Advanced Google Maps Plugin for WordPress v5.3.2


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin BẢN QUYỀN VÀ MỚI NHẤT với giá chỉ 40K thì hãy liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Related Posts
1 of 281

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Advanced Google Maps Plugin for WordPress là Plugin Google Maps dành cho WordPress này là plugin Google Maps tiên tiến nhất từng được tạo. Chúng tôi đã phát triển nó bằng cách sử dụng phản hồi từ hàng nghìn khách hàng quý giá của chúng tôi.

Link Demo : https://codecanyon.net/item/advanced-google-maps-plugin-for-wordpress/5211638

Tiện ích bổ sung cao cấp & hữu ích để nâng cao trải nghiệm người dùng!

Chúng tôi cũng cung cấp các phần mở rộng / tiện ích bổ sung cao cấp của plugin bản đồ google nâng cao của chúng tôi để triển khai các chức năng cần thiết & hữu ích. Các tiện ích bổ sung này hoạt động trơn tru với plugin chính của chúng tôi để tạo ra đầu ra / nội dung rất hữu ích và hiển thị nó một cách đẹp mắt trên bản đồ google do plugin chính tạo ra. Khách hàng đang yêu thích nó, hãy xem nó ra!

                 

Dịch vụ tùy chỉnh

Chúng tôi thực hiện rất nhiều tùy chỉnh đối với tất cả các plugin có trong danh mục đầu tư của chúng tôi để đáp ứng nhu cầu / yêu cầu / mục tiêu kinh doanh cụ thể của khách hàng. Vui lòng thảo luận về các yêu cầu tùy chỉnh của bạn bằng cách liên hệ với chúng tôi Tại đây hoặc bạn có thể gửi email cho chúng tôi theo địa chỉ [email protected] . Nhóm của chúng tôi sẽ liên hệ lại với bạn càng sớm càng tốt.

Đặc trưng của Advanced Google Maps Plugin for WordPress :

 1. Dễ dàng lọc các vị trí theo các trường tùy chỉnh, phân loại và dữ liệu vị trí. Tạo nhiều bộ lọc bằng cách sử dụng phụ trợ.
 2. Hiển thị bài viết, trang hoặc loại bài viết tùy chỉnh trên bản đồ google. Bạn có thể hiển thị nhiều loại bài viết trên một bản đồ google.
 3. Chỉ định vị trí cho bài đăng của bạn một cách dễ dàng bằng cách sử dụng hộp meta hoặc các trường tùy chỉnh của riêng bạn. Bạn cũng có thể sử dụng plugin Trường tùy chỉnh nâng cao để chỉ định vị trí cho bài đăng của mình.
 4. Hiển thị thông tin bài đăng, ví dụ như tiêu đề, nội dung, đoạn trích, hình ảnh nổi bật, danh mục, thẻ, trường tùy chỉnh hoặc phân loại tùy chỉnh trong infowindow. Bạn chỉ cần sử dụng trình giữ chỗ để hiển thị các dữ liệu này.
 5. Hiển thị danh sách bài đăng bên dưới bản đồ và hiển thị thông tin bài đăng trong danh sách. Bạn có thể tùy chỉnh html dễ dàng để tích hợp thiết kế của riêng bạn.
 6. Hiển thị các bài đăng hoặc vị trí bên dưới bản đồ ở định dạng lưới hoặc danh sách. Khách truy cập có thể chuyển đổi định dạng ở phía trước.
 7. Thêm bất kỳ số lượng thông tin nào về vị trí hoặc chi tiết điểm đánh dấu và hiển thị chúng trong cửa sổ thông tin một cách dễ dàng. ví dụ: fax, điện thoại, email, trang web, v.v.
 8. Nhập dữ liệu vị trí không giới hạn từ CSV. Bạn có thể nhập bất kỳ số lượng trường nào trong vị trí. Chỉ định các danh mục cho vị trí của bạn bằng cách sử dụng csv. Tất cả các dấu phân cách CSV đều được hỗ trợ.
 9. Gán nhiều danh mục cho một vị trí và cho phép khách truy cập lọc theo danh mục.
 10. Chọn chuyển hướng đến một vị trí hoặc hiển thị thông báo infowindow khi nhấp chuột vào điểm đánh dấu cho cả bài đăng hoặc vị trí được thêm theo cách thủ công.
 11. Một mô-đun danh sách hoàn chỉnh để lọc, sắp xếp, in và hộp tìm kiếm nâng cao để lọc các bài đăng hoặc vị trí theo mã zip, địa chỉ, thành phố, quốc gia, tiêu đề bài đăng hoặc vị trí và các danh mục.
 12. Mô-đun danh sách dựa trên ajax để có trải nghiệm tìm kiếm và khả năng sử dụng nhanh nhất.
 13. Tìm kiếm các bài đăng hoặc vị trí lân cận trong bán kính nhất định. Tùy chỉnh cài đặt bán kính trong phần phụ trợ.
 14. Lọc các vị trí / điểm đánh dấu theo danh mục trên bản đồ. Khả năng lọc nhiều danh mục cùng một lúc.
 15. Sắp xếp danh sách theo tiêu đề, địa chỉ hoặc danh mục theo cả thứ tự tăng dần và giảm dần.
 16. In danh sách vị trí đã lọc. Bạn có thể kiểm soát tùy chọn in thông qua phụ trợ.
 17. Trình giữ chỗ để sửa đổi dữ liệu danh sách vị trí mà không cần bất kỳ lập trình nào.
 18. Bật hoặc tắt biểu mẫu tìm kiếm, bộ lọc danh mục, tùy chọn in, tùy chọn sắp xếp trong phần phụ trợ.
 19. Mô-đun danh sách được hỗ trợ phân trang. Bạn có thể quyết định số bài đăng hoặc vị trí trên mỗi trang bằng cách sử dụng cài đặt phụ trợ.
 20. Hỏi vị trí bắt đầu và vị trí kết thúc từ khách truy cập để hiển thị hướng dẫn tuyến đường. Nhấp vào điểm đánh dấu để tự động điền vị trí bắt đầu. Nhận thông tin về tuyến đường lái xe, đi xe đạp, đi bộ hoặc chuyển tuyến.
 21. Du khách có thể nhận được chỉ dẫn tuyến đường bằng cả dặm và km.
 22. Hiển thị đầu vào vị trí bắt đầu dưới dạng hộp văn bản hoặc hộp chọn chứa đầy các vị trí của bạn.
 23. Hiển thị đầu vào vị trí cuối dưới dạng hộp văn bản hoặc hộp chọn chứa đầy các vị trí của bạn.
 24. Khả năng hiển thị vị trí Bắt đầu và Kết thúc mặc định trong tab chỉ đường.
 25. Tìm các địa điểm lân cận trong bán kính nhất định bằng cách sử dụng api địa điểm của Google.
 26. Hiển thị Vòng kết nối xung quanh các tiện nghi được tìm thấy bằng cách sử dụng api địa điểm của google.
 27. Bật các cụm điểm đánh dấu nếu bạn có quá nhiều vị trí. Chỉ cần kích hoạt và plugin sẽ xử lý phần còn lại.
 28. Bạn có thể áp dụng phân nhóm điểm đánh dấu trên cả bài đăng và vị trí. Cụm điểm đánh dấu sẽ được cập nhật tự động khi lọc.
 29. Chọn biểu tượng cụm điểm đánh dấu và biểu tượng di chuột để cải thiện trải nghiệm người dùng. 10 kiểu cụm điểm đánh dấu có sẵn
 30. Chọn kích thước lưới của cụm điểm đánh dấu và mức thu phóng tối đa.
 31. Tạo các tuyến đường trong phần phụ trợ và hiển thị chúng trên giao diện người dùng. Bạn có thể chỉ định một màu cho mỗi tuyến đường. Khách truy cập có thể hiển thị / ẩn các tuyến đường trên giao diện người dùng bằng cách sử dụng biểu mẫu bộ lọc tuyến đường. Bạn có thể hiển thị nhiều tuyến đường trên bản đồ google.
 32. Tùy chỉnh Màu nét vẽ, Độ mờ nét vẽ, Độ đậm nét, Chế độ di chuyển, Hệ thống đơn vị, Vị trí bắt đầu, Vị trí kết thúc và các điểm trên đường để tạo một tuyến đường.
 33. Làm cho tuyến đường có thể kéo và tối ưu hóa các điểm tham chiếu để đề xuất tuyến đường tốt nhất có thể.
 34. Gán các điểm tham chiếu cho tuyến đường. Danh sách vị trí có thể tìm kiếm được thêm vào để chỉ định điểm tham chiếu cho tuyến đường một cách nhanh chóng.
 35. Quản trị viên có thể vẽ bất kỳ số lượng hình tròn, hình chữ nhật, đa giác hoặc đa đường và hiển thị chúng trên bản đồ google. Hình dạng có thể nhấp được.
 36. Hiển thị một infowindow khi nhấp vào một hình dạng.
 37. Chuyển hướng đến một vị trí khi nhấp vào một hình dạng.
 38. Xóa các hình dạng riêng lẻ hoặc sửa đổi thuộc tính của hình dạng bằng cách chọn khi nhấp chuột.
 39. Vẽ bất kỳ số lượng hình dạng nào trên bản đồ và lưu tất cả chúng lại với nhau.
 40. Sử dụng tọa độ của riêng bạn để vẽ các hình dạng.
 41. Áp dụng các kiểu Google Maps tuyệt vời từ snazzymaps.com với một bản sao và dán đơn giản.
 42. Bạn cũng có thể tạo kiểu tùy chỉnh của riêng mình cho đường, nhãn hoặc hình học cho giao diện bản đồ google của riêng bạn.
 43. Tìm nạp vị trí từ các nguồn dữ liệu bên ngoài, chẳng hạn như bảng hoặc API tùy chỉnh và tự động gán cho bản đồ bằng cách sử dụng móc.
 44. Khả năng tự động tìm nạp vĩ độ, kinh độ, thành phố, quốc gia, tiểu bang và mã zip khi bạn nhập địa chỉ vào trường đầu vào.
 45. Quản lý danh mục phụ huynh – con cái.
 46. Chỉ định điểm đánh dấu của riêng bạn cho các danh mục hoặc chọn từ hơn 500 điểm đánh dấu làm sẵn.
 47. Khả năng tìm kiếm trong danh sách biểu tượng để tìm các biểu tượng phù hợp và gán cho một danh mục một cách nhanh chóng.
 48. Sử dụng trình giữ chỗ, ví dụ: {marker_title}, {marker_address}, {marker_message}, {marker_latitude}, {marker_longitude}, tùy chỉnh nội dung của thông báo infowindow.
 49. Hiển thị infowindow khi nhấp chuột hoặc di chuột qua điểm đánh dấu.
 50. Mở infowindow khi tải trang mà không cần nhấp chuột hoặc di chuột qua.
 51. Sửa đổi nội dung infowindow thông qua hook bằng lập trình.
 52. Đóng infowindow khi nhấp chuột vào điểm đánh dấu. Bạn có thể tắt tính năng này trong phần phụ trợ.
 53. Áp dụng Bounce Animation khi nhấp chuột vào điểm đánh dấu hoặc di chuột qua.
 54. Áp dụng Drop Animation trên điểm đánh dấu khi chúng hiển thị trên bản đồ google.
 55. Thay đổi mức thu phóng của bản đồ khi nhấp chuột vào điểm đánh dấu để hiển thị tốt hơn.
 56. Hiển thị nhiều Lớp KML / KMZ trên bản đồ.
 57. Hiển thị số lượng lớn dữ liệu trên bản đồ bằng cách sử dụng bảng kết hợp. Cách tốt nhất để quản lý tập hợp dữ liệu lớn.
 58. Hiển thị các điều kiện giao thông thời gian thực và lớp phủ bằng cách sử dụng Lớp lưu lượng.
 59. Thêm thông tin đường đi xe đạp vào bản đồ của bạn bằng cách sử dụng Lớp xe đạp.
 60. Hiển thị bản đồ vật lý dựa trên thông tin địa hình.
 61. Khả năng hiển thị nhiều lớp với nhau trên bản đồ.
 62. Đặt chiều cao, chiều rộng, mức thu phóng, loại bản đồ, bật / tắt bánh xe cuộn, thuộc tính có thể kéo và áp dụng hình ảnh 45 °.
 63. Bản đồ hoàn toàn đáp ứng và điều chỉnh tự động theo thiết bị.
 64. (Tùy chọn) Gán vĩ độ và kinh độ trung tâm cho bản đồ. Theo mặc định, vị trí trung tâm được tính toán tự động dựa trên các vị trí được chỉ định cho bản đồ.
 65. Căn giữa bản đồ dựa trên vị trí hiện tại của khách truy cập.
 66. Hiển thị một vòng tròn xung quanh vị trí trung tâm để đánh dấu vị trí trung tâm. Đặt thuộc tính của vòng kết nối.
 67. Chỉ định nhiều vị trí cho bản đồ bằng cách sử dụng danh sách có thể tìm kiếm. Danh sách được phân trang nếu bạn có hàng trăm địa điểm.
 68. Hiển thị / Ẩn Điều khiển thu phóng, Điều khiển toàn màn hình, Điều khiển loại bản đồ, Điều khiển tỷ lệ, Điều khiển chế độ xem phố, Điều khiển bản đồ toàn cảnh và quyết định vị trí của các điều khiển trên bản đồ.
 69. Ẩn các điểm đánh dấu khi tải trang và chỉ hiển thị chúng sau khi lọc.
 70. Hiển thị chế độ xem phố của vị trí. Thiết lập Tiêu đề POV và POV Pitch của Chế độ xem phố để tùy chỉnh đầu ra Chế độ xem phố của một vị trí.
 71. Hiển thị lớp phủ và tùy chỉnh màu đường viền, chiều rộng lớp phủ, chiều cao lớp phủ, kích thước phông chữ, chiều rộng đường viền và kiểu đường viền.
 72. Cách dễ nhất để hạn chế di chuyển / kéo để bản đồ luôn ở trong các giới hạn nhất định bằng cách sử dụng cài đặt giới hạn di chuyển.
 73. Hiển thị dữ liệu GEOJSON bằng URL dễ dàng.
 74. Hiển thị bản đồ kết hợp giữa chế độ xem thông thường và chế độ xem vệ tinh.
 75. Hiển thị Google Maps trong các thanh bên bằng tiện ích con. Bạn có thể hiển thị bất kỳ số lượng bản đồ nào trong thanh bên.
 76. Hiển thị các danh mục, chỉ đường, tuyến đường và các tab lân cận cùng nhau trên bản đồ google.
 77. Hiển thị số lượng vị trí với tên danh mục. và sắp xếp các danh mục theo số lượng vị trí được chỉ định.
 78. Giữ bản sao lưu các vị trí, tuyến đường, bản đồ và danh mục.
 79. Bạn có thể chỉ định quyền cho người dùng để quản lý vị trí, danh mục, tuyến đường và bản đồ của bạn.
 80. Khả năng sử dụng Cơ sở dữ liệu bên ngoài hoặc Nguồn để thêm điểm đánh dấu trên Google Maps bằng cách sử dụng bộ lọc mới wpgmp_marker_source.
 81. Thêm nhiều bản đồ của Google trên một trang. Mỗi bản đồ sẽ có các thuộc tính riêng.
 82. Một plugin tương thích với nhiều trình duyệt. Đã được thử nghiệm đầy đủ trên IE8, IE9, IE10 và tất cả các trình duyệt chính khác
 83. Đa ngôn ngữ Được hỗ trợ bằng cách sử dụng tệp .po.
 84. Multisite Enabled và khả năng kích hoạt nó trên toàn mạng.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Free Download Advanced Google Maps Plugin for WordPress v5.3.2 nulled changelog
Version 5.3.0
- New - Better and advanced user interface for plugin's back-end pages.
- New - Copy to clipboard short-code functionality added to maps listing page in back-end.
Version 5.2.9
- Fix - Scroll issue fixed in tabs when category is clicked. Now all locations are displayed.
- Fix - Colorpicker issued fixed on certain backend pages..
Version 5.2.8
- Fix - Security issue fixed with database queries.
Version 5.2.7
- Fix - Toggle issue fixed for back-end to show and hide placeholder list.
Version 5.2.6
- Fix - Ameneties listing on map fixed in case of multiple amenities selected.
Version 5.2.5
- New - Version number return method added, more optimisation work.
Version 5.2.4
- Fix - Marker icon update issued fixed in case of multiple categories assigned to single location.
Version 5.2.3
- New - New hooks added for more flexibility.
- New - Language files updated.
Version 5.2.2
- Fix - Display of extra div under map when listing is disabled.
Version 5.2.1
- Fix - Routes settings checkbox was not working properly on add / edit manage page.
Version 5.2.0
- New - Plugin core files code optimisation
Version 5.1.9
- Fix - Custom Marker issue resolved.
Version 5.1.8
- Fix - Issue with infowindow background color, font-family fixed.
- Fix - Warnings on drawing page fixed.
Version 5.1.7
- Fix - Overflow added to info-window for long content reading.
Version 5.1.6
- Fix - Update marker icon according to priority set in case of multiple category assigned.
Version 5.1.5
- New - Direction link added via placeholder to display directions through info-window.
- Fix - The "undefined" for location listing title fixed.
- Fix - Icon issue when a marker is assigned multiple categories, it sometimes shows old category icon even after filtration.
- Fix - Empty record insert during import fixed.
Version 5.1.4
- Improvment - Click Event handled for google autosuggest field in the filter by radius functionality.
Version 5.1.3
- Improvment - WordPress Coding Standard Applied
Version 5.1.2
- New - 'Clean Database' tool is added to remove all entries by google maps plugin.
- New - 'Sample Data' is added to create sample locations, categories, routes, and maps.
- Fix - 'zoom on click' is fixed in case of when info window open on mouseover.
- Fix - 'Empty Placeholder' issue is fixed. Use wpgmp_extra_field class to wrap custom fields using placeholders.
Version 5.1.1
- Fix - -Infowindow Hide issue resolved after few seconds.
Version 5.1.0
- Fix - Searching was not working when tabs were enabled after 5.0.9.
Version 5.0.9
- New - Added autosuggest text module in backend drawing module map for quicky find the location for drawing.
- New - Created new control for setting the order of posts in categories tab filter.
- Fix - Redirect issue on click event of drawing shapes in case of multiple shapes.
- Fix - Show location/marker bypassing address in the display_map shortcode.
- Fix - Show / Hide button on map tabs was not visible in the mobile device.
Version 5.0.8
- New - 'Location Redirect Url' included in the Export/Import Process.
- Fix - Filter Functionality improved in case of multiple categories.
- Fix - CSV issue resolved in new version of wordpress
Version 5.0.7
- New Features and bugs resolved.
Version 5.0.6
- Fix - Show serialized custom fields correctly.
- Fix - Automatic updates bug fixed.
Version 5.0.5
- Fix- Added image ALT tag into {marker_image} placeholder which is suggested by our customer.
Version 5.0.4
- New - GDPR complaince google maps plugin.
- Fix - Responsive issues in some skins fixed.
Version 5.0.3
- Fix - "Hide Markers on Page load" is fixed.
- Fix - Broken masonry layout in some cases fixed.
Version 5.0.2
- Fix - Masonry Issue resolved on pagination click.
- Fix - Switch to list view is resolved.
- Fix - Nearby Search is fixed.
Version 5.0.1
- Fix - Maps are working properly on IPAD now.
- Fix - Default Radius issue is resolved.
- Fix - display_map shortcode is working perfectly now.
- Fix - Current Post center location is working on pages as well.
Version 5.0.0
- Multiple Filters - Now admin can create multiple filters by custom fields, taxonomies, locations fields.
- Readymade Skins - Apply beautiful info window and listing skins.
- Skin Editor - Easy to use the editor to modify the appearance of the skins.
- Url Filter - Ability to modify maps appearance using URL parameter.
Version 4.0.8
- Fix - Marker clusters was not working on mobile.
- Fix - Category filters were very slow for a nested category.
Version 4.0.7
- New - New filter wpgmp_map_lang added to modify map language using hook.
- Improve - Missing css for proper infowindow style like our demo page.
- Improve - An extra space added to separate multiple taxonomies on infowindow and listing.
Version 4.0.6
- New - Add Maps using Visual Composer any where.
- New - Set map's center point according to locations assigned.
Version 4.0.5
- Improve - Instructions on the import section updated. Showing selected file name and abiity to import latitude and longitude with "" double quotes.
- New - Gesture handling settings added.
- Fix - Default marker for the post was not showing.
- Improve - "Add Location" link is added on Manage Locations page.
Version 4.0.4
- Fix - In some cases, 404 error page on add category is resolved.
- Fix - Show info window on user's current location is fixed.
- Fix - Labels for empty custom fields will be removed.
- New - Settings for min and max zoom level is added.
Version 4.0.3
- Fix - Tabs was not hiding on page load.
- Fix - Responsive CSS for GRID for tablets.
- Fix - Message on Drawing page was not saving properly.
- Fix - Missing strings added in the language file.
Version 4.0.2
- Fix - Route was not draggable according to backend setting. .
Version 4.0.1
- Improvement - Responsive CSS issues fixed
- New - KML links are refreshed every time.
- New - fc-hide-mobile class can be used to hide data from infowindow and in the listing for Mobiles/Ipads.
- Fix - Marker category icons was not working.
Version 4.0.0
- New - Setup featured image for manual location.
- New - Setup category priority for each category. Show category listing in priority order.
- New - Import CSV without latitude and longitude. Geocoding will be performed to calculate latitude & longitude based on the address provided in the CSV.
- New - Feature to update locations based on location ID using CSV.
- Improvement - ID column is added in export CSV to use in updating modified entries.
- Improvement - UI is changed using material color scheme.
- New - Ability to setup map properties according to screen size.
- New - Display search control on google maps to change position on google maps on the frontend.
- New - Display custom HTML, images & videos on google maps using a custom control.
- New - Ability to customize Info window appearance.
- New - Display custom fields on info window message and listing, added by Advanced Custom Fields (ACF) Plugin.
- New - Show posts on the map using ACF plugin.
- New - Show categories in order by category priority.
- New - Show listing order by category priority.
- New - Search within default radius based on user's location.
- New - Apply ready-made 15 color scheme. On one click, you can change the overall look on google maps and listing.
- New - Apply your own color scheme by choosing Primary and Secondary Colors.
- New - Export/Import Maps settings from one site to another site.
Version 3.4.6
- Fix - Applied nonce during export feature in the backend.
- Improve - Dashboard UI improved.
Version 3.4.5
- Fix - Applied nonce during export feature in the backend.
- Improve - Dashboard UI improved.
Version 3.4.4
- Fix - Export with extra fields was not working correctly.
Version 3.4.3
- New - Ability to view map in full screen.
- Improvement - 'How to Use' instructions are updated.
Version 3.4.2
- New - UI Improved for wordpress4.6.
- Fix - Google developer console api link is updated.
Version 3.4.1
- New - Ability to hide google maps meta box using backend settings.
- Fix -Google Maps API Key instructions are added.
Version 3.4.0
- Fix - Xss vulnerability is resolved.
- Fix - Removed doubled loading of maps api and version is updated.
- Fix - Open Infowindow by default is resolved.
- Fix - Marker cluster broken image issue resolved.
Version 3.3.10
- Fix - Verify Purchase was not working.
- New - Ability to hide meta boxes using hook.
Version 3.3.9
- Ability to send request for refund, suggestions or verify purchase.
- Meta Box Auto suggest improvement.
- Get notified about new updates in the backend now.
Version 3.3.8
- Fix- Auto suggestion was not working on WP Google Map Pro Meta box on posts & pages is resolved.
- Improvement - UI is improved.
Version 3.3.7
- Fix - Blank map showing due to $.maps is undefined error, is resolved now.
Version 3.3.6
- Fix - 'Visibility' to off was not working for 'Map Style' settings.
Version 3.3.5
- Fix - ACF (Advanced Custom Fields) confliction is resolved.
- New - Ability to show all locations to the map without assign them.
- New - Ability to change text strings using filter for front-end map.
- Fix - Removed backend.js and backend.css from frontend.
Version 3.3.4
- Fix - "=" equal sign was doing a problem in shapes message on drawing page.
- Fix - Sort by address was not working in maps listing.
Version 3.3.3
- Fix - folder name changed to wp-google-map-gold
Version 3.3.2
- Fix - Updated languages files.
- Fix - Removed warning on frontend maps.
Version 3.3.1
- Fix - Removed warning on activation if wp debug is true.
- Fix - Meta Box js error is resolved.
Version 3.3
- Fix - Ability to install maps table on new site creation and delete them on site remove in multi-site.
- New - Ability to change map centcenter point and zoom level on marker click.
- Fix - Ability to choose 0 zoom level.
- Fix - Direction Issue is resolved.
- New - Render shortcode in infowindow message.
- New - Render shortcode in listing placeholder.
Version 3.2.10
- Fix - Conflict with DIVI Builder and other premium themes is resolved.
Version 3.2.9
- Fix - Map Styles was not working in few cases.
- Fix - Conflict with ACF (Advanced Custom Fields) plugin resolved.
- New - Useful new filters - 'wpgmp_show_place' and 'wpgmp_marker_property'
Version 3.2.8
- Fix - Extra fields were not working correctly.
- Fix - Removed Javascript:void to avoid Page Not found error on Add Map.
- Fix - KM and MILES are translatable now.
- Fix - Map Language is working now.
- Fix - State field was not importing correctly.
Version 3.2.7
-Feature - Ability to show/hide tabs on page load. Manageable from backend setting.
-Fix - Show/Hide button on tabs not working correctly on multi-lingual setup.
-Feature - Ability to get new update notification in the Plugins Dashboard.
Version 3.2.6
- Marker Animation on Click and mouseover added.
- Latitude and longitude validation added in add/edit location and import.
- Select all category at once option added in category tab.
- Close info-window on map click setting added on add/edit map page.
- Category Stuck issue resolved in case of lots of categories.
- Extra Fields was not showing input to enter issue resolved.
- Now Including maps scripts when its needed.
Version 3.2.5
- Marker Clusters was not updating on filters - Fixed.
- New Feature - Export Extra Fields with Location Data.
- New Feature - Choose delimiter on time of CSV Import. Sample CSV added with extra fields.
- Removed - XLS, JSON & XML Export/Import Removed.
- Ability to display custom taxonomy in Infowindow & listing below the map using {taxonomy=taxonomy_slug_here} placeholder.
- Listing Per page was updating to 10 after sorting - Fixed.
- Same Posts Featured image for all posts listing - Fixed.

Version 3.2.4
- Map Freezing issue is Fixed.
- Scroll_wheel was not working in shortcode - Fixed
- Ability to open infowindow using external link.
- Width of map was the blank in some cases - Fixed.
Version 3.2.3
- Metabox not working in version 3.2.2 is fixed.
- Metabox was hidden on rearrange - fixed
Version 3.2.2
- Selected locations for the map is not working solved
Version 3.2.1
- HTML Tags is not allowed in drawing message.
- KML Layers is overwriting MAP Settings.
- Sorting by Title, Address & Category was not working.
- {post_link} and {post_featured_image} are not working.
Version 3.2
- Ability to import extra fields like fax,phone,website,email or any other via CSV.
- No need to add extra fields every time now when you create a new location.
- Translate 'Prev', 'Next', 'Select Category' and other missing strings.
- Pass zoom and category in the put_wpgm shortcode to filter locations.
- Lost of locations fields on quick edit is resolved.
Version 3.1
- Added missing translation strings.
- Added Search within Radius features.
- Display Marker on Center Location.
- Use extra fields added in location into placeholders to display in listing.
Version 3.0.6
- Search by area not working - Fixed.
- Map_locations field type changed to longtext to assign thousands location.
Version 3.0.5
- Duplicate Tags issue resolved.
- Duplicate Categories issue resolved.
- Notice Error message about WPGMP_CLASSES resolved.
- Ability to fill start location in direction tab by clicking on infowindow in the map.
Version 3.0.4
- Search by state, zip and country was not working - Resolved.
Version 3.0.3
- posts_per_page was missing in geotags.
- Routes tabs had a closing div missing.
- Added default start location and end location for the route directions.+
- Missing translation strings added.
Version 3.0.2
- Links were not working in infowindow message - resolved.
- Zoom the map to display circle correctly for nearby tabs.
- Ability to choose multiple maps using wp google map pro meta box.
- Category is selected now if wp google map pro meta box is saved in previous version.
- Infowindow is not opening on mouseover - Resolved.
- Infowindow was not disabling using location form - Resolved
Version 3.0.1
- Shortcode showing blank page when inserted due to compatibility issue with old php version.- Solved
Version 3.0.0
- Gold Version Launched.
Version 2.3.14
- Bug-Marker Cluster not showing bug resolved.
- Bug- Infowindow click is not working when marker cluster enabled.
- Improvement- Scroll to map when click on location in listing.
Version 2.3.13
- Bug-New words added for translation.
- Bug- Install plugins's table when new blog create on multi-site.
- Bug- listing below the map was pointing to wrong mapid.
- Bug- Ilegal string offset error solved.
- Bug- nearby distance can be calculated in KM now.
- Bug- Blank map bug resolved when location is removed which is assigned to the map.
Version 2.3.12
- New Feature - You can give permission to authors, contributors, or any role to manage maps.
- Bugs - Fixed bulk delete issue.
Version 2.3.11
- New Feature - Ability to display more than 10 records on Manage Location page using Screen Options.
- New Feature - Ability to display more than 10 records on Manage Maps page using Screen Options.
- New Feature - Ability to display more than 10 records on Manage Categories page using Screen Options.
- New Feature - Ability to display more than 10 records on Manage Routes page using Screen Options.
- Sample Import files included for Import Tool.
Version 2.3.10
- Security Update - Handled add_query_arg and remove_query_arg security vulnerabilities in wordpress.
- New Feature - Ability to open infowindow on mouse hover or mouse click..
-New Feature - Ability to display GEOJSON data.
-Bug - Pagination issues resolved when navigate to next page in search results.
-Bug - Listing issue in wordpress 4.2
Version 2.3.9
- New Feature - Ability to setup POV Heading and POV Pitch in Street View.
-New Feature - Ability to display GEOJSON data.
-Bug - Solve bug of display infowindow in display map shortcode to display markers using address.
-Bug - Removed all warnings if WP DEBUG is TRUE
Version 2.3.8
- New Feature - Ability to display location title, location category, location latitude, location longitude with location message in the infowindow.
-New Feature - Ability to Sort listing by location, category and address alphabetically in location listing.
- New Feature - Ability to display default Start and End location in directions tab.
-New Feature - Ability to display directions results in KM and MILES.
-New Feature - Ability to google maps styles from https://snazzymaps.com.
-New Feature - Better user experience on time of Choose Locations for maps.
-New Feature - Ability to use External Database or Sources to add markers on google maps using new filter wpgmp_marker_source.
-New Feature - Ability to display Featured Image or Custom fields in the infowindow for geo tags using new filter wpgmp_geotags_content.
-Bugs - Display short infowindow messages showing half word bug in Chrome solved.
-Bugs- Ability to translate 'show' and 'hide' words for Tabs.

Version 2.3.6 (minor changes)
- Blank map on Drawing solved.
Version 2.3.5 (minor changes)
- Missing Translation words added.
- Pagination unclosed anchor tag solved.
Version 2.3.4
- Display all routes directions in a tab.
- New Hook - 'wpgmp_map_options' to modify map options on fly.
- compressed javascript for fastest google map experience.
- automatically added p tags bug solved when some advanced editor used.
Version 2.3.3
- Ability to add multiple route directions on the map.
- Ability to add multiple KML layers on the map.
Version 2.3.2
- Conflict with NEXT GEN gallery solved.
Version 2.3.1
- GEOTags Supported - Easiest way to display posts/pages or custom post types on map.
- Hooks Supported - Use actions & filters to modify map,markers,listing and associated html on fly.
- Near by Locations based on user's current location.
- Display Ajax based, Paginated and Searchable Locations below the Map.
- Define your own HTML for Locations Listing.
- Location Search Box - Search locations based on Title, Address, Latitude, Longitude, Category.
Tải Miễn Phí Advanced Google Maps Plugin for WordPress v5.3.2 :

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Xem thêm : Trọn bộ plugin, theme wordpress bản quyền

CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress


Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Join our official telegram group and channel for latest updates.

KHUYẾN MÃI : Chúng tôi đang có chương trình giảm giá với combo 600 + theme, plugin bản quyền với giá chỉ 249k. Xem danh sách tại đây: Mua Theme wordpress

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress

* Kéo chuột để đóng popup