Alchemists NULLED v4.4.15- Sports, eSports & Gaming Club and News WordPress Theme


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

Related Posts
1 of 301

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

 

The Alchemists – Câu lạc bộ thể thao và Chủ đề WordPress Tin tức

Chào mừng bạn đến với theme WordPress thể thao tuyệt vời nhất dành cho Câu lạc bộ Bóng rổ, Bóng đá, Bóng đá Mỹ hoặc Câu lạc bộ Thể thao điện tử và trang web tin tức của bạn. Được xây dựng với plugin SportsPress huyền thoại, The Alchemists hoàn hảo cho các trang web của người chơi, đội, câu lạc bộ hoặc giải đấu hoặc cho tạp chí thể thao và các trang tin tức.

Hoàn chỉnh theme thể thao với SportsPress

Được xây dựng với plugin quản lý thể thao SportsPress WordPress hàng đầu, The Alchemists là một theme WordPress toàn diện về đội thể thao, cầu thủ, câu lạc bộ, giải đấu hoặc tạp chí. SportsPress bao gồm một bộ công cụ đầy đủ để bạn tạo và tùy chỉnh trang web thể thao trong mơ của mình, vì vậy bầu trời thực sự là giới hạn!

Được thiết kế theo ý bạn, Nhà giả kim cung cấp cho bạn mọi thứ bạn cần cho trang web thể thao đỉnh cao, bao gồm lịch thi đấu, kết quả, bảng giải đấu, hồ sơ cầu thủ, thống kê và thứ hạng, hồ sơ câu lạc bộ, lịch sự kiện, tổng quan về trận đấu, đánh giá chi tiết về trận đấu, thông tin địa điểm và bản đồ, tin tức và thông tin cập nhật, đếm ngược trận đấu tiếp theo, cài đặt trước thể thao, cửa hàng bán hàng hóa và nhiều hơn nữa!

Hoàn thành các trang đội – Chúng tôi đã thiết kế các trang đội với danh sách, tổng quan, phòng trưng bày, bảng xếp hạng, vé, lịch thi đấu, kết quả mới nhất và số liệu thống kê đầy đủ.

Phiên bản danh sách đội – Chủ đề bao gồm một số phiên bản khác nhau của các trang danh sách, từ danh sách đơn giản đến thanh trượt người chơi động và thẻ thông tin người chơi, vì vậy bạn có thể quyết định cách bạn muốn thể hiện đội của mình.

Thống kê & Biểu đồ đầy đủ – Chọn từ đầy đủ các thống kê và biểu đồ trò chơi để theo dõi đội của bạn đang hoạt động như thế nào, bao gồm kết quả trận đấu mới nhất, đội trưởng, số liệu thống kê của đội, đội hình và biểu đồ chiến thuật, mốc thời gian, nhật ký, cầu thủ ghi bàn hàng đầu, giải thưởng, lịch sử trò chơi, và nhiều hơn nữa!

Trang hồ sơ người chơi đầy đủ – Chúng tôi đã thiết kế nhiều phiên bản của trang hồ sơ để người hâm mộ có thể cuộn qua những người chơi yêu thích của họ và nhận thông tin nội bộ. Thông tin chính được hiển thị ở trên cùng và người dùng sau đó có thể điều hướng qua số liệu thống kê, tiểu sử của họ và hơn thế nữa, thông qua các tab đơn giản.

Thống kê số & trung bình – Chủ đề cung cấp nhật ký và thống kê số đầy đủ (cho cả đội và từng cầu thủ) hiển thị điểm số, số phút đã chơi, kiến ​​tạo, phạm lỗi, v.v.

Dễ sử dụng và có thể tùy chỉnh cao

Nhà giả kim thân thiện với người dùng và trực quan, với vô số tùy chọn tùy chỉnh, vì vậy bạn có thể sắp xếp và thiết kế trang web của mình theo cách bạn muốn.

Với cài đặt demo bằng một cú nhấp chuột , bạn có thể nhập tất cả các phần tử, widget, trang, biểu tượng và mọi thứ bạn cần để bắt đầu, chỉ bằng một cú nhấp chuột! Chúng tôi cũng đã bao gồm plugin WPBakery Page Builder (trước đây là Visual Composer) cao cấp, để việc tùy chỉnh diễn ra siêu nhanh chóng và dễ dàng. Với trình chỉnh sửa thời gian thực, bạn có thể thấy các thay đổi của mình khi bạn thực hiện và đảm bảo rằng trang web thể thao cuối cùng của bạn đang được định hình hoàn hảo.

Bộ hoàn chỉnh dành cho các trang web thể thao này đi kèm với 40 khối và yếu tố tùy chỉnh , bao gồm nhiều kiểu bài đăng và tiện ích, rất nhiều đồ họa thông tin, biểu đồ, thống kê và thậm chí là bộ đếm ngược đến trận đấu tiếp theo.

Bố cục lưới Bootstrap linh hoạt sử dụng 3 cột chính, giúp dễ dàng sắp xếp lại các phần tử và tiện ích con trên các trang của bạn cũng như thay đổi hoặc thay thế các khối (chẳng hạn như bảng xếp hạng, tin tức và kết quả mới nhất). Chúng tôi cũng đã tạo ra một số lượng lớn các biến thể của trang đăng, khối thông tin, kết quả trò chơi và hơn thế nữa, vì vậy bạn có thể chọn phong cách phù hợp với mình.

Với màu sắc không giới hạn , Biểu tượng Dòng Đơn giản , FontAwesome và 870 Phông chữ Google, bạn có hàng nghìn tùy chọn để xây dựng thương hiệu cho trang web thể thao của mình theo đội hoặc giải đấu của bạn và tìm kiếm một giao diện độc đáo.

Hơn hết, với The Alchemists, bạn có thể chắc chắn rằng trang web thể thao trong mơ của mình được tối ưu hóa hoàn toàn, đáp ứng đầy đủ và sẵn sàng cho võng mạc , vì vậy người chơi, người hâm mộ và người theo dõi có thể đăng ký đội của họ từ mọi thiết bị.

Các phiên bản thể thao cụ thể

Chúng tôi thậm chí đã phát triển các phiên bản dành riêng của Nhà giả kim cho các môn thể thao cụ thể, bao gồm bóng đá, bóng rổ và bóng bầu dục Mỹ. Mỗi phiên bản bao gồm các biểu tượng vectơ SVG tùy chỉnh, với các yếu tố, tiện ích, tính năng, biểu tượng và bảng màu riêng, vì vậy việc tạo trang web thể thao trong mơ của bạn thậm chí còn dễ dàng hơn!

Ví dụ: phiên bản bóng rổ bao gồm tiện ích trưởng nhóm, hiển thị điểm, hỗ trợ, đánh cắp và dội ngược, trong khi phiên bản bóng đá có bảng giải đấu dành cho tay săn bàn hàng đầu. Chúng tôi luôn nghiên cứu thêm để bạn có thể khai thác tối đa The Alchemists, vì vậy hãy kiểm tra lại các bản cập nhật mới nhất để xem điều gì sắp xảy ra!

Sẵn sàng cho WooCommerce

Biến trang web tin tức thể thao của bạn thành một trung tâm thể thao hoàn chỉnh, bao gồm một cửa hàng trực tuyến đang hoạt động đầy đủ. Với tích hợp WooCommerce, người hâm mộ và người theo dõi có thể mua bộ công cụ mới nhất, hàng hóa có thương hiệu, vé và ưu đãi đặc biệt và thể hiện lòng trung thành của họ!

WooCommerce là nền tảng Thương mại điện tử có thể tùy chỉnh và thân thiện với người dùng nhất, cho phép bạn xây dựng cửa hàng trực tuyến của mình ngay lập tức, thiết kế mọi yếu tố về giao diện và cách hoạt động của nó bằng các công cụ đơn giản và làm cho nó trở thành duy nhất cho đội, giải đấu hoặc môn thể thao của bạn.

Truyền thông xã hội

Nhà giả kim được thiết kế để tập hợp người hâm mộ, người theo dõi, người chơi và các đội với nhau về môn thể thao mà tất cả bạn yêu thích! Đó là lý do tại sao chúng tôi đã bao gồm bộ đếm mạng xã hội cho tất cả các tài khoản mạng xã hội của bạn, bao gồm Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Tumblr, Vimeo, v.v.

Hỗ trợ khách hàng nổi bật

Chúng tôi tự hào là một Envato Elite Author, và chúng tôi đã thiết kế, xây dựng và thử nghiệm The Alchemists theo tiêu chuẩn cao nhất. Chúng tôi đã phục vụ hàng nghìn khách hàng hài lòng với các theme chất lượng hàng đầu và hỗ trợ khách hàng xuất sắc, và chúng tôi sẽ làm điều tương tự cho bạn. Bạn sẽ nhận được tệp Trợ giúp hoàn chỉnh khi tải xuống, nhưng đội ngũ chuyên gia thân thiện của chúng tôi luôn sẵn sàng hỗ trợ nếu bạn cần thêm bất kỳ hỗ trợ nào.

Liên kết Demo: https://themeforest.net/item/alchemists-sports-club-and-news-wordpress-theme/20256220

 

            

Đặc trưng

 • Hỗ trợ SportsPress
 • WordPress 5.9 đã sẵn sàng
 • Được xây dựng trên Bootstrap 4
 • 4 phiên bản dựng sẵn
  • Bóng rổ Ánh sáng và Bóng rổ Bóng tối ( Mới! )
  • Soccer Light và Soccer Dark ( Mới! )
  • Bóng bầu dục Mỹ
  • eSports
 • Trình tạo trang WPBakery bao gồm
 • Tích hợp WooCommerce
 • Nhập nội dung demo bằng một cú nhấp chuột
 • Khả năng tương thích của SportsPress Pro
 • Màu sắc không giới hạn
 • 50 Khối có thể tùy chỉnh (bao gồm các Phần tử và Tiện ích của Trình tạo Trang WPBakery)
 • Tùy chọn theme Redux
 • Hỗ trợ Theme Customizer (một trình chỉnh sửa giao diện thời gian thực)
 • Menu Mega
 • Hỗ trợ RTL
 • 4 trang blog
 • 3 trang đăng
 • Bộ đếm xã hội
  • Người hâm mộ trang Facebook
  • Người theo dõi Twitter
  • Người theo dõi Instagram
  • Người theo dõi Pinterest
  • Thành viên nhóm Cộng đồng Steam
  • Người theo dõi Tumblr
  • Người theo dõi kênh Twitch
  • Người theo dõi kênh Vimeo
  • Người theo dõi VK ( Mới! )
  • Bộ đếm trang web: Người dùng, Nhận xét và Bài đăng
 • Sẵn sàng dịch (bao gồm tệp .pot)
 • Biểu mẫu liên hệ (Plugin Contact Form 7)
 • 100% đáp ứng
 • Phông chữ trên web của Google
 • 84 tệp PSD bao gồm
 • Chủ đề dựa trên SCSS
 • Cập nhật trọn đời

Thông tin khác

 • Tất cả các hình ảnh được sử dụng trong theme chỉ dành cho mục đích demo.
 • Chủ đề Alchemists cần PHP> = 7.2 để hoạt động.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Alchemists NULLED v4.4.15- Sports, eSports & Gaming Club and News WordPress Theme nulled changelog
Version 4.4.13 – February 5, 2022

* [tweak] WooCommerce 6.1 compatibility
* [tweak] Tested up to WordPress 5.9
* [update] Slider Revolution 6.5.15

Version 4.4.12 – January 8, 2022

* [fix] Whatsapp share button doesn't work on desktop
* [update] Slider Revolution 6.5.14
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.1.2
* [update] WPBakery Page Builder 6.8.0

Version 4.4.11 – December 6, 2021

* [tweak] SportsPress 2.7.13 compatibility
* [tweak] Jumbotron - Set Title color set as headings color
* [update] Slider Revolution 6.5.11
* [update] ACF 5.11.4

Version 4.4.10 – November 11, 2021

* [tweak] Changed location for SportsPress plugin

Version 4.4.9 – November 10, 2021

* [tweak] WooCommerce 5.9 compatibility has been checked
* [fix] WooCommerce Product Reviews throw an error in some rare cases
* [fix] Single Player - Average Circular Bars throw errors in some rare cases
* [fix] Goals sorting throw error in some rare cases (Soccer)
* [fix] Team - If Team is set as Protected then some parts are still visible
* [update] Slider Revolution 6.5.9

Version 4.4.8 – September 15, 2021

* [tweak] WooCommerce 5.6.0 compatibility
* [tweak] Main Search Form and Header Search Form tweaked to be compatible with third-party plugins, e.g. Polylang
* [tweak] Social links now availaible for Player Header Full Width layout
* [update] Slider Revolution 6.5.8
* [update] Translation files
* [update] ACF 5.10.2

Version 4.4.7 – August 21, 2021

* [tweak] ALC: Post Loop - added an anchor to pagination links if ID attribute is set
* [tweak] Theme Options - removed 'transparent' color for fields used to build color schemes to prevent issues on SCSS compiling
* [tweak] Translation files updated
* [update] Slider Revolution 6.5.7

Version 4.4.6 – July 26, 2021

* [new] French traslation added (thanks to Pierre Cailly)
* [tweak] Theme Options - added option to customize texts of Site Name and Tagline in the Footer
* [tweak] Removed block support from Widget areas
* [tweak] Checked with WordPress 5.8
* [fix] Theme Options - fixed Redux styling issues
* [fix] Events Archive - events are not displayed on Day Archive if Teams option is disabled
* [fix] ALC: Post Grid Slider - layout is broken if posts number is not multiple of 3
* [update] Slider Revolution 6.5.5
* [update] ACF 5.9.9
* [update] WPBakery Page Builder 6.7.0

Version 4.4.5 – June 18, 2021

* [fix] eSports - Kills and K/D/A ratio icons are not displayed
* [fix] ALC: Event Scoreboard + Event Page - added a space between League and Season words
* [fix] chartjs - Title displayed in chart tooltips in Safari (ALC: Games History, ALC: Team Points History, Single Player Radar Chart, etc.)
* [fix] Friendly events filter doesn't work correctly for Event Blocks layout
* [update] Slider Revolution 6.5.2

Version 4.4.4 – May 28, 2021

* [tweak] Name or Surname for players with one name (or surname) formatted incorrectly
* [tweak] WooCommerce 5.2 compatibility
* [update] ACF 5.9.6
* [update] Slider Revolution 6.4.11
* [update] DF Social Count 1.3.1
* [fix] Comment section background color is not reflecting on color customization
* [fix] Custom Nav Paddings don't work
* [fix] Child Theme - set child theme's version for the child theme stylesheet
* [fix] Player Boxed - layout is broken if name is too long
* [fix] Event Match Result - Awards > Star Number displayed incorrectly

Version 4.4.3 – March 11, 2021

* [new] Theme Options: Footer Copyright - added option to display only Text
* [new] Theme Options: Hero Unit Static - added typography options
* [tweak] Post Filter - "Order By" options wrapped with filter to be able to change them in a child theme
* [tweak] Theme Options: Tertiary Nav - added option to set 0px height
* [tweak] Theme Options: Typography - added global option to change font-style and font-weight for accent font
* [tweak] Sponsors - decreased minimum value for the Sponsors Carousel autospeed option (1s)
* [tweak] Ajax Loader tweaked for Contact Form 7 5.4+
* [tweak] Event Logos - header elements are not centered if side element missed (eSports)
* [tweak] Added posibility to customize placeholder images via child theme
* [tweak] Removed some jQuery deprecations
* [tweak] WPML - better compatibility
* [tweak] Translation files updated
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.4.1
* [update] Slider Revolution 6.4.3
* [update] WPBakery Page Builder 6.6.0
* [update] Alchemists WooCommerce Grid / List toggle 1.1.5
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.1.1
* [update] ACF 5.9.5
* [fix] Team Roster - fixed some incorrect colors (eSports)
* [fix] Team Roster - "Medic" icon is not displayed (eSports)
* [fix] Typography - italic fonts are not customizable for different headings (eSports)
* [fix] ALC: Text Ticker - secondary custom color is not changing (eSports)
* [fix] ALC: Text Ticker - category labels are not vertically aligned
* [fix] ALC: Event Results - fixed incorrect colors for expand button
* [fix] Twitch - "Live" label had an incorrect text color in some cases
* [fix] Event Blocks - broken layout might appear if Team Names are too long
* [fix] Shop: Product Grid - incorrect number of columns displayed in Grid view
* [fix] Shop: View icon - incorrect color
* [fix] Shop: View Toggle - incorrect color (American Football)
* [fix] ALC: Post Loop - fixed bug with non-working pagination on Home page
* [fix] ALC: Post Loop - 2 cols displayed if "Card 3 cols" layout is set
* [tweak] Small tweaks and fixes

Version 4.4.2 – January 20, 2021

* [tweak] ALC: Albums - added option to select specific albums
* [tweak] Theme Options: Player Header - added option to select Statistics
* [tweak] Replaced texts for SportsPress > Settings > Matches > Teams > Layout (Default and Extended)
* [update] Slider Revolution 6.3.5
* [update] ACF 5.9.4
* [fix] Player Blocks - Birthday displayed even if the option is disabled
* [fix] SportsPress Pro Tournament brackets - incorrect color for brackets
* [fix] ALC: Text Ticker - incorrect work on RTL sites
* [fix] ALC: Post Grid - Layout 1-2 - links opened in an iframe

Version 4.4.1 – December 25, 2020

* [tweak] Preloader - removed border radius from image-based preloaders
* [fix] ALC: Player Game-by-game - error appears if Past Team is empty
* [fix] Single Player - broken layout (incorrect initialization)
* [fix] Theme Options - false positive for HEX color validations in some rare cases
* [fix] Event Scoreboard - outputs old events (SportsPress Pro)
* [fix] Hero Unit Post Slider - view icon displayed twice
* [tweak] Small JS tweaks

Version 4.4.0 – December 21, 2020

* [new] Basketball and Soccer dark color versions
* [new] Instagram widget on Home 2 (eSports)
* [new] DF Social Count: added VK button
* [new] Added "Canvas" template which doesn't include Header, Footer, and Sidebar
* [new] Theme Options - added option to customize Header Mobile height
* [tweak] ALC: Post Loop - if 2 or 3 cols layout is selected make post height equal
* [tweak] Added 'alchemists_after_post_featured_img' action hook to post images (dev)
* [tweak] Theme Options - added Track color option
* [tweak] Changed Circular Bars static track color to dynamic (customizable)
* [tweak] DF Social Count: Removed Google+ counter
* [tweak] DF Social Count: Updated Instagram counter
* [tweak] Theme Options: Top Bar Social Links - added option to customize colors (regular, hover) and opacity
* [tweak] Widgets Recent Posts, Top Posts - added option to display posts by for a time period
* [tweak] Player: small tweaks for player photo on mobile (eSports)
* [tweak] Player Roster: Carousel + Thumbs - added navigation arrows on mobile (eSports)
* [tweak] Player Roster: Carousel + Thumbs - make carousel nav centered (visible if less 6 players displayed)
* [tweak] Player Roster: Carousel + Thumbs - added navigation arrows to carousel if more than 6 players are visible
* [tweak] Widget Results - replaced Description with Title
* [tweak] Post Views - reworked with AJAX
* [tweak] SVG Icons - removed inline fills and strokes
* [tweak] Instagram Feed 2.5 compatibility
* [tweak] ALC: Team Leaders - added option to change order (ASC, DESC)
* [tweak] ALC: Team Leaders - added additional parameter (Played Games) to sort players
* [tweak] ALC: Team Leaders - added option to reverse circular bars
* [tweak] Events List - added video icon to buttons for events with videos
* [tweak] Theme Options - added option to set the fixed Header Mobile
* [tweak] Sponsors - layout improvements enhancement (option to set it in carousel view)
* [tweak] JS tweaks and deprecations
* [tweak] Theme Options - add option to customize Progress Background Color
* [tweak] Twitch - replace static streamers background with streamers channel background (if set)
* [tweak] ALC: Player Game-by-Game - incorrect output if player changed the team
* [update] Bootstrap 4.5.3
* [update] FontAwesome 5.15.1
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.1.0
* [update] DF Social Count 1.3.0
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.4.0
* [update] Slider Revolution 6.3.3
* [update] WPBakery Page Builder 6.5.0
* [update] Demo import files
* [update] SportsPress 2.7.5
* [fix] SportsPress Pro: Box Score - removed code output
* [fix] Events - the issue when "Recap" is displayed for unpublished events
* [fix] Sponsors - issue when the top border is not visible
* [fix] Header Tertiary Nav Dropdown - incorrect z-index
* [fix] ALC: Event Results - empty values cause to error

Version 4.3.3 – November 6, 2020

* [tweak] Social Links - removed translation function for Social Links
* [tweak] Improved layout for Tablets ('order-md-*' replaced with 'order-lg-*')
* [tweak] Team Roster - made Roster List fullwidth if Featured Player is not selected
* [tweak] WC Header Shopping Cart - removed unnecessary escaping
* [tweak] Event Box Score - applied Team Colors to progress bars (fro SportsPress Pro)
* [tweak] ALC: Player Stats - added option to customize background image
* [fix] Social Links - hover color remains default after color scheme customization
* [fix] Featured Player - Performance icons are not displayed
* [fix] Event Logos Block - added check for empty values (eSports)
* [fix] Event List - added check for an empty venue array
* [fix] Player Performances - icons were displayed for equations
* [fix] Event Scoreboard - Progress Bars reworked with Progress Tables (long label width issue)
* [fix] ALC Scoreboard - Progress Bars rework with Progress Tables (long label width issue)
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.3.1
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.8
* [update] ACF 5.9.3

Version 4.3.2 – October 20, 2020

* [tweak] WooCommerce 4.6 compatibility
* [tweak] Single Player Header - don't show 'current team' and 'last team' if empty
* [fix] Post Navigation 2 - Post Author info remains visible even if disabled for next post
* [fix] ALC: Teams Stats, ALC: Box Info - threw error when a new inner element is added
* [fix] ALC: Player Stats Graph Log - timed stats threw errors on generating graph
* [fix] ALC: Event Results - error appears on custom progress bars (eSports)

Version 4.3.1 – October 6, 2020

* [update] WPBakery Page Builder 6.4.1
* [update] Slider Revolution 6.2.23
* [update] ACF 5.9.1
* [tweak] Small tweaks and fixes

Version 4.3.0 – September 6, 2020

* [tweak] SportsPress 2.7.4 compatibility
* [tweak] WooCommerce 4.4.0 compatibility
* [tweak] ALC: Post Loop (List - Card Tile Small) - added stretched link
* [tweak] Event goals - goals ordered by time
* [tweak] Added 'font-display' swap to default Google Fonts
* [tweak] ALC: Post Slider - slide images are stretching now
* [fix] SP Player details displayed squashed on mobile devices in some cases
* [fix] Team Roster - added option to change background image (Soccer)
* [fix] Player Cards - background were not reflecting on theme color scheme changes (Soccer)
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.3.0
* [update] Slider Revolution 6.2.22
* [update] ACF 5.9.0
* [update] WPBakery Page Builder 6.3.0
* [fix] Small tweaks and fixes

Version 4.2.11 – August 12, 2020

* [fix] Small tweaks and fixes

Version 4.2.10 – August 11, 2020

* [tweak] Event List - improved metadata markup
* [tweak] Single Event - improved metadata markup
* [tweak] Widget Areas - added 2 additional widget areas for Megamenu
* [update] Slider Revolution 6.2.18
* [update] ACF 5.8.13
* [update] Translation files
* [fix] Small tweaks and fixes

Version 4.2.9 – July 31, 2020

* [tweak] Make alerts styling compatibility with Contact Form 7 v5.2+
* [tweak] ALC: Post Grid - added hover effect on posts
* [tweak] Posts - change heart icon color for liked posts
* [tweak] WooCommerce 4.3.1 compatibility
* [fix] ALC: Post Loop - pagination doesn't work if 'offset' parameter is set
* [fix] ALC: Post Loop - excerpt and meta colors are incorrect on light themes (if body font is too dark)
* [fix] Hero Unit - Posts Slider - post data color is incorrect on light theme (if body font is dark)
* [fix] Contact Form 7 ajax loader icon is broken
* [fix] Small tweaks and fixes
* [update] Slider Revolution 6.2.17
* [update] Translation files

Version 4.2.8 – June 28, 2020

* [tweak] Theme Options - add option to customize dropdown menu items background color on hover
* [tweak] SP Event Blocks - display event status if not "OK"
* [tweak] News Filter doesn't work if Remove Uppercase Accents plugin installed
* [tweak] Events aren't displayed in [event_list] shortcode (eSports)
* [tweak] Theme Options - added Custom Text fields for Primary and Secondary emails
* [tweak] Hero Unit - Posts Slider - added option to display 4 posts in slider navigation
* [tweak] ALC: Post Loop - added Cards 3 cols layout
* [tweak] ALC: Album - added "Image Top + Thumbs + Title Bottom" layout option
* [tweak] PHP 7.3 compatibility
* [tweak] ALC: Jumbotron - added option to add link
* [tweak] Twitch: Embedded player didn’t play the video and (Twitch for WordPress 3.0.1 compatibility)
* [fix] Team Gallery - icon is not visible if Team Gallery Layout is set to Image Top + Thumbs + Title Bottom for Basketball/Soccer
* [fix] Hero Unit - Post Views, Likes, Comments remain visible even if were disabled in Theme Options
* [fix] Jumbotron - fixed issue when title color isn't reflecting on color changes
* [fix] Hero Unit Posts Slider - fixed compatibility issue with Massive Addons for WPBakery Page Builder
* [update] Translation files
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.2.3
* [update] ACF 5.8.12
* [update] Slider Revolution 6.2.15

Version 4.2.7 – May 25, 2020

* [fix] Small tweaks and fixes

Version 4.2.6 – May 25, 2020

* [tweak] Theme Options - add option to customize dropdown menu items background color on hover
* [tweak] SP Event Blocks - display event status if not "OK"
* [tweak] News Filter doesn't work if Remove Uppercase Accents plugin installed
* [tweak] Events aren't displayed in [event_list] shortcode (eSports)
* [tweak] Theme Options - added Custom Text fields for Primary and Secondary emails
* [tweak] Hero Unit - Posts Slider - added option to display 4 posts in slider navigation
* [tweak] ALC: Post Loop - added Cards 3 cols layout
* [tweak] ALC: Album - added "Image Top + Thumbs + Title Bottom" layout option
* [tweak] PHP 7.3 compatibility
* [tweak] ALC: Jumbotron - added option to add link
* [tweak] Twitch: Embedded player didn’t play the video and (Twitch for WordPress 3.0.1 compatibility)
* [fix] Team Gallery - icon is not visible if Team Gallery Layout is set to Image Top + Thumbs + Title Bottom for Basketball/Soccer
* [fix] Hero Unit - Post Views, Likes, Comments remain visible even if were disabled in Theme Options
* [fix] Jumbotron - fixed issue when title color isn't reflecting on color changes
* [fix] Hero Unit Posts Slider - fixed compatibility issue with Massive Addons for WPBakery Page Builder
* [update] Translation files
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.2.3
* [update] ACF 5.8.12
* [update] Slider Revolution 6.2.15

Version 4.2.5 – May 18, 2020

* [tweak] ALC: Featured Player - added customisation option for progress and circular bars
* [tweak] Video - added support with "youtu.be" links opened in popup for Event widgets (eSports)
* [fix] ALC - Recent Posts and ALC - Top Posts widgets displayed posts in a wrong order for popular by view option
* [fix] Player - incorrect Role/Character position for Player Boxed Header on Chrome, Firefox
* [fix] Player - Social Icon for unknown networks is broken (eSports)
* [fix] Player - Overview subpage doesn't work in some cases
* [fix] Player - Custom social icon position in IE11 (eSports)
* [fix] Player - Player Header overlay is not transparent on IE11 (eSports)
* [fix] Team - Overview subpage doesn't work in some cases
* [fix] ALC: Featured Player - "Featured Player" ribbon is not visible (American Football)
* [update] Translation files
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.7
* [update] Slider Revolution 6.2.8
* [update] ACF 5.8.11

Version 4.2.4 – May 11, 2020

* [new] Sponsors - add option to display Sponsors after the Header
* [tweak] Matchday - small styling tweaks for matchday displayed on Events widgets (Soccer, Football)
* [tweak] WooCommerce 4.1 compatibility
* [tweak] WC - added theme version parameter to woocommerce-$sport.css files to prevent caching if the file was updated
* [fix] ALC - Recent Posts widget - incorrect posts order for popular by comments posts
* [update] Slider Revolution 6.2.6
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.6

Version 4.2.3 – May 4, 2020

* [tweak] Team Subpages - added option to set any Team subpage as default
* [tweak] Player Subpages - added option to set any Player subpage as default
* [tweak] Blog Filter - assigned link colors to Headings Color
* [tweak] Theme Options - added options to change Post Label text colors
* [tweak] Event Logos Blocks - removed statistics output for non-pubslished events (eSports)
* [tweak] Event - improve displaying results for Event Logos Blocks and ALC: Event Scoreboard (eSports)
* [tweak] Social Counters - added support for the new Twitch Helix API
* [tweak] Player Blocks - improved styling for Heading in Grouped Player Lists
* [tweak] Player Blocks - display birthday
* [tweak] Staff Blocks - display nationality after Age and Birthday
* [tweak] WC Checkout - coupon layout tweaks
* [tweak] WC My Account > Orders > Details - improved layout and styling
* [tweak] Theme Options - added option to enabled/disable Post Author
* [fix] Blog - Custom colors of Post Category Group 6 and greater don't work (eSports)
* [fix] WC Register - broken layout for 'remember me' and 'forgot password'
* [fix] WC Cart coupon - submit button on mobile devices
* [update] DF Social Count 1.2.1
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.5

Version 4.2.2 – April 27, 2020

* [tweak] ALC: Staff Bio Card - display all jobs assigned to the Staff Member
* [tweak] Theme Options - add option to customize Page Heading - Title overlay opacity
* [tweak] Header Layout 4 - menu doesn't have a full width in some cases
* [tweak] Single Post Images weren't displayed for some singlpe post layouts if shared with Twitter
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.4
* [update] WPBakery Page Builder 6.2.0
* [update] Translation files updated
* [fix] Pushy Panel Logo - custom size applied incorrectly
* [fix] Event Results - the event result values weren't order by 'menu_order' parameter. Affected: single event for Basketball and Football, event scoreboard (basketball, football), ALC: Event Result widget
* [fix] Twitter sharing functionality

Version 4.2.1 – April 20, 2020

* [new] Added Secondary Navigation
* [new] Post - add option to change Post Title tag
* [tweak] SportsPress 2.7.1 compatibility
* [tweak] ALC: Featured Post - added option to display posts by categories and tags
* [tweak] ALC: Post Slider - added option to display posts by categories and tags
* [tweak] Archive: Category description - tweaked style and paddings
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.2.1
* [fix] Search Form Widget button doesn't work on click
* [fix] Double menu item fields after WordPress 5.4 update
* [fix] Single Video - Text content is not displayed if "Separate video from the main content?" is enabled
* [fix] Some text strings weren't translatable
* [fix] Post hashtags, image description, image description sign color issues (eSports)
* [fix] Social Top Bar - fixed issued when social links aren't vertically aligned
* [tweak] Translation files updated

Version 4.2.0 – April 1, 2020

* [tweak] SportsPress 2.7 compatibility
* [tweak] WooCommerce 4.0.1 compatibility
* [tweak] ALC - Instagram Feed widget has been deprecated. Added Smash Balloon Social Photo Feed plugin to recommended
* [tweak] ALC: Event Scoreboard - added output for Time status
* [tweak] Event > Box Score - added output for Time status
* [tweak] ALC: Event Blocks - Small - added output for Time status
* [tweak] Countdown - added output for Time status
* [tweak] Footer Widget List Widget - removed divider between list items
* [tweak] Player Boxed - set full width for inner content
* [tweak] Event Logos - added classes to images (eSports)
* [tweak] Single Post > Post Nav - added margins between category labels
* [tweak] Theme Options > Content Filter - added text color option
* [tweak] VC Twitch - added additional check for tp_twitch_display_streams()
* [tweak] Theme Options - added option to change 'btn-default-alt' button colors
* [tweak] Theme Options - added option to change 'btn-primary' button colors
* [tweak] Theme Options - added option to change 'btn-primary-inverse' button colors
* [tweak] Video - Make image thumbnails clickable
* [tweak] ALC: Social Buttons - Update prefix icon class logos (Font Awesome 5)
* [tweak] Player Boxed - Added icon for Mixer
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.2.0
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.3
* [update] ACF 5.8.9
* [fix] Video - thumb carousel doesn't show (RTL)
* [fix] Logo is not centered on Header Layout 4 (RTL)
* [fix] Social link in Top Bar - margin too big (RTL)
* [fix] ALC: Social Buttons - Missed YouTube icon logo
* [fix] Empty spaces in embeds for different providers
* [fix] Color - Player "More" button is not changing its color if customized
* [fix] Player Boxed - Fixed icon output for default social network (without specific icon)
* [fix] Fixes autoupdates for a child theme
* [fix] Theme Options > Single Player - added option to remove Player Header
* [fix] Button Primary - fixed issue with incorrect active state background color
* [fix] Small tweaks and improvements
* [fix] Nav - incorrect dropdown position (RTL)
* [fix] Event > Box Score > Staff - option doesn't disable Staff section

Version 4.1.1 – March 11, 2020

* [tweak] Theme Options - removed limitations to select different color schemes for different sports versions
* [fix] Theme Options - Footer Text Color option isn't available to customize
* [fix] Theme Options - Card Titles options aren't available to customize
* [fix] Theme Options - Logo custom position doesn't work in some cases

Version 4.1.0 – March 9, 2020

* [new] Sponsor Card element
* [new] Sponsor Cards element (for SportsPress Pro)
* [tweak] Footer Social Links - removed "@" sign for account names
* [tweak] ALC: Event Results - added option to display events for selected team
* [tweak] Updated screenshot for the child theme
* [tweak] Theme Options: Header → Secondary - added option to disable Header Secondary
* [tweak] Added changes to place Footer always at the bottom
* [tweak] Theme Options: Navigation - added option to customize side paddings
* [tweak] Theme Options: Search From - added option to change search form width
* [tweak] ALC: Text Ticker: small tweaks for different row layouts
* [tweak] Theme Options: added option to change button default colors
* [tweak] Content Filter: set active text as title color
* [tweak] Theme Options: added option to change body font for mobile devices
* [tweak] Theme Options: added options to customize Form Controls colors
* [tweak] ALC Recent Posts: added option to disable/enable Excerpt and Meta
* [tweak] Theme Options: added option to customize Table Colors separately
* [fix] Social Links - fixes issue with incorrect icon classes
* [fix] Megamenu divider color doesn't reflect on custom color changes
* [fix] ALC: Post Grid Slider - layout 3x3 might be broken if images have different height
* [fix] Colors: Fixed issue when Calendar active color wasn't reflecting on custom color changes
* [fix] Color: Accordion - custom colors weren't applied for accordion elements
* [fix] Footer: Copyright layout with Social Links didn't work for Basketball, Soccer, and American Football versions
* [fix] Radar Chart - double values in radar chart tooltips
* [fix] Radar Chart - custom statistics might produce errors on output
* [fix] "Final Score" string was not translatable in ALC: Event Results and Event Blocks widgets
* [update] Slider Revolution 6.2.2
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.1.0
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.2
* [update] Advanced Custom Fields Pro 5.8.8
* [update] Translation files

Version 4.0.3 – February 10, 2020

* [tweak] Theme Options - added option to select Results and Schedule layout (list, blocks, blocks small)
* [tweak] Standings table border colors
* [tweak] Added Discord social network
* [tweak] Added Mixer social network
* [tweak] Video embed is not full width if Classic Editor used
* [tweak] Form controls custom color issues
* [tweak] Video - display video categories on Single Video page
* [tweak] Updated Telegram icon (from paper-plane to telegram-plane)
* [tweak] Added predefined page templates for eSports (Home v1, Home v2, Team, Player)
* [fix] Progress Lines custom color issue
* [fix] Header Layout 3 - fixed issue when Info Block items are not visible if enabled
* [fix] Header Info Block - custom icons are not vertically aligned
* [fix] Video List - border custom color issue
* [fix] Calendar Widget - left arrow icon is not displayed
* [fix] Video - post title layout position issue if titles is short
* [fix] ALC: Recent Post widget - display image placeholder if post doesn't have featured image
* [fix] Content Filter custom color issue
* [fix] Event List - buttons color issue
* [fix] Header - Shopping Cart icon isn't reflecting on custom changes
* [update] FontAwesome 5.12.1
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.1
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.0.2
* [tweak] Small tweaks and fixes

Version 4.0.2 – February 3, 2020

* [tweak] Added Steam and Faceit social icons and links
* [tweak] Event Blocks - better handling for long team names
* [fix] Custom logo isn't changing for Header Layout 4
* [fix] Header Layout 1 custom background color isn't applying
* [fix] ALC: Text Ticker - fixed issue when full width displayed incorrectly
* [fix] Header Layout 4 - Header Primary color isn't reflecting on custom changes
* [fix] ALC: Featured Post - image display issue
* [update] Alchemists SCSS Compiler 4.0.1

Version 4.0.1 – February 1, 2020

* [fix] Small tweaks and fixes

Version 4.0.0 – February 1, 2020

* [new] eSports version
* [new] Sponsors - added option to select Sponsors position (before/after Footer Widgets)
* [new] Sponsors - added option to changes Sponsors' background
* [new] Footer Secondary - added new option to display Social Links
* [new] Post Tags - added option to select between 'button' and 'hashtag' type for post tags
* [new] Footer Widgets - added option to add overlays for Footer Widgets Background (Simple, Duotone, Off)
* [new] Page Heading - added option to select different layouts
* [new] Page Heading - added option to apply duotone effect to Page Heading
* [new] Header - added 2 prebuilt Header Layouts (4 overall) and option to easily customize it
* [new] Header Shopping Cart - added option to select action (click, hover)
* [new] Header Social Links - added option to select links position (Top Bar, Header Primary)
* [new] ALC: Box Info - added new element to display various short information
* [new] ALC: Jumbotron - added new element to showcase hero unit style content.
* [new] ALC: Accordion - added new element to display content with collapsible panels.
* [new] Posts Filter - added new style (Boxed)
* [new] DF Social Count - added new layout for counters (Buttons)
* [new] Post - added 3 new post layouts
* [new] Video Post format - added a separate styling for Video Post Format
* [new] Video Custom Post Type - added a new custom post type for displaying videos
* [new] Recent Videos - added new widget displays recent Video Post Formats
* [new] My Account - added horizontal navigation on My Account page
* [new] Single Player - added new Boxed layout for single player page (for all sports)
* [new] ALC: Post Loop - added Cards Tile - 2 cols layout
* [new] ALC: Player Stats - Chart - added new element to represent player stats in Doughnut and Horizontal Bars charts
* [new] ALC: Player Stats Graph Log - added new element for displaying Player Stats log with Line chart
* [new] ALC: Player Stats Grid - added new element to display Player Stats in Grid layout
* [new] ALC: Achievements - added new element to represent static information in sliding format
* [new] ALC: Description List - added new element to display information in description list
* [new] Team > Gallery - added new design for albums (Image Top + Thumbs + Title Bottom)
* [new] Added Slider Revolution plugin
* [new] ALC: Post Grid - added 1-2 Card Tile and 1-2-1 layouts
* [tweak] ALC: Recent Posts widget - added new Small - Wide image size
* [tweak] Header - added option to set different Header Layouts
* [tweak] Header Nav - min height changed to 30px
* [tweak] Card Header Title - added option to customize Card Header Title's Typography
* [tweak] Blog v5 - allow to use Blog v5 layout for Basketball and Soccer
* [tweak] Albums - added option to customize Albums slug
* [tweak] Shop - added option to disable product gradients
* [tweak] Footer List Widgets - added option to customize typography for list-based widgets in the Footer Widget area
* [tweak] Event Video - tweaks video embed output by adding responsive container
* [tweak] Card Header Button changed from outline to filled (American Football)
* [tweak] League Table - 'Preview' and 'Article' links were changed to buttons
* [tweak] WooCommerce 3.9 compatibility
* [tweak] Player Blocks - don't output empty metrics (height, weight)
* [tweak] ALC: Post Loop - added new layout List - Card Tile Small
* [tweak] ALC: Text Ticker - added boxed layout with rounded corners
* [tweak] ALC: Text Ticker - added option to display Categories
* [fix] Fixed issue when custom Footer Widgets Background Image isn't applied
* [fix] DF Social Count - updated Twitch v3 API (kraken) to new API (helix)
* [fix] WooCommerce - fixed issue when rating icons disappeared on hover
* [fix] ALC: Team Leaders - fixed issue when players aren't sorted correctly by total rebounds (Basketball)
* [fix] Image Captions - fixed issue with incorrect styling for image captions with different alignments
* [fix] ALC: Newslog - fixed issue when some icons are not displayed correctly
* [fix] ALC: Event Results - fixed issue with output enabled by empty Timeline (Soccer)
* [fix] Widget Lists - fixed issue when markers displayed for list based widgets inserted with page builder
* [fix] Hero Unit Posts Slider - fixed issue when custom height is not applied if Navigation Type set to Numbers
* [update] Alchemists SCSS Complier 4.0.0
* [update] DF Social Count 1.2.0
* [update] WPBakery Page Builder 6.1
* [update] Alchemists Advanced Posts 2.0.0
* [update] Alchemists WooCommerce Grid / List toggle 1.1.3
* [update] Alchemists Color Filters for WooCommerce 1.0.3

Version 3.5.1 – December 22, 2019

* [update] WPBakery Page Builder 6.1
* [update] Translation files
* [tweak] Small tweaks and improvements

Version 3.5.0 – December 2, 2019

* [new] New Theme Activation mechanism based on Purchase Code
* [tweak] Small tweaks and improvements

Version 3.4.1 – November 19, 2019

* [tweak] Player - added option to display Team Logo on the single player page
* [tweak] Blog - added Blog style customization to Archive page
* [tweak] SP Event Blocks - added action to events which allow adding custom functionality
* [tweak] ALC: Player Game-by-Game stats - added CSS classes on each table cell
* [tweak] SP Player Details - improved layout on mobile and tablet devices
* [update] ACF 5.8.7
* [update] WooCommerce 3.8.0 compatibility
* [tweak] Small tweaks and improvements

Version 3.4.0 – October 22, 2019

* [new] Home - Version 2 page was added for American Football
* [new] ALC: Post Grid Slider - added new layout (1-2)
* [new] ALC: Roster Carousel
* [new] ALC: Post Grid
* [new] ALC: Event Results - added expand/collapse button
* [new] Widget: Recent Posts - added new layout (Thumbnail - Extra Large)
* [tweak] SP Event - improved styling for events on Archive page
* [tweak] Event - added option to enable Comments on Single Event page
* [tweak] SP Player List - improved player photo output
* [tweak] ALC: Team Leaders - replacef placeholder image to a smaller one
* [tweak] ALC: Event Results - added customization option to select performance
* [tweak] DEV Browserlist - removed old and deprecated properties used for outdated browsers
* [tweak] Single Player - Radar Chart is reworked and now displays relative chart if Player List is selected (Basketball)
* [tweak] Theme Options: Single Player - added Players Statistics as data source for Player Radar (Basketball)
* [tweak] Theme Options: Team Gallery - added option to select Gallery type
* [tweak] Theme Options: Albums - added option to select Single Album layout (fixed, full width)
* [tweak] Theme Options: added option to select Footer Secondary (Copyright) layout
* [tweak] Widget: Countdown - added 'Read More' button (Football)
* [tweak] ALC: Roster Blocks - added option to select Player Metrics
* [tweak] ALC: Roster Carousel - added option to select Player Metric
* [tweak] ALC: Roster Blocks - added option to hide Age, Nationality, and Flags
* [tweak] ALC: Roster Carousel - added option to hide Age, Nationality, and Flags
* [tweak] ALC: Contact Info widget - added 2 fields for custom social networks
* [tweak] Demo Data updated
* [update] Alchemists SCSS Compiler 3.0.8
* [update] Alchemists Advanced Posts 1.2.0
* [update] ACF 5.8.5
* [update] Traslation files
* [tweak] Small tweaks and improvements
* [fix] Duotone effect didn't work correctly in some parts
* [fix] Woo - fixed broken layout on My Account > Addresses page
* [fix] Styling - Card Clean Header color wasn't reflecting on custom color changes

Version 3.3.2 – September 22, 2019

* [tweak] WooCommerce - added option to enable/disable sidebar on Single Product page
* [tweak] ALC: Games History - added Draws for Soccer
* [tweak] ALC: Game-by-Game Stats - static labels were replaced with dynamic ones (Soccer)
* [tweak] ALC: Team Leaders - set 'eventsattended' only for Basketball and use 'eventsplayed' for other sports
* [tweak] Theme Options: add option to remove Featured Image on single posts
* [tweak] Theme Options: Typography - added additinal various typography options
* [tweak] Theme Options: Single Post - added option to customize Overlay (simple, duotone, none) for Single Blog Post 3 layout
* [tweak] SVG-based duotone replaced with CSS-based for easy modification
* [tweak] Small tweaks and improvements
* [fix] WooCommerce - broken form layouts, e.g. Checkout page

Version 3.3.1 – September 9, 2019

* [tweak] Single Event - circular bars and progress bars aren't displayed if empty
* [tweak] Team Gallery - clickable area of Player Images covers the full image
* [tweak] Dev - added filters for fonts in Theme Options
* [fix] Markers for list (ul) items
* [fix] Mega Menu columns aren't equal if class is not specified
* [fix] Header Search icon isn't displayed on mobile devices
* [fix] Content Filter icon isn't displayed on mobile devices
* [fix] American Football sample data fixed
* [fix] ALC: Event Results - same colors for progress bars if Team Color is not specified
Tải Miễn Phí Alchemists NULLED v4.4.15- Sports, eSports & Gaming Club and News WordPress Theme :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup