fixed: Divi Text Notation module delay on the frontend.
3.4.2 – 06.08.2020

Enhanced: Divi Card Carousel module and Divi Image Carousel Module in older Edge browser.
Enhanced: Check through class.page-settings.php with WordPress Coding Standards to ensures code quality and adherence to coding conventions.
3.4.1 – 03.08.2020

Fixed: Divi Card Carousel tablet and phone values when responsive value is empty.
3.4.0 – 27.07.2020

Fixed: mega-menu css class.
3.3.9 – 27.07.2020

Fixed: List Direction in Divi Icon List Module.
3.3.8 – 27.07.2020

Enhanced: Divi Image Hotspots Module with Divi Popup.
Enhanced: New tab link in plugin setting Facebook Developer API description field.
Enhanced: SVG image in Divi Image Carousel module.
Added: Left to right or Right to left option to Icon List Module.
Added: SVG upload class file.
Removed: Text Indent in Icon List Item option.
Fixed: SVG upload function.
Fixed: Divi Icon list module responsive option on frontend.
Fixed: Divi Image Hotspots Module undefined PHP error.
3.3.7 – 08.07.2020

Added: List type position in Divi Menu Module.
3.3.6 – 07.07.2020

Enhanced: Format and follow WordPress Coding Standards for all PHP files in /includes/.
Enhanced: PHP error shows up when Divi Theme, Extra Theme or Divi builder plugin is not activated.
Enhanced: frontend-bundle.min.js reduced to 10KB
Fixed: Divi Responsive Viewer loaded when it’s disabled in the plugin option.
3.3.5 – 06.07.2020

Fixed: Infinite Smooth Scrolling in Divi Image Carousel Module.
3.3.4 – 06.07.2020

Added: Custom Icon for Divi Text Notation Module.
3.3.3 – 02.07.2020

Fixed: Easy Theme Builder for Header (Switch Logo On Scroll) when using image in menu link.
3.3.2 – 01.07.2020

Added: Custom Icon for all modules.
Enhanced: Easy Theme Builder in Visual Builder mode.
Enhanced: Card and Image Carousel Modules in Tab Module compatibility.
Enhanced: Check through all module files with WordPress Coding Standards to ensures code quality and adherence to coding conventions.
3.3.1 – 27.06.2020

Added: Inline type to all before/notation and after text in Divi Text Notation Module.
Added: Delay option in Divi Text Notation Module.
3.3 – 26.06.2020

Fixed: Divi Card Carousel pagination showing when option is disabled in Visual Builder.
Added: Divi Text Notation Module.
3.2.24 – 23.06.2020

Fixed: Unable to get Divi Card Carousel responsive spacing values which causes carousel not to work in tablet or phone.
Enhanced: Divi Image Carousel Module PHP coding.
Enhanced: Divi Lottie Module white gap.
3.2.23 – 21.06.2020

Fixed: Responsive Popup Position for Bottom Center in Tablet and Phone mode.
3.2.22 – 17.06.2020

Fixed: Responsive Popup Position on frontend.
Enhanced: Fixed position for Divi Popup – Now links and content clickable outside the popup.
Enhanced: Fullwidth for Divi Popup.
3.2.21 – 16.06.2020

Fixed: Undefined index: dsm_modules_popup_position_last_edited.
3.2.2 – 15.06.2020

Fixed: Responsive Popup Position.
3.2.1 – 15.06.2020

Enhanced: Divi Card Carousel and Divi Image Carousel Module compatibility with Popup Extension.
Added: Responsive Popup Position.
Enhanced: Divi Popup Close Button default color to rgba(0,0,0,0.65)
3.2 – 14.06.2020

Enhanced: Divi Popup extended to Divi Card Carousel Item, Divi Floating Multi Images item and Divi Icon List item (Beta).
Removed: Duplicated JS file under extension folder.
Enhanced: Clean up unused codes in SupremeModulesLoader.php
3.1.9 – 12.06.2020

Fixed: Divi Image Carousel custom link url and direct download download.
3.1.8 – 12.06.2020

Enhanced: Admin menu logo with base64 background image instead of img.
Removed: Divi Supreme logo img files in zip file to reduce a few kb.
Added: Box Shadow and Border for Image Hotspot type.
Fixed: Image Max Width in Divi Image Hotspots Module.
Fixed: Background Color when using Visual Builder for Divi Image Hotspots Module.
Enhanced: Overall Improvement for Divi Image Hotspots Module.
3.1.7 – 11.06.2020

Enhanced: Reduce admin menu logo size where in some cases styles are not loaded properly.
3.1.6 – 11.06.2020

Fixed: Divi Card Carousel Module item background image repeat option.
Enhanced: Divi Card Carousel Module height when using row’s Equalize Column Heights.
3.1.5 – 11.06.2020

Enhanced: Divi Image Hotspots Module Fullwidth.
3.1.4 – 10.06.2020

Fixed: Divi Image Carousel Lightbox Gallery.
Removed: Console.log when using Divi Image Carousel.
Fixed: Pause on Hover in Divi Image Carousel.
Fixed: Infinite scroll in Divi Image Carousel.
3.1.3 – 10.06.2020

Enhanced: Divi Image Carousel PHP coding.
Remove: Height option in Divi Image Carousel.
Fixed: Divi Image Carousel Pagination Vertical Placement on frontend.
Added: Carousel Effect to Divi Image Carousel.
Fixed: Gallery Lightbox duplicating images in some cases.
3.1.2 – 09.06.2020

Enhanced: Divi Text Divider Module in Theme Builder where in some cases fonts are not rendering.
Enhanced: Divi Typing Effect Module padding/margin importancy.
Added: Disable on Mobile option in Tilt Image Module.
Changed: Horizontal text to Vertical text in Image Carousel Module.
3.1.1 – 07.06.2020

Enhanced: Divi Scroll Image Module css transition.
3.1 – 06.06.2020

Enhanced: Minify Divi modules and extensions JS files.
Enhanced: All Divi modules and extensions have their own JS files for ⚡Speed Optimization. JS files will only enqueued/loaded when you use them.
Enhanced: ⚡Speed Optimization. frontend-bundle.min.js is now only 21kb
3.0 – 06.06.2020

Removed: Divi Templates Extension.
Fixed: Divi Scroll Image module hover speed on the frontend.
Changed: Divi Supreme’s new logo in admin menu.
Added: SVG filetype upload in plugin setting page.
2.9.99 – 04.06.2020

Fixed: Conditional check for Easy Theme Builder for Header when there is no header set in Theme Builder causing frontend JS error.
Enhanced: Minify Easy Theme Builder for Header CSS and JS files.
Enhanced: Easy Theme Builder for Header plugin option page.
Added: #1 Section Background Color in Easy Theme Builder for Header.
Added: #2 Section Background Color in Easy Theme Builder for Header.
Added:Show Box Shadow on Scroll in Easy Theme Builder for Header.
2.9.98 – 03.06.2020

Fixed: Divi Scroll Image Module speed unit.
Fixed: Divi Card Carousel Tablet and Phone Slide to Show values.
Enhanced: Divi Supreme updater script where in some cases users are not able to update the plugin through WordPress.
Added: Pause on Hover option in Divi Image Carousel.
Added: Infinite Smooth Scrolling option in Divi Image Carousel.
2.9.97 – 18.05.2020

Enhanced: Icon List Module hover a href link color.
Fixed: Icon List Module double a href rendered.
2.9.96 – 18.05.2020

Fixed: Header is not fixed when using Divi Easy Theme Builder Push Body Down feature.
Fixed: Transition hover CSS for Divi Card Carousel.
Enhanced: Divi Easy Theme for header when using Visual Builder.
Enhanced: Divi Popup CSS compatibility issue when using merging and minifying CSS in some WordPress cache plugin.
Added: Download as File in Media Library for Divi Image Carousel Module.
Added: Download as File type in Divi Supreme Button Module.
2.9.95 – 15.05.2020

Fixed: JavaScript error src undefined in Classic Builder Mode when using Divi Easy Theme Builder.
Enhanced: Divi Easy Theme Builder enqueue method making sure JS will only load on Visual Builder or Frontend – For better speed enhancement.
2.9.94 – 14.05.2020

Added: Acceptance Checkbox Styling into Validation Error in Divi Contact Form 7 Module.
Enhanced: Divi Contact Form 7 Module button margin and padding value.
2.9.93 – 13.05.2020

Enhanced: Divi Easy Theme Builder for Header on first load CSS transition.
2.9.92 – 13.05.2020

Added: Max Width option for Image Type in Divi Hotspots Module.
Enhanced: Shrink transition Divi Easy Theme Builder for Header.
2.9.91 – 13.05.2020

Added: Image Type for Divi Hotspots Module.
Fixed: Shrink Change/Switch Image in Divi Easy Theme Builder affecting rest of the images in the page.
2.9.9 – 13.05.2020

Added: URL field for Divi Floating Images Module – You can have custom URL now on each image.
2.9.8 – 11.05.2020

Fixed: JavaScript error src undefined when shrink option is not enable in Divi Easy Theme Builder.
2.9.7 – 11.05.2020

Fixed: JavaScript error src undefined using Divi Easy Theme Builder when end user is not using logo image from the Divi Menu Module.
2.9.6 – 08.05.2020

Fixed: Top Padding in Visual Builder when using Divi Easy Theme Builder Header.
Enhanced: Change CSS for Fixed Header to sticky in Visual Builder when using Divi Easy Theme Builder Header to prevent from using javascript.
Enhanced: Divi Easy Theme Builder enqueue and dequeue script method in when accessing Divi Visual Builder.
2.9.5 – 07.05.2020

Enhanced: Divi Easy Theme Builder Header auto calculation white gap on the top.
2.9.4 – 06.05.2020

Added: Divi Easy Theme Builder Header.
Enhanced: Divi Supreme setting page.
Enhanced: Check through most files with WordPress Coding Standards to ensures code quality and adherence to coding conventions.
2.9.3 – 30.04.2020

Fixed: Divi Flipbox Module 3D Effect showing both sides when background item background is not set.
2.9.2 – 29.04.2020

Fixed: Divi Image Text Reveal Module text not showing up in Visual Builder.
2.9.1 – 29.04.2020

Fixed: Margin left rendering issue on Button #2 in Divi Supreme Button Module.
Added: Margin left default on Button #2 in Divi Supreme Button Module.
2.9 – 29.04.2020

Added: Timed Delay for Exit Intent in Divi Popup.
2.8.9 – 28.04.2020

Fixed: Divi Flipbox Module overlapping issue in Firefox Browser.
Fixed: Divi Flipbox Module flip animation.
2.8.8 – 28.04.2020

Fixed: Divi Builder Responsive Viewer Extension in Theme Builder where in some cases it does not appear.
Enhanced: Divi Builder Responsive Viewer enqueue and dequeue script method in when accessing Theme Builder.
2.8.7 – 26.04.2020

Fixed: Divi Text Badges Module border not rendering on main module due to wrong CSS target.
Fixed: Divi Flipbox default fonts issue.
Fixed: Existing user using Divi Flipbox module.
Fixed: Flickering issue on Divi Flipbox module.
Enhanced: Divi Flipbox title font-size to revert back to Divi’s default h4 at 18px.
Added: Title, Subtitle and content fonts to Divi Flipbox main module.
Enhanced: Divi Lottile Module upload mime type to json instead of image.
2.8.6 – 23.04.2020

Added: Divi Responsive Viewer Extended to Theme Builder and Backend Divi Builder.
Enhanced: Check if et_builder_tb_enabled() and et_builder_bfb_enabled() function existed and enqueue Divi Responsive Viewer JS to prevent plugin from bloated.
2.8.5 – 22.04.2020

Added: Divi Builder Responsive Viewer Extension – Preview more responsive sizes in the Divi Builder or set your own custom responsive sizes in the Divi Builder. Now you don’t have to open up your browser inspect tools.
2.8.4 – 21.04.2020

Added: Left Spacing to UL in Divi Supreme Menu Module.
2.8.3 – 21.04.2020

Enhanced: current_time() to wp_date() in Divi Scheduled Element Extension which is a new WordPress function and works better for compatibility.
2.8.2 – 20.04.2020

Fixed: PHP warning undefined in Visual Builder when Divi Scheduled Element Extension is turned on for the first time.
2.8.1 – 17.04.2020

Fixed: PHP warning and notice showing up when logged in users roles are empty in Divi Scheduled Element Extension.
Enhanced: PHP beautify and WordPress Coding Standards in class Dsm_Supreme_Modules_Pro_For_Divi.
2.8 – 17.04.2020

Fixed: Divi Image Hotspot module pulse animation not showing on the frontend.
2.7.9 – 17.04.2020

Fixed: Overlay icon showing when use icon is disabled in Divi Card Module and Divi Card Carousel Module.
2.7.8 – 15.04.2020

Fixed: Divi Embed Twitter Timeline Module limit tweets unit bug.
2.7.7 – 13.04.2020

Removed: Autoplay in Divi Lottie Module.
Added: Divi Lottie Module Viewport Option.
Enhanced: Animate Divi Lottie Module only when entering viewport.
Enhanced: Animation performance in Divi Lottie Module by pausing animation out of viewport.
Enhanced: Divi Lottie Module animation by setting progressiveLoad and setSubframe to false.
2.7.6 – 12.04.2020

Enhanced: Remove possible debug error messages in Divi Text Rotator and Divi Before After Image Slider.
2.7.5 – 12.04.2020

Enhanced: Check if class DSM_JSON_Handler exist to prevent error when activating plugin in some cases.
2.7.4 – 11.04.2020

Fixed: Unable to upload images to the WordPress Media Uploader due to wp_check_filetype_and_ext.
2.7.3 – 11.04.2020

Added: Allow JSON file through WordPress Media Uploader option in Divi Supreme Plugin Setting.
2.7.2 – 11.04.2020

Added: JSON upload mimes to upload_mimes and wp_check_filetype_and_ext for Divi Lottie Module.
Added: Divi Lottie Module.
Enhanced: Divi Shapes Module Padding rendering issue.
Enhanced: Overall improvements in Divi Shapes Module.
2.7.1 – 09.04.2020

Added: Divi Before After Image Slider Module.
Added: Animate Viewport for Divi Block Reveal Text Module.
Added: Animate Viewport for Divi Block Reveal Image Module.
Enhanced: Divi Business Hours Margin/Padding.
2.7 – 06.04.2020

Added: Responsive Display type for each Rotator text in Divi Rotator Text Module.
Enhanced: Divi Popup Position responsive CSS.
Fixed: Divi Popup Position CSS on mobile.
2.6.9 – 02.04.2020

Enhanced: Remove empty wrapper and padding when title, subtitle, content and button is not used in Divi Card and Divi Card Carousel Module.
2.6.8 – 01.04.2020

Fixed: Divi Image Hotspot module pulse animation.
Added: Active and Visited color option to Divi Supreme Menu Module.
Added: Divi Image Hotspot default dummy tooltip content.
Enhanced: Flipbox Animation speed unit.
2.6.7 – 27.03.2020

Fixed: Divi Image Hotspot module where in some cases the parent/main border and box shadow is applying to the tooltip.
Enhanced: Remove Border and Shadow option in Divi Image Hotspot Child/Item module.
2.6.6 – 23.03.2020

Fixed: Divi Card Module php type unit.
Added: Delay option for Divi Block Reveal Image Module.
Added: Divi Block Reveal Text Module.
2.6.5 – 23.03.2020

Fixed: Image Hotspot pulse animation in Visual Builder is not the same on the frontend.
2.6.4 – 21.03.2020

Fixed: Divi Facebook Like Button Alignment.
2.6.3 – 20.03.2020

Fixed: Divi Card Module subtitle alignment with div.
Added: Overlay Icon Size to Divi Card Module.
Enhanced: Divi Card Module Overlay Icon CSS.
Enhanced: Divi Typing Module (SEO Friendly).
Enhanced: Divi Block Reveal Image Module first load rendering.
Enhanced: Divi Block Reveal Image Module animation to start 50% of viewpoint.
Rewrote: Divi Block Reveal Image Module overlay CSS class.
Added: Async and Defer to Facebook SDK script.
2.6.2 – 19.03.2020

Fixed: Divi Floating Multi Images Module left to right animation.
Added: Pause on Hover to Divi Card Carousel module.
Added: Overlay Icon Size to Divi Card Carousel item.
Enhanced: Divi Card Carousel Overlay Icon CSS.
2.6.1 – 18.03.2020

Fixed: Corrupted complied JS for Divi Block Reveal Image Module.
2.6 – 18.03.2020

Fixed: Divi Block Reveal Image Module to trigger once on scroll.
2.5.9 – 18.03.2020

Added: Divi Block Reveal Image Module.
Enhanced: WordPress Coding Standards to ensures code quality for json_encode to wp_json_encode.
2.5.8 – 16.03.2020

Fixed: Divi Text Rotator rendering issue in Visual Builder.
Enhanced: GSAP version.
Fixed: Compatibility issue with Rev Slider on the latest version.
2.5.7 – 16.03.2020

Fixed: Divi Text Rotator rendering issue in Visual Builder.
Added: Show Badge on Hover in Divi Card Carousel.
2.5.6 – 15.03.2020

Fixed: Divi Scheduled Element business hour date to current_time.
2.5.5 – 13.03.2020

Fixed: HTML Tag rendering issue in Visual Builder when using Divi Text Rotator Module.
Fixed: Text Color(Dark/Light) rendering issue in Visual Builder when using Divi Text Rotator Module.
2.5.4 – 12.03.2020

Added: Divi Text Rotator Module.
2.5.3 – 10.03.2020

Added: Tooltip to Divi Icon List Module.
Fixed: DSM_PRO_VERSION php error notice.
Fixed: Divi Dual Heading – Main Margin and Padding.
2.5.2 – 04.03.2020

Added: Lightbox Gallery option to Divi Image Carousel Module.
Added: Lightbox Caption (Title and Description) to Divi Image Carousel Module.
Enhanced: Remove px unit value in Divi Image Carousel Module.
Enhanced: Divi Image Carousel Module Lightbox animation.
2.5.1 – 04.03.2020

Enhanced: Divi Card Carousel Module Auto Height.
Fixed: Divi Card Carousel Module Arrow Clickable in Visual Builder.
Fixed: Divi Card Carousel Module Button showing when Button Text is empty.
2.5 – 03.03.2020

Enhanced: Remove plugin version in Facebook API enqueue script method.
Enhanced: Beautified and format PHP on the following: supreme-modules-pro-for-divi.php, uninstall.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-public.php, dsm-supreme-modules-pro-for-divi-public-display.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-admin.php, dsm-supreme-modules-pro-for-divi-admin-display.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-loader.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-installer.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-i18n.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-deactivator.php, class-dsm-supreme-modules-pro-for-divi-activator.php, SupremeModulesProForDivi.php, TypingEffect.php and all license files related.
Enhanced: Check through most files above with WordPress Coding Standards to ensures code quality and adherence to coding conventions.
2.4.9 – 02.03.2020

Added: Divi Supreme Facebook Embed Module.
2.4.8 – 29.02.2020

Fixed: undefined PHP notice in Theme Customise Widget area when using Divi Library Widget.
Fixed: Divi Image Text Reveal module text not showing in Visual Builder.
Added: Scheduled Element and Divi Popup Extension to Divi Facebook Like Button Module.
2.4.7 – 27.02.2020

Added: Divi Facebook Like Button Module.
Added: Tabs option( Timeline, Events and Messenges ) to Divi Facebook Page Feed
Enhanced: Facebook ID API and script enqueue method for Divi Facebook Page Feed and Divi Facebook Comment Module.
Added: Social Media Tab to Divi Supreme Plugin Page Option.
Fixed: CSS file for Visual Builder Icon rendering due to Newer Divi version.
2.4.6 – 25.02.2020

Added: Divi Library Widget Option in Divi Supreme Plugin Page.
Enhanced: et_core_intentionally_unescaped() and Data Sanitization/Escaping in Divi Library Widget PHP file.
Enhanced: Business Hours, Flipbox and Pricelist module to use et_core_sanitized_previously() instead of et_sanitized_previously() function.
Added: Sanitized method to _post for Caldera Forms and Contact Form 7 module.
Added: Notice message when no contact form selected or plugin is not installed for Caldera Forms and Contact Form 7 module.
Enhanced: Caldera Forms and Contact Form 7 module in Visual Builder Mode that causes ajax 400 error when either one of the plugin is not installed.
2.4.5 – 19.02.2020

Enhanced: Error message showing up when using Divi Supreme Shapes Module.
2.4.4 – 12.02.2020

Enhanced: Image Hotspot item label(Default to Tooltip Content).
Added: Divi Supreme Shapes Module.
2.4.3 – 04.02.2020

Enhanced: Notification for Lite Version – Able to dismiss notification forever when click on close button.
Removed: Console.log when using Read Me extension.
2.4.2 – 02.02.2020

Enhanced: Parse error: syntax error, unexpected ‘?’ in license updater script due to PHP version.
2.4.1 – 30.01.2020

Fixed: Read Me Extension where in some cases it does not hide.
Fixed: Read Me Extension on mobile.
2.4.0 – 29.01.2020

Added: Responsive Option to Arrow and Pagination in Divi Card Carousel Module.
2.3.9 – 29.01.2020

Fixed: Layout Inline in Divi Card Carousel Module.
2.3.8 – 29.01.2020

Fixed: Content Padding in Divi Card Carousel Module.
Fixed: Image Animation in Divi Card Carousel Module.
2.3.7 – 28.01.2020

Enhanced: Border and Box Shadow in Divi Card Carousel Module.
2.3.6 – 28.01.2020

Added: Image and Video lightbox to Divi Card Carousel Module Image.
Enhanced: Lightbox trigger method in Divi Card Carousel Module.
2.3.5 – 24.01.2020

Added: Image and Video lightbox to Divi Card Carousel Module button.
2.3.4 – 23.01.2020

Added: Card Border Styling to Divi Card Carousel Module.
Fixed: Extra element appearing on Visual Builder when using Box Shadow, Border styling on Divi Card Carousel Module.
Enhanced: Divi Card Carousel Module including correct CSS target for Sizing, Border, Shadow.
2.3.3 – 22.01.2020

Added: Divi Card Carousel Module.
2.3.2 – 21.01.2020

Removed: Position fields in child modules due to new Divi 4.2 update that causes unnecessary position output in both Frontend and Visual Builder.
2.3.1 – 20.01.2020

Fixed: Supreme Button Module conflict with Divi’s button module margin and padding value.
2.3 – 20.01.2020

Fixed: List Style not rendering properly for Menu Module in Blog Post.
2.2.9 – 17.01.2020

Enhanced: Icon List Module enhancement on Visual Builder.
2.2.8 – 17.01.2020

Added: Alignment and Vertical Alignment to Icon List Module.
Fixed: Icon List Module CSS Selector on Visual Builder.
Fixed: Icon List Module Margin Bottom on Visual Builder.
Enhanced: Facebook API to version 5.0.
2.2.7 – 14.01.2020

Added: Fallback method when Divi Supreme Pro is not installed or activated.
Enhanced: You will need to keep the Divi Supreme Lite version installed/activated to use the Divi Supreme Pro version. This is a fallback method to keep your site running smoothly without any issue in case the Divi Supreme Pro is not activated. This will not slow down your website or has any impact on performance when both are activated.
Note: We care about your sites and that is why we added a fallback method for our pro users.
2.2.6 – 14.01.2020

Fixed: Divi Popup not showing up on Divi Card.
Enhanced: “Trying to access array offset on value of type bool” showing when license key is empty for PHP version 7.4.
2.2.5 – 10.01.2020

Fixed: Compatibility issue when Rank Math SEO Plugin with Divi Popup as Layout that trigger the Divi Error Popup Message on Divi Builder(Saving Failed).
Enhanced: Remove echo method for Divi Popup when using as layout and replaced it with PHP concatenating assignment operator.
2.2.4 – 06.01.2020

Added: Image Overlay with Icon in Divi Card Module.
Added: Badge URL Link and Link Target Window in Divi Card Module.
2.2.3 – 03.01.2020

Added: Layout option for Divi Card Module.
Added: Support for Equalize Height(Row) with horizontal alignment in Divi Card Module.
Enhancement: Divi Card Module with new options.
2.2.2 – 02.01.2020

Added: Divi Card Module.
Fixed: Divi Popup Link Trigger.
2.2.1 – 28.12.2019

Fixed: Theme Customizer breaking due to some conflict in some cases – Custom Fields for Gallery.
2.2.0 – 27.12.2019

Fixed: Cookie issue in Divi Popup.
2.1.9 – 27.12.2019

Added: youtu.be link support for all related modules in Visual Builder.
2.1.8 – 27.12.2019

Enhanced: Divi Popup JS coding – reducing file size.
Enhanced: Divi Popup delay animation – Smoother Animation.
Added: youtu.be link support for Video Popup.
2.1.7 – 26.12.2019

Fixed: Popup Position and Position type for Divi Popup.
2.1.6 – 25.12.2019

Enhanced: JSON.parse for Divi Popup.
2.1.5 – 23.12.2019

Fixed: Fatal error: Call to undefined function get_editable_roles() when using WordPress Multisite.
Removed: Custom Cookie Dates option for On Load and On Scroll Trigger in Divi Popup.
Added: Use Popup as Fullwidth in Divi Popup.
Added: Use Popup Overlay in Divi Popup.
Added: Use as Cookie Consent in Divi Popup.
Enhanced: Divi Popup PHP rendering and overall improvement.
2.1.4 – 20.12.2019

Fixed: Animated Gradient Text Module custom padding and margin.
Added: Position(Top, Top Left, Top Right, Center, Center Left, Center Right, Bottom, Bottom Left, Bottom Right) and Position Type(Absolute, Fixed) to Divi Popup.
Added: Devices Support(Desktop, Tablet, Phone) to Divi Scheduled Element.
Fixed: On Load Popup Trigger.
2.1.3 – 19.12.2019

Changed: Rating field from range slider to input text for Star Rating Module.
2.1.2 – 19.12.2019

Fixed: hookID undefined variable when the user role is not administrator.
2.1.1 – 18.12.2019

Fixed: Scroll Image Module Height Issue.
2.1.0 – 18.12.2019

Added: Scroll Image Module.
Enhanced: Use Overlay, Use Icon, Overlay On Hover Method on Supreme Image. – Now you can choose to have overlay on image without having to enable lightbox.
2.0.9 – 14.12.2019

Fixed: Divi Popup responsive icon size, responsive max width, and close button active class.
2.0.8 – 13.12.2019

Fixed: Syntax error on MaskText.
2.0.7 – 13.12.2019

Added: Mask Text Module.
Added: Responsive gradient option to Animated Gradient Text Module.
Fixed: Third gradient default color in Animated Gradient Text Module.
2.0.6 – 11.12.2019

Added: Animated Gradient Text Module.
2.0.5 – 11.12.2019

Enhanced: Caldera Form Module Grid and Column.
2.0.4 – 9.12.2019

Fixed: Divi Supreme Button Padding and Margin selector.
Added: Custom CSS Option for Divi Supreme Button One and Two.
Added: Custom Link and Link Rel to WordPress Media for Divi Supreme Modules only.
Added: Custom Link and Link Rel to Image Carousel Module.
2.0.3 – 9.12.2019

Fixed: Bad zip file and typo on page setting php.
2.0.2 – 9.12.2019

Added: Menu Name and Menu Icon to Plugin setting – Allow you to replace the Divi Supreme menu name and Icon.
2.0.1 – 6.12.2019

Removed: WordPress local timezone option when using Scheduled Element Extension that causes reload due dynamic time.
Renamed: Scheduled Content Extension to Scheduled Element Extension.
2.0 – 5.12.2019

Added: Business Hours Option(Opening time, Closing Time and Days throughout the week) to Scheduled Content Extension.
1.9.9 – 5.12.2019

Added: User Roles for Logged in User to Scheduled Content Extension.
Fixed: Max Width value overwritten by plugin CSS for Divi Popup.
1.9.8 – 4.12.2019

Hotfix: 3D Effect on Tilt Image module when using Firefox.
1.9.7 – 4.12.2019

Added: Display WordPress local timezone when using Scheduled Content Extension for easy viewing.
1.9.6 – 3.12.2019

Rewrote: Scheduled Content Extension.
Added: Extend Scheduled Content to Column.
Rewrote: Scheduled Content Extension.
Changed: Scheduled Content TimeZone to WordPress Timezone.
Added: Apply Condition to All Users, Logged In Users or Visitors for Scheduled Content.
Added: Show or Hide Between Selected Date Range.
1.9.5 – 3.12.2019

Enhanced: Any Section or Row width/max-width will be overwritten in the Divi Popup because of the new Max Width option introduced in version 1.9.1
Enhanced: Scheduled Content on Section (Now uses your WordPress local time instead of visitor’s browser timing).
Fixed: Divi Popup when using Links Trigger.
1.9.4 – 3.12.2019

File: Rezip Plugin File
1.9.3 – 3.12.2019

Enhanced: Divi Popup Dynamic CSS for responsive – Only set CSS when responsive option is enabled.
Hotifx: Theme Builder CSS selector when using Divi Popup.
1.9.2 – 2.12.2019

Added: Close Popup Trigger (Outside Popup or On Button) to Divi Popup.
Added: Automatic close Popup after X seconds.
1.9.1 – 29.11.2019

Fixed: Popup Overlay Background conflict with Divi’s Image Lightbox.
Fixed: Same Library Popup used on the same page that causes styling to mess up.
Fixed: Button styling not targeted when using Outside Placement for Divi Popup.
Added: Max Width and Icon Font Size with Responsive Option to Divi Popup.
Rewrote: Divi Popup.
Enhanced: Overall improvement to Divi Popup Extension.
1.9 – 27.11.2019

Added: Image and Video(Supporting YouTube, Vimeo and DailyMotion) to Divi Popup.
Added: Close Button Background Color to Divi Popup.
Added: Hover option to Close Button Background Color and Close Button Icon Color.
1.8.9 – 27.11.2019

Added: Border and Shadow to Facebook Feed and Facebook Comment Module.
1.8.8 – 26.11.2019

Enhanced: Append method for Popup.
Added: IFrame and URL option to Divi Popup.
1.8.7 – 26.11.2019

Enhanced: Divi Popup when using Theme Builder and Custom Post Type where in some cases CSS styling is not targeting the correct selector.
Fixed: Divi Popup Animation glitching/flickering on mobile devices.
1.8.6 – 25.11.2019

Hotfix: Flipbox Module on Firefox Mac OS.
1.8.5 – 22.11.2019

Fixed: Tilt Image Module Overlay Icon and Content on the frontend.
Fixed: Wrong Badges Text Color in Visual Builder.
1.8.4 – 21.11.2019

Fixed: Wrong Sizing selector For Dual Heading Module.
1.8.3 – 20.11.2019

Removed & Fixed: Enhance the row for Caldera Forms Module which causes extra padding when using conditional fields.
1.8.2 – 20.11.2019

Fixed: Flipbox Height issue from recent update.
1.8.1 – 20.11.2019

Removed: Text Alignment on Flipbox Parent Module.
Fixed: Flipbox Flicking Animation.
1.8 – 17.11.2019

Enhanced: Item variable name with Child Module.
Added: Divi Image Hotspots Module.
1.7.93 – 04.11.2019

Fixed: Uncaught Error: Call to undefined function et_divi_font_style_choices() when using Extra theme.
1.7.92 – 30.10.2019

Removed: Local development coding in public version.
Enhanced: Sanitize, escape, and validate POST calls.
1.7.9.1 – 29.10.2019

Fixed: Supreme Menu Module hover link color.
1.7.9 – 23.10.2019

Fixed: Multi Floating Module position not overwritten due to new Divi 4 CSS.
Added: Dual Heading Module.
1.7.81 – 22.10.2019

Fixed: Price List Module description rendering on the frontend breaking due to paragraph.
Enhanced: Price List Module.
Added: Hover and Responsive to relative Price List Module Options.
Enhanced: Image Carousel Module.
Added: Horizontal Alignment to Image Carousel Module.
1.7.8 – 21.10.2019

Fixed: Menu Module left padding not overwritten due to new Divi 4 CSS.
Enhanced: Menu Module.
Added: Hover and Responsive to relative Menu Module Options.
Added: Hover Animation (Underline) Left to right, right to left and center out.
1.7.7 – 18.10.2019

Fixed: Flipbox Module stacking on top of each other on Divi 4 in Visual Builder.
Enhanced: Flipbox Module icon and image rendering in Visual Builder.
Added: Image Option to Icon List Module.
Fixed: Icon List Module Hover Icon not showing in Visual Builder.
1.7.6.7 – 14.10.2019

Fixed: Typing Effect Module CSS selector for border and fonts.
1.7.6.6 – 13.10.2019

Fixed: Typing Effect Module when using both Typing Background Color and Padding that causes Cursor to be outside of the wrapper on frontend.
Enhanced: Typing Effect Module frontend rendering.
1.7.6.5 – 12.10.2019

Fixed: Caldera Forms Module padding hover on Visual Builder.
1.7.6.4 – 12.10.2019

Fixed: Typing Module Main Text Alignment.
Enhanced: Caldera Forms Module padding rendering on both Visual Builder and frontend.
Rewrote/Fixed: Caldera Forms Module Title Text CSS selector from h1 to h6.
1.7.6.3 – 09.10.2019

Fixed: Text (Dark/Light) for Supreme Button Module on visual builder.
1.7.6.2 – 09.10.2019

Enhanced: Supreme Button Module Separator Text Styling and Overall rendering on both Visual Builder and Frontend.
Fixed: Border and box shadow targeting the wrong selector on Supreme Flipbox Module.
1.7.6.1 – 08.10.2019

Added: Responsive Options to Divi Supreme Button Module’s Alignment.
Enhanced: Divi Supreme Button Module render method on both Visual Builder and Frontend.
Fixed: Remove Separator Text on Visual Builder.
Fixed: Text (Dark/Light) on Supreme Button Module.
1.7.6 – 07.10.2019

Added: Divi Icon List Module to Scheduled Content Extension.
Added: Hover and Responsive options to Tilt Image Module.
Enhanced: Tilt Image Module render method on both Visual Builder and Frontend.
1.7.5 – 06.10.2019

Added: Divi Icon List Module.
1.7.4 – 26.09.2019

Enhanced: HTML special characters are allowed now.
Added: Background Color for Typing, Before and After Text.
Added: Padding for Typing, Before and After Text.
Added: Border Styles for Typing, Before and After Text.
Renamed: Typing Text to Main Text.
Moved: Typing Cursor Color option to Typing Styles.
Added: Typing on a new line before and after the text.
1.7.3 – 16.09.2019

Fixed: Image Carousel Module spacing on mobile not working.
1.7.2 – 02.09.2019

Fixed: Caldera Forms select background color not rendering.
Enhanced: Divi template output.
1.7.1 – 30.08.2019

Added: Divi Supreme Icon in plugin update.
Enhanced: Get Divi Library function.
1.7 – 22.08.2019

Added: Pre Populate SMS Text for Divi Supreme Module.
1.6.9 – 22.08.2019

Fixed: Facebook Comments Module not rendering in Visual Builder due empty URL.
Added: Sub Menu Styling for Supreme Menu Module.
1.6.8 – 17.08.2019

Added: Search No Result template to Divi Templates.
Fixed: Footer not showing up on search no result page.
Enhanced: 404 template.
1.6.7 – 18.08.2019

Added: “Remove All Data on Uninstall” (Related to Divi Supreme Settings) Option in the Divi Supreme Settings page.
Fixed: Footer not showing up on 404 page when using Show on 404 Page Option.
Fixed: Unnecessary empty HTML p and br Tag on Footer.
Enhanced: Echo method for Divi Template Posts.
Enhanced: Divi Supreme Settings Page.
1.6.6 – 13.08.2019

Fixed: template_include wrong output causes site to break.
1.6.5 – 13.08.2019

Fixed: Blank pages when using version 1.6.4.
1.6.4 – 13.08.2019

Fixed: WordPress default login url slug when using Divi Template for 404 – Using template_include for custom 404 template.
1.6.3 – 13.08.2019

Fixed: Divi footer template for 404 page.
Enhanced: 404 redirect template.
Added: Divi Templates – Show or Hide Custom Footer for 404 page.
1.6.2 – 08.08.2019

Fixed: Image Carousel Module showing error on Visual Builder when Gallery is empty.
1.6.1 – 04.08.2019

Fixed: Divi templates assigned to footer when using post/page blank template.
Added: Show or Hide Custom Footer on Blank Template option in Divi Templates.
1.6 – 23.07.2019

Fixed: Divi Supreme Popup not working on frontend due to recent Divi update.(3.26 onwards).
Added: Divi Readmore Content Extension – Collapsing and expanding long blocks of text with “Read more” and “Close” links. (Only on Text, Blurb, Blog and Call-to-Action module).
1.5.9 – 23.07.2019

Fixed: var_dump output when using Caldera Forms module.
1.5.8 – 19.07.2019

Fixed: Divi Supreme Flipbox item text alignment on Visual Builder – Default should be left.
Enhanced: Divi Supreme Flipbox conditional rules for icon and image on Visual Builder.
1.5.7 – 16.07.2019

Fixed: Remove et_pb_post css class on divi templates that causes white space on the bottom.
Enhanced: body_class method for Divi template (top header).
1.5.6 – 20.06.2019

Added: Divi Business Hours Module.
Fixed: Divi Popup showing shortcodes when Divi Library Shortcodes is not enabled.
1.5.5 – 18.06.2019

Added: Lightbox for Supreme Image Carousel Module.
Fixed: Centered Mode for Supreme Image Carousel Module on the Frontend.
1.5.4 – 13.06.2019

Fixed: Caldera Forms Module not rendering the correct fields on Visual Builder.
1.5.3 – 11.06.2019

Added: Lightbox advanced styling such as Close Color and Max Width for both the Supreme Image and Supreme Button Module.
Added: Centered Mode for Supreme Image Carousel Module.
1.5.2 – 04.06.2019

Fixed: parse error within the Caldera Forms php file.
1.5.1 – 04.06.2019

Fixed: Fatal error – Cannot redeclare function when using multiple Caldera Forms Module.
1.5 – 03.06.2019

Added: Another Lightbox Image to Supreme Image Module.
1.4.9 – 02.06.2019

Enhanced: Supreme Menu Module with Sub Menu.
Added: More responsive options for spacing and bottom gap and sub menu left spacing.
Added: List Style Color.
Added: Menu Layout Vertical – Prepare for future update (Horizontal).
1.4.8 – 30.05.2019

Fixed: Supreme Tilt Image Module not showing up on frontend when using together with animation.
1.4.7 – 30.05.2019

Fixed: Caldera Forms Rendering issue on the frontend when using shortcode and when user is not using Divi Supreme Caldera Forms Module.
1.4.6 – 29.05.2019

Fixed: Divi Supreme Tilt Module responsive css when using Show on Hover (Overlay).
1.4.5 – 29.05.2019

Added: Overlay Title Hover Option to Divi Supreme Tilt Module.
Added: Overlay Show on Hover with Responsive Option to Divi Supreme Tilt Module.
1.4.4 – 25.05.2019

Improved: Divi Supreme Embed Google Map Module now will automatically change the map language based on your WordPress language.
Improved: Divi Facebook Feed and Facebook Comments SDK version.
1.4.3 – 23.05.2019

Improved: Overwrite the plugin and is now based on the WordPress Plugin API, Coding Standards, and Documentation Standards.
Improved: Overall better coding.
Improved: Compatible with Divi Supreme Free version.
1.4.2 – 23.05.2019

Improved: Divi Supreme Popup when using Video inside the popup. Video will now stop after closing popup.
Improved: Divi Flipbox 3D on Visual Builder.
Improved: Divi Flipbox not animating due to recent Divi CSS conflict when using hover animation.
Fixed: Divi Flipbox Button Alignment default to left.
Fixed: Divi Flipbox Title Tag on Visual Builder. It should be H4 instead of H2.
1.4.1 – 21.05.2019

Fixed: Divi Supreme Popup not working when module using Border.
1.4 – 15.05.2019

Added: Custom Radio and Checkbox style to Divi Supreme Caldera Forms Module.
Improved: Automatically disable Alert Style, Form Styles and Grid Structure on the frontend when using Divi Supreme Caldera Forms Module.
1.3.9 – 08.05.2019

Added: Divi Supreme Caldera Forms Module – Select your Caldera forms and style your Caldera Form using Visual Builder.
Fixed: Contact Form 7 Button not having et_pb_button css class.
1.3.8 – 30.04.2019

Fixed: Image Carousel autoplay not working after Interaction such as clicking, swiping and etc.
1.3.7 – 17.04.2019

Enhanced: Divi Supreme plugin page UI and hook.
1.3.6 – 27.03.2019

Fixed: Timed Delay and Cookie Options not showing up when using Scroll or Page Load.
1.3.5 – 25.03.2019

Added: Trigger on page scroll and exit intent for Divi Supreme Popup.
Improved: Popup Javascript Coding.
1.3.4 – 22.03.2019

Fixed: Divi Supreme Popup Show close button.
Fixed: Tilt Image Module react console error on Visual builder.
1.3.3 – 20.03.2019

Renamed: Divi Shortcodes to Divi Library Shortcodes.
Added: Close Button Placement for Divi Supreme Popup.
Added: Show Close Button for Divi Supreme Popup.
Enhanced: Divi Supreme Popup Transition.
1.3.2 – 19.03.2019

Added: Width option to the Facebook Feed module.
Added: Divi Supreme Popup – Allow you to add Popup to any modules in the Advanced Tab(Visibility) using any Divi Library – with Trigger(Module,Hyperlinks,Button,On Page Load – with Cookies), advanced setting and styling option for popup.
Fixed: Pagination for Image Carousel.
Enhanced: Supreme Image and follow the same Divi’s Transform order css output.
Enhanced: PHP and JS files.
1.3.1 – 11.03.2019

Added: Divi Library Widget – This will allow you to add any Divi Library Layout to Your Widget Area(Sidebars, Footer or any that you’ve created).
1.3 – 07.03.2019

Added: Top Header Template to Divi Template Extension.
Added: Template Column to Divi Template for quicker view.
Improved: The output of Footer Template.
Improved: Hide unused option of the Divi Template custom meta box based on the selected assigned template.
1.2.9 – 01.03.2019

Added: Divi Shortcodes Extension.
1.2.8 – 27.02.2019

Removed: Embed Footer On Visual Builder option on Divi Templates. This will be added back when ElegantThemes introduce a new method to embed into Visual Builder in the near future.
Removed: CSS Class on 404 page template.
1.2.7 – 22.02.2019

Added: 404 option in Divi Templates.
Renamed: Footer Template to Divi Templates.
Fixed: Contact Form 7 Module placeholder not styling Textarea on both Frontend and the Visual Builder.
Removed: Console log when using Contact Form 7 Module.
Improved: Supreme Image Carousel Module on Visual Builder.
1.2.6 – 14.02.2019

Added: Supreme Image Carousel Module.
Fixed: Text Color(Light/Dark) frontend css classes not added on Supreme Text Divider Module.
1.2.5 – 04.02.2019

Added: Quick Links (Documentation, License, Settings and Get Support) on plugin page.
1.2.4 – 01.02.2019

Fixed: Supreme Image Text Reveal Module – Text not showing up on Visual Builder.
1.2.3 – 31.01.2019

Fixed: Supreme Menu Module – Menu title font-size and header tag not rendering well on Custom Post Type and in some cases.
Fixed: Supreme Button Module – Light/Dark Text color not rendering on Visual Builder.
Fixed: Supreme Button Module – Button #2 Icon not rendering on Frontend.
Added: 29 Hover Button Animation and 15 Icon Hover Animation to Supreme Button Module.
1.2.2 – 20.01.2019

Fixed: Supreme Tilt Image Module not showing up on frontend when using together with animation.
1.2.1 – 20.01.2019

Fixed: Supreme Image Text Reveal Module not showing up on frontend when using together with animation.
1.2 – 14.01.2019

Fixed: Flipbox module responsive image width not rendering on Visual Builder.
Enhanced: Remove extra div on Flipbox module.
1.1.9 – 13.01.2019

Fixed: SVG image not rendering on Visual Builder for Flipbox, Supreme Image and Floating Images Module.
1.1.8 – 09.01.2019

Added: Supreme Shuffle Letters Module.
1.1.7 – 03.01.2019

Added: Supreme Price List and Tilt Image Module to Scheduled Content Visibility Extension.
Fixed: et_divi_divider_style_choices() error on older Divi version.
1.1.6 – 31.12.2018

Added: Supreme Price List Module.
1.1.5 – 26.12.2018

Added: Supreme Tilt Image Module.
Fixed: Supreme Image video lightbox not working on Frontend.
1.1.4 – 21.12.2018

Enhanced: Supreme Button Module Tooltip using only CSS3.
Removed: Supreme Button Module Tooltip Distance option.
Enhanced: Supreme Button Module Tooltip Animation.
Fixed: Star rating module not rendering on Visual Builder when title content is empty.
1.1.3 – 15.12.2018

Fixed: Supreme Image Module not showing up on frontend when using together with animation.
1.1.2 – 12.12.2018

Enhanced: Tooltip font size and Visual Builder for Supreme Button Module.
1.1.1 – 10.12.2018

Fixed: Tooltip auto placement styling for Supreme Button Module.
1.1.0 – 10.12.2018

Added: Tooltip feature for Supreme Button Module.
1.0.9 – 06.12.2018

Added: Link Types for Supreme Button Module (URL, Email, Phone, SMS, Facebook Messenger, Skype, WhatsApp and Telegram).
Fixed: Frontend and Visual Builder Margin for Supreme Button Module.
1.0.8 – 06.12.2018

Added: Image Lightbox for Supreme Button Module.
Renamed: Popup to Lightbox for Supreme Button Module.
1.0.7 – 01.12.2018

Added: Video Popup (YouTube, Vimeo and Dailymotion) for Supreme Image Module.
Added: Hover options for Supreme Image Module – Transform & Rotation!
Fixed: Image Alignment for Supreme Image Module.
1.0.6 – 30.11.2018

Added: Google Schema on Menu Module for SEO purposes.
Fixed: Schedule Content Visibility not showing up on Divi Supreme Star Rating Module.
1.0.5 – 23.11.2018

Added: Divi Supreme Star Rating Module
1.0.4 – 22.11.2018

Enhanced: Footer Template Extension when not using conditional rules which causes not to render on frontend.
1.0.3 – 22.11.2018

Added: Conditional logic for Footer Template. Divi Supreme Pro users can now use WordPress’s Conditional Tags to show or hide footer based on the condition.
1.0.2 – 19.11.2018

Fixed: Image Hover Reveal Height on Visual Builder.
Enhanced: Uses background image instead of img element on Image Hover Reveal Image Module for better compatibility.
1.0.1 – 17.11.2018

Added: Image Hover Reveal Module Height.
Fixed: Responsive Height on Flipbox.
1.0.0 – 15.11.2018

Initial release of Divi Supreme Pro
Tải Miễn Phí Divi Supreme Pro v4.8.62 NULLED – Custom And Creative Divi Modules :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment
    © 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress