Envision v3.7.0 NULLED – Responsive Retina Multi-Purpose Theme

Trong bài viết

Envision - Responsive Retina Multi-Purpose ThemeEnvision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme  Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme Envision - Responsive Retina Multi-Purpose Theme

Các đặc trưng của Envision – Responsive Retina Multi-Purpose Theme :

  Other :

 • WordPress 5.x đã được kiểm tra và phê duyệt
 • Thiết kế sạch, hiện đại có thể được sử dụng cho bất kỳ loại trang web nào – Envision là một mẫu WordPress đa dụng. Xây dựng các trang web chuyên nghiệp và hiện đại. Kiểm soát mọi pixel của chủ đề này. Đặt màu sắc, mẫu nền, thay đổi phông chữ, thay đổi bố cục cho các trang khác nhau.
 • Mega Menus mạnh mẽ – Không có chủ đề nào khác cung cấp nhiều loại menu như vậy. Bạn có thể đóng các menu lớn được chia thành các cột và thêm hình ảnh, video, mã ngắn hoặc widget vào các mục menu trên trang quản lý menu mặc định của wordpress.
 • Màu da không giới hạn – Bạn có thể tạo màu da không giới hạn với bảng điều khiển mới của chúng tôi. Và bạn có thể sử dụng các cài đặt trực quan khác nhau trên mỗi trang . Ngoài ra Envision có màu da được xác định trước cho các trang web của bạn.
 • Drag’n drop Content Composer – Trình soạn nội dung sẽ giúp bạn tiết kiệm rất nhiều thời gian làm việc trên nội dung trang web. Bạn sẽ có thể tạo các bố cục phức tạp trong vòng vài phút bằng cách thả các mô-đun nội dung và tiện ích con vào các trang của mình.
 • Hỗ trợ dịch vụ Webfont – Envision hỗ trợ tất cả các dịch vụ phông chữ miễn phí và cao cấp như Typekit, Fontdeck, Webtype, Google Web Fonts. Bạn có thể sử dụng các loại phông chữ tùy chỉnh trên trang web của mình.
 • Sẵn sàng cho WooCommerce – thêm Cửa hàng của riêng bạn và bán bất cứ thứ gì từ Hàng hóa kỹ thuật số đến Dừa.
 • Built-in RTL Hỗ trợ
 • WPML Ready – Với Envision, không cần quan tâm đến bất kỳ loại bản dịch ngôn ngữ nào. Envision đã hoàn toàn sẵn sàng để được dịch sang ngôn ngữ của bạn. Nó có hai cách để dịch trang web của bạn sang ngôn ngữ của bạn. Chỉ cần dịch tệp ngôn ngữ đi kèm và bạn đã hoàn tất. Hoặc sử dụng Bảng điều khiển quản trị nâng cao của chúng tôi để dịch nó. Ngoài ra, nó hoạt động hoàn toàn tốt với Plugin đa ngôn ngữ WPML trong trường hợp bạn muốn chạy nhiều ngôn ngữ cùng một lúc.
 • Bao gồm Revolution Slider (Giá trị 15 đô la) – Envision bao gồm giấy phép của Plugin Revolution Slider tuyệt vời (Giá trị 15 đô la bao gồm Mua chủ đề). Plugin này có rất nhiều hiệu ứng chuyển tiếp độc đáo, trình tải trước hình ảnh, nhúng video, tự động phát và rất nhiều tùy chọn dễ thiết lập để tạo hiệu ứng của riêng bạn.
 • Thiết lập bằng 1 lần nhấp – Nhập các trang demo, menu điều hướng, widget demo, màu da được xác định trước, thanh trượt demo và các tùy chọn chủ đề chỉ với một cú nhấp chuột.
 • Trình hướng dẫn cấu hình – Đừng để bị lạc. Chỉ làm theo hướng dẫn của trình hướng dẫn cấu hình trên bảng điều khiển và xây dựng trang web của bạn dễ dàng và nhanh chóng.
 • Retina Ready – Envision là bằng chứng tương lai tuyệt đối. Tất cả nội dung đều được lựa chọn cẩn thận để chúng trông tuyệt vời trên các thiết bị có độ phân giải pixel cao như iPad, iPhone, Android Devices, Retina Mac Book, v.v. Nó trông đẹp trên mọi thiết bị.
 • Thiết kế đáp ứng – Envision có thể tự động thích ứng với nhiều kích thước màn hình nhờ khả năng đáp ứng của nó. Hãy thử thay đổi kích thước cửa sổ trình duyệt của bạn để xem sự thích ứng. Giờ đây, mọi người có thể dễ dàng duyệt trang web của bạn bằng điện thoại thông minh, máy tính bảng, máy tính xách tay hoặc máy tính để bàn.
 • Bảng điều khiển Brandable – Với bảng điều khiển, bạn có thể thay thế bất kỳ dấu hiệu nào của CloudFw trong phần phụ trợ WordPress của mình bằng biểu trưng và kiểu dáng tùy chỉnh của riêng bạn. Hoàn hảo cho các nhà thiết kế & nhà phát triển cho công việc của khách hàng.
 • Hiệu ứng lối vào – Envision có một hệ thống hiệu ứng nâng cao. Rất dễ sử dụng – Bạn gần như có thể làm cho tất cả các phần tử trang hoạt hình bằng cách sử dụng tiện ích Entrance Effect thông qua trình soạn nội dung và chèn nội dung vào tiện ích.
 • Trình tải trước Fullpage thông minh – Envision hỗ trợ trình tải trước thông minh.
 • Smooth Scrolling – Envision có một script cuộn mượt mà.
 • 1500+ Biểu tượng Vectơ – Phông chữ Tuyệt vời + Biểu tượng Icomoon cao cấp (Giá trị $ 59) – Biểu tượng Vectơ có thể thay đổi kích thước, có màu sắc.
 • Tích hợp bộ biểu tượng Font Awesome – Chúng tôi đã tích hợp đầy đủ toàn bộ bộ biểu tượng Font Awesome với Envision. Mỗi biểu tượng có thể dễ dàng được sử dụng thông qua các mã ngắn hoặc trình soạn nội dung. Juct nhấp vào nút shortcode, sau đó chèn tên của biểu tượng bạn muốn sử dụng và bạn đã hoàn tất! Người dùng có thể đặt kích thước biểu tượng. Và shortcode cũng cho phép bạn sử dụng các biểu tượng có hoặc không có vòng tròn đằng sau chúng, và bạn cũng có thể thay đổi màu biểu tượng, màu vòng tròn và đường viền vòng tròn trực tiếp trong shortcode!
 • Sticky Header – Bạn đã bao giờ ở dưới cùng của một trang web và muốn chuyển đến một trang khác, nhưng không muốn cuộn hết cỡ lên trên cùng để chọn một mục menu? Với tiêu đề dính của Envision, bạn không còn phải làm điều đó nữa. Menu chính và biểu trưng của bạn sẽ luôn ở trên cùng của màn hình, tự động theo sau khi bạn cuộn. Điều này giúp người xem nhanh chóng điều hướng qua trang web của bạn dễ dàng hơn nhiều. Và bạn có thể dễ dàng bật hoặc tắt tiêu đề cố định trong bảng tùy chọn chủ đề nâng cao của chúng tôi.
 • 8 Bóng hộp Đặc biệt ( Nhấp để xem demo ) – Bạn không cần bất kỳ ứng dụng chỉnh sửa hình ảnh nào để đặt hiệu ứng bóng hộp cho các phần tử trang. Chỉ chọn hiệu ứng của bạn trên trình soạn trang và Nó sẽ làm điều này cho bạn.
 • Google Maps tùy chỉnh – Chỉ sử dụng bảng tùy chọn chủ đề, bạn có thể tùy chỉnh toàn bộ giao diện bản đồ của mình. Thay đổi màu sắc, tải lên biểu tượng trình tạo tùy chỉnh (cũng cho phép nhiều trình tạo), chọn giữa các giao diện đơn giản và phong phú.
 • Hơn 20 trang dựng sẵn – Envision có rất nhiều bố cục và trang mẫu cho trang web của bạn. Bạn có thể sử dụng các trang được tạo sẵn do chúng tôi tạo cho trang demo với một vài cú nhấp chuột. (Trang chủ (8X), Giới thiệu, Dịch vụ, Câu hỏi thường gặp, Giá cả, Việc làm, Danh mục đầu tư, Tính năng, Liên hệ và hơn thế nữa!)
 • Thanh bên không giới hạn – Bạn có thể tạo số lượng thanh bên không giới hạn.
 • One Click Theme Upgrader – Envision có hệ thống nâng cấp tích hợp sẵn. Nó sẽ thông báo cho bạn khi phiên bản mới được phát hành. Chỉ cần nhấp vào nút nâng cấp.
 • Khả năng tương thích trên nhiều trình duyệt – FireFox, Safari, Chrome, IE8, IE9, IE10
 • Tùy chọn Blog Nâng cao – Chọn từ 11 phong cách thiết kế khác nhau và có nhiều trang blog cá nhân như bạn muốn! Mỗi trang có thể sử dụng thanh bên trái / phải hoặc có chiều rộng đầy đủ mà không có thanh bên, 4 kiểu bài đăng (video, trình chiếu bên, âm thanh, hình ảnh), sử dụng phân trang, đặt thanh trượt cao cấp để hiển thị, sắp xếp lại bài đăng theo cách thủ công, hiệu ứng cuộn qua tuyệt vời, đặt tùy chỉnh Kích thước hình ảnh nổi bật trên mỗi trang, Hình thu nhỏ được tạo tự động, chỉ định số lượng mục trên mỗi trang, Phân trang tự động, Hàng tấn tùy chọn để thêm hoặc xóa dữ liệu meta và hơn thế nữa!
 • Tùy chọn danh mục đầu tư nâng cao – Chọn từ 3 kiểu bố cục khác nhau cùng với bố cục danh mục đầu tư 1-4 cột. Phong cách bố trí cổ điển, phong cách bố trí Băng chuyền và phong cách bố trí Masonry Grids hoàn toàn mới! Bạn có thể có các trang danh mục đầu tư không giới hạn, mỗi trang có một bố cục khác nhau! Chỉ định các danh mục tùy chỉnh cho mỗi trang danh mục đầu tư, sắp xếp lại các bài đăng theo cách thủ công, hiệu ứng cuộn qua tuyệt vời, Trang Chi tiết Toàn bộ hoặc Nửa Chiều rộng, sử dụng thanh bên trên trang danh mục đầu tư và trên một trang bài đăng, sử dụng hình ảnh, trình chiếu và video, đặt kích thước Hình ảnh Nổi bật tùy chỉnh cho mỗi bài đăng , Hình thu nhỏ được tạo tự động, chỉ định số lượng mục trên mỗi trang, Phân trang tự động, Danh mục có thể sắp xếp / có thể lọc! Và các tùy chọn mới luôn được thêm vào!
 • Tùy chọn kiểu chữ nâng cao
 • Phiên bản bố cục rộng & đóng hộp – Envision hỗ trợ bố cục rộng và đóng hộp thông qua bảng tùy chọn chủ đề. Đối với phiên bản Bố cục Đóng hộp, bạn có thể đặt nền chung cộng với các nền riêng lẻ cho từng trang và nền của bạn có thể là hoa văn, màu đồng nhất hoặc thậm chí là hình ảnh toàn chiều rộng.
 • Hỗ trợ Chủ đề Trẻ em – Để dễ dàng tùy chỉnh, không bị ảnh hưởng bởi các bản cập nhật chủ đề.
 • Hướng dẫn bằng Video – Chúng tôi đã tạo nhiều video hướng dẫn giúp bạn sử dụng chủ đề một cách nhanh chóng và chính xác. Tất cả các video đều có độ phân giải cao với lời tường thuật. Với những video tuyệt vời này và tài liệu phong phú của chúng tôi, bạn sẽ có thể nhanh chóng và dễ dàng thiết lập chủ đề mới của mình!
 • Trung tâm hỗ trợ dành riêng – Chúng tôi có trung tâm hỗ trợ dành riêng cho người dùng của chúng tôi truy cập. Chỉ cần điền vào một vé và chúng tôi sẽ nhận được câu trả lời cho bạn nhanh nhất có thể.
 • Tùy chọn bố cục rộng hơn – Bản hình dung sắp ra mắt với bố cục đáp ứng Bootstrap 1170px. Bạn có thể chuyển sang 960px nếu muốn.
 • Được tổ chức tốt, nhận xét và mã sạch
 • HTML5 hợp lệ

Link Demo : https://themeforest.net/item/envision-responsive-retina-multipurpose-theme/5928018

Free Download Envision v3.7.0 NULLED – Responsive Retina Multi-Purpose Theme nulled changelog
Version 3.7.0 (Aug 10, 2021)
Added: WordPress 5.8.x compatibility.
Fixed: Layout shifting issue with Revolution Slider.
Fixed: Typography name parsing/detecting issue from custom font folders when font name has a whitespace.
Improved: Image resizer performance and compatibility by using core functionality of WordPress.
Updated: Revolution Slider plugin to the version 6.5.6.
Updated: Template files to WooCommerce 5.5.2
Version 3.6.0 (Apr 26, 2021)
Added: A new header style which allows extra content next to the logo. (Its content can be managed by using the menu bar tab in the control panel)
Added: New helper functions for compatibility with old WordPress versions.
Added: New feature to link to any accordion item.
Added: wp_body_open function to the header file.
Updated: Core plugin to the version 1.0.5.
Updated: Custom Login Pages plugin to the version 1.2.4.
Updated: Revolution Slider plugin to the version 6.4.8.
Updated: Template files to WooCommerce 5.2.2
Fixed: Displaying wrong title issue on some pages in the title bar.
Fixed: Displaying wrong layout issue for the WooCommerce category pages.
Fixed: Warning message in the breadcrumb class.
Version 3.5.0 (Jan 12, 2021)
Added: PHP 8.x support.
Added: WordPress 5.6.x support.
Added: New option to add custom content to shop and shop category pages.
Added: New option to hide/show mobile menu toggle button.
Updated: Revolution Slider plugin to the version 6.3.5.
Updated: Template files for WooCommerce 4.9.x
Fixed: Layout setting overwriting issue on WooCommerce shop and single product pages.
Fixed: A bug with the custom titles when a content loaded by ajax requests.
Improvement: WooCommerce cart and checkout pages layout in mobile layout.
Version 3.4.0 (Aug 31, 2020)
Added: WordPress 5.5 support.
Added: WooCommerce 4.4.1 support.
Updated: Revolution Slider to the version 6.2.22
Fixed: Masonry layout in the side bar page templates.
Fixed: WooCommerce mini cart update issue.
Fixed: Font previews in the control panel.
Version 3.3.0 (May 25, 2020)
Added: WooCommerce 4.1.1 support.
Added: A javascript API to extend buttons in the editor toolbar.
Added: RTL language support for masonry layouts.
Added: Copy font name button for custom @fontface list.
Added: New filter to customize blog meta templates (cloudfw_blog_meta_{$meta_name})
Added: New filter to customize blog side templates (cloudfw_blog_side)
Updated: Revolution Slider to the version 6.2.9.
Updated: Custom Login Pages plugin to the version 1.2.3.1 to fix lost password pages.
Fixed: Some warning and notice messages in Php 7.4
Fixed: Some layout issue on RTL mode.
Version 3.2.0 (Apr 15, 2020)
Added: WordPress 5.4 support.
Added: WooCommerce 4.x support.
Updated: Revolution Slider 6.2.2 support.
Fixed: An error message on the shortcode generator.
Fixed: Font previews on the admin area.
Updated: Language files.
Version 3.1.1 (Feb 03, 2020)
Added: WooCommerce 3.9.x support.
Fixed: Double script loading issue with Revslider.
Fixed: Possible issues with 3rd party plugins which uses the_content filter of WordPress.
Updated: Revolution Slider to version 6.1.8.
Updated: Google Maps API script.
Updated: Language files.
Version 3.1.0 (Nov 16, 2019)
Added: WordPress 5.3 compatibility.
Added: New feature to add custom social media vector icons. (Theme Control Panel > Global Settings > Custom Social Icons)
Added: New option to set header colors for mobile devices only.
Updated: Revolution Slider to version 6.1.5.
Updated: WooCommerce template files for version 3.8.0.
Updated: Language files.
Fixed: Some conflicts with WordPress 5.3.
Fixed: Many bugs.
Version 3.0.0 (Oct 30, 2019)
BREAKING CHANGES: This is a major update for the theme to apply Envato WordPress Theme Requirements. After upgrading the theme, it needs to be installed Envision Core Plugin, which comes in the theme bundle, to have all functionalities.
Added: New Envision Core plugin.
Added: New options to enable sticky headers on mobile.
Added: Profile page link to the Custom Login Pages plugin.
Updated: Revolution Slider to version 6.1.3.
Updated: WooCommerce template files for version 3.7.x.
Updated: Language files.
Fixed: Many bugs.
Version 2.9.1 (Feb 27, 2019)
Added: New options for header background to customize responsively.
Added: WooCommerce 3.5.5 compatibility.
Version 2.9.0 (Feb 5, 2019)
Added: Social icons replaced with new svg images.
Added: New svg icon for the top bar search widget.
Added: New global option to enable/disable breadcrumbs for posts.
Added: New option to disable shop page link in breadcrumbs.
Added: WooCommerce 3.5.4 compatibility.
Fixed: Minor issues.
Updated: Revolution Slider to 5.4.8.2.
Version 2.8.1 (Dec 24, 2018)
Added: New option to enable/disable the content composer for blog posts.
Added: WooCommerce 3.5.3 compatibility.
Fixed: Post media displaying issue on archive pages.
Fixed: Some minor issues and conflicts.
Updated: Revolution Slider to 5.4.8.1.
Version 2.8.0 (Nov 28, 2018)
Added: WordPress 5.0 compatibility.
Added: Gutenberg compatibility.
Added: WooCommerce 3.5.1 compatibility.
Fixed: Minor css issues in RTL mode.
Fixed: Breadcrumbs item errors in SEO tools.
Fixed: Many minor issues and conflicts.
Version 2.7.9 (Sep 13, 2018)
Added: WooCommerce 3.4.5 compatibility.
Added: New option to select media aspect ration for related posts.
Added: New option to select heading element tag for the pricing table widget.
Added: New option to mute/unmute background videos sound.
Updated: Revolution Slider to version 5.4.8.
Fixed: Many minor issues and conflicts.
Version 2.7.8 (May 29, 2018)
Added: WooCommerce 3.4 compatibility.
Added: New option to select page layouts of WooCommerce pages.
Updated: Revolution Slider to version 5.4.7.4.
Improved: Google Maps API script loading time.
Fixed: Many minor issues and conflicts.
Version 2.7.7 (Feb 1, 2018)
Fixed: Displaying issue with product shortcodes on WooCommerce 3.3.
Version 2.7.6 (Feb 1, 2018)
Added: WooCommerce 3.3 compatibility.
Added: New option to show/hide blog post captions with grid mode on category, archive and search pages.
Fixed: A minor layout issue with entrance effects on mobile devices.
Deleted: Unnecessary files.
Version 2.7.5 (Jan 10, 2018)
Added: New options to show/hide the side panels in individual pages.
Added: Logical conditions for all navigation menu areas (primary, top bar, footer and sidebars).
Added: Page templates support for custom post types: post, page, product, portfolio, event.
Added: New option to show contents by given date range for the hidden content widget.
Fixed: Searching issue in the composer contents after WordPress 4.9.
Fixed: Excerpt limit issue with some html tags.
Fixed: The problem preventing Grid/List setting from being displayed.
Fixed: An issues when displaying WooCommerce cart totals.
Updated: Revolution Slider to the version 5.4.6.4.
Version 2.7.4 (Oct 16, 2017)
Added: WooCommerce 3.2.x support.
Added: Multiple capability selecting for menu items to filter by user capabilities.
Added: Envato Market plugin.
Updated: Revolution Slider to the version 5.4.6.
Fixed: Scrolling issue when a widget editing on the content composer.
Fixed: Lightbox galleries when grouping option is enabled.
Fixed: Facebook like counter.
Fixed: Translatable strings in WooCommerce template files.
Fixed: Masonry layout issue.
Fixed: Left right margin issues on mobile devices.
Fixed: Background color issue of active mega tabs.
Version 2.7.3 (Sep 27, 2017)
Added: New option to Product list widget to select hover button style.
Fixed: Shadow type setting of Product list widget.
Fixed: Page template setting for WooCommerce main shop page.
Version 2.7.2 (Sep 19, 2017)
Updated: WooCommerce to version 3.1.2.
Added: New option to enable/disable lightbox images grouping.
Added: New options to change the read more button styles on blog pages.
Added: Title visibility option for blog page.
Fixed: Fullwidth section visibility issue when the full height option is enabled.
Fixed: Taxonomy listing issue with WPML.
Fixed: Unwated p tags with Responsive Content widget.
Fixed: Minor layout issues on mobile.
Version 2.7.1 (Jun 03, 2017)
Fixed: Some bugs in the content composer script.
Version 2.7.0 (May 31, 2017)
New module: WooCommerce Grid/List view switcher.
Added: WooCommerce 3.0.7 compatibility.
Added: New blog category options: Display/hide post title, post excerpt, featured media, caption.
Fixed: A minor issue with PHP 7.1.1.
Fixed: A cache issue with dynamic css files on some servers.
Improved: Mega menu compatibility with some 3rd party plugins.
Updated: Revolution slider to version 5.4.5.
Version 2.6.1 (Apr 19, 2017)
Added: WooCommerce 3.0.3 compatibility.
Added: Shadow option for the blog list widget.
Fixed: A notice message of the theme cache system.
Version 2.6 (Apr 10, 2017)
Added: WooCommerce 3.0.1 compatibility.
Improved: Child theme support and improved the child theme performance.
Improved: Loading performance of style and javascript files by merging and minifying the asset files.
Removed: Deprecated functions in the framework core.
Updated: Language files.
Updated: Revolution slider to version 5.4.1.
Version 2.5 (Apr 06, 2017)
Added: WooCommerce 3.0 support.
Added: Parent categories of products to the theme breadcrumb area.
Added: Child theme support for custom web fonts. (Custom fonts can be uploaded to /themes/envision-child/fontface/ folder)
Added: A new feature to the Client List widget to have mouseover contents with new style options.
Added: An option to hide or display the top bar area on individual pages/posts.
Added: An option to activate product searching via the search widget on the top bar.
Added: An option to set a custom ID for the buttons.
Added: An option to set mouse over delaying time for the theme navigations.
Fixed: Deprecated function/attribute warnings of jQuery
Fixed: The cross-sell products position on cart page.
Fixed: A javascript error on the shortcode generator when creating the video shortcode.
Fixed: Many conflicts with WooCommerce product galleries.
Fixed: Pinterest api url for ssl mode.
Fixed: Youtube API url on ssl mode.
Fixed: A javascript conflict with Vimeo videos on the Video background widget.
Fixed: Many minor issues.
Update: Google Maps API script url for the version 3.26.
Update: Revolution Slider to the latest version.
Version 2.4 (Jan 20, 2017)
Added: New style for WooCommerce notice messages on sitewide.
Added: New option to hide post title in portfolio list widget.
Added: An option to enable/disable user redirection to the homepage if users are logged in and on the login, the register or the lost password page again.
Added: New filters for Visual settings.
Added: New option to select login form style: Dropdown, Sidepanel, Page
Added: New options to restrict pages to allow only logged-in users.
Added: New options to restrict posts and post types to allow only logged-in users.
Added: New option to Visual setting to set a custom logo for sticky header.
Added: New action to header: cloudfw_header_append.
Added: Hashtag support for tabs.
Added: Shortcode support for Pricing table values.
Added: Sub menu direction option for menu items in the top bar.
Added: New language file: tr.po
Added: New page templates: Sidebar Left – No Header and Sidebar Right – No Header
Fixed: Dynamic css file url on ssl mode.
Fixed: Column issue of WooCommerce products grid.
Fixed: Warning of jQuery.Browser extension.
Fixed: Waypoints script codes.
Fixed: Index numbers of custom login form inputs.
Fixed: A bug on the content composer which disables form submitting.
Fixed: A conflict with WordPRess Widgets API.
Fixed: Minor style issues.
Fixed: A javascript error message in the shortcode generator.
Fixed: ‘Yanitla’ text in the language file.
Fixed: WooCommerce product variations on catalog mode.
Improved: Javascript performance and compatibility with latest version of jQuery on page load.
Changed: Orderby setting in portfolio posts list.
Updated: Google Map API version.
Updated: WooCommerce template files for the latest version of the plugin.
Updated: Revolution slider to latest version.
Version 2.3.1 (Aug 09, 2016)
Fixed: ionCube Loader issue with html 500 error.
Fixed: Custom skin selecting option of blog posts.
Version 2.3.0 (Aug 03, 2016)
Added: WooCommerce 2.6.4 support.
Added: Revolution Slider 5.2.6.
Added: An option to select the mobile navigation button style.
Added: Dual sidebar page template.
Added: Hastag support for portfolio filters.
Added: Sub menu direction feature for top bar menu.
Added: New style options for closed accordion items.
Added: Custom font type installation via child theme folder. (envision-child/fontface/)
Added: New composer widget: Comment Out.
Improved: Compatibility with the latest version of WPML String Translation plugin.
Improved: Seo compatibilites.
Fixed: A conflict with Seo by Yoast plugin.
Fixed: A bug with Title bar styles on some servers.
Fixed: A bug with dynamic style file url on ssl mode.
Fixed: A bug with “Who can see theme control panel?” setting.
Fixed: A bug on rtl mode with theme control panel layout.
Fixed: A bug with product columns of woocommerce.
Updated: Google Maps API to version 3.24.
Updated: TGM Plugin Activation library to the latest version.
Version 2.2.1 (Apr 25, 2016)
Fixed: The logo image issue.
Fixed: Padding issue of the header on mobile.
Fixed: Mobile menu padding issue.
Fixed: Unnecessary paragraphs from get_content shortcode.
Fixed: A layout issue on blog pages.
Version 2.2.0 (Apr 23, 2016)
Added: WordPress 4.5.x support.
Added: WooCommerce 2.5.5 support.
Added: Revolution Slider 5.2.5.
Added: Quick View button for WooCommerce products.
Added: Hover/alternative thumbnail support for WooCommerce categories.
Added: Multilingual logo image support (Works with String Translation plugin of WPML)
Added: cloudfw_post_metas, cloudfw_skin_create_file_url, cloudfw_allowed_excerpt_tags hooks.
Added: Boxed Media + Content widget to the shortcode generator.
Added: New buttons styles for the remove buttons in the cart widgets.
Improved: Page loading speed by moving all css files to header and all javascript files to footer.
Improved: Rich Snippet compatibility and fixed a few minor errors.
Improved: Mobile navigation menu layout.
Improved: Sharrre script performance.
Improved: Category select list style.
Improved: Google Analytics embed codes for async loading.
Improved: Lightbox layout for mobile devices.
Fixed: Alt image error in the Image Gallery widget.
Fixed: Image disappearing issue in the boxed content widget.
Fixed: Some layout issues in checkout & cart pages on RTL mode.
Fixed: get_currentuserinfo deprecated function messages in WordPress 4.5.
Fixed: https:// links issue in the Twitter widget.
Fixed: A conflict between the tabs widget and side panel script.
Fixed: Minor bugs and a few warning messages.
Version 2.1.0 (Jan 23, 2016)
Added: WooCommerce 2.5 support.
Added: SEO by Yoast version 3.x compatibility.
Added: An option to the custom login pages plugin to select the default state of remember me checkbox.
Fixed: A bug when importing/exporting theme settings.
Fixed: Php infinite loop issue when the blog widget is used in a blog post.
Fixed: The custom login pages plugin redirection issue on WordPress 4.4.
Fixed: A minor issue in the shortcode generator.
Fixed: Z-index issue of the colorpicker on control panel.
Fixed: A bug with the pagination option of blog widget.
Fixed: Twitter share button.
Fixed: Translatable texts/fields of woocommerce login form in my account page.
Fixed: Font size issue in BBPress plugin.
Fixed: A minor bug with the accordions widget.
Fixed: A bug with the navigation menu in mobile devices.
Fixed: A bug with variable products.
Improved: Loading speed of google web fonts and custom fonts.
Version 2.0.9.5 (Nov 16, 2015)
Added: WordPress 4.4 support.
Added: WooCommerce 2.4.10 support.
Added: Revolution Slider 5.1.2.
Added: Title bar text support for BBPress forum pages.
Added: New option to move slider before the header area.
Added: Auto-rotate and rotate time settings for Porfolio widget.
Added: Flag support for top level item of the language switcher.
Added: New option to disable all image links on the gallery widget.
Added: HTML code support for Google Map popups.
Added: Library button for mega menu images.
Added: Mp4 video support for PrettyPhoto lightboxes.
Added: New theme hooks(cloudfw_wc_gallery_column_width, cloudfw_wc_gallery_column_height, cloudfw_wc_gallery_item_width, cloudfw_wc_gallery_item_height, cloudfw_portfolio_related_atts)
Added: Language files translated into Russian(80%) by motor721.
Fixed: A bug with title bars.
Fixed: A bug with fullwidth containers on boxed site layout.
Fixed: Default marker image url of Google Map on SSL mode.
Fixed: Visibility setting of the theme control panel.
Fixed: Posts per page setting in WooCommerce shortcodes.
Fixed: A bug with zooming function of product galleries.
Fixed: A bug with navigation function of product galleries.
Fixed: A bug with blog posts pagination.
Fixed: A bug on the opacity selector.
Fixed: A bug on the content composer.
Fixed: A minor bug on the admin area.
Fixed: A warning message on grid layouts.
Fixed: A bug with default font types.
Fixed: Importable slider files for Revolution Slider 5.
Fixed: Deprecated WP_Widget functions.
Improved: Compatibility with Contact Form 7.
Improved: Column size of vertical product galleries on single product pages.
Version 2.0.9.4 (Aug 18, 2015)
Added: WooCommerce 2.4.x support.
Added: Vetical gallery layout for Product pages.
Added: YITH WooCommerce Compare and YITH WooCommerce Wishlist plugins support.
Added: Position option for Side Panels. It supports left and right sides.
Added: Translate support for Porfolio Category and Filter taxonomies.
Added: “transparent” support for color selectors on theme control panel.
Added: New image resizing class: bfi_thumb
Added: Caption and disable on mobile options for carousel widget.
Added: (YARPP) Yet another related posts plugin support for related blog posts.
Added: Multiple author filter for blog posts widget.
Added: cloudfw_comments_max_depth, cloudfw_single_post_after_related_posts, cloudfw_blog_metas_array, cloudfw_blog_likes_array, cloudfw_blog_posts_query and cloudfw_blog_posts_args hooks for blog class.
Added: New option to set the title position on single blog pages.
Added: New option to add custom content before/after blog titles.
Added: Global option to disable featured media on single blog pages.
Added: Button color options for the buttons on Cart and Checkout pages.
Added: Random sorting and auto-rotate options for gallery widget.
Added: Caption setting for Single image widget.
Added: Translate setting for the close button on ligthboxes.
Added: Shortcode support for custom contents before/after page contents.
Added: WPML String Translation support for Next, Previous, Close texts.
Fixed: Navigation arrow issue on carousel section of product galleries.
Fixed: Pagination bug for woocommerce shortcodes.
Fixed: scrollwheel setting for google map widget on mobile.
Fixed: Parallax bug on section widget.
Fixed: Pagination urls issue with add_query_arg function.
Fixed: WooCommerce tabs bug on product page.
Fixed: Minor issues and bugs.
Improved: Rich Snippet compatibility.
Improved: Video shortcode for classic editor of wordpress.
Improved: Compatibility of Retina image functions with cache plugins.
Improved: Twitter API for speed. It’s been moved to footer area.
Updated: FlexSlider to v2.5.0.
Updated: Revolution Slider to v5
Removed: sanitize_html_class filter from tab ids.
Version 2.0.9.3 (Apr 27, 2015)
Added: WooCommerce 2.3.8 support.
Added: Layer Slider support.
Added: Offset option for blog widget.
Added: New options for sidebar blog widget.
Added: Auto rotate option for product list widget.
Added: Image cropping and entrance effect options for gallery widget.
Added: Loading image to woocommerce checkout page.
Added: cloudfw_after_header, cloudfw_after_header_{post_type}, cloudfw_woocommerce_loop_footer_action_before, cloudfw_woocommerce_loop_footer_action_after and cloudfw_woocommerce_loop_footer hooks.
Fixed: Security vulnerability in wordpress for add_query_arg and remove_query_arg functions. Details: http://bit.ly/1DsAF1z
Fixed: A minor bug with category titles on the titlebar area.
Fixed: Warning messages on plugin installation pages.
Fixed: Minor style bugs.
Updated: TGM Plugin Activation class to the version 2.5.0
Improved: Rich snippet compatibility for breadcrumb links.
Improved: Child theme support for style files.
Version 2.0.9.2 (Feb 22, 2015)
Fixed: Form saving issue on the content composer.
Fixed: Sub level navigation arrow and menu position in rtl mode.
Fixed: Search form action url for ssl mode.
Version 2.0.9.1 (Feb 21, 2015)
Fixed: Form saving issue on the visual setting page.
Fixed: Google Web Fonts loading issue.
Fixed: Client list auto rotate time issue.
Improved: The compatibility of jQuery waypoints library with 3rd party plugins.
Added: Revolution Slider version 4.6.5.
Version 2.0.9 (Feb 19, 2015)
Added: WooCommerce 2.3.x support. (This update needs minimum WooCommerce 2.3)
Added: Revolution Slider version 4.6.3.
Added: Option to change navigation menu fire event. (It supports hover or click events)
Added: Hover style settings for the boxed content widget.
Added: Responsive height settings for the boxed content widget.
Added: New option to set site title layout.
Added: New option to change seperator char in site titles.
Added: Child theme support for language files.
Added: Auto alternative text value support for the single image widget.
Added: Pagination support for Page Selector UI element.
Added: An option to enable/disable multiple filter selecting for portfolios.
Added: An option to enable/disable navigation arrows in carousel layout.
Added: Auto rotation support for gallery type blog posts.
Added: Archive, Tags, By Author and Related Posts texts to the translate page on the control panel and WPML String translation page.
Added: No follow link support for portfolio posts.
Added: Link target support for portfolio posts.
Added: Orderby and order attributes for related_portfolios shortcode.
Added: Logical condition settings for the top bar menu area.
Added: cloudfw_portfolio_menu_position hook to change menu position for portfolio post type.
Added: A global option to disable title bar area.
Added: Hover button color and icon settings for the Gallery widget.
Added: Filter by Category setting for WooCommerce widget.
Added: Link target option for the single image widget.
Added: #sidepanel hashtag support to open a side panel via a link (Ex: #sidepanel=ui—side-content-widget-1).
Improved: Search function for post datas.
Improved: Dynamic css filenames for wp multisites.
Improved: Rich snippets support for search engines.
Improved: cloudfw_translate function.
Fixed: Portfolio filters issue in Hebrew languages.
Fixed: Issue with translated portfolio page title and link in breadcrumb.
Fixed: Language switcher modules to display native language names.
Fixed: Border radius issue on hover for top level navigation items.
Fixed: Image visibility issue in the boxed media widget in mobile mode.
Fixed: Side panel issue in old versions of Internet Explorer.
Fixed: An error message in post preview mode.
Fixed: Custom style issues in 404 page.
Fixed: Category descriptions in title bar area.
Fixed: Porfolio columns setting.
Fixed: Contact Form 7 list issue.
Fixed: Slider UI element issue in the admin area.
Fixed: cloudfw_let_to_num function.
Fixed: Inside shadow issue with fullwidth sections.
Fixed: Auto-rotate time issue on the twitter widget.
Fixed: Isotope function conflicts with some 3rd party plugins.
Fixed: Blank space issue at the left side when scrolling page in rtl mode.
Fixed: Footer widgets sorting in rtl mode.
Fixed: Pricing table features position in rtl mode.
Fixed: Navigation menu position issue in rtl mode.
Fixed: Some alignment issues on the control panel in rtl mode.
Fixed: Minor issues.
Version 2.0.8 (Nov 10, 2014)
Added: Youtube and Vimeo video support for the video background widget.
Added: Parallax effect option for video backgrounds.
Added: Google Rich Snippets(schema.org) support for SEO. (This feature is currently in beta)
Added: Auto-rotate option to the blog posts widget.
Added: Offset option to smooth scrolling function.
Added: No margin columns widget to the content composer.
Fixed: Some modal buttons on the theme control panel and the slider management page.
Fixed: Sub navigation menu vertical position issue on some mobile devices.
Fixed: Minor issues.
Improved: post-thumbnails compatibility with 3rd party plugins.
Version 2.0.7 (Nov 03, 2014)
Added: Smooth scroll support to create one page websites. (Just use ”#to:DOM_ELEMENT_ID” for the links to navigate to a page section/element)
Added: Aspect ratio option for the featured images on single blog post pages.
Added: Custom content support to add custom content before/after posts lists on blog category pages.
Added: cloudfw_detect_image_folder_src and cloudfw_detect_image_folder hooks.
Added: cloudfw_primary_navigation_location hooks.
Added: Author’s name and description to the author pages.
Added: By Author filter to the blog posts widget.
Added: By Author filter to the blog posts widget.
Added: Link target option for portfolio posts.
Added: Link no-follow option for portfolio posts.
Added: Auto rotate carousel option for portfolio posts.
Added: posts_per_page and show_caption attributes for related portfolio posts shortcode.
Added: No-follow link support for Social service buttons.
Added: Typography settings for each tab styles.
Added: An option to enable/disable the sticky footer.
Added: Combination support for portfolio filters.
Fixed: Array link issue on the social buttons.
Fixed: Featured images issue with WooCommerce 2.2.x
Fixed: Page redirection issue after importing setting file via the theme control panel.
Fixed: Next/Previous arrows on single blog posts in RTL mode.
Fixed: An error message with SEO by Yoast plugin.
Fixed: Blog gallery height issue.
Fixed: Left/Right page margins on Tablets mode.
Fixed: Header container shadow issue with parallax containers.
Fixed: An issue with prettyPhoto script.
Fixed: Minor issues.
Improved: Sticky header function.
Improved: Compatibility of the current page selector function, which works on the primary navigation menu, with WPML.
Improved: Price texts style for WooCommerce variable products.
Improved: The language switcher module.
Improved: Compatibility with popular event plugins.
Updated: All template files for the latest version of WooCommerce
Updated: Revolution Slider plugin to the version 4.6.3
Version 2.0.6 (Sep 11, 2014)
Added: Wordpress 4.0 support
Added: WooCommerce 2.2 support (you have to upgrade WooCommerce plugin to the version 2.2 to use it with this version of the theme)
Added: Page analyze support for SEO by yoast plugin.
Added: New Parallax function to improve the performance. (Also, new parallax effect looks better)
Added: New Logical Conditions(User Roles) for menu items.
Added: Right icon option to the Text Block + Icon widget.
Added: Background image option for the header in sticky mode.
Added: Background image option for the header in overlap mode.
Added: New visual settings for the active/current menu items in mega menus.
Added: Author descriptions to the titlebar in author.php file.
Added: Share the post support for blog posts lists
Added: RTL support to the footer widgetized areas.
Added: Not found message to search results page.
Added: Post count message to search results page.
Added: Custom content support for WooCommerce catalog and category pages. (You can add your custom contents before/after product lists)
Added: A new option to enable searching for the content composer contents.
Added: Sorting support for portfolio filters.
Added: Multiple author selection for the “Who can see the theme control panel and slider manager?” options.
Added: An option to select a button color for the overlay containers in portfolio pages.
Added: An option to select a button color WooCommerce “Add to cart” buttons and “Price” tags.
Added: Featuted image titles to alt attributes for blog posts list.
Added: New option to change the position of archive page descriptions.
Added: Font options for the medium size of buttons.
Added: Hover color option to the headings widget.
Added: Xing icon to the social services.
Added: “Include retweets” and “exclude replies” options to the Twitter widget.
Added: Mp3 source field for Html5 audio player.
Added: Mini blog layout to the layout option list in the blog category settings page.
Fixed: Modal close buttons on the admin area.
Fixed: WPML taxonomy/category lists. (It will list taxonomies and categories for all languages)
Fixed: Minor bugs and margin issues in RTL mode.
Fixed: input/textarea placeholder position issue in RTL mode.
Fixed: Minor bugs in CloudFw options pages.
Fixed: Pagination links in the single blog pages.
Fixed: p tags in the box shadow function of the theme.
Fixed: title_bottom and title_bottom_alt shortcodes.
Fixed: Some javascript issues in IE9.
Improved: Parallax function for iOS devices.
Improved: RTL support for the theme control panel.
Changed: Mega menu columns limit to 6 columns.
Changed: max_input_vars warning message showing function. (It’ll be shown when the limit is reached)
Updated: Some texts in the WooCommerce files.
Updated: jPlayer plugin to the version 2.6.0
Updated: Revolution Slider plugin to the version 4.6.0
Version 2.0.5 (July 01, 2014)
Updated: Revolution Slider plugin to the version 4.5.6
Added: New background image and overlay option to the Boxed Content widget.
Added: New height options to the Boxed Content widget for the responsive layout.
Added: No Navigation Menu page layout.
Added: New visual options for current sub level menu items.
Added: New layout options for sticky headers.
Added: New option to show/hide logo image in sticky headers.
Added: Post revisions support for the content composer.
Added: User capability option for built-in slider manager pages of the theme.
Added: New post excerpt count method. (Also, this fixes post excerpts issue in some languages like Chinese)
Added: Default section style option.
Added: Multiple posts pagination support in the same page. (To enable it, you should set a custom querystring for posts loops via widget settings in the content composer)
Added: cloudfw_menu_locations hook.
Added: cloudfw_primary_navigation_end_lvl hook.
Added: cloudfw_before_footer_content hook to enable/disable before footer content via this hook.
Added: Link target option to the Icon Boxes widget.
Added: Sub level menu direction option for sticky header.
Fixed: Some conflicts with slider navigation arrows and bullets in the latest version of Revolution Slider
Fixed: the conflict in wooCommerce shortcode widget in catalog and product category pages.
Fixed: Warning message in additional-information.php file of woocommerce.
Fixed: Displaying sidebar issue in password protected pages.
Fixed: Double page titles issue with 3rd party SEO plugins.
Fixed: Audio player issue in some iOS devices.
Version 2.0.4.1 (June 06, 2014)
Fixed: The cloudfw_get_page_content issue in bbpress forum pages.
Fixed: The button shortcode/widget lightbox link issue.
Fixed: Zoom function for the product galleries that has only one image.
Added: cloudfw_side_panel_(n) filter to enable/disable side panels for specific pages.
Version 2.0.4 (June 05, 2014)
Fixed: z-index issue for the zoom window in the product galleries.
Added: Inner zoom type option for the product galleries.
Added: Lightbox link option for the button widget.
Added: Full-height section option.
Added: An option to enable/disable the header overlapping feature for each page.
Added: Layout option for the header overlapping feature.
Version 2.0.3 (June 04, 2014)
Added: Specific Category options for WooCommerce – You can set page layouts, skins, titlebar texts and styles for each product category pages.
Added: Zoom functionality for the product galleries.
Added: Thumbnail image size options to the control panel.
Added: Image support for Pinterest share button.
Added: Go to Cart page option for the mini cart in the navigation menu on the sticky mode.
Added: Lightbox link support for the Button widgets.
Added: HTML support for the Google Map popup messages.
Added: System status page to the theme control panel.
Added: User-friendly max_input_vars warning message.
Added: Auto text format option for the boxed content widgets.
Added: Auto link support for the Twitter widget.
Added: An option to enable/disable the header overlapping mode via the visual sets.
Added: Some texts to WPML String Translation page.
Added: Background settings for the active navigation menu items.
Added: Hover background options for the top bar widget links.
Fixed: Custom 404 page issue.
Fixed: Post excerpt length issue in the blog category pages.
Fixed: Dynamic skin file issue in secured pages(ssl) pages.
Fixed: Blog page breadcrumb issue.
Fixed: WooCommerce strange content issue in the product archive pages.
Fixed: Tab title align issue for the RTL mode.
Fixed: Some minor css issues.
Updated: WooCommerce files for the version 2.1.9
Version 2.0.2 (Apr 29, 2014)
Added: New articles and video tutorials to the theme documentation.
Added: Custom skin support for WooCommerce pages.
Added: Custom title bar style support for WooCommerce pages.
Fixed: Custom 404 Page
Fixed: Multilanguage support to the title and the description area in the title bar.
Fixed: The warning message in the comment form.
Fixed: Mega menu position issue in the header style #2
Fixed: Excerpt on/off option in the Blog List widget.
Fixed: SKU displaying issue in WooCommerce product pages.
Improved: Appearance > Widgets page performance.
Improved: Theme style resource files are reordered.
Version 2.0.1 (Apr 16, 2014)
Added: New option to enable/disable zooming function in mobile devices.
Fixed: Header overlapping mode issue in mobile devices.
Fixed: Text rotator script effects (disabled some of them) for old version of Internet Explorer.
Version 2.0.0 (Apr 15, 2014)
Added: New header options.
Added: New navigation menu options.
Added: New visual options for the header on sticky mode.
Added: Header & content overlapping option.
Added: Button color setting for Mailchimp widget.
Added: Target and lightbox option for client list items.
Added: WooCommerce 2.1.7 support.
Added: Hook to disable all titlebars.
Added: No follow attribute for Twitter links.
Added: Items text to woocommerce translate page.
Added: Profile link option for the custom login plugin.
Added: Redirect options for the custom login plugin.
Added: An option to show/hide the “Lost password?” link in the custom login form.
Added: Logical condition options for nav menu items.
Added: Forum description support for BBPRess forum pages.
Added: Ajax support for the Content Composer loader.
Added: cloudfw_reset_raw_options_map function.
Added: New texts to the translate page of the theme.
Added: SSL support for post sharing widgets.
Added: Multilanguage support for the side panel title and contents.
Added: woocommerce_sale_flash hook to the theme files for the compatibility of 3rd party plugins.
Added: 8 columns support for the client lists widget.
Improved: Page titles for SEO.
Fixed: Mobile menu toogle will be hidden if there is no menu.
Fixed: Some minor rtl issues.
Fixed: Drag drop image upload issue.
Fixed: Search key title bar issue.
Fixed: Category selection issue in the blog widget.
Fixed: Memory issue in the theme shortcode generator.
Fixed: An issue in a core file of the skin creator.
Fixed: Some css issues in the admin area.
Fixed: Video background widget for IE8.
Fixed: The language switcher in nav menu module option saving issue.
Fixed: Testimonials widget unclosed html tag.
Fixed: text-rendering issue in Android 2.3.x
Updated: Revolution Slider to the version 4.3.5

Free Download Envision v3.7.0 NULLED – Responsive Retina Multi-Purpose Theme :CẢNH BÁO :Đây là bản NULLED. Chúng tôi không nhận bất cứ trách nhiệm nào về mã độc, virus, malware. Nếu bạn muốn tải theme, plugin SẠCH với giá chỉ 20K thì vui lòng liên hệ với chúng tôi
MUA BẢN CHÍNH HÃNG VỚI GIÁ 20K


Sale

If you want the lastest version or original,please contact via messenger

Ủng hộ tôi qua MOMO

Ủng Hộ TÔi

Decryption key :

Trong khi chờ đợi, vui lòng nhấn vao quảng cáo phía trên để tác giả có phí duy trì website , xin cám ơn ^^^

In the meantime, please click on the ad so that the author has a website maintenance fee, very very very thank you ^^^ !!!!

Download Instructions

Join our official telegram group and channel for latest updates.

Để lại một bình luận

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress