Apress v6.0.0 – Responsive Multi-Purpose Theme

Related Posts
1 của 158

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Apress Theme được trang bị các công nghệ mới nhất và được thiết kế với tâm trí người dùng để đảm bảo sự tự do vô tận trong việc tạo và tùy chỉnh trang web của bạn như một người chuyên nghiệp mà không cần bất kỳ mã hóa nào.

Link Demo : https://themeforest.net/item/apress-responsive-multipurpose-theme/20287911

Apress – Responsive Multi-Purpose Theme – Tính năng :

Trình tạo tiêu đề: Trình tạo tiêu đề Apress là duy nhất và trực quan. Đây là trình tạo tiêu đề kéo n thả dễ dàng nhất để thiết kế bất kỳ loại trang web nào. Trình tạo tiêu đề cho phép bạn thiết kế tiêu đề trang web của mình để tạo cho trang web của bạn một nét độc đáo và đứng trên so với đám đông.

Bạn có thể thiết kế các tiêu đề sau-

 • Tiêu đề ngang
 • Tiêu đề dọc
 • Tiêu đề mở rộng theo chiều ngang
 • Tiêu đề mở rộng theo chiều dọc

Nó có rất nhiều yếu tố với các tùy chọn tùy chỉnh mở rộng để thiết kế tiêu đề của bạn thành một kiệt tác thực sự độc đáo.

Trình thiết kế menu: Trình tạo tiêu đề này đã sẵn sàng với 17 thiết kế di chuột qua menu khác nhau cho cả tiêu đề ngang và dọc. Di chuột qua menu có thể được tùy chỉnh đầy đủ cho màu sắc, độ dốc và thuộc tính CSS tùy chỉnh. Chúng tôi đã xây dựng các kiểu di chuột qua menu thành các cài đặt trước, vì vậy không cần thay đổi bất kỳ cài đặt nào và mọi thiết kế đều độc đáo và hoàn toàn đáp ứng.

Kiểu tiêu đề dính: Có 3 loại tùy chọn thiết kế tiêu đề dính khác nhau để bạn lựa chọn –

 • đã sửa
 • Co lại
 • Trượt xuống

Bạn cũng có thể tắt tiêu đề dính. Sticky Header có thể được tùy chỉnh đầy đủ về màu sắc, chiều cao, độ trong suốt, v.v.

Hỗ trợ Gradient: theme APRESS đi kèm với hỗ trợ gradient cho tất cả những ai muốn thêm gia vị cho trang web của mình với sự kết hợp đẹp mắt. Bạn cũng có thể thiết kế các nút mặc định cho WordPress của mình như nút nhận xét, nút gửi biểu mẫu liên hệ và các nút mặc định khác nhau từ một nơi duy nhất trong tùy chọn theme. Kiểu tiêu đề trên thiết bị di động: Có 2 kiểu khác nhau đối với tiêu đề trên thiết bị di động để bạn kiểm soát trang web của mình ở chế độ xem trên thiết bị di động.

 • Với thanh menu
 • Không có thanh menu

Sẵn sàng dịch: theme APRESS được đọc bản dịch hoàn toàn và hoàn toàn tương thích với Plugin WPML và Loco dịch sẵn sàng Một trang và Nhiều trang: Với theme APRESS, bạn có thể tạo cả một trang và nhiều trang chỉ với một cú nhấp chuột. Bạn cũng có thể chọn vị trí thanh trượt ở trên tiêu đề hoặc dưới tiêu đề. Apress Gallery Insta Designs: Hơn 250 thiết kế Insta có sẵn trong APRESS Gallery để bạn tạo trang web của mình từ các bố cục được thiết kế trước. Nó chỉ đơn giản là giảm công sức và giảm thiểu thời gian cần thiết để tạo các trang web mới trong vài phút.

Bố cục: Có ba loại bố cục trang web khác nhau có sẵn để thiết kế trang web hoàn hảo của bạn.

 • Rộng
 • Đóng hộp
 • Đóng khung

Menu Mega: Menu Mega được tích hợp sẵn trong menu WordPress để dễ dàng thiết kế theo phong cách gốc. Nhấp chuột đơn giản vào bất kỳ menu nào và biến nó thành menu lớn với toàn quyền kiểm soát để chọn số hàng. Kiểu Tìm kiếm- Có ba kiểu Tìm kiếm khác nhau để phù hợp với trang web của bạn. Bạn có thể chọn từ

 • Mặc định (Thiết kế cơ bản)
 • Tìm kiếm mở rộng
 • Toàn màn hình

Điều hướng dọc: Bạn có thể có tiêu đề dọc trong một cú nhấp chuột cho trang web của mình với thanh trượt đóng hộp hoặc thanh trượt toàn màn hình với toàn quyền kiểm soát các phần tử đang đặt bằng cách sử dụng trình tạo tiêu đề kéo n thả.

Hiệu ứng thị sai: Bạn có thể dễ dàng thêm hiệu ứng thị sai vào bất kỳ hàng hoặc cột nào bằng cách sử dụng trình tổng hợp trực quan.

Thanh trượt hình ảnh: theme APRESS cung cấp cho bạn 5 loại thanh trượt hình ảnh khác nhau để tạo kiểu cho các trang, bài đăng, danh mục đầu tư và bất kỳ trang nào khác của bạn.

Danh mục đầu tư không giới hạn: Không có giới hạn về số lượng danh mục đầu tư có thể được thêm vào trang web của bạn. Bạn cũng có thể chọn từ các kiểu di chuột có sẵn để cách điệu danh mục đầu tư của mình. Danh mục đầu tư có thể được hiển thị theo các bố cục sau.

 • Thanh trượt / Băng chuyền danh mục đầu tư
 • Nề
 • Đóng gói
 • Lưới

Không giới hạn các kiểu trang danh mục đầu tư đơn lẻ: Có hơn 8 kiểu thiết kế khác nhau để giới thiệu tác phẩm của bạn trên các trang danh mục đầu tư đơn lẻ. Bạn có thể chọn hiển thị thanh bên trái hoặc phải tùy theo sở thích của mình. Các thiết kế sau đây có sẵn trong các trang danh mục đầu tư duy nhất và có thể được thiết lập chỉ với một cú nhấp chuột

 • Thanh trượt nổi bật
 • Lưới
 • Nề
 • Đóng gói
 • Xếp chồng lên nhau
 • Hình ảnh nổi bật lớn tiếp theo là hình ảnh nhỏ.

Bạn cũng có thể thiết kế một trang portfolio của riêng mình hoàn toàn bằng cách sử dụng VC Elements hoặc cũng có thể thiết kế bằng các thiết kế Insta Nghiên cứu điển hình của chúng tôi từ APRESS Galley.

Thiết kế blog: Có sẵn 15 bố cục blog khác nhau trong VC Elements để hiển thị trên bất kỳ trang nào sử dụng VC với đầy đủ các tùy chọn tùy chỉnh. Ngoài ra còn có tùy chọn để hiển thị bộ lọc trong tất cả các kiểu blog có sẵn. Bố cục Blog có sẵn trong

 • Lưới
 • Nề
 • ZIg Zag
 • Toàn màn hình
 • Chiều cao cố định
 • Danh sách
 • thẻ

Thiết kế bài đăng đơn trên blog: Có 6 bố cục bài đăng đơn khác nhau để lựa chọn để trình bày các bài đăng trên blog của bạn theo phong cách. Các bố cục này có sẵn dưới dạng cài đặt chung hoặc bạn cũng có thể chọn các bố cục khác nhau trong các bài đăng khác nhau tùy thuộc vào sở thích của mình.

Thanh trượt bài đăng trên blog : 7 bố cục thanh trượt khác nhau có sẵn để hiển thị các bài đăng trên blog của bạn trong các thanh trượt nổi bật. Các thanh trượt này có thể được thêm vào bất kỳ trang nào bằng VC Elements.

Woocommerce Ready: APRESS Theme hoàn toàn tương thích với WooCommerce. Có rất nhiều tùy chọn để tùy chỉnh trang Shop của bạn trên trang web WordPress của bạn. Bạn có thể chọn số lượng hàng trong trang cửa hàng của mình.

Retina Ready: theme được trang bị đầy đủ các tính năng sẵn sàng cho retina. Bạn có thể chọn hình ảnh sẵn sàng cho võng mạc cho các biểu trưng, ​​biểu tượng của mình, v.v.

Thanh bên không giới hạn: Bạn có thể có thanh bên không giới hạn với APRESS. Nó đi kèm với trình tạo thanh bên và các tùy chọn thiết kế thanh bên để tùy chỉnh đầy đủ các tiện ích thanh bên của bạn.

Thiết kế thanh bên : Bạn hoàn toàn có thể tùy chỉnh thanh bên của mình bên trong các tùy chọn theme. Bạn có thể thiết kế tiêu đề thanh bên, màu liên kết di chuột liên kết, v.v.

Màu sắc không giới hạn với hỗ trợ gradient – theme APRESS đi kèm với các tùy chọn màu sắc không giới hạn. Bạn có thể dễ dàng đặt màu cho toàn bộ trang web trên toàn cầu hoặc trực tiếp bên trong các phần tử.

Footer Designer: Có 3 khu vực footer khác nhau để thêm tất cả các loại widget. Bạn có thể dễ dàng đặt chiều rộng chân trang, màu sắc, thiết kế và các thuộc tính CSS khác nhau.

Tùy chọn Trang mạnh mẽ: theme APRESS được tải với tùy chọn theme nhẹ và rất mạnh mẽ. Nó được xây dựng với khuôn khổ Redux và có các tùy chọn cho tất cả các khu vực của trang web.

Thiết kế biểu mẫu liên hệ: 10 mẫu thiết kế khác nhau có sẵn để tạo kiểu bố cục biểu mẫu liên hệ của bạn với toàn quyền kiểm soát màu sắc của biểu mẫu liên hệ của bạn.

Thư viện hộp đèn: Có 2 thư viện hộp đèn khác nhau có sẵn trong theme để trình bày hình ảnh của bạn một cách sang trọng.

Tiện ích tùy chỉnh: Có hơn 6 tiện ích tùy chỉnh để hiển thị bên trong thanh bên của bạn- Giới thiệu về chúng tôi, Thông tin liên hệ, Bài đăng gần đây, Tác phẩm gần đây, Instagram và Twitter.

Hoàn toàn đáp ứng: theme APRESS hoàn toàn đáp ứng. Nó hoàn toàn được thiết lập và quên đi vì cả theme và các yếu tố đều được kiểm tra khả năng phản hồi trên tất cả các thiết bị như máy tính để bàn, máy tính bảng và Điện thoại di động.

Các plugin cao cấp: Apress được đóng gói với các plugin cao cấp phổ biến nhất – Visual Composer, Slider Revolution và Ultimate Addons For VC.

Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme Apress - Responsive Multi-Purpose Theme

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Apress v6.0.0 – Responsive Multi-Purpose Theme nulled changelog
Version 6
Important – Read this if you are updating from older Apress Version
https://apresswp.com/help/docs/updating-to-apress-6/Apress V 6 now comes with the ability to create Header using Page builder.
You can also create and customize your full screen page using Page Builder and several new features. At the moment it supports WP Bakery Page Builder.

New Elements Added to Apress V6
——————————————–
– Logo
– Header Icon Box – Customized Icon Box for site Header

– Hamburger Menu –
> 9 New Design Icons and Custom Image/ Icon Upload Options
> Create Full Screen Menu
> Create Extended Sidebar
> Full Video and Background Image support
> Select and Fully Customize Full Screen Loading Styles
> 15 Loading Styles

– Horizontal Spacer

– Minimal Search
> Create Minimal Borders Search

– Header Search
> Expanded Search
> Slide Down Search
> Default Search

– Header Social Icon
> 9 New Designs and Hover Styles

– Vertical Menu
> 12 Amazing Vertical Menu Designs
> 7 New animations styles
> Fully responsive

– Cart

– Primary Menu
> 4 New Menu Hover styles . Total – 12 Predesigned hover Styles

– Menu List
> Create Dropdown list for Mega Menu

– Wishlist

– Current Date

– Vertical Text Block

– Course Card
> 1 New Design

– Product Card
> 4 New Designs added

– Service box
> 3 New Designs added

– Blockquote
> 4 New Designs added

– Service List
> New Design added

– Vertical Timeline
> 2 New Designs Added

– Anything Slider
> 2 New Designs
> Ability to add Heading
> Numbered pagination available

– Badges

– Portfolio Videos
> 2 Designs added
> Show Youtube and Self hosted videos in Portfolio

– Horizontal Scrolling Text
– Video Slider
> 2 Designs added
– Flip Box
> Horizontal and Vertical Flip added

– Pricing Table Switch
> Display Monthly and Yearly Pricing on Pricing Table Element

New Designs & Modifications
———————————————-
– Image Box New
> 2 new designs added

– Post Type Carousel
> Video support added for Blog and Portfolio

– Vertical Separator
> New Options added for Vertical Height & Percentage

– Contact Form 7
> Options to select Border Or Underline Style

– Testimonial
> New Designs added for Trust Pilot Static

– Testimonial Slider –
> New Overflow design options added for all styles
> Navigation position added
> Numbered Pagination Design and postion options added
> Responsive fonts options added

– Team
> Navigation Appear on hover Options added

– Portfolio Styles
> Video Support added

– Alternate Image
> New Hover Style Image Distortion added

– Heading
> Splitting Animation style added

– Gradient Icon box
> Box Styles & Hover styles added
> Gradient Icon box – Button Stules added to all designs
> Responsive Fonts options added

– Pricing Table
> Yearly Price Option added
> Yearly Currency Option added

– Woocommerce Elements
> Option to add Heading added
> Heading Responsive Options added
> 3 New Product Box Design Styles added
> Arrow navigation – Middle Outside – Option added

Theme Options
————————————–
– Layout – Padding Options modified as per the latest row structure
– Header builder -Option added to Theme options – Header
– Responsive Breakpoint- Option added for Ipad Screen
– Menu Description – Option added
– Default Tpography modified
– Blog Posts Featured Image height modified
– Blog post Layout – Sidebar and Full Width Template selection Options added
– Blog Related Posts – Number and Shadow Options added
– Portfolio – Related Posts – Shadow Options added
– WooCommerce – 3 New Product Designs added
– WooCommerce – Product Button customization options added
– WooCommerce – Product box Shadow hover options added

Theme Template sypstem modified –
—————————————-
Apress V 6 has updated Template system in order to resolve the row stretch on loading issue.
Now customize the layout of the page between Default Template ( with Sidebar ) and Full Width Template while creating pages.
The Blog and Portfolio templates also has ability to choose between sidebar and full width page template.

Mega Menu
—————————————
> Create Mega Menu Using Page Builder
> Add Menu Labels and customize colors
> Add menu icons/ images
> Customize Mega Menu width
>

WPBakery Page Buidler
—————————————-
– Custom Row Strectch Added
– Video background Added
– Background Title Added
– Row Responsive Design Options for all devices added
– Column Responsive Design Options for all devices added
– Responsive Visibility Options Added
– Row Reverse Option added
– CSS animation added for all Elements – Masked Animation
– Header Row – Flex Options Added
– Header Row height option added
– Header Row Sticky height added
– Header Row Flex Option added

Page Options –
—————————————-
– Header builder Option added

Portfolio page Options
—————————————-
– Video Support added. Choose between Self hosted and Youtube Video for Video Portfolio

Issue Fixes
———————————————–
– Expanding Image Shadow Issue fixed
– Testimonial Slider Navigation Css Fixed
– Testimonial Static CSS issue fixed
– Pricing Table Default background CSS removed
– Pricing Table Featured design issue fixed
– Button Shadow option removed
– Woo Transform style fixed
– Gradient Icon Box – css fixed
– Checkout page CSS Issue fixed
– Cart Icon Dropdown loading Issue fixed
– Woo Upsells and Crosssell design updated
– Bouncing Image CSS issue fixed
– Button Responsive design issue fixed
– Event List Width issue fixed
– Post Grid Hover icon replaced and updated
– Info Tabs image dimension issue fixed
– Icon box link CSS issue fixed
– Morphing Image CSS issue fixed
– Heading Text Transform CSS issue fixed
– Portfolio Packery CSS issue fixed
– Image Box Shadow CSS fixed
– Blog Modern Design issue fixed
– Text Separator element responsive issue fixed
– Image Undefined Error issue fixed

More Notable additions
—————————————
– Custom CCSS added for Newsletter Designs
– Post & Blog Elements Name Edited
– Fontawesome Icons updated to Ap IconsWork in progress for Elementor version and release later.

Version 5.2.2
Released: Aug 14th, 2020

Compatible with latest WordPress 5.5
Color Picker issue fixed
Import plugin error fixed
Apcore Updated
Revolutions Slider Updated
Ultimate Updated
Version 5.1.5
Released: Mar 17th, 2020

Font Awesome updated
Revolutions Slider Updated
WPBackery Updated
Ultimate Updated
Version 5.1.4
Released: Feb 21th, 2020

Col undefined issue fixed to latest version of PHP
Redux Panel error fixed to latest version of PHP
Dark and light color are fixed for SVG icons
Yelp font awesome icon changed to SVG icon
Ultimate Addon plugin updated
Version 5.1.1
Released: Feb 14th, 2020

Center Header Mobile Logo issue fixed.
Language Files Updated
Premium Plugins Updated
Version 5.1.0
Released: Jan 9th, 2020

New Social Icons added for Thumbtack, Home Advisor, BBB, Angie’s List
Revolution Slider updated
Version 5.0.9
Released: Dec 16th, 2019

Client logo responsive and slider issue fixed
Row stretch fixed
WPBakery plugin updated
Revolution Slider updated
Version 5.0.8
Released: Nov 11st, 2019

Onepage mobile menu fixed
RTL fixed for button
Revolution Slider plugin updated
Version 5.0.7
Released: Nov 1st, 2019

Social links fixed in Team shortcode
Removed extra texts from single portfolio
Version 5.0.6
Released: Oct 28th , 2019

WhatsApp Icon added to Theme Option
WhatsApp Icon added to Team Page Panel
Version 5.0.5
Released: Oct 15th , 2019

– Translation Added for social sharing
– Comment numbers translation modified
Version 5.0.4
Released: Oct 8th , 2019

Revolution Slider plugin Updated to latest version
Version 5.0.3
Released: Sept 24th , 2019

Search hide in Mobile – New Option added
WooCommerce Cart hide in Mobile- New Option added
Version 5.0.2
Released: Sept 17rd , 2019

Menu per different pages and post fixed
Revolution slider Plugin updated
Undefined error fixed while no header
Version 5.0.1
Released: Sept 9rd , 2019

RTL fixed in contact form fields
SVG icon logo dimension fixed
Version 5.0.0
Released: Sept 3rd , 2019

New Elements and New Designs

Service List – New Element
Testimonial Carousel – New Element
Team Slider – New Designs and New Options Added
Testimonial Slider – New Design Added
Theme Options

Header Responsive Breakpoints – New Option Added
Copyright Year dynamic integrated
Issue Fixes

Onepage mobile- Menu closes after clicking on menu item
RTL issue fix in Icon Box
Pricing List – Responsive Issue Fixes
Woocommerce Slider CSS
Woocommerce Template Updated
Version 5.0.0
Released: Sept 3rd , 2019

New Elements and New Designs

Service List – New Element
Testimonial Carousel – New Element
Team Slider – New Designs and New Options Added
Testimonial Slider – New Design Added
Theme Options

Header Responsive Breakpoints – New Option Added
Copyright Year dynamic integrated
Issue Fixes

Onepage mobile- Menu closes after clicking on menu item
RTL issue fix in Icon Box
Pricing List – Responsive Issue Fixes
Woocommerce Slider CSS
Woocommerce Template Updated
Version 4.7.7
Released: Aug 28th , 2019

Revolutions slider update
Version 4.7.5
Released: Aug 13th , 2019

Social sharing URL updated
Missing images fixed in Testimonial Element
Version 4.7.4
Released: July 30th , 2019

Footer issue fixed for search page
Header Logo fixed for search page
CSS fixed for IE
Gradient color fixed
Version 4.7.3
Released: July 22nd , 2019

Cascading Images – undefined error fixed
RTL CSS improved
Version 4.7.0
Released: June 12th , 2019

Portfolio slider – jquery slider updated
Image slider – – jquery slider updated
Device slider – – jquery slider updated
Client logo – – – jquery slider updated
Different pagination functions for blog and portfolio shortcode


Important – Update to latest apress core plugin

Deactivate the old one and remove
Installed it again.
Check above video tutorial for updating Apress Core
Version 4.6.0
Released: June 7th , 2019

Load More – translation fixed
All – translation fixed
Responsive improvements
Pricing List – responsive improvement
Main css responsive check
WP Bakery Plugin Updated to latest
Version 4.5.8
Released: May 29th , 2019

FIXED: PHP 7.2 error notice regarding usage of count function on non array variable in mega-menus.php
Translations added to apress_blog_styles
Translations added to apress_callto_action
Translations added to apress_counter
Translations added to apress_gradient_icon_box
Translations added to apress_heading
Translations added to apress_icon_box
Translations added to apress_imagebox
Translations added to apress_imagebox_new
Translations added to apress_info_list
Translations added to apress_lightbox
Translations added to apress_list
Translations added to apress_media_post
Translations added to apress_post_slider
Translations added to apress_pricing_list
Translations added to apress_pricing_table
Translations added to apress_process
Translations added to apress_progress_bar
Translations added to apress_testimonial
Translations added to apress_text_link_box
Translations added to apress_text_separator
Translations added to apress_underline
Translations added to apress_post_type_carousel
Translations added to apress_portfolio_styles
Translations added to apress_portfolio_slider
WooCommerce template files update to latest
Version 4.5.7
Released: May 24th , 2019

Demo importer fixed for Demo 34
WP Bakery Plugin Updated to 6
Version 4.5.6
Released: May 20th , 2019

RTL issue fixed – Footer Widget
Video lightbox – Popup within ultimate slider fixed
Demo 23 – demo import slider issue fixed
Image preview light box – Issue fixed for IE11
Outline issue fixed for client slider
Version 4.5.5
Released: May 1st , 2019

New Demos Added
Minor CSS fixed
Image Box Design Issue Fixed
Version 4.0.3
Released: April 25th , 2019

Like button – show hide fixed
Apress Heading – undefined error fixed
Footer Widget – 404 error in every page with /none – js error fixed
Special Button – gradient icon fixed
Custom post type – page setting option improved. Need to enter data else field will be blank
RTL Issues Fixed

Redux data added to wpml config file
Child Theme Updated for RTL
Mobile menu Design Fixed
VC page Builder Stretch Row Issue Fixed When
Optimized for compatibility with Polylang Plugin.
Version 4.0.2
Released: March 30th , 2019

Apress 2019 Demo installation error Fixed
Existing demo importer updated
Footer Builder issue Fixed
CSS Optimized
js Optimized
Version 4.0.1
Released: March 24th , 2019

Particles Effect Added New
SVG Icons Support in Gradient Icon Box New
Row Extended Background Animation New
Block Reveal Animation Added New
-Heading
-Expanding Image
-Alternate Image
-Bouncing Image
Device Slider New Element
Info List New Element Added New Element
Process New Design Styling Added
Process – Shadow Option Added
Info Box – New Design Added
Title Underline – New Options added
Photo Gallery Element-
Justified Gallery js Issue fix,CSS Issue Fix
Counter Element – Icon Align CSS issue fix
Gradient Icon Box –
Icon box align left& Right issue fix
Accordion –
Top & Bottom padding option added
Pricing Table –
Box styling options added
Label Options added
Heading Element- New styles added
Map- CSS Issue fix – Border Removed.
Title Underline- Animation added
Alternate Image – CSS issue fix
Plugin Compatibility–
Woocommerce
Woocommerce Blocks
Version 3.1.0
Released: Jan 30th , 2019

Improved code in widget
Body load css issue fixed
Lightbox css Issue fixed
VC template files changed for numeric value encounter
WooCommerce Mini cart css fixed
Minor CSS Bugs fixes
Testimonials Element responsive issue fixed
Version 3.0.2
Released: Jan 14th , 2019

Minor bug css
Please update to latest version
Version 3.0.1
Released: Jan 14th , 2019

css issue fixed for latest lightbox element
js fixed for latest lightbox element
Version 3.0.0
Released: Jan 10th , 2019

Latest version: 3.0 – View All Details
WordPress 5.0.3 ready!
Gutenberg Ready
GDPR ready!
View All Details
Version 2.1.7
Released: Dec 1st , 2018

CSS added to improve design
Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
Ultimate Addons Updated.
Version 2.1.6
Released: Oct 6th , 2018

WooCommerce Updated
CSS added to improve design
Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
Ultimate Addons Updated.
We strongly advice you to update the theme and plugins to the latest version.

Version 2.1.5
Released: Sept 25 , 2018

Custom Post Type Slug Change
Like button enable or disable Option
CSS added to improve design
Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
Ultimate Addons Updated.
We strongly advice you to update the theme and plugins to the latest version.

Version 2.1.3
Released: Aug 2 , 2018

Title responsive settings issue fix
Title Gradient color issue fix
Full screen sub menu design added
Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
Ultimate Addons Updated.
We strongly advice you to update the theme and plugins to the latest version.

Version 2.1.2
Released: June 26 , 2018

Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
We strongly advice you to update the theme and plugins to the latest version.

Version 2.1.1
Released: June 7 , 2018

Revolution Slider Updated
Visual Composer Updated
Ultimate Addons Updated.
We strongly advice you to update the theme andplugins to the latest version.

Version 2.1.0
Released: April 10 , 2018

Multilingual Code updated in Preset Header
Minor CSS fixes.
We strongly advice you to update the theme to the latest version.

Version 2.0.9
Released: March 18 , 2018

Extra Code Removed.
We strongly advice you to update the theme to the latest version.

Version 2.0.8
Released: March 13 , 2018

Premium Plugin Updated
Added support for multilingual plugins in mobile site.
Version 2.0.7
Released: February 20 , 2018

Gradient text for IE
Heading Element CSS issue fixed
Separator Default color White
Footer custom menu hover hover effect fixed
Version 2.0.6
Released: February 15 , 2018

New Demos added
Font Icons CSS issue fixed
Expanding Image New element added
Version 2.0.5
Released: January 31, 2018

Vertical On Scroll Parallax ( New Feature)
Horizontal On Scroll Parallax ( New Feature)
On Hover Parallax ( Both X & Y ) ( New Feature)
Background Parallax Left To Right ( New Feature)
Background Parallax Right To Left ( New Feature)
3D Hover Effects ( New Feature)
Column Hover Effect added
Column Overlay and Hover Overlay Colors added
Fluid Page Separator with Mouse over Effect ( New Feature)
New Image Separators ( New Feature)
Linea Font Icon Packs Added
Add PHP Codes Into Header
New Tab Designs Added
New Tab Accordion Added
Custom CSS fixed in footer widgets
Version 2.0.4
Released: January 15, 2018

Lightbox gallery magnify option added
Theme option php support added in text area
Share this story dynamic control for text change
Version 2.0.3
Released: January 9, 2018

Redirection error fixed in some instances.
CSS Fix of border
Option added to modify sharing text below posts & portfolios.
Version 2.0.2
Released: December 19, 2017

White screen issue on browser back button fixed
Footer copyright border color fixed.
Version 2.0.1
Released: December 12, 2017

Address field in Header builder — New Added
Address line element — New Added
Sticky Header Font Hover Color Option — New Added
Sticky Header Font Hover Color– New Added
Sticky Header Font Hover Gradient Color– New Added
Main Menu Font Hover Color Option — New Added
Main Menu Font Hover Color– New Added
Main Menu Font Hover Gradient Color– New Added
Menu Font Hover Color Option – Sublevels — New Added
Menu Font Hover Color – Sublevels — New Added
Menu Font Hover Gradient Color – Sublevels — New Added
Class modify for SEO
Page Title Bar Text Alignment bug fixed
WooCommerce single product light box changed
RTL menu alignment — Issue fixed
Preloader causing conflict with theme lightbox fixed.
Version 2.0
Released: December 8, 2017

RTL compatibility
witter widget error fixed
Apress Custom Menu bug fix
Version 1.1.8
Released: December 06, 2017

New Widget Apress Menu/ links added
About me Widget upload issue resolved
All premium Plugins updated
Preloader screen Gradient color options added
Minor CSS issues fixed in team slider
Translation Strings updated
Version 1.1.7
Released: November 24, 2017

Widget updated according to WordPress latest
All premium Plugins updated
Theme Options css and js fixed according WordPress latest
Child theme included
Minor CSS issues fixed in team slider
Version 1.1.6
Released: November 19, 2017

Full Screen presentations feature added
Fading effect Transition added
3 preloader effect added
3 New demos added
Full Gradient Color Support Added
Top Bar Gradient Color Options Added
Section Two Styling – Gradient Color Options Added
Section Three Styling Gradient Color Options Added
Extended Sidebar Background Color – remove
Top Bar Padding,Section Two Padding,Section Three Padding not working in wide mode
Sticky Header Background Color and Opacity.
Mobile Header Background Color
Special Button option for sticky header and mobile menu added
Contact form 7 text color bug fix appearing on chrome
Team Element- Options added to enable or disable link to single team page
Page Transition-Effect options added
Version 1.1.5
Released: November 16, 2017

Bundled Plugin Updated
Theme Options Bug fixed caused due to WordPress Core updated to 4.9
Version 1.1.4
Released: November 11, 2017

New style added in gradient icon box element
Blog style 7 responsive fix
Mobile Logo Margins added
Special Button 2 added
5 element added in header builder
1) Text 1
2) Text 2
3) Text 3
4) Special Button
5) Working Hours
Mobile header sticky On/Off Option added
Ultimate Addons Plugin updated
Minor css fixed for Blog design
Version 1.1.3
Released: November 6, 2017

Demo Import Plugin fixed for demo 25
Minor css fixed for Blog design
Version 1.1.2
Released: November 3, 2017

Apress Gallery Order changed
Demo import image fixed
Theme option script code area fixed
Minor css & js fixed.

Free Download Apress v6.0.0 – Responsive Multi-Purpose Theme :


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 30K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

Để lại một bình luận

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress